Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ŽIA Valda "Kabantys sodai"
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
anytė
QUOTE(Daringa @ 2007 12 20, 14:18)
Na jūs ir drąsuolės, turiu omeny tas, kurios pirkote butus šiame objekte. Aš pasidairiau jų svetainėje, susidomėjau keliais butais, bet kai paskaičiau preliminarią sutartį, tai išsigandau. Namai stovi ant nuomojamos žemės, už kurią reikės mokėti, o dar nežinia kaip bus, kai nuomos sutartis pasibaigs. Labai daug visokių baudų pirkėjams numatyta. O svarbiausia, tai galutinės kainos negali žinoti, nes ją turi teisę keisti, jei įrodys, kad tai būtina. Na, o žinant, kad kitais metais brangs elektra ir visa kita, tai labai stipriai įtariu, kad buto kaina koreguosis ne pirkėjo naudai... Žodžiu, išsigandau unsure.gif . O kaip jūs?
*

Na mes ne ta žodžio prasme išsigandom, bet tiesiog amo netekom. Vat tas punktas tai žiaurus, kas liečia buto brangima doh.gif , ir šiaip sutartis absurdiška, bet tiek laiko išlaukėm nesinorėjo taip tyliai gražiai pasiimti užstatą ir atsisakyti buto doh.gif
Ladytron
QUOTE(anytė @ 2007 12 12, 14:15)
Labas 4u.gif
Mes deja B korpuse, bet vis tirk smagu,kad kas nors atsiliepia. Nes susidariau tokį įspūdį,kad butus turbūt rezervavo agnetūros nes iš atsiliepusių turbūt tu pirmoji .

Įdomu kaip sekasi jums, ar pasirašėt preliminarią sutartį?
*

Taip, sutarti pasirasem, bet jau po visu pakeitimu ir neaiskumu, tai yra spalio menesi. Dabar laukiu kol mano bandomasis baigsis ir keliausim su vyru i banka. O pas jus kaip?
Papildyta:
QUOTE(natalyka @ 2007 12 19, 10:54)
o mes rezervavom A korpuse  4u.gif
*

Koks aukstas? Mes iseina kad 4 smile.gif Gal visai kaimines?
Papildyta:
QUOTE(natalyka @ 2007 12 19, 14:19)
aisku isgazdino, bet to buto labai noresi, nes patys gyvename savonoriose ir rajonas superinis ir vieta puiki, o del sutarties tai 3 punktai buvo baisus o visa kita kaip visur, del terminu baisu, ir del banko reikalu.
*

Mums irgi du punktai nepatiko, bet ka padarysi, dabar visur tokios sutartys. Bendravom su teisininkais, tai paaiskino kas negerai, nu ziuresim kaip ten bus ...

QUOTE(meistromargarita @ 2007 12 19, 22:31)
o man tai baisiausia,kad tą C korpusą tik gruodžio!!!!!!mėn žada baigt blink.gif bet buto noriu nerealiai.būtent,kai pati gyvenu šitam rajone,kad ir barakiniam name,bet nieks manęs į jokias Fabijoniškes neiškrapštys...
*

Ogo, gruodzio men tik, nu nieko sau, ilgai laukti, bet nieko, man kazkodel atrodo, kad viskas bus super, nes projektas tai nerealus smile.gif
anytė
QUOTE(Ladytron @ 2008 01 11, 09:03)
Taip, sutarti pasirasem, bet jau po visu pakeitimu ir neaiskumu, tai yra spalio menesi. Dabar laukiu kol mano bandomasis baigsis ir keliausim su vyru i banka. O pas jus kaip?
*

O kokius jums pakeitimus sutartyje padarė, ar pavyko susitarti. Nes su mumis tai į jokias derybas nesileido doh.gif
Nada...
nes projektas tai nerealus

kas jau ten tokio nerealaus? biggrin.gif
Prancuzijoj tik imigrantus tokiuose apgyvendina biggrin.gif
Vieta gal ir visai nieko, tikrai geriau, nei miegamieji rajonai, bet siaip tai eilinis skrusdelynas gi ax.gif nuo kada ekonominiai butai tapo nerealiais?

