Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jūsų kūryba
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
devil
Na, nezinau ar jau tokia tema buvo... unsure.gif Man labai patinka kurti į namus ką nors gražaus pačiai wub.gif Na, kokius gražius butelius, kaip nors įdomiai sukomponuoti gelės, ką nors gražaus padaryti iš akmenukų, kriauklių ir t.t. thumbup.gif Tai vat, noriu pasisemti kokių idėju ar pažiūrėti į jūsų darbeliu wub.gif didis.gif taigi demonstruokit savo meną!! wub.gif
cameja
QUOTE(devil @ 2006 03 27, 16:10)
Na, nezinau ar jau tokia tema buvo... unsure.gif  Man labai patinka kurti į namus ką nors gražaus pačiai wub.gif  Na, kokius gražius butelius, kaip nors įdomiai sukomponuoti gelės, ką nors gražaus padaryti iš akmenukų, kriauklių ir t.t. thumbup.gif  Tai vat, noriu pasisemti kokių idėju ar pažiūrėti į jūsų darbeliu wub.gif  didis.gif  taigi demonstruokit savo meną!! wub.gif
*

jei neapsirinku, kazkur tokia tema jau yra uzvesta g.gif 4u.gif
devil
niu bent jau as tai neradau g.gif g.gif doh.gif
Gervuoge
tikrai yra tema "moliniu vazonu dekoravimas" o is ten galima rasti ivairiu nuorodu...
aggate
Pas mus siuo metu dar toli iki mazu detaliu,prasmatniu baldu.Tad siuo metu kuriu sienu apdaila.Svetaineje padareme nerealia siena.Atrodo,kad is akmenu. biggrin.gif Na,dabar idejas lieju ant sienu... biggrin.gif
indra*
QUOTE(aggate @ 2006 12 21, 17:31)
Pas mus siuo metu dar toli iki mazu detaliu,prasmatniu baldu.Tad siuo metu kuriu sienu apdaila.Svetaineje padareme nerealia siena.Atrodo,kad is akmenu. biggrin.gif Na,dabar idejas lieju ant sienu... biggrin.gif
*

o tai kodel mes dar nematom tos sienos foto? tongue.gif
aggate
QUOTE(indra* @ 2006 12 21, 17:48)
o tai kodel mes dar nematom  tos sienos foto? tongue.gif
*

4u.gif biggrin.gif Nes dar neleidzia ideti tu nuotraukyciu blush2.gif Arba nemoku blush2.gif Parodyti tikrai noreciau
indra*
QUOTE(aggate @ 2006 12 21, 17:55)
4u.gif  biggrin.gif Nes dar neleidzia ideti tu nuotraukyciu blush2.gif Arba nemoku blush2.gif Parodyti tikrai noreciau
*

tai neleidzia ir man biggrin.gif. bet tu nepasiduok, uzsiregistruok kokiam fotofabrike ar http://photobucket.com/ ir ten sudek wink.gif
aggate
QUOTE(indra* @ 2006 12 21, 18:11)
tai neleidzia ir man biggrin.gif. bet tu nepasiduok, uzsiregistruok kokiam fotofabrike ar http://photobucket.com/ ir ten sudek wink.gif
*

Gal paprasciau i pasta atsiusti? g.gif
mambu
Yre temele rankdarbiuose Įdomios smulkmenos, namų jaukumui
scorpioneeee
QUOTE(aggate @ 2006 12 21, 18:19)
Gal paprasciau i pasta atsiusti? g.gif
*

Aš irgi labai norėčiau pamatyti tą sieną... Jei neišeina įdėti galiu savo paštą parašyti ir atsiųstumėt
aggate
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 12 22, 15:12)
Aš irgi labai norėčiau pamatyti tą sieną... Jei neišeina įdėti galiu savo paštą parašyti ir atsiųstumėt
*

Istikruju tai ta siena niekuo neipatinga.Tik tiek,kad i ja ideta daug darbo.Nuotraukose ji netokia kaip tikroveje.Dirbome prie jos 2men.Na,bet galiu atsiusti.Parasykit pasta ir atsiusiu biggrin.gif
indra*
QUOTE(aggate @ 2006 12 22, 15:48)
Istikruju tai ta siena niekuo neipatinga.Tik tiek,kad i ja ideta daug darbo.Nuotraukose ji netokia kaip tikroveje.Dirbome prie jos 2men.Na,bet galiu atsiusti.Parasykit pasta ir atsiusiu  biggrin.gif
*

baronaite@gmail.com ;]
aggate
Atsiunciau ax.gif
jura_jurate
user posted image

Cia ne mano kuryba, bet gal kam minciu kils. Kokia cia technika neaisku. g.gif
Papildyta:
N pasirodo sie baldai is kartono blink.gif
user posted image
jura_jurate
Cia komodos atnaujinimas, man labai grazu.
Buvo tokia: user posted image
Tapo tokia: pasirode.user posted image
Ir dar.tokiu dazymo,atnaujinimo ideju.

user posted image

user posted image

user posted image

FreeDay
QUOTE(jura_jurate @ 2007 07 04, 10:58)

Super thumbup.gif Gera idėja atnaujinti namus bigsmile.gif
Egle.s
QUOTE(jura_jurate @ 2007 07 04, 09:58)
Buvo tokia: user posted image
Tapo tokia: pasirode.user posted image
Ir dar.tokiu dazymo,atnaujinimo ideju.

user posted image

user posted image

user posted image
*

Oi kaip gazu! As irgi turiu namuose tokia baisoka komoda ir vis galvoju, kaip ja atnaujinti. Soalvynas pas mane: juoda, balta raudona. Niekaip nesugalvoju, kokios spalvos komodele daryti. g.gif
agniesska
as esu savo lova atsinaujinusi apsitraukiau nauja medziaga,tik foto nemoku ideti smile.gif
Umbrella
komodos labai graziai atnaujintos, kaip visiskai nauji baldeliai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.