Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikis vestuvėse?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
Svasti
Geriausia draugė pakvietė į savo vestuves - kartu su kūdikėliu, kuriam tuo metu bus pusė metukų. Aš skeptiškai žiūriu į šią idėją - gi ir triukšmas (vestuvės "tradicinės", per porą dienų, su muzikantais), ir svetimų žmonių daug, ir dantukai gali pradėti dygti...O palikti kokiai močiutei prižiūrėti irgi nesinori - ir maitinu pati, ir niekada nebuvau ilgam palikusi vaiko, net ir pusvalandžiui retai tepalieku. Bet, įtariu, kad visigi teks pirktis pientraukį ir pratinti vaiką prie močiutės, arba apsieiti be vestuvių (draugė, aišku įsižeis g.gif bet nepasius smile.gif

O gal kam nors yra tekę vežtis panašaus amžiaus kūdikį į vestves, ar svečią tokį turėti? Kaip sekėsi? smile.gif
myliu
Man po poros savaičių irgi vestuvėse teks dalyvaut, tai galvasopis dėl vaiko doh.gif Močiutė irgi dalyvauja, tai nebent promočiutei palikt tektų g.gif Bet nelabai noriu, nes jai tie pamperiai ir kiti pribumbasai tamsus miškas ir siaubą kelia blink.gif unsure.gif
Špoka
Mes su savo pupa buvom vestuvese,kai jai tebuvo 2 savaites.Saziningai isbuvom iki galo abi dienas lotuliukas.gif atsisedom stalo gale,kad niekam netrugdytumem.Ir viskas buvo super.Ar ten,kur bus svenciamos vestuves,bus kazkoks atskiras kambarelis?Na,kad pailsetu nuo triuksmo,pamiegotu?Kad pamaitinti vaikiuka? (as maitinau pati)
Blogiausiu atveju,pasveikine ir pagerbe savo atvaziavimu jaunuosius,vaziuosit namo....
6 men buvom dideliam baliuj,tai irgi viskas sklandziai praejo,patiko muzika,surmulys,demesys flirt.gif thumbup.gif
Aisku,teveliam padirbet reiks,maniskei laaabai sokt patiko,tai sokau laaabai daug sokiai.gif ploja.gif hihihi.gif
Nusivezem vezimeli, i lauka isejom pasivaiksciot porai valandu.
Man teigamos emocijos nusvere viska thumbup.gif
Tiesa,vienos problemos turbut neisvengsit mastau.gif -jaunoji gali pasijaust antram plane hihihi.gif
viltuke
Aš galvoju, kad daug kas priklauso nuo vaiko. Jeigu nebijo svetimų žmonių ir triukšmo, tai galit važiuoti, bet nemanau, kad labai pasilinksminsit su vaiku schmoll.gif
Mums bvuvo galimybė dalyvauti vestuvėse, kai mažiui buvo 4mėn, bet mes atsisakėm, nes vaiką maitinau MP, buteliukų jis nepripažino... Dabar vėl esam pakviesti į kitas vestuves. Mažiui bus 1 metai, tai manau, kad sudalyvaut jau šį kartą galėsim ir tikrai be jo. Reikia gi tėveliams atsipalaiduoti mirksiukas.gif
Pingvinukas
Mes buvome vestuvese, kai dukrai buvo lygiai 2 mėnesiai. Viskas praėjo sklandžiai. Mažoji daug valgė, saldžiai miegojo, ir visi ją nešiojo ant rankų wub.gif
Va kaip pupauoga rašė, tai tikrai jaunoji gali pasijusti lyg antrame plane ax.gif mirksiukas.gif
Aries
Mano pažįstama buvo su leliuku vestuvėse, maždaug tokio pat amžiaus. Nieko, buvo visai smagu smile.gif Leliuką leido per rankas, kiekvienai porai po 10-15 min. Praktikos kad jauni įgytų smile.gif O mama tuo metu galėjo atsipūsti. Žinoma, vaikas tinka tik tuo atveju, jei vaikas nebijo svetimų. Anas nebijojo wink.gif
amelijaž
Na ir aš apsispredžiau savo maže vežtis į vestuves, nors jau buvom nutarę nevažiuoti . thumbup.gif
Palikti jos tikrai niekam nenoriu, nes nelabai pasitikiu tom močiutėm.Mums trys mėnesiai bet nesu net pusvalandžiui jos niekam palikus,neįsivaizduoju kaip sureaguotu. g.gif
Bandė vyras maitinti tai nevalgė, su manim prastai valgo tai didžiausia problema.
