Liepsnita
2006 02 17, 17:27
Sveikos,
Jau kuris laikas ieškau išsinuomoti buto, bet kad su laikraščių skelbimais bergždžias reikalas - kiek skambini, tiek jau išnuomota arba kainos nerealiai didelės. Kiek paklausinėjau žmonių - tai visi tuos butus susiradę per pažįstamus. Ką įmanoma daryti, jei tokių nuomojančių nera?
Labai norėčiau jūsų patarimų šiuo klausimu. Kaip jūs gavot išsinuomot butą, kiek ieškojot ir t.t.. Aišku, ir jeigu kas kur turit laisvą gyvenamą plota - būtų malonu, kad irgi netylėtumėt. Ačiū labai ir lauksiu patarimų.
blondine
2006 02 18, 00:11
Kurį laiką ieškojau per laikraščius, paskui spjoviau ir parsidaviau už 100Lt firmelei. Priekaištų neturiu - informacijos siuntė daug ir anksčiau nei pasirodydavo laikraščiuose.
Tik firmelė firmelei nelygu. Į vieną kai paskambinau ir apsilankiau, tai

, po to norėjau skųstis dėl vartotojų teisių pažeidimo, bet laiko pagailėjau. O pasirinkau tokią įstaigėlę Švitrigailos g - vėj, tai kaip rašiau uoliai siuntė tel. nr.
Išsinuomavau, nesigailiu.
Sėkmės.
blondine, o už kiek ir kur išsinuomavai per tą firmelę? ir tikriausiai vieno kambario butą? ar dviejų?
blondine
2006 02 18, 00:36
QUOTE(Smurka @ 2006 02 17, 23:32)
blondine, o už kiek ir kur išsinuomavai per tą firmelę? ir tikriausiai vieno kambario butą? ar dviejų?
Ta firmelė tik "išduoda" tikrų nuomotojų tel, nes laikraščiuse retam skelbime tel.nr nuomotojo, dažniausiai tokių firmelių. Nori nr - mokėk.
O išsinuomavau tradiciškai - du kambariai už 600. Ilgiau palaukus galėjau rasti ir pigiau truputį, bet mane laikas spaudė.
Liepsnita
2006 02 18, 14:55
QUOTE(blondine @ 2006 02 18, 00:36)
Ta firmelė tik "išduoda" tikrų nuomotojų tel, nes laikraščiuse retam skelbime tel.nr nuomotojo, dažniausiai tokių firmelių. Nori nr - mokėk.
O išsinuomavau tradiciškai - du kambariai už 600. Ilgiau palaukus galėjau rasti ir pigiau truputį, bet mane laikas spaudė.
Ačiū už informaciją. Šiaip tikrai sudominai, nes už 600lt 2 kambarių butas - visai padoriai.. Kurioj tiksliai vietoj ta firma yra? Ar ji nors kažkiek garantuoja, kad suras butą? Ar gali būti ir taip, kad už 100lt nieko negauni..
blondine
2006 02 18, 15:28
QUOTE(Liepsnita @ 2006 02 18, 13:55)
Ačiū už informaciją. Šiaip tikrai sudominai, nes už 600lt 2 kambarių butas - visai padoriai.. Kurioj tiksliai vietoj ta firma yra? Ar ji nors kažkiek garantuoja, kad suras butą? Ar gali būti ir taip, kad už 100lt nieko negauni..
Parašiau tau až apie firmos koordinates.
Tiesa, mano butas be baldų, bet aš tokio ir ieškojau - nenoriu vaikščioti apie svetimas sekcijas ir lovas, kaip apie šventas karves. Be to mano supratimas apie interjerą dažniausiai skiriasi nuo statistinio
O apie garantijas? - tokių nežinau, bet man siuntė po kokius 10 tel.nr. po tris kartus per sav., buvo iš ko rinktis. Beje, meluočiau sakydama, kad visi po 600Lt. Dauguma brangesni, bet... kas ieško...
Aš manau, kad agentūrai galima mokėti
tik tada, kai surandi ir išsinuomoji butą, kurį jie siūlė. Visais kitais atvejais nematau už ką mokėti
Mes dabar gyvename jau antrame bute

