Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baby Einstein
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Izida
Ar ziuri Jusu vaikuciai filmukus is Baby Einstein serijos.
audrute
Maniskis tiesiog dievina "Baby Einstein" Kai jam buvo kokie 7 menesiai nupirkau filmuka apie vandeni. Sis ir yra jo mylimiausias, jokio kito multiko taip neziuri. Turim dar kelis is tos serijos, visada ploja ir juokiasi, kai tik uzdedu. Tiesa, daug neziurim, gal todel ir patinka.
Izida
O as tik pries kelias dienas radau informacija apie situos filmukus. Ijungiau vaikui - patiko. thumbup.gif
raige
Nieko nezhinau apie tokius filmukus. Gal galima plachiau? Kokio amzhiaus vaikams jie skirti ir ish kur ju gauti?
Izida
QUOTE(raige @ 2005 12 27, 14:41)
Nieko nezhinau apie tokius filmukus. Gal galima plachiau? Kokio amzhiaus vaikams jie skirti ir ish kur ju gauti?
*

Jie skirti vaikams nuo 0 iki 3 metu. Mano merginai pradeda labai patikti. thumbup.gif As pakolkas turiu tik 5 filmukus. O gauti g.gif , reikia internete paieskoti.
Puslapis angliskai CIA
Siek tiek rusu kalboje CIA
Tik tak
Mes turim vaizdo kasetę "Baby Van Gogh", skirtą 1-4 metų vaikams mokytis pažinti spalvas. Abiejų buvo labai mėgstamas thumbup.gif , ir daugiausiai jo dėka abi dukros spalvas puikiai pažįsta jau nuo dvejų metų bigsmile.gif - netgi tokias,kaip violetinė, oranžinė, pilka ir t.t.
Vaidullka
Nugis paskaičiau čia jūsų ir pagalvojau su emule paieškot. Tai rado nemažai, tik dar neparsiuntė ir neaišku kas ten bus. Bet faktas kad kažką tokiu pavadinimu rado rolleyes.gif
Izida
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 27, 20:59)
Nugis paskaičiau čia jūsų ir pagalvojau su emule paieškot. Tai rado nemažai, tik dar neparsiuntė ir neaišku kas ten bus. Bet faktas kad kažką tokiu pavadinimu rado  rolleyes.gif
*

Jeigu Skype naudoji, galiu koki viena filmuka atsiusti.
Lucy
Ar Lietuvoje jų galima gauti? Gal kas žinote kur?
Izida
QUOTE(Lucy @ 2005 12 28, 03:40)
Ar Lietuvoje jų galima gauti? Gal kas žinote kur?
*

Lietuvoje kol kas niekur neradau. Bet galima parsisiusti per eMule. Tik labai jau ilgai gaunasi, as jau kokia savaite siunciu. Dar galima per Azureus (ar per kazka panasaus) zymiai greiciau parsisiuncia.
Vaidullka
QUOTE(Izida @ 2005 12 27, 21:29)
Jeigu Skype naudoji, galiu koki viena filmuka atsiusti.
*

Būtų labai faina thumbup.gif thumbup.gif
Tik jaučiu siųs netrumpai, reikės kokias barikadas prie kompo pastatyt, kad panelytė neišjungtų doh.gif
Mano skype name - vaidullkaz mirksiukas.gif
Pelene
Sveikutes 4u.gif Cia Airijoj maciau pirkt tokiu filmuku. Turetu but tikrai naudingi ir geri( vien pagal kaina ziurint blink.gif )
kristulia
Izida,
Čia nelabai į temą, bet jau dukrytė tavo tai thumbup.gif gražuolytė.
Izida
QUOTE(kristulia @ 2005 12 30, 21:20)
Izida,
Čia nelabai į temą, bet jau dukrytė tavo tai  thumbup.gif  gražuolytė.
*

