Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip greičiau parduoti butą
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
*sandriukas*
Su šeimyna nusprendėme parduoti 2k butuką ir kraustytis į erdvesnį bustą. Norim kuo greičiau parduoti, bet kaip tai padaryti? Butas geroje vietoje,sutvarkytas. Nors ir senos statybos, bet tvarkingame name.
http://edomus.delfi.lt/?act=object.show&ob...%26orderby%3Dch

Gal kas pardavinejot buta ir turit patarimu?
*sandriukas*
Ir dar norėčiau paklausti, kiek procentų paprastai nekilnojamo turto agentas gauna nuo pardavimo sumos blink.gif
Ignėja
Mes pardavinejom savo buta patys. Tiesiog idejom skelbima i Alio reklama ir savaites begyje sulaukem pirkejo. Butas buvo 2 kambariu, neremontuotas.
kikutis
Ir kodėl tokios kainos didelės doh.gif
edka
bandyk dėti skelbimą i Noriu, taip aš radau butą mirksiukas.gif
*sandriukas*
niu mes ir internete kur tik imanoma pridejom skelbimu, bet nuo vakar pradejom bendradarbiauti su nekilnojamo turto agentura. Gal kas pavyks smile.gif Norim parduot kuo greiciau..
mutti
Patarčiau įdėti kuo daugiau skelbimų internete(ar bandei www.skelbiu.lt), į visus reklaminius laikraščius ir i miesto laikraštį. O norint greit parduoti, tiesiog nuleiskit kainą mirksiukas.gif . Agentūros ima 1proc nuo buto kainos, tai geriau patiems pardavinėti mirksiukas.gif
Egle is Vilniaus
as rekomenduociau kreiptis i agentura... visi turime daryti, tai ka ismanome, o tai jau ju sritis. tik reikia issireikalauti, kad jie tvarkis viska: nuo kliento iki dokumentu tvarkymo...
sekmes... tongue.gif

p.s. Geros agenturos: viavera, negrita yra ir dar..., jie turi ofisus vilniuje, klaipedoje, kaune
edka
Jei kaina neatitinka buto ir rinkos, tai tada nei agentūros nepadės blush2.gif
rds
QUOTE(edka @ 2006 05 05, 16:16)
Jei kaina neatitinka buto ir rinkos, tai tada nei agentūros nepadės  blush2.gif
*

tai kad čia normali kaina už suremontuotą 2 kambarių butą g.gif

patarčiau įdėti skelbimų ir į laikraščius (alio reklama, noriu ir pan.) ne tik į internetą
*sandriukas*
Niu reiks dar i laikrascius pridet skelbimu, bo nebezinau nei ka daryt unsure.gif . Kaina, tai mano manymu normali, ir dar tartis linke... 4u.gif
otre
jokiu net agenturu nei tarpininku nereikejo, padaviau skelbima i www.domoplius.lt, ir po savaites buta jau buvome pardave
Super-Tėtis
O ką tos agentūros padės apart 1-2% komisinių? Na jei koks brangesnis unikalus NT, tai jos turi išsipirkusios reklaminio ploto su nuotraukom, tai turtingesnių pirkėjų ieškant tas turi prasmę. Bet ne eilinį butelį pardavinėjant.

Dokumentus tvarkant tai mano patyrimu agentūros tik papildomas stabdis ir galimybė kažką sumakliavoti. Iš teisinės pusės viskas priklauso nuo notaro.

Kad kažkoks mažai populiarus tinklalapis padės parduoti butą, tai visai anekdotas. Greitai parduoti gali padėti tik maža kaina Alioreklamoje ir nieko daugiau.
Elina
QUOTE(Super-Tėtis @ 2006 05 16, 22:35)
Greitai parduoti gali padėti tik maža kaina Alioreklamoje ir nieko daugiau.
*

su ta Alioreklama nejuokinkit. Kiek žmonių perkančių ją? Vienetai. Pasenusi info, klaidinga info ir nieko daugiau
Agentūros už procentą bent jau laksto, be to, turi nemažą klientūros būrį, žino kas ko nori. Todėl yra didesnė tikimybė, kad jūsų butas bus pasiūlytas potencialiam pirkėjui. Ir kuo jau agentūra- stabdis? Įdomu labai. Ne visi žmonės ( tiek pirkėjai, tiek pardavėjai) turi lako ir žinių, kad patys susirinktų reikiamus dokumentus, viską sutikrintų.
Super-Tėtis
Na tai iš kur daugiau žmonės apie tuos eilinius butus sužino, jei ne iš Alioreklamos? Ar agentūra paduos skelbimą ar pats žmogus, koks skirtumas. Tas pats su internetiniais tinklalapiais.