Beje, pazistu zmogu, dirbusi pas projektuotojus, tai sake , patys juokiasi is projekto ir sutarciu biggrin.gif
Na, bet kiekvienam savo cool.gif
anytė
QUOTE(voveriena @ 2008 01 11, 09:23)
kas jau ten tokio nerealaus?  biggrin.gif
Prancuzijoj tik imigrantus tokiuose apgyvendina  biggrin.gif
Vieta gal ir visai nieko, tikrai geriau, nei miegamieji rajonai, bet siaip tai eilinis skrusdelynas gi  ax.gif  nuo kada ekonominiai butai tapo nerealiais?

Beje, pazistu zmogu, dirbusi pas projektuotojus, tai sake , patys juokiasi is projekto ir sutarciu  biggrin.gif
*

kaip rašai kiekvienam savo mirksiukas.gif . Gal kitam vadinami kiniečių kvartalai nerealūs smile.gif
Skruzdėlyno kaip ir nematau ten kol kas, na nebent pristatys ką nors daugiau doh.gif
Įdomu kas projektuotojams taip juokinga, kalbu apie projektą, ne apie sutartis, nes jos tai man nejuokingos visai.
Nada...
Skruzdėlyno kaip ir nematau ten kol kas, na nebent pristatys ką nors daugiau 
Įdomu kas projektuotojams taip juokinga, kalbu apie projektą, ne apie sutartis, nes jos tai man nejuokingos visai.

Nu nesamoningi planai, tik tiek, kad dauguma daugiabuciu nelogisko suplanavimo, tad lietuviam viskas ok atrodo biggrin.gif Siaip tai vaikai ten projektavo, galima sakyt mirksiukas.gif
Kiek pamenu, miegamuju be langu net yra, bent jau ankstesniuose variantuose..

Tau sutartys nejuokingos, nes jas pasirasineji, o jiem juokinga, kaip lengvai zmones pasimauna ir leidziasi dulk- mi mirksiukas.gif

Tarp kitko, ar nepasikeite komplekso koncepcija nuo pirminio varianto , kuris buvo publikuojamas pries 3 metus? Kazkaip man atrode, kad namai mazesni buvo???
natalyka
QUOTE(Ladytron @ 2008 01 11, 11:03)
Papildyta:
Koks aukstas? Mes iseina kad 4 smile.gif Gal visai kaimines?
Papildyta:
Mums irgi du punktai nepatiko, bet ka padarysi, dabar visur tokios sutartys. Bendravom su teisininkais, tai paaiskino kas negerai, nu ziuresim kaip ten bus ...
Ogo, gruodzio men tik, nu nieko sau, ilgai laukti, bet nieko, man kazkodel atrodo, kad viskas bus super, nes projektas tai nerealus smile.gif
*

Ir mes 4 aukste Akorpuse smile.gif
bet iseina kad 1 aukste g.gif
anytė
QUOTE(voveriena @ 2008 01 11, 10:38)
Nu nesamoningi planai, tik tiek, kad dauguma daugiabuciu nelogisko suplanavimo, tad lietuviam viskas ok atrodo biggrin.gif  Siaip tai vaikai ten projektavo, galima sakyt mirksiukas.gif
Kiek pamenu, miegamuju be langu net yra, bent jau ankstesniuose variantuose..

Tau sutartys nejuokingos, nes jas pasirasineji, o jiem juokinga, kaip lengvai zmones pasimauna  ir leidziasi dulk- mi  mirksiukas.gif

Tarp kitko, ar nepasikeite komplekso koncepcija nuo pirminio varianto , kuris buvo publikuojamas  pries 3 metus? Kazkaip man atrode, kad namai mazesni buvo???
*

Nu jo tie miegamieji be langų tai čia jooo, niekada tokio nepirkčiau. Na mūsų išplanavimas tai tikari geras, ir langai visur yra.

Na taip sutartį pasirašėm, bet kaip rašai tikrai nesileidžiame dulk-mi , aišku yra tokių kam tiko tokios sąlygos, čia irgi turbūt pagal kiekvieno finansus ir pan. O gal ir nesijaučia jie taip smile.gif .
O namai buvo mažesni, vienas buvo aukštas o kiti mažesni, bet vat gi dabar yra kažkos aukštingumo apribojimas tai nuo to didelio pastato perkėlė aukštus ant kitų doh.gif
Žodžiu pasiūlytų man šį buta dabar pirkti tai tikrai nesutikčiau unsure.gif
Ladytron
QUOTE(anytė @ 2008 01 11, 10:15)
O kokius jums pakeitimus sutartyje padarė, ar pavyko susitarti. Nes su mumis tai į jokias derybas nesileido doh.gif
*

Tai mums irgi nieko nekeite, as turejau omeny, kad po to kai mes pasirasem, tai nebuvo jokiu pakeitimu kainos, projekto ir t.t. Tikiuosiu taip viskas ir bus kaip parasyta sutartyje.

