Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kėdainių darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lauryca
norejau paklausti, gal kas ka gero gali pasakyti apie Kedainiu darzelius blink.gif kiek skaiciau zurnale mazylis, tai Akademijos "Kastonas" buvo paskelbtas geriausiu Lietuvos darzeliu thumbup.gif bet ar taip yra tikrai? gal kas vedat i kitus miesto darzelius savo atzalas ir galit patarti? nes i Kastona reikia laukti eiles verysad.gif
patarkit kedainietes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
veiren
galiu tik patvirtinti, kad akademijos darzelis geras thumbup.gif mano pacios mergaite eina.ar reik vardint gerasias puses? jei reiks isvardinsiu veliau:) o apie kedainiu darzelius nelabai ka zinau g.gif , bet pasidomesiu.
besiba
QUOTE(veiren @ 2006 01 03, 20:42)
galiu tik patvirtinti, kad akademijos darzelis geras thumbup.gif mano pacios mergaite eina.ar reik vardint gerasias puses? jei reiks isvardinsiu veliau:) o apie kedainiu darzelius nelabai ka zinau g.gif , bet pasidomesiu.
*

pavardink g.gif labai idomu 4u.gif
jkrista
apie Akadimijos darželį sklindančios kalbos yra tikra tiesa.
o pačiuose Kėdainiuose tai gerai atsiliepia apie Liepų alėjoje esantį darželį. tik tiek, kad tai yra šiek tiek profiliuotas darželis - jame yra (tiksliau buvo, o kaip yra šiai dienai, tikrai nežinau) ir aklųjų bei silpnaregių grupės. bet tai kai kam yra minusas.
besiba
QUOTE(jkrista @ 2006 03 26, 23:51)
apie Akadimijos darželį sklindančios kalbos yra tikra tiesa.
o pačiuose Kėdainiuose tai gerai atsiliepia apie Liepų alėjoje esantį darželį. tik tiek, kad tai yra šiek tiek profiliuotas darželis - jame yra (tiksliau buvo, o kaip yra šiai dienai, tikrai nežinau) ir aklųjų bei silpnaregių grupės. bet tai kai kam yra minusas.
*

jkrista, tai kas gero toj akademijoj? ax.gif nes as tai negirdejus...o visai butu patogu vest blush2.gif
Ramunis
O ką mamos galėtų patarti apie lopšiukus,esančius pačiame Kėdainių mieste,o ne už jo? Darželiai lyg ir visi neblogi,o apie lopšiukus nieko nežinau schmoll.gif .
neringyte
prie mano namu yra darzelis ZILVYTIS, drauges juo nesiskundzia, vaikuciai ju eina su noru,darzelyje jie patys ismoko valgyti ko namuose nedarydavo,ismoko prasytis ant puoduku ir visai nenaudoja pampersu,cia sneku apie 2metuku grupe.ir kiekviena karta parejes vaikutis namo traukia vis nauja dainele.
o vyro klasioko mama dirba montesori darzelyje(nezinau kaip jis vadinasi bet randasi jis priesais atzalyno vid.)tai ten nupasakojo kad aplamai vaikai nuo 3 metuku patys su peiliu mokosi obuoli nusilupt,mokosi siuvinet...ir sake kad ten visos aukletojos su aukstaisiais issilavinimais,ir kad su vaikuciais zaidzia iki paskutintos minutes kol ateina teveliai,ko nepasakyciau apie ZILVYCIO darzeli,nes ten grupes veikia iki 6vakaro(neskaitant prailgintos grupes iki 7.30),bet aukletojos reikalauja kad vaikucius pasiimtu iki puses 5...tai va tiek po kolkas zinau apie kedainiu darzelius bigsmile.gif
tanita
Mes einam i 'Kastona' ax.gif - grupes universalios (jose 3-5 m. vaikai), eile daugiau negu metai (bent mums taip buvo). Keliasi kas ryta noriai - pagrasinimas neisi i darzeli, kaip bausme. O siaip - dainuoja, soka, lipdo is molio, piesia ir aisku zaidzia...
Kadangi kolektyvas - labai priklauso koks jis - is kokiu seimu, kokie vaikai susirenka, ir cia jau laimes dalykas - net ir paciam geriausiam darzely 4u.gif
mylinti
Sveiki,Noreciau suzinoti ar montesori darzelyje yra lopselio grupes ir nuo kokio amziaus priimami vaikai?Kiek reikia laukti kol priims vaika? Ir gal zinote menesio kaina?
neringyte
QUOTE(mylinti @ 2006 05 25, 08:10)
Sveiki,Noreciau suzinoti ar montesori darzelyje yra lopselio grupes ir nuo kokio amziaus priimami vaikai?Kiek reikia laukti kol priims vaika? Ir gal zinote menesio kaina?
*