Aciu uz komplimenta 4u.gif
Brooke
Aš saviškei jau pora atsiunčiau, tai šiandien vienu kartu ir sudorojo, ir labai supyko, kad daugiau nebėr doh.gif Tai toliau tempiu, tik deja, ne visi turi pakankamai šaltinių.. verysad.gif Na bet kažkaip..
Izida
QUOTE(Brooke @ 2006 01 01, 18:48)
Aš saviškei jau pora atsiunčiau, tai šiandien vienu kartu ir sudorojo, ir labai supyko, kad daugiau nebėr doh.gif Tai toliau tempiu, tik deja, ne visi turi pakankamai šaltinių.. verysad.gif Na bet kažkaip..
*

As jau 9 filmukus turiu. Siek tiek muzikos ir spalvinimo knygutes.
Brooke
Na aš tai tik šianakt pradėjau siųst (su eMule), tai tiek daug dar nespėjau ax.gif Gal kas gali surašyt visas dalis, kokios yra? Su filmais dar lengviau orientuotis, bet su spalvinimo knygelėm bei kitais priedais tai tamsus miškas doh.gif
Izida
QUOTE(Brooke @ 2006 01 01, 19:37)
Na aš tai tik šianakt pradėjau siųst (su eMule), tai tiek daug dar nespėjau ax.gif Gal kas gali surašyt visas dalis, kokios yra? Su filmais dar lengviau orientuotis, bet su spalvinimo knygelėm bei kitais priedais tai tamsus miškas doh.gif
*

Va stai CIA pasiziurek. Yra filmuku pavadinimai. Liktai 19 suskaiciavau.
Izida
QUOTE(Brooke @ 2006 01 01, 19:37)
*

O del muzikos, tai jeigu turi siap klasikos namuose - neverta siustis. Ten yra klasikiniai kuriniai, tik sutrumpinti variantai, po 2-3 minutes.
Brooke
Dėkui, Izida 4u.gif
Nele
Labas vakaras,
Mums šiuos filmukus draugai padovanojo. Ačiū jiems thumbup.gif Sūnus nuo trijų mėnesių pradėjo juos po truputį žiūrėti, iš pradžių patį paprasčiausią, o dabar tai filmukas apie gyvūnėlius pats pačiausias. Reakcija jau nuo pradžių buvo: makaluodavo rankom kojom nesustodamas, o ir pilvas iš karto atsileisdavo, tuoj pat "dovanėlę" sauskelnėse rasdavom ax.gif Verta tokių filmukų turėti mirksiukas.gif
Germante
Mes turim tuos filmukus apie spalvas, gyvunus ir vandeni. Bet mano maze prie ju ilgiau kaip 5 minutes neissedi.
allegro
QUOTE(Izida @ 2005 12 27, 19:14)
Jie skirti vaikams nuo 0 iki 3 metu. Mano merginai pradeda labai patikti.  thumbup.gif  As pakolkas turiu tik 5 filmukus. O gauti g.gif , reikia internete paieskoti.
Puslapis angliskai CIA
Siek tiek rusu kalboje CIA
*

Nieko schmoll.gif man nerodo tose nuorodose ax.gif
Izida
QUOTE(ALMUX @ 2006 01 02, 12:51)
Nieko  schmoll.gif man nerodo tose nuorodose ax.gif
*

Viskas atsidaro, ka tik tikrinau biggrin.gif
Brooke
Niu ką.. Per eMule siuntimas vyko tragiškai lėtai (daugumai trūksta šaltinių), tai susiradau torrent'ą ir dabar sėkmingai siunčiu 12 filmų vienam archyve. Dukrai jie labai patinka - jau pati, kai užsinori, prieina ir prašo "noriu filma" biggrin.gif
Izida
QUOTE(Brooke @ 2006 01 03, 13:46)
Niu ką.. Per eMule siuntimas vyko tragiškai lėtai (daugumai trūksta šaltinių), tai susiradau torrent'ą ir dabar sėkmingai siunčiu 12 filmų vienam archyve. Dukrai jie labai patinka - jau pati, kai užsinori, prieina ir prašo "noriu filma" biggrin.gif
*