O aš manau kad bus smagu
bis.gif Būsim dėmesio centre
P.S. jeigu nerėksim blush2.gif
Maxima
Mes dalyvavom, kai pirmai dukrai buvo 7 mėn. Viskas buvo gerai, nerėkė, visi galėjo pasidžiaugti. Pamaitindavau vietoj atsisėdus. O antros būtų neįmanoma nusivežti, nes labai žmonių bijo. Taip kad priklauso nuo vaiko. Sėkmės ax.gif
ievast
Sveiki as ir galiu pasisakyti smile.gif
Buvom vestuvese savaitgali tuokesi sesuo mano thumbup.gif Tai nedalyvaut nebuvo kaip, bet antra kart tikrai nevaziuociau ir nevaziuosiu, nes si savaitgali isteka pussesere tai irgi esam kviesti ir su leliuku, nes dar pati maitinu, aisku pussesere labai nuliudo, bet ka padarysi leliukas svabiau biggrin.gif
Tai va vaikuciui tai nieko tokio neatsitiko tfu tfu bigsmile.gif , bet mes su teveliu pavargom ziauriai ir jokio atsiputimo nepajutom. is pradziu buvom issirinke viena kambari miegojimui, bet teko persikelt i kita tai gerai, kad cia savos vestuves tai gali pasireguliuot kaip nori bigsmile.gif
Muzika maziukui nemaise, net patiko ir uzmigo prie stalo, bet netiketai sprogo balionas ir jis pabudo nuramint niekiap neisejo tik su papuliu. Taip as ji uzmigdziau nakciai ir jau aisku nesitemsi jo i sale tai pasilikom kambary, tai su vyru keitemes kas pusvalandi, kad pabutumem ir vienas ir kitas.
Bet tai koks cia idomumas nei pasokt, nei pabut pasneket su kuom, nes tik isbegi pabuni biski ir atgal, o aisku sedet vienai prie stalo irgi koks idomumas jei mintys kartu su tuo kur kambareli vienas sedi verysad.gif
Tai toks ir idomumas, o beja kai vyko kokie idomus dalykai kaip ir bendra notrauka tuo laiku tekdavo maitinti gi nepasakysi, kad taves palauktu, nes ir tu nori pamatyt biggrin.gif
O antra diena beja kai pati tiek temiegojus tau atsikelia zuikutis septinta ryto ir sako labas rytas smile.gif
Bet po to kai atejo pietu miegelis tai idejom i vezima ir i lauka tai isparpe 4 valandas tai buvo ramu, tai nors biski pasisnekuciavau su giminem ir gerai, kad atsirado geras kaimynas, kuris pastumde vezimeli thumbup.gif
Bet sakiau su vaiku cia buvo pirmos ir paskutines vestuves, nes tikra kancia!
O svetimiem kaskaip nesinori sakyt, kad gal galetumet nueit i kambareli pasedet padabot musu mazyli kol mes pasoksim smile.gif
Nu ir prirasiau as cia, bet tikiuosi neatsibodo skaityt thumbup.gif
Beja nepaminejau, kad leliukui 5 menesiai ir kad nebijo zminiu thumbup.gif
mucka
Pirmasis mūsų leliaus balius buvo - kai jam suėjo 5 savaitės blush2.gif O vestuvėse sudalyvavom kai jam suėjo 2,5 mėn. thumbup.gif Dalyvavom nuo pat ryto - visur važinėjom su palyda thumbup.gif Jokių problemų nebuvo, ir mamytė, ir tėvelis pašoko thumbup.gif vaikis labai gerai miegojo, kadangi valgė tik MP - tai ir su maistu problemų nebuvo blush2.gif Mes turėjom atskirą kambarėlį nuo triukšmo ir su vežimu buvo kur nuvažiuoti thumbup.gif Jei pakviestų dar kas - būtinai važiuočiau ax.gif
Šiaip mes gana dažnai "išeinam į žmones" vaikas svetimų nebijo, ir draugijoje gal net ramesnis yra ir geriau miega ax.gif Taigi viskas priklauso nuo vaiko ir tėvelio požiūrio smile.gif Aš niekada nedariau problemos, kad reikės vaikui pampersą pakeist mašinoj, ar pamiegot susispaudus ant vieno šono blush2.gif Kol kas laikausi požiūrio, kad vaikas neturi trukdyti įprastam tėvelių gyvenimui ax.gif
Papildyta:
P.S jaunieji irgi į antrą planą buvo pakliuvę ax.gif Ir nuotraukų labai daug kur jaunieji ir mano pilietis wub.gif

