Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Muzika iš reklamos
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2
HorseInCoat
Sveiki!
Gal kas žino kokia groja daina per Omnitel Nokijos 6280 reklamą, kur dar 3G technologija?
Ten vyras guli lovoje ir kamera nukrypsta į šalia esančią merginą.
kriziukė
Ir aš norėčiau žinot, bet kad niekur nerandu.. doh.gif
_PostScriptum_
Man irgi ta daina laaabai graži thumbup.gif
Dangiuks
Aga, rimtai, labai labai grazi ta daina... drinks_cheers.gif
-freya-
Daug kas ta daina domisi, toks klausimas buvo ir www.diskusijos.man.lt pažiūrėkit ten, gal jau kas bus suradę. 4u.gif
_agnute_
LPG - Belly Rollercoaster blush2.gif
rodos taip ji vadinasi,dar i turiu ją kažkur 4u.gif
Baltija
QUOTE(_agnute_ @ 2006 03 26, 18:33)
LPG - Belly Rollercoaster blush2.gif
rodos taip ji vadinasi,dar i turiu ją kažkur 4u.gif
*

jeee, susiradau aš ją wub.gif
gaila žodžių nerandu tos dainos doh.gif
Virdzinija
Įdomu, ar tą atsisiunčiau, apie kurią diskutuojate. Kur tokie nykoki balsai dainuoja priedainyje dont you think it starts with us, does it start with me? g.gif
Baltija
QUOTE(Virdzinija @ 2006 03 26, 22:56)
Įdomu, ar tą atsisiunčiau, apie kurią diskutuojate. Kur tokie nykoki balsai dainuoja priedainyje dont you think it starts with us, does it start with me?  g.gif
*

aga, ta pati mirksiukas.gif
Sinuhe
O man Emule jos neranda verysad.gif
Baltija
QUOTE(Sinuhe @ 2006 03 27, 10:30)
O man Emule jos neranda verysad.gif
*

galiu atsiųsti jei nori mirksiukas.gif
Sinuhe
QUOTE(Baltija @ 2006 03 27, 12:30)
galiu atsiųsti jei nori  mirksiukas.gif
*

Ačiū 4u.gif Parašiau a.ž. mirksiukas.gif
HorseInCoat
Ačiū!
Daina galima persisiūsti čia: http://file009.mylivepage.com/mylivepage/d...llercoaster.zip
Baltija
gal kas turit tos LPG dainos žodžius ? ax.gif
lepune
O daugiau dainų jums nepatinka? pvz aš buvau žiauriai susižavėjusi kažkurio kanalo būsimo filmų tinklelio daina... ir pasirodo ten buvo gladiator soundtrack'as... kadangi ilgai ieškojau, tai iki šiol saldu kai užsileidžiu tongue.gif ax.gif
arba kita muzikytė.. bet samsung reklamą rodos, jos jau neberodo dabar, bet gal pamenat.. daug daug spalvotų kamuoliukų krenta nuo kalno, visur... ir tai yra LCD didelio ekrano tel. reklama.. gal kas zinot kieno ta muzikytė??? negaliu pamiršt kad patiko doh.gif
Lijyte
o man labai idomu butu suzinoti kokia daina droja per Kinder Bueno reklama????????????????
Virdzinija
paprasčiausiai - atsiverčiat google ir suvedate išgirstus dainos žodžius... dar pirmąjį žodį galima prirašyti lyrics
Dažnai taip darau, kai noriu sužinoti, kas dainuoja, o žinau tik kelis pagrindinius žodžius.. sužinojusi atlikėją ir pavadinimą, atsisiunčiu dainą iš interneto ax.gif
kriziukė
Oj kol atkasiau šitą temą doh.gif Toj rekamoj su kamuoliukais kur reklamuoja Sony bravia teliką dainuoja Jose Gonzalez "Heartbeats"..
chriss
Gal zinot mergaites kas dainuoja daina,kuri buna per Fizz Summer Party sidro reklama g.gif Labai jau ji man patinka,tik deja nezinau kas ja atlieka ax.gif
Vicious Vici
o gal žinot kas tai per daina ar muzikytė iš naujos Coca cola reklamos? Kur vyras įmeta moneta į automatą ir tada visokie gyvūniukai išlenda wub.gif labai jau fajna muzilytė thumbup.gif mes visada šokam per ją ir dainuojam su savo jorkiuku blush2.gif cool.gif
Baltija
gal kuri žiūrit BTV ir ten kai reklamuoja šio sezono filmus tokią dainą dainuoja vyras "na na na between heaven and hell" , dar yra ir tokie žodžiai "and i promise myself i will never give up" , daina nėra iš naujų. Bandžiau per goglį ieškot pagal žodžius, bet nieko neradau verysad.gif
witchcraft
QUOTE(*VICI* @ 2006 08 22, 18:39)
o gal žinot kas tai per daina ar muzikytė iš naujos Coca cola reklamos? Kur vyras įmeta moneta į automatą ir tada visokie gyvūniukai išlenda wub.gif labai jau fajna muzilytė thumbup.gif mes visada šokam per ją ir dainuojam su savo jorkiuku blush2.gif  cool.gif
*

