| QUOTE (artev @ 2004 07 17, 12:23) |
As labai noreciau kada nors, bet pirmiausia manau padaryti "staigmenele" vyrui, o po to, jei gyvas liks tada jau as.  |
Ot vyru isnaudojimas

. Gal kartu sokit?
Manes tai netraukia tokie malonumai...
Papildyta @ [mergetime]1090060841[/mergetime] http://www.dropzone.lt/show-jump-prices.html
Kad as kol kas negaliu.
Na negi cia nera tokiu, kurias trauktu isbandyti kazka tokio ekstremalaus, ar kuri gal isbandete ka idomaus?
L. kvieciu pasidalinti savo ispudziais.
Kentaure
2004 07 17, 14:32
Jau zinau kokios dovanos nmoreisu kitam savo gimtadieniui....

as seniai noriu tai isbandyti dabaer realiai zinosiu kas ir kaip. siaip butu faina su vyru isiokt per vestuviu metines, bet jis net ant supuokliu visokiu idomesniu lipt bijo tai teks viena. jeega jauciu....
paiduke
2004 07 17, 14:39
O man teko sokti viena karta,pernai vasara,turiu ir pazymejima,kad sokau
Sugalvojo mano vyras ir keletas musu draugu nuvaziuoti i Marijampole,sokti su parasiutu,as iskarto atsisakiau,na visi ikalbinejo,bet as vistiek lauziausi,na bet paskui instruktorius pakviete visus isklausyti instruktazo ir pakviete ir mane,nors as ir neketinau sokti.Taigi pasiklausiusi nusprendziau sokti ir as
Aprenge mus tais parasiutais,parode kaip ji reikes sulankstyti,kad parsinesti is lauku butu lengviau.Na ir pakilom,suskirste po 3zmones vienam sokimui,pagal svori.
Kai lektuvas pasiekia 600m.atidaro duris ir ziuri is kur vejas,tada pakile i 800m auksti,pradeda sokineti pirmieji 3,po to apsuka rata i ta pacia vieta ir vel kiti trys,nes turi sokti pries veja,kad patektum i aerodroma
Parasiutas issiskleidzia labai greitai,bet as dar spejau pagalvoti,kada jis issiskleis,bet siaip kiti sake praranda atminti ta sekunde,o jau kai issiskleidzia parasiutas,tai palaima,is apacios jokiu garsu negirdeti,taip tylu,paskui pasigirsta is apacios garsekalbis,kur sako kure virvute tau traukti,kad nenuskristum,pertoli(bunam ivardinti numeriais)
As nusileidau i pieva,prie teliuko,susilanksciau parasiuta ir tempiau(sveria apie50kg)
| QUOTE (artev @ 2004 07 17, 12:23) |
Taigi gal kas jau yra isbandes suoli parasiutu? Gal galetumete placiau parasyti, kur kreiptis, kokios kainos, ar labai baisu? As labai noreciau kada nors, bet pirmiausia manau padaryti "staigmenele" vyrui, o po to, jei gyvas liks tada jau as. : |
noreciau sokti labai labai,nors aisku ir bijociau
bet man turbut neleistu sokti,del per mazo svorio,esu girdejusi,kad leidziama tik nuo 50 kg
paiduke
2004 07 17, 14:42
| QUOTE (artev @ 2004 07 17, 11:23) |
Taigi gal kas jau yra isbandes suoli parasiutu? Gal galetumete placiau parasyti, kur kreiptis, kokios kainos, ar labai baisu? As labai noreciau kada nors, bet pirmiausia manau padaryti "staigmenele" vyrui, o po to, jei gyvas liks tada jau as. : |
Baisiausia buvo tada,kai atidare duris,jau ten danduje ir pamaciau,kokie taskiukai zemeje,tada pagalvojau"kur as cia papuoliau"
Kainos gerai neprisimenu,atrodo 90Lt,bet musu kadangi buvo 8draugai,tai mokejom po 70Lt,nuo zmogaus
Papildyta @ [mergetime]1090064953[/mergetime] Radau ju tinklapi
http://www.marizone.lt/index.php?skiltis=psuolisten rasit nuorodas i kitu miestu klubus
| QUOTE (paiduke @ 2004 07 17, 14:40) |
Parasiutas issiskleidzia labai greitai,bet as dar spejau pagalvoti,kada jis issiskleis,bet siaip kiti sake praranda atminti ta sekunde,o jau kai issiskleidzia parasiutas,tai palaima,is apacios jokiu garsu negirdeti,taip tylu,paskui pasigirsta is apacios garsekalbis,kur sako kure virvute tau traukti,kad nenuskristum,pertoli(bunam ivardinti numeriais) As nusileidau i pieva,prie teliuko,susilanksciau parasiuta ir tempiau(sveria apie50kg) |
Prasom taip graziai nepasakot, o tai ir as uzsimanysiu

