Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pilvo šokis Vilniuje
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2
Sypsenaa
O gal kas zinot, kur mokina sokti pilvo soki VILNIUJE? 4u.gif
As irgi noreciau ismokti.... blush2.gif
Shalimar
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 03 03, 09:35)
O gal kas zinot, kur mokina sokti pilvo soki VILNIUJE? 4u.gif
As irgi noreciau ismokti....  blush2.gif
*

Impuls sporto klube yra pamokos 4u.gif Man irgi labai patinka pilvo sokis wub.gif
Alvyda
QUOTE(Shalimar @ 2005 03 14, 13:07)
Impuls sporto klube yra pamokos 4u.gif Man irgi labai patinka pilvo sokis wub.gif
*

BodyGym klube Vilniuje irgi yra
Sypsenaa
O jus lankot? Daug merginu ten mokosi? Ir kiek kainuoja?
Aciu uz atsakymus. 4u.gif
Atra
UŽSIRAŠIAU AŠ Į PILVO ŠOKĮ 4u.gif žiūrėsim kaip seksis ax.gif
Smurka
Atra, o kur užsirašei, kiek sumokėjai ir kiek kartų per savaitę vyksta tie užsiėmimai?
Atra
užsirašiau aš šeškinėje, Dūkštų 14, užsiėmimai vyksta du kartus per savaitę, kaina 100Lt
Ria
As noreciau irgi ismokti sokti pilvo soki. Gal kas zino kur geriau galima ismokti vilniuje? As turiu omenyje instruktore. Todel kad nuo ju labai daug priklauso, o lankytis taip sau nelabai noriu ir jeigu instruktore nelabai maloni, tai noras mokytis praeina visam laikui. Ir gal kas zino kokiam klube grupes nedideles?.... Aciu
Bozhena
QUOTE(Atra @ 2005 04 18, 14:48)
užsirašiau aš šeškinėje, Dūkštų 14, užsiėmimai vyksta du kartus per savaitę, kaina 100Lt
*

QUOTE(Ria @ 2005 07 18, 09:38)
As noreciau irgi ismokti sokti pilvo soki. Gal kas zino kur geriau galima ismokti vilniuje? As turiu omenyje instruktore. Todel kad nuo ju labai daug priklauso, o lankytis taip sau nelabai noriu ir jeigu instruktore nelabai maloni, tai noras mokytis praeina visam laikui. Ir gal kas zino kokiam klube grupes nedideles?.... Aciu
*

Pilvo sokiai - mano aistra, todel pasidalinsiu su jumis, ka zinau apie sia aistra Vilniuje biggrin.gif . Mano asmenine nuomone Seskineje yra geriausia vieta (Atra, ten taip pat ir bodyflexas yra, ane?) Uzsiemimus veda labai gera mokytoja, patyrusi ir visa gyvenima sokusi pilvo sokius. Atsimenu, kai pamaciau ja pirma karta sokancia - tai yra nepakartojama wub.gif net nemaniau, kad judesiai gali buti tokie viliojantys, tokie grazus.... Be to, ji labai profesionaliai veda pamokas - ta prasme, kad pas ja mokaisi judesiu, slifuoji juos. Kartais siek tiek nuobodoka, bet kai pamatai rezultata, supranti, kad verta!
Tuo tarpu sporto klubuose (dabar beveik visuose) pilvo sokius veda kitaip - ten yra programele valandai, kuomet mokinamas sokio gabalas. Tai yra gerai, nes pamatai, koks gali buti tas pilvo sokis, pamatai visokiu kombinaciju, bet kas liecia darba su judesiais, tai schmoll.gif ir per metus nelabai ka ismoksi... ziuriu i merginas, kurios mokinosi pilvo sokiu sporto klubuose ir lieka jausmas, kad joms vis kazko truksta, vis kazkas ne taip... o truksta elementariausiai atidirbimo, slifavimo...
tai va... labai rekomenduoju Seskine. pati dabar ten negaliu lankyti, nes su darbu neiseina suderinti verysad.gif, tenka kitur vaiksciuoti ir labai man del to gaila...
Bozhena
QUOTE(Ria @ 2005 07 18, 09:38)
*

