Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Radiniai
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Ademara
gal kur nors (pvz, lysvėje, po grindimis, darbovietėje biggrin.gif ) esate radusios ką nors įdomaus? aš esu radusi tik vieną dalyką: žolėje akmenėlį, su kriauklės įspaudu (tik neatsimenu, kur padėjau blush2.gif )...
Enija
QUOTE(Ademara @ 2006 05 16, 19:42)
gal kur nors (pvz, lysvėje, po grindimis, darbovietėje biggrin.gif ) esate radusios ką nors įdomaus? aš esu radusi tik vieną dalyką: žolėje akmenėlį, su kriauklės įspaudu (tik neatsimenu, kur padėjau  blush2.gif )...
*

Esu radusi daug ką: pievutėje auksinį žiedą.( Močiutė sakė jį pametusi prieš kelis dešimtmečius). Maža ką žmonės randa. Juk tiek daug ką pameta, reiškia kažkas turi šansą surasti. Kažkada radau akmenį ant kurio buvo tarsi kokios raidės įspaustos. (na tą tai pametė motulė gamta.)
chriss
Kazkada miske kai grybavau,tai radau pamestus elnio ragus smile.gif
Kliurka
po to, kai vaikai pažiūri TV, ant sofos kaskart randu krūvas trupinių lotuliukas.gif
grange
As esu radusi labai grazia melchiorine apyranke ax.gif dejau skelbima, niekas neatsiliepe, tai ir deviu pati. Labai grazi ir labai tinka man, atrodo, kad mano buvus seniai... blush2.gif ir dar koks vienas keistas nutikimas buvo, kai radau knyga poamesta, nebepamenu kokia, kazkokia mazyte lyg ir eilerasciu, o ten buvo uzrasyta kieno..ir - vardas sutapo su mano! tas labai nustebino.. blink.gif
chriss
QUOTE(Kliurka @ 2006 05 20, 06:40)
po to, kai vaikai pažiūri TV, ant sofos kaskart randu krūvas trupinių  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif cia turbut geriausias radinys thumbup.gif
helena
as tai buwau radusi 40 lt bankomate:) ta prasme vaikinas zioplas pries mane buwo, nueme pinigus ir pasitrauke staiga doh.gif tai as paemiau, ji pasiwijau ir atidaviau..
doma_
QUOTE(helena @ 2006 05 20, 21:35)
as tai buwau radusi 40 lt bankomate:) ta prasme vaikinas zioplas pries mane buwo, nueme pinigus ir pasitrauke staiga doh.gif tai as paemiau, ji pasiwijau ir atidaviau..
*

Oooo šaunuolė kokia tu thumbup.gif mažai tokių žmonių, kurie rastus pinigus grąžintų unsure.gif

Aš kažkada 10 litų buvau radus, centų daug esu radus ( dažniausiai po 1 cnt biggrin.gif ) Dar sijoną esu radus blink.gif lotuliukas.gif žiedą sidabrinį Palangos smėlyje iškasiau biggrin.gif ( bet užtat akinius pamečiau) cool.gif
Ryški
O aš esu radusi seną seną pistoletą blink.gif Dar seniau, kai maža buvau, močiutė liepė sode į rūsį įlipti, nu toks labai mažas ir pastebėjau lipdama, kad tarp grindų tarpo kažkas suvyniota blink.gif Nu ir išvyniojusi pamačiau surudyjusį pistoletą blink.gif Aišku jis nebeveikė, tik šiaip radinys ir tiek...neaišku nuo kada jis ten stovėjo... unsure.gif Bet sodo namelis buvo neseniai pirktas, tai galėjo būti ankstesnių kaimynų unsure.gif
Laisvė
Kai netoli vaikystės namų statė vaikų darželį ir kasė griovį pamatams, radau kaukolę. Vėliau paaiškėjo, jog toje vietoje labai seniai būta kažkokio pilkapio.
fado
Aš vis atsimenu, kai buvau ketverių, turėjau tokį mažą žaisliuką Mikimauzą. Padėjau ant sūpynių, kad jis pasisuptų, o po to nuėjau pamiršusi, ir daugiau neberadau... Bet po dviejų-trijų mėnesių visai kitam mieste pas močiutę smėlio dėžėj radau lygiai tokį patį, tik spalvos kitokios buvo blink.gif
Kliurka
QUOTE(chriss @ 2006 05 20, 20:01)
lotuliukas.gif cia turbut geriausias radinys  thumbup.gif
*

bet jau nestebina manęs, nes reiškinys labai dažnas.
Wolke
dviracio pompa lotuliukas.gif pajuryje smelyje radau sage i plaukus su drugeliu smile.gif
Ademara
ai tiksliai, aš gi dar esu sode surudyjusią pasagą lysvėj radus ax.gif

bet jūsų radinukai tai thumbup.gif
Baisutė
pries 2 metus pajury radau akmenuka sirdutes formos wub.gif
ini
QUOTE(helena @ 2006 05 20, 22:35)
*

o aš radau visą kortelę bankomate:-) taigi galėjau pasiimt kiek tik noriu pinigų tongue.gif
ji net neišimta buvo.
Bet pavijau tą moteriškę ir atidaviau:-) bet man rodos anei ačiū nepasakė smile.gif
laurioshka
o as sode, lysveje, tokia zalvarine sena sagti radau bigsmile.gif ir kas svarbiausia - ji buvo labai panasi i istorijos knygoje pateikta paveiksleli blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
fado
QUOTE(laurioshka @ 2006 05 23, 17:36)
o as sode, lysveje, tokia zalvarine sena sagti radau  bigsmile.gif ir kas svarbiausia - ji buvo labai panasi i istorijos knygoje pateikta paveiksleli  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif
*

