QUOTE(Klepesova @ 2007 02 12, 19:23)
Man labai patiko Julie Garwod knyga Vedybos, dar nepamenu autorės bet yra tokia "Ledi Elizabetos meilės istorija" ši irgi labai man patiko.
Va tikrai, "Vedybos" dar visai smagi knygelė. O "Ledi Elizabetos meilės istoriją" tai parašė anksčiau mano minėta Judith McNaught (Džudi Maknot). Dar iš tos serijos knygos "Vitne, mylimoji" ir tęsinys "Kas aš būčiau be tavęs". Aišku, nežinodama, pradėjau skaityt nuo paskutinės knygos, na bet nieko. Geriausia skaityt iš eilės kaip čia surašyta, nors "Ledi Elizabetos meilės istorija" kaip ir nesusijusi su tom dviem, bet rašo apie tą patį laikotarpį, yra pirmesnė už tas dvi, dar ir veikėjai tie patys epizoduose pasirodo. Nu bet ir pavadinimai

, arba čia mūsų vertėjų taip keistai išversta...
Dar labai faina knyga yra Sally Beauman "Likimas"
Deveraux paskutinės trilogijos dar neskaičiau, bet iš atsiliepimų ir kiek varčiau tai ten mačiau kad visokios mistikos įpainiotos. Nelabai man tos mistikos.
QUOTE(Klepesova @ 2007 02 12, 19:23)
O atsipalaidavimui paskutiniu metu laiks nuo laio įsigyju iš Meilės lobyno serijos knygų. Na atpalaiduoja ir daug geresnės už meilės serijos knygas, be to labai patogios vežtis poilsiui nedidelė knyga, plonais viršeliais

vis kiti autoriai bet pakankamai gerai parinkti.
Na dar kai dabar pagalvoju, juk buvo gerų ir iš meilės serijos knygų, tikrų perliukų, bet... jas lydėdavo per daug prastų

"Lobyno" teko vieną perskaityt, nuo kurios į tą seriją nebežiūriu, nes matyt pasitaikė iš pačių prasčiausių (gal ne apie tą seriją kalbam). Užtat gerų knygų yra "Svajonių romanuose". Rekomenduoju "Sofiją", "Išloštoji baronienė", "Balzamas širdžiai", "Keistas sandėris", "Magnato kerštas", Noros Roberts knygas.
Prastų tikrai yra daug, todėl geriausia pirmiau pasiskaityt atsiliepimus, rekomendacijas (kad ir čia), tada gal dažniau galima bus perliukų atrast ir mažiau gaišt laiko prastoms knygoms