Zinai, Ria, as visada darau taip (taip rinkausi ne viena treneri ir niekada sis budas neapvyle) - viena karta tiesiog nueik pasiziureti. Ir labai greitai taps aisku, ar sis treneris tau tinka mirksiukas.gif
liniokas
Noriu tongue.gif
Kokiom dienom vyksta ten užsiėmimai? Kokiom valandom? Ar galima prisijungti bet kada? Gal kokį kontaktinį telefoniuką turit? mirksiukas.gif
Bozhena
QUOTE(liniokas @ 2005 09 06, 16:41)
biggrin.gif Na, mano norai visada būna dideli  biggrin.gif Tik ne visada laiko pakanka.
Aš vilnietė, tad man tas variantas Dūkštų gatvėj gal nieko  ax.gif
*

na stai, telefonas Vilniuje 2476677 arba 869841349. sneketi reikia su Tatjana (nors visai tiketina, kad telefona pakels butent ji). jie turi ir puslapi inete http://www.bodyflex.lt
butinai eik, as gal irgi eisiu kelias savaites, nes iseinu atostogu greit, tad bus daugiau laiko skirti malonumams ax.gif
Snake
Kaip sekasi sokancioms Vilniuje, kur jums labiausiai patinka? rolleyes.gif
As planuoju gruodi pradet mokintis, tai dabar labai aktualu pasiklausyti nuomoniu ir issirinkti 4u.gif
Amira
Jei pilvo sokis Vilniuje, tai taip, yra daug klubu, kur jo moko, bet tuose paciuose klubuose yra ir apsisaukeliu schmoll.gif
Viena is geriausiu treneriu yra Irina is Orientalijos pilvo sokiu studijos 4u.gif
Jei noretumet pamatyt kaip ji ( o ir kitos sokejos/treneres) soka, sekmadieni Prospekto Pub'e (3a) pilvo sokiu vakarelis drinks_cheers.gif 19 val. Siaip as esu uzsakiusi staliuka, bet nieks ka kvieciu negali... cry.gif Tad jei kas is supermamu noretu, junkites drinks_cheers.gif iejimas 5Lt, bet imanoma ir nemokamai rolleyes.gif cool.gif

Del nauju grupiu, tai pvz BODYgym sporto klube yra pamoka "oriental intro" Ten pastoviai mokoma pagrindiniu judesiu ir nesudetingu choreografiju, o kai juos ismoksti gal pereiti i "oriental 1"- sudetingesnes pamokas. Tad galima jungtis bet kada thumbup.gif
Bozhena
Oj, zinokit, koks fainas tas pilvo sokiu vakarelis!!! thumbup.gif Labai, labai man patiko. Ir treneres pamatyti gallima, ir sokejas, ir siaip pailseti. SUPERINIS!!!
Amira, aciu tau labai!!! 4u.gif
Alaja
Vilniuje rytietisku ir pilvo sokiu treniruotes vyksta'' 7muzose''Laisves pr.
kaledukas
O mes su druage rytoj einam i pirmaja pamokele Orientalijos sokiu studijoje thumbup.gif Ziuresim, kaip ten bus ax.gif
mrs Shirley
QUOTE(žmogiukas @ 2007 03 18, 19:43)
nu tai ką - man pats pirmas nėštumo požymis išpūstas pilvas buvo  thumbup.gif  mirksiukas.gif
*

papasakokit daugiau - labai idomuu 4u.gif
reida
Vat ko noreciau, tai ismokti pilvo sokiu. Kai pagimdysiu vaikuti, atsigausiu, manau, kad reikes ismokti sokti.
vavux
Tai gal yra sokanciu pilvo soki? Gal pasidalintu patirtim smile.gif As pati soku smile.gif na, tik sporto klube treniruotes lankau smile.gif Butu idomu, kas zino kur profesionaliau smile.gif
kaledukas
QUOTE(vavux @ 2007 04 17, 19:12)
Tai gal yra sokanciu pilvo soki? Gal pasidalintu patirtim smile.gif As pati soku smile.gif na, tik sporto klube treniruotes lankau smile.gif Butu idomu, kas zino kur profesionaliau smile.gif
*