.
paiduke
2004 07 17, 14:57
| QUOTE (rusne @ 2004 07 17, 13:52) |
Prasom taip graziai nepasakot, o tai ir as uzsimanysiu . |
Pabandyti tikrai verta,tokio jausmo,net panasaus,niekada nebuvau apturejus
Viena mergina kai pakilo ir reikejo sokti,persigalvojo,visi ikalbinejo,bet ji buvo labai issigandus,o kazkada girdejau,kad jei nesoki,tai isstumia,cia tikrai netiesa,kaip gali isstumti,o jei tau silpna
Taigi pirma karta,kaina 80Lt,jei vaziuosit daugiau zmoniu,bus pigiau
O i ta smelio rata pataikyti(jei pataikai duoda bokala alaus,mums zadejo deze,nes zinojo,kad nepataikysim),sansu labai mazai
matroskinas
2004 07 17, 21:43
As tai soksiu vis tiek kada nors gyvenime. Niekada nebijau jokiu ekstremaliu dalyku, baime atsiranda tik paties veiksmo metu, bet tada jau trauktis neber kur
Esu ishshokus karta, senokai buvo. Ka gi, galiu pasakyt, kad pirma menesi tiek emociju nuo to buna ir toks pasikeles buni, kad imi visus pazistamus skirstyti pagal kategorija "ishshokes" ar "neishshokes"

. Ispudis tikrai vertas pabandymo. Man patiko, kad skrendi, o atrodo kad kabi prikabintas su kokiu smeigtuku prie dangaus. t.y. judejimo nesijaute kazkajp, lektuviukai ant zemes atrode kajp zirkles is aukstai, nors pati pieva rodos jau ce pat ce pat. Jausmas tikrai nuostabus, butinaj rekomenduoju. *kristina, mano svoris iki 50, niekam tai problemu nesukele
Keberiokšt
2004 07 17, 21:58
O as nenoreciau sokti parasiutu