na kiek zinau as tai kiekvienam darzelyje kaina priklauso nuo matynimo, del montesoriuku lopselinuku tai turetu but grupe. na tam darzelyje labai ilgos eiles ir sake tik gymusi leliuka reik uzrasyt i eile bet itariu kad eile pagreitintu laukneselis tongue.gif
mylinti
Aciu uz informacija. Parasykit adresa sito darzelio. rolleyes.gif
neringyte
darzelis randasi prisais atzalyno vidurine berods vaikyste vadinas g.gif
Ramunis
Dėl montesori girdėjau,kad didelės eilės(1 metams į priekį),na bet pakiša niekam dar nepakenkė.O va turiu tokių pletkų(pati dar nevedu savo vaikio,vis informaciją rankiojuos) apie daržiuką šalia 5 vidurinės.Ten grupė tokia yra kur mažiukai su didesniais sujungti,tai mažiukai pastoviai nepavalgę(nes šalia jų nieks nesėdi ir nemaitina),kiek patys pagnaibo tiek ir pavalgo,po to dar vaikšto ruriukais nevalytais(kurie dar su pampersiukais),nes nieks neskuba jų valyti schmoll.gif Į lauką jų praktiškai neišveda,nes tingi paskui tokius varliukus gastroliuoti.Žodžiu vyresni kenčia,nes per mažiukus neina į lauką,pradėjo mažiau kalbėti(visaip knerksi kaip mažiukai),prašosi namie supuojami(nes mažiukus supuoja) ir t.t.dar garantuotai vyresni mažuliukus apstumdo g.gif
Reik rinktis daržiuką,kur panašaus amžiaus leliai surinkti,nes kitaip tai nieko gero.
neringyte
Ramunis ir as ta pati esu girdejusi apie ta darzeli,bet netykejau kol tu to paties neparasei.
besiba
tai i montesori tipo reik jau pries metus kreiptis? g.gif g.gif kad ten kazkaip sumoki kazkiek pinigu ir ramu -tipo kaip ir vieta rezervuoji ar ne? g.gif as tai negaliu va taip pries metus uzsisakyt doh.gif be rysio doh.gif
neringyte
na sakiau kai pamatysiu ta aukletoja is montesori darzelio tai reiks konkreciai issiaiskint ir tada jums papasakosiu kas ten per sistema
1234567
Mes gruodį planuojam keliauti į "žilvitį", negirdėjau apie jį prastų atsilipimų, auklėtojų daug pažįstų. Dukterėčia lankė šį darželį, tai vaikui buvo džiaugsmas ten eiti bigsmile.gif
Tikiuosi nenusivilsim, ir papasakosim sao įspūdžiu kai jau lankysim thumbup.gif
neringyte
as gyvenu priesais ta darzeli ir kaimyne savo sunu veda i ta darzeli tai ji nesiskundzia bet lauksiu kol jus pradesit eit ir papasakosit savo nuomone
1234567
QUOTE(neringyte @ 2006 05 31, 14:11)
as gyvenu priesais ta darzeli ir kaimyne savo sunu veda i ta darzeli tai ji nesiskundzia bet lauksiu kol jus pradesit eit ir papasakosit savo nuomone
*

