Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Zoologijos sodai
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2
Kalinka
Ypac domina iejimo kaina ir kada pradeda dirbti Kauno zoologijos sodas.Aciu.Tiesa, ar fotografuoti laisvai, ar reik leidimo?
afyte
Cia yra siek tiek info: http://www.viskasturizmui.lt/lt/infopage.p...e=L100_00095271 Bet geriausia turbut butu pasiskambinti ir susizinoti visa info tiesiai is ju
Kalinka
QUOTE (afyte @ 2004 05 19, 15:43)
Cia yra siek tiek info: http://www.viskasturizmui.lt/lt/infopage.p...e=L100_00095271 Bet geriausia turbut butu pasiskambinti ir susizinoti visa info tiesiai is ju

aciu afyte!!!!!!!! thumbup.gif tu mane isgelbejai, bent jau mano reputacija wink.gif
lengvute
Koks ir kur zoologijos sodas jums paliko didžiausią įspūdį?
Vilniuje yra tik Jaunųjų gamtininkų stotis, atrodo, kur vaikams galima parodyt šiokių tokių gyvūnėlių sad.gif
Kauno zoologijos sodas mums labai patiko, buvom su Supermamietėm thumbup.gif
krika
ir Klaipeda turi savo zoologijos soda clap_1.gif toki mini. jis yra privatus. labai fainas thumbup.gif o ir gyvunu daug clap_1.gif
kendi
Buvom Kauno zoologijos sode, labai patiko.Yra ne tik gyvunu, bet ir kur vaikams pasikarstyti,ponis ratu pavezioja smile.gif
mažulka
QUOTE (krika @ 2004 06 15, 11:24)
ir Klaipeda turi savo zoologijos soda clap_1.gif toki mini. jis yra privatus. labai fainas thumbup.gif o ir gyvunu daug clap_1.gif

Gal galėtumei adresą parašyti ir nuorodą kurioje vietoje. Gal ir kainas žinai. Galvojame su vaikais į "Jūrų muziejų" atvažiuoti, tai prie to pačio, kaip sakant. rolleyes.gif
Mumm
Jei busit Rygoj, butinai nueikit i zoo soda. Va ten tai zoo sodas, pas mus deja, gal vaikams ir yra kur pabegioti, bet jau gyvuliukai laikomi tragiskom salygom sad.gif O Rygoj padarytas pagal europinius standartus. Laba labai grazus thumbup.gif
ruta_vyshnia
man tai neisdildoma ispudi paliko olandijos zoo sodas thumbup.gif tik kaina 15 euru g.gif bet jau dydis ir grozis... visa diena vaiksciot galima ir vistiek neviska apeit galima...

ir dar palangoj pas juoza pauksciu graziu yra thumbup.gif
krika
QUOTE (mažulka @ 2004 06 16, 09:56)
Gal galėtumei adresą parašyti ir nuorodą kurioje vietoje. Gal ir kainas žinai. Galvojame su vaikais į "Jūrų muziejų" atvažiuoti, tai prie to pačio, kaip sakant. rolleyes.gif

tai va. kaina suaugusiam 5 lt vaikui turbut per puse (net nezinau, nes dar be vaiku). o jis yra salia autostrados isvaziuojant is Klaipedos per Jaku zieda. dabar yra pastatyta ir nuoroda taip kad turetumet pamatyti. beje jis yra desineje autostrados puseje, kaip tik toj kuria ir isvaziuojat. salia to keliuko (i kuri reikia pasukti) yra kaip ir medelynas (parduoda medelius, gyvatvores sodui). tikrai nepravaziuosit.
mažulka
QUOTE (krika @ 2004 06 17, 14:09)
tai va. kaina suaugusiam 5 lt vaikui turbut per puse (net nezinau, nes dar be vaiku). o jis yra salia autostrados isvaziuojant is Klaipedos per Jaku zieda. dabar yra pastatyta ir nuoroda taip kad turetumet pamatyti. beje jis yra desineje autostrados puseje, kaip tik toj kuria ir isvaziuojat. salia to keliuko (i kuri reikia pasukti) yra kaip ir medelynas (parduoda medelius, gyvatvores sodui). tikrai nepravaziuosit.

