Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Muzikavimas namuose
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2
Babalia
Bandydama paįvairinti žiemos kasdienybę , sumaniau pradėti mokytis groti YAMAHA.Kažkada sūnus šiek tiek mokėsi,bet tos pamokėlės baigėsi(mokytojas buvo iš Vilniaus,ir tiesiog nutraukė jas.)Instrumentą turiu tik trūksta žmonių galinčių pasidalinti patirtimi ir kita naudinga informacija.Mokomės groti kartu su dukrele ,bet jai geriau sekasi dainuoti.O sugundė mokytis tai pirmasis žurnalo TeleBim Bam šeimai numeris ir ten išspausdinta dainelės Dinozauras muzika ir žodžiai. tongue.gif
Pradžia žinoma sunkoka,bet gelbsti tai kad vaikystėje lankiau muzikos mokyklą- tai bent jau supratimas apie natas yra.Ir dar klausos lašiukas...Užsiėmimas tikrai malonus.Tad gal Kas juo taip pat užsiimate? mirksiukas.gif
Labadi
Chmz.. o prie ko čia tv pramogos ? biggrin.gif
Ademara
aš tai groju gitara smile.gif faina, kai pramoksti ir gali kokią dainą pagrot clap_1.gif
allegro
Aš kažkada grodavau pianinu, buvau savamokslė, norėčiau ir dabar, tik kad namie instrumento neturiu...Kai nusipirksiu, vėl grosiu...
Merveilleux
Aš vis svajoju iš tėvų parsivežti pianiną ir vėl pradėt grot. Jau taip noriu, kad net sapnuoju dažnai... Esu baigusi muzikos mokyklą, tai sunku tikrai nebus viską prisimint mirksiukas.gif
Anka

Mano dukra vis muzikuoja pianinu, turiu kasdien vis naujų dainelių mokyt, nes jei nemokau, tai vis tas pačias bambina, pabosta klausyt tongue.gif , o aš tai tinginė, pagroju tik tiek kiek darbui pasiruošt reikia ax.gif
GIEDRŪNĖ
AŠ POFESONALI KANKLININKĖ BET IR PIANINU PAGOČIAU TIK KAD NAMIE NETURIU blush2.gif
Babalia
user posted imageJau maniau kad niekas taip ir nedraugaus su manimi.O man taip rūpi muzika.Bet išmokti groti ,net jei esi muzikavęs vaikystėje, be galo sunkus darbasuser posted image. Teisi tu Supergirl,dažnai tie didieji norai sapnuojasi.Bandau vis prisėsti ,jau išmokau Tele bim bam dainelės "Dinozauras Mikičip" dešinės rankos partiją,pramokau akordus bet kai pabandžiau sujungti pamačiau ,kad dar iki muzikos toli toli .
labai džiaugiuosi kad su manimi muzikuoja mano dukrytė.user posted image
Jurga0629
QUOTE(Ademara @ 2006 02 18, 12:58)
aš tai groju gitara  smile.gif faina, kai pramoksti ir gali kokią dainą pagrot  clap_1.gif
*

