Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyvenamasis kvartalas Klaipėdoje, Paupiuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Pages: 1, 2
efk
Sveiki gal yra kas rezervavosi būsta naujai statomame kvartale Paupiuose, statytojai UAB "Terraregina"?
Negan
Ne net tokios firmos nezinau. g.gif
efk
QUOTE(Negan @ 2006 01 25, 14:25)
Ne net tokios firmos nezinau. g.gif
*

Va as taipogi noreciau apie juos sužinoti daugiau , zinau vilniuje yra patate gyvenamąjį kvartala, butu idomu suzinoti nuomonę apie ju darba
Negan
idomu butu, gal zinai ju internetini adresa, galima butu paziureti?
efk
QUOTE(Negan @ 2006 01 25, 16:32)
idomu butu, gal zinai ju internetini adresa, galima butu paziureti?
*

Na adresas tai yra tai www.terraregina.lt
efk
Idomu negi niekas nesirezervavo, o ten pas juos jau nemazai rezervuota, turbut tarp cia esanciu forume tokiu nera
Negan
Na zinai nieko doro ten pas juos svetainej. speju pasidare tik tam kad butu.
efk
verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Labai gaila, o tai noretusi suzinoti, gal kartais kaimynu butu schmoll.gif
efk
Tai va as taip pat manau, kad info ten skurdoka, ir fotkiu ten mazai
Negan
Nenusimink. 4u.gif nevisi juk sedi siam forume.
o kokios kainos ten gal zinai uz kvadrata?
efk
Tai kainos tai pagalvojus dar su protu kotedžai su pilna apdaila 3900 uz kvadrata, o butai tai 3800, bet ten tas vadinamas daugiabutis tik is keturiu butu, nedaug kaimynu, na aisku del kainu tai cia manonuomone, bet paziurejus kas darosi tai atrodo normalu..
Negan
Jo kainos tai tikrai padorios.
o ka rezervuoti buta ten nori?
efk
Noreciau bet dar abejojiu, norisi daugiau info
efk
Bet manau kad jei ilgai mastysiu tai gali pabrankti, nes kainos tai simtamyliais zinksniais zengia
Negan
As tau siulyciau kreiptis ir paziureti kokie butu isplanavimai ir t.t.
tada galesi apsispresti ar tau tinka ar ne smile.gif
efk
Zinai as jau kreipiausi ir man ispalanavimas patiko, ir dar ten tame kvartalelija bius sporto kompleksas ir baseinas, kur gyventojai gales naudotis juo beveik nemokamai
Negan
Tai ko tu dar lauki, na nebent kaina per didele smile.gif
efk
Žinai noretusi suzinoti apie juos nuomone ir tada ziuret
Negan
Gaila kad niekuo negaliu padeti.

o cia tai ka radau apie juos:

Įm. kodas Pavadinimas Vadovas Adresas Reg.data Statusas
110763963 Uždaroji akcinė bendrovė "REGINA IR CO" generalinis direktorius Marius Šulcas Žirmūnų g. 84, Vilnius 2012 1997.01.24 Veikiantis subjektas

Kreditingumas Kiekis Paskutinė data
Užklausos: 3 2005.06.28
Balansas: 4 2004.12.31
Pelnas/Nuostolis: 3 2004.12.31
Rizikingumas Kiekis Paskutinė data
Vieša inf.:
Teismai: 5 2005.10.25
Pretenzijos:

Ta informacija rasi tuo adresu http://www.eniro.lt/imones/info/VL_X100_00204124?ip=3
Negan
Bet i teismus gali perdaug demesio irgi nekreipti, kadangi jie gali buti del kokiu kitu preizasciu.
efk
aciu tau uz info, bet zinai noretusi kad kas apie juos papasakotu is savo patirties
Negan
Na as tikiuosi kad tau kasnors pades ir suteiks ta informacija. bigsmile.gif
efk
JO kaip matau isKL niekas ten nesiruosia gyventi, blogai, otaip noretusi su bendraminciais paplepeti apie busimus musu namus
Samta0204
Sveika, mes ten žadėjom butuką rezervuoti, bet atsisakėm tuos minties dėl kelių priežasčių: pas juos nuvažiavus kas apaaiškėjo, jie neturi detalaus plano, ir nusiteikė labai lengvai ji gauti iš savivaldybės dar nieko nedarė, bet aš žinau, kad tai nėra labai lengva blink.gif, apdaila labai skurdoka, pvz. vonio puse sienų dažytų, pusę plytelėm, vonios, kriauklės, tualetai, kambario durys - statomos jų labai jau pigios, aš tokios sau tikrai nenoriu, schmoll.gif paklausėkm o galima damokėti ir geresnius pastatyti, galit bet už savo pinigus viską pirkit, t.y. nėra taip kaip kituose firmose kad domokėti skirtumą galima. Dėl baseino sakė, gal bus ??????
nes jį brangiai kainuoja išlaikyti, ar sutiks gyventojai verysad.gif tai manu ne vėltui jis apseitų gyventojams 4u.gif ir vienas iš didžiausių minusų, tas kvartalas randasi 120m nuo Palangos plento, kur mašinos visų greičių varynės g.gif. šitą įmonė tik vieną kvartalą pastatė Vilniuje, t.y. ne per didžiausią patirtį turi, o Klaipėdoj iš vis patirties ir priėjimo neturi. Tai dėl šių priešasčių mes atsisakėm idėjos pirkti ten butą rolleyes.gif opasirikom kitą statomą rajoną Klaipėdoj. Kurį daugiau atitiko mūsų norus 4u.gif
Kurmaitiene
Aha rimtai skurdoka apdaila, turiu omenyje vonią, o duris, tai visur pigiausias stato, nieko nepadarysi. Na žiūriu aš su savo butu visai neblogai prasisukau, kai kitur paskaitinėji, tai baisu darosi. Kam pro sienas pučia (čia ryšyninkų gatvėj), kas su pardavimo sutartim aferas suka (pamario troba), kam šalia kiemo autostrada......
Samta0204
QUOTE(Vikusia @ 2006 01 31, 10:29)
Aha rimtai skurdoka apdaila, turiu omenyje vonią, o duris, tai visur pigiausias stato, nieko nepadarysi. Na žiūriu aš su savo butu visai neblogai prasisukau, kai kitur paskaitinėji, tai baisu darosi. Kam pro sienas pučia (čia ryšyninkų gatvėj), kas su pardavimo sutartim aferas suka (pamario troba), kam šalia kiemo autostrada......
*

O kur jus pirkot? 4u.gif
efk
samta o tai koki jus rajona pasirinkot?
Samta0204
QUOTE(efk @ 2006 01 31, 23:33)
samta o tai koki jus rajona pasirinkot?
*

Vadinamas Amsterdamas, prie miesto ligoninės 4u.gif
Cikadelė
QUOTE(Vikusia @ 2006 01 31, 09:29)
Na žiūriu aš su savo butu visai neblogai prasisukau, kai kitur paskaitinėji, tai baisu darosi. Kam pro sienas pučia (čia ryšyninkų gatvėj),
dėl ryšininkų tai tiesa, nes ten susuko nesąmonę dėl šiltinimo (tiksliau ten ne ryšininkų, o rumpiškės gatvė) mirksiukas.gif
QUOTE(Vikusia @ 2006 01 31, 09:29)
kas su pardavimo sutartim aferas suka (pamario troba)......
tai mes perkam iš pamario trobos ir pirmą kartą girdžiu, kad jie suka aferą unsure.gif
Kurmaitiene
Ne aš nežinau, ar aferas suka, gal per stipriai pasakiau, bet paskaičius čia forumą apie pamario trobą, tai būtent toks vaizdas susidaro. Na nieko nenoriu gasdint, bet taip tikrai neturi ir negali būti.
efk
Samta nazinau kaip ten su tuo amsterdamu, o ka jau ten toliau nuo gatves liepojos ne ka toliau manau kad net ir arciau nei 120 metru, o tai kiek troba uz kvadrata nori? ir ka ten jau labai superine pas juos apdaila?
Kurmaitiene
Apdaila niekur nėra superinė, nu bet ir nenorėkim kaži ko:)) O vieta - tai kas ko nori, vieniem patinka kuo nuošaliau, kuo tiliau ir t.t., kiti atvirkščiai, juk butus šalia akropolio momentaliai išgraibstė, nor aš asmeniškai tikrai nenorėčiau ten gyventi. Nu bet kiekvienam pagal savo skonį, poreikius g.gif
Samta0204
QUOTE(efk @ 2006 02 01, 10:44)
Samta nazinau kaip ten su tuo amsterdamu, o ka jau ten toliau nuo gatves liepojos ne ka toliau manau kad net ir arciau nei 120 metru, o tai kiek troba uz kvadrata nori? ir ka ten jau labai superine pas juos apdaila?
*

