Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Meilės romanų skaitytojoms
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sachar
Esu didziule meiles romani megeja book.gif jau nuo kokiu 14 metuku pradejau skaityti i vis dar neatsikratau sio pomegio tongue.gif Mokytojai sakydavo (bent vienas mokytojas tai tikrai tongue.gif ), kad meiles romanai suskystina smegenis g.gif na bet siuo dalyku as netiiu biggrin.gif bet stai mama visad palaikydavo si mano pomegi ir sakydavo, kad tiek daug peskaicius as nesoksiu i belenkokio vyro glebi, o iesosiu tuo ipatingojo heart.gif manau tai i yra didziausias minusas, nes isties as pradejau iesoti tik to vaikino kuris galetu uzkaiaut mano sridi, o visus kitus papasciausiai atstumdauau ar neprisileisdavau blush-anim-cl.gif stai ir db net draugaudama su vaikinu (beje jis man pirmasis blush-anim-cl.gif ) vis mastau ar jis Tas...
tai ar meiles romanau visdelto padeda ar kenkia? g.gif
Salomeja
neisivaizduoju, kaip is vis tokie dalykai gali padet ar kenkt. gal reikia suvokt , kad tos knygos tera rasytojo fantazijos vaisius ir realiai taip nebuna...kaip ir muilo operose ir panasiai...
egliosha
manau, kad kenkia tik akims...
aš pati esu vos ne visą bibliotekos meilės romanų skyrių perskaičius. skaityčiau ir dabar tik laiko nėra verysad.gif
užtai kai per atostogas parvažiuoju pas mamą persinešu pilną tašę tų romanų. kai kuriuos skaitau po kelis kartus net rolleyes.gif
sachar
Pas mane panasiai smile.gif Sedziu sau Kaune nei knygu nieko nereik, nes ju ir nera ir laiko mazokai, o kai uzsuki namo tai visa tase atsitempi, atsisedi ir niekas jau taves nebesustabdys lotuliukas.gif O kai baigias visos idomios knygos tai lb liudna buna unsure.gif tei pasiemi pacias idomiausias i is naujo lotuliukas.gif ir taip po kelis katus ax.gif
sssaule
QUOTE(egliosha @ 2006 02 04, 01:35)
užtai kai per atostogas parvažiuoju pas mamą persinešu pilną tašę tų romanų. kai kuriuos skaitau po kelis kartus net rolleyes.gif
*

Va dėl to man ir nepatinka tie meilės romanai, perskaitai ir po kelių dienų nieko neprisimeni, apie ką ta knyga, jokio įspūdžio nepalieka.
viltis15
pirksiu remarko knyga gyvenimas skolon. gal turit? Rasykit viltis15@gmail.com
jadzka
QUOTE(sssaule @ 2006 02 07, 21:28)
Va dėl to man ir nepatinka tie meilės romanai, perskaitai ir po kelių dienų nieko neprisimeni, apie ką ta knyga, jokio įspūdžio nepalieka.
*