QUOTE(voveriena @ 2008 01 11, 10:23)
kas jau ten tokio nerealaus?  biggrin.gif
Prancuzijoj tik imigrantus tokiuose apgyvendina  biggrin.gif
Vieta gal ir visai nieko, tikrai geriau, nei miegamieji rajonai, bet siaip tai eilinis skrusdelynas gi  ax.gif  nuo kada ekonominiai butai tapo nerealiais?

Beje, pazistu zmogu, dirbusi pas projektuotojus, tai sake , patys juokiasi is projekto ir sutarciu  biggrin.gif
*

O man irgi projektas tikrai nerealus wub.gif , ir pirkau cia buto vien del projekto, nes man labai graziai atrodo ant stogo aikstele zaidimu ir parkelis, o kai dar langai i ta puse iseina tai visai fainiai. Del prancuzu, tai jie tegul gyvena kaip nori, mes kol kas ne Prancuzija, anglai irgi visai kitaip gyvena ir dazniausiai vien vargsai gyvena daugiabuciuose tai ir kas is to? Ne jau gi daba visiems reikia namus statytis? As tai dar kol kas nepasiruosusi namui, veliau gal but, o kol kas labai jauna ir noriu gyventi centre arba netoli kur nors smile.gif

Del kai kuriu butu planavimo visiskai sutinku, yra jau tokio planavimo kad pagalvoji kas gi gali tai nupirkti?! doh.gif pvz ant 70 kv m du maziukai langai, cia tikrai nenormalu. Musu butukas bus maziukas, bet viskas ok, projekta truputeli pakeitem, sienas pastumdem ir viskas gerai, mums kol kas tikra, kol negalim sau leisti kaz ko geresnio, tai gi visi zmones gyvena taip, kaip gali, ir tikrai kiekvienam savo mirksiukas.gif

QUOTE(natalyka @ 2008 01 11, 11:46)
Ir mes 4 aukste Akorpuse  smile.gif
bet iseina kad 1 aukste  g.gif
*

Aga, iseina kad pirmam smile.gif O koks butas? Musu tai 5 lygtais smile.gif Gal visai kaimynkos busim? 4u.gif
iggnas
lotuliukas.gif
Ladytron
QUOTE(iggnas @ 2008 01 12, 19:11)
lotuliukas.gif
*

?
Camil
Sveiki kaiminai 4u.gif
Ir mes laukiam buto A korpuse nežinau jau kiek metu.Aušku reikejo pirkti ne rezervacini poperiuka o daikta.Pasirašem preliuminari sutarti liepos men.Vieta tikrai gera.Ir nera šnekos apie miegamaji raj.Is ryto KAMSČIAI --vakare atgal tas pats.Kiekviena diena važinineju ten atgal:((((((.Buvau prancuzijoi,buvau ir kitur .specialiai ne žiurejau ,bet nekur nemačiau emigrantu bendrabučiu ar butų miesto centre thumbup.gif .
Nada...
bet nekur nemačiau emigrantu bendrabučiu ar butų miesto centre

pastaba buvo del komplekso kokybes, ne vietos smile.gif
natalyka
Musu 7 4u.gif tikrai kaimynkos
anytė
QUOTE(Camil @ 2008 01 24, 16:01)
Sveiki kaiminai 4u.gif
Ir mes laukiam buto A korpuse nežinau jau kiek metu.Aušku reikejo pirkti ne rezervacini poperiuka o daikta.Pasirašem preliuminari sutarti  liepos men.Vieta tikrai gera.Ir nera šnekos apie miegamaji raj.Is ryto KAMSČIAI --vakare atgal tas pats.Kiekviena diena važinineju ten atgal:((((((.Buvau prancuzijoi,buvau ir kitur .specialiai ne žiurejau ,bet nekur nemačiau emigrantu bendrabučiu ar butų miesto centre thumbup.gif .
*