Ačiū Krika wub.gif , jei orai pasitaisys, bandysime iki jūros nusigauti, o jau tada, kaip sakant, laikykis pajūri. biggrin.gif
matroskinas
man labai patiko berlyno zoologijos sodas. uztrukau ten ilgai... beje, keista buvo, kad zverys buvo beveik "neapnarvinti", o liutu narvas buvo tikrai nedidukas. vokietukai liutams i nasrus vos nesulinde laksto, karstosi visur... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

fainas yra prie zoosodo akvariumas. jeigu tektu rinktis tik viena is dvieju, rinkciausi akvariuma.

akvadromas, esantis rytu berlyne, yra visiskai naujas. turi buti ispudingas... bet man senasis akvariumas patiko kur kas labiau.

surasti berlyno zoosoda yra nesudetinga: tereikia arba metro, arba autobusu, arba S-Bahn'u nusigauti iki stoteles Zoologischer Garten, na o pati stotele yra rajone, kuris vadinasi Zoo. ar gali buti sudetingiau? 2.gif g.gif
Soul
Man irgi patiko Berlyno zoosodas...o ypač akvariume neoninės medūzos- na šviečia neraliai. O į Kauno zoologijos sodą veždavau vaiką pamigdyti- ten iš kitos pusės už radistų fakulteto būdavo dažnai vartai atidaryti, tai važiuodavau pro juos su vežimuku (atsiprašau, kad be bilieto, bet ten labai gerai vaikas miegodavo, nes paukščiukai čiulbėdavo, mašinos neburgzdavo).
maya
va pas mus labai grazus zoo. as labai seniai Kaune zoo buvai , bes su situo Oregone tai nesulyginsi. Dar vienas toks yra safari vadinasi, tai ten nevaikstai bet vaziuoji pro zoologijos soda. Labai faina clap.gif
kendi
VARSAVOJE TAIP PAT LABAI FAINAS ZOO SODAS thumbup.gif
Mumm
Ir Londone fainas zoo sodas, o ypac man patiko Londone akvariumas, te netoli big beno yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Zodziu turbut uzsienyje visi tie sodai daug maz neblogi, patyliu apie Kauna... dry.gif
maya
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 06 22, 12:20)
Ir Londone fainas zoo sodas, o ypac man patiko Londone akvariumas, te netoli big beno yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Zodziu turbut uzsienyje visi tie sodai daug maz neblogi, patyliu apie Kauna... dry.gif

apie Kauno zoo tai tikrai nera ka ir kalbeti. Gaila gyvuliuku sad.gif
matroskinas
na na, nekalbekit, bo tuoj susigraudinsiu smile.gif nors graudintis tikrai nera ko.

pats visai neseniai buvau kauno zoo (siaip as pats esu kaunietis, taigi kaip ir priklausytu ten pabuvoti). lyginant su ta situacija, kuri buvo pries kelerius metus, matyti daug teigiamu poslinkiu.

aisku, nenorekite, kad kauno zoo butu toks, kaip berlyno, londono ar pan. - vis tik visai kitoks kapitalas cia idetas. taciau tikrai nera taip baisu, kaip jus bandote nupiesti smile.gif
*Jolanta*
QUOTE (krika @ 2004 06 15, 10:25)

Aaaa,girdejau as apie ji jei tas pats norejome nuvaziuoti bet neradome...Kiek zinau tai buves fazanynas,dabar sake yra apie 50 gyvunu/pauksciu ,net meska:)Tai Dauparuose ar kazkur netoli ju,ane?Gal zinai kaip ten patekti vaziuojant keliu Siauliai-Palanga?Norim nuvaryt dar siemet,nes Kauno zoo dar per toli 2.gif 2.gif
Dilma
O jūs važiuokit keliu Klaipėda - Kaunas wink.gif . Ties dešimtu kilometru link Kauno, prie didžiulės iškabos MEDELYNAS, yra nedidukė iškba - MINI ZOO, ir posūkis į dešinę, žvyrkelis. O jau iš ten tai tikrai rasit. Šiaip tai tikrai įdomu - asiliukai vaikšto palaidi, porą danielių, berods, maišus revizuoja biggrin.gif . Tikrai yra į ką pažiūrėt ir vaikams, ir tėvams. Ir kaina ne iš didžiausių - suaugusiam - 5 lt, vaikui - 2 lt. Mes buvom, tai mums - thumbup.gif
norge
Berlyno Zoosodas ir mums patiko, nors nera labai jau ispudingas. Tiesiog sutvarkytas, gyvunai paserti, gelytes tvarkingai susodintos. Bet vat flamingai tai ten negrazus, nustekenti kazikokie. O as zoosoduose tik i flamingus ir ziuriu. smile.gif Berlyno Akvariumas- tai tikrai saunus. Yra kur akis paganyti, idomybiu prisiziureti. Vaikams labai patiko.

Kauno Zoo sodas kiek varganas, bet atsigaudineja po truputi, girdejau.