o dėl bendros nuotraukos - aš tiesiai šviesiai pasakiau, kad mūsų palauktų kol pavalgysim ir pasikeisim pampersą - visi suprato ir palaukė blush2.gif
Matelyk
dalyvauti ar ne tokiam dideliam baliuj kur daug svetimų žmonių ir triukšmas yra kiekvienų tėvelių reikalas ir mažojo piliečio galimybės.
maniškiui buvo 10mėn kai šventėm velykas kaime ir suvažiavo pusė giminės mano piliečio apžiūrėti, pasveikinti (nuo gimimo buvo nematę). šiaip mano vaikis svetimų žmonių nebijo ir lengvai eina nuo rankų prie rankų, bet tą dieną jam visko buvo per daug. kol į kambarį ėjo po du-tris žmones, buvo gerai, bet po to kai nusinešdavau vaiką prie bendro stalo jis baisiausiai pradėdavo verkti ir nurimdavo tik išėjus mudviem į kitą kambarį. vaikas pervargo ir jį tie visi žmonės pradėjo gąsdinti sad.gif taigi teko su sūneliu užsidaryti atkiram kambaryje, kad jis negirdėt triukšmo ir galėjom priiminėti tik po vieną smalsų svečią ax.gif
linikep
mes tai pat po menesiuko pakviesti i draugu vestuves.vaziuot tai tikrai vaziuosim tik nezinau ka su dukryte darysim.Mama sako palikti pas ja, bet as irgi net pusvalandziui nesu jos palikus niekam.Ir dar be to pati maitinu.Taip galvojau kad gal reikes kokia aukle kartu vestis, galetu paziureti.Tada su vyru nors truputi galetume atsipalaiduoti, bent jau tarp maitinimu.
na paziuresim kaip cia mums seksis, nes dviem dienom nesinori kazkam palikti
rena
Mes irgi lipos men. esam pakviesti i vestuves. Maziui bus 7men., tai man net mintis umn.gif nesove, kad su savim veztis 2.gif Nei pats gali atsipalaiduoti, nei vaikui doh.gif (ir su maistuku problemos) g.gif
Paliksim mociutei ax.gif tegu dziaugiasi mirksiukas.gif
Britvute
Aktuali tema g.gif
Mes taip pat pakviesti i vestuves labai labai labai artimo zmogiuko smile.gif Tai ir man iskilo klausimelis kaip cia daryt, nes musu spurdulas dar pilvelyje ir kai bus didzioji svente jam daugiu daugiausia bus menesiukas...
Tikiuosi kazkaip prasisukt ax.gif
Degutė
Na ką, buvom ir mes mano brolio vestuvėse su mažium. Jam tada buvo apie 6 mėn. Šiaip lyg ir draugiškas, eidavo pas visus ant rankų, o tą dieną nors pasiusk doh.gif ne ir viskas. Tik pas mane. O mes su vyru liudininkai buvom, tai teko nori nenori pusvalandukui mažių seneliui palikti. Ir nors buvo ir pavalgęs, ir pamiegojęs, bliovė visą laiką. Nors senelis visais įmanomais būdais linksmino, nešiojo, visas aplinkines mašinas abu iščiupinėjo. Bet mažius baubė tol, kol baigėsi ceremonija ir atsiradau aš. O paskui irgi - kol pas mamą ant rankų, viskas liuks. Vežime pamiega pusvalanduką, ir vėl kabo ant rankų. Jei tik kas ateina pakalbinti ir pasisiūlo imti, mažius į dūdas ir viskas. Tai tiek aš tų vestuvių ir temačiau. Veiksmas vyko kavinėje, tai gerai, kad oras buvo liuks ir kavinės aplinka šauni, nes mes iki pat nakties praslankiojom aplink. Maitinomės mašinoje. Tik užeidavau į kavinę pas visus svečius, mažius vėl baubt doh.gif Na, bendrai paėmus diena vistiek buvo ne eilinė, nuotaikos toks mažiaus elgesys nesugadino. Bet daug geriau aš būčiau tame baliuje jautusis, jei būčiau įsimetus vakare persirengti įprastinius džinsus ir batus.
Agneza
Mes labai sekmingai su savo mazaja dalyvavom vestuvese.
Vienose tik pasirodeme, kitoje sedejome pries jaunuosius, o treciose, anot mano mamos vaikas jau cerka kels drinks_cheers.gif
Pirmose vestuvese dalyvavom kai buvo 3 men. Pasveikinom baznycioje, o po to vakare atvaziavome i baliu. Vaikas buvo stebuklingas, nes nuo 18 iki 22 val. pramiegojo, po to iki 24 val. pabudravo: pavalge, pazaide kambariukyje, o po to pas svecius nusileido smile.gif Palikti vaiko negalejau, nes maitinau MP, o gerti is buteliuko nemokejo (dabar irgi nepripazista buteliuku).
Kitose vestuvese dalyvavom, kai buvo 4 men. Viskas buvo gerai taip pat smile.gif Paveikinome baznytelej, o po to i baliu vaziavome. Va cia tik vaikas nemiegojo, o pagarbiai sedejo prie stalo pries jaunuosius doh.gif Viskas patiko ir muzika ir sokiai ir t.t. Va vestuves tik labai greit pasibaige, nes tevelis vietoj vaiko greit nuluzo.