O aš bandžiau skaityti tuos meilės romanus: pasiėmiau vieną iš neturėjimo ką veikti, perskaičiau gal kokius 20 psl. ir užverčiau. Apsisukusi pasiėmiau Exuperi knygą. Kažkaip neužkabino manęs tie meilės romanai... Geriau serialą per teliką pasižiūrėt: esmė ta pati, o teliką žiūrint ir megzt gali lotuliukas.gif
_agnute_
oij ir as kazkada buvau tokiu knygu maniake smile.gif juk taip miela kazka grazaus ir lengvo kartais paskaityt smile.gif dar ir dabar geriausiai pailsiu su meiles romanau ant ranku:) bet gal jau ir laikas atejo, kad pradejau skaityti ir rimtesnes knygas...
Enėja
Nemanau kad kenkia schmoll.gif Kartais juk taip norisi kažko lengvo flirt.gif
Bet labiausiai siutina aplinkinių nuomonė, jei jau skaitai meilės romanus, tai jau niekam tikęs unsure.gif Hm tai tiesiog kartais baisu ir prasižioti kad skaičiau meilės romaną unsure.gif Manau daugelis net neišsiduoda tongue.gif
jurgetc
man taipogi labai patinka romanai,o ypac MEILES romanai,tik gaila,kad nera daug laiko ju skaityti,na nepazystu ne vieno zmogaus ,kuriam jie pakenktu 4u.gif
alter ego
Ką manot apie Jude Deveraux knygas? Kurias iš lietuviškai išleistų verta skaityt?
raganaa
Nesupykit meilės romanų skaitytojos ,bet man tokioms knygoms gaila laiko schmoll.gif
groovy
O aš kartais taip nuo visko pavargstu, kad nesinori rimtos knygos skaityt, tada pagriebiu kokį meilės romaną, tada žinau, kad tikrai GERAI BAIGSIS, PASKAITAU, ATSIPALAIDUOJU ir gerai. Tada vėl skaitau rimtesnes knygas.
mildunux
QUOTE(raganaa @ 2006 07 25, 16:01)
Nesupykit meilės romanų skaitytojos ,bet man tokioms knygoms gaila laiko schmoll.gif
*

Manau lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Kenkti gal ir nekenkia, bet per daug gero irgi neduoda...
groovy
QUOTE(mildunux @ 2006 08 01, 16:36)
Manau lygiai taip pat  drinks_cheers.gif
Kenkti gal ir nekenkia, bet per daug gero irgi neduoda...
*

Bet jei guli ir nieko neveiki tai gali paskaityti, šiek tiek duoda — pasvajoji sau... biggrin.gif
sachar
QUOTE(groovy_chick @ 2006 08 02, 18:36)
Bet jei guli ir nieko neveiki tai gali paskaityti, šiek tiek duoda — pasvajoji sau... biggrin.gif
*

Cia tai tikrai wub.gif
Ikulia
Man meiles romanai kaip atsipalaidavimo priemone: kol skaitai-jokiu minciu galvoje...
groovy
QUOTE(Ikulia @ 2006 08 03, 23:26)
Man meiles romanai kaip atsipalaidavimo priemone: kol skaitai-jokiu minciu galvoje...
*

Aha, kai esu labai susirūpinusi, rimtų knygų negaliu skaityti, nes nesusikaupiu, o šitoms kauptis daug nereikia:)
Wild Flower
Esu vienas iš tokių žmonių, kurie labai viską ima į širdį ir visuomet gal net pernelyg įsijaučiu tiek skaitydama knygas, tiek žiūrėdama filmus.. Na, tiesiog atitrūkstu nuo realaus pasaulio ir gyvena ta knyga/filmu, jos scenarijumi blush2.gif Dėl šios priežasties kartais, kai pačios gyvenimas komplikuojasi, griebiu meilės romaniūkštį, nes žinau, kad bent jį skaitydama galėsiu džiaugtis gyvenimu, atsipalaiduoti, užmiršti savo rūpesčius.. ax.gif O šiaip mėgstu ir rimtesnes knygas mirksiukas.gif
agle
QUOTE(groovy_chick @ 2006 07 31, 15:40)
O aš kartais taip nuo visko pavargstu, kad nesinori rimtos knygos skaityt, tada pagriebiu kokį meilės romaną, tada žinau, kad tikrai GERAI BAIGSIS, PASKAITAU, ATSIPALAIDUOJU ir gerai. Tada vėl skaitau rimtesnes knygas.
*

Pritariu thumbup.gif nereikia varginti galvelės
jbs
Meiles romanai ir kenkia, ir padeda. Pvz., lavina fantazija. Tai pliusas. Minusas toks, kad ta fantazija kartais taip islaveja, kad nebelieka vietos realiam gyvenimui. Na, kad ir temos autores pavyzdys: svajoja apie princa ant balto zirgo ir atstumia visus, kurie nera princai (arba zirgas nepakankamai baltas).
alter ego
QUOTE(jbs @ 2006 08 15, 11:50)
Meiles romanai ir kenkia, ir padeda. Pvz., lavina fantazija. Tai pliusas. Minusas toks, kad ta fantazija kartais taip islaveja, kad nebelieka vietos realiam gyvenimui. Na, kad ir temos autores pavyzdys: svajoja apie princa ant balto zirgo ir atstumia visus, kurie nera princai (arba zirgas nepakankamai baltas).
*

