pirmoji temelė čia
QUOTE(Fen-berry @ 2011 02 20, 15:12) Mes stebėjom plenarinį posėdį, labai patiko Vaikščiojimui po kupolą duoda ausines ir gidas pageidaujama kalba pasakoja apie matomus žymius objektus. Suintrigavai čia
Mergaitės, norėčiau daugiau info iš išbandžiusiųjų BERLIN WELCOM CARD ar dar kokia kortele, kaip suprantu ten įeina ir 48 val transportas. Dar kiek supratau galima su viena kortele ir 1 vaikutį vežtis iki 14 metų.
Na gal kas pakomentuos plačiau kalbu apie šias QUOTE(B.Jones @ 2011 02 22, 10:10) Mergaitės, norėčiau daugiau info iš išbandžiusiųjų BERLIN WELCOM CARD ar dar kokia kortele, kaip suprantu ten įeina ir 48 val transportas. Dar kiek supratau galima su viena kortele ir 1 vaikutį vežtis iki 14 metų. Na gal kas pakomentuos plačiau kalbu apie šias 3 vaikučius QUOTE(Agotukas @ 2011 02 22, 11:36) AČIŪ, labai laukiu info Dabar klausimas dėl Reichstago. Na nusiunčiau aš jiems registravimo prašymą, Kol kas dar negavau ats, bet man rūpi kaip ten toliau, vadinasi nereiks stovėti eilėje? Ar vistiek stosim į gyvą eilę? QUOTE(B.Jones @ 2011 02 22, 10:38) AČIŪ, labai laukiu info Dabar klausimas dėl Reichstago. Na nusiunčiau aš jiems registravimo prašymą, Kol kas dar negavau ats, bet man rūpi kaip ten toliau, vadinasi nereiks stovėti eilėje? Ar vistiek stosim į gyvą eilę? O kaip siuntei? Laišku ar pildei užsakymo formą kur buvau įmetus? Nes man atsakymas atėjo po kelių minučių, užteko aktyvuoti nuorodą ir atėjo dar vienas laiškas su patvirtinimu B. Jones, kada skrendat? Įtariu, kad kartu lėksim QUOTE(Agotukas @ 2011 02 22, 12:11) O kaip siuntei? Laišku ar pildei užsakymo formą kur buvau įmetus? Nes man atsakymas atėjo po kelių minučių, užteko aktyvuoti nuorodą ir atėjo dar vienas laiškas su patvirtinimu B. Jones, kada skrendat? Įtariu, kad kartu lėksim Na aš čia sekmadienį pildžiau, reikejo aktyvuoti, bet kaip supratau, kad atėjo laiškas tik patvirtinantis, mano registraciją, bet jokiu būdu ne atsakymas Mes skrendam tik kovo men 18 diena
Na va, o mes su draugais vakar grįžom iš kelionės po Berlyną, viešėjom ten Rynair dėka 18-21 dienomis
Gyvenom labai fainam viešbutukį, nelabai prabangiam bet tvarkingam, su pusryčiais kainavo 10 eurų nakčiai Vienu žodžiu, kelionė man laaabai patiko! Jeigu besiruošiantys pasižvalgyti turit kokių klausimų iškart rašykit, padėsiu kuo galėsiu kad kelionėj būtų viskas aišku ir ji sektųsi kuo sklandžiau QUOTE(B.Jones @ 2011 02 22, 10:38) AČIŪ, labai laukiu info Dabar klausimas dėl Reichstago. Na nusiunčiau aš jiems registravimo prašymą, Kol kas dar negavau ats, bet man rūpi kaip ten toliau, vadinasi nereiks stovėti eilėje? Ar vistiek stosim į gyvą eilę? Nusiuntus prašymą Bundestago aplankymui atsiunčia kelis failiukus, patvirtinimą, kad norimą valandą galima apsilankyti ir formą, kurioje turite surašyti norinčių apsilankyti žmogiukų vardus, pavardes, gimimo datas ir nusiųsti atgal į Bundstagą. Kai ėjom mes eilės nebuvo
na, tada aš kažko nesuprantu. 1 gavau prašyma į emailą, kad paspausčiau ant nuorodos ir patvirtinčiau registraciją, paskui gavau dar vieną emailą su adobe reader prisegtu lapu, bet ten pakartoti mano nurodyti 3 laikai, gal aš tada ko nesuprantu?
