Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kompiuteriniai žaidimai
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4
--------
Iškilo man toks klausimas - ar mėsta moteriškaitės žaisti kompiuterinius žaidimus? Kad vyrai negali atsitraukti, tai mes visi tą žinom tongue.gif bet kaip moterytės? Aš va, pavyzdžiui nemėgau iki to momento kada nepamačiau žaidimo "Mafija". Jis mane taip užvežė, kad negaliu atsitraukti doh.gif Pradžioje net naktim sapnuodavau blink.gif O dabar, kai gryžtu namo po darbo - būtinai turiu pažaisti...
Vladislava
NE ZAIDZIU IR NE LABAI SUPRANTU ZAIDIMUS,O GAL MAN NE IDOMU.... g.gif
kristi ana
Oj, as tai apeinu is tolo, nes jei sedu ant kokio zaidimo, tai pamirstu, kad reikia valgyt ir miegot doh.gif Draugas is manes vis juokiasi, kad moteris - zaidimu manjake (bet zaidziu tik pirmo asmens saudykles su misijom ir strategijom, tokie kaip Doom Quake tai sudas paskutinis)
Ambrozija
Kartais pažaidžiu vakarais, kai noriu atsiribot nuo visko, pailsėt.... Aišku, kai prisėdu, tai keliom valandom, bet... man negaila praleisto laiko tongue.gif Tai savotiskas laisvalaikio leidimas rolleyes.gif
viktutes
na as tai irgi kazkaip neuzsikabinau ant tu kompiuteriniu zaidimu
Noracka
QUOTE(Meilė @ 2006 03 31, 13:39)
Aš va, pavyzdžiui nemėgau iki to momento kada nepamačiau žaidimo "Mafija". Jis mane taip užvežė, kad negaliu atsitraukti  doh.gif Pradžioje net naktim sapnuodavau  blink.gif O dabar, kai gryžtu namo po darbo - būtinai turiu pažaisti...
*

Meile, o is kur ta mafija gauti? mano draugas taip pat megsta zaisti, o ir as dabar pamasciau, kad galeciau susirasti savo zaidima ir pazaisti smile.gif parekomenduokit panos kokius zaidimus ir is kur juos gauti galima?
Yzma
Kartais zaidziu ZUMA tongue.gif 12-13 lygis, fantastiskai pailsiu nuo problemu ax.gif 4u.gif
micietta
labai seniai megau zaisti indiana jones lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet zaisdavau pas draugus, o namuose neturiu zaidimu... jei kada koki draugas parnesa, tai pazaidziam , o po kiek laiko nusibosta.. paskutinis zaistas: " kas nori islosti milijona?" lotuliukas.gif interneto pagalba laimejom milijona lotuliukas.gif bet dar pakolkas niekas pinigu nepervede i saskaita lotuliukas.gif
cameja
laaabai retai kada pazaidziu... tongue.gif
markis95
sveikos nors as berniukas man ir patinka zaist bet dazniausiai ieskau internete apiemagija kosmosa ir daug kitokiu idomiu dalyku
Pangasija
QUOTE(kristi ana @ 2006 04 21, 14:54)
Oj, as tai apeinu is tolo, nes jei sedu ant kokio zaidimo, tai pamirstu, kad reikia valgyt ir miegot  doh.gif Draugas is manes vis juokiasi, kad moteris - zaidimu manjake (bet zaidziu tik pirmo asmens saudykles su misijom ir strategijom, tokie kaip Doom Quake tai sudas paskutinis)
*

noreciau apginti Doom ir Quake -- jie ne sudas, o senove. kazkada tai buvo nuostabus zaidimai. as su jais uzaugau. aisku, dabar pilna visokiu mandrybiu, kurios atrodo kaip filmai.
mane pirmo asmens saudykles irgi veza. ypac kur veiksmas su karu susijes. Medal of Honor, Call of Duty, Wolfenstein.
o pati didziausia "meile" -- tai Hitman wub.gif
*GEN*
As zaidziu "The sims2" "Safario beatlonas" (pastarasis akelotes) smile.gif
linmauric
aš tai laaaaabai mėgstu blush2.gif
Leonidas Iljičius
aš mėgstu dabar Luxor mano einamiausias, bet šeip pilną kompą turiu, megstu arkadas, puzzles niu visas kompas užkištas, bet iš kur jūs juos imat savo žaidimus? mirksiukas.gif
skorpiniuke
as tai jau luxor, zuma ir pan zaidimus jau perejus tai dabar neismanau ka daugiau zaisti... verysad.gif
Heizel
As irgis pazaidziu... Bet man tai tarpais uzeina noras zaist ir tik zaist, bet po to praeina ir kokius pora men ramu biggrin.gif O siaip tai paskutiniai zaidimai buvo Sims 2, ir CSI Dark Scene. O karinius irgis smarkiai myliu wub.gif tik paskutini zaidima kompas sugrauze doh.gif
ailida
Aš pažaidžiu karts nuo karto ax.gif . Tačiau žaidžiu vadinamus "kvestus". Kol nebuvau jų ragavusi, užteko kortų. Neprilygstamas kvestas "Syberia" 1ir 2 dalys. thumbup.gif Pasiilgau kažko panašaus g.gif Gal kas galėtų ką nors parekomenduoti?
Eos
Ash tai megstu kvestus, ypatingai rusishkus Buka kompanijos.
Ish strateginiu megiamiausias Heroes of Might and Magic, pirma meile ishmoke zaist, tai kazkada kartu naktimis prasededavom, viska aplink pamirshe. Dabar sau tokios prabangos nebegaliu leist verysad.gif