Mes visai netoli ten gyvenom irgi bigsmile.gif bet dabar jau nebe ax.gif
Būtinai papasakosim drinks_cheers.gif
Ivile
Na baisiai idomu paskaitinet apie darzelius. Pati vedu i "Vaikystę", ta isgirtąjį darželį. Na, neesu labai nusivylusi, bet jau tokios pasakos, kad auklėtojos nieko neveikia tik su vaikais žaidžia tai neesu mačiusi ir girdėjusi. Pabandykit ateikit neperspėjusios ir pamatysit, kaip jos ten žaidžia. Beto visokie anūkai lakstantys po grupę darbo metu irgi nelabai gerai. Kieno vaikai mažiukai, gal dar nepapasakoja kaip su auklėtoja po kirpyklas vaikšto ar sergančio anūko aplankyti eina. Žodžiu, sukurtas gražus mitas apie šią įstaigą. O dėl eilės tai nelabai suprantu, kaip gali būti eilės kaip sovietmety, kai vaikų mažėja. Aš į tą patį darželį nuėjau rugpjūčio mėnesį, o nuo rugsėjo lankyti pradėjom. Ir be jokio kyšio. Gal mums paprasčiausiai pasisekė? g.gif
GABUSKA
Taip,taip,Ivile,eiles yra verysad.gif Vaiku mazeja,bet ir keli darzeliai uzdaryti verysad.gif O mamos labai renkasi darzelius,pagal ju "geruma".Taip atsiranda"bloguose"darzeliuose nepilnos grupes,o i kitus papulti neimanoma doh.gif

Luksio gatveje atsidare darzelis-mokyklele"Aviliukas" Ten viskas nauja ir grazu,gaila,kad dar kolektyvas neisisenejes...Eiles ten labai ilgos doh.gif Eva uzrasius buvau dar jam net neatsidarius,kol dar remontavosi,o papuolem tik siemet,nuo rudenelio unsure.gif Pavaiksciosim ir paziuresim-geras jis,ar blogas mirksiukas.gif
besiba
QUOTE(saulelyte @ 2006 05 31, 13:21)
Mes gruodį planuojam keliauti į "žilvitį", negirdėjau apie jį prastų atsilipimų, auklėtojų daug pažįstų. Dukterėčia lankė šį darželį, tai vaikui buvo džiaugsmas ten eiti  bigsmile.gif
Tikiuosi nenusivilsim, ir papasakosim sao įspūdžiu kai jau lankysim  thumbup.gif
*

o kuris tas zilvytis yra? blush2.gif blush2.gif
neringyte
cia tas kuris prie buvusios rasos parduotuves
neringyte
na mamytes nesinori daug sneket (bet gall cia kol vasara) is to darzelio girdziu tik aukletoju kakarynes ant vaiku, langai buna placiausiai atidaryti ir viskas kuo puikaiusiai girdysi g.gif
Austre 123
Sveikutės na man tas Žilvytis nelimpa niekaip nes pažystu 6 mamas kurios nepatenkintos dėl auklėtoju ir montesoris NE schmoll.gif seniau darželys būvo thumbup.gif o dabar ne schmoll.gif schmoll.gif.Mes usirašėm prie turgelio jau kitais metais rugsėjo 1 keliausim į lopšelį.Žynau kad dar prie ryto(5 vid mok)ir nekas bet geriau už montesori
Papildyta:
QUOTE(neringyte @ 2006 05 29, 10:54)
na sakiau kai pamatysiu ta aukletoja is montesori darzelio tai reiks konkreciai issiaiskint ir tada jums papasakosiu kas ten per sistema
*

Gal tam darželi augai
Papildyta:
QUOTE(Ivile @ 2006 06 23, 23:01)
Na baisiai idomu paskaitinet apie darzelius. Pati vedu i "Vaikystę", ta isgirtąjį darželį. Na, neesu labai nusivylusi, bet jau tokios pasakos, kad auklėtojos nieko neveikia tik su vaikais žaidžia tai neesu mačiusi ir girdėjusi. Pabandykit ateikit neperspėjusios ir pamatysit, kaip jos ten žaidžia. Beto visokie anūkai lakstantys po grupę darbo metu irgi nelabai gerai. Kieno vaikai mažiukai, gal dar nepapasakoja kaip su auklėtoja po kirpyklas vaikšto ar sergančio anūko aplankyti eina. Žodžiu, sukurtas gražus mitas apie šią įstaigą. O dėl eilės tai nelabai suprantu, kaip gali būti eilės kaip sovietmety, kai vaikų mažėja. Aš į tą patį darželį nuėjau rugpjūčio mėnesį, o nuo rugsėjo lankyti pradėjom. Ir be jokio kyšio. Gal mums paprasčiausiai pasisekė? g.gif
*