Sveikos merginos...
Si tema tikrai labai gera....As taip pat mokausi groti gitara....pacius pagrindinius akordus ismokau....lyg siek tiek iseina kokia paprasta dainele sumesti...Be abejo internete yra labai daug informacijos....tik kazkaip man reiketu kazkokiu nuoseklesniu pamokeliu...Kai buvau grizusi i lietuva nusipirkau tokia knygele Gintaras Jakelis "ismok Groti gitara" pagrindus pramokau....o daugiau ir nelabai yra ka nusipirkti...Gal kas zinote kokiu internetiniu programeliu, is kur atsisiust galeciau pamoku...informacijos...Gal kas patartu ka pacios moketes...is kur...
Neiseina man tie bar ar kaip jie vadinasi akordai dar, ir kazkodel atrodo kad nemoku graziai brazdinti desine ranka. toje knygeleje buvo parodyti budai kaip galima brazdinti...aukstyn zemyn....nyksciu ar visais kitais pirstais....bet jei taip darau neiseina man pagal melodija brazdinti, kazkokia nesamone gaunasi.... Na, gal kas turit kokiu patarimu, nuorodu....visko....ka turit....
begike
man taip pat labai aktualu grojimas gitara ax.gif Nusipirkau gitara, kiek zinau, reik ismokt bent pagrindinius akordus, bet visur juos zymi vienoj eilutej ir skaiciais, gal kas turit paprasta schema?Beto, pirstus reiktu palavint, o tai negaliu ju tai isskest ir uzspaust stygas kaip reikia, nes visi i kruva subega... blush2.gif O pirstai ilgi, ploni(muzikalus biggrin.gif ).Gal kas pagelbesit?
Kėja
QUOTE(Jurga0629 @ 2006 07 09, 23:32)
Sveikos merginos...
Si tema tikrai labai gera....As taip pat mokausi groti gitara....pacius pagrindinius akordus ismokau....lyg siek tiek iseina kokia paprasta dainele sumesti...Be abejo internete yra labai daug informacijos....tik kazkaip man reiketu kazkokiu nuoseklesniu pamokeliu...Kai buvau grizusi i lietuva nusipirkau tokia knygele Gintaras Jakelis "ismok Groti gitara" pagrindus pramokau....o daugiau ir nelabai yra ka nusipirkti...Gal kas zinote kokiu internetiniu programeliu, is kur atsisiust galeciau pamoku...informacijos...Gal kas patartu ka pacios moketes...is kur...
Neiseina man tie bar ar kaip jie vadinasi akordai dar, ir kazkodel atrodo kad nemoku graziai brazdinti desine ranka. toje knygeleje buvo parodyti budai kaip galima brazdinti...aukstyn zemyn....nyksciu ar visais kitais pirstais....bet jei taip darau neiseina man pagal melodija brazdinti, kazkokia nesamone gaunasi.... Na, gal kas turit kokiu patarimu, nuorodu....visko....ka turit....
*

žinau tikrai gerą programą GUITAR PRO 5 thumbup.gif
Toje programoje yra labai aiškiai parodyta 'tabai', gali juos pasileist kokiu nori greičiu, bandyti groti, jei reikia galiu įmesti puslapių kuriuose gali rasti tiek populiarių, tiek klasikinių kūrinių šitai programai smile.gif
begike
QUOTE(_Kamilytė_ @ 2006 11 06, 15:45)
žinau tikrai gerą programą GUITAR PRO 5  thumbup.gif
Toje programoje yra labai aiškiai parodyta 'tabai', gali juos pasileist kokiu nori greičiu, bandyti groti, jei reikia galiu įmesti puslapių kuriuose gali rasti tiek populiarių, tiek klasikinių kūrinių šitai programai  smile.gif
*

ja reikia atsisiusti internetu? g.gif Butu gerai jei imestum adresiuku pradziamokslis nepakenktu, pagrindiniai akordai ir pan.... mirksiukas.gif 4u.gif
shwiesulka
As tai nuo vaikystes pianinu groju. Kai maza buvau, mama verte eit i muzikos mokykla, bet dabar esu dekinga uz tai blush2.gif Dar moku brazgint gitara, kanklem ir akordeonu, bet vis delto - pianinas yra mano didziausia aistra wub.gif
Kėja
QUOTE(begike @ 2006 11 06, 22:12)
ja reikia atsisiusti internetu? g.gif  Butu gerai jei imestum adresiuku pradziamokslis nepakenktu, pagrindiniai akordai ir pan.... mirksiukas.gif  4u.gif
*

siaip ja reikia pirkti, o demo versija gali atsisiusti is čia mirksiukas.gif
jei patiks, paieskok kaip nulauzt, nes nebepamenu g.gif jei reikes paieskosiu smile.gif
Čia puslapiai is kuriu galima gaut failu tai programai:
1
2
Zitlali
Sveikos 4u.gif Aš grojau fortepionu 10 metų, bet per savo durną galvą mečiau doh.gif Dabar labai labai užsimaniau mokytis privačiai groti violončelę.. Bet neįsivaizduoju kas teiktų pamokas namuose g.gif Gal ką žinot?
gabile
jei kas noretu pasimokinti groti pianinu. rasykit man. smile.gif esu baigus muzikos mokykla, dabar studijiuoju menus. taip pat galiu pamokinti jusu vaika groti, galiu suteikti estetini supratima apie mena, domiuosi daile, tapyba, muzika.