O megstamiausias Zoosodas, kuriame su vaikais jau lankemes gal 10 kartu - Rygoje. Ten atskiros firmos sponsoriauja gyvunu prieziura. Sakykim, kazkuri sponsoriauja dramblius, kita- raganosius... Tai pasikabina savo reklamini stenduka, ir tada jau sukasi, kad ir narvas butu priziuretas, ir gyvunas. Vat, po savaiteles ir vel vaziuosim. O jau flamingai ten kokie rolleyes.gif , patys graziausi mano matyti flamingai...
matroskinas
beje, apie sponsoriavimus ir kt. - net berlyno zoosodas neissivercia be paramos. taciau skaiciai palyginimui:

kauno zoosodas gauna ~1,5 mln. Lt per metus finansavima - ir nelabai kokiu ten remeju turi.

rygos zoosodas tuo tarpu per metus gauna 9 mln. Ls finansavima ir dar turi remeju. kaip jums skaiciai? smile.gif

todel dristu teigti, kad pagal gaunama finansavima kauniskiai net labai gerai tvarkosi smile.gif
*Jolanta*
QUOTE (Dilma @ 2004 08 14, 15:49)
O jūs važiuokit keliu Klaipėda - Kaunas wink.gif . Ties dešimtu kilometru link Kauno, prie didžiulės iškabos MEDELYNAS, yra nedidukė iškba - MINI ZOO, ir posūkis į dešinę, žvyrkelis. O jau iš ten tai tikrai rasit. Šiaip tai tikrai įdomu - asiliukai vaikšto palaidi, porą danielių, berods, maišus revizuoja biggrin.gif . Tikrai yra į ką pažiūrėt ir vaikams, ir tėvams. Ir kaina ne iš didžiausių - suaugusiam - 5 lt, vaikui - 2 lt. Mes buvom, tai mums - thumbup.gif

Sakai varyt i autostrada Kaunas-Klaipeda,tada nuvaziuosime i zoo laugh.gif :lol:Mes vaziuojam is Mazeikiu ar tai butu logiska?Gal... wink.gif Vaziuojant keliu Siauliai-Palanga esu pastebejusi ne karta nuoroda i Medelyna g.gif O zoo toli nuo jo rolleyes.gif ?As dar nelabai gaudausi lietuvos keliuose,nes dazniausiai vaziuoju jau "pramintais"keliais,tad nelabai kreipdavau demesi koks tai kelias Kaunas-Klaipeda,ar Siauliai-Palanga vaziuoju zinodama kur jis veda ir tiek laugh.gif Reiks daugiau dometis kokiais keliais traukiame del bendro isprusimo...
Vanesa
As esu buvusi daugeli zoologijos sodu Vokietijoje ir viename Olandijoje.
Kaip daugelis minejo,tai uzsienyje gyvunai laisvai jauciasi,labai didelis zemes plotas skirtas gyvunams palakstyti,kai kur liutai be jokiu aptvertu tvoru sau laksto,aisku ten specialiai iskasti apkasai,kad jie negaletu istrukti.
Bedziones tai visur tarp didelio akvariumo ikurdintos.
O kiek laiko praleisti reikia,kol visa zoologijos soda apeini.
Visuose zoo labai dideli akvariumai,paliekantys neisdildoma ispudi.Ypac patiko pingvinus stebeti,kai jie plaukioja.
Aisku iejimo kainos dideles.
bulius
Miuncheno zooparkas:)
http://www.zoo-munich.de/
Man labai patiko. Vienas iš didesnių ir seniausias zooparkas europoje, galima pajodinėti kupranugariais, poniais, pasivažinėti arklių kinkiniais. Yra retų gyvūnu, pvz: dėmėtieji stepių vilkai, flamingai, pelikanai, galybė beždžionių rūšių, keleto rūšių pingvinai. Gyvūnai narvuose laikomi taip kaip jie sugyvena: pvz: beždžionėlės su kalnų ožiais. Tikrai labai juokinga stebėti kaip kalnų ožys vaiko makaku kolonijas:)
Taip pat buvo tapyrai, stručiai, kalnų gazelės, kengūros, raganosiai, begemotai ir dar daug visokių gyvūnėlių.
Praleidom ten visa diena labai nestumdami laiko. Sodas padarytas taip kad kuo labiau primintu naturalias salygas gamtoje.
Wolke
Man tai labai patiko Hanoverio zoosodas thumbup.gif dar labai rekomenduociau Walsrodes pauksciu parka (visai netoli Heide parko mirksiukas.gif )
grange
na kaune buvau labai seniai, bet paskutiniai matyti vaizdai ten tai labai nesuzavejo...tokios lioudnos gyvunu akys verysad.gif
pernai buvau UK, tai i zoo daznai vaziuodavom ,nes fantastiska vieta, vienas didelis o kitas maziukas salia buvo.. tai nepalyginamas vaizdas...ir plotu ir gyvunais, zinoma... daug ka gali maitinti, prieit is arti, kiti laisvai vaiksto ar skraido.. cia keletas fotkiu, kas labiausiai suzavejo0unikalus reginys0tigru ir liutu maitinimas doh.gif
user posted image user posted image
user posted image
joločka
Man kažkaip atrodo, kad tie zoo sodai- gyvūnų kankinimas. Gal kur užsienį, kur dideli plotai, ir nieko, bet tokioj Lietuvėlėj gaila ir žiūrėti į gyvūnus. Kažin ar juos normaliai maitina?
wawuska
As esu vokietijos köln ir austrijoje wien tai man labaiau patiko austrijos labai grazus smile.gif thumbup.gif
--------
Mums labai patiko Klaipėdoje, esantis miniZOO thumbup.gif Sužavėjo tai, kad kai kurie gyvūnai vaikšto palaidi ir kaulija maisto lotuliukas.gif Ožiukai tai iš vis, lipa ant galvų beveik doh.gif Prie manęs tai lama buvo prisikabinusi... eina iš paskos ir kiša savo snukį, tipo duok jai duonos ir viskas bigsmile.gif Ten taip pat yra ir kupranugarių, ir stumbrų, ir vilkų, ir lapių, ir net tigras bigsmile.gif Vienžo, daug daug gyvūnų ir paukčių biggrin.gif