Ish internetiniu patinka Realarcade zaidimukai, turiu programele, su kuria visus norimus nulauziu ir zaidziu neribotai thumbup.gif
Gyvenimas yra gražus
Aš kelis kartus "Unreal" praėjau, tikrąja to žodžio prasme gražus žaidimas, aplinka labai thumbup.gif padaryta. Žinau kad jau seniai 2 dalis yra, bet kažkaip neprisikrapštau. Šiaip manęs žaidimai taip neveža kaip vyro, neužsikabinu. Tiesa, greitom mašinytėm dar patinka prasilėkt, kaip "Greiti ir įsiutę", nors senokai to nedariau rolleyes.gif ir GTA (jei nemaišau pavadinimų) pažaisdavau.
Ikulia
schmoll.gif nebezaidziu...neveza jie manes...
jufka
Manes taip pat nezavejo kompiuteriniai zaidimai ypac tie kur saudo ir gaudo biggrin.gif
taciau viena diena pamaciau kad brolis zaidzia kazkoki strategini zaidima g.gif mane jis sudomino smile.gif o kai uzsikabliavau tai zaidziau iki nukritimo t.y. nonstopu 30val. ir dabar dar pazaidziu bet jau stengiuosiu jausti saika ax.gif
mano mylimiausias yra "Heroes" yra net penkios dalys smile.gif
O juos galima parsisiusti per bet koki ftp mirksiukas.gif
Ritulka
Heroes'ai ir man patinka, tik nemačiau dar per ftp nei 4 nei 5 dalies. dar patiko Strongholdas. Syberia patiko, bet panašaus daugiau nieko nemačiau. O visokie šaudymai tai nepatinka (gal hitman buvo normaliausias) smile.gif
rys
Persirgau ta liga, ir tuo labai džiaugiuos, nes laiką galiu kitiems dalykams skirt smile.gif
virze
QUOTE(rys @ 2006 08 05, 16:33)
Persirgau ta liga, ir tuo labai džiaugiuos, nes laiką galiu kitiems dalykams skirt smile.gif
*

Mano megstamiausi Zuma. Liuksoras,Colapse {retkarciais}.Dar Solitaire.
pakalnutėL
negaliu pakęsti kompiuterinių žaidimų. tegul kas nori gina sakydami, kad jie lavina vaizduotę, reakciją ar dar kokį velnią, bet jie yra tik dar vienas būdas žmonių prikaustymui prie monitoriaus schmoll.gif
Ryna
Heroes thumbup.gif , tik V dalis kažkokia baisiai jau trumpa ax.gif
jufka
Heroes , tik V dalis kažkokia baisiai jau trumpa

