Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: darbo kampas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
Ieva-Pieva
kur, kaip įrengiat darbo kampelį? mes naujam bute vieną darbo kampą darysim iš miegamojo palangės, o kitą (mano) kaip virtuvės tęsinį... stalviršis eis palei langą, po juo nieko nebus. sėsėsiu laiminga priešais langą bigsmile.gif
Lady River
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 29, 12:27)
kur, kaip įrengiat darbo kampelį? mes naujam bute vieną darbo kampą darysim iš miegamojo palangės, o kitą (mano) kaip virtuvės tęsinį... stalviršis eis palei langą, po juo nieko nebus. sėsėsiu laiminga priešais langą  bigsmile.gif
*

Taip galima padaryti ir labai gražiai atrodo, jei palangė yra tinkamame aukštyje, t.y,. 70-80 cm nuo grindų.
Mes irgi taip planavom, bet kai įsigijome butą - tam buvo tinkama buvo nebent virtuvės palangė. Nes visi kiti langai prasideda apie 60 cm. nuo grindų....
Taigi , naujos statybos butuose ši idėja nevisur įgyvendinama verysad.gif
aistia
kai zinau, kad pas mus visi horizontalus pavirshiai buna ishkart apkraunami daiktais, tai variantas prie lango man netinka smile.gif be to, nenoriu, kad vos pazvelgus pro duris, matytusi kompo konturas lange, geriau atvira, shvari erdve prieshais langa, taip atrodys erdviau, o kompa ir stala ikishim i tam reikalui skirta nisha smile.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(aistia @ 2005 12 29, 12:26)
kai zinau, kad pas mus visi horizontalus pavirshiai buna ishkart apkraunami daiktais, tai variantas prie lango man netinka smile.gif be to, nenoriu, kad vos pazvelgus pro duris, matytusi kompo konturas lange, geriau atvira, shvari erdve prieshais langa, taip atrodys erdviau, o kompa ir stala ikishim i tam reikalui skirta nisha smile.gif
*

stacionaraus kompo nedėčiau ant palangės schmoll.gif pas mus du nešiojami, tai jie vietos neužima.
aistia
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 29, 13:33)
stacionaraus kompo nedėčiau ant palangės  schmoll.gif pas mus du nešiojami, tai jie vietos  neužima.
*

tai vat, o pas mane stacionarus, dar spausdintuvai, skaneris, kolonkes ir t.t... Reikia sukisht kur toliau nuo akiu smile.gif
lanaa
kadangi totaliai apsiknisu popieriais ir kitokiu geriu bedirbdama, su vyru nusprendem name isirengt atskira darbo kambari. bet itariu busiu iskelta i rusi, kaip gadinanti prezentacini darbo kambario vaizda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(lanaa @ 2005 12 29, 13:42)
kadangi totaliai apsiknisu popieriais ir kitokiu geriu bedirbdama, su vyru nusprendem name isirengt atskira darbo kambari. bet itariu busiu iskelta i rusi, kaip gadinanti prezentacini darbo kambario vaizda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

gerai, kai yra vietos atskiram darbo kambariui rolleyes.gif
Ieva-Pieva
pas mane dabar popierių sklaida panaši blush2.gif
user posted image
lanaa
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 29, 14:09)
gerai, kai yra vietos atskiram darbo kambariui  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif cia turbut optimaliausias variantas smile.gif
Lady River
QUOTE(aistia @ 2005 12 29, 16:59)
nenoreciau cia dirbti - kazkaip nesaugu psichologishkai
*

Pacituosiu iš Feng shui knygos:
"Niekada nelaikykite po laiptais to, ko nenorėtumėte mindžioti. Rašomąjam stalui, svarbiems dokumentasms ne vieta po laiptais. Ten galima įrengti nebent sandėliukus, podėlius."
Na, va, kai kurioms ir knygų nereikia, iš karto jaučiat kas blogai biggrin.gif
provansas
o gal patartumėte, kur geriausia ieškoti biuro baldų darbo kambariui? 4u.gif
Enija
Darbo vietos patobulinimo klausimas man irgi aktualus, nes be kompo būtinųjų dalių ant stalo laikau muzikavimui skirtą klaviatūrą, dar reikia vietelės kompaktams, kurie yra muzikiniai, žaidiminiai, programiniai, visada reikia ir rašymo priemonėms vietos, žodynams, na printeriui, normalioms kolonėlėms, o ne toms kur dabar piepsi užmestos ant monitoriaus. Žodžiu reikia stebuklingo baldo, kokio nepardavinėja, ar nemoku atpažinti. ech...
Ieva-Pieva
QUOTE(Cukraus-pudra @ 2005 12 29, 17:32)
o gal patartumėte, kur geriausia ieškoti biuro baldų darbo kambariui?  4u.gif
*

