Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
naitas
QUOTE(p Raganyte @ 2011 09 24, 18:47)
Grybuku kepejeles, kaip padarote toki balta IDEALIAI pasidengianti glaju? Sudeti naudoju: pienas + cukraus pudra + citrinos rugstele. Pasidenge sykart kazkaip permatomai kur ploniau, be to - atsokineja nuo grybuko koto atkandant (nutrupa).  doh.gif  4u.gif
Gal cukraus pudros per mazai dejau? Jau ir taip labai tirsta mase buvo.  g.gif
*


kam tas pienas?
reikia dėti cukraus pudrą, kiaušinio baltymą ir citrinos rūgštelę. Jeigu sudėsit visą kiaušinio baltymą, tai gausis daug glajaus. tai dėkit gal pusę to baltymo, ir tada dėkit cukraus pudros, vis maišykit, dėkit čiut čiut citrinos rūgštelės, maišykit, paragaukit. Ir žiūrėkit, kada jau masė apytirštė, galima bandyt kišt grybuką. Iškėlus grybuką, neturi nubėgti ta masė. Ir lašėti neturi. Turi tingiai pasilikti.

Jeigu pasidarėt per tirštą masę, tada pusę šaukšelio, ar porą lašų vandenuko paprasto įpilkit.
p Raganyte
QUOTE(naitas @ 2011 09 27, 21:37)
kam tas pienas?
reikia dėti cukraus pudrą, kiaušinio baltymą ir citrinos rūgštelę. Jeigu sudėsit visą kiaušinio baltymą, tai gausis daug glajaus. tai dėkit gal pusę to baltymo, ir tada dėkit cukraus pudros, vis maišykit, dėkit čiut čiut citrinos rūgštelės, maišykit, paragaukit. Ir žiūrėkit, kada jau masė apytirštė, galima bandyt kišt grybuką. Iškėlus grybuką, neturi nubėgti ta masė. Ir lašėti neturi. Turi tingiai pasilikti.

Jeigu pasidarėt per tirštą masę, tada pusę šaukšelio, ar porą lašų vandenuko paprasto įpilkit.
*


Piena mieliau naudoju vietoj kiausinio baltymo, nes kiausinio baltymas ir lieka ,,zalias" - neapdorotas jokiu karstu budu. Truputi vengiu del visokiu galimu bla bla. Idomu, gal nuo tokio cukraus kiekio praktiskai belielka labai minimali tu bla bla (dezinteriju ir pan) tikimybe? g.gif

Labai dekui labai uz issamu paaiskinima! thumbup.gif 4u.gif

P.S. O jei kepate didesni kieki grybuku, kur tuos likusius kiausiniu trynius sunaudojate??? Nesakykit, kad kiausiniene kepate... rolleyes.gif blush2.gif
MergickaN
As baltymuus su cukraus pudra ir rugstele dar pakaitinu ant garu voneles tada ir nelieka gal tu tiek bla bla lotuliukas.gif ir labai greit isdziusta kotelis. kol sutepu visus grybus tai jau kiti sausi ir galima darbuotis su galvom.
o is kiausiniu tryniu darau visko ka tik sumastau. aisku kartais iskepu ir kiausiniene lotuliukas.gif
p Raganyte
Kaip transportuojate grybukus per karscius??? Pas mus prasidejo Bobu vasara, o as prikepiau grybuku vienam labdaros renginukui... O kaip dabar pristatyti juos i baznycia uz 10 km??? Sokoladas visa diena dziusta - niekaip nenudziusta... doh.gif blink.gif
Gal kepti vel is naujo ir maisyti su konditeriniu sokoladu? unsure.gif Padekit - liko dar tik rytojus visiems kepimams ir dekoravimams. doh.gif unsure.gif
raima.ma
QUOTE(p Raganyte @ 2011 09 29, 22:58)
Kaip transportuojate grybukus per karscius??? Pas mus prasidejo Bobu vasara, o as prikepiau grybuku vienam labdaros renginukui... O kaip dabar pristatyti juos i baznycia uz 10 km??? Sokoladas visa diena dziusta - niekaip nenudziusta...  doh.gif  blink.gif
Gal kepti vel is naujo ir maisyti su konditeriniu sokoladu?  unsure.gif Padekit - liko dar tik rytojus visiems kepimams ir dekoravimams.  doh.gif  unsure.gif
*


