Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip "prisijaukinti" didelę baltą sveitainės sieną
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
Onora
Turiu didele plika beveik baltai dazyta siena kokiu 5 m ilgio.
Savaitgali susikabinom paveikslus, bet didzioji siena taip ir liko tuscia, nes paveikslai butu "paskende" joje. Noreciau kazkuo ja dekoruoti nekeisdama spalvos ir neklijuodama tapeto ar pan.
O galva kaip tycia tuscia tuscia.

Butu smagu isgirsti jusu pasiulymus 4u.gif
aistia
QUOTE(Onora @ 2006 01 16, 14:22)
Savaitgali susikabinom paveikslus, bet didzioji siena taip ir liko tuscia, nes paveikslai butu "paskende" joje. Noreciau kazkuo ja dekoruoti nekeisdama spalvos ir neklijuodama tapeto ar pan.

Butu smagu isgirsti jusu pasiulymus  4u.gif
*

būt gerai, kad įmestum fotkę su aplinka mirksiukas.gif
aistia
user posted image
gali tikti visokiausi didelio formato, ryškūs menai, bet tada tau teks naikinti visus atsitiktinius paveikslus ir palikti akcentuotą tik tą vieną sieną.
lanaa
QUOTE(aistia @ 2006 01 16, 13:33)
gali tikti visokiausi didelio formato, ryškūs menai, bet tada tau teks naikinti visus atsitiktinius paveikslus ir palikti akcentuotą tik tą vieną sieną.
*

vienintelis minusas, kad tie didelio formato mIAnai, jei ten tikrai mIAnai, tai ir pakainuoja...
o siaip tikrai sunku patart nematant bendro vaizdo ir situacijos... is vienos puses 5m ilgio siena nera labai jau daug, is kitos- nera ir tiek mazai... gal galima prie tos sienos ant zemes kazka pastatyti. na kokia nors statula, komoda, instaliacija, kvietka ar pan... g.gif
Onora
QUOTE(aistia @ 2006 01 16, 13:29)
būt gerai, kad įmestum fotkę su aplinka mirksiukas.gif
*

nu kad to vaizdo tiek ir tebutu- prie jos kampas su fotliais, smelines spalvos gobelenas, tamsaus medzio lakuotas zemas staliukas ir dar didelis tokio pat medzio stalas. Lempa kaba lubose kristoline, bet moderni. Daugiau kaip ir nieko palei ja nera, bet apacioj nieko nepastatysi, nes jau uzimta baldais.
Na, toks zemas, gana saltas stilius tarp skandinavisko, japonisko (kaip kad daugelis ji isivaizduoja) ir klasikinio. Spalvos naturalios. Jei nuotraukos, kuria aistia ikele minkstu baldu spalva pakeistume ir smelio, gana panasu butu, tik kampas minkstas palei siena.

Taip kad kazkoks ultra modernas netinka, norisi kazko jaukaus silto, bet neisivaizduoju, ko.
Onora
O man tas menas fotkeje labai primena stenda su auto audio aparatura smile.gif
aistia
QUOTE(Onora @ 2006 01 16, 15:01)
O  man tas menas fotkeje labai primena stenda su auto audio aparatura smile.gif
*

nu ten nežinau, kažkoks baisus dalykas, tik kaip pvz įkėliau biggrin.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Onora @ 2006 01 16, 13:22)

Butu smagu isgirsti jusu pasiulymus  4u.gif
*

sunku patikėti, kad paveikslai "skęsta" unsure.gif nebent jie labai skirtingi tiek turiniu, tik dydžiu g.gif
būtų vienodais rėmais, spalviškai panašūs, tai gal neskęstų? g.gif
aistia
user posted image

jei nebijai ekstravagancijos... smile.gif
o šiaip tai nereikia bijoti tų baltų sienų, nebent akivaizdu, kad kazko trūksta g.gif gali lentynas kokias pasidaryti, nors ir iš lengvo, metalinio karkasėlio, spalvingos knygos būtų kaip akcentas. jei turi vaiką, duok didelį, kokybišką kartoną ir lai mozoja, pasikabinsi kaip kokio Kandinskio paveikslą ir bus pigu smile.gif
zapuks
Mano atradimas - vilnos ranku darbo kilimai.