O kokiam sporto klube soki? Koks treneres vardas?
vavux
QUOTE(kaledukas @ 2007 04 18, 08:06)
O kokiam sporto klube soki? Koks treneres vardas?
*

as soku impuls plius zirmunuose wink.gif o destytoja Renata smile.gif Siaip tikrai labai miela ir gerai moku smile.gif
Bet as i tas treniruotes einu kai uzsimanau. ir toks nenuoseklus ten mokymasis, nes kai spoto klube, tai pritaikyta, kad visiems tiktu. del to, kaip ir nera jokios sistemos. tiesiog mokaisi judesius.
kaledukas
QUOTE(vavux @ 2007 04 19, 09:48)
as soku impuls plius zirmunuose wink.gif o destytoja Renata smile.gif Siaip tikrai labai miela ir gerai moku smile.gif
Bet as i tas treniruotes einu kai uzsimanau. ir toks nenuoseklus ten mokymasis, nes kai spoto klube, tai pritaikyta, kad visiems tiktu. del to, kaip ir nera jokios sistemos. tiesiog mokaisi judesius.
*

Kiek zinau, yra tik kelios profesionalios treneres ir dauguma ju dirba sporto klubuose. Beje, Renata viena is ju. Kazin ar rasi ka profesionaliau. Yra dar Orientalijos sokiu studija ir 7 muzose taip pat pilvo sokiu pamokos.
vavux
Na, taip, as sutinku, kad ji gerai moko, bet tos treniruotes pritaikytos daugumai, ir progresuoti, kaip ir nera sansu smile.gif na, yra visi tie lygiai, bet vis vien. as noreciau eit i grupe, kuri mokytusi tam tikro sokio, o ne tik jo elementu smile.gif
kaledukas
QUOTE(vavux @ 2007 04 20, 19:39)
Na, taip, as sutinku, kad ji gerai moko, bet tos treniruotes pritaikytos daugumai, ir progresuoti, kaip ir nera sansu smile.gif na, yra visi tie lygiai, bet vis vien. as noreciau eit i grupe, kuri mokytusi tam tikro sokio, o ne tik jo elementu smile.gif
*