Bet ten nors nelekia 100km/h greičių pastovus mašinų srautas ax.gif O apdailą galima patiems pasirinkti, tau duoda pinigų limitą, pvz. kambario durys 700, grindys iki 140lt, vonia 1200lt, tualetas apie 500lt, ir rinkėsi pats kuo nori. O Terreginoj parodė nuotraukas vilniaus rajono namų, tai durys įstatytos, kurios max 300kainuoja, kriauklė ir vonia pačios pigiausios sudėtos, ir tau niekas skirtumo nepadengia jei tu savo pirksi. O į naują butą aš tikrai nenoriu tokios pigienos kišti ax.gifO kainos kv.m. labai panašios 4u.gif
efk
Sutinku vikusia su tavim, tik manau, kad siuo metu pasirinkimas labai skurdokas Klaipedoje del nauju statybu.
Kurmaitiene
QUOTE(efk @ 2006 02 01, 12:13)
Sutinku vikusia su tavim, tik manau, kad siuo metu pasirinkimas labai skurdokas Klaipedoje del nauju statybu.
*

Labai prastas pasirinkimas g.gif Šiaip atrodo stato, bet pagal save labai sunku rasti. Pas mane vienas iš svarbių rodiklių renkantis butą buvo, kad virtuvė būtų atskira, įsivaizduokit tokio buto neradau schmoll.gif O iš visų išplanavimų kuriuos peržiūrėjau, o peržiūrėjau tikrai nemažai, tai tik kokie 25 proc. butų suplanuoti taip, kad virtuvę gali, jei nori, atiskirti nuo svetainės, o visur kitur nu niekaip. O man nepatinka, nu nepatinka virtuvė vidury svetainės!!!!
efk
tas taipogi yra ganetinai svarbu, kad virtuve butu atskirai.
Papildyta:
Bet va nerandu kas ten jau yra rezervave idomu butu ju nuomone isklausyti, ka jie galvoja. O as tanme kvartale kur pastate vilniuje buvau ir ziurejau butus tai ispudi visai nebloga paliko
Negan
Cia kalbejot apie buto apdaila, tai pas mus kur isigijom buta yra taip, jie padaro daline apdaila, o visos durys vonios grindys ir t.t yra musu nuoziura. arba mes parnesame iki nurodyto laiko kokia kompanija atliks apdailos darbus, arba atlikines jie, taciau taip kaip mes pageidaujam. svarbu tik kad viskas butu atlikta iki nurodyto laiko, nes kitaip jie negales priduoti, ir jei tai bus del musu kaltes mokesim baudas. dar kas liecia imones pasirinkima tai bet kas irgi negali atlikti, turi buti atestuota imonene.
tai tiek tuo klausimu, o kas del virtuves tai galiu pasakyti tiek, kad pas mus virtuve ir svetaine yra kartu, taciau jei noretume tiesiog galima butu padaryti stumdoma pertvara. pas mano pusesere taip yra tai labai fainai atrodo, jei nori uzstumia ir kaip siena atrodo ir is virtuves jokie kvapai neina.
Kurmaitiene
QUOTE(Negan @ 2006 02 01, 18:13)
Cia kalbejot apie buto apdaila, tai pas mus kur isigijom buta yra taip, jie padaro daline apdaila, o visos durys vonios grindys ir t.t yra musu nuoziura. arba mes parnesame iki nurodyto laiko kokia kompanija atliks apdailos darbus, arba atlikines jie, taciau taip kaip mes pageidaujam. svarbu tik kad viskas butu atlikta iki nurodyto laiko, nes kitaip jie negales priduoti,  ir jei tai bus del musu kaltes mokesim baudas. dar kas liecia imones pasirinkima tai bet kas irgi negali atlikti, turi buti atestuota imonene.
tai tiek tuo klausimu, o kas del virtuves tai galiu pasakyti tiek, kad pas mus virtuve ir svetaine yra kartu, taciau jei noretume tiesiog galima butu padaryti stumdoma pertvara. pas mano pusesere taip yra tai labai fainai atrodo, jei nori uzstumia ir kaip siena atrodo ir is virtuves jokie kvapai neina.
*