Taip zinau kad kelios auklėtojos yra tokios kur mėgsta palakstyti jos yra 2-3 auklėtojos tai labai jau bijau kad nepakliutu ten lauksim laiškiuko kur papuolėm net viena žynau kad šeimininkutė tokia yra doh.gif neturinti kantrybės nes mačiau kaip savo dukra dydele auklėjo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
neringyte
[quote=Austre 123,2006 07 23, 15:22]

Gal tam darželi augai
Papildyta:

jo augau as tam darzeli nezinau normalios aukletojos buvo
bet jau dabar viena matau tai ziauriai fool.gif
1234567
Neringyte, nežinau kaip ten kas unsure.gif Tiek, kad auklėtoja pažįstama bus toj grupėj, kur Viliukas eis, tai gal ir normaliai....
Kai skaitai, tai atrodo nei vienam darželi super nėra. Bet kažkur eiti reikia verysad.gif Bliam, kaip baisu tokį mažuliuką paleisti..... unsure.gif
O lopšelis kur tokius mažuliukus priima, tai turbūt tik vienas ir tėra? Tas pats "žilvitis"? Ar dar koks nors? g.gif
neringyte
saulelyte tu teisi ax.gif
Austre 123
Mes keliausim į Puriena darželį
neringyte
tai lauksim ir is jusu atsiliepimus apie pureinos darzeli
rasa32
QUOTE(neringyte @ 2006 07 19, 23:03)
na mamytes nesinori daug sneket (bet gall cia kol vasara) is to darzelio girdziu tik aukletoju kakarynes ant vaiku, langai buna placiausiai atidaryti ir viskas kuo puikaiusiai girdysi  g.gif
*

O as vis praeidama matau,kad aukletojos lauke tik sustoje kalbasi viena su kita,niekada nemaciau,kad zaistu kokius zaidimus su vaikais ar siaip visi kartu kuo nors uzsiimtu g.gif
Cia matau visos dar su mazesniais leliukais viskuo jau domisi,o mes dar ne blush2.gif Mes tur but eisim i ta darzeli,kur vaikai su regos problemom.Gal kas zinote apie ji?Kaune vedziau vyresnele i analogiska darza,tai buvo super thumbup.gif
neringyte
QUOTE(rasa32 @ 2006 08 04, 22:20)

Cia matau visos dar su mazesniais leliukais viskuo jau domisi,o mes dar ne blush2.gif Mes tur but eisim i ta darzeli,kur vaikai su regos problemom.Gal kas zinote apie ji?Kaune vedziau vyresnele i analogiska darza,tai buvo super thumbup.gif
*

rasa32 mano drauge veda savo mergaite i ta darzeli,na ji patenkinta nes kiek paziuriu mergaites nuotraukas tai tam darzelyje ir gimtadienius svencia ir visokais madu sou daro...ko nesigirdi is kitu darzeliu,ir mergaite su mielu noru i ta darzeli eina
Austre 123
Na Purienoi labai daug veiklos tik spėk suktis nes puskės mergaitė ėjo tai reik ta padaryti tai ta pasiuti tai rinkimas į dainu dainele tai cirkas atvažiuoja tetras.Tikrai linksmai laika leidžia o ir auklėtojos kaikurios visai nieko thumbup.gif
neringyte
apie ta darzeli ir as esu girdejusi geru atsiliepimu thumbup.gif
1234567
Na dėl veiklos, tai panašu, jog daug kas priklauso nuo auklėtojų. Net tam pačiam "Žilvityje" vyksta įvairūs renginukai, dukterėčia jau nežinau keliuose koncertėliuose dalyvavus, kiek visko nuveikus tam darželį. Žinoma, su metinukais tiek nenuveiksi ax.gif
Vyriausių grupių vaikams keramikos užsiėmimai vyksta(žinau, nes pati buvau, dalyvavau ax.gif ).
Žodžiu, jei auklėtojos aktyvesnės pasitaiko, tai ir vaikučiai nenuobodžiauja darželyje.

