man labai idomu mergaites ar kuri pragyvenat is tu darbeliu,nes as tai zadu bandyti.
Norejosi temos, kur tikrai karaliautų oda
Taigi rodom savo naujus darbelius ir stebinam visus odinėmis grožybėmis Laukiu svečių QUOTE(kenguriukas @ 2008 01 24, 03:49) Na norėtusiųsi ne to Norėtųsi kas karta padarius naują darbelį išgirsti jo įvertinimą, kartais norisi ir kritikos o be galo smagu girdėti ir pagyrimus Manau as esu ne viena tokia, o gal
Keliu dar sofutę, čia rimčiausias darbas:
Oho!
QUOTE(Raimauskaite @ 2008 01 24, 09:10) Keliu dar sofutę, čia rimčiausias darbas: nu cia tai jau tikrai rimtas kurinys. ir labai grazus, vienetinis - super. jo turbut neparduodi. bet siaip del idomumo - kokiais pinigais vertintum savo darba ir juoda triusa?ir per koki laika padarei, jei ne paslaptis. manau, kad savaite varei neatsitraukdama. o pragyventi - hm.
[quote=Raimauskaite,2008 01 24, 08:10]
Keliu dar sofutę, čia rimčiausias darbas: Jeeeeeeeeetau, kas per grozis!!!!!! Ilindau netycia ir
Raimauskaite, nu ir kurybinga gi tu, o dar kokia darbstuole
ar tu ta pati ?
Padariau uzrasu knygelei aplankala is odos. O kad butu linksmesnis - uzsiuvau pelyte is kailio Žiurkes metu proga...
Raimauskaite, superinis darbas! Įdomumo dėlei, ar čia ėmei seną sofą ir apvilkai naujai, ar kaip?
Ta katė toookia tinginė atrodo, per visą ilgį išsitiesusi šildosi saulutėje.
puiki tema,kuo daugiau apie oda tuo geriau.o is kur mergaites gaunat odos skiauciu,man butu aktualu zemaitijoj.aciu.
Va vienas is mano darbeliu
Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta:
QUOTE(zilka69 @ 2008 01 30, 13:10) puiki tema,kuo daugiau apie oda tuo geriau.o is kur mergaites gaunat odos skiauciu,man butu aktualu zemaitijoj.aciu. Labai daug gaunu laisku su suo klausimu , todel prisiruosiau atsakyti As oda gaunu is zmoniu kurie verciasi odiniu drabuziu siuvimu, taigi jie man duoda likucius o as jiem pristatau darbus
Stai dar viena mano apyrankyte
![]() Butu malonu kad pakomentuotumt aciukas
zilka69, šauni apyrankė
Aciu kad ivertinot. masina mano sena skirta odai siuti su tokiu ratuku.O kailiuka pritepu biski su klijais paskui su karoliukais prisiuvu.
zilka69-man patiko. tik as ir tuos apskritimus apsiuciau. man atrodo kad jie tuoi atkris. ir tvarkingiau galejai iskirpt.
Aciu uz pastabas gyvai ji atrodo graziau kaip ir viskas.
Sveika
Ačiū visoms
Čia buvo mano dailės mokyklos diplominis darbas. O ten yra toks dalykas, kad visi diplominiai darbai liekai mokyklai... Tai va Noriu kažką panašaus sau pasidaryti, foteliuką bent kokį ar kėdę, tačiau dabar ryžto pritrūksta, nes darbo tai laaabai daug...
Na ir nemaza darbeli pasirinkai.tai tu spece kas liecia oda,o ar dirbi sioj srity,
Na stai mano naujas darbelis
![]() Kazkaip as cia tik viena "tusinuos" tikriausi si temele niekam neidomi
Evaj, gražus papuošalas
evaj, man irgi graži tavo apykaklė, panaši į tas, kurias aš darau
Tik aš tavo vietoj kaspiną tiesiog prisiučiau, o užsegimus padaryčiau kitoj pusėj... Papildyta: Ir dar, norėjau paklaust, kodėl beveik visos, kurios padaro savo galėrijas sajte publik.fotki.com neleidžia ten komentarus rašyt po nuotraukomis?? Papildyta: Labiausiai patiko tavo apykaklės, visos nuostabios!!
Krita, kokie gražūs paukštukai
QUOTE(krita @ 2008 02 10, 11:19) krita, kodel neidedi savo daugiau darbeliu - as tai juos maciau, ju daugybe ir labai graziu. tik nepasigiri ir mums neparodai. maciau tavo dekoruotus butelius - jie tikrai originalus, labai idomus ir kiekvienas vis kitoks. kaip suvenyras, manau, labai tinka ideti dovanu uzsienieciams, nusinesti einant i svecius ar padovanoti pvz, gydytojui uz "paslauga". tagi musu temelei reikia "ugneles". aktyvumo. vien todel dedu viska, ka tik pasiuvu. nesitikiu, kad kazkas labai mane liaupsins, taciau gal kokia naujoke ir susidomes, pati pabandys, po to uzsikres ir turesime nauja kolege. sekmes visoms, mergaites. laukiu jusu pasirodant.
aš tikrai turiu prigaminus nemažai darbeliu,nors geru įrankių neturiu,bet kaip moku ,taip darau, nes neesu profesionalė.
![]()
Krita - Tavo darbeliai darosi vis grazesni ir idomesni. Tai natūralu - juk daug dirbdamas, žmogus tobulėja, mokosi, atranda naujoves. tik ar Taves nepradės laikyti "išgeriančia" moterim, kai tiek daug perki tokiu gėrimų.