Kita vertus, nešoka ir ant pirmo pasitaikiusio mulkio smile.gif
*CACA*
Skaitau ir aš meilės romanus. Nėra laiko rimtoms knygoms.jas skaitant reikia daugiau susikaupti įsiskaityti, o čia taip lenvai skaitosi ir sielą pamalonina.

Tik ką baigiau skaityti (na gal tiksliau graužti, nes tiesiog sugraužiau aš ją) Daivos Vaitkevičiūtės "Kamilė nori mirti". thumbup.gif knyga. Mane ji labai užkabino.Taip įsijauti į tą herojų geismą, kad ir pačiai gyventi geriau darosi.

Meilės romanai tuo ir geri, kad paskaičiusi gražesnių dalykų daug labiau atsipalaiduoji, nei, kad skaitydamas rimtą knygą.
Papildyta:
Na ir prirašiau blush-anim-cl.gif , ten kur parašytą "herojų geismą" turi būti "herojų veiksmą, jų gyvenimą"
*CACA*
Viename iš lietuvių rašytojų meilės romanų radau štai kokius autorės žodžius "Gyvenime daug blogio, neteisybės, sielvarto, ašarų, todėl noriu, kad mano romanai suteiktų skaitytojams nors šiek tiek vilties, kad po juodų negandų laikotarpio debesys išsisklaidys ir likimas padovanos nepakartojamų laimės akimirkų, dėl kurių verta gyventi..."

Taigi nemanu, kad meilės romanai tikrai nieko verti, kaip kad kai kurie mano.Tikrai paskaičius apie gėrį, grožį ir pačiam geriau ir gražiau.
groovy
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 17, 23:51)
Viename iš lietuvių rašytojų meilės romanų radau štai kokius autorės Taigi nemanu, kad meilės romanai tikrai nieko verti, kaip kad kai kurie mano.Tikrai paskaičius apie gėrį, grožį ir pačiam geriau ir gražiau.
*

Čia tai tikrai tiesa mirksiukas.gif
Lyka
Man paauglystėje irgi patiko meilės romanai, bet vėliau pradėjo atrodyti baisingai vienodi ir banalūs. cool.gif
alter ego
Atgaivinu temą... Vakare atsipalaidavimui visai smagu paskaityt kokį neblogą meilės romaną. Yra daug banalių, bet galima rasti ir visai neblogų romanų. Man patiko kai kurios Emmos Darcy, Jacqueline Baird, Johannos Lengton, Jane Harry, Julios James ir Jane Porter knygos. Pasidalinkit kokie šios kategorijos rašytojai jums patinka, kuriuos įdomu skaityt.
sachar
QUOTE(alter ego @ 2007 02 12, 16:00)
Pasidalinkit kokie šios kategorijos rašytojai jums patinka, kuriuos įdomu skaityt.
*