Ką žinai, gal ten senas neandartalietis pametė biggrin.gif
saulevandeny
negalėčiau pasakyti, kad radau, bet prieš kažkiek laiko mačiau prie pradinukų mokyklos stringus... blink.gif
o šiaip tai centų esu radusi lotuliukas.gif ir šiaip gal kokį popierinį pinigą, žiedelį.. rolleyes.gif
Eglantina
Kazkada seniai pries kaledas esu radusi pinigines su beveik 400 lt. Nebuvo nei dokumentu, nei banko korteliu. Uz tuos pinigus nusipirkau savo pirmaji mobiliaka:) kuris paslaptingai dingo:) kaip sakoma nesidziauk rades, neverk pametes:)
Papildyta:
Prisiminiau kad visai neseniai dar USB radau:) pametejo ir vel issiaiskinti nepavyko. tikiuosi jam toji visa info nebuvo labai reikalinga.
tavi
Prieš 5 metus 50 dolerių banknotą radau eidama į darbą ir labai laiku nes sėdėjau be pinigų, o iki atlyginimo buvo likusios 4 dienos. lotuliukas.gif
LhooQ
Dazniau ka nors pametu, nei randu ax.gif smile.gif
lil
mano GERIAUSIAS radinys:
einam su pussesere i mieta. dragas su draugais isejo i kina, puzvalandziu anksciau.
prie autobuso stoteles apie 200 m nuo namu randu 20 euru bigsmile.gif , SVENTAI isitikinus kad juos pamete mano draugas. skambinu jam, kalsuiu, ar pinigus tebeturi??jis pasitinkrina, sako ne- pameciau 20 euru....nu va ...sakau grizk atgal, atiduosiu- radau!
LhooQ
lotuliukas.gif 6 pojutis?
Lietava
Aš tai keletą kartų esu radus po 10Lt. Ir dar radau tokį apvalų apvalų akmenuką, na kaip specialiai suapvalintą, tai dabar nešiojuosi kaip talismaną. Daugiau nieko naudingo neteko atrasti smile.gif
*CACA*
Teko karta parduotuveje prie kasos rasti 10lt. Nedidelė sumelė, bet juk kai randi tai juk didžiulis džiaugsmas. Daugiau lyg ir nieko gero nesu radusi.
Matomai tą diena švietė mano žvaigždė. biggrin.gif
[Ecta]
drauges ziedus pastowiai randu lotuliukas.gif galwoju reiks steigti juwelyrine ax.gif
Jokūba
O as nieko nerandu blink.gif Bet uztai labai daznai pametu auskarus biggrin.gif
-Linda-
Prieš kelis metus man buvo keistas dalykas blink.gif turėjau žiedelį, padovanotą sidabrinį, paprastą. Ir radau lygiai lygiai tokį pat, ligoninėje draugę lankydama bigsmile.gif tik, kas keisčiausia, po kelių mėn., savąjį pamečiau. Bet ir rasto niekada nenešiojau, tai gal manasis užpavydėjo ir pabėgo, ar kaip buvo cool.gif
saulytia
kai dar maza buvau radau rozanciu sidabrini bigsmile.gif
Vilniete
Ziedai, auskarai, litai...ko tik nepasitaikydavo doh.gif smile.gif
allegro
Grybaudama senais laikais esu radus nemažai pinigų.
jolaxus
na tokia gana komiška situacija - prieš keletą metų teko būti Kanaruose ir važinėjom po Gran Canaria salą su išnuomotu auto. Stabtelėjom viename kalnų keliuke prispausti "reikalo" blush2.gif nubėgau šiek tiek atokiau, tūpt, ogi prieš mano akis guli gana padorūs ir stilingi akiniai nuo saulės - matyt kažkas anksčiau ten irgi tupėjo lotuliukas.gif na aš juos pasimatavau, tiko tai ir priglaudžiau ir nešiojau dar gal pora sezonų kol išklibo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledinė @ 2006 05 31, 11:56)
O as nieko nerandu blink.gif  Bet uztai labai daznai pametu auskarus  biggrin.gif
*

ir ką gi rastų tie, kam sekasi rasti, jei niekas nieko nepamestų, tiesiog esi ištikima jų sponsorė mirksiukas.gif
Papugele
Po statybų,prie namų-žvyro krūvoj radau 1925 metų 1 litą ax.gif
Kažin kiek vertas jis dabar g.gif
devil
as tai radau netoli savo namu 20 litu blush2.gif jau kaip dziaugiausi... biggrin.gif bet paskui su drauge uz tuos pinigus nuejom y kavine kavos isgert... lotuliukas.gif
Papugele
QUOTE(devil @ 2006 06 07, 20:47)
as tai radau netoli savo namu 20 litu blush2.gif  jau kaip dziaugiausi... biggrin.gif  bet paskui su drauge uz tuos pinigus nuejom y kavine kavos isgert... lotuliukas.gif
*