Nebent, tai butu gyvenimo-mirties klausimas.Bet savo malonumui -nea
| QUOTE (Smurka @ 2004 07 17, 21:50) |
As tai soksiu vis tiek kada nors gyvenime. Niekada nebijau jokiu ekstremaliu dalyku, baime atsiranda tik paties veiksmo metu, bet tada jau trauktis neber kur |
tau rekejo registruotis i "baimes faktoriu" arba bent jau i "bara" http://www.supermama.com/InvisionBoard/ind...?showtopic=8769 isivaizduok kiek mamu tave palaikys...
paiduke
2004 07 17, 23:28
Cia parasyta tikra tiesa
Po suolio jauciausi puikiai,instruktorius tik mane vienintele is 10 sokusiu zmoniu pasveikino uz drasa,nes as pradzioje net neketinau sokti,bet poto nusprendziau isbandyti save
Paskui taip norejosi visiems pasakoti,koks nuostabus tas jausmas,bet kazkaip visi arba pakraupe buvo ir is baimes nesiklause,arba jau buvo soke ir jiems tas ispudis nenaujiena
Mes kai pakilom,ir jau viena trijule issoko,staiga pakilo vejas ir pradejo lyti,tai mes nusileidom,buvo proga persigalvot,bet nepersigalvojau,po puses valandos vejas ir lietus nurimo ir buvo orelis pasakiskas
Vienas is musu kompanijos nusileido i medi,kazkaip nenuvairavo,nors jam sake ka daryti instruktorius su mikrofonu,juk galima nesunkiai valdyti parasiuta
O kitas veikejas,tai kai nusileidinejo,tai kazkaip kietai nukrito ant uzpakalio ir atsivoze su galva i grumsta,tai nuveze i ligonine,bet nieko ten baisaus,biskuti nusisnekinejo,tai ir nuveze
Kas tik turit nora,butinai sokit,tai nuostabus jausmas
| QUOTE (paiduke @ 2004 07 17, 22:29) |
Cia parasyta tikra tiesa Po suolio jauciausi puikiai,instruktorius tik mane vienintele is 10 sokusiu zmoniu pasveikino uz drasa,nes as pradzioje net neketinau sokti,bet poto nusprendziau isbandyti save Paskui taip norejosi visiems pasakoti,koks nuostabus tas jausmas,bet kazkaip visi arba pakraupe buvo ir is baimes nesiklause,arba jau buvo soke ir jiems tas ispudis nenaujiena Mes kai pakilom,ir jau viena trijule issoko,staiga pakilo vejas ir pradejo lyti,tai mes nusileidom,buvo proga persigalvot,bet nepersigalvojau,po puses valandos vejas ir lietus nurimo ir buvo orelis pasakiskas Vienas is musu kompanijos nusileido i medi,kazkaip nenuvairavo,nors jam sake ka daryti instruktorius su mikrofonu,juk galima nesunkiai valdyti parasiuta O kitas veikejas,tai kai nusileidinejo,tai kazkaip kietai nukrito ant uzpakalio ir atsivoze su galva i grumsta,tai nuveze i ligonine,bet nieko ten baisaus,biskuti nusisnekinejo,tai ir nuveze Kas tik turit nora,butinai sokit,tai nuostabus jausmas |
O, aciu uz informacija labai.
Dar labiau isinorejau sokti. As tai girdejau, kad kai pirma karta soki, tai ne vienas, bet prisirises prie instruktoriaus, dabar kaip paskaiciau, tai supratau, kad lyg ir ne. Kaip ten is tikruju yra?
paiduke
2004 07 18, 21:30
| QUOTE (artev @ 2004 07 18, 13:39) |
| Dar labiau isinorejau sokti. As tai girdejau, kad kai pirma karta soki, tai ne vienas, bet prisirises prie instruktoriaus, dabar kaip paskaiciau, tai supratau, kad lyg ir ne. Kaip ten is tikruju yra? |
As sokau ir visi kiek maciau soka vieni,be instruktoriaus,ten tiek norinciu,kad neuztektu instruktoriu.
Kai kilom i virsu ir as pamaciau per atidarytas duris zemele,tai pasiuliau instruktoriui sokti kartu,tai jis pasake,kad anksciau galejau pasakyti apie toki nora,dabar velu,tai vadinasi,kaikas soka,bet turbut retai,manau nepajusi tikro adrenalino,kai soksi neviena
Kai visi issokineja,issoka ir instruktorius
manosaule
2004 07 18, 21:44
Na, mes su vyru šokome prieš 2 metus:abu su instruktoriais. Baimė biškį buvo, kai lektuvo duris praveria

Bet veliau tai-siaubingai džiaugiausi, kad pabandžiau

Jausmas-tikrai nepakartojamas

Ten-taip gražu, tokia ramybė. O kas buvo įdomiausia-kad ore buvo įmanoma normaliai susikalbėti su instruktoriumi, tai jis man viską aprodė

ir-iš žemės žiūrint, atrodo, kad šoka su siaubingu greičiu. O kai iš tiesų leidiesi, tai taip labai ramiai ir švelniai. Aišku, laisvas kritimas - 40sek, maždaug 250km/val.greičiu tai irgi savotiška, bet adrenalino tai per akis

O visą šitą malonumą mes dar laimėjome...vestuvėms.......

Dabar, po visko, net keista pagalvoti, kad galėjome ryžtis tokiai "nesamonei", o tada-vienu šoku mažiau, vienu daugiau-jau koks skirtumas?