Oi man būtų labai įdomu pie tą pertvarą smulkiau sužinoti, pvz. ji stiklinė? , ar permatoma? kur darė? kas projektavo? Kiek kainavo? ir t.t. Bet pas mane ta petrvara jei jau ją daryt turėtų būti 4 m ilgio, kaži kaip atrodytu g.gif
Negan
taip kalbant apie ta pertvara tai isdalies stikline, bet tas stiklas toks matinis is balto. tie stiklai tokiais dideliais kvadratais, kita dalis (konturai ir visa kita atrodo tarsi metalas bet ten kita medziaga kokia pasakyti negaliu).
tas butas yra vilniuje ir jei as nieko nepainioju tai lyg ir slankiojancios sistemos irenginejo.
siaip tai atrodo graziai ir praktiskai. pertvara nuo lubu iki zemes. o ilgis mazdaug apie 3m. kazkur tikslai pasakyt negaliu.
omkiek kainavo nezinau, nepamenu. siaip tai viskas priklauso kokias medziagas pasirenki.
vitta
Sveikos klaipėdietės,
Artimiausiu metu mes ruošiamės persikraustyti į Klaipėdą ir turim susirasti gyvenamą vietą (nuomotis) ax.gif , norėčiau sužinoti kokie rajonai Klaipėdoje yra geri, ta prasme, kad kaimynai būtų pasiturintys, namai naujesnės statybos, sutvarkyta aplinka rolleyes.gif . Na tiesiog, gal įvardinti kaip prestižinius g.gif ?
Cikadelė
vitta biggrin.gif pas mus Klaipėdoje sunku su nuoma, su pirkimais taip pat- nes labai mažai stato, or ir nuomoja nedaug....Mes va jau 1,5 mėnesio ieškom padoraus buto išsinuomoti ax.gif

Prestižiniai rajonai....kažkaip Klaipėdoj pas mus taip neskirsto- skirsto, kur brangiausi, pigesni ir pigiausi..... Brangūs butai centre (Vytauto, Manto, Karoso, Pilies, Liepų gatvės), brangūs butai Miško kvartale........ visai neseniai mačiau, kad nuomoja kelis butus naujos statybos name Sausio 15- osios gatvėje......šiaip tai gana arti centro..... mačiau ir Rumpiškės gatvėje naujuose daugiaaukščiuose, pro kuriuos jūra matosi, nuomoja....bet reikia ieškoti

jeigu nori pasižiūrėk skelbimus www.ve.lt arba www.klaipeda.daily.lt .... būna skelbimų, pasiskaitysi, pamatysi..... čia internetiniai Klaipėdos dienraščių variantai....popieriniuose kiti skelbimai....

