QUOTE(brangute @ 2009 04 22, 21:34)
Smuikininkės, atsiliepkit

Esu
Groju nuo pirmos klases, pradejau nuo Ciurlionkes baigiau konserva. Smuikas ir pianinas. po to meciau, bet neilgam. Dabar karts nuo karto pagal fonograma imporvizuoju viena, arba groju duetu su Arfa.
kai dirbau teatre, beveik visus ten esancius instrumentus isbandziau. Vienoj baznycioj pries koncerta ir celestina, vargonus dumpliuojamus "paragavau"....labai idomu. kadangi uzaugau su arfa namie, tai ji manes visiskai netrauke
Gitara pirstai tempiasi, violoncele - smagumelis, jausmas toks lyg apverstu smuiku groti...bugnai - kazkas tokio, bet ritmas ne mano arkliukas, puciamieji -mano ausys nepakencia mokymosi proceso, turim keleta block fleitu nuo kuriu veliau pereinama prie norimo puciamojo inrtrumento - fleitos, klarneto ar sakso, trimitai, triubos ir kiti mustukiniai instrumetai reikalauja dideles kantrybes, brolis vaikysteje bande triuba ivaldyt, tai visa ta "bezdejimo" lupomis i mustuka bei diafragmos alinanti darba savo akimis maciau... labai sunku jam buvo, o kadangi tevas profesionalus klarnetistas/ saksofonistas, tai nuo pamoku po pamokune vienas is musu neissisukdavo...
O kanklemis skambina mano vyresnele...
Na ir prirasiau