Na as mano megstamiausios rasytojos:
-Dzoana Lindsei
-Dzudi Devero
-Ketrin Kolter
Bet siaip tai visokius skaitau blush2.gif
alter ego
Johanna Lindsey ir man patinka, nors jos pirmosios knygos (parašytos apie 1978 m.) tai pats tikriausias Stokholmo sindromo atvejis, buvau truputį pakraupus. Vėlesnės - visai patiko (nuo jų ir pradėjau), tik dabar kažkodėl Lietuvoje naujų nebeišverčia. Devero patinka tik kai kurios ("Legenda", "Paveldėtoja"), bet dabar jau nusivažiavo į visokias mistikas. Tiesa dar neblogos Judith McNaught knygos ("Tobula"). Skaitau irgi visokias, bet kartais tiesiog būna laiko gaišimas, vieną kitą kartą nusivylus autorium, daugiau jo nebeskaitau, nebent atsiliepimai būna neblogi. rolleyes.gif Pastebėjau dar, būna neblogi visai įdomūs romanai, nu bet pavadinimai doh.gif banalesnių nesugalvosi doh.gif Jei nežinotum kad autorius neblogai rašo, tai pagal pavadinimą tikrai nesirinktum biggrin.gif
Klepesova
Sveikutės aš irgi skaitau meilės romanus, tiesa dabar jau jų nebeperku. Kažkada kai tik pasirodė Meilės romanų serija mano mama ir aš labai jas griauždavome, tačiau visa ta sukaupta serija atidavėme tetai- dabar pas ją. Na ten nėra geros knygos. Ta prasme: daug sekso, mažai veiksmo, siužeto 0 ir gera pabaiga. Dabar jau stengiamės įsigyti meilės romanus kurie būtų bent verti meilės romano vardo. Na turime daug Džudi davero knygų, tikriausiai visi pamena aksomine saga (na ten priekalnlių aksomas, aksominė daina, aksominis angelas...) Na dar buvom pradėjusios rinkti Barbaros Kartland knygas bet po 6 knygos ji pradėjo kartotis- na kaip mama sako- kartais gerai paskaityti naivias tiesiog vaikiškas knygeles. Man labai patiko Julie Garwod knyga Vedybos, dar nepamenu autorės bet yra tokia "Ledi Elizabetos meilės istorija" ši irgi labai man patiko. Na o Džudit Davero kad nusivažiavo į mistiką man tikriausiai patiktų. Na paskutiniu metu jos knygų neskaičiau, bibliotekoje nėra, knygyne neradau, bet vieną mistišką teko pavartyti, tai labai nustebino ir pradžiugino, (man juk gerai patinka ir fantastika, ir detektyvai lotuliukas.gif )Na dabar paskutinė knyga kurią nupirkau dovanų mamai buvo Geišos išpažintis. (tik neskaičiau dar blush2.gif sako nekaip baigiasi tai nesinori nestuke.gif gadintis nervų) O atsipalaidavimui paskutiniu metu laiks nuo laio įsigyju iš Meilės lobyno serijos knygų. Na atpalaiduoja ir daug geresnės už meilės serijos knygas, be to labai patogios vežtis poilsiui nedidelė knyga, plonais viršeliais thumbup.gif vis kiti autoriai bet pakankamai gerai parinkti.
Na dar kai dabar pagalvoju, juk buvo gerų ir iš meilės serijos knygų, tikrų perliukų, bet... jas lydėdavo per daug prastų verysad.gif
alter ego
QUOTE(Klepesova @ 2007 02 12, 19:23)
Man labai patiko Julie Garwod knyga Vedybos, dar nepamenu autorės bet yra tokia "Ledi Elizabetos meilės istorija" ši irgi labai man patiko.
*

Va tikrai, "Vedybos" dar visai smagi knygelė. O "Ledi Elizabetos meilės istoriją" tai parašė anksčiau mano minėta Judith McNaught (Džudi Maknot). Dar iš tos serijos knygos "Vitne, mylimoji" ir tęsinys "Kas aš būčiau be tavęs". Aišku, nežinodama, pradėjau skaityt nuo paskutinės knygos, na bet nieko. Geriausia skaityt iš eilės kaip čia surašyta, nors "Ledi Elizabetos meilės istorija" kaip ir nesusijusi su tom dviem, bet rašo apie tą patį laikotarpį, yra pirmesnė už tas dvi, dar ir veikėjai tie patys epizoduose pasirodo. Nu bet ir pavadinimai doh.gif , arba čia mūsų vertėjų taip keistai išversta...
Dar labai faina knyga yra Sally Beauman "Likimas" thumbup.gif
Deveraux paskutinės trilogijos dar neskaičiau, bet iš atsiliepimų ir kiek varčiau tai ten mačiau kad visokios mistikos įpainiotos. Nelabai man tos mistikos.