Bet ir maža nelaimė buvo nutikusi tame Zoo. Priėjom prie tokios bezdžionės (nepamenu kaip ji vadinasi), aš jai daviau salotos lapą ir ji paėmė normaliai. Tada mano dukrytė norėjo duoti salotą tai bezdžionei, tai toji tik capt dukrai už rankos, traukt į save ir kąsti bandė. Gerai, kad aš momentaliai sureagavau ir spėjau ištraukti vaiko ranką unsure.gif Viskas įvyko labai greitai ir, ačiūdiev, atsipirkom tik išgąščiu. Taigi, nerekomenduoju niekam prie jos eiti arčiau nei per gerą žingsnį ir tuo labiau nešerti jos doh.gif O šiaip daugiau viskas laaabai patiko thumbup.gif
miurdock
Štai čia aprašomas ir su nemažai FOTO zoosodas Klaipėdoje:

http://www.verslosavaite.lt/content/view/1202/32/
Moonte
Nemėgstu cirkų ir zoologijos sodų. Man labai gaila gyvūnų. Graudu žiūrėti į už grotų pasodintą gyvūną.
Individualistė
Planuojam į Kauną važiuoti g.gif , tik jų darbo laikas lievas - darbo dienom iki 17 terariumai ir paukščiai.. kažkokia tarybinių laikų tvarka,po darbo nenuvažiuosi.. Šiaip reik turėt omeny,kad vaikai dar pietų miego miega, taigi iš Vilniaus akis išdegus lėkti reiktų blink.gif Taip norėjom palėkti,nes "ant biuletenio" kaip tik,bet jau sveiki, betdarbo laikas kvailokas.. jei verslininkam atiduotų, manau daug kas pasikeistų.. Gal kas neseniai buvote? kokie įspūdžiai,pastabos?
xaida
Sveiki biggrin.gif

