QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 23, 21:39)
... vat kodel dukrai tinka occilococinum...nes ten irgi ieina nuodu...
oscillococcinum nėra nuodų kiek žinau
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 23, 21:39) ... vat kodel dukrai tinka occilococinum...nes ten irgi ieina nuodu... oscillococcinum nėra nuodų kiek žinau
Meragitės, ar yra vaistų kurios slogą per dieną išgydytų? Man turi operaciją atlikti, o aš sergu. Šeštadienį suslogavau vakare, na gėriau sekmadienį vaistus. Ir nosį ploviau, ir purškiau, ir kojas kaitinau. Daugiau nebežinau ką daryti. O trečiadienį labai kojas sušalau darbe, vakare net buvau išsigandusi, nes pirštai mėlyni.
Ką daryti? QUOTE(argus @ 2011 10 24, 07:18) Meragitės, ar yra vaistų kurios slogą per dieną išgydytų? Man turi operaciją atlikti, o aš sergu. Šeštadienį suslogavau vakare, na gėriau sekmadienį vaistus. Ir nosį ploviau, ir purškiau, ir kojas kaitinau. Daugiau nebežinau ką daryti. O trečiadienį labai kojas sušalau darbe, vakare net buvau išsigandusi, nes pirštai mėlyni. Ką daryti? Pasiskaityk Aconitum, nes dažniausias variantas sušalus drėgnai. Šiaip, įmanoma, išbandyta, tik atitaikyt reik... Konstitucinį savo žinai? Dar tą galima pridėt.
sveikos visos,
prasau pagalbos mano 3 m. mergytei gal parasysit kas tinka nuo isvesejusiu adenoidu ir pulingos slogos (sinusito) aciu QUOTE(argus @ 2011 10 24, 07:18) Meragitės, ar yra vaistų kurios slogą per dieną išgydytų? Man turi operaciją atlikti, o aš sergu. Šeštadienį suslogavau vakare, na gėriau sekmadienį vaistus. Ir nosį ploviau, ir purškiau, ir kojas kaitinau. Daugiau nebežinau ką daryti. O trečiadienį labai kojas sušalau darbe, vakare net buvau išsigandusi, nes pirštai mėlyni. Ką daryti? Aš kaip tik per dieną su inhaliatorium išsigydžiau, bet žiauriai stiprų druskos tirpalą reikia daryt, kad druska beveik netirptų, skauda net pradžioje kvėpuojant, bet tikrai per dieną praeina QUOTE(Obuoliausia @ 2011 10 24, 13:01) Pasiskaitykit daugiau temų aciu uz komentara, gyvenam gludumoje kur ner aplinkui tokiu gydytoju tektu vaziuot i vilniu, kauna ar klaipeda, panevezi. tas ner tokia problema viena ar du kartus nuvaziuot, bet kiek suprantu tu apsilankymu reik daugiau. skaiciau apie hemeopatus, bet net nezinau koki pasirinkti. tai pagalvojau, gal pavyktu kieno nors patirtimi pasinaudoti.
sveikos,
kas gerai skystina sekretą ? Sinupret ? Kas dar ? Vaikučiui 1,5 metų. Būčiau dėkinga
Gal galit patart. Vakar ryte sunui uzkilo temp. 37,6, pora kartu paciaudejo, pora kartu isputem nosi, daugiau jokiu simptomu, vaiko savijauta gera, nepasakytum,kad serga. Visa diena kas pusvalandi daviau Antigripina 1. Sloga neisibegejo, vakare uzkilo 38,5. Siandien nuo ryto kas valanda duodu Belladona homaccord. Per pietus temp. buvo 37,9. Ar duot toliau Belladona, ar kazka keisti? Bendrai dar norejau paklaust per kiek laiko pasimato, kad vaistas parinktas neteisingas, t.y. po kiek doziu turet pradet gereti? Aciu
