Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Televizorius virtuvėje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3
*ramunė*
Nagi,mamytės,ar reikalingas televizorius virtuvėje?
Man tai labai thumbup.gif juk didelę laiko dalį aš praleidžiu virtuvėje.Nebūtinai aš jį sėdžiu ir žiūriu,tą galiu daryti kambaryje.Aš galiu jį tik girdėti ,jei rodoma kokia nors įdomi laida,triūsiu virtuvėje kartais užmesdama akį į ekraną,bet jau visą rodomos laidos esmę ir eigą žinau biggrin.gif thumbup.gif
KristiTal
Manau jei daug laiko praleidi virtuveje, tai neblogai butu isigyti televizoriu.
Fen-berry
Televizorius virtuvėje man tikrai labai reikalingas.
Vėta
QUOTE(Mega @ 2006 04 23, 07:55)
Televizorius virtuvėje man tikrai labai reikalingas.
*

Televizorius virtuvėje reikalingas. Namuose 3 televizoriai-prie vieno vakarais sėdi vyras, kitas vaikų, o mamai lieka virtuvinis, ypač kai ką nors gamini. Žiūrėti nebūtina, pakanka klausytis, ypač kai interesai nesutampa.
Kaliteja
QUOTE(Žemaika @ 2006 04 28, 21:35)
Televizorius virtuvėje reikalingas. Namuose 3 televizoriai-prie vieno vakarais sėdi vyras, kitas vaikų, o mamai lieka virtuvinis, ypač kai ką nors gamini. Žiūrėti nebūtina, pakanka klausytis, ypač kai interesai nesutampa.
*

Va sutinku,pas mus kol kas tik du,bet vyras tai nori kad dar ir virtuvėje būtų,tai vėliau ir ten dar pastatysime.
*Dita*
kai isikursim naujajame bute planuoju itaisyti ir ten televizoriu.tik dar neisivaizduoju kokioj vietoj jis galetu buti.kur jusu televizoriai kabo ar padeti, kad butu patogu ziureti ir tuo paciu gaminti maista?
agata
Gyvenome namuose, kur virtuve buvo atskirta nuo gyvenamojo kambario, grizusi vakare po darbo ruosdavau vakariene seimynai, o tuo paciu galedavau zvilgteli i TV, kuri buvome pakabine ant sienos virtuveje. Dabar gyvename namuose kur virtuve yra sujungta su kambariu, tad tuo paciu metu galiu ziureti TV, ir bendrauti su seima.
Merveilleux
Kadangi virtuvėje neužsibūnu, tai ir telikas man ten nereikalingas ax.gif O be to ir šiaip TV nelabai žiūriu, įsijungiu kartais tik žinias...
Molė
Man televizorius virtuvėje reikalingas ir daug metų jį ten turime. Vis tik virtuvėje praleidžiam nemažai laiko, tai nors kažką išgirsti, dar kai ką pamatai. Nors virtuvė gana didelė, televizorių kabinom ant sienos. Suku į tą pusę, kurioje darbuojuos. Patogu.
cameja
reikalingas thumbup.gif
*ramunė*
QUOTE(*Dita* @ 2006 04 30, 18:34)
kai isikursim naujajame bute planuoju itaisyti ir ten televizoriu.tik dar neisivaizduoju kokioj vietoj jis galetu buti.kur jusu televizoriai kabo ar padeti, kad butu patogu ziureti ir tuo paciu gaminti maista?
*