Apie kokią pastovią agentūrų klientūrą eina kalba? Žmogus juk neperka buto kas mėnesį, nusiperka vieną ir jam daugiau nereikia. Stabdis pasireiškia, kai reikia greitai forminti dokumentus, o agentai užsiėmę ir siūlo laukti. Čia iš mano asmeninės praktikos. Tai gerai dar, jei sąžiningą agentūrą pasirenki, o kiek dabar aferistų tuom užsiima, prikuria sutarčių su 10% netesybom ir kiša pasirašyti. Galima nebent turėti reikalų su agentūrom, kurios nereikalauja monopolio tavo buto pardavimui. Man negaila tų kelių tūkst. už tai, kad man atveda klientą iš kažkur nežinia kur, bet nemokamus skelbimus aš ir pats moku paduoti, ir notarui paskambinti irgi pats moku. Jei jūs žinot agentų, kurie gali rasti klientų iš kažkur kitur, praneškit, kaip tik šiuo metu bandau greitai parduoti butą.

Susirinkti begalės dokumentų šiais laikais nereikia. Registro pažymą užsako notaras. Teismo leidimo parduoti dėl vaikų gali reikėti, bet tai čia vis tiek pačiam reiks pasistengti. Tai ir viskas. Ir sandorį formina-tikrina NOTARAS, o ne agentas. Agentas paskambina notarui ir susitaria dėl laiko, ir jo darbas tuom pasibaigia. Ir nereikia įsivaizduoti, kad NT agentas tai teisės ekspertas, jie ten irgi visokių opusų į savo rengtas sutartis įvelia, sutarčių klausimu konsultuokitės su notarais, o ne su agentais.

QUOTE(Elina @ 2006 05 17, 19:57)
su ta Alioreklama nejuokinkit. Kiek žmonių perkančių ją? Vienetai. Pasenusi info, klaidinga info ir nieko daugiau
Agentūros už procentą bent jau laksto, be to, turi nemažą klientūros būrį, žino kas ko nori. Todėl yra didesnė tikimybė, kad jūsų butas bus pasiūlytas potencialiam pirkėjui. Ir kuo jau agentūra- stabdis? Įdomu labai. Ne visi žmonės ( tiek pirkėjai, tiek pardavėjai) turi lako ir žinių, kad patys susirinktų reikiamus dokumentus, viską sutikrintų.
*

*sandriukas*
niu ka, galiu pasakyti is visu isbandytu budu (spauda, internetas, agentura) labiausiai pasitvirtino internetine skelbiu.lt svetaine.
evansmum
QUOTE(Elina @ 2006 05 17, 19:57)
*

Na nzn, parduodu siuo metu buta, tai is daugelio agenturu, kurios man skambino, perskaicius skelbima laikrastyje, tik vienas agentas atejo ir apziurejo buta. Visi kiti atveda klienta, nezinant, ka siulo...
Nors sutinku, kad pirkejui/pardavejui padeda, sutaupo laika (ir pinigus, nes skambuciai juk kainuoja) mirksiukas.gif
SUNO
QUOTE(edka @ 2006 04 26, 11:09)
bandyk dėti skelbimą i Noriu, taip aš radau butą mirksiukas.gif
*

Mes pardavinejom buta ideja skelbima i Noriu laikrasti,per du menesius pardavem.Ir kiek zmoniu ateidavo vos ne visi klausdavo ar patys pardavinejam ar per agentura.Kazkodel visi nerejo tiesiogiai ,o ne per agenturas.Ir patys kita busta pirkom tiesiai is seimininku.
Rufi
Mano nuomone panasi.
Tos agenturos beveik nieko nedaro, o pinigus plesia nerealius... Nesuprantu tu zmoniu, kurie i jas kreipiasi. blush2.gif
Kodel sau tu pinigu nepasilikt? Juk uz tuos 2-4 tuks. skelbimus visur duoti galima, tiek i mokamus, tiek neimokamus ir dar pinigu liks... I kokia Turkija savaitej islekti... lotuliukas.gif
axa
QUOTE(Rufi @ 2007 02 09, 16:02)
Mano nuomone panasi.
Tos agenturos beveik nieko nedaro, o pinigus plesia nerealius... Nesuprantu tu zmoniu, kurie i jas kreipiasi. blush2.gif
Kodel sau tu pinigu nepasilikt? Juk uz tuos 2-4 tuks. skelbimus visur duoti galima, tiek i mokamus, tiek neimokamus ir dar pinigu liks... I kokia Turkija savaitej islekti...  lotuliukas.gif
*