Papildyta: QUOTE(crema @ 2011 10 24, 13:27) Reikia siltu arbatu duot, kad turetu is ko skystet QUOTE(giedrulia77 @ 2011 10 24, 15:34) Gal galit patart. Vakar ryte sunui uzkilo temp. 37,6, pora kartu paciaudejo, pora kartu isputem nosi, daugiau jokiu simptomu, vaiko savijauta gera, nepasakytum,kad serga. Visa diena kas pusvalandi daviau Antigripina 1. Sloga neisibegejo, vakare uzkilo 38,5. Siandien nuo ryto kas valanda duodu Belladona homaccord. Per pietus temp. buvo 37,9. Ar duot toliau Belladona, ar kazka keisti? Bendrai dar norejau paklaust per kiek laiko pasimato, kad vaistas parinktas neteisingas, t.y. po kiek doziu turet pradet gereti? Aciu Papildyta: Reikia siltu arbatu duot, kad turetu is ko skystet Primenu, kad esant slogai, reikia susilaikyti nuo kvietinių miltų produktų, pieno produktų - skatina gleivių atsiradimą, sunkina jų pasišalinimą. Šiaip jei galit, gerai svarainių arbata QUOTE(b.kite @ 2011 10 24, 12:17) aciu uz komentara, gyvenam gludumoje kur ner aplinkui tokiu gydytoju tektu vaziuot i vilniu, kauna ar klaipeda, panevezi. tas ner tokia problema viena ar du kartus nuvaziuot, bet kiek suprantu tu apsilankymu reik daugiau. skaiciau apie hemeopatus, bet net nezinau koki pasirinkti. tai pagalvojau, gal pavyktu kieno nors patirtimi pasinaudoti. Šitas yra suprantama, bet čia nėra eilinis peršalimas. Visi adenoidai, sinusitai - dažnų peršalimų rezultatas. Todėl reikia gydymo nuoseklaus, pagal individualius simptomus. Galit apsišarvuot kantrybe, skaityt čia, pagal nuorodas (angliškai ar rusiškai). Tikrai įmanoma pasiekt rezultatų Mes kiekvienas skiriamės savo charakteriu, elgesiu negaluojant. Pagal tai įmanoma parinkt vaistą. Stebėkit, kas būdinga vaikui, kaip pasireiškia, skaitykit ir turėtumėt atrasti. Nes vieno bendro vaisto visiem nėra
vel vaikui nesibaigia sloga...anksciau padedavo musu auksiniai zirniukai, db ne
Giedrulia, sloga "užsirišo" tik temperatūra? Dabar šiaip toks sezonas, kad Aconitum dažnai turėtų tikt.
Šitą nuorodą, atrodo, nesenai buvau įmetus: http://health.hpathy.com/fever-symptoms-treatment-cure.asp QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 24, 18:12) vel vaikui nesibaigia sloga...anksciau padedavo musu auksiniai zirniukai, db ne Mano vaikui jis padėdavo. Šiaip jei mažylis leidžiasi, gerai yra pakaitinti kojas ir patepti sezamo aliejumi. Taip pat aš patepu ir krūtinę ir nosies šnerves. Tarp kitko, operacija mano perkelta mėnesiui QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 24, 18:12) vel vaikui nesibaigia sloga...anksciau padedavo musu auksiniai zirniukai, db ne Protargolio lašai tinka, kai sloga tiršta - geltona, žalsva (skystai nepadės). Jo blogumas tame, kad gali išsausinti gleivinę, todėl nepatariama naudot ilgiau kaip 4-5 dienas. Dar minusas, kad jis naikina bakterijas, bet nenuima nosies užgulimo (jei toks yra). Todėl mūsų gydytoja vietoj protargolio patarė geriau pagert Actifedą (irgi bjaurybė, bet bent nuima nosies užgulimą, kad vaikas galėtų laisvai kvėpuot). Atsiprašau, kad išklydau iš homeopatijos vėžių... O jeigu sloga suskystėjo (gleivės, bet baltos), tai vietoj Cinnabsin'o tada manau, geriau tiktų Natrium Muraticum.