http://images.google.fi/imgres?imgurl=http...hl%3Dfi%26lr%3D

Formata ir spalvas paderinus, manau, tiktu ir svetainei. Onoros atveju , isivaizduoju rudu/ oranziniu atspalviu pusmetrio aukscio ir kokiu pora metru ilgio.
As apie toki miegamajame svajoju. smile.gif
Onora
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 16, 14:12)
sunku patikėti, kad paveikslai "skęsta"  unsure.gif nebent jie labai skirtingi tiek turiniu, tik dydžiu  g.gif
būtų vienodais rėmais, spalviškai panašūs, tai gal neskęstų?  g.gif
*

nu man pvz., negrazu ant sienos vienas ar č pavaikslai. Jei jau paveikslai- tai ju labai daug turi buti ant tokios sienos. Tai as 3 pakabinau an triskart mazesnes sienos- tai grazu. Kitus turbut i miegamaji kabinsiu. O spalviskai labai panasus tie "salioniniai" paveikslai ir sreta fainai ziurisi. Ta, kur prie ju netiko- pakabinom miegamajame- ten labai tinka. Dar liko keli maziukai arba tokie nekokie, kuriuos pati piesiau smile.gif tai juos i miegamaji kur nors grusiu, gal i spintos vidu smile.gif
Taip kad paveikslu kabinimas ant tos sienos atkrito, norisi kazkokio kitokio meno ar tiesiog smulkmeneliu, bet nuo ju tingesiu dulkes valyti blush2.gif
Onora
QUOTE(aistia @ 2006 01 16, 14:30)
user posted image

jei nebijai ekstravagancijos... smile.gif
o šiaip tai nereikia bijoti tų baltų sienų, nebent akivaizdu, kad kazko trūksta  g.gif  gali lentynas kokias pasidaryti, nors ir iš lengvo, metalinio karkasėlio, spalvingos knygos būtų kaip akcentas. jei turi vaiką, duok didelį, kokybišką kartoną ir lai mozoja, pasikabinsi kaip kokio Kandinskio paveikslą ir bus pigu  smile.gif
*

jauciu kai vaikas bus- tai nebebus problemos, kad sienos baltos smile.gif
O is pradziu ir norejau tuscios tos sienos, bet norisi jau kazko. Metus be nieko pragyvenom, reikia kazkoki jaukuma susikurti, uzsimaniau jau smutkiu kazkokiu, zvakuciu ir pan.

QUOTE(zapuks @ 2006 01 16, 14:33)
Mano atradimas - vilnos ranku darbo kilimai.

Formata ir spalvas paderinus, manau, tiktu ir svetainei. Onoros atveju , isivaizduoju rudu/ oranziniu atspalviu pusmetrio aukscio ir kokiu pora metru ilgio.
As apie toki miegamajame svajoju.  smile.gif
*

Bet kainos tokiu kilimu doh.gif o ir dulkes renka ir kandzius, bet cia tik pasiteisinimas smile.gif
O siaip tai galvoju, kad koki batikos darbeli pasidaryti dideli ir isireminti g.gif pasirinkciau spalvas kokias noriu, o ir pigu butu ir silta ir idomu. Ir bet kada galeciau pakeisti kuo nors kitu, neipareigotu manes jis.
Dar turiu kazkur toki sari, bet jis ryskiai melynas ir pasiuvinetas auksais visokiais ir sidabrais, gal toki uzsikbinsiu, tik kad ta spalva doh.gif