Tai gal kazko nedasirasiai g.gif
Na apie sia dali nieko pasakyti negaliu smile.gif siandien bandysiu atsisiusti biggrin.gif
tai pasakysiu kita karta savo nuomone ax.gif
Saulutia
pamenu kai dar vaikai budami zaisdavome su kompiuteriais "ufo" ar kaip ten juos vadina. Oij, patikdavo maigyt joystikus ir su sautuvu saudyt lotuliukas.gif Visokie Mario, Chip and dale, tom&jerry, Contra... thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Ir dabar neseniai su savo MB atradome kazkokia programele Console Clasix Games, kurioje galima zaisti visus tuos senus zaidimus clap_1.gif Zinokit, pasijutome kaip vaikai biggrin.gif doh.gif Tiek uzsikabliavome, kad sunku ir atsitraukt gun_bandana.gif Va, neseniai perejome visa Chip&dDale zaidima clap.gif
*CACA*
Turiu aš tokį žaidimuką ZUMA. tai kai prisėdu, tai negaliu atsitraukti, toks vaizdas, kad su kabliu mane jis prie savęs prikabina.
Nananina
as tai megstu lengvus zaidimus pvz kaip stilius reikia keisti arba sukuosenas parinkineti smile.gif smile.gif
Simute_
QUOTE(Saulutia @ 2006 08 21, 15:37)
pamenu kai dar vaikai budami zaisdavome su kompiuteriais "ufo" ar kaip ten juos vadina. Oij, patikdavo maigyt joystikus ir su sautuvu saudyt  lotuliukas.gif Visokie Mario, Chip and dale, tom&jerry, Contra...  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
Ir dabar neseniai su savo MB atradome kazkokia programele Console Clasix Games, kurioje galima zaisti visus tuos senus zaidimus clap_1.gif  Zinokit, pasijutome kaip vaikai  biggrin.gif doh.gif Tiek uzsikabliavome, kad sunku ir atsitraukt    gun_bandana.gif Va, neseniai perejome visa Chip&dDale zaidima  clap.gif
*

Aha, prisimenu ir as situos visus zaidimelius thumbup.gif Dar prisimenu kaip antis reikedavo saudyti su tuo kompiuteriniu sautuvu i ekrana. Oi koks stebuklas tada tais laikais budavo lotuliukas.gif
Dar kazkada seniai Simsus labai zaizdavau, man ten patikdavo namus statyti, kambarius irengineti ir pan. ax.gif
Eos
QUOTE(Ryna @ 2006 08 09, 10:37)
Heroes  thumbup.gif , tik V dalis kažkokia baisiai jau trumpa  ax.gif
*

turbut kampanija trumpa?

nusipirkau priesh keleta savaichiu, bet labai laiko nera zaist verysad.gif tai kolkas viena scenariju pasiemiau ir nekromanto galimybes spejau ishsinagrinet. Nu bet kai prisedu vakare, tai nepamatau, kaip 1 nakties ateina, o kita ryta i darba reikia doh.gif

o shiaip tai graziai padaryta, nors uzhknisa vaizda sukinet, lengviau buvo, kai vaizdas ne trimatis buvo

Šatrija
QUOTE(ailida @ 2006 07 31, 14:43)
Aš pažaidžiu karts nuo karto ax.gif . Tačiau žaidžiu vadinamus "kvestus". Kol nebuvau jų ragavusi, užteko kortų. Neprilygstamas kvestas "Syberia" 1ir 2 dalys.  thumbup.gif Pasiilgau kažko panašaus g.gif 
*

drinks_cheers.gif

Mano mylimiausias tai strateginis Civilization IV . Rekomenduoju... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nananina
Labai buvau SIMSAI uzsikretus,bet nusibodo ciaip irgi geras zaidimas smile.gif
myma
Na taip, kad tik laiko turėčiau galėčiau žaisti, bet man patinka tokia lengvo tipo žaidimukai bėgti rinkti slėptis ir t.t. thumbup.gif blush2.gif mirksiukas.gif
node
Heroes thumbup.gif wub.gif ir labiausiai vežantis kol kas.
Kam patiko Syberia, dar galiu rekomenduoti "Back to mysterious island" irgi labai panašus - man patiko.

O Civilization - daug kas įvardina kaip pagrindinį iš strateginių žaidimų, aš dar tik pradėsiu su juo pažindintis blush2.gif
Sporty
Megstu zaisti. Ne tai kad labai, bet kai ispuola laisvas vakaras, tai ir zaidziu - ar viena ar kartu su vyru... Kai reik kazka daryti, ko labai nenoriu - irgi pradedu zaisti smile.gif
Didziausias topu topas - tai civilizacija. Zaidziau II-a, III-a, SMAC'a, Call to Power, na o dabar IV-a.... Niekaip neatsibosta, atrodo galiu be galo per nauja ir per nauja ivairiausius zemelapiu tipus zaisti.... thumbup.gif
Antroj vietoj butu Heroes'ai thumbup.gif Labiausiai patiko Heroes III. Buvo geriausias kompromisas tarp paprastumo, patogumo ir malonumo. Heroes IV man bent jau buvo slykstus, zaisliniai kazkoki, labai nusivyliau ir pora metu nezaidziau visai... Dabar kai isejo Heroes V - atleidau jiems smile.gif
Ir trecia vieta - Diablo II thumbup.gif thumbup.gif Kai tik buvo isejes (cia jau pries 5eta metu) - na ir buvau uzsikabliavus :| Visas vasaros atostogas prazaidziau.... blink.gif Ir namie su vyru zaisdavom, ir darbe su kolegom....
Vat taip vat cool.gif
node
QUOTE(Sporty @ 2006 10 20, 14:46)
Ir trecia vieta - Diablo II thumbup.gif  thumbup.gif  Kai tik buvo isejes (cia jau pries 5eta metu) - na ir buvau uzsikabliavus :| Visas vasaros atostogas prazaidziau.... blink.gif  Ir namie su vyru zaisdavom, ir darbe su kolegom....
Vat taip vat  cool.gif
*