QUOTE(Klepesova @ 2007 02 12, 19:23)
O atsipalaidavimui paskutiniu metu laiks nuo laio įsigyju iš Meilės lobyno serijos knygų. Na atpalaiduoja ir daug geresnės už meilės serijos knygas, be to labai patogios vežtis poilsiui nedidelė knyga, plonais viršeliais thumbup.gif  vis kiti autoriai bet pakankamai gerai parinkti.
Na dar kai dabar pagalvoju, juk buvo gerų ir iš meilės serijos knygų, tikrų perliukų, bet... jas lydėdavo per daug prastų  verysad.gif
*

"Lobyno" teko vieną perskaityt, nuo kurios į tą seriją nebežiūriu, nes matyt pasitaikė iš pačių prasčiausių (gal ne apie tą seriją kalbam). Užtat gerų knygų yra "Svajonių romanuose". Rekomenduoju "Sofiją", "Išloštoji baronienė", "Balzamas širdžiai", "Keistas sandėris", "Magnato kerštas", Noros Roberts knygas. thumbup.gif
Prastų tikrai yra daug, todėl geriausia pirmiau pasiskaityt atsiliepimus, rekomendacijas (kad ir čia), tada gal dažniau galima bus perliukų atrast ir mažiau gaišt laiko prastoms knygoms smile.gif
*SONE*
retkarciais gera paskaityti tokiu romanus, pabegti nuo kasdienybes.
Vampire
Man niekas taip nepraskaidrina nuotaikos kaip vakaras su dziudi devero romanu rankoje thumbup.gif As isimylejau jos knygas perskaicius Riteri spindinciais sarvais wub.gif Mane ta knyga pakerejo, ir nuo to laiko stengiuosi nusipirkti visos jos knygas, o jei pirkt nerandu tai bent jau perskaityti wub.gif Gaila kad ne visos jos knygos isverstos i lietuviu kalba, bent jau mano ziniomis...kai neberasiu lietuvisku ieskosiu anglu kalba thumbup.gif Perskaiciau jau daugaiu nei puse ir negaliu sustot thumbup.gif Be riterio labai patiko aksomine saga,Princese, sutramdymas, uzkariavimas, Hole, is tokiu apipintu mistika tai emiles angelas ir laukines orchidejos... Siap visos nerealios, tik vienos palieka didesni, kitos mazesni ispudi... Nezinau kaip kitoms bet man jos padeda uzsimirsti, atsipalaiduoti, o senesnes knygos juk apie senus riteriu laikus, o kadangi as dievinu ta laikotarpi, man ypac malonu apie tai skaityti wub.gif
Envuke
o as ka tik perskaiciau dzudi devero aksomine saga smile.gif ziauriai patiko, perskaiciau per kelis vakarus, tai pisijauciau i visu heroju gyvenima ax.gif labai noreciau dar perskaityt sios autores knygu smile.gif kai grisiu i LTtikrai leksiu i biblioteka ieskot sios autores knygu, nors butu visai faina nusipirkt ir turet visas jos knygas biggrin.gif beje kai perskaiciau tu zmoniu aistra meile ir kaip jei aitringai vienas kita liecia, myli visai kitaip pradejau ziureti savo drauga ax.gif wub.gif wub.gif
forever_strange
As kaip tik atsipalaiduoju skaitydama meiles romanus.
rugiagele111
man erskeciu pauksciai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif siulau visoms perskaityti.
svelni
Aš ir paskaitinėju meilės romanus.Tik man iš skaitytų tai labiausiai nepatinka Barbaros Cartland knygos schmoll.gif daug dėmesio skiria gamtos,rūbų ir pan.,aprašymui o meilei vos kelias eilutes.Vakaro skaitiniams ir atsipalaidavimui kai nieko rimto nesinori, meilės romanai labai tinka thumbup.gif
sachar
QUOTE(svelni @ 2007 09 22, 23:45)
Aš ir paskaitinėju meilės romanus.Tik man iš skaitytų tai labiausiai nepatinka Barbaros Cartland knygos schmoll.gif  daug dėmesio skiria gamtos,rūbų ir pan.,aprašymui o meilei vos kelias eilutes.Vakaro skaitiniams ir atsipalaidavimui kai nieko rimto nesinori, meilės romanai labai tinka thumbup.gif
*