p.s. kei kas noretumet ismokti groti, turite turet savo instrumenta.
VEgle
QUOTE(gabile @ 2006 12 02, 21:55)
jei kas noretu pasimokinti groti pianinu. rasykit man. smile.gif esu baigus muzikos mokykla,  dabar studijiuoju menus. taip pat galiu pamokinti jusu vaika groti, galiu suteikti estetini supratima apie mena, domiuosi daile, tapyba, muzika.

p.s. kei kas noretumet ismokti groti, turite turet savo instrumenta.
*

o tu kur gyveni??? nes aš visai mielai prisiminčiau pianino pamokas (vaikystėje teko groti). aš bazuojuos Kaune...

turiu dar vieną klausimėlį: gal kas turite kontaktus žmogaus, kuris galėtų suderinti pianiną Kaune?? nes mano vargšelis jau du perkraustymus ištvėrė ir trečias dar ant nosies. tikiuosi paskutinis...

tiesa, dar seniau ir gitara pabrazdindavau. tai šiemet per kalėdas vyras su sūnum pažadėjo gitarą padovanoti thumbup.gif laukiu nesulaukiu aš tų kalėdų!! 4u.gif
shwiesulka
QUOTE(VEgle @ 2006 12 06, 17:24)
turiu dar vieną klausimėlį: gal kas turite kontaktus žmogaus, kuris galėtų suderinti pianiną Kaune?? nes mano vargšelis jau du perkraustymus ištvėrė ir trečias dar ant nosies. tikiuosi paskutinis...

Siulau tiesiog nueiti i I-aja muzikos mokykla (Gruodzio gatvej) ir ten pasiklausti pas budincia kokio nors derintojo. Buvo ten vienas toks super dedule, uz suderinima 30lt imdavo, o pianinas laikydavo kelis metus thumbup.gif Tik gaila, pavardes neatsimenu blush2.gif
VEgle
QUOTE(shwiesulka @ 2006 12 19, 17:45)
Siulau tiesiog nueiti i I-aja muzikos mokykla (Gruodzio gatvej) ir ten pasiklausti pas budincia kokio nors derintojo. Buvo ten vienas toks super dedule, uz suderinima 30lt imdavo, o pianinas laikydavo kelis metus  thumbup.gif  Tik gaila, pavardes neatsimenu  blush2.gif
*

dėkui už patarimą drinks_cheers.gif . kai tik persikraustysim, taip ir padarysiu... 4u.gif
*sanel*
gal kas pagelbėtų... man reikalingi pagrindiniai gitaros akordai, bet ne grojimui pagal natas... na manau supratot ko man reikia blush2.gif gal kas kokia nuorodą 4u.gif
seava
QUOTE(ddaivux @ 2007 03 11, 21:19)
gal kas pagelbėtų... man reikalingi pagrindiniai gitaros akordai, bet ne grojimui pagal natas... na manau supratot ko man reikia  blush2.gif gal kas kokia nuorodą 4u.gif
*

taigi gitaros akordu internete rast visai nesudetinga. pabandyk cia

http://www.gitara.lt/
uosiux
Uzsinorejau pramokti groti pianinu savo malonumui smile.gif
Natas daugiau maziau pazystu, paprastus - vaikiskus kurinukus galiu pagroti, nes sesuo muzikante, tai nori nenori ismokau lotuliukas.gif
Gal kas galetu parekomenduoti kuriniu ar literaturos pradedanciajam? Na kokiu nors kurinuku rinkiniu ar pan. O gal zinote geru puslapiu internete mokymuisi?

