na is tiesu puiki temele... prisijuokiau.
tik vat cia vat
QUOTE(Piene123 @ 2006 05 27, 14:34)
Nezinau, ten taip internete raso kad pries pakeitima beskoniai, nuobodus, netinka prie architekturos.
O jau po pertvarkymo tampa namais, sulieta visuma ir t.t.
Papildyta:Pries pakeitima

Po:

nesupratau - ar is tikruju pirmoji nuotrauka yra daryta pries pakeitima, o antroji po? juk pirmoje sienu spalva yra neutrali, ir baldai 100 kartu geriau "atsiskleidzia" su savo sodriais tonais. o antroje nuotraukoje - spalvu asmeniskai man yra per daug. jos netgi nedera. baldai taip nedera su sienu spalva, kad net tarpusavy nebeskamba, greiciau pjaunasi. papilymas dirbtines primenanciomis gelemis, mano poziuriu, irgi neigiamas dalykas. norisi nagus nukapoti tiek sumanytojui, tiek vykdytojui. ir dar ta juoda dezute ant ilgu kojeliu - na nejaugi taip sunku pastebti, kad jai cia NE VIETAAAAAAAAAAAAAAA...
o siaip, nekalbant apie rusiskaji stiliu, is to, ka paprasti lietuvaiciai sau namie linke pasidaryti ar isirengti, negaliu suprasti:
- blankiai-pistaciniai-citrininiai-gelsvos spalvos (isterija po pusvalandzio ir jokie akcentai tokiame kambaryje 'nesiziuri' nors uzmusk mane)
- blankiai-saltai-sviesiai-alyviniai rozines spalvos (depresija arba isterija arba abi pakaitomis, priklausomai nuo atspalvio, po valandos tokioje patalpoje)
- 'juoda-balta ir nieko daugiau' interjeru (nuobodulys tik izengus)
- apskritai, nesuderintu spalvu - nieko nera baisiau
- sintetniu (plastmasiniu) kedziu, tiek naudojamu kaip vidaus, tiek kaip lauko baldu
- smulkiu plastikiniu/metaliniu zaliuziu
- mediniu detaliu, nuteptu zalsvu antiseptiku ar kaip jis ten vadinasi, nuo kurio medis igauna toki slykstu zalsvuma (nepriklausomai nuo to, ar tas zalsvumas zelionkes atspalvio ar labiau i geltonuma)
- mediniu plintusu prie grindu plyteliu, kur kvadratas kainuoja 100 Lt (pati savo akim maciau)
- plastikiniu dailylenciu
- ant lubu kur buna toks klijuojamas putplastis
- akmens ar senoviniu plytu dekoro, kurio apimtis per didele pagal patalpos turi ar kuris apskritai panaudotas kampuotame, mazyciame kambarelyje, neatskleidzianciame medziagos grozio; ar tokio, kuris yra per grubus mazytei ar kampuotai patalpai
- juodo marmuro 'duminiu rastu' akcentu daugiabuciuose
ir dar vardinciau koki 1000000000000