As irgi torrentus siunciu. E-mule tai doh.gif
sandralita
QUOTE(Pelene @ 2005 12 28, 18:43)
Sveikutes 4u.gif Cia Airijoj maciau pirkt tokiu filmuku. Turetu but tikrai naudingi ir geri( vien pagal kaina ziurint blink.gif )
*

pelene buk gerute parasyk kur matai pirkt? wub.gif
saulala
Labai norėčiau ir aš tuos filmukus atsisiųsti, tik kad nieko nesuprantu, ką jūs čia šnekat - emule, torrent doh.gif
Gal galite man paaiškinti, kur tą torrent'ą susirasti ir kaip tuos 12 filmukų archyve atsisiųsti? smile.gif
Izida
QUOTE(saulala @ 2006 01 04, 04:16)
Labai norėčiau ir aš tuos filmukus atsisiųsti, tik kad nieko nesuprantu, ką jūs čia šnekat - emule, torrent  doh.gif
Gal galite man paaiškinti, kur tą torrent'ą susirasti ir kaip tuos 12 filmukų archyve atsisiųsti?  smile.gif
*

Parsisiusk ir isiinstaliok programa, kuri siuncia Torrentus. Pvz. Azureus. Paskui susirask koki nors tinklapi kur dalina torrent failus, prisiregistruok ir siuskis. As siunciaus is CIA Ten ne 12, bet 4 tikrai yra.
Calendula
O gal kas turit siuos filmukus ir naudojates Dokedos paslaugom ir gali per DC++ pasharinti? taip butu paprasciau (bent jau man smile.gif) - reiketu tik pasakyti kur konkreciai juos pasharinot.
Izida
QUOTE(Janike @ 2006 01 04, 18:09)
O gal kas turit siuos filmukus ir naudojates Dokedos paslaugom ir gali per DC++ pasharinti? taip butu paprasciau (bent jau man smile.gif) - reiketu tik pasakyti kur konkreciai juos pasharinot.
*

Dokedos paslaugom nesinaudoju. Per DC++ galeciau pasarinti, tik prie kokio HUBO tu prisijungi?
Brooke
Aš irgi galėčiau, jei išsiaiškinčiau, kodėl man rmDC nebesijungia prie jokio hubo ir paieškų nevykdo verysad.gif
Brooke
QUOTE(Izida @ 2006 01 04, 12:17)
Parsisiusk ir isiinstaliok programa, kuri siuncia Torrentus. Pvz. Azureus. Paskui susirask koki nors tinklapi kur dalina torrent failus, prisiregistruok ir siuskis. As siunciaus is CIA Ten ne 12, bet 4 tikrai yra.
*

Čia yra tai, ką siunčiuos aš: http://thepiratebay.org/details.php?id=3344770 Registruotis nereikia, tik atsisiunti tą failiuką su .torrent galūne ir jį su kad ir tuo pačiu Azureus atidarai wink.gif Ir siunčia wink.gif
Izida
QUOTE(Brooke @ 2006 01 05, 01:22)
Čia yra tai, ką siunčiuos aš: http://thepiratebay.org/details.php?id=3344770 Registruotis nereikia, tik atsisiunti tą failiuką su .torrent galūne ir jį su kad ir tuo pačiu Azureus atidarai wink.gif Ir siunčia wink.gif
*

As is ten irgi siunciu, atejo 50% ir kazkodel nutruko verysad.gif
Brooke
Niu man dar eina, tfu tfu tfu, nes jei vėl teks atšaukt, kaip iš eMulės, tai bus į minusą, ba dėl tų 5 gigų teko ištrint ir 2 jau turėtus filmus (tiesa buvau nelabai patenkinta jų kokybe, tai man tai nelabai gaila) ax.gif
*Samanė*
Čia tų filmukų labai daug g.gif , pasakykit kokius jūs žiūrit ir kokie patinka bigsmile.gif
Izida
QUOTE(xaiva @ 2006 01 05, 21:55)
Čia tų filmukų labai daug g.gif , pasakykit kokius jūs žiūrit ir kokie patinka bigsmile.gif
*