galvoju, kad už gaunamus pinigus agentūra minimum turėtų padaryti geras buvo fotografijas , parašyti normalų skelbimo tekstuką, (bet kažkodėl ir to nepadaro. Kai pažiūriu kai kurių netgi normalių butų nuotraukas- mu baisu. Norisi šeimininkui savo paslaugas pasiūlyti smile.gif), be to - ji priima visų interesantų skambučius, suteikia informaciją ir organizuoja buto apžiūras, galbūt padeda susitvarkyti su visais popierizmais. Jei butas neparsiduoda labai greitai - vis tik nervina tas važinėjimas ir buvo rodymas. Agentas nuimtų dalį 'galvos skausmo'. Aišku, čia reikia žiūrėti kaip pats savo laiką vertini. Jei tie 2 tūkst yra didžiulė suma - nu galima ir pačiam 'padirbėti' už agentą.
Atėnė V
Neseniai pirkau butą.Tos agentūros mane UŽKNISO.Prirašo skelbimuose,kad butas tvarkingas(tikrovėje-nuvalytais voratinkliais bomžynas),remontas (darytas prieš kokius8 metus)šalia parkas( kažkokie krūmai),o baisiausia,kad bandė mane įtikinti jog bendrabutis ištikrūjų yra 2 kambarių butas tik be virtuvės doh.gif Dar klausia ar mokėsiu grynais ir kas tame bute gyvens.ŽODŽIU TYČIOJASI IŠ ŽMOGAUS.Parašytų skelbimuose tiesą,tai žinočiau kur einu ir ką rasiu.
Uriukas
mes tai savo butą pardavėm interneto pagalba. Įdėjom skelbimą su foto, o kitą dieną jau turėjom rankpinigius. Ir kainą buvom uždėję toli gražu ne mažiausią... ax.gif
Čia matyt kaip pasiseka, o kai mums durniams sekasi, tai... thumbup.gif
Ba_Bochka
Man jau 9 mėnesiai nepavyksta parduoti 4 kambarių buto.. ir kaina viena iš mažiausių.. net nežinau ką daryti g.gif
Skelbimas yra alioreklamoj, aruodas.lt, skebiu.lt
inariux
Sveiki. Daznai ilisdavau i si puslapi, bet tik siandien prisiregistravau:D. O taip nutiko, nes niekaip nerandam nusipirkti buto. Ziurim ir internete ir noriu laikrastyje. Jau baigiu prarasti vilti. Gal ka galit dar patarti. I agentura kreiptis nenorim lotuliukas.gif
p.s. jei rasau ne i ta skilti - sakykit.
aciu tiems ir toms kas patars smile.gif
Baltike
Mes butą pardavinėjome patys - dėjome skelbimus ir internete, ir miesto laikraščiuose. Agentūrų pagalbos taip pat nesikratėme, nors ir specialiai neieškojome. Beje, privatiems pirkėjams sakėme vieną kainą, o agentūroms kitą (įtraukdami ir su agentūra susijusius mokesčius). Pirkėją surado agentūra, tiesa, agentė buvo naujokė, tai nemažai teko su ja pasiginčyti. Bet dalį popierizmo ji tikrai nuo mūsų "nuėmė". O dėl apgavysčių, tai visus pasirašomus popierius atidžiai abu su vyru skaitėme ir prie kiekvieno mums įtartino punkto kabinėjomės. Net notarės prašėme paaiškinti, kodėl vieną ar kitą punktą turėtume įtraukti į sutartį.

Su pirkimu situacija analogiška: ieškojome visais kanalais - ir per skelbimus, ir į didesnes agentūras šįkart patys skambinome. Neužsiciklinome ant labai konkretaus varianto - nusistatėme tik maksimalias kainos ir minimalias/maksimalias ploto ribas, na, dar kažkiek pageidavimų turėjome dėl vietovės. O jau paieškų eigoje, stebėdami pasiūlą savo norus tikslinome.