Kuriam aukšte jūsų butas

QUOTE(voveriena @ 2008 01 25, 08:43)
pastaba buvo del komplekso kokybes, ne vietos smile.gif
*

iš ko sprendi apie kokybę, kol nepastatyta. Tą patį apie kokybę galiu kalbėti apie visus statomus namus, rask nors vieną kokybišką mirksiukas.gif
QUOTE(natalyka @ 2008 01 25, 09:34)
Musu 7  4u.gif tikrai  kaimynkos
*

Aga , bet labai jau nenoriai bendraujančios biggrin.gif
Nada...
iš ko sprendi apie kokybę, kol nepastatyta. Tą patį apie kokybę galiu kalbėti apie visus statomus namus, rask nors vieną kokybišką

komplekso kokybe- ne tik statybos kokybe wink.gif
Camil
Pardavimas ne labai g.gif .Saite]KABANTYS SODAI[kaip buvo 15 būtu taip ir yra.......tik rezervacija šokineja .www.Skelbiu.lt apie 10 kitu būtu.O kur dar Aruodas,e-domus.Eigu rezervuotos buvo visos,reiškia nuo preliuminario daug atsisako??? Apie kokybe .Kokybe nuo žmogaus atsakomybes ir sažines priklauso,ir medžiagu pasirinkimo(kainų).Aš taip galvoju g.gif .
anytė
QUOTE(Camil @ 2008 01 30, 12:12)
.Eigu rezervuotos buvo visos,reiškia nuo preliuminario daug atsisako??? Apie kokybe .Kokybe nuo žmogaus atsakomybes ir sažines priklauso,ir medžiagu pasirinkimo(kainų).Aš taip galvoju  g.gif .
*

Na apie sąžinę ir atsakomybę šių žmonių tai aš patyliu, taip kad labai gero tikėtis bijau unsure.gif
Ladytron
Ej, kaimynkos,

Nereikia nervintis anksciau laiko, as galvoju kad viskas bus ok. mirksiukas.gif Nereikia nieko klausytis nei apie kokybe, nei apie dar ka.

voveriena, o tu gal statybose dalyvauji?
anytė
Ramu čia pas mus rolleyes.gif
Ladytron
QUOTE(anytė @ 2008 02 21, 12:20)
Ramu čia pas mus rolleyes.gif
*

Labai ramu...nebendraujancios kaimynkos blink.gif
Nada...
voveriena, o tu gal statybose dalyvauji?

ne, tik savo laiku dirbau firmoj, projektuojancioj si kompleksa smile.gif
anytė
QUOTE(Ladytron @ 2008 02 21, 13:27)
Labai ramu...nebendraujancios kaimynkos blink.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai taip
Ar jau bandėt kas nors apžiūrėti statybas ax.gif
Ladytron
QUOTE(anytė @ 2008 02 21, 17:23)
drinks_cheers.gif tikrai taip
Ar jau bandėt kas nors apžiūrėti statybas ax.gif
*

Mes vis pravaziuojam ir ziurim smile.gif bet viduj nebuvom, o jus gal buvot?
anytė
QUOTE(Ladytron @ 2008 04 04, 12:50)
Mes vis pravaziuojam ir ziurim smile.gif bet viduj nebuvom, o jus gal buvot?
*

Norėjom apžiūrėt kovo pradžioj , bet neįsileido tipo purvynas ir pan doh.gif . banysim neužilgo vėl rolleyes.gif
kryyste
Mes praeitą savaitę buvom apžiūrėti, nors jie sako, kad žada gegužę baigti, bet tikrai nebaigs, dar labai daug kas nepadaryta sad.gif
natalyka
Sveikos mergaites, ar matet forma skirta sodams?

http://smolensko10.lt/index.php
anytė
QUOTE(natalyka @ 2008 04 10, 10:34)
Sveikos mergaites, ar matet forma skirta sodams?