Abu susiradom patys, be jokių pažįstamų.
Pirmojo ieškojau labai negeru laiku- rugpjūčio mėnesį, kai paieška itin aktyvi, važiuoja studentai ir t.t. Bet pasisekė- internete netyčia pamačiau internete prieš kelias minutes įdėtą skelbimą ir iškart skambinau. Nelabai buvo iš ko rinktis, o ir butas atrodė padorus, išsinuomavom.
Pagyvenę ėmėm planuoti, kad vasarą reikės išsikraustyti (kone geriausias laikas nuomotis) ir padavėm skelbimą, kad ieškom buto- pasižvalgymui. Gavom labai gerą pasiūlymą ir išsikraustėm ~po mėnesio.
Susirasti įmanoma, ypač, jei nespaudžia laikas
o mes ieskojom kitaip, parasiau skelbimuka, kad ieskau vieno kambario butu uz tokia tai kaina ir mano telefonas. pasiulymu buvo daug daugaiu nei per laikrasti ir rinktis buvo galima. issinuomojom butuka, dabar jau 3 metai kaip ten.
Nezinau ar Vilniuje yra tokiu firmu, bet Klaipedoje zinau viena tikrai, kuri pirma suranda buta, o tik tada paima pinigus. ir kiek zinau 50Lt. vilniuje brangesnes paslaugos.
Kurmaitiene
2006 02 21, 16:52
Pati esu nuomininkė. Patikėkit, geriausi variantai per pažįstamus. Informuoji visus pažįstamus, ir žiurėk po kokių 2 savaičių išaiškėja, kad tavo bendradarbės vyro sesers kaimynės puseserė norėtų išnuomoti butą nebrangiai, bet, kad nuomininkai būtų patikimi. Laiku mokėtų nuomą, nenusiaubtų buto, nedarytų bordelių ir t.t. Aš taip ir esu susiradus. Ir moku 30 proc. mažiau, nei kiti. Ir šeimininkams gerai, nes šiaip jie yra stipriai nukentėję nuo nesažiningų nuomininkų.
QUOTE(Negan @ 2006 02 21, 14:54)
Nezinau ar Vilniuje yra tokiu firmu, bet Klaipedoje zinau viena tikrai, kuri pirma suranda buta, o tik tada paima pinigus. ir kiek zinau 50Lt. vilniuje brangesnes paslaugos.

labai būtų idomu sužinoti kokia čia firma, nes skamba tai nerealiai
Simasss
2006 02 21, 20:17
Mes ir su drauge pradėjom ieškotis butuko nuomuotis, gal kas patartų kokią firmelę Kaune?
Nes norėtume susirasti kuo greičiau
mes nuo gegužės mėn. žadame nuomoti butuką 2 kambarių Kaune
Violeta*
2006 03 06, 18:22
Mane domintų 2 kamb. tvarkingas butas su baldais Vilniuje..Iki 600 Lt + patarnavimai..Jei turit k1 pasiūlyt, laukiu info
motinyte
2006 03 06, 21:09
reikia butuko Kaune..šeimai su vaikeliu..ilgesniam laikui...1-2kamb...gali būti baldai tik virtuvėj..minimaliai...lauxim AŽ..
Simasss
2006 03 07, 21:49
Mums ir reikia 1 kamb. butuko Kaune, kažkas negerai su Kaunu niekaip nerandame
motinyte
2006 03 07, 22:38
QUOTE(Simasss @ 2006 03 07, 21:49)
Mums ir reikia 1 kamb. butuko Kaune, kažkas negerai su Kaunu niekaip nerandame

va va, tas pats ir mums..rasti tai manoma, bet kaina neįkandama

...
net nežinau ar verta ieškot...šiuo metu mokam 180lt už nuomą...įtariu nebeįmanomą už tiek rast..
Simasss
2006 03 07, 23:13
Tai jei jis mazas ar kokia priezastis, galit mums uzleisti:)
motinyte
2006 03 08, 18:59
jooo..tikrai per mažas nebetelpam su savo hiperaktyviuku..jei rasim sau tinkamą..duosiu žinią

...tik bijau, kad neužkeltų šeimininkė kainos..nor už tokį urvą daugiau net nevera mokėt
mamaitiene
2006 03 08, 20:52
Kaune kaip tik mano teveliai kaskur nuo balndz-geguzes isnuomuoja 2 kamb. tvarkinga nedideli buta netoli telekomo. isnuomuoja kaskur iki lapkr.men.
Jei ka sudominau - rasykit
kiulkis
2006 03 09, 20:45
bet kokio...gali būti ne visi baldai..pvz, be lovos spintos...ilgesniam laikui..šeimai
mes su draugu irgi ieskomes vieno kambario butuko vilniuje,esame dirbanti pora,ieksome tvarkingo buto,gali buti be baldu tiks u virtuves baldais.Domina rajonai:virsuliskes,karoliniskes,pasilaiciai,justiniskes,seskine.kaina iki 550 lt + komunalines.jei turit ka pasiulyti rasykit dajli69@yahoo.com
Solopgang
2006 04 04, 09:58
gal klaipedoje turit kas ka pasiulyt nuomotis? nes seimininkai kelia nuoma iki 400 simtu, tai reik naujo, 1- 1.5 kambario butuko. reikia greitai, sia savaite
Kaune laaaaabai reikia skubiai neberangiai. O tai tuoj gatveje reiks gyventi
Mazoji_
2006 04 06, 13:39
Klaipėdoje reikalingas 1 k. butas, geriausia būtų tik su virtuvės baldais, gali būti be baldų arba su daliniais baldais (išsinuomotų jauna, tvarkinga, dirbanti pora). Jeigu kas nors išnuomojate tokį butą, rašykite į AŽ
mums irgi reikia 1 kamb. butuko Vilniuje,Grigiskese. Gal kas gali pasiulyti ar perleisti?
motinyte
2006 04 06, 19:43
mums irgi Kaune reikia..deja, paklausa viršija pasiūlą..ir dar tos kainos