Pas mane tai prieš virtuvinį "kampą",padėtas ant reguliuojamos lentynėlės,tad matau aš jį iš visų virtuvės kampų thumbup.gif
jole
Aš ir už tai kad virtuvėje televizorius reikalingas smile.gif
Polė
Pas mane televizorius virtuvėje taip pat yra, kartais tai vienintelė vieta, kur galiu ramiai pasėdėti ir pažiūrėti televizorių lotuliukas.gif
knielita
Turim ir mes virtuvėj televizorių. Neįsivaizduoju kaip reikėtų ruošiant maistą ar tvarkantis bėgioti į kambarį užmesti akį į man įdomią laidą ar filmą smile.gif O kartais taip būna, kad čia galiu ramiai pasedėti ir pažiūrėti man patinkantį filmą ar laidą smile.gif
Naująjame būste taip pat planuoju virtuvėje statyti televizorių. Manau jį teks kelti ant šaldytuvo, nes vietos daugiau kur jį pastatyti nėra verysad.gif Bet televizorius virtuvėje man yra tiesiog būtinybė smile.gif
*ramunė*
QUOTE(knielita @ 2006 05 02, 13:34)
Turim ir mes virtuvėj televizorių. Neįsivaizduoju kaip reikėtų ruošiant maistą ar tvarkantis bėgioti į kambarį užmesti akį į man įdomią laidą ar filmą  smile.gif O kartais taip būna, kad čia galiu ramiai pasedėti ir pažiūrėti man patinkantį filmą ar laidą  smile.gif
Naująjame būste taip pat planuoju virtuvėje statyti televizorių. Manau jį teks kelti ant šaldytuvo, nes vietos daugiau kur jį pastatyti nėra  verysad.gif Bet televizorius virtuvėje man yra tiesiog būtinybė  smile.gif
*

Knielita,labai patogu,kai televizorius ant reguliuojamos lentynėlės ,visiškai neužima vietos thumbup.gif
Pampuškiukas
Televizorius virtuvėje thumbup.gif
TiMa
Man nereikia TV virtuvėje schmoll.gif
gal dėl to, kad nelabai daug laiko ten praleidžiu blush2.gif
darius7
Kažkokia nesąmonė tv virtuvėj... tai dar vonioj, tuolete. Televizorius tik kambaryje, kiek į jį galima spoksot! Pvz. aš tv žiūriu tik vidutiniškai pusę valandos per dieną.
*Dita*
QUOTE(darius7 @ 2006 05 06, 22:39)
Kažkokia nesąmonė tv virtuvėj... tai dar vonioj, tuolete. Televizorius tik kambaryje, kiek į jį galima spoksot! Pvz. aš tv žiūriu tik vidutiniškai pusę valandos per dieną.
*

man tai samone!tai kam dar tas televizorius tau del pusvalandzio per diena?
darius7
QUOTE(*Dita* @ 2006 05 07, 19:05)
man tai samone!tai kam dar tas televizorius tau del pusvalandzio per diena?
*

Žinias pažiūrėt! Kam daugiau? Kiek jūs galit tas muilo operas žiūrėt!
*Dita*
As neziuriu muilo operu, bet kartais ir gera filma parodo, laidu ir t.t.o kai virtuvej daug laiko praleidi tai negi lakstysi kaip, kad as dabar darau is virtuves i svetaine ir t.t.
darius7
QUOTE(*Dita* @ 2006 05 07, 23:24)
As neziuriu muilo operu, bet kartais ir gera filma parodo, laidu ir t.t.o kai virtuvej daug laiko praleidi tai negi lakstysi kaip, kad as dabar darau is virtuves i svetaine ir t.t.
*

Na kad ką įdomaus nepraleist tai reikia iš anksto pabaigti darbus virtuvėj, nebent tu pusę dienos praleidi prie tv...
Pampuškiukas
QUOTE(darius7 @ 2006 05 08, 09:11)
Na kad ką įdomaus nepraleist tai reikia iš anksto pabaigti darbus virtuvėj, nebent tu pusę dienos praleidi prie tv...
*