As manau, jeigu vaikiukas nebijo svetimu, megsta muzika tai dalyvauti galima. Be to su vaikuciu galima ir lauke pabuti arba ramiai kambariukyje pabendrauti. Zodziu jeigu viskas ok, tai dalyvauti bus smagu 4u.gif
Pukė
QUOTE(ievast @ 2006 05 02, 16:34)
Sveiki as ir galiu pasisakyti smile.gif
Buvom vestuvese savaitgali tuokesi sesuo mano  thumbup.gif Tai nedalyvaut nebuvo kaip, bet antra kart tikrai nevaziuociau ir nevaziuosiu, nes si savaitgali isteka pussesere tai irgi esam kviesti ir su leliuku, nes dar pati maitinu, aisku pussesere labai nuliudo, bet ka padarysi leliukas svabiau  biggrin.gif
Tai va vaikuciui tai nieko tokio neatsitiko tfu tfu  bigsmile.gif , bet mes su teveliu pavargom ziauriai ir jokio atsiputimo nepajutom. is pradziu buvom issirinke viena kambari miegojimui, bet teko persikelt i kita tai gerai, kad cia savos vestuves tai gali pasireguliuot kaip nori  bigsmile.gif
Muzika maziukui nemaise, net patiko ir uzmigo prie stalo, bet netiketai sprogo balionas ir jis pabudo nuramint niekiap neisejo tik su papuliu. Taip as ji uzmigdziau nakciai ir jau aisku nesitemsi jo i sale tai pasilikom kambary, tai su vyru keitemes kas pusvalandi, kad pabutumem ir vienas ir kitas.
Bet tai koks cia idomumas nei pasokt, nei pabut pasneket su kuom, nes tik isbegi pabuni biski ir atgal, o aisku sedet vienai prie stalo irgi koks idomumas jei mintys kartu su tuo kur kambareli vienas sedi  verysad.gif
Tai toks ir idomumas, o beja kai vyko kokie idomus dalykai kaip ir bendra notrauka tuo laiku tekdavo maitinti gi nepasakysi, kad taves palauktu, nes ir tu nori pamatyt  biggrin.gif
O antra diena beja kai pati tiek temiegojus tau atsikelia zuikutis septinta ryto ir sako labas rytas smile.gif
Bet po to kai atejo pietu miegelis tai idejom i vezima ir i lauka tai isparpe 4 valandas tai buvo ramu, tai nors biski pasisnekuciavau su giminem ir gerai, kad atsirado geras kaimynas, kuris pastumde vezimeli  thumbup.gif
Bet sakiau su vaiku cia buvo pirmos ir paskutines vestuves, nes tikra kancia!
O svetimiem kaskaip nesinori sakyt, kad gal galetumet nueit i kambareli pasedet padabot musu mazyli kol mes pasoksim smile.gif
Nu ir prirasiau as cia, bet tikiuosi neatsibodo skaityt  thumbup.gif
Beja nepaminejau, kad leliukui 5 menesiai ir kad nebijo zminiu  thumbup.gif
*