Birželio 1d. buvom Kauno zoo. Pasistengem dėl vaikų-mokslo užbaigimo proga. Na visai buvo smagu, jei neisigylini kaip laukiniai žvėrys turėtų gyventi unsure.gif . Prieš valandą, kai mes atvykom, kupranugarė atsivedė mažylį. O ir begemotė vedžiojasi savo storuliuką biggrin.gif Vyko kažkoks koncertas vaikų gynimo dienos proga, bet kol visur apvaiksčiojom, tai ir nepamatėm verysad.gif Vaikams, kaip jie sako patiko viskas thumbup.gif , o tai ir svarbiausia lotuliukas.gif . Na nuo senesnių laikų, kiek atsimenu, gerokai pasitvarkęs, daug kur prie gyvunu aptvaro iškabinti plakatai su rėmėjais (įdomu, ar tikrai remia, ar tik reklamuoja savo partijas rolleyes.gif ) Na šiaip nesigailim, smagiai praleidom dieną, dar buvom ir šunų parodoj, aplankėm 9 fortą (palandžiojom po požiemius), pasivaikščiojom po laisvės alėją ir važiuodami namo užsukom į Megą smile.gif
Individualistė
Na, jums lengviau laiką nutaikyt.. juk pietų miego nebemiega, kaip suprantu biggrin.gif Tai svarbiausia,kad vaikams patiko, juk dėl jų mes ir važinėjam visur,kad tik kuo daugiau įspūžių ir gerų emocijų patirtų smile.gif
xaida
Na jūsų vaikinukas tik metais jaunesnis už maniškį, tai mes dėl pietų miego seniai ''problemų '' nebeturime, jei daug kur keliaudavom tai ir autobuse ar ant tėčio kelių kur parke nusnausdavo smile.gif , o jei dar įspūdžių doh.gif , tai tik vakare anksčiau nulūšdavo mirksiukas.gif . Bet juk tai ne kasdien, tai ir galvos nesukdavom dėl pietų miego smile.gif Grįštant namo mašinoj užmigs lotuliukas.gif
odriana
smile.gif
xaida
o kitas vaikiukas-baigęs pirmakleckis smile.gif
Papildyta:
O girdėjau pletkų,kad Rygos zoo sode labai dideli aptvarai, tai ne visus gyvūnus galima pamatyti bigsmile.gif , o kaip iš tikrųjų?
odriana
nzn, aš pamačiau daug įvairių gyvūnų.Narvai dideli, bet patiems gyvūnams taip geriau smile.gif
xaida
žinoma kad geriau thumbup.gif , nes liūdna, kai dideli gyvūnai uždaryti tokiuose mažuose garduose-kalėjime, kur gali pasivaikščioti pirmyn ar atgal arba ratu verysad.gif
Makalius
Koepnagoje labai labai didelis sodas smile.gif
eefje
Aisku pasaulyje yra be galo daug zoo parku, bet manau, kad vienas is geriausiu yra Tailande, Bankoke. Pries keleta metu teko ten lankytis, tai blink.gif blink.gif nerealu! Sedejau ant gyvo krokodilo nugaros, glosiau tigra ir rudaja meska, is ranku lesinau kakadu ir aras. Zodziu sakes! Jei kada bus galimybe, butinai apsilankykit mirksiukas.gif
SuperBrunetė
Kaunoo zoologijos sode buvom praeita vasara tai nieko gero ir nepatiko visai schmoll.gif
kristyyynyte
o mes praeita savara irgi buvom Kauno zoo ,tai man visai patiko ,ir vaikuj patiko ax.gif
Agnelė
Teko lankytis Varšuvos ir Gdansko zoosoduose Lenkijoje:4u: laaabai patiko thumbup.gif
~*Princesita*~
Teko lankytis Rygos&Kauno zoo. victory.gif Man Rygos paliko didesni ispudi, bet siaip jau abu labai patiko.. clap_1.gif Nepasigailejau apsilankiusi. tongue.gif
JulijaR
Mes siais metais vaziavome i Rygos zoologijos soda ir baisiai buvome nusivyle,nes nieko neteko pamatyti sad.gif .Atvaziavome likus kasai dirbti 1val. ir ka jus galvojate,viskas buvo uzdaryta biggrin.gif griuk negyvas lotuliukas.gif Supraskit kaip norit,kasos dirba taip kaip joms patinka.Teko apsisukti ir gryzti atgal,taip nieko ir nepamacius.Va toks buvo musu apsilankymas Rygos zoodarze smile.gif
kittychan
Neseniai lankiausi Ueno zoologijos sode (Japonijoje). Gaila kad neteko pamatyt pandu (jos nugaiso pries metus). Likau suzaveta drambliais, tigrais, gorilomis, liutais, daugybe kitu, kur Kauno zoo neturi. Be to ir gyvunu laikymo salygos Japonijoj nepalyginsi. Nors Kauno zoo irgi nieko, nostalgija kelia is vaikystes smile.gif
Belatrikse
nedaug as tu sodu macius, bet ispudi didziausia paliko Rotterdam (nyderlandai) zoosodo akvariumas ir Wroclaw (lenkija) bezdzionynas thumbup.gif super, visa diena galima butu tupet prie tu dalyku thumbup.gif thumbup.gif
Pangasija
Bristolio zoologijos sodas labai savotiškas. mažiukas toks, iš didesnių gyvūnų tik liūtas, gorilos, zebras, tapyras ir kapibara. bet užtai labai įdomiai padarytos smulkių gyvūnų ekspozicijos, taip pat žuvų, vabalų, drugelių. wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.