Keistas požiūris cool.gif Arba esi vienišius, arba šeima minta pusfabrikačiais ar maitinasi kavinėse. Neįsivaizduoji ką reiškia moteriai, turinčiai šeimą, nepraleisti didžiąją dalį laiko virtuvėje. doh.gif
Bretane
QUOTE(*ramunė* @ 2006 04 22, 22:55)
Nagi,mamytės,ar reikalingas televizorius virtuvėje?
  Man tai labai thumbup.gif juk didelę laiko dalį aš praleidžiu virtuvėje.Nebūtinai aš jį sėdžiu ir žiūriu,tą galiu daryti kambaryje.Aš galiu jį tik girdėti ,jei rodoma kokia nors įdomi laida,triūsiu virtuvėje kartais užmesdama akį į ekraną,bet jau visą rodomos laidos esmę ir eigą žinau biggrin.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif pas man telikas visada ijungtas doh.gif
darius7
QUOTE(Pampuškiukas @ 2006 05 09, 10:39)
Keistas požiūris cool.gif  Arba esi vienišius, arba šeima minta pusfabrikačiais ar maitinasi kavinėse. Neįsivaizduoji ką reiškia moteriai, turinčiai šeimą,  nepraleisti didžiąją dalį laiko virtuvėje.  doh.gif
*

Galiu pasakyt kaip pas mus yra... diena pasidarom valgyt prisigaminam ir visas vakaras
būna laisvas, jau taip atrodo kad be to televizoriaus kaip be rankų! Jei nepaslaptis tai kiek vidutiniškai laiko praleidi prie televizoriaus?
Pampuškiukas
QUOTE(darius7 @ 2006 05 09, 16:06)
Jei nepaslaptis tai kiek vidutiniškai laiko praleidi prie televizoriaus?
*

Nepaslaptis 2-4 valandos. Pusė to laiko virtuvėje (ir tikrai ne tam kad tik žiūrėčiau teliką). Vyksta ruoša ir nematau priežasties, kodėl turėtų tai vykti tyloje, jei galiu pasižiūrėti-paklausyti ir laidą, ir žinias ar kokį filmą? Esmė ne tame - kiek laiko žiūrimas telikas, esmė tame, kad man patogu ir darbus dirbti ir tv pažiūrėti-paklausyti (ir nereikia sakyti - geriau nusipirk radiją tongue.gif ). Moterys, kurios negamina maisto savaitei į priekį, patikėk, tikrai pakankamai daug laiko praleidžia virtuvėje. Ir šiuo atveju TV yra tiesiog sau leidžiamas malonumas, kuris leidžia moteriai sujungti malonų su naudingu mirksiukas.gif
therion
dabar va mastom ar reik to teliko virtuvej ar ne g.gif vakar jau buvom apsisprende pirkt, bet dar mastom smile.gif
CaCalialia
QUOTE(therion @ 2006 05 11, 13:35)
dabar va mastom ar reik to teliko virtuvej ar ne  g.gif vakar jau buvom apsisprende pirkt, bet dar mastom smile.gif
*

Neturėjau- tai galvojau, kaip nepatogu viduryj mėgstamos laidos eiti valgyt padaryt. Dabar turiu, tai kartais paspoksau laisvomis akimirkomis, ar bent pasiklausau. Yra ir blogybė- vaikai valgydami vis ką nors žiūri, bet seniau nusinešdavo maistą į svetainę ir pritrupindavo. Žodžiu, kai turi- prisitaikai.
*ramunė*
QUOTE(darius7 @ 2006 05 09, 16:06)
Galiu pasakyt kaip pas mus yra... diena pasidarom valgyt prisigaminam ir visas vakaras  
būna laisvas, jau taip atrodo kad be to televizoriaus kaip be rankų! Jei nepaslaptis tai kiek vidutiniškai laiko praleidi prie televizoriaus?
*