jūsų problemas būtų išsprendusi mobili auklė lotuliukas.gif

dalyvausim vestuvėse, kai vaikui bus 8 men ir 10 mėn, būtinai visi kartu, aišku nebūsim iki ryto, bet pasilinksmint ir prasiblaškyt bus nuostabu wub.gif
gytulka
sesers vestuves rugseji, bet ne minties nebuvo su savim maze pasiimt, jai jau bus metukai rugseji, bet koks cia balius jei pastoviai vaikas salia, jiem gi demesio reikia labai daug, jokio atsipalaidavimo lotuliukas.gif
man tai bus pirmas atsiskirimas nuo vaiko, bet dziaugiuos is dalies pailsesiu padugsiu 4u.gif oi kaip laukiu tu vestuviu drinks_cheers.gif
Daivuxx
na mes irgi esam pakviesti i vestuves liepos menesi.Tada mano panelei bus beveik metukai. na mano panele nebijo zmoniu, galeciau ir veztis, net nezinau ka ir daryti - ir noretusi vaziuot, ir is kitos puses neiseina, nes as ja pati dar maitinu, o ypac jai reikia papulio nakti g.gif na gal iki to laiko pavyks po truputi atpratinti g.gif
Nors pries savaite mes buvom krikstynose ir mano panele tiesiog sauniai visa baliu isbuvo, nei garso neisleido, labai jau buvo susidomejusi vaikais bigsmile.gif Na bet ji tai su manim buvo schmoll.gif
Bretane
Mes dalyvavom vestuvese kai maziui buvo 2 men. 4 men. Ir siaip jei koks baliukas, dalyvaujam, jokiu problemu nera, as dar ir pailsiu, nes atsiranda daug norinciu ji paziuret, o svetimu jis nebijo tai viskas thumbup.gif
LT saulele
QUOTE(Persephone @ 2006 05 01, 19:27)
Geriausia draugė pakvietė į savo vestuves - kartu su kūdikėliu, kuriam tuo metu bus pusė metukų. Aš skeptiškai žiūriu į šią idėją - gi ir triukšmas (vestuvės "tradicinės", per porą dienų, su muzikantais), ir svetimų žmonių daug, ir dantukai gali pradėti dygti...O palikti kokiai močiutei prižiūrėti irgi nesinori - ir maitinu pati, ir niekada nebuvau ilgam palikusi vaiko, net ir pusvalandžiui retai tepalieku. Bet, įtariu, kad visigi teks pirktis pientraukį ir pratinti vaiką prie močiutės, arba apsieiti be vestuvių (draugė, aišku įsižeis , bet nepasius smile.gif

O gal kam nors yra tekę vežtis panašaus amžiaus kūdikį į vestves, ar svečią tokį turėti? Kaip sekėsi? smile.gif
*

vežiausi ax.gif , kokie 7-8 mėn. buvo. Apie nesivežimą kalbos net būti negalėjo, nes faktiškai vienintelis maistas - mamytės pienukas.. O mes dar piršliais - liudininkais buvom doh.gif , nesinorėjo atsisakyt, nes mes tai porai ir pasakėm, kad jau laikas "ženytis" lotuliukas.gif . Didžiausia bėda ta - kad jei teks daug važinėt mašinomis (mums teko, nes gyvenam vln, jie tuokėsi Kaune, o "veseilia" kažkur prie Telšių buvo g.gif ), reiktų mašinos su kondicionierium, nes čia mažiui didžiausias nuovargis ir buvo - karštis..
Kadangi vestuvės savaitgalyje, tai paprašiau sesės kartu važiuot, dar ir jos draugą kartu prigriebėm tongue.gif, nes vistiek buvom ne paprasti svečiai, o liudininkai- piršliai, tai visur su pipiriuku nepabūsi ant rankų unsure.gif , tai kol mes bažnyčioje ar pan., tai jie lauke vaikščiodavo, ten ir pamiegodavo ir t.t., o kai galėdavom, tai ir patys mielai nešdavomės kartu wub.gif

QUOTE(pupa_uoga @ 2006 05 01, 23:55)
Tiesa,vienos problemos turbut neisvengsit  mastau.gif -jaunoji gali pasijaust antram plane 
*