Cia pati radau keleta puslapiuku mokymuisi groti pianinu, gal kam pravers 4u.gif
http://www.gopiano.com/
http://www.learnpianoonline.com/welcome.html
http://www.free-online-piano-lessons.com/
http://www.musicandyou.com/beginninglessons.htm

Radau keleta puslapiuku gitarai:
http://www.mangore.com
venddetta
sveikos, aš tai baigus muzikos mokyklą, irgi mama vertė, bet džiaugiuosi. grojau kanklėm, pianinu, skudučiais, o baigimo proga gavau gitarą, pati pramokau namuose pradmenis su knygute (plona, a4 formato, tamsiai mėlyna su gitara ant viršelio (neatsimenu kieno)). poto grįžau į muzikos mokyklą, tai mėnesį lankiau ten privačiai gitaros pamokas, bet mečiau, nes dėstytos trenktas buvo, o mokėt 20lt nesinorėjo jam už tai. tai natas susirinkt galiu, bet normaliai kokį solo niekaip blush2.gif , o akordais tai laisvai, jei kokio akordo nežinau, tai užeinu į google vaizdus, užrašau tą akordą ir išmeta vaizdelį kaip atrodo thumbup.gif

o patarimas kaip išmokti brazginti, tai tiesiog prisižiūrėk kaip kiti tą daro. geriausia gyvai. dar gali pabandyti pagroti dainelių nesunkių su gerai tą darančiais. bu slengviau. aš taip ir išmokau biggrin.gif
Babalia
Kaip džiaugiuosi kad mano atidaryta tema dar gyva. 4u.gif Labai jau seniai čia buvau.
Ieškau kanklininkių, žinoma groju ne aš o mano dukrytė. Mums labai reikia suderinti kankles, Jau žinau kad galima nusipirkti tokį prietaisą ,tik reikia rakto stygoms įtempti. Gal kas žinote kur jį gauti: nusipirkti, ar užsisakyti galima. Gal kas turi parduoti?
Zydrune
Man tai labai patinka kanlės. smile.gif Todėl dukrą į muzikinę mokyklą, kanklėmis groti 4u.gif , galvoju gal ir aš kada nors išmokosiu groti kanklėmis smile.gif . Tik mes kanklių dar neturime gal kas turite aliekamas 4u.gif
Babalia
Mano dukrytė jau antrus metus lanko muzikos mokyklą. Pabandžiau ir aš su kanklėmis pagroti. Vis tik tai nėra lengva,ypač jei pati neprisiverti mokytis reguliariai biggrin.gif Mes tik šįmet nupirkome restauruotas kankles, o pirmus metus nuomavo muzikos mokykla.
sandrul
uch, baigiau muzikos mokykla ir as... tik va, susisuko man visai protelis ne i ta puse ir pardaviau pianina.. verysad.gif dabar del to gailiuosi, nes vis noreciau dar prisesti... paskambint juo... hm, uztad sumasciau ismokti groti gitara, tik va, pirmiausia dar ja reikia isigyti unsure.gif
tuktuk
O smuikininkų nėra mūsų tarpe? Arba saksofonistų? ax.gif
luara.l
Sveikos, atsirado musu namuose JAMAHA pasidovanojom švenčių proga. Dėja nei vienas niekur nesimokėm groti, mokinamės dabar kiek mokina pati jamaha. Pirkom dėl dukrytės, nes jaučiasi jos nebloga klausa, bet ji dar maža, todėl norėčiau išmokiti daugiau vaikiškų dainelių, moku tik du gaidelius.
Gal kas žinpt ka nesunkaus?
Jolete
QUOTE(tuktuk @ 2007 11 11, 22:39)
O smuikininkų nėra mūsų tarpe? Arba saksofonistų? ax.gif
*

hi.gif yra ir smuikininku 4u.gif Esu baigusi muzikos mokyklą, dabar savo malonumui groju kapeloj.
globule
4u.gif O ir as uzsimaniau prisiminti pianino pamokas. Puslapiu nuorodas susikeliau i favoritus, bandysiu prisimint akordus ir natas, o ir instrumenta , gal pavyks nusipirkti bigsmile.gif
Temele lyg ir uzmirsta, ydomu butu suzinot kaip sekasi kitom mergaitem muzikuoti kurios cia lankesi g.gif
jurcikm
Sveikutės. Pradėjau mokintis kanklėmis, pirmoji pamokėlė labai patiko. Dabar ieškau kanklių 4u.gif Liaudies meistrų brangokos blink.gif - 1000 - 1500 Lt ir brangiau. Dar norėčiau išmokti groti skudučiais ir išilgine fleita thumbup.gif
Gal kas žinote, ar yra kanklėms kokių natų knygos? Nesiorientuojam ax.gif
Shiaurinee
Mano pianinas stovi pas tėvelius namie už 300 km, tad ne visada, kilus norui, yra galimybė prie jo prisėsti. O rudeniop galvoju pradėti įgyvendinti savo seną svajonę- mokytis groti saksofonu. Jau dabar įsivaizduoju tą instrumentą savo rankose wub.gif Gal kas turit rekomendacijų dėl mokytojo? 4u.gif
brangute
Smuikininkės, atsiliepkit 4u.gif
jurcikm
Na, štai - visos groja, tik čia neužsuka 4u.gif