..paimtume ir 3kamb.
Labukas, mes irgi su draugu ieskom 1-2 kamb.butuko Kaune.

nes dabar gyvenam trise, mes ir jo brolis.

niekam sito nelinkeciau. Padekit susirast
motinyte
2006 04 25, 18:22
man toks klausimukas iškilo..ar kas nors, kurie čia ieškojot buto radot ką nors?
kikutis
2006 04 25, 20:59
kaune labai sunku rasti butą. Šiuo metu ir pati ieškausi 1 arba 2 kambarių butą su baldais. Mano dabartiniai šeimininkai sumąstė parduoti butą, kuriame dabar gyvenu. Jis man taip patiko, bet pardavimo kaina idiotiška. Tiek neuždirbu, kad galėčiau rizikuoti pirkti. Ir apskritai esu susinervinusi, nes sutartyje pasirašėme, kad būsiu iki birželio vid. O dabar kraustykis kuo greičiau. Taigi, jei kas nors žino, kokį variantą, pasiūlykite. O gal galite rekomenduoti kokią patikimą agentūrą ?
QUOTE(vzilma @ 2006 03 01, 14:54)
mes nuo gegužės mėn. žadame nuomoti butuką 2 kambarių Kaune

QUOTE(mamaitiene @ 2006 03 08, 19:52)
Kaune kaip tik mano teveliai kaskur nuo balndz-geguzes isnuomuoja 2 kamb. tvarkinga nedideli buta netoli telekomo. isnuomuoja kaskur iki lapkr.men.
Jei ka sudominau - rasykit

Parašykit į až už kiek išnuomotumėt nuo gegužės ir kokiam rajone, ar su baldais ir t.t.

Ačiū.
Mums reikalingas 1 kambario butukas Vilniuje. Kaina iki 500Lt. Gal kas turit ka pasiulyt?
dainele
2006 05 03, 20:41
As isnuomoju 2-ju kamb. buta privacioje valdoje, Fredoje, palepeje.
Butas sildomas/reguluojamas autonominiu duju katilu. Kaina 550LT (dar galima tartis

), +komunaliniai )labai zemi) +vieno menesio uzstatas. Namas ir butas tvarkingi, su uzdaru kiemu ir vieta automobiliui,netoli misto centro, per MKCiurlionio tilta..
Issamesne info rasite skelbimu lentoje "KITA".
Taip pat ir isnuomojame soda Gervenupyje visam sezonui ( nuo pavasario iki velyvo rudens, pagal pageidavima). Si skelbima taip pat ziurekite skelbimu lentoje "KITA"
NOreciau ideti isnuoomjamo buto nuotrauka ir tuopaciu nama, kuriame butas nuomojamas, be tnezinau kaip ikelti nuotraukas is savo kompo. Gal kas galite padeti?
Ciukyta
2006 05 14, 15:10
kaip matau ne mes vieni, kurie kaune neranda buto. mes jau keleta men. ieskom ir

... jei kas galite padekit.noretume 1kam.,geriausia Dainavoje

ir moketume iki 300 lt nuoma + mokesciai.
busime labai dekingi uz pagalba.
kikutis
2006 05 14, 19:42
O aš nusprendžiau nusipirkti butuką. Tai dabar nuomuosius iš banko, kuris po kiek laiko bus mano
va kaune mes ir niekaip nerandam...kaip uzkeikta..paklausa virsija pasiula..butinai reik su baldais ir buitine technika..idealu butu 1kambario uz padoria kaina..arba 2ju kitu atveju..gyvenam kol kas su tevais

..ziauriau nebuna turbut..neabejoju kad isivaizduojat

..jei kas ka nors zinot, buciau labai dekinga..
+37065485214
Mes pagal iskaba po buto langu.Cia tokia mada po langu iskabinti lentele su tel.numeriu.Labai patogu.Taip ir susiradom.
Kur rasti nebrangiai buta ar kambari Vilniuje?