hihihi.gif nu tep, čia jau visi kreips dėmesį į "pagrindinį baliauninką" ir visi jauniesiems daug tokių linkės sulaukti biggrin.gif
KreKre
Mes irgi po poros savaiciu vaziuosim i vestuves ir planavom veztis dukra kartu, bet galiausiai nusprendem palkti ja pas mociute. Vaikas mano svetimu nebijo ir miega bet kur be problemu, taciau pagalvojom kad labiau atsipalaiduosim vieni, be to galesiu miegoti iki kada noresiu tongue.gif
jievaras
Mielos mamytės, ne nuo vaikiuko priklauso ar smagu bus su klecku vestuvėse ar ne, o nuo jūsų pačių. Sakot, paliksit močiutėms ir patys linksminsitės? Manau, kad daugiau apie mažiuką galvosit o ne apie linksmybes. Štai mes pakviesti į vestuves kai mūsų pumpurėliui bus mėnuo ir žadam dalyvauti "pa polnai programe". Jei jau atsitiks taip kad nebesusitvarkysim, visada bus galimybė grįžti namo.
*Samanė*
Mūsų vestuvėse buvo vyro sesuo su mėnesio mažyliu,namuose buvo jiem atskiras kambarys ,o daugiau nepamenu , bet per jų lėliukąpavėlavom į bažnyčią, ir rotušęirmuziejų ir fotografus , bet sukeitėm viską ir suspėjom visur thumbup.gif ,o į dėja pasiimti aukles tai aišku thumbup.gif .Mes buvom krištatėviais abudu kartus 6 mėn ir 8 mėn vaikais , tai per ceremonijas priduodavom ,,auklėm,, o paskui patys ganėm.Kai nori susitvarkai.
naitas
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 05 02, 01:55)
Tiesa,vienos problemos turbut neisvengsit  mastau.gif -jaunoji gali pasijaust antram plane  hihihi.gif
*

vien dėl to nesivežčiau tongue.gif Jaunuosius "užspaustų" su reikalavimais VAIKŲ VAIKŲ hihihi.gif karsta.gif
Svasti
O mes vestuvių vis dėlto atsisakėm. Užteko su savo aniuolėliu nuvažiuoti į giminės susitikimą - tik artyn su juo prie kokio žmonių sambūrio, ar namelio, kur muzika groja ir balius vyksta - iškart į dūdas.Tai kiek po gamtą pasitrynėm, kiek kambarėly pasėdėjom nuo žmonių toliau, ir išvažiavom...
aistiushka_
Mano vestuvese 2,5 men. kudikis dalyvavo ir jautesi puikiai thumbup.gif Jauniesiems beje irgi demesio netruko biggrin.gif
milediR
mes sekmadienį važiuosim į vestuves thumbup.gif dvi dienas švęsti nesiryžtam, nes labai jau kaprizinga panelė. dabar mano lėlytei 6 mėn. ir 1 sav. ir aš labai tikiuosi, kad pirmą savo rimtą pasirodymą giminei atlaikys stoiškai. rolleyes.gif
Kristikas
Musu paciu vestuves buvo, kai mazoji teturejo 4.5men....Zinoma, buvo zmogus, kuris ja priziurejo, nes tikrai negalejau nestis tokio vaikelio i baznycia ir i savivaldybe. Bet siaip dideliu problemu neiskilo - nuolatos eidavau maitinti ir t.t Zinoma, daug kas priklauso nuo vaikucio charakterio!
Dovanele
Dalyvavom draugu vestuvese kai maziui buvo beveik 8 men. Ir mes dar buvom liudininkai ir vaika kartu veziojomes visur - i santuoku rumus, i baznycia. Tik jau vakare per baliu kelioms valandoms palikau draugei. Is esmes - tai visai nieko; nei reke jis, nei kapryzinosi labai. Jaunieji nuskriausti tikrai neliko. Bet vezemes vaika ne tam, kad pasilinksmintu jis per vestuves lotuliukas.gif Tiesiog neturejom kur palikti verysad.gif
Melisiukas
Skaitau ir netikiu akimis - vežtis kūdikį į vestuves... Nenustebsiu, jei mamytės ir į klubus pradės kūdikėlius tampytis... blink.gif Prie ko čia svetimi ar atskiras kambaris, jei triukšmas nerealus, suaugusiojo žmogaus ausis nevisad iškenčia, o kur jau kūdikio.....................
tiksliuke
Mes dalyvavom draugų vestuvėse, kai mūsų mažajai tebuvo 4 mėn. ir viskas labai fainai buvo... jokių rūpesčių... Kaip tyčia labai rami buvo... pavalgo ir miega... pavalgo ir miega... truputį pasidairom ir vėl užmiegam... taip kad jokių problemų nebuvo biggrin.gif
ievutee
As su savo mazyle, sia vasara atsokau 4 vestuves, ir nieko. Kas galejo tas padejo, o nakti ir prie triuksmingos muzikos miegojo puikiai. smile.gif smile.gif smile.gif .
naitas
QUOTE(Kristikas @ 2006 09 20, 13:45)
Musu paciu vestuves buvo, kai mazoji teturejo 4.5men....Zinoma, buvo zmogus, kuris ja priziurejo, nes tikrai negalejau nestis tokio vaikelio i baznycia ir i savivaldybe. Bet siaip dideliu problemu neiskilo - nuolatos eidavau maitinti ir t.t Zinoma, daug kas priklauso nuo vaikucio charakterio!
*