Žodžiu-šuolis labai patiko!!!Reikes per kokias vestuvių metines pakartoti!!!!!!!
| QUOTE (*kristina* @ 2004 07 17, 14:40) |
bet man turbut neleistu sokti,del per mazo svorio,esu girdejusi,kad leidziama tik nuo 50 kg |
Cia seniau taip budavo

.
I "bara" nei kojos nekelciau. Nemegstu tusciai svaistyti laiko. O i "Baimes faktoriu" manes nepaimtu vien del to, kad esu storule ir is paziuros neatrodau fiziskai pajegi (ir relaiai nesu tokia stipri, kiek reiketu, norisnt dalyvauti tokio pobudzio sou). Kitas dalykas, apsivemciau vien pamacius knibzdelyna kirminu, o ka jau kalbeti apie ju valgyma
| QUOTE (paiduke @ 2004 07 17, 13:40) |
Parasiutas issiskleidzia labai greitai,bet as dar spejau pagalvoti,kada jis issiskleis,bet siaip kiti sake praranda atminti ta sekunde,o jau kai issiskleidzia parasiutas,tai palaima,is apacios jokiu garsu negirdeti,taip tylu,paskui pasigirsta is apacios garsekalbis,kur sako kure virvute tau traukti,kad nenuskristum,pertoli(bunam ivardinti numeriais) |
O tai kaip tas parasiutas pats issiskleidzia ar reikia ten kazka patraukti, kad jis issiskleistu?
Nes jei krentant prarandi samone ar atminti, tai....