Net nezinau ka tau patart g.gif Bet kur mokina atskiru judesiu, o paskui sujungia i kokia nors kompozicija. Gali pabandyti nueiti i Orientalija. Ten kiekviena karta po apsilimo mokomasi kokios nors kompozicijos ir kiekviena karta buna vienas ar pora nauju judesiuku mirksiukas.gif
vavux
tai as ir galvoju ten nueiti smile.gif tik dabar laiko neturiu smile.gif gal vasara pabandysiu smile.gif
devde
Merginos, ką galėtumėte pasakyti apie "DANCEPLANET" klube vedamus šokių užsiėmimus. Ten yra ir rytietiškų ir egzotiškų šokių užsiėmimai. Aš tokia pasimetusi, nežinau ką pasirinkti, patiktų ir Lotynų Amerikos šokiai,tik jie gan velokai vedami-nuo 21val. Ir dar viena problemėlė,man jau virš 30m., ar nesu persena?
vavux
Devde, nesijaudink del amziaus smile.gif
As ten lankiau sokius, bet ne rytietiskus, o kazkokius pagal pop muzika smile.gif
o rytietiskuose vietos nebuvo, bet ten kiek maciau tikrai ne 16metes lanke smile.gif siaip ten visai faina smile.gif
Skirte
Sveikos,
pasidalinsiu ir as savo patirtimi smile.gif
as Orientalijoje vaikstau, jau 13 val sokau tenai. Ten anksciau mineta Irina dirba, tai pas ja tikrai labai smagu - kiekviena karta naujos kompozicijos budavo, skirtingai judesiai sujungiami, aiskiai ir greitai paaiskina kas ir kaip, pataiso jei negerai - zodziu smagu ir uzkabina labai. Taciau ten kazkas pasikeite ir Irina dabar lygtais moko pazengusias, o pradinukems kliuvo kita trenere, tai kazkaip... na... unsure.gif praeina man noras ten vaiksiot. Kai jau 5-ta karta tau aiskina kaip op'us-drop'us daryti ir tai trunka minimum 5 min, tai imi kristi i nevilti ir gaila treniruotes laiko. Plius jos kompozicijos nuobodziai trumpos ir maza to - jau trecia savaite nesikeicia verysad.gif Taigi siuo metu as visai nerekomenduociau i Orientalija eiti.
Guava
aš irgi nerekomenduoju Orientalija. Instruktorės kaip mašinos, be jokio užsidegimo veda pamokas, čia visgi šokiai. Ir tiesa sakant, jos net normaliai išaiškint negali. O klaidingai šokio technikos mokytis nesinori. Kol Body gym vyko Irinos užsiėmimai - visiem prieinama buvo. Dabar Orientalijoj kainos kosminės, ir dar pas Irina nepakliūsi. Tiesa sakant ir pas ją nebesinori, ten susidarius atskira šokeju kasta, ale šou grupė lotuliukas.gif kurių tobulėjimas baigėsi ties antrais metais, o ir merginos save labai aukšto lygio šokėjomis laiko(pagrinde dėl jų ir atmosfera prasta), tačiau tik eiliniai Irinos klonai, jokio individualumo, kaip su plaktukais kala...

Ir apskritai, kai komercija, šokio kokybė kaip tokio nukentėjo, labai daug ne rytietiškos improvizacijos. Kas domisi - supranta.
Ksana77
Sveikos
as iggi lankiau pilvo soki Impuls Plius zirmunuose, pas Renata, man tikrai pas ja patiko, nes ji stato ir technika, o ne tik parodo judesius. Gal but tai tikrai daugiau skirta daugumai, bet man, asmeniskai kaip tik ir tiko :-) Buvo ir judesiai ir kompoziciju gabaliukai. Tikrai rekomenduoju pas ja eiti.

Na o darzelyje, dukstu g.14 - tai as ten buvau paradomojoje pamokoje, trenere buvo pati savininke - Tatjana - tai galiu pasakyti kad tai grynas isuabas verysad.gif Saleje buvo viena metrgina, tai ji geriau soke nei trenere, as po uzsiemimo paklausiau - gal ji lanke anksciau pilvo soki, ji atsake kad ne, tiesiog ji yra sokeja.
Tai va toks tel lygis...
Pabandysiu dar 7muzos - paziuresiu kas is to iseis, nes impulsas ,man po darbo visai ne pakeliui...
saules spindulelis
Labutis visoms,

Noreciau pasidalinti ir as savo patirtimi pilvo sokiuose. Lankau pas renata impuls + tikrai fainai veda ir esu begalo patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , gerai paaiskina elemento ir judesio technika. Dabar renata yra atidariusi savo arabic dance sokiu mokykla ( www.arabicdance.lt )
Liudmilka
hi.gif
O aš buvau naujoj Renatos mokykloje-pirmoje-parodinėje pamokoje,tai man labai patiko .Tik lankyt dar nepradėjau verysad.gif ,mažosios neturiu kur dėti.Tai va,tenka laukt rudens ir jau tada..... assa.gif Manau bus pradedančiu grupė g.gif
Ir dar...Jos mergaičių grupė, vykusiame pilvo šokių festivalije,užėmė 1-ą vietą first.gif .
Ruta1992
Renata tikrai laaaabai nereali trenerė.Lankau pas ją dar nedaug..tik gerus 8 mėn. bet šokt jau gerokai pramokau ir keliuose pasirodymuose sudalyvavau...vienas iš jų-Vilnius Orientalis 2008 thumbup.gif KAi pagalvoju...dabar manęs turbūt nieks nepriverstų mesti šokių..aš juos tiesiog įsimylėjau wub.gif wub.gif
Leila83
As soku pilvo soki. Ismokau didziaja dali pati, siek tiek lankiau studija Vilniuj. Soku vestuvese gimtadieniuose ir ivairiose kitose vakareliuose:) 4u.gif
saules spindulelis
QUOTE(Leila83 @ 2008 07 17, 13:15)
As soku pilvo soki. Ismokau didziaja dali pati, siek tiek lankiau studija Vilniuj. Soku vestuvese gimtadieniuose ir ivairiose kitose vakareliuose:)  4u.gif
*