su vertėju išvertus tai jame rašo Jūsų prašymą paskirti buvo paskelbtas Bundestago į vokiečių organizatorius. Bus nustatyti, ar prašomas atveju vis dar yra laisvų vietų. Anschließenderhalten bet pridera Grüßenim Informationen.Mit draugiškas lankytojų aptarnavimo Vokietijos Bundestago Platz der Republik Berlynas 111 011 QUOTE(Kengura** @ 2011 02 22, 20:12) Gyvenom labai fainam viešbutukį, nelabai prabangiam bet tvarkingam, su pusryčiais kainavo 10 eurų nakčiai Kuuuuuer gyvenot??? QUOTE(B.Jones @ 2011 02 22, 20:35) na, tada aš kažko nesuprantu. 1 gavau prašyma į emailą, kad paspausčiau ant nuorodos ir patvirtinčiau registraciją, paskui gavau dar vieną emailą su adobe reader prisegtu lapu, bet ten pakartoti mano nurodyti 3 laikai, gal aš tada ko nesuprantu? su vertėju išvertus tai jame rašo Jūsų prašymą paskirti buvo paskelbtas Bundestago į vokiečių organizatorius. Bus nustatyti, ar prašomas atveju vis dar yra laisvų vietų. Anschließenderhalten bet pridera Grüßenim Informationen.Mit draugiškas lankytojų aptarnavimo Vokietijos Bundestago Platz der Republik Berlynas 111 011 Pas mane taip pat...
Rašė man viena mergina AŽ ir klausė apie jį taip pat, bet sakė, kad dabar kainos ten daug didesnės, tai nesuprantu kaip mum taip gerai papuolė
Nepainiokit viešbučio su hosteliu-nakvynės namais.Viešbuty daugiausia moki už kambarį,o hostely-už lovą,ir kuo daugiau lovų kambary-tuo pigiau.Hostely dažniausia priskaičiuoja į kainą pusryčius(nebūtinai),o viešbuty-atskirai,jei siūlo pusryčius.Pigų viešbutį siūlau centre : EasyHotel Berlin,Rhosentaler str.
QUOTE(Kengura** @ 2011 02 22, 23:06) Rašė man viena mergina AŽ ir klausė apie jį taip pat, bet sakė, kad dabar kainos ten daug didesnės, tai nesuprantu kaip mum taip gerai papuolė Mes irgi gyvenome sitam hostelyje
Tai kaip ten su tuo Reichstagu? Per kiek laiko ateina patvirtinimai apie galimą ar negalimą apsilankymą?
Ne jaugi niekas nepirko Berlin WELCOM card? QUOTE(B.Jones @ 2011 02 23, 21:20) Tai kaip ten su tuo Reichstagu? Per kiek laiko ateina patvirtinimai apie galimą ar negalimą apsilankymą? Ne jaugi niekas nepirko Berlin WELCOM card? Aš ką tik gavau el laiškelį iš tūlo Axel Scholtz , kad nėra mano norimo laiko Bundestage Papildyta: B. Jones, pažiūrėk čia http://webcache.googleusercontent.com/sear...e=www.google.lt QUOTE(Beautiful Life @ 2011 02 23, 21:50) Mes irgi gyvenome sitam hostelyje O kaip smagu, o mes dar svarstėm, ar dažnai lietuviai čia užsuka Atleiskit, žinau kad jie skiriasi, bet visada pamirštu tuos skirtumus tarp hostelio ir viesbucio, dazniausiai sutapatinu juos QUOTE(Jolete @ 2011 02 23, 23:27) Na tiesiog noriu pasitikslinti, ar gerai supratau salygas kaip ten yra su tuo bilietų pirkimu, nes suprantu, kad jei aš perku sau, tai ir mano dukrytei jis galioja, papildomo pirkt nereikia, o kai pirksim bilietus, pvz į TV bokšta, tai ar tik man taikys ta nuolaidą ar ir vaikiškam bilietui? I dar, ar tikrai į Muziejus (Pergamo ir NUeves) yra nemokamai? Papildyta: [quote=Agotukas,2011 02 23, 23:09] Aš ką tik gavau el laiškelį iš tūlo Axel Scholtz , kad nėra mano norimo laiko Bundestage Papildyta: O kuriai dienai jūs užsakinėjot?