Dabar jei kam atrodo, jog liaupsinu "Žilvitį" vien todėl, kad ten žadu vest saviškį, tai tikrai NE schmoll.gif , prieš nuspręsdami domėjomės,. klausinėjomės, buvom nuvykę. Žinoma, tikrosios padėties nežinau, auklėtojos prie tėvų daug ką gali kalbėti, o elgtis kitaip.
Na nežinau, dukterėčiai ten patiko, dar kelis šeimas pažįstu vedančias "Žilvitin", tai lyg ir neturi didelių priekaištų. O daugiau sužinosimtik pradėjus lankyti. Vis tik pratinsimės bent savaitėlę, žiūrėsiu kaip auklėtojos elgiasi su vaikais, ką veikia lauke. Tikai nenuvesiu ir paliksiu iš karto dienai. O po "pratybų" žiūrėsim, ar mus tenkina ar ne rolleyes.gif
neringyte
sekmes saulelyte tavo mazajam sitam darzelyje smile.gif as per langa visada stebiu kaip aukletojos su vaikuciais elgiasi g.gif na ne apie visas blogu atsiliepimu tureciau bet ir negeriausiu ax.gif
rasa32
QUOTE(neringyte @ 2006 08 05, 14:43)
rasa32 mano drauge veda savo mergaite i ta darzeli,na ji patenkinta nes kiek paziuriu mergaites nuotraukas tai tam darzelyje ir gimtadienius svencia ir visokais madu sou daro...ko nesigirdi is kitu darzeliu,ir mergaite su mielu noru i ta darzeli eina
*

Aciu,neringyte,truputi ramiau smile.gif
1234567
QUOTE(neringyte @ 2006 08 06, 17:11)
sekmes saulelyte tavo mazajam sitam darzelyje  smile.gif  as per langa visada stebiu kaip aukletojos su vaikuciais elgiasi  g.gif na ne apie visas blogu atsiliepimu tureciau bet ir negeriausiu  ax.gif
*

Ačiū ax.gif
O šiaip, jei gali papasakok, ką tokio matai ax.gif aš sakau iš tikro, auklėtojos prie tėvų elgtis gali visiškai kitaip, nei likusios su vaikiukais vienos. Jei nenori viešai rašyti, tai į až blush2.gif Nes tikrai labai įdomu. Iš kelių pažįstamų susidariau neblogą nuomonę, bet ir vaikučiai jų vyresnį, galbūt su mažiukais viskas sudėtingiau ten g.gif Bliamba, susinervinau ir pasimečiau doh.gif Jei gali - parašyk mirksiukas.gif
Ivile
Cia i nauja darzeli "Aviliuka" kazkas ruosiasi eiti, tai noriu pasakyti, kad viena labai labai labai gera aukletoja dirba vardu Audrone. Ji "Aviliuko" remonto laikotarpiu "Vaikystej" dirbo. Tai atsiliepimai kuo geriausi. Vaikai is pirmos dienos pamilo, mes net pas direktore ejom, kad Vaikystej paliktu. Deja... Nors aisku kazkam pasiseks kitam darzely.
neringyte
tai pasiseke aviliuko mazyliams smile.gif
meskule
mes einam į varpelį.pradėjom nuo gegužės,esu visai patenkinta.išmoko dainuot,vis kažką nuniuoja,daugiau kalba nei su aukle būdamas....ir matosi ant vaiko kaip pribėga prie auklėtojos,ją apkabina ryte....bet tik su viena taip draugauja.nors šiaip beveik kasryt dar ašaryčių būna,sunku atsiskirt....
selestė
QUOTE(meskule @ 2006 08 16, 16:33)
mes einam į varpelį.pradėjom nuo gegužės,esu visai patenkinta.išmoko dainuot,vis kažką nuniuoja,daugiau kalba nei su aukle būdamas....ir matosi ant vaiko kaip pribėga prie auklėtojos,ją apkabina ryte....bet tik su viena taip draugauja.nors šiaip beveik kasryt dar ašaryčių būna,sunku atsiskirt....
*

Kur yra tas varpelis? Apskritai tai dar savo dičkio nevedu į darželį, bet situacija klostosi, kad turbūt teks. Anksčiau Skongolio gatvėj geras darželis buvo . Suplanavom vesti ir bac uždarė. Dabar labai nepatogu tiems kas gyvena centre. Lieka tik logopedinis? sako ten yra bendrų grupių, bet daug soc. remtinų. Gal kas žino apie tą darželį . Parašykit atsiliepimus. Ar verta ten eit, ar ieškot kitų variantų,. kurie man tokie nepalankūs. Į darbą iš namų tenka išeiti 7 val. Kaip nuvest vaiką į darželį vos ne kitam miesto gale.?
neringyte
QUOTE(selestė @ 2006 08 16, 19:25)
Kur yra tas varpelis? Apskritai tai dar savo dičkio nevedu į darželį, bet situacija klostosi, kad turbūt teks. Anksčiau Skongolio gatvėj geras darželis buvo . Suplanavom vesti ir bac uždarė. Dabar labai nepatogu tiems kas gyvena centre. Lieka tik logopedinis? sako ten yra bendrų grupių, bet daug soc. remtinų. Gal kas žino apie tą darželį . Parašykit atsiliepimus. Ar verta ten eit, ar ieškot kitų variantų,. kurie man tokie nepalankūs. Į darbą iš namų tenka išeiti 7 val. Kaip nuvest vaiką į darželį vos ne kitam miesto gale.?
*