Sveikos,merginos
Nes kol negereme tu zirniuku,tai vakarais po visu proceduru (koju sildymas,druskos ant kaklo risimas,kuno itrinimas tepliuku) gana lengvai uzmigdavo. O gal cia jau progresuoja liga? QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 23, 21:39) Dar ir dabar tebėra. QUOTE(b.kite @ 2011 10 24, 13:17) aciu uz komentara, gyvenam gludumoje kur ner aplinkui tokiu gydytoju tektu vaziuot i vilniu, kauna ar klaipeda, panevezi. tas ner tokia problema viena ar du kartus nuvaziuot, bet kiek suprantu tu apsilankymu reik daugiau. skaiciau apie hemeopatus, bet net nezinau koki pasirinkti. tai pagalvojau, gal pavyktu kieno nors patirtimi pasinaudoti. Sūnui buvo adenoidai II-III laipsnio. Homeopatiniam gydymui buvo skirta thuja 200, medorinum 30, veliau 200. Be operacijos vistiek neapsėjom QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 24, 18:12) vel vaikui nesibaigia sloga...anksciau padedavo musu auksiniai zirniukai, db ne jau atsakė apie protargolį QUOTE(Samarija @ 2011 10 24, 21:52) Sveikos,merginos Nes kol negereme tu zirniuku,tai vakarais po visu proceduru (koju sildymas,druskos ant kaklo risimas,kuno itrinimas tepliuku) gana lengvai uzmigdavo. O gal cia jau progresuoja liga? Kokie konkrečiai žirniukai? Jei negelbėja visos minėtos procedūros, o kosulys nesitraukia, darosi gilus, dusinantis - reiškia, kažkas rimčiau kimba. Mano madam vėl serga QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 23, 21:39) atsimenat, kazkada buvo vaistas toks ,,Limfozil",budavo tokios kakavines spalvos tabletytes.Dukrai labai sustiprino imuniteta atsimenu... bet va nebera jo prekyboj... jisai irgi jauciou skaites homeopatinis Echinacea purpurea D1 dil 150 mg, Lachesis mutus D6 dil 10mg, Phytolacca americana D4 dil 50 mg. http://www.doz.pl/apteka/p411-Lymphozil_H_tabletki_100_szt QUOTE(Pingvinukas @ 2011 10 24, 22:47) Echinacea purpurea D1 dil 150 mg, Lachesis mutus D6 dil 10mg, Phytolacca americana D4 dil 50 mg. http://www.doz.pl/apteka/p411-Lymphozil_H_tabletki_100_szt ja ja
Kad daug vaistų Lt atsiranda ir dingsta...
Va kiek Lenkijoje daug homeopatinių, aš tokių pas mus net nesu mačiusi http://www.doz.pl/apteka/k157-Homeopatia O pakuotės skiriasi kiekvienoje šalyje. Bent jau man taip pakliūdavo...
O jo, žiūriu kad kai kurie to pačio Boiron ar Heel, o pas mus net negirdėti ir nematyti, pvz.: http://www.doz.pl/apteka/p9280-Boiron_Home...l_gardla_60_szt
Labas merginos,turim vel trachejini kosuli slapia,kai koso girdisi tirstos gleives,aisku jos is nosies leidziasi.Puciant neka ispuciam,nosis neuzgulta.lasinam thuja ir geriam natrium muriatikum30.Gal vel kas ka patartu.Tempos ner zvalus.Manau turesim alergija saltam orui nes taspats kartojasi ir praita sezona,adenoidai salinti.ACIU patarusioms
QUOTE(argus @ 2011 10 25, 08:22) O jo, žiūriu kad kai kurie to pačio Boiron ar Heel, o pas mus net negirdėti ir nematyti, pvz.: http://www.doz.pl/apteka/p9280-Boiron_Home...l_gardla_60_szt o cia ne tas pats kur homeovox? o gal ir ne
Sakykit merginos, ant lūpos vaikui atsirado pulinukas, šašiukas, įtariu nuo pašalimo ore, nes pastoviai laižosi lūpas... ar Rus tox tinka?
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 10 24, 20:00) Giedrulia, sloga "užsirišo" tik temperatūra? Dabar šiaip toks sezonas, kad Aconitum dažnai turėtų tikt. Šitą nuorodą, atrodo, nesenai buvau įmetus: http://health.hpathy.com/fever-symptoms-treatment-cure.asp Taip, sloga neisivyste, liko tik temperatura. Vakar diena apie 38, vakare uzkilo iki 39, bet kokiai valandai ir vel paskui 38- 38.6. Daugiau jokiu simptomu. Tai geriau Acconitum nei BeLLADONA Homm. ? Siandien 37,7. O jei pirma diena gerem Antigripina1, vakar visa diena gerem Belladona, galima siandien pereit prie Antigripino1 vel? aciu QUOTE(argus @ 2011 10 25, 10:08) Tai sakau, kad yra visiškai dar nematytų negirdėtų vaistų, geras pasirinkimas. Kai kuriuos norėčiau įsigyti... as irgi ziurineju, sakiau sb gaus parvilkt grizinedamas Papildyta: o antigripinum komplex 3 nuo ko tinka: sudetis plati Allium cepa C3, Apis mellifica C6, Atropa bella-donna C6, Eupatorium C3, Kalium bichromicum C6, Strychnos nux vomica C3, Phytolacca C6, Pulsatilla pratensis C6 (raso nuo migdoliniu liauku padidejimo) Papildyta: stebuklingus atradimus darau..kad berberis nuo viduriu uzkietejimo
Nugi pasakykit man žaliai ką reiškia konstitucinis vaistas?