Oi studijų laikais ir aš diablo "palupdavau" ir dar kaip lotuliukas.gif Gal vėl reiktų prisiminti thumbup.gif
Samanta
Aš taip pat kartais mėgstu pažaist blush2.gif Ypač Mario, kurį maža būdama žaisdavau. rolleyes.gif
Calaquendi
Lineage II smile.gif tikriausiai kito gero žaidimo taip gerai nemoku žaisti, kaip šito wink.gif niekam nesiūlyčiau jo pradėti žaisti, nes, kaip sakoma, „Kartą paragavus - negali sustot“ smile.gif „Užsikabliuoja“ žmonės ant šito žaidimo :/ Bet tikrai geras smile.gif
Jurlin
žaidziu kokia valanda per men, nes gaila laiko tokiem uzsiemimam. Patinka vaikiski (pvz.: anapus tvoros) ax.gif
ehmeja
sveikos mamytes. turiu tokia problemele.. as persisiunciau keleta zaidimuku is reflexive.com bet juos galiu zaisti tik viena valanda, o po to praso kodo, arba reikia pirkti ta zaidimuka. zinau kad yra programa per kuria gali rasti ta koda, taciau jos neturiu. gal galite padeti? blush2.gif
Panamira
mano vyras seniau žaidė NFS, tai buvo gražu pažiūrėt į vaizdus ir gražius auto, o dabar pasinešęs ant CSS, tai iš pradžių dar nieko, bet dabar jau užkniso juodai bash.gif būna net miegot sunku nuvaryt nuo kompo doh.gif
Dzeizy
na as tai irgi nemegstu schmoll.gif bet jau vyras tai oj... nuo kompo nenueina.. blink.gif na dabar jau siek tiek reciau.. dziaugiuosi del to thumbup.gif
daivushkina
Pazaidziu, kai neturiu ka veikt ax.gif
Marius R.
Visa vaikyste zaidimus prazaidziau, o pradejes studijuot smarkiai apsiraminau, dabar tik karts nuo karto pazaidziu.

Prasidejo viskas nuo tokiu zaidimu kaip : wolfenstein, civilization, doom, ufo ir pan.

Nostalgija tiesiog. O siaip savo sarasiuka mylimiausiu pagal zanrus pavardinsiu:

Strateginiai: Civilization (visos dalys), Starcraft, Warcraft (2a dalis, tais laikais super buvo), Age of Empires 2 ir, zinoma, Heroes (man irgi 3ia dalis geriausia, 2a savo metais irgi super buvo).

RPG (mano megstamiausi): Fallout (1 ir 2), Baldur's Gate (1 ir 2), Diablo (irgi abi dalys), Neverwinter Nights.

As strateginius ir RPG labiausiai megstu, prie ju prasededavau ilgai ilgai, pirmas dalykas ka is mokyklos gryzes darai tai kompa isijungi, gerai dar kad tevai griezti buvo, tai naktim bent nesededavau.

Is kitu zaidimu ant kuriu uzsikabliaves savu laiku buvau pamineciau Half Life: Counter Strike (tinkle su kitais zaidejais), Quake 2, ivairus kiti RPG ir strategijos.

Is tokiu paprasciausiu tai as ant minesweeper pasineses. biggrin.gif Rekordus musu, rankos ir proto mikluma lavinu. Expert lygi per 79 sekundes esu pabaiges, manau visai neblogas rezultatas. smile.gif
Jurate123
Man is visu zaidimu kokiu esu zaidusi, tai labiausiai patinka "Lineage2" - suzavejo mane sio zaidimo labai grazi grafika wub.gif , dar patiko "Flyff" smile.gif
Gustuke
paskutiniu metu man jie pradėjo labai patikt ax.gif
Sarlatane
Žaidžiu tik vieną žaidimą-The Sims2 mirksiukas.gif
forever_strange
o man ivairus zaidimai patinka. Tik, kai pagaunu azarta, tai net valgyt nebereikia doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.