Jėėėėzau, tik neraukit plaukų, bet paklaust vistiek norisi tongue.gif
- o tai kaip tada reikia būti apsirengus per savo vestuves, jeigu nuolatos eini maitinti??
Matau, tik kilst jaunoji suknelės visus pasijonius, tik driokst per visokius užtrauktukus - kur kūdikio maistaaaaaaaaaaaaass! lotuliukas.gif

Aš pati maitinau pirmąjį ilgai, o dabar jau ir antrąjį maitinu krūtim. Tai man viena didžiausių šių dienų problemų - tinkamas apdaras. Kad greit atsisegt užsisegt, kad patogiai, kad nesimatytų dėmės, jeigu atpiltų, jeigu kita krūtis staiga pienu šautų, kad neveržtų.. Nu nepavydžiu jaunajai ax.gif
onushkis
Sveikos, va prie menesiuka buvom vestuvese, taip buvom su vaiku kadangi reikejo valgyt essen.gif Tai kai vazinejom per tiltus tai mazuli maitinau masinoj tongue.gif o ka dar daryt?..Normaliai vaikas buvo ramus.. patiko..
mikki
mes šį rudenį pakviesti į vestuves liudininkais,o musų mažiukui gal tik porą mėnesiukų tebus.aš tikrai nebaladosiu vaiko į kitą miestą blink.gif jau sutariau su savo mama,kad jei viskas ok,ji pažiūrės mūsų aukselį.visai nenoriu per linksmybes lakstyti maitinti ir keisti pamperių blush2.gif vaikučiui su močiute bus daug ramiau,nei prie krūvos prisisriaubusių ir prisirūkiusių veseliotojų biggrin.gif
ruta_vyshnia
na, as i vestuves nekviesciau liudininkais zmoniu, kurie dar nesusilauke vaikelio...kazkaip man keista...
as ejau liudininke budama 6men nescia, tai visaj lengva - nereik dabot nieko ir rupintis kur palikt biggrin.gif
dabar visur vaika kartu tampau - ir kauno dienu koncerte rotusej buvom - nejom i aikstes viduri, bet buvom - ir nieko...vaika tampaus visur - draugo 30-metis buvo prie ezero - irgi buvau - anokia cia kancia.
bet jei butu balius patalpoj - nesivezciau - geriau palikciau mociutei ir nebuciau iki isnaktu. jei gamtoj - no problem. tik butinai perspeciau jaunuosius. nes pvz as nenoreciau pas save per baliu joki kad kas vaikus vestus smile.gif

zodziu - cia jau tevu ir baliaus seimininku reikalas
estel
Mes dalyvavom vestuvese kai dukrytei buvo 7 men. Jos praejo sauniai, nes mazoji labai jau baliaunai buvo nusiteikus ir isbuvo iki 23 val. kai paprastai miegot eidavo apie 21 val. Paskui pamaitinau ir su teciu dukryte isvaziavo namo, o as galejau dar 3 val. pasilinksminti. Taip, kad manau drasiai galima eiti i vestuves su vaikiuku. O jei mazyliui nepatiks visada galima iseiti.
tytuka
QUOTE(Svasti @ 2006 05 01, 20:27)
Geriausia draugė pakvietė į savo vestuves - kartu su kūdikėliu, kuriam tuo metu bus pusė metukų. Aš skeptiškai žiūriu į šią idėją - gi ir triukšmas (vestuvės "tradicinės", per porą dienų, su muzikantais), ir svetimų žmonių daug, ir dantukai gali pradėti dygti...O palikti kokiai močiutei prižiūrėti irgi nesinori - ir maitinu pati, ir niekada nebuvau ilgam palikusi vaiko, net ir pusvalandžiui retai tepalieku. Bet, įtariu, kad visigi teks pirktis pientraukį ir pratinti vaiką prie močiutės, arba apsieiti be vestuvių (draugė, aišku įsižeis  g.gif bet nepasius smile.gif