Nu bet siulykit vistiek, labai faina skaityti idejas jusu, gal kazka ir prisiderinsiu, o gal atmesiu, ko tikrai nenoriu ir rasiu tinkama varianta.
Ieva-Pieva
o jei vieną ar dvi lentynas, tokias kaip lentas, be šoninių sienelių? pasidėtum ir savo pieštus paveisliukus, nuotraukas, kvietką kokį, žvakes, knygas? galėtum keisti ekspoziciją kas savaitę ax.gif
Onora
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 16, 14:47)
o jei vieną ar dvi lentynas, tokias kaip lentas, be šoninių sienelių? pasidėtum ir savo pieštus paveisliukus, nuotraukas, kvietką kokį, žvakes, knygas? galėtum keisti ekspoziciją kas savaitę  ax.gif
*

oij ne, as tu savo piestu tikrai niekam nerodysiu taip viesai smile.gif
O ant lentynu nelabai turiu, ka deti, o zvakes man irgi nelabai grazu kaip daiktas ir dulkes ant lentynu tie daiktai... be to, jau dabar matau, kad ant tu lentynu pradeda atsiradineti visokiu kompo detaliu...
Va, lentyna nebent prie virtuves pasidaryciau ir ten kokiu ivairiu buteliu pririkiuociau tusciu smile.gif
Merveilleux
QUOTE(Onora @ 2006 01 16, 14:59)
Va, lentyna nebent prie virtuves pasidaryciau ir ten kokiu ivairiu buteliu pririkiuociau tusciu smile.gif
*

O tai buteliai dulkių nerinks? rolleyes.gif O jie dekoruoti bus, ar paprasti? cool.gif
Cinderella
na man tai labai patinka,kokie dailininko piesiniai!turiu as viena pazistama,jis siaip dailininkas ir dar tato daro paradiz salone!tai tam salone siena yra,jis pagrazino,tai kaip is multiko!!! thumbup.gif atrodo!aisj=ku name tokia netiktu,bet galima gi kazka sugalvoti!!!pvz as vaikiuko kambary prasysiu kad nupiestu ka nors!!!manau bus super!ir dar kadangi virtuveje lango nebus,tai sugalvojom nupiesti su kokiu vaizdeliu,paskui stiklu uzdengsiu,padarysim tokia sviesa,tarsi is ten ir manau bus thumbup.gif
Onora
QUOTE(Supergirl @ 2006 01 16, 21:21)
O tai buteliai dulkių nerinks?  rolleyes.gif  O jie dekoruoti bus, ar paprasti?  cool.gif
*

paprasti, tai juos labai paprasta butu valyti

zapuks
Man asmeniskai geriau plika siena, nei apkabineta a lia mianais ar lentynelemis su buteliais.
turtle
Na, ne visiskai balta, bet pakankamai sviesia didele tuscia siena ir as turiu ax.gif Kol kas viskas iki galo neirengta, tad ji dar neapipavidalint blush2.gif Siaip as galvoju kabinti ant jos nuotraukas rolleyes.gif Tiesiog susirasti kokiu graziu remeliu (greiciausiai net tik stikla be remeliu g.gif ), susigalvoti tvarka, kokia kabinama bus ir sukabinti bigsmile.gif Na, o nuotraukas galima ivairias pasirinkti g.gif Nuomojamam bute irgi tokia nuobodzia, nelabai grazia siena tiesiog apkabinejau savo asmeninem nuotraukomis, tai jaukumo suteike, zaismingai atrode ir nukabinus labai tuscia ir salta pasidare. Si karta gal rinksiuosi nespalvota fotografija ir didesnio formato, o gal pati kokia nors grozybe "su ideja" nufotkinsiu rolleyes.gif blush2.gif
Onora
QUOTE(zapuks @ 2006 01 17, 08:35)
Man asmeniskai geriau plika siena, nei apkabineta a lia mianais ar lentynelemis su buteliais.
*

man tai metus laiko tai irgi buvo geriausias variantas, bet jau pabodo. Ir nekibkit prie tu buteliu, as sakiau, kad jei lentynele kabinciau- tai tik prie virtuves ir ant jos butelius deciau.