Bet 10 km - ne atstumas, nebent pėsčiomis eitumėt. Niekas neištiš. O ar nebandėt daryti glaistą iš kiaušinio baltymo, cukraus pudros ir citrinos rūgštelės. Džiūsta greitai
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2011 09 23, 15:14)
turejau galvoje ne grybuku keptuve, o voveraiciu ta iranki  mirksiukas.gif 
su grybukais viskas ok, tik pirma karta lipo, bet isploviau, dar ilgiau pakaitinau is pradziu be aliejaus, paskui su ir viskas ok smile.gif
*


su voveraičių įrankiu problemų nėra - įpilat į puodą aliejaus (arba riebalų - galima maišyti aliejų per pusę su taukais), įmerkiate įrankį, kaitinate.
Manau, kad problema tešloje. Ne visada voveraitė atšoksta. Kartais tenka stumtelėti pagaliuku - naudoju pagaliukus kinų maistui - labai gerai.
Sėkmės
p Raganyte
QUOTE(raima.ma @ 2011 09 30, 07:41)
Bet 10 km - ne atstumas, nebent pėsčiomis eitumėt. Niekas neištiš. O ar nebandėt daryti glaistą iš kiaušinio baltymo, cukraus pudros ir citrinos rūgštelės. Džiūsta greitai
...

Mano grybuku sokoladines kepures nedziusta, kai karsta lauke. Su baltu galaistu viskas liuks, o sokoladiniu kepuriu glaisto - net priliesti negalima. Per nakti atveso - sustingo, o dabar jau 23 silumos kambaryje - vel limpa prie pirstu. Kas bus idienojus, kai dar karsciau bus?! doh.gif unsure.gif
ingauk
QUOTE(raima.ma @ 2011 09 30, 07:41)

su voveraičių įrankiu problemų nėra - įpilat į puodą aliejaus (arba riebalų - galima maišyti aliejų per pusę su taukais), įmerkiate įrankį, kaitinate.
Manau, kad problema tešloje. Ne visada voveraitė atšoksta. Kartais tenka stumtelėti pagaliuku - naudoju pagaliukus kinų maistui - labai gerai.
Sėkmės
*


teslos receptas paimtas is SM netgi tos temos pirmam psl kur yra, tai nemanau jeigu visoms iseina tai blogas receptas g.gif schmoll.gif
MergickaN
QUOTE(p Raganyte @ 2011 09 30, 11:35)
Mano grybuku sokoladines kepures nedziusta, kai karsta lauke. Su baltu galaistu viskas liuks, o sokoladiniu kepuriu glaisto - net priliesti negalima. Per nakti atveso - sustingo, o dabar jau 23 silumos kambaryje - vel limpa prie pirstu. Kas bus idienojus, kai dar karsciau bus?!  doh.gif  unsure.gif
*


jeigu sokoladas minkstas taip ir bus jau, nieko cia jau nepadarysi. man viena karta taip buvo irgi doh.gif
ingauk
QUOTE(MergickaN @ 2011 07 12, 00:36)
ant virykles uzsikaiciu vandens ir uzsidedu puoda su saldainiais , kad sie istirptu nuo garu.i saldainius ipilu sauksta vandens kad skystesnis but sokoladas. visada kol dazau galvas laikau ant virykles nes gereit stingsta. isdziuve galvos neterlioja, nelimpa buna grazios ir skanios.  blush2.gif
*


o kokiam kiekiui saldainiu tas saukstas vanduo g.gif
MergickaN
QUOTE(ingauk @ 2011 10 09, 11:07)
o kokiam kiekiui saldainiu tas saukstas vanduo  g.gif
*


tiksliai nepasakysiu nes pilu is akies. vandenuko reik visai nedaug. kaip paimi gryba ir nudazai jo galva tai turi lygiai pasidengti, jei pasidengia nelygiai ir ir daug mases uzsitepa tada reik vandenuko sauksteli dar ipilti. jei padaugini vandens reik ilgiau palaikyt ant garu voneles. ax.gif
Tepaluota
Aš į šokoladą niekada nepilu vandens schmoll.gif Pieną ar grietinėlę tik.
MergickaN
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 09, 13:34)
Aš į šokoladą niekada nepilu vandens  schmoll.gif Pieną ar grietinėlę tik.
*


as nesu dariusi su sokoladu. bet man idomu koki kieki pilti grietineles ar pieno i koki kieki sokolado? g.gif
vandenuka as pilu i saldainius Kregzdute nes su jais darau labai skanus grybukai gaunas man thumbup.gif
Tepaluota
QUOTE(MergickaN @ 2011 10 09, 20:04)
koki kieki pilti grietineles ar pieno i koki kieki sokolado?  g.gif
*


