Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ką manote apie Atžalyno darželi Klaipedoje?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Kiaraa
sveiki man idomi jusu nuomone apie Atžalyno darželi (panevežio gatweje Klaipedoje)nes pati jau noriu užrasyti sawo dukryte ax.gif
daivajazz
[quote=Kiaraa,2006 03 02, 21:53]
sveiki man idomi jusu nuomone apie Atžalyno darželi (panevežio gatweje Klaipedoje)nes pati jau noriu užrasyti sawo dukryte ax.gif
*

[/quote

Atžalyną lankė sūnus (seniai tai buvo) biggrin.gif auklėtoja buvo Regina, auklytė Danutė. Man jos abi thumbup.gif Buvo daug renginių, vaidinimų, grupėj daug gerų žaislų. Būdavo rinkliavos ir iš jų pirkdavo. Man patiko. Dabar užrašiau ir dukrą.
urba
QUOTE(Kiaraa @ 2006 03 02, 20:53)
*

As girdejau apie ji gerus atsiliepimus. Pati noriu duoti sunu nuo rudens, bet kad direktore sake vietu nera schmoll.gif Nezinau gal reikia patept g.gif tada gal atsiras. Gal kuri buvot susidurusi su sia problema g.gif
Pretori
Sveiki smile.gif Kažko užmiršta ši tema. O man jau labai aktuali g.gif Prašau, mamyčių, kurių vaikučiai lanko šį darželį, pasidalinkit savo patirtimi. smile.gif
Pretori
smile.gif 4u.gif
Čiunčia
QUOTE(Pretori @ 2009 01 31, 15:01)
Sveiki  smile.gif  Kažko užmiršta ši tema. O man jau labai aktuali  g.gif  Prašau, mamyčių, kurių vaikučiai lanko šį darželį, pasidalinkit savo patirtimi.  smile.gif
*

Dauguma šio darželio mamyčių bendrauja Klaipėdos darželių temoje. Gal ten rasite atsakymus į Jums aktualius klausimus mirksiukas.gif
Pretori
Ačiū smile.gif Reiks užsukti mirksiukas.gif
marichuana A
sveiki,
mes lankome "atzalyno" darzeli. Mano mazylio grupes aukletojomis esu patenkinta, o vyresniojo ne. Siaip labai priklauso i kokia grupe papulsit. Jei eisite i lopsi, tai bus arba "Riesuteliu" grupe arba "kisuciu". As rinkciausi "kiskiu" grupe, nes ten geresnes aukletojos, daugiau laisves vaikui ir maziau suvarzymu negu "Riesuteliuose".
Dinariukas
sveikos mamytes.as taipat planuoju stoti ten i eile,nors mums tik 4men,bet sako pats laikas. nes pvz gintareli tik 2012m yra dar laisvu vietu,bet ten reikalinga pazyma is daktaro. schmoll.gif na vakar buvau paziureti atzalyno,nelabai patiko kad priepat gatve ir tustokas pasirode,na bet neblogu atsiliepimu skaiciau temoje klp.darzeliai. ir seip viena forumiete_ Baltike,ten du sunelius veda ir gana patenkinta. thumbup.gif bet dar skaiciau,kad ten daug vaiku grupese,tai saltu laikotarpiu galima daugiau ligu pasigauti doh.gif na bet namines gelytes irgi augint nesinori. ka padarysi kad su vaiku darzeliais problema unsure.gif
rklp
as tik gerus atsiliepimus girdejau,bet man idomu vienas dalykas,eisiu su direktore apie grupes kalbetis ir t.t. na ir reiks patept bigsmile.gif gal kas zino ka ji megsta ,na is gerimu biggrin.gif o gal nepriima biggrin.gif (ka cia gali zinot)
parasykite kas ka zinote 4u.gif
marichuana A
na apie direktore kiek teko is savo patirties ir is pazystamu rato, tai kysiu nelabai priima.(na nebent pasirodem nepatikimos smile.gif
rklp
va kaip rolleyes.gif kazkaip keista biggrin.gif siais laikais nieko neimti lotuliukas.gif
Gal kas dar zinote,parasykite, kokia kitu mamyciu patirtis 4u.gif
dreksis
aš užrašiau savo dukra į priešmokykline grupę šiame darželyje. liepė pasiskambinti gegužės mėn pasiklausti ar tikrai priims. tai kai paskambinau, sako, pavardė negirdėta... o iš kur turi būti girdėta jei vaikas dar nelanko darželio. tai vat ir galvoju ar nenorėjo duoti "namioka" kad nieko nedavėm. galvojo galvojo, tai dar liepė pasiskambinti birželio vidury, nors ir pasižymėjo, kad tikrai priims.
Izabelee
Zinau, kad direktore kysiu neiima blink.gif vat
ezra
QUOTE(dreksis @ 2009 05 14, 15:21)
aš užrašiau savo dukra į priešmokykline grupę šiame darželyje. liepė pasiskambinti gegužės mėn pasiklausti ar tikrai priims. tai kai paskambinau, sako, pavardė negirdėta... o iš kur turi būti girdėta jei vaikas dar nelanko darželio. tai vat ir galvoju ar nenorėjo duoti "namioka" kad nieko nedavėm. galvojo galvojo, tai dar liepė pasiskambinti birželio vidury, nors ir pasižymėjo, kad tikrai priims.
*