Net nezinau g.gif Manoji visus ziuri. Vienas daugiau patinka, kitas maziau.
Brooke
Maniškei labiausiai Baby Beethoven patinka thumbup.gif Nors ji pas mane visada prie muzikos kažkokia g.gif Ale, žinokit, man tas filmukas irgi į naudą išėjo - po kokių 3 peržiūrų pamėgau klasikinę muziką (anksčiau irgi nesibaidžiau, bet tokio "kaifo" klausydama nejausdavau g.gif ) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Izida
QUOTE(Brooke @ 2006 01 05, 22:55)
Maniškei labiausiai Baby Beethoven patinka thumbup.gif Nors ji pas mane visada prie muzikos kažkokia g.gif Ale, žinokit, man tas filmukas irgi į naudą išėjo - po kokių 3 peržiūrų pamėgau klasikinę muziką (anksčiau irgi nesibaidžiau, bet tokio "kaifo" klausydama nejausdavau g.gif ) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*

Man tai visada patikdavo klasikine muzika. Kartais visai neblogai pasiklausyti. O vyrui patiko po to kai isgirdo Vanessa Mae.
Calendula
QUOTE(xaiva @ 2006 01 05, 21:55)
*

mes tik bandom gaut, tai dar nežinom, ką žiūrėsm, ko ne
Izida
O as jau visus turiu thumbup.gif
rutulux
O mes nė vieno mega_shok.gif, ir labai noriu tai gal yra koks paprastesnis būdas parsisiųst, vyras sako, kad jam neatidaro azuerų, gal jis ką ne taip daro g.gif

patarkit prašau
help.gif help.gif help.gif
Calendula
QUOTE(Izida @ 2006 01 10, 19:43)
O as jau visus turiu  thumbup.gif
*

ir mes norim clap.gif

prašom labai labai labai mums labai padėt... ax.gif
Izida
QUOTE(Janike @ 2006 01 10, 20:41)
ir mes norim clap.gif

prašom labai labai labai mums labai padėt... ax.gif
*

Na nebent galeciau irasyti i CD ar DVD ir siusti pastu. Jei labai noresi rasyk i AZ.
Izida
QUOTE(rutulux @ 2006 01 10, 20:00)
O mes nė vieno  mega_shok.gif, ir labai noriu tai gal yra koks paprastesnis būdas parsisiųst, vyras sako, kad jam neatidaro azuerų, gal jis ką ne taip daro g.gif

patarkit prašau
help.gif  help.gif  help.gif
*

Tikriausiai ka nors ne taip daro. Bandyk parsisiusti BitTornado programa, ten nustatymu jokiu nereikia daryti. Gal su sita pavyks parsisiusti.
rutulux
QUOTE(Izida @ 2006 01 11, 12:22)
Tikriausiai ka nors ne taip daro. Bandyk parsisiusti BitTornado programa, ten nustatymu jokiu nereikia daryti. Gal su sita pavyks parsisiusti.
*

Reiks bandyt, bet nieko neišeis, kreipsimės mirksiukas.gif
*Samanė*
Ačiū 4u.gif už patarimus ir mes parsisiuntėm, žiūrėjo 5-10 min ir labai patiko thumbup.gif , ilgiau ko gera ir nereikia metinukei.Svarbiausia turim tokių pat žaislų , tai ji rodė .Tiesa, o teletabius žiūri jūsiškiai?nes šitie herojai man piimtimesni, nei tabiai, o mažė nematė.
Vaidullka
QUOTE(xaiva @ 2006 01 12, 11:10)
Ačiū 4u.gif  už patarimus ir mes parsisiuntėm, žiūrėjo 5-10 min ir labai patiko thumbup.gif , ilgiau ko gera ir nereikia metinukei.Svarbiausia turim tokių pat žaislų , tai ji rodė .Tiesa, o teletabius žiūri jūsiškiai?nes  šitie herojai man piimtimesni, nei tabiai, o mažė nematė.
*

Mes anksčiau nežiūrėdavom teletabių, o dabar vis dažniau žiūrim. Sėdi ant sopkės, linguoja pagal muzikikę biggrin.gif Bet labai neilgai schmoll.gif
gima
nieko nesugebu parsisiųsti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
labai norėčiau verysad.gif
help ax.gif
Betina
QUOTE(Izida @ 2006 01 04, 18:17)
Dokedos paslaugom nesinaudoju. Per DC++ galeciau pasarinti, tik prie kokio HUBO tu prisijungi?
*

Labukas, norėčiau iš tavęs Baby Einstein filmukus parsisiųst. Mano hubas 81.7.64.4:4111, kompas kamiliukas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.