Stai ko as bijau. Geriau butu jog jis pats issiskleistu.
Paaiskinkite man tundrai, kaip ten yra, l. prasau.
jei shoki su kupolu, jis ishsiskleidzia pac, nes buna prikabintas lektuve taip, kad shokant trukteltu. o jei su instruktorium, tai jis viska padaro
Brazile
2004 07 22, 08:44
as irgi sokau su parasiutu viena karta. pas mus tai is norinciuju keli jau aukstai padangej vertoliote atsisake, kelis instruktoriui isstumti reikejo.
Nors sokau pirma karta, bet viena, be instruktoriaus. Kai leidiesi atrodo taip tylu tylu ir taip ilgai, nors is tikruju tai gi greit nusileidi. Smagiausia - toks laisves pojutis apima.
| QUOTE (Brazile @ 2004 07 22, 07:45) |
as irgi sokau su parasiutu viena karta. pas mus tai is norinciuju keli jau aukstai padangej vertoliote atsisake, kelis instruktoriui isstumti reikejo. Nors sokau pirma karta, bet viena, be instruktoriaus. Kai leidiesi atrodo taip tylu tylu ir taip ilgai, nors is tikruju tai gi greit nusileidi. Smagiausia - toks laisves pojutis apima. |
O kiek laiko mazdaug leidiesi?
Ir man ta laime teko isbandyti. Su drauge sampano prisiliuobusios susilazinom, kad kazkuri pabijos ir neissoks. Kai issiblaivem, pasidare abiems baisu, bet nesinorejo bailem vienai pries kita atrodyti. Tai abi ir patraukem adrenalino semtis.
Man baisiausias momentas buvo kilimas ju lektuveliu. As apskritai skraidyti lektuvais bijau, o cia visas kretantis tratantis tarskalas. Va tada as ir pagalvojau, kur as patekau, bet trauktis nebuvo kur.
Del to isstumimo is lektuvo tai nelabai ten isstumimas gaunasi. Paciai reikejo atsistoti prie duru, kai atejo eile, viena koja i prieki, kita atgal, rankos sukryziuotos ant krutines - instruktorius tik stumteli lengvai, kai jau reikia, ir tu jau ore.
Tos pirmos sekundes ore, kai dar parasiutas neisiskleides - tai fantastika. Atrodo laikas sustoja, pakeli galva ir savo akimis pamatai, kaip letuvas tolsta, o tu kabi ore tyloje, be nieko. Tada galvoje pradeda kirbeti instruktoriaus nurodymai: paziureti i virsu, ar issiskleide parasiutas. Zvilgt i virsu, ir parasiutas tuo metu isiskleisdamas lyg ant supyniu timpteli aukstyn.
Tada galima atsipalaiduoti ir ramiai megautis vaizdu. Tokia tyla, palaima ir taip gera. Kiek laiko leidziasi parasiutas? Velnias zino, o be to, man tai nerupejo, as norejau, kad jis ilgiau leistusi.
Kai jau artejau link zemes, vel prisiminiau instrukcijas, kaip laikyti kojas, kaip vairuoti parasiuta, kad leistumeis priekiu, o ne sonu ar dar kitaip. Deja, as buvau per daug uzsisvajojusi ir nebesusigaudziau, kur tas vejas pucia ir i kuria puse mane nesa. Tai nutupiau ant zemes sonu, dejau gera kulversti ir dar parasiutas pradejo mane zeme vilkti. Sugaudziau tas virves, sustabdziau parasiuta ir issitiesusi dar zoleje pagulejau ziuredama idangu. Labai norejosi tuo metu kokio alaus bokala ikalti... Ne bet reikejo vynioti parasiuta ir tempti ji i masina, kuri surinkinejo tokius naujokus, kaip as.
Po to visi naujokai gavome po vyno taure ir diploma. Gera prisiminti si nuotyki
| QUOTE (zanet @ 2004 07 22, 08:05) |
Ir man ta laime teko isbandyti. Su drauge sampano prisiliuobusios susilazinom, kad kazkuri pabijos ir neissoks. Kai issiblaivem, pasidare abiems baisu, bet nesinorejo bailem vienai pries kita atrodyti. Tai abi ir patraukem adrenalino semtis. Man baisiausias momentas buvo kilimas ju lektuveliu. As apskritai skraidyti lektuvais bijau, o cia visas kretantis tratantis tarskalas. Va tada as ir pagalvojau, kur as patekau, bet trauktis nebuvo kur. Del to isstumimo is lektuvo tai nelabai ten isstumimas gaunasi. Paciai reikejo atsistoti prie duru, kai atejo eile, viena koja i prieki, kita atgal, rankos sukryziuotos ant krutines - instruktorius tik stumteli lengvai, kai jau reikia, ir tu jau ore. Tos pirmos sekundes ore, kai dar parasiutas neisiskleides - tai fantastika. Atrodo laikas sustoja, pakeli galva ir savo akimis pamatai, kaip letuvas tolsta, o tu kabi ore tyloje, be nieko. Tada galvoje pradeda kirbeti instruktoriaus nurodymai: paziureti i virsu, ar issiskleide parasiutas. Zvilgt i virsu, ir parasiutas tuo metu isiskleisdamas lyg ant supyniu timpteli aukstyn. Tada galima atsipalaiduoti ir ramiai megautis vaizdu. Tokia tyla, palaima ir taip gera. Kiek laiko leidziasi parasiutas? Velnias zino, o be to, man tai nerupejo, as norejau, kad jis ilgiau leistusi. Kai jau artejau link zemes, vel prisiminiau instrukcijas, kaip laikyti kojas, kaip vairuoti parasiuta, kad leistumeis priekiu, o ne sonu ar dar kitaip. Deja, as buvau per daug uzsisvajojusi ir nebesusigaudziau, kur tas vejas pucia ir i kuria puse mane nesa. Tai nutupiau ant zemes sonu, dejau gera kulversti ir dar parasiutas pradejo mane zeme vilkti. Sugaudziau tas virves, sustabdziau parasiuta ir issitiesusi dar zoleje pagulejau ziuredama idangu. Labai norejosi tuo metu kokio alaus bokala ikalti... Ne bet reikejo vynioti parasiuta ir tempti ji i masina, kuri surinkinejo tokius naujokus, kaip as. Po to visi naujokai gavome po vyno taure ir diploma. Gera prisiminti si nuotyki |
Brazile
2004 07 23, 10:21
| QUOTE (artev @ 2004 07 22, 07:47) |
| QUOTE (Brazile @ 2004 07 22, 07:45) | as irgi sokau su parasiutu viena karta. pas mus tai is norinciuju keli jau aukstai padangej vertoliote atsisake, kelis instruktoriui isstumti reikejo. Nors sokau pirma karta, bet viena, be instruktoriaus. Kai leidiesi atrodo taip tylu tylu ir taip ilgai, nors is tikruju tai gi greit nusileidi. Smagiausia - toks laisves pojutis apima. |
O kiek laiko mazdaug leidiesi?
|
neisivaizduoju, gal kelias minutes, bet ten virsuj laikas atrodo sustoja - tylu ramu laisve, isivaizduok jei turetum sparnus ir galetum skristi aukstai danguje
matroskinas
2004 07 24, 00:48
sako, kad suolis trunka apie 3 minutes. gali buti. neisivaizduoju. kai dribau is lektuvo, laikas sustojo.
gal kas noretu kartu isdribti kada nors artimiausiu metu? as vis tik rinkciausi marijampoles aerokluba - ten jau karta dribau
sirduke
2004 07 26, 12:48
oi man net kojos drebejo kai skaiciau cia jusu visu ispudzius

