Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lotynų Amerikos šokių pamokos
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
dianita
4u.gif Labutis 4u.gif

Šiuo metu visame pasaulyje įvairaus amžiaus žmonės mokosi šokti lotynų amerikos šokių (salsa, merenga, tango, etc.).. Be to, visos žinom, kad šokiai - tai labai geras būdas gražiai sulieknėti ir padailinti figūrą. Taip pat keliaujant, dažnai galima atsidurti situacijoje, kai gali tekti rinktis - ar sėdėti ar šokti šio stiliaus šokius kartu su visais tongue.gif

Taigi.. prašome pasidalinti informacija kur Lietuvos miestuose galima mokintis šokti salsą, o taip pat ir kitus lotynų amerikos šokius.. kokie yra klubai, galbut privačios studijos?

Aš pati ieškau Kaune, gal kas žinote? mirksiukas.gif
MEDUNE
Jo, sokiai labai sexsi,ir nauda,ir pramoga.Man tai dar ir "flamenko"patinka,bet gan sudetingas sokis.As gyvenu Ispanijoj ir tikrai tu sokiu lankstumas,mmmmmmm.MERENGE,SALSA,CHABATA,Argentinos Tango,FLAMENCO,SEVILLANAS.Bet gaila cia padeti negaliu,negaliu zinoti ka ten Kaune turite,bet dalykai verti demesio. bigsmile.gif schmoll.gif
dianita
QUOTE(MEDUNE @ 2006 03 04, 17:26)
Jo, sokiai labai sexsi,ir nauda,ir pramoga.Man tai dar ir "flamenko"patinka,bet gan sudetingas sokis.As gyvenu Ispanijoj ir tikrai tu sokiu lankstumas,mmmmmmm.MERENGE,SALSA,CHABATA,Argentinos Tango,FLAMENCO,SEVILLANAS.Bet gaila cia padeti negaliu,negaliu zinoti ka ten Kaune turite,bet dalykai verti demesio. bigsmile.gif  schmoll.gif
*

taip taip 4u.gif man irgi labai patinka... na flamenko ir sevillanas tai paliksim gal profesionalams (kazkada tarptautineje stovykloje mokino ispanas sevillanas,fainai, bet labai jau sudetinga ax.gif ).. o va paplite merenga, sala, tango ir t.t. tai jega.. gaila, kad pas mus kazkaip nera taip paplite kaip kitose uzsienio valstybese, kur tokiu klubu ir kursu vos ne ant kiekvieno kampo ir uz normalia kaina... verysad.gif
MEDUNE
4u.gif ax.gif
QUOTE(dianita @ 2006 03 06, 11:27)
taip taip  4u.gif  man irgi labai patinka... na flamenko ir sevillanas tai paliksim gal profesionalams (kazkada tarptautineje stovykloje mokino ispanas sevillanas,fainai, bet labai jau sudetinga ax.gif ).. o va paplite merenga, sala, tango ir t.t. tai jega.. gaila, kad pas mus kazkaip nera taip paplite kaip kitose uzsienio valstybese, kur tokiu klubu ir kursu vos ne ant kiekvieno kampo ir uz normalia kaina... verysad.gif
*