QUOTE(wingless @ 2011 10 25, 19:41) http://www.sveikatossodas.lt/index.php?lan...77&tid=1290 čia pasiskaitykite
Nuvežiau dukrą pas gydytoją. Plaučiai švarūs, gerklė neraudona, tik skaidri sloga ir kosulys. Gal kas iš patyrusių homeopatijoje galėtų paaiškinti, ką reiškia trachėjinis kosulys
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 25, 22:40) Nuvežiau dukrą pas gydytoją. Plaučiai švarūs, gerklė neraudona, tik skaidri sloga ir kosulys. Gal kas iš patyrusių homeopatijoje galėtų paaiškinti, ką reiškia trachėjinis kosulys o mergaitei dantukai nedygsta QUOTE(Pingvinukas @ 2011 10 25, 21:02) Aciū dabar aiškiau apie ką vis kalba eina QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 10 25, 23:21) o mergaitei dantukai nedygsta ne, ne dantys. Rankas sušalo.
Gal kas galetu pasidalinti savo patirtimi kiek duoti vaikui kates nago? turim nusipirke tabletes 500 mg. raso jog dozavimas po 2-4 tab. kiek galima duoti 3 m. vaikui. Buciau dekinga jei kas pasidalintumete ziniomis.
Anksčiau kažkurioj temelėj buvo rašyta pie lauro lapų aliejų tirštai slogai gydyti. Gal žinote, kiek laiko jį galima pagamintą laikyti šaldytuve?
kuo skiriasi antigripinas 1 nuo trecio?
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 27, 12:34) Antigripinum Complex Nr. 1: Aconitum D3, Atropa bella-donna D3, Bryonia D3 Antigripinum Complex Nr.3: Allium cepa C3, Apis mellifica C6, Atropa bella-donna C6, EupatoriumC3, Kalium bichromicum C6, Strychnos nux vomica C3, Phytolacca C6, Pulsatilla pratensis C6.
Patarkit, kas padėtų iš piršto ištraukti pūlius, nuimtų tinimą ir karštį
Per savo durną galvą ištraukiau, šalia nago, odos atplaišėlę QUOTE(Lucie @ 2011 10 27, 16:26) Antigripinum Complex Nr. 1: Aconitum D3, Atropa bella-donna D3, Bryonia D3 Antigripinum Complex Nr.3: Allium cepa C3, Apis mellifica C6, Atropa bella-donna C6, EupatoriumC3, Kalium bichromicum C6, Strychnos nux vomica C3, Phytolacca C6, Pulsatilla pratensis C6. man tie parasymai nieko nereiskia, as juos turiu..man svarbu kuo skirias ir kada nuo kokiu ligu duot. Pulius gerai traukia zalia tarkuota bulve. arba druskos tirpalas QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 27, 15:58) man tie parasymai nieko nereiskia, as juos turiu..man svarbu kuo skirias ir kada nuo kokiu ligu duot. Pulius gerai traukia zalia tarkuota bulve. arba druskos tirpalas Antigripinum 1- tai daugiausiai tinka, kai pati pradžia, sloga bėganti, lengvas virusas. Antigripinum 3 - platesnio, stipresnio poveikio, sloga, gerklės uždegimai. Iš patirties man Antigripinum 1 nelabai kada padėjo, tai kai nežinau, kokį vienkomponentį rinktis, kai kabinasi virusai, naudoju Antigripinum 3. QUOTE(Rimse @ 2011 10 27, 15:47) Patarkit, kas padėtų iš piršto ištraukti pūlius, nuimtų tinimą ir karštį Per savo durną galvą ištraukiau, šalia nago, odos atplaišėlę Apis? Mercurius heel? Arnica tai tikrai kažkiek padėtų - bent skausmas turėtų būt mažesnis ir tinimas. Arbatmedžio eterinis aliejus. QUOTE(anikita @ 2011 10 27, 09:37) įvairią. Ir žalsvą, ir gelsvą. QUOTE(Rimse @ 2011 10 27, 16:47) Patarkit, kas padėtų iš piršto ištraukti pūlius, nuimtų tinimą ir karštį Per savo durną galvą ištraukiau, šalia nago, odos atplaišėlę senas geras vaistas, tik ne homeopatinis - ichtiolas. Yra veterinarinėse vaistinėse, nors anksčiau pardavinėjo ir įprastose vaistinėse.
Mamukai,gal zinot,kaip be antibiotiku issigydyti bronchita?
|