Gerai kad tavo toks grafikas .Pasvarstykim mano situaciją:darbo grafikas - trimis pamainomis,po savaitę.Rytinė pamaina:gryžtu apie 14.10 ,tai dar pusė velnio,padedama dukros pasigaminu vadinamus pietus apie 16 val.na ir vakarą galiu leisti kaip išeina.
Popietinė pamaina:darbe nuo 13.30 iki 22 ,vakarais nieko negaliu pažiūrėti net žinių,taigi ryte gamindama pietus galiu žiūrėti ar bent klausyti tą kas mane domina.Serijalų nežiūriu nė vieno,nematau prasmės.
Naktinė pamaina:nuo 22 iki 6 ,įsivaizduokit koks miegas dieną,per dieną "prisigaudau"daugiausia 4-5 val,tai vat šitą savaitę nebūna reikalingas nei telavizorius nei virtuvė lotuliukas.gif .
Na ir kaip manai :Reikalingas telikas man virtuvėje? g.gif
darius7
Gerai kad tavo toks grafikas .Pasvarstykim mano situaciją:darbo grafikas - trimis pamainomis,po savaitę.Rytinė pamaina:gryžtu apie 14.10 ,tai dar pusė velnio,padedama dukros pasigaminu vadinamus pietus apie 16 val.na ir vakarą galiu leisti kaip išeina.
Popietinė pamaina:darbe nuo 13.30 iki 22 ,vakarais nieko negaliu pažiūrėti net žinių,taigi ryte gamindama pietus galiu žiūrėti ar bent klausyti tą kas mane domina.Serijalų nežiūriu nė vieno,nematau prasmės.
Naktinė pamaina:nuo 22 iki 6 ,įsivaizduokit koks miegas dieną,per dieną "prisigaudau"daugiausia 4-5 val,tai vat šitą savaitę nebūna reikalingas nei telavizorius nei virtuvė lotuliukas.gif .
Na ir kaip manai :Reikalingas telikas man virtuvėje? g.gif
*

[/quote]
O juooo.... čia tai darbas blink.gif Nenorėčiau tokio dirbt, ar nenusekęs pas tave organizmas? Būdamas tavo vyru prieštaraučiau tam. O dėl tv tai išvis manau daryk virtuvėj ką nori.
Šiaip dėl tv virtuvėj mano nuomonė tokia: jis ten taip pat reikalingas kaip mašinoj, aišku nekalbu apie fūristus.
*ramunė*
Na ir manasis vyras nelabai tam pritaria,tačiau čia jau vadovaujuosi savo nuomone rolleyes.gif .Matai aš iš tų žmonių,kuriems sunku kaitalioti kolektyvą g.gif
neri.k
be televizoriaus savo virtuves neisivaizduoju schmoll.gif
cool-mama
Aš irgi manau kad reikalingas, jau nusibodo bartis su vyrų dėl valgymo kambary,ir dar pastoviai barames kai neduoda man su vaiukais miegot naktimis, vis tą nelemtą teliką žiūri. Pribrendo man tas reikalas , būtinai pirksim teliką į virtuvę.
AudraB
thumbup.gif As taip noriu televizoriaus virtuveje, tik reikia ji pirma nusipirkti ir sugalvoti kur ji ikisti, nes musu virtuvele nedidele, gal reiktu kabinti.
O televizorius virtuveje patogu, vaikas miega, o tu gali ziureti
Sigita B.
QUOTE(neri.k @ 2006 05 15, 22:11)
be televizoriaus savo virtuves neisivaizduoju schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif As taip pat ax.gif
arabeska
TELEVIZORIUS VIRTUVĖJE thumbup.gif ŽIŪRIU KĄ NORIU IR KADA NORIU KITAIP IR NEGALI BŪTI thumbup.gif PABANDYKITE NENUSIVILSITE O IR KITAIP GYVENTI NENORĖSITE biggrin.gif
levrete
kazin LSD telikas virtuvej nesuges nuo garu ir kitu virtuves blogumu gaminant?
*ramunė*
QUOTE(levrete @ 2006 05 24, 14:31)
*