Man ir nepatinka jos knygos schmoll.gif Labiau megstu skaityti D. Lindsei, K. Koulter, D. Devero. A. Kvik (tiksliai nezinau kaip lietuviskai verciamos ju pavardes, nes skaitau rusiskai blush2.gif )
svajoklle
Jau nezinau kelinta romana skaitau, kokia maniake patapau doh.gif lotuliukas.gif Tikrai galiu pripazinti, kad ispudis greitai isblesta, tik tiek, kad malonumas skaityti, o ir puslapiukai greitai tirpsta ax.gif Dabar stengiuosi pamaisyti su romanu kokia rimtesne knyga, bo kartais, kai su sese i kokia diskusija isiveliam, tai isgirstu repliku: tu cia knygu prisiskaicius, taip gyvenime nebuna rolleyes.gif doh.gif blush2.gif biggrin.gif unsure.gif
Cit
Sveikos merginos smile.gif
Jei galima as irgi noriu pasisakyti smile.gif
ir as buvau uzkietejusi romanu skaitytoja nuo kokiu 15 metu smile.gif kalna ju perskaiciau ir man daznai dabar uzeina noras paskaitineti, o dazniausiai tada, kai esu nusiminus ir siaip kas nesiseka, tada pasineri i ta netikra istorija, atsipalaiduoji, mintys pasiilsi smile.gif man cia galima net sakyti, kaip poilsis smile.gif
va tebera vienas romanas, kurio iki siol 4 dalies negaliu rasti sad.gif g.gif
Daina
Labukas 4u.gif
Jungiuosi mirksiukas.gif ax.gif
QUOTE(alter ego @ 2007 02 12, 21:13)
Va tikrai, "Vedybos" dar visai smagi knygelė. O "Ledi Elizabetos meilės istoriją" tai parašė anksčiau mano minėta Judith McNaught (Džudi Maknot). Dar iš tos serijos knygos "Vitne, mylimoji" ir tęsinys "Kas aš būčiau be tavęs". Geriausia skaityt iš eilės kaip čia surašyta, nors "Ledi Elizabetos meilės istorija" kaip ir nesusijusi su tom dviem, bet rašo apie tą patį laikotarpį, yra pirmesnė už tas dvi, dar ir veikėjai tie patys epizoduose pasirodo.
*

Iš šių tai aš "Kas aš būčiau be tavęs" turiu, o apie kitų egzistavimą iki šiandien nežinojau doh.gif lėksiu į biblioteką ieškoti, nes knyga tai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Vampire @ 2007 03 04, 18:41)
Man niekas taip nepraskaidrina nuotaikos kaip vakaras su dziudi devero romanu rankoje isimylejau jos knygas perskaicius Riteri spindinciais sarvais Be riterio labai patiko aksomine saga,Princese, sutramdymas, uzkariavimas, Hole, is tokiu apipintu mistika tai emiles angelas ir laukines orchidejos...
*

Džudi Devero ir aš myliu blush2.gif Baveik visas išvardintas perskaičiau, o dauguma mano nuosavos rolleyes.gif Dabar iš bibliotekos parsinešiau "Amžinai.."
Daina
Tylu kaip unsure.gif visos knygas skaito įnikę biggrin.gif
O aš per dvi dienas prarijau Dž. Devero "Amžinai" thumbup.gif rekomenduoju, truputį yra ir fantastikos, bet viskas normos ribose ax.gif Dar gyvenu šios knygos įspūdžiu wub.gif reikės ir tęsinius perskaityti ax.gif
O šiaip nusivyliau savo "kaimo" biblioteka, nes joje nėra Dž. Maknot knygų doh.gif Gal kas turit ir parduotumėt? blush2.gif Nežinau kur ieškoti (knygyne irgi nėra) verysad.gif