As irgi labai noriu dainos is coca cola reklamos tik ne asitos, o tos, kur bernas nusisypso kam nors ir tas kam nusisypso irgi atsako sypsena. Nu jau taip man ta daina patinka negaliu wub.gif Tin nepamenu zodziu jau tai neiseis per google rasti cry.gif
ViShy
QUOTE(Lijyte @ 2006 03 31, 17:06)
o man labai idomu butu suzinoti kokia daina droja per Kinder Bueno reklama????????????????

Man ta daina irgi labai patinka thumbup.gif kas ja dainuoja??? bigsmile.gif
Baltija
kokie žodžiai tos Kinder Bueno ? jei neklystu, tai turiu aš ją ax.gif
Baltija
ar kartais ne šita ? Give a bit of mmh to me,and I'll give a bit of mmh to you user posted image
ViShy
QUOTE(Baltija @ 2006 10 07, 21:40)
ar kartais ne šita ? Give a bit of mmh to me,and I'll give a bit of mmh to you  user posted image

Taip taip sita... clap.gif
ViShy
Radau, kas dainuoja ta daina is kinder bueno reklamos ax.gif
Amanda Lear - Enigma (Give a Bit of MMH to Me) bigsmile.gif
Bittersweet
o man labai patiko jei kas yra mates,as per fashion tv maciau,DKNY obuoliniu kvepalu reklamos daina wub.gif visaip kaip bandziau atkast bet radau tik tai is ko buvo perdirbta daina,originalas gerokai skiriasi smile.gif vadinasi 'starshine'
ViShy
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 10 09, 15:50)
o man labai patiko jei kas yra mates,as per fashion tv maciau,DKNY obuoliniu kvepalu reklamos daina wub.gif visaip kaip bandziau atkast bet radau tik tai is ko buvo perdirbta daina,originalas gerokai skiriasi smile.gif vadinasi 'starshine'

Neteko girdeti ax.gif
jurgitele12
Labai noreciau suzinoti,kas dainuoja ta daina,kur per tv1 rodomos laIdos Nuotakos siaubunes anonse ji skamba...visaip ieskojau,deja nerandu. Labai prasau gal kas zinot kas dainuoja arba bent pavadinima dainos blush2.gif
bonze
Labukas gal kas turit omnitel reklamos muzikyte, ten kur vyras su pantera vaiksto, mano mazius iskart apisramina kai ja isgrista, tai noreciau ikompa isikelti blush2.gif
destination
gal kas žinot kokia daina reklamoj TEMPO? 4u.gif
B2gether
gal kas zinot kur daba reklamuoja berods head and shoulders reklama, tokiapana daina dainuoja, zodziu neatsimenu blush2.gif
Baltija
QUOTE(B2gether @ 2007 03 20, 22:12)
gal kas zinot kur daba reklamuoja berods head and shoulders reklama, tokiapana daina dainuoja, zodziu neatsimenu  blush2.gif
*