user posted image
brangute
taip, užsukam mažai. Tai ar yra smuikuojančių mamyčių smile.gif ??
Lina O.
QUOTE(jurcikm @ 2009 04 21, 21:59)
Sveikutės. Pradėjau mokintis kanklėmis, pirmoji pamokėlė labai patiko. Dabar ieškau kanklių  4u.gif Liaudies meistrų brangokos  blink.gif  - 1000 - 1500 Lt ir brangiau. Dar norėčiau išmokti groti skudučiais ir išilgine fleita  thumbup.gif
Gal kas žinote, ar yra kanklėms kokių natų knygos? Nesiorientuojam  ax.gif
*

Tradicines kankles (naujas) is meistro Trakuose pirkau uz 130 Lt. Nelabai kokybiskos, bet groti galima. Tai tokioms kanklems zinau knyga ''Devynstyges kankles''.

O jei grosite koncertinemis kanklemis, tai pirmas vadovelis yra p. Stepulio ''Kankles''. Pratimai nuobodoki, bet gera teorija ir kuriniai.
4u.gif
hilin
4u.gif Sveiki, Aš mokiausi truputį gitaros, bet buvau susimušus ranką ir metus negrojau, kad gaučiau postūmį groti toliau turiu mokėt nors vieną trumpą dainelę sugrot, tai tik akordus toliau varau, eisiu vėl mokytis toliau pas mokytoja.
Globaliste
o kur mokaisi, jie ne paslaptis? blush2.gif
gal pasidalintumete, kas privaciai moko kanklemis groti ? mirksiukas.gif

QUOTE(jurcikm @ 2009 04 21, 21:59)

Sveikutės. Pradėjau mokintis kanklėmis, pirmoji pamokėlė labai patiko. Dabar ieškau kanklių  4u.gif Liaudies meistrų brangokos  blink.gif  - 1000 - 1500 Lt ir brangiau. Dar norėčiau išmokti groti skudučiais ir išilgine fleita  thumbup.gif
Gal kas žinote, ar yra kanklėms kokių natų knygos? Nesiorientuojam  ax.gif
*

Lina O.
QUOTE(Globaliste @ 2009 08 04, 11:45)
o kur mokaisi, jie ne paslaptis?   blush2.gif
gal pasidalintumete, kas privaciai moko kanklemis groti ?  mirksiukas.gif
*

as mielai pamokyciau kanklemis grot 4u.gif
esu dukart kankliu respublikinio konkurso laureate rolleyes.gif
Marta.Placebo
Prieš porą metų nusprendžiau pati išmokt grot akustine gitara. Pramokau, tai užsimaniau elektrinės, dabar karts nuo karto pašiurpinu kaimynus. Liko dar viena svajonė - būgnai. smile.gif
W*S:*
O jei ne paslaptis, per ką mokinaisi grot gitara? Per kažkokį puslapį? Aš pati turiu akustinę gitara, bet šiuo metu jau dulkėti pradėjo blush2.gif
Marta.Placebo
QUOTE(W*S:* @ 2009 08 05, 10:23)
O jei ne paslaptis, per ką mokinaisi grot gitara? Per kažkokį puslapį? Aš pati turiu akustinę gitara, bet šiuo metu jau dulkėti pradėjo  blush2.gif
*