mirksiukas.gif Pries kokius 5 metus,pamenu su vyru nuejom i diskoteka ir kada paleido ispanu muzikele,pradejom sokti merenge,tai ziurejo i mus kaip i beprocius.Man tokia geda pasidare.O mano vyras irgi pasimete,tai tuo man ir baigesi Lietuvoje.Kad mes labai jau tradicionalus. doh.gif doh.gif doh.gif
tina31
Labutis as is Klaipedos metus laiko sokau sokiu studijoj SVAJONE thumbup.gif man labai patiko ismokau daug ivairiu sokiu.Bet del sveikatos teko nutraukti pamokas,bet tikiuosi dar kada sugryziu.www.art.lt/svajone cia musu klubo puslapis paskaitinekit manau bus idomu.
mintyse
Kaune šiuo metu linijiniai šokiai vyksta "Vijolinoje", Perkūno al., ant Parodos kalno. Bet mano žiniomis jie vyksta jau nuo kovo mėn., tai gali būti šiek tiek sunkoka grupę pasivyti. Kaina - 40 litų / mėn.
Kas lanko, labai patenkintos, ir mokytoja thumbup.gif
ladybird
Labukas, kaune AMAZON GYM antradieniais sokami butent sie sokiai. Dabar vyksta velykine akcija 2 men. 2 asmenys gali sokti uz vieno kaina. zmonem 160 Lt. o jei vienas tai lyg ir 110. Nebutinai turi buti pora gali su drauge ateit ar su mama ar su sese. Zodziu su kuo nori. 18:15 uzsiemimai antradieni.
node
Sveikos!
Aš lankau linijinius šokius Vijolinoje, apie kurią kalbėjo Mintyse. Tikrai labai greitai laikas praeina ir mokytoja superinė smile.gif 4u.gif
Labai gera laisvalaikio praleidimo forma, o jeigu dar pavyks numesti kokį kilogramiuką, išvis bus thumbup.gif thumbup.gif
Ba_Bochka
O kur Vilniuje būtų galima nebrangiai šokių kursus lankyti?
Enija
QUOTE(Ba_Bochka @ 2006 04 10, 13:27)
*

lindyhop.lt
ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS
Line Dance
Per google galima rasti labai daug ir pasirinkti pagal kainą ir atstumą iki namų.
Lankau nepigiai kainuojančią, bet rinkausi arti namų.
nikitux
Vilniuje yra Studija "Šokio harmonija" ten ir po viena galima šokti ir porose.
Ju svetaine www.sokiai.visiems.lt
Rube
QUOTE(Ba_Bochka @ 2006 04 10, 14:27)
*

www.salsa.lt wink.gif
pati lankau salsa poroms, uzsiemimai vyksta Mulen Ruzo restorane, ten yra atskira sale, kur vyksta tie sokiu uzsiemimai smile.gif labai patinka happy.gif
gaika
QUOTE(Enija @ 2006 04 11, 21:36)
lindyhop.lt
ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS
Line Dance
Per google galima rasti labai daug ir pasirinkti pagal kainą ir atstumą iki namų.
Lankau nepigiai kainuojančią, bet rinkausi arti namų.
*

o ne paslaptis kas ta nepigiai kainuojanti prie namu? smile.gif
Keiti
Mane irgi domina Kaunas, gal kas galite pasidalinti patirimi?
liniokas
QUOTE(Ba_Bochka @ 2006 04 10, 13:27)
*

T.Petreikio šokių studija ax.gif www.valsas.lt
Nuo rudens bus linijinių šokių grupės.
Brangumas - sąlyginis dalykas mirksiukas.gif
Ewe
QUOTE(Keiti @ 2006 07 07, 13:30)
Mane irgi domina Kaunas, gal kas galite pasidalinti patirimi?
*

mes su vyru uzsiraseme i sokiu kluba "salsa manija" i pradedanciuju grupe smile.gif nuo rugsejo 12d. kaina 1asm. 45lt/men. susitikimai vykta viena karta per savaite nuo 18:45 iki 20:00
Adresas: Demokratų g. 53, Kaunas. jei sudomino brukstelk AZ parasysiu emeila arba tel nr.
jurgga
As galiu pakviesti pas save 4u.gif
Bet toki, Mariu gvej. Jei domina rasykit i az.
*mamusikas*
Aš tai Vilniuj lankau šokių studijoj "Indance", čia ant Tauro kalno. Man labai patinka drinks_cheers.gif
Ulzana85
NAUJA ŠOKIŲ STUDIJA ,,MAGNOLIJA“ kviečia vaikus, jaunimą ir suaugusius į:

• Jogos pamokėlės mažiesiems;
• Kūno terapija mažyliams ir jų mamoms;
• Šokių pamokėlės mažiesiems;
• Street dance, hip-hop šokiai;
• Jazz /Modern šokis;
• Pilvo šokiai vaikams ir suaugusiems
• Flamenko šokiai;
• Lotynų Amerikos šokiai;
• Pramoginiai šokiai;
• Body balance;
• Joga
• Kalanetika
• Aerobika

Pirmas užsiemimas nemokamas ! Išbandykite!