Priklauso nuo šokolado, kartais užtenka šaukšto ar poros, kartais daugiau reikia. Kol gaunasi tinkama konsistencija ir gerai stingsta.
MergickaN
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 10, 14:28)
Priklauso nuo šokolado, kartais užtenka šaukšto ar poros, kartais daugiau reikia. Kol gaunasi tinkama konsistencija ir gerai stingsta.
*


aciu 4u.gif reiks pameginti ir man ax.gif
zaraja
SOS mergaites, patarkit, kur galeciau uzsisakyti kastonu?
asaraa
QUOTE(zaraja @ 2011 10 15, 09:09)
SOS mergaites, patarkit, kur galeciau uzsisakyti kastonu?
*


koks miestas?
oma
Sveikos kepejelės,
Prisiskaičiau Jūsų receptėlių, išsikepiau grybukų. Grybukai gavosi skanūs, kaip ir viskas gerai, bet va su glajais kažkaip nelabai gavosi... verysad.gif Baltas glajus gavosi greičiausiai (aš taip spėju) per tirštas, nes su šaukšteliu pakabinus liko duobutė. Sunkiai tepėsi, nenoriai labai džiuvo,palikau per naktį tai ryte kur ploniau buvo tepta - sudžiuvo o kur storiau - lipo . Šokoladą tirpdžiau juodą Karūnos, dėjau šaukštą sviesto ir kelis šaukštus pieno.. Ir sunkiai džiuvo - iki galo nesudžiuvo - gavosi grybukai limpantys nors labai skanūs.. thumbup.gif
Kažkur padariau klaidų.. g.gif
oma
QUOTE(Alsė @ 2011 04 18, 20:48)
Sveikos, aš kepiau gaidelius ir grybukus su karameliniu įdaru smile.gif  Nėra nė kuo lygintis prie jūsų, kurios savo kepinukus gražiai išpuošiat, bet aš nepuošiau, kadangi valgo ir sūnus, tai nenoriu, kad su šokoladu būtų ax.gif
user posted image
*


Labai gražūs kepinukai.. Gal galit išduoti receptą gaidelių? 4u.gif
zaraja
QUOTE(asaraa @ 2011 10 15, 20:33)
koks miestas?
*



Mazeikiai
ingauk
stai maniskiai, tik nepuosti, nes dar silti, net nelipdyti pradejo dingti nuo stalo, o kai pradejau deti karamele tai vos spejau, kiekvienas lauke su istiesta rankyte doh.gif lotuliukas.gif user posted image
vivir
QUOTE(ingauk @ 2011 10 17, 13:01)
stai maniskiai, tik nepuosti, nes dar silti, net nelipdyti pradejo dingti nuo stalo, o kai pradejau deti karamele tai vos spejau, kiekvienas lauke su istiesta rankyte  doh.gif  lotuliukas.gif
*


pagal koki receptuka kepet?
ingauk
QUOTE(vivir @ 2011 10 17, 13:02)
pagal koki receptuka kepet?
*


2 kiausiniai, 100 g margarino, 100 g majonezo, 1 a.s sodos, 1 a.s acto, 3 st miltu, 1/3 st krakmolo ir 1/4 st cukraus smile.gif

labai trapus ir man tikrai patinka smile.gif kita kart bandysiu jeigu ka nors rasiu kitoki receptuka smile.gif
charisme
sveikutes, labai ieskau voverusku formeles 4u.gif
p Raganyte
Riesuteliai.
QUOTE(ingauk @ 2011 10 17, 13:08)
2 kiausiniai, 100 g margarino, 100 g majonezo, 1 a.s sodos, 1 a.s acto, 3 st miltu, 1/3 st krakmolo ir 1/4 st cukraus smile.gif

labai trapus ir man tikrai patinka smile.gif kita kart bandysiu jeigu ka nors rasiu kitoki receptuka smile.gif
*


Neteko kepti pagal sitoki recepta. O kodel actas dedamas? Ka jis duoda? Soda - tai papucia tesla, o actas? 4u.gif blush2.gif Mano vaikutis dar tik 1 + metukai, tai svarstau ar deti... g.gif
VAMI
QUOTE(p Raganyte @ 2011 10 18, 16:07)
Riesuteliai.