Pinigai tam ir yra,kad leist mirksiukas.gif
safarikids
Mokydamasi 5-oje klasėje radau auksinį auskarą.
Dabar neberandu nieko. Džiaugiuosi, jeigu savo nepametu biggrin.gif biggrin.gif .
vytele
O aš neperseniausiai 2 kartus radau po 50 litų
Kissa
Praeita vasara radau skaitmenini fotoaparata smile.gif
KRISTIDA
Prieš porą dienų radau 1 centą lotuliukas.gif Užpreitą vasarą su vyru pajūryje radom raktų ryšulį - atidavėm netoli esančios parduotuvėlės pardavėjai, pamanėm, gal kas ieškos ax.gif
Kerinti
esu radusi 250lt bet maciau kas pamete is kaimynu tai ir atidaviau o jie tik pasake ACIU doh.gif dar esu radusi 10lt bet cia mieste tai jau niekam neatidaviau drinks_cheers.gif
Palomina
kai man buvo kokie 10 metu ezere braidziodama radau akmenuka toki kaip du sulipe rutuliukai... abu tie rutuliukai buvo vinodo skersmens ir taisyklingi... kaip akmuo tai nerealiai atrode smile.gif dar iki siol prisimenu savo toki radini ax.gif
*GEN*
As esu radusi pinigine su 2lt (bet pinigine buvo labai grazi)tokia maza,odine su daug skyreliu.Bet ten buvo tik tie 2lt,matyt vaiko kokio buvo.
Nailea
o as pries kelias dienas vaiksciojau parke,ir prispaude reikaliukas nueinu i krumus ogi 200lt guli,ot laimes buvo.... bigsmile.gif taip ir isejau is krumu reikaliuko nepadarius,dar gerai,kad is tos laimes kelnes pilnos nebuvo lotuliukas.gif
sticho
QUOTE(sandraa @ 2006 07 29, 14:31)
o as pries kelias dienas vaiksciojau parke,ir prispaude reikaliukas nueinu i krumus ogi 200lt guli,ot laimes buvo.... bigsmile.gif  taip ir isejau is krumu reikaliuko nepadarius,dar gerai,kad is tos laimes kelnes pilnos nebuvo lotuliukas.gif
*

Oi prisiskaitys cia visi ir prades reikaliuku po krumus vaikscioti biggrin.gif kazkada kai vaikas buvau, tai irgi 50lt buvau radusi - buvo mano skrandziui svente nuo saldainiu saldainiuku biggrin.gif
vasaryte
Esu radus telefonu, pinigu, rubu, net skaitmenine kamera, kuria atidaviau. Ji buvo vokieciu ir as uz savo paelgi pasirodo nenusipelniau net susikto aciu.
Daugiausia esu radus tevu pinigu, va pries 5 metus darem remonta is radau tecio sukauptas santaupas, 1500rubliu!!!! jie buvo padeti, kai rublis buvo paciam "grazume"
Tiesa ir ta kad daznai ka nors pametu, gal geriau paslaptingai dingsta... verysad.gif
irina B
Net baltas pavydas apėmė paskaičius kokių daiktų randat blush2.gif
O didžiausias mano radinys - preitą savaitę eidama pietauti radau litą bigsmile.gif Kažkodėl nei skaitmeninių kamerų, nei mobolių telefonų, nei šimtinių rasti man nesiseka g.gif verysad.gif
KriuKriu
As parduotuvej radau 50 litu - tame krepselyje, prekems deti, sulankstyti gulejo. Turbut kokia bobulyte paliko savo graziai sulankstytus verysad.gif
Mikriuke esu radus purvina pinigine su keliasdesimt litu, uz sedynes uzkritus buvo.
O miske ant takelio apyranke smile.gif bet ne sidabrine, o siaip neaiskaus metalo aplankstyta.
rosela
QUOTE(sandraa @ 2006 07 29, 16:31)
o as pries kelias dienas vaiksciojau parke,ir prispaude reikaliukas nueinu i krumus ogi 200lt guli,ot laimes buvo.... bigsmile.gif  taip ir isejau is krumu reikaliuko nepadarius,dar gerai,kad is tos laimes kelnes pilnos nebuvo lotuliukas.gif
*

Palinksminai lotuliukas.gif
Nailea
QUOTE(rosela @ 2006 08 02, 00:51)
Palinksminai  lotuliukas.gif
*

mb dar iki siol erzina mane,o kaip i parka einam tai tik ir siulo i krumus uzbegt doh.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.