aš savo mylimą (mėgstamą?) stalą radau SBA balduose. Lenkiškas, didelis šviesus stalviršis, mažiukas stalčiukas (pilnas kosmetikos tongue.gif ), pora lentynėlių ir dvi metalinės lenktos kojos.
lanaa
QUOTE(Enija @ 2005 12 29, 17:32)
Darbo vietos patobulinimo klausimas man irgi aktualus, nes be kompo būtinųjų dalių ant stalo laikau muzikavimui skirtą klaviatūrą, dar reikia vietelės kompaktams, kurie yra muzikiniai, žaidiminiai, programiniai, visada reikia ir rašymo priemonėms vietos, žodynams, na printeriui, normalioms kolonėlėms, o ne toms kur dabar piepsi užmestos ant monitoriaus. Žodžiu reikia stebuklingo baldo, kokio nepardavinėja, ar nemoku atpažinti. ech...
*

enija, nestandartinius variantus galima pagaminti pagal individualu uzsakyma smile.gif asmeniskai man sis variantas netgi labiau priimtinas, nes didesne laisve variacijoms, taip geriau patenkinami uzsakovo poreikiai... 4u.gif
filifjonka
aš kažkaip neįsivaizduoju darbastalio be dienos šviesos... labiausiai tai man prie lango patinka... kitaip ir neįsivaizduoju pas save namie ax.gif erdvės minčiai reikia cool.gif
po laiptais ar dar kur užgrūsto tai tikrai nea... schmoll.gif
Onora
Mes tai sienineje miegamojo spintoje padareme.
Kai nedirbi- uzstumi duris ir grazu smile.gif
Ieva-Pieva
stiklas, veidrodis, ir darbo vieta "ištirpsta" erdvėje
user posted image
Cinderella
user posted image
Palaiminta
Man irgi aktualus sis klausimas, ar geriau darbo kampeli isirengti svetaineje, ar miegamajame ?
lanaa
QUOTE(argiedre @ 2006 01 02, 23:50)
Man irgi aktualus sis klausimas, ar geriau darbo kampeli isirengti svetaineje, ar miegamajame ?
*

jei gyvenciau viena - miegamajam. jei su antra puse - svetainej, kad vakarojimas prie kompo netrukdytu kazkuriam vienam ilsetis ar miegot, o kitam dirbt smile.gif bent jau man nepatinka, kai tam paciam kambary kazkas "blizgina" sviesa, kai as noriu miegot, arba bando knarkti, kai man reikia dirbt laugh.gif
Ieva-Pieva
wub.gif
user posted image
Ewin
Va ka siulo 2006 IKEA ktalogas
http://photobucket.com/albums/f139/jolantaa/darbo%20kamps/
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
tongue.gif
user posted image
Moonlit
Nepaneigsi, tikrai kampas ir dar darbo lotuliukas.gif
ievux
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 14, 16:13)

Papildyta:
user posted image
Papildyta:

O kokios aukscio turi buti lubos, kad butu galima taip padaryt?
Ir ar labai sudetinga pakabinti... g.gif
labai idomus variantas 4u.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(ievux @ 2006 03 13, 00:25)
O kokios aukscio turi buti lubos, kad butu galima taip padaryt?
Ir ar labai sudetinga pakabinti... g.gif
labai idomus variantas  4u.gif
*

manau, kad nuotraukoj- 4 metrai, gal kiek daugiau, kad žmogus tiek viršuj, tiek apačioj galva į lubas nesiremtų unsure.gif
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
jura_jurate
Sveikos supermamos,
Turime 3 kamb. buta. Virtuve sujungta su svetaine, yra vaiko kambarys ir miegamasis.IR BUTINAI REIKIA DARBO VIETELES nes daug dirbu namie prie kompiuterio. Svetaineje negaliu statyti, nes gausis visiskas chaosas- virtuve, telikas ir t.t. vaiko kambarys taip pat netinka.Lieka miegamajame irengti kokia mini darbo vietele...Jei turetume dideli miegamaji tai butu daugiau ideju...bet dabar yra mini miegamasis.Jame yra sienine spinta su stumdomomis durimis, dvigule lova ir nuo jos iki spintos truputi daugiau nei metras, o iki lango nuo lovos nepilnai du metrai. O reikia ir kazkokiu spinteliu prie lovos(lova irgi keisime) ir reikia stalo kompiuteriui. NENORIU paprasto kompiuterinio kampinio staliuko miegamajame...Man rodos taip nesmagu butu... Noriu ka nors kita pritaikyti. Gal Jus rengete miegamajame darbo vieta? Ar kur matete kokiu ideju? Buciau labai dekinga jei pasidalintumete. O tai negi teks paprasta kompiuterini stala pirkt....