Neteko kepti pagal sitoki recepta. O kodel actas dedamas? Ka jis duoda? Soda - tai papucia tesla, o actas?  4u.gif  blush2.gif Mano vaikutis dar tik 1 + metukai, tai svarstau ar deti...  g.gif
*



as kaip suprantu, actas cia reikalingas tam kad nugesinti soda g.gif
JusRuMa
Sveikos, visos kepejėlės,
įsigijau grybukų keptuvę ir noriu jungtis į jūsų būrį. Bus pirmas kartas, tad klausimų daug. Daugiausia dėl glajaus. Kiek skaičiau temą, man patraukliausias pasirodė variantas cukraus pudra+baltymas+rūgštelė. O galvutėms tas pats, tik su kakava. Tad noriu paklausti:
-koks pudros kiekis reikalingas?
-iš vieno kiaušinio keliems grybukams pakanka glajaus?
-kaip reikia pakaitinti, kad tolygiau teptųsi ir, kaip supratau, greičiau džiūtų?
-ir apskritai nesupratau, toks glajus skirtas tepti ar į jį merkti? g.gif
Tikiu, kad kepančioms juokingi tokie klausimai, bet man tai kol kas aukštasis pilotažas doh.gif Tad prašau pagelbėti ir žadu atsidėkoti grybukų nuotrauka mirksiukas.gif
Žvaigždėta_naktis
QUOTE(VAMI @ 2011 10 18, 15:09)
as kaip suprantu, actas cia reikalingas tam kad nugesinti soda  g.gif
*


būtinai, beje ir kepimo miltelius reikia gesint, kitaip jaučiasi sodos skonis doh.gif
raima.ma
QUOTE(JusRuMa @ 2011 10 19, 18:18)
Sveikos, visos kepejėlės,
įsigijau grybukų keptuvę ir noriu jungtis į jūsų būrį. Bus pirmas kartas, tad klausimų daug. Daugiausia dėl glajaus. Kiek skaičiau temą, man patraukliausias pasirodė variantas cukraus pudra+baltymas+rūgštelė. O galvutėms tas pats, tik su kakava. Tad noriu paklausti:
-koks pudros kiekis reikalingas?
-iš vieno kiaušinio keliems grybukams pakanka glajaus?
-kaip reikia pakaitinti, kad tolygiau teptųsi ir, kaip supratau, greičiau džiūtų?
-ir apskritai nesupratau, toks glajus skirtas tepti ar į jį merkti? g.gif
Tikiu, kad kepančioms juokingi tokie klausimai, bet man tai kol kas aukštasis pilotažas doh.gif Tad prašau pagelbėti ir žadu atsidėkoti grybukų nuotrauka mirksiukas.gif
*


pudros kiekis priklauso nuo baltymo dydžio. ištrynus turi gautis tokia tepama masė. Manyčiau, ją reikia išjausti, kitai kas gali pasakyti? pasuki, pabandai, nepatiko, dar pasuki, pridėjus pudros. kiek grybukų - tai taip pat priklauso nuo baltymo. Paprastai aš į tešlą dedu trynius, baltymus sunaudoju tepimui.
KĄ kaitinti? glajus džiūva ant stalo išdėliojus grybukus - anksteniuose puslapiuose yra nuotraukų.
nesvarbu, tepti r merkti, tai kiekvienas pasirenka pats - kaip patogiau. Daug atsakymų sužinosi tik pati praktiškai bandydama, ir kuo daugiau praktikos - tuo daugiau žinių
sėkmės KEPMUOSE
JusRuMa
QUOTE(raima.ma @ 2011 10 20, 08:01)
KĄ kaitinti? glajus džiūva ant stalo išdėliojus grybukus - anksteniuose puslapiuose yra nuotraukų.
*