Nea, ne kyšio norėjo (neima). Gal norėjo pasakyt, kad per mažai ėjot ir domėjotės? cool.gif
Cikadelė
QUOTE(dreksis @ 2009 08 31, 16:01)
o gal yra čia kurių vaikučiai lankė "Atžalyno" priešmokyklinę grupę pas auklėtoją Kariną?  blush2.gif o pamaininė auklėtoja Jūratė? įdomu kaip jos? mes pakeitėm darželį tai ir labai pergyvenu kaip dukra adaptuosis naujame kolektyve
Jūratės nepažįstu, o štai Kariną jau nemažai metų, tikrai labai fainas žmogus ir auklėtoja. Jinai pavaduodavo gana dažnokai auklėtojas lopšelinukų Kiškučių grupėje thumbup.gif mano panelei labai patiko thumbup.gif ir man thumbup.gif gaila, kad Karina auklėja priešmokyklinukus, o ne darželinukus 4u.gif tikrai, kad pasisekė, kad ji auklės vaikelius thumbup.gif
QUOTE(ezra @ 2009 08 31, 17:17)
Nea, ne kyšio norėjo (neima). Gal norėjo pasakyt, kad per mažai ėjot ir domėjotės? cool.gif

taip, sutinku...domėtis reikia ir dažnai. Geriausia ne skambinti, o pačiai nueiti ir pasiteirauti mirksiukas.gif

Savo vaiką vedu į šį darželį, nemažai pažįstamų, tik geriausi atsiliepimai. O jeigu kyla kabliukų, visada viskas sutvarkoma mirksiukas.gif
dreksis
na taip , tikrai puiki direktorė thumbup.gif
Vendetta
QUOTE(marichuana A @ 2009 03 19, 18:55)
sveiki,
mes lankome  "atzalyno" darzeli. Mano mazylio grupes aukletojomis esu patenkinta, o vyresniojo ne. Siaip labai priklauso i kokia grupe papulsit. Jei eisite i lopsi, tai bus arba "Riesuteliu" grupe arba "kisuciu". As rinkciausi "kiskiu" grupe, nes ten geresnes aukletojos, daugiau laisves vaikui ir maziau suvarzymu negu "Riesuteliuose".
*

mano dičkis lankė, kol kitur persikėlėm gyventi. Ir mažąją jau buvau užrašiusi į eilę, kai tik gimė. Kas dėl lopšelių grupės, mano didysis ėjo į "Riešutėlius". Auklėtojos liuks (ypač Džiuginta) thumbup.gif , o auklytė (Ela) iš viso wub.gif. patiko, kad mažai "cackinas" jokiu tiuti-tiuti.

QUOTE(marichuana A @ 2009 05 11, 08:49)
na apie direktore kiek teko is savo patirties ir is pazystamu rato, tai kysiu nelabai priima.(na nebent pasirodem nepatikimos smile.gif
*

Nepatiko ji man. Kyšių neima, bet pasiūlykite paremti darželį...

QUOTE(dreksis @ 2009 08 31, 19:59)
na taip , tikrai puiki direktorė thumbup.gif
*

Laikas į pensiją.
~MILENA~
4u.gif
ezra
QUOTE(Vendetta @ 2009 10 07, 11:04)
Nepatiko ji man. Kyšių neima, bet pasiūlykite paremti darželį...

O man atrodo, normalu, kad ne sau į kišenę, o dėl darželio, dėl vaikų. O gal aš neteisi? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.