O nuotraukos- tai man nebent miegamajam tinka, jei jos ne menines.

aistia
user posted image
Onora
asitia, arba toki "paveiks;la" galima isklijuoti senoviniais laikrasciais ir pan. gal visai fainai butu g.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Onora @ 2006 01 17, 15:40)
asitia, arba toki "paveiks;la" galima isklijuoti senoviniais laikrasciais ir pan. gal visai fainai butu  g.gif
*

a jo, žurnalais kokiais wub.gif galima būtų keisti kas kiek laiko lotuliukas.gif
aistia
QUOTE(Onora @ 2006 01 17, 16:40)
asitia, arba toki "paveiks;la" galima isklijuoti senoviniais laikrasciais ir pan. gal visai fainai butu  g.gif
*

galima, tik ar tokis dalykas deres prie tavo interjero, nes gali atrodyti kaip nesusipratimas, jei interjere vyrauja iprastas lietuvishkas chaosas g.gif
Jeigu aplinkoj nedominuoja kokia nors spalva, gali tame "paveiksle" pabrezti pvz ryshkiai raudonas antraštes (tipo "Sportas"). Pasirink kokia nors to paveikslo kompozicine ideja (ar vyrauja griezta statika, o gal tos raudonos antrashtes ar iliustracijos kryptingai sulenda i kampa ir pan.) Greiciausia reiktu ta shedevriuka ireminti kaip toj fotkej, kur idejau, kad sutvarkyt ir apriboti. Ir, aishku, nepasikuklinti su matmenimis biggrin.gif Butu gerai tada, kad tavo bte jis butu ne atsitiktinis, jei skoliniesi sovietine tema, tai pasirupink atitinkamu detaliu ir kitur wink.gif
Ieva-Pieva
radau sprendimą bigsmile.gif
user posted image
Onora
Laikrasciai visai deretu.
Tik kad apie tematik as kazkodel ne sovietine galvojau, o apie ukiska blush2.gif
O tas iskarpas tai kazkaip idomiai paderinti reiketu. O gal net is antrasciu galima butu iskirpti zodzius ir sudelioti kokia idomia minti ar pan... Ech kaip faina, kai kazkokiu ideju kyla.

Dar prisiminiau, ka zadejau daryti. Turiu dazu paleciu pavyzdziu pora simtu visu atspalviu- tai juos i tokia ilga vaivorykste deliosiu, kad tik pora milimetru kiekvieno gabaliuko matytusi ir reminsiu. Jau dali esu suklijavusi, tik visai pamirsusi buvau doh.gif

Ieva-Pieva thumbup.gif tik kad gerografijos pamokas primena, o jos man pacios neidomiausios budavo blush2.gif

Geriau jau natu penklinemis issiklijuociau g.gif
aistia
user posted image
Bitė Maja
Mačiau ir reportažų, ir neseniai kažkokiame interjero žurnale yra straipsnis su fotkėm, kaip Julija Žilėnienė įsirengus savo butą. Jos miegamajame yra balta siena. Ir man labai čiotkai atrodė ant tos baltos sienos priklijuotos (ar kažkaip kitaip pritvirtintos) baltos tūrinės raidės - Šekspyro soneto ištrauka. Krentantys šešėliai sudaro gražų vaizdą. Tekstas kaip ir baltas kaip ir ne smile.gif

Tai pagal savo nuožiūrą, norą galima tą pasigaminti pačiai smile.gif Techikos nežinau - neišbandyta praktiškai mintis, bet galima sugalvot.
Kashaya
QUOTE(Bitė Maja @ 2006 01 19, 21:20)
Mačiau ir reportažų, ir neseniai kažkokiame interjero žurnale yra straipsnis su fotkėm, kaip Julija Žilėnienė įsirengus savo butą. Jos miegamajame yra balta siena. Ir man labai čiotkai atrodė ant tos baltos sienos priklijuotos (ar kažkaip kitaip pritvirtintos) baltos tūrinės raidės - Šekspyro soneto ištrauka. Krentantys šešėliai sudaro gražų vaizdą. Tekstas kaip ir baltas kaip ir ne smile.gif

Tai pagal savo nuožiūrą, norą galima tą pasigaminti pačiai smile.gif Techikos nežinau - neišbandyta praktiškai mintis, bet galima sugalvot.
*