Ačiū! Dėl kaitinimo - vienoje vietoje viena mama patarė patį glajų šiek tiek pakaitinti, lyg ir taip greičiau ant grybuko jis džiūna...
MergickaN
QUOTE(JusRuMa @ 2011 10 20, 10:05)
Ačiū! Dėl kaitinimo - vienoje vietoje viena mama patarė patį glajų šiek tiek pakaitinti, lyg ir taip greičiau ant grybuko jis džiūna...
*


taip as glaju dedu ant garu voneles ir tada tepu kotus. labai greit dziusta nereik lauk puse dienos schmoll.gif as grybukus apteptus dedu ant formu ledukams arba sokoladui, ten ju telpa nedaug bet kol uzpildau viena forma kita jau buna nudziuvus. ir isdziuvus nenutrupa baltas glajus. 4u.gif
JusRuMa
QUOTE(MergickaN @ 2011 10 20, 13:30)
taip as glaju dedu ant garu voneles ir tada tepu kotus. labai greit dziusta nereik lauk puse dienos  schmoll.gif  as grybukus apteptus dedu ant formu ledukams arba sokoladui, ten ju telpa nedaug bet kol uzpildau viena forma kita jau buna nudziuvus. ir isdziuvus nenutrupa baltas glajus.  4u.gif
*



Puiku, būtent taip planuoju daryti. Didžiausias ačiū thumbup.gif
Beje, dar skaičiau, kad svarbu produktų plakimui eiliškumas. Ar tai tiesa, kaip darot jūs?
MergickaN
QUOTE(JusRuMa @ 2011 10 20, 17:41)
Puiku, būtent taip planuoju daryti. Didžiausias ačiū thumbup.gif
Beje, dar skaičiau, kad svarbu produktų plakimui eiliškumas. Ar tai tiesa, kaip darot jūs?
*


net nezinau baltymus truputi paplaku sakute tada dedu cukraus pudra ir maisau maisau su mediniu saukstu.pamaisius sudedu rugstele ir kvapa( be jo man nepatinka nes kiausiniu kvapas buna doh.gif ) kaip jau buna issukta tada dedu ant garu voneles ax.gif
JusRuMa
QUOTE(MergickaN @ 2011 10 20, 19:02)
net nezinau baltymus truputi paplaku sakute tada dedu cukraus pudra ir maisau maisau su mediniu saukstu.pamaisius sudedu rugstele ir kvapa( be jo man nepatinka nes kiausiniu kvapas buna  doh.gif ) kaip jau buna issukta tada dedu ant garu voneles ax.gif
*


Tik šakute, ne su mikseriu? Bandysiu, rezultatą papasakosiu.
vivir
QUOTE(JusRuMa @ 2011 10 20, 19:24)
Tik šakute, ne su mikseriu? Bandysiu, rezultatą papasakosiu.
*


sakute ar sluotele pradzioj lengvai papplakit iki pirmuju putu, o tada dekit po biskiuka cukraus pudra ir smagiai mediniu saukstu sukite. Su mikseriu perplaksit baltymus, susidarys daug oro burbuliuku ir tada tiesiog nubirs nuo koteliu 4u.gif
Tepaluota
QUOTE(JusRuMa @ 2011 10 20, 19:24)
Tik šakute, ne su mikseriu?
*


Nereikia baltymų suplakti iki putų mirksiukas.gif Tokiu atveju glajus tikrai birus gaunasi.
ingauk
QUOTE(p Raganyte @ 2011 10 18, 15:07)
Riesuteliai.

Neteko kepti pagal sitoki recepta. O kodel actas dedamas? Ka jis duoda? Soda - tai papucia tesla, o actas?  4u.gif  blush2.gif Mano vaikutis dar tik 1 + metukai, tai svarstau ar deti...  g.gif
*


actas reikalingas sodai nugesinti smile.gif

QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 10 19, 20:02)
būtinai, beje ir kepimo miltelius reikia gesint,  kitaip jaučiasi sodos skonis doh.gif
*


niekada negesinu milteliu ir niekas nesijaucia schmoll.gif
eureka77
Ruduo idomiai veikia mane smile.gif noriu kepiniu....Gal Jusu temeleje pasisemsiu blush2.gif
ingaaaa
Skaiciau skaiciau ir galva susisuko smile.gif
Noriu Tepaluota paklaust-Jus kaitinat koteliu balta gaju vandens voneleje?O cia tas tradicinis glajus is baltymo;pudros ir rugsteles?Ar koks kitas blush2.gif
Tepaluota
QUOTE(ingaaaa @ 2011 10 30, 13:58)
kaitinat koteliu balta gaju vandens voneleje?
*


Taip, visada kaitinu. Su tokiu tolygiau ir ploniau pasidengia koteliai, greitai džiūsta thumbup.gif Glajus tradicinis - baltymas, rūgštelė ir cukraus pudra.
Asseni
Merginos, gal zinot kur galima nusipirkt kastonus, labai reikia siam savaigaliui 40 vnt. Reikia Vilniuje arba Panevezy.

