Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ALFAPARF priemonės plaukams
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Padrushka
Nusipirkau Alfaparf Midollo linijos sampuna ir kauke. Kol kas dar tik 1 k. naudoju. gal kam teko naudoti sios linijos priemones plauku atgaivinimui? ar pasiekete koki rezultata?nes mano plaukai nutrupeje, sausi ir t.t.
lya
QUOTE(Padrushka @ 2006 02 19, 21:04)
Nusipirkau Alfaparf Midollo linijos sampuna ir kauke. Kol kas dar tik 1 k. naudoju. gal kam teko naudoti sios linijos priemones plauku atgaivinimui? ar pasiekete koki rezultata?nes mano plaukai  nutrupeje, sausi ir t.t.
*

as naudojau kauke, aliejuka ir purskikli apsauganti nuo zalingu poveikiu mirksiukas.gif viskaas tiko ir patiko. tiesa aliejukas greit baigiasi, tad naudoju kerestase, nes pigiau iseina.
siaip jei galai labai sausi ir nutrupeje, geriau juos pakirpt ir tepti aliejuku. o jei patys palukai nualinti ir tikrai sausi, tai kauke uzsitempk ant dregnu plauku ir palaikyk 2h arba net visa nakti, dar gerai pirty su ja pasedeti.
Jorky
QUOTE(lya @ 2006 02 20, 14:33)
as naudojau kauke, aliejuka ir purskikli apsauganti nuo zalingu poveikiu mirksiukas.gif  viskaas tiko ir patiko. tiesa aliejukas greit baigiasi, tad naudoju  kerestase, nes pigiau iseina. 
siaip jei galai labai sausi ir nutrupeje, geriau juos pakirpt  ir tepti aliejuku. o jei patys palukai nualinti ir tikrai sausi, tai kauke uzsitempk ant dregnu plauku ir palaikyk 2h arba net visa nakti, dar gerai pirty su ja pasedeti.
*

as naudoju viska is alfa parf. mano plaukai sviesiai dazyti, tai naudoju ne midollo bet kitos linijos (oranziniuose buteliukuose priemones). man sios priemones labai parinka, tikrai atgaivina plaukus, jie pasidaro minksti, zvilgantys.bet kauke reikia tikrai laikyti ilgai. as laikau apie pora valandu,palaikius 5 min kaip ten raso, jokio efekto nera.
*Citra*
Naudoju aliejuka Alfaparf. Tepu ne tik galiukus, bet per visa plauku ilgi. Man patinka thumbup.gif
Aislanda
O kokios kainos pvz. sampunu, kaukes? g.gif
Jorky
QUOTE(Aislanda @ 2006 02 26, 12:55)
O kokios kainos pvz. sampunu, kaukes? g.gif
*

sampunai apie 25, kaukes 48, aliejukas 58, plauku vaskas 38, blizgiklis 49, ampules 5.90 viena 4u.gif
Aislanda
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 02 26, 18:15)
sampunai apie 25, kaukes 48, aliejukas 58, plauku vaskas 38, blizgiklis 49, ampules 5.90 viena 4u.gif
*

O kur ju galima rasti?O sampunas ar vertas demesio? ax.gif bigsmile.gif
Jorky
QUOTE(Aislanda @ 2006 02 26, 18:58)
O kur ju galima rasti?O sampunas ar vertas demesio?  ax.gif  bigsmile.gif
*