http://smolensko10.lt/index.php
*

Taip žinau , mačiau tiesa sakant čia mano vyras ją sukūrė blush2.gif . Tikiuosi su laiku įsivažiuos tas forumas rolleyes.gif
natalyka
QUOTE(anytė @ 2008 04 10, 14:21)
Taip žinau , mačiau tiesa sakant čia mano vyras ją sukūrė blush2.gif . Tikiuosi su laiku įsivažiuos tas forumas rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif
aguoneleee
Sveikos busimos kaimynkos smile.gif , mes ir nusipirkom butuka cia. Gyvensim B korpuse 7 aukste.
natalyka
manau B korpusa greiciau uzbaigs negu A verysad.gif
aguoneleee
Kodel taip manai? Kiek zinau A ir B turetu tuo paciu metu baigti, tik va su C tai neaisku kada...
natalyka
Sveikos mergaites gal yra kokiu naujienu?
Gal jau zinoma kada galima bus pradeti remonta?
anytė
Mes šiandiena buvom apžiūrėti buto, pasirodė mažesnis nei įsivaizdavau ax.gif . Ir šiaip keistai nuskambėjo man toks dalykas kad jau gegužes mėn galėsime pradėti remontuoti. Na mums iš karto iškilo klausimas kaip jie spės baigti viską tai pasirodo, statybos dar vyks o jau mes remontuosimės. Nežinau man toks variantas nelabai priimtinas, nes ir ir pavojinga ten kol kas vaikščioti laiptai visai nesaugūs. Ir šiaip bardakėlis dar ten toks nemažas. tik tiek kad šiaip laiko daugiau įsirengimui turėtume. Tik labai nuvylė vaizdelis per vieną langą, gamykla apšiurus, bet sakė ją griaus, tai iš viso baisu pagalvoti koks triukšmas ir dulkės bus. Patiko ta terasa kur bus toks kiemelis.
Twitter
Sveikos, 4u.gif
Aš buvau statybose užvakar ir šiandien ten važiuosiu.Turėjau pirkti butą C korpuse,bet kai pamačiau,kad jis bus statomas ant seno pastato,o ir langai į sieną,tai apsigalvojau. doh.gif Tą korpusą žada baigti statyti tik rudenio viduryje.Išsirinkau B korpusą,nes kažkodėl labiausiai patiko,kad langai i tą garsų sodą.Nežinau su kuo jūs kalbėjote,kad žadėjo gegužės mėnesį leisti remontus pradėti,bet man sakė,kad tik liepos mėn. blush2.gif
kryyste
Mes kai rinkomės butą tai rinkomės tarp dviejų variantų: Kabančių sodų ir Vivulskio 12. Pasirinkome Vivulskio, nors ir brangesnis nei Sodai, bet ten sukėlė abejonių statybos kokybė bei laikas kada užbaigs. Kai apžiūrinėjome Sodus, tai sakė, kad pabaigs gegužės mėnesį, Vivulskio- birželį. Palyginau ir pamačiau, kad Sodų tikrai daug mažiau padaryta, dar net fasadas nepradėtas normaliai daryti, o Vivulskio jau pastolius nurinkinėja, jau daug butų yra kur įsirenginėja žmonės. Baisu, kad Soduose norėdami laiku suspėsti su terminais nepradėtų paskubomis daryti ir dėl to nukentės kokybė. Dar vienas dalykas, kuris nulėmė, kad nesirinkome Sodų- neaišku, kada toje teritorijoje statybos baigsis, nes C korpusas dar net nepradėtas statyti g.gif Tai kieme manau, kad dar ir kitais metais vyks darbas, kažkai nelabai viliojo toks variantas. Taip pat gamykla stovinti, kuri ne ŽIA priklauso, o kažkam kitam ir lygtais ją žada remontuoti, tai vėl vyks kažkokios statybos. Tai šis projektas mums sukėlė tam tikrų abejonių ir nusprendėm pasirinkti kitą variantą.
anytė
QUOTE(kryyste @ 2008 04 26, 13:35)
Mes kai rinkomės butą tai rinkomės tarp dviejų variantų: Kabančių sodų ir Vivulskio 12. Pasirinkome Vivulskio, nors ir brangesnis nei Sodai, bet ten sukėlė abejonių statybos kokybė bei laikas kada užbaigs. Kai apžiūrinėjome Sodus, tai sakė, kad pabaigs gegužės mėnesį, Vivulskio- birželį. Palyginau ir pamačiau, kad Sodų tikrai daug mažiau padaryta, dar net fasadas nepradėtas normaliai daryti, o Vivulskio jau pastolius nurinkinėja, jau daug butų yra kur įsirenginėja žmonės. Baisu, kad Soduose norėdami laiku suspėsti su terminais nepradėtų paskubomis daryti ir dėl to nukentės kokybė. Dar vienas dalykas, kuris nulėmė, kad nesirinkome Sodų- neaišku, kada toje teritorijoje statybos baigsis, nes C korpusas dar net nepradėtas statyti  g.gif  Tai kieme manau, kad dar ir kitais metais vyks darbas, kažkai nelabai viliojo toks variantas. Taip pat gamykla stovinti, kuri ne ŽIA priklauso, o kažkam kitam ir lygtais ją žada remontuoti, tai vėl vyks kažkokios statybos. Tai šis projektas mums sukėlė tam tikrų abejonių ir nusprendėm pasirinkti kitą variantą.
*

