QUOTE(Kirmėlytė @ 2008 01 07, 11:49)
O man idomu kokia zemes ispirkimo kaina?
Vilniuje bent pries 3 menesius buvo apie 2000 lt( ten nezymiai gali svyruoti ) kazkiek nuolaidos gavome kaip pirmam sklypui .Jei reik tiksliau galiu patikslinti . Galima imti issimoketinai , bet ten yra punktas kuris man nepatiko kad gali kaina kisti , tai mes pirkome iskart .
Papildyta:QUOTE(vaileta @ 2008 01 10, 09:20)
Laba diena, noriu Jūsų paklausti ka man daryti ir kur kreiptis, norint nusipirkti ar issinomuoti valstybines zemes sklypuka apie 5 arus, kurie ribojasi greta su musu nuosavu sklypu. Tikrai zinau, kad ten negali stoveti joks namas, nes per arti yra aukstos itampos elektra... taigi kaip ir laisva valstybine zeme, o mums padidnti sklypuka butu pats tas

Bijau kad neparduos nes zona yra kurioje zeme priklauso elektros tinklams , nes nuo stulpu mums trauke 5 metrus slypo riba ir elektros tinklai pasiliko zeme sau . Tai cia paprasti stulpai .
Papildyta:QUOTE(zaRAza @ 2008 07 29, 07:52)
Turim tokia situacija: MB seneliui priklauso namas, kuris stovi ant nuomojamos is valstybes zemes ir yra galimybe ja issipirkti, bet... Senelis neturi pinigu. Su juo dar gyvena jo sunus, bet irgi ne pinigingas

Ar yra galimybe kazkam kitam (pvz. anukams) ispirkti zeme ir tapti jos savininkais? Tiesiog turim itarimu, kad labai i sita zeme kesinasi senelio sesuo, kuri jau ne vieno giminaicio palikima yra "nusikesinusi", todel mudu su MB nenoretume, kad ir jo senelio turta ji "privatizuotu" sau, nes visgi yra trys naslaiciai ankukai, kuriems to labiau reikia negu jai

Senelis su mumis i kalbas nesileidzia, todel mums neiseina surast kazkokio sprendimo

Senelis gali pirkti is valstybes ji duoda issimoketinai , kas metus sumokant dali ir jei neklystu 2 % metiniu nuo likucio .Ten suma juokinga , jei norima gali ismoketi , bet jei namas jo nuosavybe ir jis geranoriskai nesutinka , tretieji asmenys vargiai ar tai gali padaryti