Per telika maciau, man tai ispudingai thumbup.gif Miegamajame pas ja tie sonetai-sakiniai ismetyti ne eiles tvarka..Noreciau, miegamajame man patinka toks stilius.. wub.gif
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
omega
koks paveikslas arba keli, geriausia is veltinio. l. gražu ir sušildo erdve ir sujaukina. bet paveikslai aisku brangiau uz laikrascius lotuliukas.gif
linaj
Galiu pasiulyti foto darbus mirksiukas.gif Darbai nuo.....iki, gali buti ir mikro ir makro mirksiukas.gif Ji gali buti atspausdinta labai didele. Jei noretum paziureti i fotkes, rasyk i AZ ax.gif
Marinčik
QUOTE(linaj @ 2006 03 28, 19:04)
Galiu pasiulyti foto darbus mirksiukas.gif Darbai nuo.....iki, gali buti ir mikro ir makro mirksiukas.gif Ji gali buti atspausdinta labai didele. Jei noretum paziureti i fotkes, rasyk i AZ ax.gif
*

Aš noriu pasižiūreti,irgi ,gal į aš parodyk

o dar man labai patinka fototapetai,mačiau su raudonom rožėm ,kaip gražiai atrodo thumbup.gif
ultraviolet
sveikos 4u.gif labai reikia jūsų pagalbos 4u.gif kaip jūs įformintumėte sieną svetainėje, kurioj bus tik televizorius?t.y. siena visiškai tuščia(jokių sekcijų ir pan.) joje bus pakabintas TV.Kaip tai gražiai padaryt,kad neatrodytų per tuščia g.gif padėkit su idėjom ax.gif a? blush2.gif
P.S.pvz cia vat neblogai, bet man reiketu ant lygios paprastos sienos doh.gif
user posted image
ledina
aš pabandyčiau tą sieną padengti kilimine danga ypač ilgesnio plauko ir panašios į telika spalvos (pvz. tokios pilkai melsvos). Tada TV šiek tiek "prasmegtų" ir neatrodytų kaip pasimetusi detalė.
Arba visais atvejais pasiteisina vijoklinės gėlės - pakalbink ir išsklaidyk ant sienos.
kralikas
Galima ta siena suskaidyti nevienodo dydzio kvadratais, panasiai kaip pavyzdy, dazyti tarpusavy deranciom spalvom: pvz., smelio-bordo-sokoladine-violetine ir pan. ar tik dviem spalvom, gautusi siena savaime meno kurinys smile.gif
sinsiliuks
QUOTE(kralikas @ 2006 09 29, 14:28)
Galima ta siena suskaidyti nevienodo dydzio kvadratais, panasiai kaip pavyzdy, dazyti tarpusavy deranciom spalvom: pvz., smelio-bordo-sokoladine-violetine ir pan. ar tik dviem spalvom, gautusi siena savaime meno kurinys smile.gif
*

O cia tai ideja drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mutti
Mačiau vienoj laidoj televizorių įrėmino į senovišus plačius rėmus, ten derėjo prie viso interjero- senoviško. Atrodė labai įdomiai.
Piktoji Fėja
QUOTE(ledina @ 2006 09 29, 12:17)
aš pabandyčiau tą sieną padengti kilimine danga ypač ilgesnio plauko ir panašios į telika spalvos (pvz. tokios pilkai melsvos). Tada TV šiek tiek "prasmegtų" ir neatrodytų kaip pasimetusi detalė.
Arba visais atvejais pasiteisina vijoklinės gėlės - pakalbink ir išsklaidyk ant sienos.
*

nu cia tai man kazkaip schmoll.gif

man atrodo, nudazyk siena ryskia spalva, jei imanoma, padaryk nisa, i nisa ileisk telika - vsio.
beje, dar maciau supermamoj neseniai toki varianta user posted image tik sake, dar lentynos truksta po apacia
cheery
QUOTE(ledina @ 2006 09 29, 13:17)
*

perskaičius šitą patarimą kažkaip prieš akis iškilo vaizdas, kai tarybiniais laikais kas antrame bute kabėjo kilimai ant sienų lotuliukas.gif niu baisus vaizdelis... su vijoklinėm gėlėm irgi.. schmoll.gif

o geriausias variantas - tai pasiūlytas kraliko thumbup.gif
Ariella
user posted image

