Labas, esu pedagoge, be to pacios 3 m. dukryte lanko darzeli, taigi, manau, patarti tikrai galiu.
Apie darzeli "Drugelis", kuri tu mini, nelabai turiu ka pasakyti, nes nalabai juo domejausi, teks informacijos ieskot paciai.
Mano dukra lanko "Pasakos" darzeli (Pergales g.), Boruzeliu grupe. Apie si darzeli galiu atsiliepti tik gerai, ir dar karta gerai... Labai saunus ir geranoriskai nusiteikes kolektyvas, superine vaiku prieziura. Pamatytum, kiek dukra per tuos nepilnus metus, kai lanko darzeli, visko ismoko, o kokia saunia Kaledine programa aukletojos parenge, su tokiais pypliukais! Žodziu, vien aukletoju bei seimininkes deka dukra ismoko daryti ant puoduko (man jau buvo nusvirusios rankos), pradejo daugiau kalbeti, bendrauti ir t.t. Is kitu teveliu girdejau atsiliepimu, kad ir kitose grupese gerai vaikais rupinamasi, daug gero jiems duodama

.
O dabar, apie darzeli "Ziogelis" (Traku g.). Cia as dirbu, tik ne darzelio grupese. Taciau, kaip zinau, cia taip pat gerai vaikais rupinamasi, jie visad uzimti, sugalvojama daug veiklu, net patys maziausieji, maciau, repetavo eglutei. Cia vyksta darzelio grupiu integracija su neigaliais vaikais. Cia kai kurie teveliai issigasta, taciau, manau be reikalo (pati dirbu su tokiais vaikais). Juk siais laikais vaikams ir taip truksta tolerancijos, o cia jie nuo mazens pratinasi buti su "ypatingais" vaikais, pratinasi jiems padeti, mokosi bendrauti su jais ir etc., manau, tai neikainojama patirtis.
Aisku, kad ir kiek as cia prirasyciau, spresti teks tau. As pati pries pasirinkdama darzeli susitikau su grupiu aukletojomis, pakalbejau, stebejau, kaip elgiasi su mano dukryte. Siaip "Žiogelyje" ir "Pasakoje" ispudis buvo panasus, bet pastaraja pasirinkau del to, kad prie pat namu... Sekmes priimant sprendima

.