ju yra sarmoje pirkti bei euro vaistinese, sampunai ir kitos priemones tikrai geros
Varėnė
Aš turėjau kaukę, bet ypatingo poveikio nepastebėjau. O pasirodo, ją reikėjo ne 15 min, kaip parašyta laikyti, bet kelias valandas doh.gif Nežinau, aš visada galvą plaunu rytaisprieš darbą, ir net savaitgalį kažin ar išlaikyčiau tiek schmoll.gif
Minna
Alfaparf lino semenu losjonas ampulese thumbup.gif
ecstasy
turejau aliejuka, bet nepatiko, kadangi jokio pagerejimo nebuvo, gal todel, kad naudojau ji ant sausu, o ne ant ka tik isplautu plauku:unsure: beje, mano plaukai sausi ir pazeisti, nes sviesinau, bet antrakart jo tikraj nepirkciau, bet tom kapsulytem visdelto gundausi kazkajp blush2.gif
nodo
Aš naudoju salone pirktą ALFAPARF kaukę. Labai gera, nei eurovaistinej nei sarmoj tokios nemačiau - REAL CREAM pH4 (Kolageninė kaukė pažeistiems plaukams). Laikyti reikia 10 min., bet aš jei turiu laiko palaikau ilgiau, o po to nuskalavus dar aliejuku patepu. Nu žinokit man tai fantastika - plaukai minkšti ir švelnūs. Ir kaina normali - 23 lt.
Rasytee
turiu kauke tai kazkaip stebuklu nedaro bet gal ir nebloga.seniau naudojau aliejuka -patiko bet dabar nusipirkau kitoki pabandymui.ir taip pat turiu "blizgikli "-atlieka savo darba smile.gif
*Citra*
QUOTE(ievule @ 2006 04 10, 16:58)
Aš naudoju salone pirktą ALFAPARF kaukę. Labai gera, nei eurovaistinej nei sarmoj tokios nemačiau - REAL CREAM pH4 (Kolageninė kaukė pažeistiems plaukams). Laikyti reikia 10 min., bet aš jei turiu laiko palaikau ilgiau, o po to nuskalavus dar aliejuku patepu. Nu žinokit man tai fantastika - plaukai minkšti ir švelnūs. Ir kaina normali - 23 lt.
*

O kurioj cia kirpykloj pirkai?
nodo
QUOTE(*Citra* @ 2006 04 10, 20:53)
O kurioj cia kirpykloj pirkai?
*

Aš pirkau Visunitoj. Mano plaukams labai tiko, jie po paskutinio dažymo pasidarė labai šiurkštūs ir tokie styrantis, jaučiu Goldwel ar koks ten jų pavadinimas dažai nelabai tiko. Jau maniau ilgai teks laukt kol plaukai švelnūs ir krentantys pasidarys, bet kai pabandžiau kaukę nuotaika praskaidrėjo. Geriausiai tai po kaukės dar ir aliejuku patepti, kiek skaičiau tu ją turi. Jei pabandysi manau nenusivilsi 4u.gif
ESLAUDA
QUOTE(ievule @ 2006 04 10, 17:58)
*

ar irgi butent sia kauke nusipirkau, pabandziau jau karta ir tikrai patiko thumbup.gif
Mojito
O kaune kur tokia kauke gauti?
ESLAUDA
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 08 02, 21:21)
O kaune kur tokia kauke gauti?
*

As pirkau mickeviciaus gatvej, ten tokia kirpykla-parduotuve 4u.gif
maja~
naudojau Alfa parf, kai plaukai po sviesinimo buvo labai nusilpe. tikrai atgaivino, suteike minkstumo zvilgesio. dar mama naudoja Alfa parf "anti-age", kiek girdejau irgi labai patenkinta
nancy
QUOTE(maja~ @ 2006 08 03, 01:14)
naudojau Alfa parf, kai plaukai po sviesinimo buvo labai nusilpe.
*