Čia, žinoma, juodas humoras. Nesupyk. Tiesiog užplauke mintis, kad nemažai nusipirkti reikia, norint tiek daug dekoruoti. QUOTE(pinciuke @ 2008 02 11, 18:28) Krita - Tavo darbeliai darosi vis grazesni ir idomesni. Tai natūralu - juk daug dirbdamas, žmogus tobulėja, mokosi, atranda naujoves. tik ar Taves nepradės laikyti "išgeriančia" moterim, kai tiek daug perki tokiu gėrimų. Čia, žinoma, juodas humoras. Nesupyk. Tiesiog užplauke mintis, kad nemažai nusipirkti reikia, norint tiek daug dekoruoti. As viska supratau. O Žinok tie buteliukai taip greit išeina,o svarbiausiai kad visi sako kad gaila gerti. ![]()
Bet tai kokie dailūs tie buteliukai
![]() Šitas jau Lenkijoje.
O man labai negražiai atrodo buteliukai su etikėtėmis... Arba nuplėščiau jas, arba daryčiau nepermatomus maišelius...
turiu klausimą - ar jūs mokėtės kur nors dirbti su oda ar pačios? Ir iš kur gaunat odos ir furnitūros?
man patinka odiniai daikčiukai tik iš visko gaut reikia QUOTE(Koshka21 @ 2008 02 10, 13:22) evaj, man irgi graži tavo apykaklė, panaši į tas, kurias aš darau Tik aš tavo vietoj kaspiną tiesiog prisiučiau, o užsegimus padaryčiau kitoj pusėj... Papildyta: Ir dar, norėjau paklaust, kodėl beveik visos, kurios padaro savo galėrijas sajte publik.fotki.com neleidžia ten komentarus rašyt po nuotraukomis?? Papildyta: Labiausiai patiko tavo apykaklės, visos nuostabios!! Oi ju sitais atsegimais uzsegimais bandyta visokiu variantu. O del komentaru nezinau, net nezinau kaip tai padaryt. Niekad neteko su tuo susidurt. Ir aisku aciu uz pagirimus ![]() Papildyta: QUOTE(brytva @ 2008 02 12, 14:11) turiu klausimą - ar jūs mokėtės kur nors dirbti su oda ar pačios? Ir iš kur gaunat odos ir furnitūros? man patinka odiniai daikčiukai tik iš visko gaut reikia Na mokslo apie tai neteko girdet Odos klausima jau aptariau is kur gaunu as. O furnitura as perku: http://www.kaivida.lt/ http://www.ciklanta.lt/ http://www.rankdarbiai.com/ na ir taip kur randu.
Evaj, labai gražus darbelis
Evaj, jau tavo temoj rašiau, kad gražus valentinukas, bet man,na pati matei, kad odinės gėlės nelimpa
O apyrankės visai kas kita QUOTE O del komentaru nezinau, net nezinau kaip tai padaryt. Niekad neteko su tuo susidurt. Ten yra profilio keitime toks nustatymas, kad leistum komentuot visiemssavo nuotraukas. Turi atsidaryti toks dydelis puslapys, kur daug nustatymų... Manau tai svarbiausia funkcija, bent jau man
As cia tokia sage padariau viena tai norejau parodyti jums mergaites
nesuprantu kodel nerodo
Su valentadieniu merginos
![]() brytva jai ne paslaptis ka pati baigus ? Seip ydomu. Kai atidariau tema mamose gavau labai daug laisku su klausimu ka esu baigus. Tai ir paciai ydomu.
ir aš nematau.
mano specialybėje įvairių technologijų buvo...viena iš tokių (daugiausiai kreditų) odos įvairios technologijos - nuo knygrišimo iki plastikos.
bet mane žavi žmonių užsispyrimas, kur be profesionalo žinių ima ir dirba...tos žinios atsiras su praktika. Kiti pabaigę nieko neišmano ir nieko nedaro, ane
Esu ir aš baigus odą. Tai buvo prieš 14m. Ojei, net pati išsigandau, kad tiek daug jau praėjo...
Tais laikais odos pirkdavau Ramučiuose, ten tokia gamyklėlė buvo, Šiauliuose, bet manau, kad ten jau užsidarė taškas. Kažką girdėjau, kad Vilniuje galima rasti. Žiūrint kokios jums odos reikia. Aš naudoju nelakuota puschromį. Ant jo piešiu su anilininiais dažais ir deginu degintuvu. Galite peržvelgti mano darbelius. Gaila, kad šiuo metu nebėra laiko prie jų prisėsti, bet ateitį tikrai manau sugryšiu prie šio dalyko.
Neseniai nusipirkau porą kg. odos iš baldų fabriko Šiauliuose. Tik tos odos tik keturių spalvų ir visos tokios ...baldinės. Tai va įdomu, kur įmantrybių kokių galima gaut...
O šiaip pasigirsiu, kad neseniai nusipirkau iš sekond hand'o (irgi variantas) gyvatės odos rankinuką už prą litų else, o tu šaunuolė žiauriai gražu, matos kag pabaigus nemiegojai rankų sudėjus įdomus, tavo animacijos braižas profesinis klausimas- kokius dažus naudoji tapymui ant odos? Anilininius ar ką kitą, nes kiek įmatau ir tekstūra užsideda iš dažų... |