Gal dar Ukmerge tiktu, vistiek pakeliui
miskouoga
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 31, 10:11)
Taip, visada kaitinu. Su tokiu tolygiau ir ploniau pasidengia koteliai, greitai džiūsta  thumbup.gif  Glajus tradicinis - baltymas, rūgštelė ir cukraus pudra.
*



Kaip jus ji kaitinat? As glaista uzdejau ant garu ir jis man sukietejo dar bliude, net nespejau ant kotuku tept.
vivir
QUOTE(miskouoga @ 2011 11 07, 20:13)
Kaip jus ji kaitinat? As glaista uzdejau ant garu ir jis man sukietejo dar bliude, net nespejau ant kotuku tept.
*


Man tas pats gavosi, tad dazau kaip dazius be jokiu glajaus kaitinimu:ax:
Tepaluota
QUOTE(miskouoga @ 2011 11 07, 19:13)
jis man sukietejo dar bliude
*


Per karšta temperatūra buvo. Be to, reikia nuolat pamaišyti.
vivir
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 08, 13:08)
Per karšta temperatūra buvo. Be to, reikia nuolat pamaišyti.
*


o gal as per tirsta glaju pasidarau g.gif nes tepant jis pats tas, bet merkt tikrai per tirstas. O dar idejus i puoda su vandeniu akimirksniu kieteja doh.gif
*tigriukas*
QUOTE(ingauk @ 2011 10 17, 13:08)
2 kiausiniai, 100 g margarino, 100 g majonezo, 1 a.s sodos, 1 a.s acto, 3 st miltu, 1/3 st krakmolo ir 1/4 st cukraus smile.gif

jus nesuklydot g.gif tikrai dedat majonezo? neteko man dar kept su tokiu receptu?
k.lapelyte
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 11 09, 11:47)
jus nesuklydot  g.gif tikrai dedat majonezo? neteko man dar kept  su tokiu receptu?
*


tikrai tkrai. jis duoda trapuma
ingauk
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 11 09, 11:47)
jus nesuklydot  g.gif tikrai dedat majonezo? neteko man dar kept  su tokiu receptu?
*


taip, tikrai, dedu majonezo, man paciai is karto buvo keista, bet sausainiuose jis nieko nesijaucia ir sausainukai buna trapus, ne tik sitie, bet ir visi kiti kur dedas majonezas mirksiukas.gif
BP84
Mergaitės, help me biggrin.gif

Norėjau nusipirkti keptuvę riešutams kept (tą ukrainietišką...), bet dabar galvoju, ar galiu ją dėti ant elektrinės viryklės ??? verysad.gif
Ar jūs turite gal elektrines tas keptuves? Gal jų yra dar kur pirkti?

Ačiū Jums 4u.gif
MergickaN
QUOTE(BP84 @ 2011 11 15, 14:45)
Mergaitės, help me  biggrin.gif

Norėjau nusipirkti keptuvę riešutams kept (tą ukrainietišką...), bet dabar galvoju, ar galiu ją dėti ant elektrinės viryklės ???  verysad.gif
Ar jūs turite gal elektrines tas keptuves? Gal jų yra dar kur pirkti?

Ačiū Jums  4u.gif
*



As kepu ant elektrines, viskas gerai iskepa. thumbup.gif o ar tu keptuviu buna elektriniu tai nezinau, niekad neteko girdeti apie tai g.gif
*tigriukas*
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 11 09, 11:49)
tikrai tkrai. jis duoda trapuma
*


QUOTE(ingauk @ 2011 11 09, 20:07)
taip, tikrai, dedu majonezo, man paciai is karto buvo keista, bet sausainiuose jis nieko nesijaucia ir sausainukai buna trapus, ne tik sitie, bet ir visi kiti kur dedas majonezas  mirksiukas.gif
*


nu reiks isbandyti g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.