Visas aprasymas

http://promo.ntv.ru/programs/family/kv/ind...vet&oid=682
sorriso
QUOTE(Laura* @ 2006 10 04, 17:43)
nu cia tai man kazkaip  schmoll.gif
man atrodo, nudazyk siena ryskia spalva, jei imanoma, padaryk nisa, i nisa ileisk telika - vsio.
beje, dar maciau supermamoj neseniai toki varianta user posted image tik sake, dar lentynos truksta po apacia
*

Va sitas variantas man labiausiai patiko 4u.gif
Ariella
user posted image
aistia
nesiryžčiau daryti kraliko pasiūlytu variantu....Tokia supergrafika (vientisa, neskaidyta plokštuma dažoma skirtigomis spalvomis, siekant išgauti optinį efektą) atrodys tikrai juokingai, sorry... ax.gif Kodėl gi nepalikti tiesiog sienos su pakabintu TV ir apačioje stovinčiu kokiu žemu baldeliu. Technika jau savaime yra graži, jos nebereikia puošti, gal dar atsiras kokie DVD, garso aparatūra, kolonėlės ir tt. Vis dėlto į tą sieną reikės dažnai žiūrėti ir mirgu margu ant jos nepatarčiau smile.gif
blondine
Kaip galima kalbėti apie vieną sieną ištraukiant ją iš konteksto? Tam, kad būtų galima kažką patarti reikia žinoti minimum, bet kambario paskirtį, apstatymą, stilių, dydį ir tt. Pvz, jei kambarys pilnas pristatytas baldų, sienos ryškiai akcentuotos (spalva, raštai, faktūros) tai ta viena sieną, netgi privalėtų būti ramesnė, tuštesnė.
Viena iš didžiausių klaidų - kai nėra galvojama apie visumą, o tikapie atskirą detalę, tada ir gaunasi "vinigrietas" biggrin.gif
aistia
QUOTE(blondine @ 2006 10 13, 10:06)
Kaip galima kalbėti apie vieną sieną ištraukiant ją iš konteksto? Tam, kad būtų galima kažką patarti reikia žinoti minimum, bet kambario paskirtį, apstatymą, stilių, dydį ir tt.
*

taip, todėl galioja tik vienas patarimas: palikti tiesiog švarią sieną, jei aplinka minimali - ji netrukdys, jei "prifarširuota" - nepakenks hihihi.gif apie interjerą šiuo atveju kalbėti neverta smile.gif
Ieva-Pieva
user posted image
melana
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 20, 12:55)
user posted image
*

Man viskas čia gražu išskyrus sofkę tongue.gif
ultraviolet
QUOTE(blondine @ 2006 10 13, 09:06)
Kaip galima kalbėti apie vieną sieną ištraukiant ją iš konteksto? Tam, kad būtų galima kažką patarti reikia žinoti minimum, bet kambario paskirtį, apstatymą, stilių, dydį ir tt. Pvz, jei kambarys pilnas pristatytas baldų, sienos ryškiai akcentuotos (spalva, raštai, faktūros) tai ta viena sieną, netgi privalėtų būti ramesnė, tuštesnė.

*

interjeras minimalistinis, sienos baltos(sakyciau tokio pieno baltumo), as kaip tik noriu ta siena padaryti kambario "vizitine kortele"jei taip galima pavadint, "iziuminka" tongue.gif dabar renku idejas,o paskui jau derinsiu ax.gif baldu tikrai nepristatyta - baltas odinis 3+2 komplektas(dar tik ieskau, bet tai nebus "pusti" su "raukslem" baldai, o vien telikas ant sienos - man tai jokio ispudzio nepadarys:D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.