Na šaunu ,kad pasirinkot sau tinkamiausią variantą. Kiekvienas turi manau savo pliusų ir minusų. Manau dėl kokybės bus dar matyti ,gal jūsiškiai kaip tik skuba ir ir brokas taip taip pat gali būti neišvengiamas mirksiukas.gif . O kol kas bent pirmas vaizdas neblogas kas liečia dalinę apdailą. O dėl statybų šalia niekas negarantuotas kad šalia jūsiškio neikada nevykas statybos. Žodžiu bet kokiu atveju kaip bus taip, pakentėsim mirksiukas.gif
kryyste
QUOTE(anytė @ 2008 04 28, 09:21)
Na šaunu ,kad pasirinkot sau tinkamiausią variantą. Kiekvienas turi manau savo pliusų ir minusų. Manau dėl kokybės bus dar matyti ,gal jūsiškiai kaip tik skuba ir ir brokas taip taip pat gali būti neišvengiamas mirksiukas.gif . O kol kas bent pirmas vaizdas neblogas kas liečia dalinę apdailą. O dėl statybų šalia niekas negarantuotas kad šalia jūsiškio neikada nevykas statybos. Žodžiu bet kokiu atveju kaip bus taip, pakentėsim  mirksiukas.gif
*

Visiškai sutinku, aš išdėsčiau argumentus, kodėl mes nesirinkome kabančių sodų, jokiu būdu nieko neatkalbinėju ir neįtikinėju. Reikalas tas, kad mano draugas, su kuriuo kartu perkame butą, dirba statybų srityje ir nusimano tuose dalykuose. Brokas visose statybose buvo ir bus, tik vienose mažiau, o kitose daugiau. Dėl Sodų man daugiausiai abejonių kelia pabaigimo laikas, nes kai mes apžiūrinėjom prieš porą savaičių, tai agentė sakė, kad gegužės mėnesį pabaigs. Savaitgalį kaip tik pro šalį praėjom, tai vaizdas toks, kad niekas nepasikeitė nuo to laiko kai mes ten viduj buvom. Nu bet čia gal iš šono taip atrodo. Tikrai nekritikuoju tų kas ten pasirinko butus. 4u.gif
Vivulskio tą butą kur nusipirkom tikimybė kad ką nors pastatys po langais yra nedidelė, nes yra darželis, bet aišku visko būna. Ir šiaip ten vieta tokia, kad sunkiai ką nors įkiši, nebent senus namus griauti pradėtų smile.gif
Nada...
Vivulskio tą butą kur nusipirkom tikimybė kad ką nors pastatys po langais yra nedidelė, nes yra darželis, bet aišku visko būna. Ir šiaip ten vieta tokia, kad sunkiai ką nors įkiši, nebent senus namus griauti pradėtų

va, kasdien ziuriu i jusu nama is ofisiuko smile.gif statybos juda sparciai, vieta tikrai labai patogi smile.gif
aguoneleee
Sveikos busimos kaimynes smile.gif , prasom uzsukt i www.sp.lt/kaimynai/ ir prie irmos idejos, paspausk ant penktos zvaigzdutes smile.gif , gal pavyks laimeti kamera naujiems namuciams rolleyes.gif
Twitter
Ryt ir vėl važiuojam į statybas. doh.gif
Mums pranešė,kad po dviejų savaičių bus galima pradėti remontus,tai kaip paklaikę ieškom remontininkų. blink.gif
anytė
QUOTE(Zivilliux @ 2008 05 14, 22:55)
Ryt ir vėl važiuojam į statybas. doh.gif
Mums pranešė,kad po dviejų savaičių bus galima pradėti remontus,tai kaip paklaikę ieškom remontininkų. blink.gif
*