Na ką, ir man parašė, kad sorry, nėr vietos, o gal kas gali išversti man
ką reiškia šie užrašai Hausführung durch das Reichstagsgebäude (täglich um 10:30 Uhr, 13:30 Uhr, 15:30 Uhr, 18:30 Uhr ) Hausführung für ausländische Gäste (in unterschiedlichen Sprachen) Familienführung durch das Reichstagsgebäude (sonnabends, sonntags und ggf. an Feiertagen um 10:00 Uhr, 12:30 Uhr und 14:30 Uhr) Kindgerechte Führung durch das Reichstagsgebäude (täglich auf Nachfrage, nur für Schulklassen und Kindergruppen) Hausführung durch das Reichstagsgebäude mit Schwerpunkt Geschichte (täglich um 9:00 Uhr, 10:30 Uhr, 12:00 Uhr, 13:30 Uhr, 15:00 Uhr) Sakau gal kitokius galima rinktis , nebūtinai užsieniečiams QUOTE(B.Jones @ 2011 02 24, 08:48) Na tiesiog noriu pasitikslinti, ar gerai supratau salygas kaip ten yra su tuo bilietų pirkimu, nes suprantu, kad jei aš perku sau, tai ir mano dukrytei jis galioja, papildomo pirkt nereikia, o kai pirksim bilietus, pvz į TV bokšta, tai ar tik man taikys ta nuolaidą ar ir vaikiškam bilietui? I dar, ar tikrai į Muziejus (Pergamo ir NUeves) yra nemokamai? Galioja nuolaidos ir mamai ir vaikui su tuo pačiu bilietu. Dėl Pergamo ir Nueves nežinau, nors vaikams Pergamo muziejuje ar bus ką veikt? Mano supratimu ten vaikams neįdomu
[quote=B.Jones,2011 02 24, 19:30]
Na ką, ir man parašė, kad sorry, nėr vietos, o gal kas gali išversti man ką reiškia šie užrašai Familienführung durch das Reichstagsgebäude (sonnabends, sonntags und ggf. an Feiertagen um 10:00 Uhr, 12:30 Uhr und 14:30 Uhr) Kindgerechte Führung durch das Reichstagsgebäude (täglich auf Nachfrage, nur für Schulklassen und Kindergruppen) šitas reiškia- šeimos vizitas. aš parašiau tam užklausą, gavau patvirtinimą ir ten parašyta, kad laukite, kol pranešime ar yra vietų, tai dabar laukiu.....o, kai rinkausi tą užsieniečiams skirtą ir pasirinkdavau anglų kalbą, kalba vistiek nepasikeičia ir man iš vis net patvirtinimo nėjo išsiųsti, nes vis raudonai parašydavo, kad arba tipo data neteisingai parašyta arba laikas ne pagal formatą....užkniso visai, tai pakeičiau į šeimai skirtą, tai nors leido užklausą išsiųsti, bet įtariu, kad atsakymas bus irgi neigiamas..Už kiek laiko ,merginos, gaunate atsakymus? Aš tik vakar parašiau... o vaikučiams iki 18 m. Berlyne visi valstybiniai muziejai yra nemokami:), tame tarpe ir tie salos muziejai...