Emm
O mes pardavinėjom per agentūrą ir tą darysiu ateityje. Tu jiems pasakai savo kaina, jie užsimeta mokestį ir pardavinėja. Jiems skambinėja, jų klausinėja. Mane užknisdavo vien tokie klientai kurie matosi, kad tokio buto tikrai nepirks, bet ateina paišsidirbinėti ir ale turtuolius pavaidinti. O kai bendraudavo su agentu, tai man dėl to galvos neskaudėdavo. Ir vargo daug nukrito per agentus ir pinigus gavom tikrai tokius kokių norėjom.
gili_upė
O mes sodyba pardavineti pradejom 35km. uz kauno...kol kas skambina tik agenturos, skelbimus kol kas dejom tik i "noriu" laikrasti, reiks dar i interneta idet., gal bus daugiau susidomejusiu
Liucina
Ruošiuos parduoti butą, kokius dokumentus reikia surinkti buto pardavimui? g.gif
wow
QUOTE(Liucina @ 2007 03 24, 16:50)
Ruošiuos parduoti butą, kokius dokumentus reikia surinkti buto pardavimui? g.gif
*

reikia buto nuosavybes dokumentus turet, pazyma uzsakys notaras pries pardavima, dar gali reiketi teismo leidimo, jei turit nepilnameciu vaiku ir neturit kito nekilnojamojo turto (bet jis nesunkiai gaunamas) tai tiek 4u.gif
Gabe
gal kas patarima gera gali duoti? blush2.gif trumpai parasau situacija:
anyta nepajegia islaikyti savo buto ir vis tik ikalbejom parduoti bei keltis arciau musu.. unsure.gif faktas tame, jog net nezinome kiek tas butas dabar vertas, kad butu galima orientuotis kainose ir ieskoti kito buto verysad.gif Ar verta kviesti nekilnojamo turto agenta ivertimui (ivertina, sumokam uz paslauga ir patys pardavinejam) ar geriau visa tai palikti agenturai (ivertinti ir pardavineti)? Pagal skelbimus kainose negaliu labai orientuotis, nes ten netradicinis truputi butelis, bet vieta nebloga - netoli KTU, prie Pizza Jazz (studentyne) ax.gif
ooo
QUOTE(Gabe @ 2007 04 11, 16:13)
gal kas patarima gera gali duoti?  blush2.gif  trumpai parasau situacija:
anyta nepajegia islaikyti savo buto ir vis tik ikalbejom parduoti bei keltis arciau musu..  unsure.gif  faktas tame, jog net nezinome kiek tas butas dabar vertas, kad butu galima orientuotis kainose ir ieskoti kito buto  verysad.gif  Ar verta kviesti nekilnojamo turto agenta ivertimui (ivertina, sumokam uz paslauga ir patys pardavinejam) ar geriau visa tai palikti agenturai (ivertinti ir pardavineti)? Pagal skelbimus kainose negaliu labai orientuotis, nes ten netradicinis truputi butelis, bet vieta nebloga - netoli KTU, prie Pizza Jazz (studentyne)  ax.gif
*

rimtos NT firmos uzsiima ir pilnu turto vertinimu (cia pirkejai jei su banko paskola perka uzsisakineja) ir preliminariu vertinimu (daug mazesne suma) jei pardavejas nori zinot, uz kiek galetu parduoti realiai 4u.gif
po to pasirasinet sutarti su jais kad jie pardavines, nebutina
patarciau bandyt patiems. jei ilgai nesiseks parduot, tada gal ir verta su agentura dirbt 4u.gif bet pati tai skeptiskai i tai ziuriu, nes bent i mano visus klausimus dar nei vienas NT agentas neatsakem, o as nelinkusi pirkti kates maise 4u.gif
axa

QUOTE(Gabe @ 2007 04 11, 16:13)
gal kas patarima gera gali duoti?  blush2.gif  trumpai parasau situacija:
anyta nepajegia islaikyti savo buto ir vis tik ikalbejom parduoti bei keltis arciau musu..  unsure.gif  faktas tame, jog net nezinome kiek tas butas dabar vertas, kad butu galima orientuotis kainose ir ieskoti kito buto  verysad.gif  Ar verta kviesti nekilnojamo turto agenta ivertimui (ivertina, sumokam uz paslauga ir patys pardavinejam) ar geriau visa tai palikti agenturai (ivertinti ir pardavineti)? Pagal skelbimus kainose negaliu labai orientuotis, nes ten netradicinis truputi butelis, bet vieta nebloga - netoli KTU, prie Pizza Jazz (studentyne)  ax.gif
*