Atsisiunčiau knygą, pdf formato, kur daugybė akordų, kaip taisyklingai juos atlikti, parodomos įvairios grojimo technikos, o dar geras dalykas yra guitar pro programa, ten galima už dyką parsisiųsti daugybę dainų, gali girdėti kaip jos skamba ir surašyti akordai kaip jas atlikti.
Kiek žinau, reikia daug laiko ir valios, aišku, to man kartais pritrūksta, kaip ir laiko, bet bent jau kartą per savaitę stengiuos prisėst ir pasimokyt. smile.gif

makute
QUOTE(Marta.Placebo @ 2009 08 05, 19:26)
Atsisiunčiau knygą, pdf formato, kur daugybė akordų, kaip taisyklingai juos atlikti, parodomos įvairios grojimo technikos, o dar geras dalykas yra guitar pro programa, ten galima už dyką parsisiųsti daugybę dainų, gali girdėti kaip jos skamba ir surašyti akordai kaip jas atlikti.
Kiek žinau, reikia daug laiko ir valios, aišku, to man kartais pritrūksta, kaip ir laiko, bet bent jau kartą per savaitę stengiuos prisėst ir pasimokyt. smile.gif
*

O gal galite pasakyti kokia knygą? Kur radote knygą ir programą? unsure.gif
Daile
QUOTE(brangute @ 2009 04 22, 21:34)
Smuikininkės, atsiliepkit 4u.gif
*

Esu 4u.gif
Groju nuo pirmos klases, pradejau nuo Ciurlionkes baigiau konserva. Smuikas ir pianinas. po to meciau, bet neilgam. Dabar karts nuo karto pagal fonograma imporvizuoju viena, arba groju duetu su Arfa.

kai dirbau teatre, beveik visus ten esancius instrumentus isbandziau. Vienoj baznycioj pries koncerta ir celestina, vargonus dumpliuojamus "paragavau"....labai idomu. kadangi uzaugau su arfa namie, tai ji manes visiskai netrauke rolleyes.gif
Gitara pirstai tempiasi, violoncele - smagumelis, jausmas toks lyg apverstu smuiku groti...bugnai - kazkas tokio, bet ritmas ne mano arkliukas, puciamieji -mano ausys nepakencia mokymosi proceso, turim keleta block fleitu nuo kuriu veliau pereinama prie norimo puciamojo inrtrumento - fleitos, klarneto ar sakso, trimitai, triubos ir kiti mustukiniai instrumetai reikalauja dideles kantrybes, brolis vaikysteje bande triuba ivaldyt, tai visa ta "bezdejimo" lupomis i mustuka bei diafragmos alinanti darba savo akimis maciau... labai sunku jam buvo, o kadangi tevas profesionalus klarnetistas/ saksofonistas, tai nuo pamoku po pamokune vienas is musu neissisukdavo...
O kanklemis skambina mano vyresnele...

Na ir prirasiau doh.gif
hilin
QUOTE(Marta.Placebo @ 2009 08 05, 18:26)
*

o geras, aš tai lankiau kažkada mokyklėlę gitaros ir ten pirkau knygelę su akordais, mokytojas labai geras, bet dabar biškį krizė, tai nelankau. O ta programa daug vietos užima kompe ar ne? Blemba žinot ko norėčiau, nors vieną dainą išmokt groti, kad būtų postūmis groti toliau. verysad.gif
cangoroo
[quote=Lina O.,2009 06 28, 00:33]
Tradicines kankles (naujas) is meistro Trakuose pirkau uz 130 Lt.
o gal zinote kas gamina koncertines kankles? Ar bent jau kur butu galima nusipirkti naudotas? Noriu grizti prie kankliavimo po ilgos pertraukos wub.gif
Lina O.
[quote=cangoroo,2009 08 23, 18:33]
[quote=Lina O.,2009 06 28, 00:33]
Tradicines kankles (naujas) is meistro Trakuose pirkau uz 130 Lt.
o gal zinote kas gamina koncertines kankles? Ar bent jau kur butu galima nusipirkti naudotas? Noriu grizti prie kankliavimo po ilgos pertraukos wub.gif
*

[/quote]
manau, meistras Virbašius gamina. Jei norite, atsiųsiu jo telefoną į až. O dėl naudotų - pabandykit pasidairyt muzikos mokyklose skelbimų 4u.gif
d-oncek
Grojancios fleita-atsiliepkit 4u.gif Turim labai daug klausimu blush2.gif
ugnele
Sveiki,

jei ka domintu, namie mokau groti pianinu wink.gif siaures miestelyje, Vilniuje smile.gif koncreciau i az 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.