Manau kad ne,tačiau geriausia pasitarti su tą tikrai išmanančiu g.gif
*ramunė*
Na ar atsirado naujai pasinaudojusių pasiūlymu"Televizorius virtuvėje"?
Camea
Man patinka gaminti, taigi daug laiko praleidziu virtuveje, taigi jei yra teliaks saunu, bet jei jo nebutu irgi gerai, tada klausyciausi radijos ax.gif
Airinė
Kai gaminomės virtuvei baldus, specialiai televizoriui padarė kampinę lentynėlę. TV neužima papildomai vietos ir labai patogu žiūrėti. Neįsivaizduoju virtuvės be jo.
Shyna
QUOTE(levrete @ 2006 05 24, 14:31)
*

LSD tikrai nesuges, bet apsineshti galima kaip reikiant smile.gif o ir sheip nelegalu LSD virtuveje laikyti...

http://lt.wikipedia.org/wiki/LSD - nes matomai neskiriam LSD nuo LCD smile.gif
Moonlit
Neįsivaizduoju virtuvės be televizoriaus. Jau neatsimenu kiek metų jis ten stovi, ir nei genda, nei ką. Stovi sau kamputyje ir niekam nemaišo.
toja
as ir uz televizoriu virtuvej. nereik lakstyt i kambary kas 5 minutes, plius nebeprisvilinu kotletu biggrin.gif , nu aisku ir darbo laikas pasikeites be 20 val. namuose nebunu, tai tu ziniu jau nebetenka paziuret, bet tada ziuri tas kas lieka. o va savaitgali kai gaminu valgyt jis tikrai labai naudingas ir dar labai labai reikalingas jis man tampa tada kai vyksta formule, krepsinis ir kt. va tada mano vyras be galo dzaiauigiasi, kad zmona nemaiso ziuret lotuliukas.gif
_vetra_
Aš pritariu visoms, kurios mano, kad TV virtuvėje reikalingas. Pa kol kas pas mus jis tik kambary, tai vyras juokiasi, kad visi namai skamba kai žiūriu televozirių ir tuo pačiu darbuojuos virtuvėj ax.gif Garsas būna maximalus tongue.gif Labai tikiuos, kad greitu laiku įsigisime mažą televizoriuką ir jį įkurdinsime virtuvėj rolleyes.gif
piplys
QUOTE(_vetra_ @ 2006 09 29, 16:47)
Aš pritariu visoms, kurios mano, kad TV virtuvėje reikalingas. Pa kol kas pas mus jis tik kambary, tai vyras juokiasi, kad  visi namai skamba kai žiūriu televozirių ir tuo pačiu darbuojuos virtuvėj ax.gif Garsas būna maximalus tongue.gif Labai tikiuos, kad greitu laiku įsigisime mažą televizoriuką ir jį įkurdinsime virtuvėj rolleyes.gif
*

As irgi tik uz tai,kad butu televizorius virtuvej. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pienė *
Televizorius virtuvej man butinas blush2.gif Is darbo griztu apie 19 val. Kol pavakarieniaujam, paruosiu maista sekanciai dienai, jau ir miegot laikas. Todel dazniausia TV ziuriu virtuvej. Dabar kaip tik naujam bute virtuves baldus naujus uzsisakem, tai iskarto ir spintele televizoriui numatem thumbup.gif
piplys
QUOTE(Pienė * @ 2006 09 30, 14:31)
Televizorius virtuvej man butinas blush2.gif Is darbo griztu apie 19 val.  Kol pavakarieniaujam, paruosiu maista sekanciai dienai, jau ir miegot laikas. Todel dazniausia TV ziuriu virtuvej. Dabar kaip tik naujam bute virtuves baldus naujus uzsisakem, tai iskarto ir spintele televizoriui numatem  thumbup.gif
*

O,kaip manot-televizorius geriau ant sienos,ar spintelej? g.gif Aciu 4u.gif
katuksss
Man televizorius virtuveje nereikalingas, o va vyras neisivaizduoja kaip galima valgyt nespoksant i telika doh.gif schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.