sėkmės mirksiukas.gif
lotute
QUOTE(Vikusia @ 2006 02 01, 14:51)
Labai prastas pasirinkimas g.gif Šiaip atrodo stato, bet pagal save labai sunku rasti. Pas mane vienas iš svarbių rodiklių renkantis butą buvo, kad virtuvė būtų atskira, įsivaizduokit tokio buto neradau schmoll.gif O iš visų išplanavimų kuriuos peržiūrėjau, o peržiūrėjau tikrai nemažai, tai tik kokie 25 proc. butų suplanuoti taip, kad virtuvę gali,  jei nori, atiskirti nuo svetainės, o visur kitur nu niekaip. O man nepatinka, nu nepatinka virtuvė vidury svetainės!!!!
*

dabar su vyru ieskome pirkti nama, pirmadieni vaziuosime ziureti i viena firma, ziuresime ka pasiulys.
pasakysiu tik tiek niekada nepirkciau naujos statybos buto vien del prastos garso izoliacijos ir vien del to kad tai namai kuriuose visada vaikscios ir sienos ir lubos, tai remontus gali tekti per metus daryti 3-4 kartus doh.gif
Negan
QUOTE(lotute @ 2006 02 04, 23:08)
dabar su vyru ieskome pirkti nama, pirmadieni vaziuosime ziureti i viena firma, ziuresime ka pasiulys.
pasakysiu tik tiek niekada nepirkciau naujos statybos buto vien del prastos garso izoliacijos ir vien del to kad tai namai kuriuose visada vaikscios ir sienos ir lubos, tai remontus gali tekti per metus daryti 3-4 kartus doh.gif
*

Visi namai vaiksto tiek senos statybos tiek naujos ir nieko cia nepadarysi, tik senos jau buna gal daugiau issivaikscioje.
nors yra pvz. kad mano vyro tevai bute gyvena jau 20m. ir jis vis dar vaiksto, kas keli metai reikia daryti remonta, nes viskas trukineja. na o drauge gyvena naujos statybos bute jau 4m. tai tik po pirmu metu dare remonta o dabar jau tris metus nesimato jokiu itrukimu, iskyrus viena vieta virtuveje, bet del to nesiruosia daryti remonto, nes ta vieta yra uz saldytuvo.
Ignėja
Sveika smile.gif Apie "Reginos ir ko" Klaipedoje statoma namu kvartala nieko negaliu pasakyti, bet esame rezervave buta Vilniuje statomame namu kvartale Klevineje. Isikelimas buvo planuotas birzelio pradziai, bet uzsitese kol kas iki liepos... Praejusia savaite issirinkom apdailos medziagas, sienu spalvas. Siaip leidzia pasirinkti tik 2 spalvas visam butui. Motyvuoja tuo, kad paskui jiems atliks daug nesunaudotu likuciu ir jie netures kur ju det. Laminato pasirinkimas normalus - apie 8 variantai. Plyteliu grindiniu virtuves zonai - apie 4 variantus. Voniai - sienom keletas ir grindim - pora. Ai kai pagalvoji tai nuejus i parduotuve galva apsisuktu, na nebent tikrai zinai ko nori. O dabar issirinkom - ziuresim, pagyvensim nepatiks - persidarysim, juk ne visam gyvenimui isirenginejam. Siaip plyteles tikrai ne is paciu blogiausiu. Isplanavimas neblogas, kambariai neperdidziausi, bet antrame aukste aukstos lubos - priduoda erdves. Na kol negyvenam - sunku ka nors pasakyti, bet renkantis man buvo labai svarbu vieta - atokiau nuo miesto surmulio, pamiskeje, ramu, grazu. Namas - ne kregzdziu lizdas, jame tik 8 butai, dviaukstis. Jie megsta pasigirt, kad pas juos kvartale namus ar kotedzus isigijo dainininkai Lukas, Sciogolevaite. Buta nusipirko - Agnieska. Bet man tai cia ne rodiklis.
Kurmaitiene
Na jei kalbėti apie namo "vaikščiojimą", tai pirkimo sutartyje numatyta garantija apdailai 1 metai , tai jei per metus kas sutrukinės, sutvarkys nemokamai. Žinau, kad kitos firmos garantiją apdailai duoda net iki 5 metų. Beto aš manau, kad skilinėti gali tik vidinės pertvaros, ar aš neteisi? Gal kas esat susidūręs? Na jei, ką pasidarysim tą remontą, juk sienas perdažyt nereikia didelių investicijų
efk
[quote=Ignėja,2006 02 07, 14:44]
Sveika o jus pirkote buta ar kotedza?

