| QUOTE (mamyte25 @ 2004 07 16, 10:27) |
| Mazylei pustrecio menesiuko, o sulaukiu tik silpnu garseliu panasiu i stenejima. Kisa liezuviuka lyg noretu ka pasakyt, bet nieko neiseina. Kada jusu vaikuciai pradejo guguoti? Gal jau verta man susirupint? |
| QUOTE (mamyte25 @ 2004 07 16, 10:27) |
| Mazylei pustrecio menesiuko, o sulaukiu tik silpnu garseliu panasiu i stenejima. Kisa liezuviuka lyg noretu ka pasakyt, bet nieko neiseina. Kada jusu vaikuciai pradejo guguoti? Gal jau verta man susirupint? |
| QUOTE (Ingushko @ 2004 08 11, 21:26) |
| Maniskis pradejo jau 1.5 menesiuko. O dabar kiekviena vakara, kai tetis gryzta is darbo ir atsiseda su vaikeliu pabendrauti, tai Justukas kad pasakoja, Laaaaaaaaaabai smagu!!!!!!!! |
| QUOTE (zanet @ 2004 11 27, 21:20) |
| Maniskis tai nuo pirmu savaiciu (dabar jis jau 7 sav.) pradejo garsiai reiksti savo pretenzijas stipriu garsu A arbe E - tai reikstu tipo "ei, kur jus visi, man liudna". Ir kas savaite tu garsu vis daugejo. Dabar, kai keiciam sauskelnes, jis sako gu, meu, agh, kai verkia, girdisi kazkas panasau kaip neeee neeee arba veee veee, kai kalbinam tai ir ai, ir ei, ir uuuu, o kai nenori miego ir mes jam ikisam soske i burnyte, kad nurimtu, tai pro soske rimtu veidu skundziasi ir gincijasi, kas man skamba kaip uri-uri-uri-uri - sis juokingiausias, mes su vyru luztam is juoko |