Pati g.gif sveikinu tave, tik pasistojo klausymas ar techniskai atliekami pilvo sokiu judesiai ??? Nes jei neesi buvusi sokeja tai tikrai nera lengva,
Anyway sveikinu thumbup.gif
O as jau uzsirasiau i nauja Renatos arabic dance sokiu mokyklos sezona,va...

sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif sioje mokykloje destoma tik Egipto stilius. Mano mylimiausias egypt.gif
Leila83
QUOTE(saules spindulelis @ 2008 08 03, 10:24)
Pati  g.gif  sveikinu tave, tik pasistojo klausymas ar  techniskai atliekami pilvo sokiu judesiai ??? Nes jei neesi buvusi sokeja tai tikrai nera lengva,
  Anyway sveikinu  thumbup.gif
O as jau uzsirasiau i nauja Renatos arabic dance sokiu mokyklos sezona,va...

sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sioje mokykloje destoma tik Egipto stilius.  Mano mylimiausias  egypt.gif
*

Na soku nuo vaikystes, o baziniu judesiu aisku pas pilvo sokio mokytojas mokiausi 4u.gif bet sokiu programa sau susikuriau pati 4u.gif
Sil
QUOTE(saules spindulelis @ 2008 04 29, 13:10)
Noreciau pasidalinti ir as savo patirtimi pilvo sokiuose. Lankau pas renata impuls + tikrai fainai veda ir esu begalo patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  , gerai paaiskina elemento ir judesio technika. Dabar renata yra atidariusi savo arabic dance sokiu mokykla ( www.arabicdance.lt )
*

tinklalapio neatidaro g.gif
gal kas turi info, kur ir kaip dabar Renata moko pilvo sokio? noreciau bent i viena treniruote nueiti pabandymui wub.gif
vavux
na, as jau ne pas viena mokytoja lankius, taip kad turiu su kuo lyginti.
nenoriu nieko smeizti, bet pas Renata man kazkaip nepatiko. man ji kazkokia chaotiska pasirode. bet gal del to, kad sporto klube. Nors lankiau ir pas Gulnora sporto klube, tai ji labai gerai treniruote paruosdavo. viskas is eiles, sistemingai. na, bent jau man taip patinka smile.gif
Sil
QUOTE(vavux @ 2008 10 08, 15:27)
nenoriu nieko smeizti, bet pas Renata man kazkaip nepatiko. man ji kazkokia chaotiska pasirode. bet gal del to, kad sporto klube. Nors lankiau ir pas Gulnora sporto klube, tai ji labai gerai treniruote paruosdavo. viskas is eiles, sistemingai. na, bent jau man taip patinka smile.gif
*

o kur Gulnora butu galima rasti?
as tiesiog issigandusi, kad mano trenere i Lietuva negris verysad.gif
Tigre13
[quote=Sil,2008 10 08, 16:25]
*