gal gali konkreciai parasyti ka naudojai? (kokias priemones ta prasme) 4u.gif
LiVo
Naudojau šampūną, balzamą ir sėmenų aliejuką, tai šampūnas ir balzamas thumbup.gif , o aliejukas nelabai naudos davė, bet čia manau dar nuo plaukų priklauso, reikia kiekvienai rast savo produktą.
kamuoliukė
Man irgi atrodo, kad priemones, tinkančias saviems plaukams, reikia pačioms atrasti. Pavyzdžiui man ALFAPARF nei šampūnas nei balzamas netiko. Tik bereikalingai išmesti pinigai buvo.Plaukai po plovimo likdavo kieti, sunkiai iššukuojami, šiurkštūs. Aliejukas tai toks pusėtinas.Wellos yra pigesnis ir daug efektingesnis (man). Mano plaukai šviesūs, seniai dažau, gal todėl užtrunka kol atsirenku priemones.Man patinka Kadus, Keune priemonės.
maja~
QUOTE(maja~ @ 2006 08 03, 02:14)
naudojau Alfa parf, kai plaukai po sviesinimo buvo labai nusilpe. tikrai atgaivino, suteike minkstumo zvilgesio. dar mama naudoja Alfa parf "anti-age", kiek girdejau irgi labai patenkinta
*

tiksliai nepamenu, senai tas buvo... naudojau sampuna ir balzama, buvo sviesios spalvos ipakavimuose. pasiziurek euro vaistinej, ten turetu buti.
melana
Šiandien nusipirkau ALFA PARF šampūną su migdolais, žiūrėsiu kaip jis man tiks ax.gif .
Kažkada pirkau aliejuką plaukų galiukam tai jokio poveikio nepajutau, tik plaukus apsunkindavo. Manau paprasčiausiai netiko jis man. Žiūrėsim kaip šampūnas. Neseniai nusipirkau BOTEA šampūną ir netiko visai jis man tai jei šitas netiks bus visai pravalas doh.gif
Baltija
aš turiu šampnūną su sėmenim, tai jis man nieko ypatingo.... Nesuprantu, kodėl jis toks išgirtas ax.gif
Emanuelle
QUOTE(Baltija @ 2006 08 22, 20:33)
aš turiu šampnūną su sėmenim, tai jis man nieko ypatingo....  Nesuprantu, kodėl jis toks išgirtas  ax.gif
*

ir man kai bandziau visai nieko gero tie sampunai... schmoll.gif
Munkute
as naudoju alfa parf priemones. is pradziu turejau midolo sampuna ir kauke, tai sitie daikciukai tiko ir patiko, bet po kurio laiko poveikis jau nebe toks geras pasidare... schmoll.gif matyt plaukuciai priprato. tada nusipirkau semi di lino priemones, tai jomis esu LABAI PATENKINTA thumbup.gif dar galiu pagirti anti - age balzama ir visu rusiu ampulytes (gal tik nuo slinkimo nelabai patiko) smile.gif
Aislanda
QUOTE(Emanuelle @ 2006 08 22, 22:19)
ir man kai bandziau visai nieko gero tie sampunai...  schmoll.gif
*

man taip pat nieko gero,jokio poveikio tik plaukai kaip siaudai pasidarydavo schmoll.gif
hklmn
Aš turiu Alfaparf sėmenų aliejuką, kurį visos labai gyrė, bet man jis schmoll.gif
aisra
as taipat turiu ta alejuka su semenim ax.gif jau baigiu sunaudoti, neko ypatinga unsure.gif turbut daugiau nepirksiu. gal tik kvapas visai neko smile.gif
melana
QUOTE(nancy @ 2006 08 22, 19:54)
jeigu netiks tai man perparduok bigsmile.gif (nes noriu kazka is sios produkcijos pabandyti) o jeigu tiks tai aprasyk ispudzius
*

Šiandien bandžiau ax.gif Labai man jis patiko. Plaukai normaliai stovi ir išsišukuoja gerai (kaip ir rašė ant bonkutės tongue.gif ) Žodžiu įtiko man biggrin.gif

QUOTE(Baltija @ 2006 08 22, 20:33)
aš turiu šampnūną su sėmenim, tai jis man nieko ypatingo....  Nesuprantu, kodėl jis toks išgirtas  ax.gif
*