Dar idomu o kokia jie santechnika siulo?
Ignėja
Mes pirkom 64 kv. m buta praejusiu metu geguze. Tada kv. m. kainavo 3800 Lt. Dabar kaip skelbia internete - kaina pakilo, jau apie 5000 lt uz kv.
Buvo galima rinktis - vonia ar duso kabina, bet jei renkies duso kabina - reikia primoketi. Siaip santechnika ne is prasciausiu, firmos nepamenu dabar.
Negan
Dazniausiai skilineja tik vidines sienos, nors kartais jos skilineja ne del to kad vaiksto namas o kad blogai buvo atlikta apdaila. per sujundimus neuzdetas speciali juostaa tokia atrodo kaip tinklas, bet jinai neleidzia atsirasti skilimams. ar siaip del kokiu kitu problemu.
na o siaip tai pirmais metais tai tikrai bus tu skilimu.
dar labai priklauso koks gruntas yra toje vietoje kur statomas namas, nes yra vietu kur istiesu metai is metu skilineja sienos. doh.gif
Maciau viena buta vilniuje, kur buvo tik padaryta vidine apdaila ir po keliu savaiciu suskilo sienos, atsirado per kampus skilimai.
buna visko. kitur skilimai kartojasi del to kad prastai pastatyta (yra broko.)
lotute
QUOTE(Negan @ 2006 02 08, 09:20)
Dazniausiai skilineja tik vidines sienos, nors kartais jos skilineja ne del to kad vaiksto namas o kad blogai buvo atlikta apdaila. per sujundimus neuzdetas speciali juostaa tokia atrodo kaip tinklas, bet jinai neleidzia atsirasti skilimams. ar siaip del kokiu kitu problemu.
na o siaip tai pirmais metais tai tikrai bus tu skilimu.
dar labai priklauso koks gruntas yra toje vietoje kur statomas namas, nes yra vietu kur istiesu metai is metu skilineja sienos.  doh.gif
Maciau viena buta vilniuje, kur buvo tik  padaryta vidine apdaila ir po keliu savaiciu suskilo sienos, atsirado per kampus skilimai.
buna visko. kitur skilimai kartojasi del to kad prastai pastatyta (yra broko.)
*

taip taip, vien del to tie nauji namai schmoll.gif schmoll.gif
Kurmaitiene
Na jau merginos, dabar gyvenu kokių 20 metų senumo name, prieš kokius 7 metus suskilo per sujungimą tarp vidinės pertvaros ir išorinės sienos virtuvėj. Tai kad nereikia jau čia tų senų stybų girti. Iš senų statybų, bent jau Klaipėdoje kokybiškai pastatyta gal 30 proc. namų. O kituose ir garso izoliacijos nėra, ir šalti nerealiai, apie vamzdynus net nekalbu. Juk visa Klaipėda vien blokiniai namai. doh.gif Plytinių - 80 proc. chruščiovkės, likę 20 proc kainuoja tiek pat , kiek nauja statyba, ir dar turėsi pusę metų laukti kol kas nuspręs parduoti. schmoll.gif Tai va koks pasirinkimas. Ir tikrai nesuprantu tų, kurios neįtikėtinai nusistačiusios prieš naujas statybas, nu nesuprantu ir tiek. Sienos visur skilinėja, garso izoliacijos visur nėra, tiek senose, tiek naujos statybos namuose
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.