REGISTRUOKITĖS DABAR!!!

Švitrigailos g. 11 F ( Folio Verslo leidykla)
Išsamesnė informacija
Tel: +37067426688
ulzana@magnolija.lt
www.magnolija.lt
La loca
Dėmesio! Dėmesio! Dėmesio!

Flamenco vakaras

„Flamenco viene del sur...“ (Flamenco ateina iš pietų...)

Ketvirtadienį, vasario mėn. 26 d. 20 val. Obuolio muzikos klube (Šnipiškių g. 3, Vilnius)

Palydėkime žiemą su raudono vyno taure.

Kviečiame visus visus visus!

Šoks „Tientos“

Įėjimas nemokamas.

clap.gif sokiai.gif assa.gif
Karameline
Labukas,gal kas žinot kur Kaune galima mokytis šokti flamenko?
Ieškau užsimušdama ir kaip nieko,taip nieko.Ir Vilniuj,ir Klaipėdoj yra,o va Kaune nieko verysad.gif
Twiggy
QUOTE(Ewe @ 2007 09 04, 11:52)
mes su vyru uzsiraseme i sokiu kluba "salsa manija" i pradedanciuju grupe  smile.gif  nuo rugsejo 12d. kaina 1asm. 45lt/men. susitikimai vykta viena karta per savaite nuo 18:45 iki 20:00
Adresas: Demokratų g. 53, Kaunas. jei sudomino brukstelk AZ parasysiu emeila arba tel nr.
*

Gal galit jau pasidalinti ispudziais? Ar butina buti su pora? smile.gif
verachole
QUOTE(dianita @ 2006 02 13, 12:11)
Be to, visos žinom, kad šokiai - tai labai geras būdas gražiai sulieknėti ir padailinti figūrą.

Kad suliekneti vien sokiu nepakanka. Sudeginti reikia daugiau kaloriju, negu gauname su maistu. Kitaip... nu pacios suprantat smile.gif

Kaslink kokius sokius sokti, tai cia gali buti keletas idomiu kriteriju.
1. Galima sokti kas labiausiai patinka ir, jei tai bus nepopuliarus sokis, gali tekti sokti paciai su savim.
2. Jeigu tuos sokius mazai kur soka, velgi negerai.
3. Jeigu issirinkti kazka is populiariu sokiu - yra galimybe, kad jus pakvies, jei bus pakankamai sokanciu ir bus vietu, kur tie sokiai sokami.
Yra keletas vietu, kur yra ivairiu sokiu apklausu. Viena is ju - Šokių dešimtukas - kokie šokiai labiausiai patinka?:

Salsa sokiai - desinej apacioj (kad pamatyti rezultatus, pirmiau reikia prabalsuoti)

Kaslink salsos, Kaune yra toks Donatas Chlebinskas. Mano nuomone, jis geriausias ax.gif
Vilniuje galima mokytis pas Viktorija. Cia yra sarasas elementu, ka galima gauti uz savo pinigelius (skyrelyje "salsa pamokos"):

Šokių pamokos Vilniuje

Coliukė121
QUOTE(liniokas @ 2006 07 08, 11:28)
T.Petreikio šokių studija  ax.gif www.valsas.lt
Nuo rudens bus linijinių šokių grupės.
Brangumas - sąlyginis dalykas mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif Ten thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.