patys bandykite parduoti skelbimą (orientacinė kaina pagal kitus, vistiek juk negali skirtis 2x kaina nuo kitų to rajono butų, kad ir kiek netradicinis), ir pagal pirkėjų reakciją žinosite ar pataikėte ar ne . Jei užpuls pirkėjai - galėsite ir pakelti kainą, o jei nebus susidomėjimo - nuleisite. Jei nieko nesigaus - visada spėsit į agentą kreiptis.
akvilyte
QUOTE(inariux @ 2007 02 22, 09:50)
Pardavineja tai daug, bet didzioji dauguma skelbimu - agentūriniai.

nu ir kas.... pasižiūri su agentu.. vakare nueini tiesiai į tą butą ir kalbi šeimininkais mirksiukas.gif ne visada išdega.. bet mirksiukas.gif
mamutas
Mes buta pardavinejom patys, is pradziu vien agentai teskambino, o paskui ir kiti, labai padejo skelbimai Kauno dienoje, kaip nebutu keista. Vienas agentas labai norejo padeti parduoti, tai mes jam sakom - gerai, prisimesk virsaus kiek nori ir pardavinek, jei tu pirmas atvesi mum pirkeja - valio. Bet kol jis paskambino atvedas pirkeja, mes jau rankpinigius rankose turejom biggrin.gif

O siaip reikia kantrybes, pora menesiu buvo stilis, paskui po truputi isvaziavo, ir pabaigoj jau kasdien po kelis skambinejo doh.gif , pardavem mazdaug per 4 men.
zi-zi
Iš patirties rašau:
pardavinėjom sodą, tai dar labai priklauso ir sezonas. Klientų buvo įvairių visą pavasarį, bet niekas rimtai nesusidomėjo. Visą vasarą buvo štilis, jokio skambučio, matyt pinigus geriau skyrė atostogom tongue.gif Tik rudeniui įpusėjus pagaliau pardavėm sodą.
Taigi, sodą pradėjom pardavinėti vasario mėn., o pardavėm tik spalį doh.gif
Jurgeete
Turbut ir dėl kainos daug kas priklauso... wink.gif kadangi man neteko buti NT pardaveju.. kalbu is pirkejo pozicijos... Mieli pardavejai, pagal ka jus nustatote savo parduodamo NT kaina? kvieciates vertintoja, kad nustatyti kaina? ar tiesiog kaimynas parduoda uz xxx Lt, tai as uz xxx+20 proc. Lt? wink.gif "pas mane juk durys geresnes" arba "pas mane tai medis didenis" biggrin.gif as iki sioliai nesuvokiu....
Zaiza
Parduodam 2k. butą Kaune Dainavoje jei kas susidomėsit rašykit až ;)
gustaine
Pradėjau butą pardavinėti balandžio pabaigoj, o rankpinigius gavau birželio vidury. Tai galima sakyti pardaviau per nepilnus du mėnesius. Aišku dar užtruks kol pirkėjas su bankais viską susitvarkys.
Iš pradžių parašiau skelbimą į skelbiu.lt be nuotraukų-jokio skambučio, o kai paskelbiau alio reklamoj, reikalai pajudėjo. Aišku užpuolė agentūros, sutarčių nepasirašiau, tariausi taip, kad kas pirmesnis, tas gudresnis. Jei aš pati surasiu pirkėją, aš pati ir parduosiu, jei agentūra, prašom, parduodu agentūros atvestam pirkėjui. Pasakiau tik tikslią sumą kokią noriu gauti, o daugiau agentūros reikalas už kiek skelbti. Na ir ką, agentūra atvedė realų pirkėją.
Liucina
QUOTE(Jurgeete @ 2007 04 23, 11:21)
Turbut ir dėl kainos daug kas priklauso... wink.gif kadangi man neteko buti NT pardaveju.. kalbu is pirkejo pozicijos... Mieli pardavejai, pagal ka jus nustatote savo parduodamo NT kaina? kvieciates vertintoja, kad nustatyti kaina? ar tiesiog kaimynas parduoda uz xxx Lt, tai as uz xxx+20 proc. Lt? wink.gif "pas mane juk durys geresnes" arba "pas mane tai medis didenis" biggrin.gif as iki sioliai nesuvokiu....
*