Gali buti ir bendrabutis.
Katuliux
2006 05 31, 10:18
QUOTE(KasYra @ 2006 05 29, 15:25)
Kur rasti nebrangiai buta ar kambari Vilniuje?

Gali buti ir bendrabutis.
Mes irgi ieskomes, ir sekasi

nekaip, aisku gal sektusi ir neblogai, jei zinoma pinigu kaip sieno butu
QUOTE(Katuliux @ 2006 05 31, 08:18)
Mes irgi ieskomes, ir sekasi

nekaip, aisku gal sektusi ir neblogai, jei zinoma pinigu kaip sieno butu

Aha,pas mus tu pinigeliu irgi nelabai yra
Pepiuke
2006 06 21, 09:33
As irgi ieskau 1 kambario buto vilniuje:(
Mane domintu sie rajonai: seskine, zirmunai, snipiskes.
minella
2006 06 22, 13:11
Mes ieškome išsinuomoti buto Kaune. Už vieno kambario butą siūlome 300lt+ mokesčiai, už 1,5 kamb. butą siūlome 400lt+ mokesčiai. Mums nereikia baldų, tereikia, kad minimaliai butų paremontuotas, ne visiška skylė. Gal per mažai siūlome? Ar per daug norime už tokią kaina?
Vieninteliai būdai pigiai rasti butą Vilniuje yra:
1) turėti turtingus tėvelius,
2) turėti turtingus antrosios pusės tėvelius,
3) negyventi Vilniuje
QUOTE(minella @ 2006 06 22, 12:11)
Mes ieškome išsinuomoti buto Kaune. Už vieno kambario butą siūlome 300lt+ mokesčiai, už 1,5 kamb. butą siūlome 400lt+ mokesčiai. Mums nereikia baldų, tereikia, kad minimaliai butų paremontuotas, ne visiška skylė. Gal per mažai siūlome? Ar per daug norime už tokią kaina?
http://www.bntk.lt/index2.php?option=nuomabutaiŽiūrėk kasdien, vis pasipildo naujais skelbimais. Būna labai gerų. Pati per čia susiradau.
ma tai drauge perleido buta kai issikrauste kitur
Mildutė
2006 06 28, 20:19
QUOTE(Liepsnita @ 2006 02 17, 17:27)
Sveikos,
Jau kuris laikas ieškau išsinuomoti buto, bet kad su laikraščių skelbimais bergždžias reikalas - kiek skambini, tiek jau išnuomota arba kainos nerealiai didelės. Kiek paklausinėjau žmonių - tai visi tuos butus susiradę per pažįstamus. Ką įmanoma daryti, jei tokių nuomojančių nera?
Labai norėčiau jūsų patarimų šiuo klausimu. Kaip jūs gavot išsinuomot butą, kiek ieškojot ir t.t.. Aišku, ir jeigu kas kur turit laisvą gyvenamą plota - būtų malonu, kad irgi netylėtumėt. Ačiū labai ir lauksiu patarimų.
Kol ieskojau buto, tai privargau labai

Bet radau tikper pazistamus

O dabar kai jau reikia pradeti studijuoti ir rasti buta Kaune, tai ne kas, pazistamu nera

Draugas mano Kaune dirba, tai bandysim ieskot, bet sunku. Tai linkiu sekmes rasti
Super-Tėtis
2006 06 28, 20:54
Mes tai radom per popierinius skelbimus rajone, kur mums reikėjo, ir geriau nei jau tikėjomės rasti.
Prieš tai ieškojom ir per alioreklamą, ir per agentūras, ir patys internete ir alioreklamoj skelbėmės. Negali sakyti, kad variantų nebuvo, bet kažkaip visus gerus prieš pat nosį kažkas kitas paimdavo ;-) Neįsivaizduoju ką kokie studentai darys rudeniop
La fraise
2006 06 28, 22:36
mes radom per alio reklamos skelbimus...
kadangi tuo metu labai reikejo, o paieskos buvo ne kokios, tai issinuomavom vieno kambario uz 600lt

siaip brangu, noretume kur pigiau rasti, bet....
kristina111
2006 06 28, 22:44
Mes tvarkome buto pirkimo dokumentus. Dabartini buta nuomosime. Tiesa, neanksciau nei uz 3 menesiu, nes ta kur perkam reikes remontuoti... Dabartini buta nuomosime su baldais ir buitine technika. Jis - 2 kambariu, 60 kvadratu. Kauno Senamiestyje. Nuoma pigi tikrai nebus, nes butas tvarkingas... Jei rudeni kas domesites, parasykite i mano pasta tavokelione@gmail.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.