Labai reikia jusu patarimu. help.gif cray.gif
gangstere
user posted image

user posted image

Čia keli man patikę variantai.antrąjį bandysiu įgyvendinti ir pas save.tikiuos, kad bent kiek matosi 4u.gif
Papildyta:
7 psl gali rasti temelę apie darbo kampelius 4u.gif
vazonas
Mes kol vaiku neturim, isirengsim busimu vaiku kambaryje ir sedesim abu su kompais biggrin.gif
jura_jurate
Gangstere, man patiko pirmas variantas, bet manau, užsigriozdinsiu ir taip anksta kambariuka...Man labai patiko ir variantai su širmomis kur darbo vieta užsidengia, bet vel gi neturiesiu vietos. schmoll.gif

Gal prie lango ką sugalvojus?
risa
Mūsų "raštinė" įrengta "uošvės kambariuke". Tilpo stalas ir kėdė, virš stalo iki lubų lentynos knygoms ir pan. Durys išimtos, tai klaistrofobija negresia, tik gal tam kompiuterio spinduliavimui nėra kur sklaidytis, gavom kritikos, kad nesveika taip. Taupydami namų erdvę, jau keli draugai iš mūsų tą idėją nusikopijavo.
Ieva-Pieva
user posted image
Ariella
Parodysiu jums savo ilgai skaiciuota, mastyta, ieskota ir laukta darbo kampeli wub.gif

user posted image
besyte
gal kas turit kokia ideja del darbo kampo:) jis tikrai bus salone, bet turetu buti su uzdaromis lentynomis knygoms. noriu ideti i kampa, mat toki viena turiu, bei padaryti iki lubu.turetu but su simetriskomis lentynomis, kad pasidet butu dagiau vietos. viskas galetu but uzdara, kad nesimatytu darbo betvarkes:) gal kas matet, kur toki pav:) nes jau nebegaliu, kaip dabo popieriai nebetelpa:)
Camea
Ariella, labai fainutis darbo kampelis thumbup.gif gal gali apsakyti kur pirkai baldus? 4u.gif
Auksinezuvele
Neturiu savo darbo kampelio(butai maži:D) KAi ką dirbu virtuvėje, kai ką kambaryje. Perskaičius temą kilo keletas sumanymų. GAl pavyks įgyvendinti smile.gif
Ivetaa
o mes va sitaip issirengem "darbo kampa", spintoj, duris uzsidaro ir kompas pasleptas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
esu tuom patenkinta, taip, kad sedziu kaip ir svetainej, kaip ir kolidoriui ax.gif
tik kompas nusuktas, nes vaikas jungineja ji doh.gif
user posted image
sinsiliuks
QUOTE(Ivetaa @ 2006 10 30, 13:41)
o mes va sitaip issirengem "darbo kampa", spintoj, duris uzsidaro ir kompas pasleptas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
esu tuom patenkinta, taip, kad sedziu kaip ir svetainej, kaip ir kolidoriui  ax.gif
tik kompas nusuktas, nes vaikas jungineja ji  doh.gif
user posted image
*

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ariella
QUOTE(Lalaa @ 2006 10 29, 17:02)
Ariella, labai fainutis darbo kampelis  thumbup.gif  gal gali apsakyti kur pirkai baldus?  4u.gif
*

Aciu drinks_cheers.gif

Uzsakynejau Audejo balduose, o gamino siauliskiai,
pagamino labai kokybiskai, briaunos plastiku apklijuotos, o ne popierium,
tik uz tas skirtingu spalvu derini 10% daugiau teko sumoket, bet mano spinta kambary raudonmedzio spalvos,
tai norejau kad deretu prie jos ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ivetaa @ 2006 10 30, 11:41)
o mes va sitaip issirengem "darbo kampa", spintoj, duris uzsidaro ir kompas pasleptas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
esu tuom patenkinta, taip, kad sedziu kaip ir svetainej, kaip ir kolidoriui  ax.gif
tik kompas nusuktas, nes vaikas jungineja ji  doh.gif
user posted image
*

Labai geras sprendimas thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.