Man dėl šeimos vizito labai greit atrašė, bet jaučiu, kad ne ten būsiu pataikius, parašykit man į a.ž. persiųsiu laišką, gal jūs ką suprasit
Dėl to Bundestago.. aš vasario 12d. išsiunčiau jiems laišką el.paštu, nurodydama kiek žmonių ir datas, kuriomis norime apsilankyti (kovo 14-15), bet be nurodytų vizito laikų, nes pamaniau, kad taip daugiau galimybių pataikyti, jog bus laisvas, nors koks nors laikas tomis dienomis
QUOTE(waidila @ 2011 03 01, 10:58) Dėl to Bundestago.. aš vasario 12d. išsiunčiau jiems laišką el.paštu, nurodydama kiek žmonių ir datas, kuriomis norime apsilankyti (kovo 14-15), bet be nurodytų vizito laikų, nes pamaniau, kad taip daugiau galimybių pataikyti, jog bus laisvas, nors koks nors laikas tomis dienomis Waidila, kur nusiuntei????? Ta el forma, kur jų psl? Gal galėtum man savo naudotą formą atsiųsti???? AŠ tik datas pakeisčiau ir viskas
besucherdienst@bundestag.de siunčiau, atrašė iš kito emailo. Jokios formos aš nepildžiau, tik anglų kalba parašiau emailą, kad tokiomis dienomis būsime 4 asmenys Berlyne, ir norime apžiūrėti Bundestagą, ir kad laikas mums nėra svarbus, tinka bet koks, tomis dienomis. Pildžiau tik lentelę, ten kur reikėjo pavardes ir gimimo datas, bet ją man atsiuntė jau su atsakymu, kad tiek asmenų, galime apsilankyti tiksliu, jų laiške nurodytu, laiku.
Na tylu čia
turiu tokį klausimą, pasižiūrejau viešbutį,m ten rašo sąlygas, kad išsiregistruoti nuo 8-12 val, tai kaip suprast? Tai 6 ryto negalėsiu? QUOTE(B.Jones @ 2011 03 03, 12:51) Na tylu čia turiu tokį klausimą, pasižiūrejau viešbutį,m ten rašo sąlygas, kad išsiregistruoti nuo 8-12 val, tai kaip suprast? Tai 6 ryto negalėsiu? Manau, kad galėsi
Kas man atsitiko-pasiėmiau daryti check-iną online ir žiūriu, kad dukros asmens tap. kortelės galiojimas baigiasi už 2mėn. nuo grįžimo iš Berlyno.Gal yra tiksliai žinančių ar reikia naujos kortelės ar tiks ta pati??? gal kam taip buvo?
QUOTE(Lineikė @ 2011 03 07, 20:38) Kas man atsitiko-pasiėmiau daryti check-iną online ir žiūriu, kad dukros asmens tap. kortelės galiojimas baigiasi už 2mėn. nuo grįžimo iš Berlyno.Gal yra tiksliai žinančių ar reikia naujos kortelės ar tiks ta pati??? gal kam taip buvo? Kažkodėl manau, kad tiks
Na, gal kas pasidalins įspūdžiais po ilgo savaitgalio Berlyne?
Tiesa, kas gyvenot Leonardo viešbutyje, sakykite ar yra ten šampūnų mėginukų, ar temptis savo? Ar buvo plaukų džiovintuvas? QUOTE(B.Jones @ 2011 03 03, 13:51) Na tylu čia turiu tokį klausimą, pasižiūrejau viešbutį,m ten rašo sąlygas, kad išsiregistruoti nuo 8-12 val, tai kaip suprast? Tai 6 ryto negalėsiu? Pasakysi registraturoje,kad norit 6 val.ryto issiregistruoti,tai susitarsit kas ir kaip Paziurejau i viesbucio puslapi,tai registratura 24 val.per para dirba,nebus jokiu problemu
Sveiki keliautojai
Gal kam teko važiuoti pro Berlyną su savo automobiliu ir sustoti centre?
Sveiki, sugalvojome ir mes apsiprekinti Berlyne
Regional Train lyg R7 iki zoologijos sodo, o ten jau viskas vietoj. Paskatykit temos kelis psl atgal ir tikrai rasit daug info.