*

Teko man ir keliaut, ir i vestuves vaziuot. Nebuvo labai sunku, nes tokio amziaus kudikiai dar daug miega, o kadangi maitini pati, tai ir pienu nereik rupintis. Jei vestuves lauke, tai ir triuksmas netrukdys, tik reikes nenutolt nuo vezimelio.
Ramasta
liepos pabaigoj ir mes galvojam vestuvese sudalyvauti, tikiuosi mano mazius bus panasus i tevelius ir jam patiks muzika, zmones ir surmulys tongue.gif
simsi
Mes irgi dalyvausim su mažuoju vestuvese rugpjūčio pradžioj. Palikt negaliu, nes valgo tik MP, tai pradžioj galvojau, kad nedalyvausim. bet jaunieji labai prašo, tai teks. Paprašiau, kad pasodintų kur nors stalo gale, kad labai netrukdytume. Po visko parašysiu kaip sekėsi ax.gif
laura-jur
as tai irgi tampausi visur savo princese nes nemanau kad butina uzkraut kazkam beda ant galvos mano nuomone prisidarei vaiku tai ir dabokis pati o jei pasakytu kad balius be vaiku tai pagalvociau ar isvis eiti
rikutis
o mes tai patys su draugu tuokiames rugpjuti, maziukui jau bus puse metuku, kaip faina busim nuotraukose trise thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif
smaliziautoja
Prieš savaitę buvome tradicinėse vestuvėse su dukruže (2 dienos, muzikantai ir t.t.). Dukrytei 5,5 mėn. Jaunieji patys pasiūlė pasiimti auklę, tai aš su džiaugsmu pasikviečiau sesę smile.gif Tai sesė su vaiku visą laiką gryname ore pravaikščiojo ( aš tik maitinau), dar ir kitus vaikus padabojo biggrin.gif O mes su brangiuoju taip atsipalaidavome, prisišokome - nerealiai !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Todėl, jeigu yra galimybė - imkite vaikiuką kartu wink.gif
laumike
mes irgi tuokiamė patys rugpjūčio mėnesį. Dukrytei jau bus beveik metukai. ir visur tik trise thumbup.gif
ritinukas
kai mano pipiriukui buvo 4 mėn buvome 30-ies metų jubiliejuje. tai problemų nebuvo, netrukdė mažiukas niekam, ir patiems linksma buvo. o kai mažiukui buvo 5 mėn buvome draugų vestuvėse. taip pat problemų nekilo, mums labai pagelbėjo mobili auklė. tiek kad vaikas vaikui nelygus. vienas, kaip maniškis ramus, o kiti neduoda tėvams pasilinksminti. bigsmile.gif
yazmin
QUOTE(laumike @ 2007 07 09, 17:54)
mes irgi tuokiamė patys rugpjūčio mėnesį. Dukrytei jau bus beveik metukai. ir visur tik trise  thumbup.gif
*

bigsmile.gif Matau cia mano kolegiu beesama- mes tp tuokiames kai musu mazyle buvo jau ant ranku. Sventeme pacias tradiciskiausias vestuves (dvi dienos, pirslys ir tt), tek neiprasta buvo tai, kad tuo paciu sventeme ir mazyles krikstynas (jai tuo metu buvo 2 men.) Manau kaikurie senyvi giminaiciai del tokiu vestuviu piktinosi, na bet del vieno mes ju neerzinom, rutu vainikelio nesisegiau blink.gif
angelo
Ilgai svarsciau eit i vestuves ar ne, mazyliui dar 2 sav. nebuvo o giminaitis lb artimas... na galejo vyras ir vienas eit su viresniuoju, bet vestuviu isvakarese nusprendziau kad eisiu... tik pradziai sutiksim pasveikinsim ir su naujagymiu vaziuosim namo
na psichologiskai ir visaip kitaip buvau pasiruosius, bet var to ryzto truko, bijojau del savo pienuko, bet viskas sklandziai praejo baliavojom 3 dienas.... aisku po gimdymo bet kokiu atveju ne tokios linksmybes rupi, bet buvo daug geriau nei tikejausi...
taigi nematau priezasties neeiti (tiesa mes zinojom kad turesim kur pasimaitinti ir kur nusiplauti uzpakaliuka)
rikutis
http://babysites.com/site7/tiknetai/myphotos/1photo2.jpg
stai cia musu seimyna per musu vestuves 4u.gif
viskas buvo thumbup.gif , saulele elgesi puikiai!!!
rona
Mus kita men kviecia i vestuves, kartu su suneliu, kuriam tuo metu bus 8 men, bet manau kad jis tam per mazas.Tarsimes su mociute kad ji paziuretu ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.