Tai negali visom vienas šampūnas tikt. Juk kiekvieno plaukai skirtingi. Išgirtas matyt daugumai jis patiko. Reikia susirast kas tavo plaukam tiktų ir tiek 4u.gif
invazi
O jus bandet dazyt plaukucius sios firmos dazais? Ir kaip jie jums? Man tai labai patiko... Plaukus maziau zeidzia ir jie tokie minkstuciai,bei bligus:) Ir spalvos grazios
Munkute
as dazau su alfa parf dazais. man labai patinka wub.gif grazi spalva gaunasi ir plauku bukle pagerejo, kai pradejau jais dazyti thumbup.gif be to dazai nera brangus
invazi
QUOTE(invazi @ 2006 08 25, 10:33)
O jus bandet dazyt plaukucius sios firmos dazais? Ir kaip jie jums? Man tai labai patiko... Plaukus maziau zeidzia ir jie tokie minkstuciai,bei bligus:) Ir spalvos grazios
*

Man taip pat pagerejo plauku bukle:) Tapo svelnesni... Na man dar, kai dazo plaukus ir kapsolyte ideda, kad blizgetu daugiau plaukas ir ne taip ji zeistu ax.gif Ir su siais dazais spalva taip naturaliai graziai atrodo wub.gif Na siaip sakoma, kad italu produkcija geriausia mirksiukas.gif O dabar pasirode nauja linija speceliai garbanotiems plaukams... Meginot?
Pūkelis
QUOTE(Padrushka @ 2006 02 19, 21:04)
Nusipirkau Alfaparf Midollo linijos sampuna ir kauke. Kol kas dar tik 1 k. naudoju. gal kam teko naudoti sios linijos priemones plauku atgaivinimui? ar pasiekete koki rezultata?nes mano plaukai  nutrupeje, sausi ir t.t.
*

Turėjau ir aš Midollo kaukę plaukams. Pradėjus naudoti labai patiko, palaikydavau tikrai ilgai, bet kažkokio efekto nesulaukiau. Plaukų būklė nepasitaisė, turbūt plaukai greit priprato prie kaukės. Daugiau jos nebepirkau.
fggh
Aš ir dažaus su šiais dažais ir esu labai patenkinta. Taip pat noriu pagirt anti-age balzama thumbup.gif
pakalnutėL
QUOTE(Munkute @ 2006 08 26, 01:48)
as dazau su alfa parf dazais. man labai patinka  wub.gif  grazi spalva gaunasi ir plauku bukle pagerejo, kai pradejau jais dazyti  thumbup.gif  be to dazai nera brangus
*

o ar yra ALFAPARF plaukų dažų pirkti Lietuvoje? jei taip tai kur ir kiek kainuoja? 4u.gif
fggh
Aš jų neperku,nes kirpykloj dažaus. Bet manau įmanoma ten jų ir nusipirkt,kaip ir šampūnus, balzamus ir kt.
Papildyta:
Tik dabar pamačiau,kad ne man adresuotas klausimas tongue.gif
suskyte
aliejuka naudoju ir as, jau antra buteliuka, labai greitai kazkaip jis nyksta, bet va del rezultatu tai irgi nesakyciau kad kazkokius stebuklingus matyciau, dabar kazkaip nerandu tos stebuklingos priemones sad.gif
Munkute
alfa parf dazu yra pirkti parduotuvese kur yra prekes kirpykloms. as perku "kremonte" parduotuveje kaune 4u.gif
Papildyta:
kainuoja apie 20 lt smile.gif
Munkute
gal kas nors bandete anti - age sampuna? as naudoju balzama, tai man labai patinka... galvoju, kad gal ir sampunas vertas demesio g.gif
Vitulka
Sesuo nusipirko ALFAPARF šampūną, bet jai nepatiko, tai man perleido. Iš pradžių jis man nepatiko visai, bet galvojau, kad reik subaigt, ir kai šampūno liko tik keliems plovimams pastebėjau, kad man jis visai pradeda patikt rolleyes.gif Po jo nebereikėdavo jokio balzamo, lengvai išsišikuodavo, blizgėt pradėjo, ne taip greit riebaluotis pradėjo ir švelnučiai būdavo ax.gif