bet taip labai ir pati uzsimaniau pabandyti. reikes kibinti drauga
smalsute
2004 07 30, 13:02
As ir sokau viena karta, jausmas neitiketinas
kamiliuks
2004 08 04, 22:35
Mes su draugu irgi šokom. Tai buvo vėlai rudenį. Jausmas nepakartojamas

Kas ruošiasi išbandyt šią atrakciją, tai gal 20 km nuo Vilniaus yra Kyviškės. Mes ten šokom. Pirmiausia vyko apmokymai, viską detaliai paaiškino ir patikrino, ar viską gerai supratom.
Sumokėjom trupučiuką daugiau, bet pasirinkom sparno formos: saugesnis nusileidimas ir gali pats reguliuot kur skristi. Išskleisti reikia pačiam. Beje, kad nenugrybautum, duoda ausinę, o instruktorius apačioj sako: 90 laipsnių į kairę ir pan. Tikrai saugu.
Kadangi šokom rudenį, tai teko apmokymus praeit viena diena, o sokt kita, nes tą dieną buvo per didelis vėjas.
Kas nori pabūti paukščiu, tikrai verta
paiduke
2004 08 06, 17:12
| QUOTE (kamiliuks @ 2004 08 04, 22:36) |
| Išskleisti reikia pačiam. |
Pirma karta girdziu

,kad sokant pirma karta,galima rinktis parasiuta,kuri turi pats isskleisti
Bent jau Marijampolej tai tik 3 suoli galima paciam skleisti
Jei Kyviskese taip leidzia,tai as apakus,juk yra zmoniu,kad trumpai samone praranda,kai issoka,tai kaip jie isskleis parasiuta,juk lekia tai greitai neisskleistas
Na, as irgi turiu tris suolius ir... vyra parasiutininka

, tai man jau bloga nuo to jo fanatizmo ir pinigu metymo i ora: labai brangus hobis

Bet pabandyt, aisku, verta ir tikrai idomu
Paskaičiau jūsų pasakojimu - ir silpna pasidarė pilna to žodžio prasme - pagalvojaui - ką jau ką - bet manęs niekaip su parašiutu neprikalbinų šokti - lasivo kritimo bijau (o dar kai greitis iš pradžių apie 250km/s), o apie aukščio baimę iš vis patyliu
buciau jau sia vasara sokusi, bet atkalbejo draugai, neva koja susilauzysiu, galva prasiskelsiu... ot kvailiuke buvau, kad paklausiau... sia tikrai soksiu! paskaiciusi jusu atsiliepimus

taip uzsidegiau, kad dabar jau tikrai manes niekas nesustabdys
akademija
2004 10 04, 20:49
as bijau bet labai taip pat noreciau.vyras turi sertifikata nes dare ne viena suoli.pasakoja,kad nieko ten baisaus.po pirmo suolio atrodo iskart dar 10 galetum padaryti,bet praeina kiek laiko ir vel baisokoka.del koju susilauzymo,tai vistiek gal pries sokant instruktuotu.girdejau kad reik penkiais taskais ant zemes nusileist.parepetuotum kur is neaukstai pasokinet,bet malonuma veliau neapsakoma abturetum
maliuke
2005 02 10, 14:20
as sokau pries du metus pirmakart, i sia vasara antra Kyviskese. Labai faina, kai tik atsiras proga soksiu dar ir dar ....
daliuke
2005 02 10, 14:29
As irgi sokau, tiesa tik viena karta, nes brangokas visgi malonumas, bet buvo va
carramele
2005 02 12, 21:07
Niekada nesoksiu
Suolis su parasiutu apima du dalykus, kuriu labai bijau: auksti ir kritimo pojuti
rrrRRRRrrr
2005 02 12, 23:04
sokti su parasiutu nerealus KAIFAS