O gal kuri nors žinote kas parašė knygą "Verkiantis angelas"?
marija_ne
sveikos,
man irgi patinka Dzudi Devero biggrin.gif tiksliau tai jos knygas ryjam visos-mano mama, sese ir as wub.gif vis lakiam nauju jos knygu smile.gif tik va gaila kad is tu senesniu ne daug ka teskaitem..na "aksomine saga" tai gavau dovanu su kazkuriuo gimtadieniu, ir nuo tada visos pamegom sita rasytoja.. labai noreciau isigyti senesniuju jos knygu - gal kas parduodat ar zinot kur butu galima?
taip pat patinka lietuviu rasytoja Elena de Strozzi - ypac patiko jos romanas "Lanzanijos princas", taip pat patiko Daivos Vaitkeviciutes "Monikai reikia meiles".. ax.gif
Nostalgija
QUOTE(raganaa @ 2006 07 25, 17:01)
*

O man tai visai negaila,tik gaila,kad as to laiko nelabai ir turiu.Va ansciau tai per naktis meiles romanus rydavau,dar ir dabar pas mama like apie pora meiles romanu knygu lentynu.Ir jei neklystu tai ir Dzudi Devero buvau pirkus knygu. 4u.gif
marija_ne
QUOTE(kristiandra @ 2008 06 25, 15:47)
O man tai visai negaila,tik gaila,kad as to laiko nelabai ir turiu.Va ansciau tai per naktis meiles romanus rydavau,dar ir dabar pas mama like apie pora meiles romanu knygu lentynu.Ir jei neklystu tai ir Dzudi Devero buvau pirkus knygu. 4u.gif
*

biggrin.gif tai gal nebeskaitysit ir noretumet perleist? sumokeciau..
Nostalgija
QUOTE(marija_ne @ 2008 06 25, 22:37)
biggrin.gif  tai gal nebeskaitysit ir noretumet perleist? sumokeciau..
*

Reiktų peržiūrėti kas ten per knygos,tada galėčiau konkrečiau ir su pavadinimais pasakyt ir jei tiktų tai ir perleisčiau mirksiukas.gif
marija_ne
QUOTE(kristiandra @ 2008 06 28, 14:48)
Reiktų peržiūrėti kas ten per knygos,tada galėčiau konkrečiau ir su pavadinimais pasakyt ir jei tiktų tai ir perleisčiau mirksiukas.gif
*

Būčiau dėkinga 4u.gif 4u.gif
rasulensija
skaitau ir as karts nuo karto sitas knygas smile.gif atsipalduoti padeda kuo puikiausiai. tik pas mus toli grazu ne visas knygas leidzia, esu skaicius tokiu, kurios yra trilogija, o LT tik viena dalis isleista. gaila. labai apsidziaugiai kai atsirado svajoniu romanai smile.gif ju knygeles man tikrai geriausios. maciau minejot vedybas-tai irgi knyga is serijos, be jos yra dar 2. beje, rusijos makont yra labai populiari, jei kas skaitot elektroniu formatu, tai is aldebaran.ru nzn kiek galima sito gerio gauti, bet dauguma knygu yra senos. naujesniu is harlequin galima rast tik anglu k. irgi nete. man paciai kazkada l.patiko devero, db. kazkaip perejau prie roberts. o pradejau nuo cartland ir ji man nuo pirmos knygos visaai nepatiko.
jagozaster
Siūlau perskaityt,J.LINDSEY "MANO SVAJONIŲ PRINCAS".išleista 1996m.knygą radau bibliotekoje.
linuta
Kadangi aš dirbu knygyne, tai iš nuobodulio buvau pasiiėmus ir meilė romaną paskaityt. Žinot skaitosi lengvai, bet pasirodė taip lėkšta ir nuspėjama. Manau, jog skaitant yra tobulėjama, bet skaitant ne meilės romanus, kažkaip perskaičius nebuvo to tokio : va čia tai knyga!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.