ar šita - fell the rain on your skin, No one else can feel it for you Only you can let it in, No one else, no one else ............... ? ax.gif
gazuota
Jeigu ta daina "feel the rain on your skin",tai butu is palmolive ar pantene reklamos.Natasha Bedingfield-Unwritten
Do
čia gal truputį ne į temą, bet gal kuri žinot kaip vadinasi yvos daina kur per išsipildymo akciją dainavo, kažkaip "toli toli už debesų..."
B2gether
taip sita, labai asiu! ax.gif
Baltija
gal kuri žinot, kas per daina groja per Sony Ericson reklamą? ax.gif
Baltija

gal kuri žinot, kas per daina groja per Sony Ericson reklamą? ax.gif
Do
net nenutuokiu, bet ta daina tikrai liuks! thumbup.gif
septyniuke
aš kaifuoju nuo Omnitel reklamos su pantera wub.gif muzikytė superinė. mano telefono skambutis būtent toks, tik, kad melodijos pati gražiausia vieta skamba pabaigoje. tai kai noriu paklausyt negreit atsiliepiu hihihi.gif
Do
QUOTE(septyniuke @ 2007 04 12, 22:01)
aš kaifuoju nuo Omnitel reklamos su pantera  wub.gif  muzikytė superinė. mano telefono skambutis būtent toks, tik, kad melodijos pati gražiausia vieta skamba pabaigoje. tai kai noriu paklausyt negreit atsiliepiu  hihihi.gif
*

o kas ja dainuoja? blush2.gif noreciau ir as paklausyt 4u.gif
septyniuke
QUOTE(Doviliuxe @ 2007 04 12, 22:13)
o kas ja dainuoja?  blush2.gif  noreciau ir as paklausyt  4u.gif
*

ten tik muzika. čia Omnis pristato kaip savo g.gif galima parsisiųst į telefoną mirksiukas.gif radau pavadinimą "Tavo draugas". yra jų psl va čia
Do
QUOTE(septyniuke @ 2007 04 12, 22:16)
ten tik muzika. čia Omnis pristato kaip savo  g.gif  galima parsisiųst į telefoną  mirksiukas.gif radau pavadinimą "Tavo draugas". yra jų psl va čia
*

didelis aciu! bandysiu ir as susirast mirksiukas.gif
Ingeb
QUOTE(Baltija @ 2007 04 03, 15:06)
gal kuri žinot, kas per daina groja per Sony Ericson reklamą?  ax.gif
*

Čia gal apie šitą klausi? Šiaip labai faina daina, bet deja nežinau kas dainuoja.
Baltija
QUOTE(Ingeb @ 2007 04 12, 23:40)
Čia gal apie šitą klausi? Šiaip labai faina daina, bet deja nežinau kas dainuoja.
*

The Freelance Hellraiser Want You To Know
winona
Merginos,gal žinot kokia daina skamba reklamoj jogurto FANTASIA,kur vyšnytės ir braškės tap smagiai sukiojasi wub.gif ir moteris dainuoja,labai linksma dainelė sokiai.gif
giedrytia
Merginos gal zinote kokia daina skamba per tango tv kai reklamuoja laida tapk zavinga, skamba kazkaip panasiai : " we are so young, so young....." 4u.gif 4u.gif
Toast
QUOTE(giedrytia @ 2008 07 22, 10:06)
Merginos gal zinote kokia daina skamba per tango tv kai reklamuoja laida tapk zavinga, skamba kazkaip panasiai : " we are so young, so young....."  4u.gif  4u.gif
*

Manau, kad šita mirksiukas.gif
Maserati
gal kas zinosit,kokia pirma melodija groja per sony ericsson walkman reklama,kai rodo,mergina begancia ir ji klauso muzikos,po to rodo vaikina,jis jau klauso kitokios muzikos.tai zodziu,labai noreciau tos dainos,kur rodo,kai klauso mergina biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.