Pagal ką nustačiau kainą?Iš pradžių tyrinėjau kitų skelbimus laikraščiuose, per internetą.Pabandžiau užsikelti gana aukštą kainą, tai niekas neskambino. unsure.gif Tik pamažinau kainą, iškart suradau pirkėją.
Hermana
QUOTE(wow @ 2007 03 24, 23:48)
reikia buto nuosavybes dokumentus turet, pazyma uzsakys notaras pries pardavima, dar gali reiketi teismo leidimo, jei turit nepilnameciu vaiku ir neturit kito nekilnojamojo turto (bet jis nesunkiai gaunamas) tai tiek 4u.gif
*

O kada su notaru tartis? g.gif Ar jau susitarus su pirkeju, ar dar pries pradedant pardavineti buta? Na isvis, ka man reiketu zinoti apie notara? Nieko nezinau... blush2.gif
O jei yra kitas nekilnojamasis turtas ir nepilnametis vaikas, kuris gyvena tame kitame bute, tai kaip tada daryti? g.gif
jbs
Veiksmingiausias metodas - mažesnė nei rinkos kaina. Veiksmingiau nebūna biggrin.gif
Papooga
QUOTE(KMU_studente @ 2006 04 24, 12:29)
Su šeimyna nusprendėme parduoti 2k butuką ir kraustytis į erdvesnį bustą. Norim kuo greičiau parduoti, bet kaip tai padaryti?  Butas geroje vietoje,sutvarkytas. Nors ir senos statybos, bet tvarkingame name.
http://edomus.delfi.lt/?act=object.show&am...%26orderby%3Dch

Gal kas pardavinejot buta ir turit patarimu?
*

Nejaugi jūs vis dar nepardavėt buto? blink.gif Kad mums čia Vilniuje tokias kainas kas pasiūlytų bigsmile.gif
Tangi
Mes pardavem greitai. Skelbima idejom internete, Noriu laikrastyje. Pirkeja radom per 2 savaites. Viska susitvarkem per du menesius, nes laukem kol pirkejas parduos savo. Matyt kaina tikrai nebloga buvo, nes tikrai greitai pirkeja radom ax.gif
zhmonija
Pas mane eina kazkoki "religiniai fanatikai" arba perpardavinetojai doh.gif as suprantu, kad sunku vasara parduot 4 kambariu buta, bet vistiek doh.gif nesuprantu, ko kai kurie zmones tikisi ateje, kad tai, ka pamate nuotraukose ir papasakojom telefonu staiga taps nerealiu remontu uz 100000 lt? Viskas matyt is foto, tai ko isvis vaiksto? Juk nieko baisaus nera.. Gal tikisi nupirkt uz kokius 200000? lotuliukas.gif
skarinka
Kokiam rajone turit buta? Mes norim pirkt keturiu kambariu buta. Gal mums tiktu Jusu?
MamaI
Parduodamas 1 kambario butas Vilniuje Lazdynuose.Kita informacija per az.
oaze
Man sunkiai sekasi suvokt butų pirkimą - pardavimą, rinkos tendencijas blush2.gif .Mūsų butas prie Kalvarijų turgaus, mūrinis namas trampamapam, atseit, pespektyvi vieta, todėl kaina gan aukšta. O butas 2 kamb. kamb - pereinamas, virtuvė nedidelė ir atbaido pirkėjus. O kaios nuleist smarkiai irgi nesinori, visgi 15 min. pėsčiom iki centro bigsmile.gif - prabanga. tai net nežinau, ar pasiseks pasikeist g.gif doh.gif
ooo
QUOTE(oaze @ 2007 07 05, 21:30)
Man sunkiai sekasi suvokt butų pirkimą - pardavimą, rinkos tendencijas  blush2.gif .Mūsų butas prie Kalvarijų turgaus, mūrinis namas trampamapam, atseit, pespektyvi vieta, todėl kaina gan aukšta. O butas 2 kamb. kamb - pereinamas, virtuvė nedidelė ir atbaido pirkėjus. O kaios nuleist smarkiai irgi nesinori, visgi 15 min. pėsčiom iki centro  bigsmile.gif - prabanga. tai net nežinau, ar pasiseks pasikeist  g.gif  doh.gif
*

a kiek prasot cool.gif kaip tik ieskau cool.gif
oaze
280 ax.gif , derėtis visad galima
ooo
QUOTE(oaze @ 2007 07 05, 21:48)
280  ax.gif , derėtis visad galima
*

dar pasakykit kelintas aukstas is keliu ir plotus ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.