Mes birželio 4 susitarėme priimti butą. Bet įdomūs jei man vistiek. Sako galėsite įsirenginėti, o paskui jame siųstame rašte rašo, kad į patalpas galėsime patekti ne visada , o tik rangovui leidus, tai kaip atsiprašant per 90 dienų tą butą įsirengt doh.gif

Zivilliux kuris jūsų korpusas, kelintame aukšte butas?
Twitter
Na,šiandien viską tiksliau ir aš sužinosiu. g.gif
B korpuse,penktame aukšte. smile.gif
anytė
QUOTE(Zivilliux @ 2008 05 15, 09:26)
Na,šiandien viską tiksliau ir aš sužinosiu. g.gif
B korpuse,penktame aukšte. smile.gif
*

mes irgi ten pat ir aukštas tas pats biggrin.gif
Twitter
Tai būsim kaimynių kaimynės. biggrin.gif
Lauracka
Sveikutes,
as naujoke..svieziai iskepta blush2.gif nelabai zinau kaip veikia sis tinklalapis,bet daznai ji paskaitineju rolleyes.gif Kaip tik ieskau atsakymu i klausimus..del kabanciu sodu,mano butas is 6auksto,nukrito i 5Akorpuse schmoll.gif Reikia kita savaitele pasirasyti dalines apdailos darbu perdavimo-priemimo akta.O kaip pasitikrinti laiduma silumai bei garsui?Maciau per tv ,kad reikia kokiai tai instancijai skambinti..gal kas zinot apie tai? ax.gif
Papildyta:
Sveikutes,
as naujoke..svieziai iskepta blush2.gif nelabai zinau kaip veikia sis tinklalapis,bet daznai ji paskaitineju rolleyes.gif Kaip tik ieskau atsakymu i klausimus..del kabanciu sodu,mano butas is 6auksto,nukrito i 5Akorpuse schmoll.gif Reikia kita savaitele pasirasyti dalines apdailos darbu perdavimo-priemimo akta.O kaip pasitikrinti laiduma silumai bei garsui?Maciau per tv ,kad reikia kokiai tai instancijai skambinti..gal kas zinot apie tai? ax.gif
Lauracka
QUOTE(anytė @ 2008 05 15, 07:21)
Mes birželio 4 susitarėme priimti butą. Bet įdomūs jei man vistiek. Sako galėsite įsirenginėti, o paskui jame siųstame rašte rašo, kad į patalpas galėsime patekti ne visada , o tik rangovui leidus, tai kaip atsiprašant per 90 dienų tą butą įsirengt doh.gif

Zivilliux kuris jūsų korpusas, kelintame aukšte butas?
*

Sveikutes,
as naujoke..svieziai iskepta nelabai zinau kaip veikia sis tinklalapis,bet daznai ji paskaitineju Kaip tik ieskau atsakymu i klausimus..del kabanciu sodu,mano butas is 6auksto,nukrito i 5Akorpuse Reikia kita savaitele pasirasyti dalines apdailos darbu perdavimo-priemimo akta.O kaip pasitikrinti laiduma silumai bei garsui?Maciau per tv ,kad reikia kokiai tai instancijai skambinti..gal kas zinot apie tai?
Twitter
Man įdomu pasidarė,o jūs irgi gavote kelionę į bet kurią Europos šalį savaitgaliui? g.gif Gal jau kas keliavot?
Lauracka
QUOTE(Zivilliux @ 2008 05 18, 12:24)
Man įdomu pasidarė,o jūs irgi gavote kelionę į bet kurią Europos šalį savaitgaliui? g.gif  Gal jau kas keliavot?
*

tai 2butus pirkot?Man siule antra buta su 10%nuolaida ir kelione....sakau jei isgaliu antra buta ipirkt,tai ir kelione nusipirksiu rolleyes.gif
kryyste
Kad kelionę siūlė ir vieną butą perkantiems. Mes kai ten žiūrėjom pirkti, tai klausėm kiek nuleistų, tai atsakymas buvo, kad nieko, nes gaunate kelionę smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.