vienas geriausiu dalyku pasaulyje salia sekso, sokolado ir panasiu
as sokau su kupolu is 800 metru... pats suolis... gal tris minutes, bet siaip laikas issiderina ten virsuj, kaip ir erdves suvokimas:) atrodo kad ta zeme niekad nepriartes
mes kai sokom visa diena buvo labai grazi ir saule ir vejo nebuvo... bet buvo ziauriai daug norinciu sokti (apie 100-150), tai daug kartu kilo ir leidosi lektuvelis kol atejo mano eile... o tada jau buvo pakiles vejas iki tos ribos nuo kurios neleidzia sokti pirmakarciams... as tada siaip dar nezinojau kodel neleidzia pakilus vejui sokineti naujokam... bet kadangi jau ir taip ilgai laukem, tai leido sokti. nu tai ka:) kai nusileidau ant zemes, subliusko mano parasiutas (visai salia stebuklingojo smelio rato) ir tada prasidejo linksmybes:) parasiutas vel prisipute:) o kadangi pas mane ranku raumenys niekada nebuvo treniruoti ir visai slabna mergaite... tai nieko padaryt negalejau:) tempe mane per zole kazkur 100 metru:) gal daugiau:) visi budai kuriuos instruktoriai susake kaip parasiuta sustabdyt neveike:D nes tam kaip jau minejau ranku raumenuku reik.. arba greitu koju

tai sustojau ciuozti kai draugas pribego:D beje ir vaikinus biski patampe po zole, bet ne tiek daug kiek mane:) nes turejo jegos sustabdyt.
suolio rezultatai: gera nuotaika+ ziauriai nubrozdinta puse kuno+dvi dienas skaudejo kakla ( nezinau kodel, bet ir kitiem taip buvo)
isvados: BUTINAI soksiu dar karta, ir su laisvu kritimu butinai:) nerealu labai labai
jurgiux
2005 02 18, 22:35
sokau ir as su parasiutu... tikrai ispudziai neapsakomi. Tikriausiai niekada nebuciau issokusi, jei ne draugu dovana musu vestuviu proga "Suolis parasiutu" ir man, ir vyrui ir prierasas "Kad tai butu lengviausias zingsnis Jusu gyvenime". Visus metus nesiryzau, buvo net mintis kilusi kazkam atiduoti ta suoli. Vyras mano tai ekstremala, jam kaip ir nebaisu buvo. Taigi, po metu ilgu dvejoniu ir neryztingumo, nusprendziau, kad butu kvaila nesokti ir kazkaip net dovana prarastu savo simbolika jei soktu mano vyras su kazkuo, kam as atiduosiu suoli. taigi, pasiryzau, buvo baisu, neitiketina ir. t.t Bet nesigailiu! tai buvo nustabus jausmas!!!!!! Nieko nesusilauziua, nenusibrozdinau, nenusisukau, jokiu traumu.... tik geri ispudziai
Sveikos supermamos!
netycia pastebejau, kad diskutuojate apie suolius parasiutu

Taip pat pastebejau, kad yra ir labai daug netikslumu apie pirmus suolius

Visu pirma yra keli budai atlikti savo pirmaji suoli ir jie yra labai skirtingi ir kaina, ir ispudziais ir savo atlikimo budu

Noreciau viska pakomentuoti, bet tai tikrai butu labai sudetinga

Butu geriau, jeigu galeciau atsakyti i konkreciai uzduodamus klausimus. As atstovauju Vilniaus parasiutininku kluba Kyviskese.
Daug informacijos apie suolius rasite musu klubo puslapyje
http://www.dropzone.ltO jeigu nerasite ten atsakymu, drasiai klauskite cia, forume. Labai pasistengsiu i viska atsakyti ir sustatyti visas padrikas mintis i vietas