[/quo

Gulnora kiek zinau zvaigzdziutakas.lt studijoje,man ir teko pas ja palankyti pamokas,pas ja labai gera technika,ir sokius grazius sukuria,ir siap ji faina ne tik kaip trenere bet ir kaip zmogus,be to,kiek teko girdeti ji pati yra is rytu,bet deja verysad.gif turejau isvaziuoti is Vilniaus i Klaipeda pradesiu lankyti pas Naima,"Rytu Deive"studijoje.Ji,kiek Gulnora sake,Klaipedoje geriausia pilvo sokio trenere smile.gif
Ulzana85
NAUJA ŠOKIŲ STUDIJA ,,MAGNOLIJA“ kviečia vaikus, jaunimą ir suaugusius į:
• Pilvo šokiai vaikams ir suaugusiems
Choreografė:

Ulzana – egzotinis vardas – egzotinė mergina.

Pirmas užsiemimas nemokamas ! Išbandykite!

REGISTRUOKITĖS DABAR!!!

Švitrigailos g. 11 F ( Folio Verslo leidykla)
Išsamesnė informacija
Tel: +37067426688
ulzana@magnolija.lt
www.magnolija.lt
Sil
QUOTE(Ulzana85 @ 2008 12 11, 02:37)
NAUJA ŠOKIŲ STUDIJA ,,MAGNOLIJA“ kviečia vaikus, jaunimą ir suaugusius į:
• Pilvo šokiai vaikams ir suaugusiems
Choreografė:

Ulzana – egzotinis vardas – egzotinė mergina.

Pirmas užsiemimas nemokamas !  Išbandykite!
REGISTRUOKITĖS DABAR!!!

Švitrigailos g. 11 F ( Folio Verslo leidykla)
Išsamesnė informacija
Tel: +37067426688
ulzana@magnolija.lt
www.magnolija.lt
*

noreciau suzinoti darbo laika wub.gif
ar kita savaite bus sportuojama?
nidara
QUOTE(Sil @ 2008 10 08, 16:25)
*

Oi, Gulnora jau mokina pilvo sokio? As su ja kazkada mokinausi pilvo sokio pas Irina is Orientalijos. Ir Renata irgi ten mokesi. O kokia tavo mokytoja buvo, kur nebegris i Lietuva? As pries mazdaug 3 metus labai intensyviai sokau, dabar vel noriu tik svarstau kur g.gif
Sil
as bandau siandien i 7muzas patekti, nes jau nusibodo 3 savaites be sokiu blush2.gif ax.gif doh.gif
Sil
vakar pabandziau...
siandien bandau 'zvaigzdziu taka' blush2.gif ax.gif ax.gif
Leila83

Jei kam reikia yra kostiumas pilvo sokiui, aptemptas. Jei domina rasykit i A.Z. atsiusiu foto.
ogiusta
Sveiki biggrin.gif Aš rudenį pradėjau lankyti pradedančiųjų pilvo šokius pas Iriną iš Orientalijos smile.gif Ir galiu pasakyti kad man labai patinka, ji labai aiškiai paaiškina, parodo judesius, po to jungiam juos į šokius, kartais būna "laisvos" pamokos, kai improvizuojam pagal muziką. Tikrai nėra taip, kaip čia kažkas rašė, jog ji mokina tik pažengusius blink.gif Man patinka tai, kad matosi, jog jai labai patinka šokti, ir ji tai daro su džiaugsmu, tai labai uždega norą pačiai mokytis rolleyes.gif Kitų mokytojų nemačiau, tik vieną kartą kai Iriną pavadavo, na bet čia pagal skonį, kai kuriems gal reikia apie dropus ir opus aiškinti penkias minutes =]
Sil
QUOTE(Leila83 @ 2009 01 15, 17:55)
Jei kam reikia yra kostiumas pilvo sokiui, aptemptas. Jei domina rasykit i A.Z. atsiusiu foto.
*

mane domina blush2.gif dar dydi ir pageidaujama kaina pridek, prasau wub.gif blush2.gif
pelytte
QUOTE(vavux @ 2008 10 08, 14:27)
*

Sveiki ash ir lankiausi pas gulnora, be galo patikdavo. viskas palaipsniui ir graziai. ir siaip labai maloni.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.