na kiek zianu naujas darzelis zemaitej atsidarys AVILIUKAS,o kiek pamenu tai dar lyg kazkos prie sodu gatves yra darzelis?
selestė
QUOTE(neringyte @ 2006 08 16, 22:29)
na kiek zianu naujas darzelis zemaitej atsidarys AVILIUKAS,o kiek pamenu tai dar lyg kazkos prie sodu gatves yra darzelis?
*

Ačiū neringyte. Aš žinau apie Aviliuką, bet jis man labai nepakeliui. Kas yra labai gaila. Vyro bendradarbis savo dukrytę ten veda, tai labai patenkinta, bet aš negalėsiu to suderinti. O prie sodų gatvės , t. y. Josvainių gatvėj tai ir yra logopedinis darželis.
neringyte
na tada sunki situacija ; tai tie darzeliai prie jaunatves Rimi netinka?
selestė
QUOTE(neringyte @ 2006 08 17, 00:11)
na tada sunki situacija ; tai tie darzeliai prie jaunatves Rimi netinka?
*

Na as gyvenu prie "saulutės" , o į darbą tenka važinėti užmiestin. Autobusas 8.30. Iš namų 7 val. išeinu. tai tik vienas darželis pakeliui. O apskritai nuo kada pradeda dirbti darželiai. Gal iš viso per anksti vaika vesti kiek po septynių. unsure.gif
neringyte
QUOTE(selestė @ 2006 08 17, 00:20)
Na as gyvenu prie "saulutės" , o į darbą tenka važinėti užmiestin. Autobusas 8.30. Iš namų 7 val. išeinu. tai tik vienas darželis pakeliui. O apskritai nuo kada pradeda dirbti darželiai. Gal iš viso per anksti vaika vesti kiek po septynių. unsure.gif
*

na ziuriu ne man vienai nesimiega lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai prie senos saulutes gyveni kaip supratau. na prie mano namu i darzeli vaikus atveda (jei nepameluosiu) tai nuo 6.30 ,o tas darzelis ir netoli autobusu stoties ax.gif
Ramunis
Na aš ruošiuosi greitu laiku pralėkt per kelis daržiukus savo vaikį užrašyt.Pasiklausinėsiu kas, kaip ir parašysiu po to. 4u.gif
Austre 123
QUOTE(Ramunis @ 2006 08 25, 13:31)
Na aš ruošiuosi greitu laiku pralėkt per kelis daržiukus savo vaikį užrašyt.Pasiklausinėsiu kas, kaip ir parašysiu po to. 4u.gif
*

Lauksim žiniu
besiba
QUOTE(veiren @ 2006 01 03, 21:42)
*

nu tai pavardinkit kas nors, kuom tas Akademijos kastonas toks super?? nu labai idomu ax.gif ax.gif gal ri as ten vezciau saviske kazkada ax.gif

QUOTE(Austre 123 @ 2006 07 23, 15:22)
.Mes usirašėm prie turgelio jau kitais metais rugsėjo 1 keliausim į lopšelį.
*

as i ta ejau ax.gif tik dabar ten ta dirike visom aukletojom sokt dainuot liepa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal vaikam ir linksma lotuliukas.gif nor skiek man sake, tai ten nieko daugiau ri neveikia tik soka ir dainuoja...apie joki daugiau lavinima ne kalbos neber blink.gif

zodziu, apie visus darzus kaz nor sne taip islenda...kai reiks vest 0nors nusisaut reiks doh.gif doh.gif

todel mane tas akademiojos kastonas domina -dar blogumu negirdejau blush2.gif blush2.gif kas veda -papasakokit bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.