Dabar nuspirkau Midollo, žiūrėsim kaip šitas smile.gif
Victorious
QUOTE(Vitulka @ 2006 10 26, 16:27)
Sesuo nusipirko ALFAPARF šampūną, bet jai nepatiko, tai man perleido. Iš pradžių jis man nepatiko visai, bet galvojau, kad reik subaigt, ir kai šampūno liko tik keliems plovimams pastebėjau, kad man jis visai pradeda patikt  rolleyes.gif Po jo nebereikėdavo jokio balzamo, lengvai išsišikuodavo, blizgėt pradėjo, ne taip greit riebaluotis pradėjo ir švelnučiai būdavo  ax.gif

Dabar nuspirkau Midollo, žiūrėsim kaip šitas  smile.gif
*

As irgi nusipirkau "Midollo", man tai fainas, nepalyginsi su prekybcenriniais. Kaip Tau? bigsmile.gif
Bittersweet
o kur vilniuj galima isigyt alfa parf dazu?
Pramones prospektas
turejau tos firmos aliejuka ir balzama, kuris tipo, pagal viena forumiete, nerealiai blizgina plaukus. sunaudojau kaip eilini, nieko nepastebejau ir nebeperku. o aliejukas labai patiko
Vitulka
QUOTE(Viktuteee @ 2006 10 28, 00:56)
As irgi nusipirkau "Midollo", man tai fainas, nepalyginsi su prekybcenriniais. Kaip Tau?  bigsmile.gif
*

Patiko ir man, po jo plaukai švelnūs, minkšti, blizga, bet vis tiek man po jo norėtusi balzamo, nes sunkiai išsišukuoja 4u.gif Kuom Tau jis taip patiko? rolleyes.gif
doviliuke21
QUOTE(Vitulka @ 2006 10 30, 12:47)
Patiko ir man, po jo plaukai švelnūs, minkšti, blizga, bet vis tiek man po jo norėtusi balzamo, nes sunkiai išsišukuoja  4u.gif Kuom Tau jis taip patiko?  rolleyes.gif
*

O plauku neriebaluoja???Ir ar kvepia??
Victorious
QUOTE(Vitulka @ 2006 10 30, 13:47)
Patiko ir man, po jo plaukai švelnūs, minkšti, blizga, bet vis tiek man po jo norėtusi balzamo, nes sunkiai išsišukuoja  4u.gif Kuom Tau jis taip patiko?  rolleyes.gif
*

Jo, mano plauku daug, jie ilgi, tai be balzamo ar kaukes neapsieiciau niekaip . Patiko, nes jau plaukus plaunantis jauciasi kaip jie siugzda, gerai juos isplauna, tikrai maziau reikia nei kitu, issidziovinus plaukuciai zvilga, pakankamai paslankus, tiesus, kvepia- zodziu sampunas geras.
pakalnutėL
man labai patiko ALFAPARF semi di lino ampulytes zydros spalvos. nu pasakiskai po panaudojimo zvilga plaukuciai thumbup.gif tik kvapas nelabai koks ir ant plauku ilgai islieka, bet vardan stebuklingo poveiko verta aukotis mirksiukas.gif tongue.gif
Vitulka
QUOTE(doviliuke21 @ 2006 10 31, 18:13)
O plauku neriebaluoja???Ir ar kvepia??
*

Nea, neriebaluoja, ploviau sekmadienį vakare, tai šiandien, trečiadienį, plaukai visai neriebaluoti, bet vis tiek plausiu, geriau jaučiuos smile.gif Kvepia aišku, tik neilgai ir neintensyvus kvapas, nepalyginsi su Semi di lino, nuo Semi di lino plaukai dar ilgai kvepia rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.