QUOTE(giesim @ 2011 03 18, 15:26) Sveiki, sugalvojome ir mes apsiprekinti Berlyne Labas http://www.s-bahn-berlin.de/, kairej pusej iveskit i langeli isvykimo adresa, nuvykimo vietos adresa, data, kada mazdaug reiketu, ir ismes visus galimus variantus. Aisku dazniausiai ten meta, kad truputi neaiskiai sistemai ivestas adresas, tai praso patikslint. Kai patikslinsit, ismes visus galimus variantus. Pasirinkit viena, ir tada patarciau dar ten po tvarkarasciu isijung "Show details", kad rodytu tarpines stoteles QUOTE(makka @ 2011 03 15, 15:01) Sveiki keliautojai Gal kam teko važiuoti pro Berlyną su savo automobiliu ir sustoti centre? Mes važiavom automobiliu ir sustojom gatvelėj šalia zoologijos sodo, kadangi buvom sekmadienį mokėti nieko nereikėjo http://www.zoo-berlin.de/zoo/besuch-ticket...ach-us.html?L=1 http://www.zoo-berlin.de/tierpark/besuch-t...ach-us.html?L=1 Kelias nuotraukas iš Berlyno Zoo sodo įkėliau į fotoreportažą http://www.supermama.lt/forumas/lofiversio...648210-350.html
Buvom ir mes Berlyne, labai patiko
Dar patiko žydų memorialas, kažkaip įspūdinga aikštė ir tos betoninės plokštės. Apsigyvenom fainam viešbutyje - hostelyje, toks neiškus, pusryčius labai gerus gavom, kambariai švarūs, dušas ir tualetai bendri, bet nesutikau nė vieno žmogaus QUOTE(Kengura** @ 2011 03 20, 11:09) Labas http://www.s-bahn-berlin.de/, kairej pusej iveskit i langeli isvykimo adresa, nuvykimo vietos adresa, data, kada mazdaug reiketu, ir ismes visus galimus variantus. Aisku dazniausiai ten meta, kad truputi neaiskiai sistemai ivestas adresas, tai praso patikslint. Kai patikslinsit, ismes visus galimus variantus. Pasirinkit viena, ir tada patarciau dar ten po tvarkarasciu isijung "Show details", kad rodytu tarpines stoteles Sveika, na bandziau as cia, bet
Aidulka, ačiū už atsakymą
Gaila, kad mes Berlyną aplankysim savaitės vidury... Gal prisimenat kiek kainuoja valanda stovėjimo aikštelėje (ne požeminėje)? QUOTE(giesim @ 2011 03 20, 23:22) Sveika, na bandziau as cia, bet Su S-bahn be persėdimų nenuvažiuosit, geriausiai važiuoti su RE7 (regional express) ir ryte į lėktuvą yra patogiu laiku tie traukinukai, tikrai patogu ir greitai QUOTE(Jolete @ 2011 03 21, 10:50) Su S-bahn be persėdimų nenuvažiuosit, geriausiai važiuoti su RE7 (regional express) ir ryte į lėktuvą yra patogiu laiku tie traukinukai, tikrai patogu ir greitai labai aciu uz pagalba http://www.mediasprut.ru/germ/all/berlin-ubahn.shtml
Kai busit pačiam Berlyne, tikrai viskas bus aiškiau ir tikrai viską rasit. Tie bilietai galioja visam transportui.
Papildyta: Tam prekybcentryje nebuvau, negaliu komentuoti. QUOTE(makka @ 2011 03 21, 09:29) Aidulka, ačiū už atsakymą Gaila, kad mes Berlyną aplankysim savaitės vidury... Gal prisimenat kiek kainuoja valanda stovėjimo aikštelėje (ne požeminėje)? Manau, kad visose aikštelėse, bent jau toj zonoj kur yra zoologijos sodas, valanda stovėjimo aikštelėj kainuoja apie 3 eur - kažkaip išsamesnės informacijos nepavyko rasti |