Naras
mob.tel. 8 699 27000
info@dropzone.lt
http://www.dropzone.lt
klumpele
2005 03 02, 16:24
ir as labai labai labai noriu issokti su parasiutu, ir planuoju padaryti tai labai greitai, jau si pavasary arba vasara
Bishojo
2005 03 04, 17:55
Sveikos supermamos!
netycia pastebejau, kad diskutuojate apie suolius parasiutu Taip pat pastebejau, kad yra ir labai daug netikslumu apie pirmus suolius
Visu pirma yra keli budai atlikti savo pirmaji suoli ir jie yra labai skirtingi ir kaina, ir ispudziais ir savo atlikimo budu
Noreciau viska pakomentuoti, bet tai tikrai butu labai sudetinga Butu geriau, jeigu galeciau atsakyti i konkreciai uzduodamus klausimus. As atstovauju Vilniaus parasiutininku kluba Kyviskese.
Daug informacijos apie suolius rasite musu klubo puslapyje
http://www.dropzone.ltO jeigu nerasite ten atsakymu, drasiai klauskite cia, forume. Labai pasistengsiu i viska atsakyti ir sustatyti visas padrikas mintis i vietas
Vat aš ir norėjau paklausti, kelis šuolius atlikus galima šokti iš 4 km aukščio? Šiaip aš tai dar nė karto nešokus, bet labai labai noriu

Labai labai...

Ir kiek tai kainuoja, nes va mes su viena mergička susiginčijome, kad net ir pirmą kartą galima šokti iš 4 km, tik, kad tai kainuoja didelius pinigus... Tai kaip ten yra iš tikrųjų?
Beje gal kas Pociūnuose šokot?
QUOTE(katuka @ 2005 03 04, 16:56)
Vat aš ir norėjau paklausti, kelis šuolius atlikus galima šokti iš 4 km aukščio? Šiaip aš tai dar nė karto nešokus, bet labai labai noriu

Labai labai...

Ir kiek tai kainuoja, nes va mes su viena mergička susiginčijome, kad net ir pirmą kartą galima šokti iš 4 km, tik, kad tai kainuoja didelius pinigus... Tai kaip ten yra iš tikrųjų?
Beje gal kas Pociūnuose šokot?
Sokti is 4 ar 3 km galima ir darant pirma savo gyvenime suoli. Tam yra du skirtingi variantai.
Pirmasis vadinasi AFF:
http://www.dropzone.lt/show-jump-aff.htmlAntrasis vadinasi kengura arba tandemu:
http://www.dropzone.lt/show-jump-tandem.htmlVisu suoliu kainas rasite cia:
http://www.dropzone.lt/show-jump-prices.htmlVat taip yra istikruju

Jeigu turite klausimu, drasiai klauskite

Kazkodel suoliai parasiutu baisiai apauge legendomis ir prasimanymais
Mano draugas mano gimtadieniui tokia dovanele buvo pradejes organizuoti, nes as vis zyziau, oi kaip noreciau, kaip butu faina. Is tikruju as velnioniskai bijau aukscio ir nezinau kaip pasielgciau jei is tikruju pakilus reiketu sokti...
Bet kadangi mano gimtadienis rudeni, orai jau pravese, tai papriekaistavau, kad nieko nebus - per blogas oras

O gal drasos per mazai?
Šokau Kyviškėse, prieš 5 metus. Jausmas SUPER
100 proc. adrenalino, kai atsidaro lėktuvo liukas, tu pajunti skridimo greitį ir aukštį, ir ryžtiesi tam žingsniui

KAi išsiskleidė parašiutas supratau, KAIP LABAI MYLIU GYVENIMĄ
Skridau labai toli, nes sveriu tik 48 kg, o be to, buvo šioks toks vėjas, tai nusileidau prie kažkokių fermų, gerai, kad dar ant stogo nepataikiau
Dabar jau nešokčiau, nes yra vaikutis, taigi per didelė atsakomybė
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.