Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Alma littera loterija
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3
Elzė
Sveiki,

šiuo metu dauguma žmonių gavo laiškus apie vykdomą žaidimą. Na kiek atrodo tai nėra apgaulė. (ten tie raudoni vokai) http://www.almalittera.lt/lt.php/akcijos/d...24;akc;1#akc224

Aišku laimėti ten tokią sumą pinigų ar automobilį gal ir nerealu, bet mano mama labai susidomėjo ta siūloma knyga. 500 puslapių apimties gamtos stebuklų vadovas „Didieji pasaulio stebuklai“. Pagal tą pasiūlymą ji kainuotų apie 60lt (plius pašto išlaidos).
Gal kas užsisakėt tą knygą? Ar verta tiek už ją mokėti? Nes rašo kad jos knygynuose nebus, taip kad nėra kur jos pažiūrėti sad.gif Gal turit kokių atsiliepimų?
Jurgytė
Aš neužsisakiau, bet jei kam tokios knygos patinka - kodėl ne g.gif Maniau, kad ji kainuos apie 100 Lt, nes atrodo, kaip albumas. Gal tik atrodo doh.gif tongue.gif Aš tiesiog išsiunčiau NE voką. O pašte mačiau bobučių susibūrimą: viena nesupranta, ką siųsti, kita ne taip kažką suklijavo doh.gif Būtent bobutės ir pasirašo ant tokių akcijų, ko gero net neįsigilinusios, kad laimėti - tik nedidelis šansas, o mokėti už knygą reiks visoms. Esu tikra, ne visos tai perskaitė ir suprato. Va.
vilmuke
QUOTE(Jurgyte @ 2005 11 14, 12:46)
Aš neužsisakiau, bet jei kam tokios knygos patinka - kodėl ne g.gif Maniau, kad ji kainuos apie 100 Lt, nes atrodo, kaip albumas. Gal tik atrodo doh.gif  tongue.gif Aš tiesiog išsiunčiau NE voką. O pašte mačiau bobučių susibūrimą: viena nesupranta, ką siųsti, kita ne taip kažką suklijavo  doh.gif Būtent bobutės ir pasirašo ant tokių akcijų, ko gero net neįsigilinusios, kad laimėti - tik nedidelis šansas, o mokėti už knygą reiks visoms. Esu tikra, ne visos tai perskaitė ir suprato. Va.
*

aš irgi gavau, bet jaučiu jau gal reikėjo išsiųsti doh.gif , dar neskaičiua visko, bet kaip suprantu tos knygos nebūtina užsisakyti ane g.gif , nes jau dvi tokias panašias turiu ax.gif
Elzė
QUOTE(vilmuke @ 2005 11 14, 13:50)
aš irgi gavau, bet jaučiu jau gal reikėjo išsiųsti  doh.gif , dar neskaičiua visko, bet kaip suprantu tos knygos nebūtina užsisakyti ane  g.gif , nes jau dvi tokias panašias  turiu  ax.gif
*

kiek supratau tai gali siųsti voka NE ir voką TAIP. nusiuntus Taip tai ir ateina i pastaa ta knyga, kur atsiimant reikia sumoketi apie 60lt.
Tai mane ir domina ar verta ta knyga pirkti? g.gif
filifjonka
mane labiau domina ar nepažeidžiamas asmens duomenų apsaugos įstatymas, nes mane tikrai suerzino, kad kažkokia įmonė siunčia man vardinį laišką, jei aš tikrai žinau, kad jokių anketų pas juos nepildžiau blink.gif
Dee_Dee
QUOTE(filifjonka @ 2005 11 15, 14:00)
mane labiau domina ar nepažeidžiamas asmens duomenų apsaugos įstatymas, nes mane tikrai suerzino, kad kažkokia įmonė siunčia man vardinį laišką, jei aš tikrai žinau, kad jokių anketų pas juos nepildžiau  blink.gif
*

Aha, tas tai įdomu... drinks_cheers.gif Bo mano A.A močiutė "dalyvauja"... Keistas jausmas buvo rasti vardinį laišką žmogui kurio nebėra jau geri metai blink.gif
Elzė
na aš tai įtariu kad tie duomenys kažkaip su Telekomu susiję. nes bent jau kiek mano pažįstamų gavo tokius laiškus, tai visi turi fiksuoto ryšio telefoną (ar nesenai turėjo). O va mes negavom, nes pas mūsų bute kur gyvenam fiksuoto telefono niekada nebuvo
dovy
Neseniai gavau laišką,kad dalyvavau Alma litera konkurse-loterijoje ir kad jau perėjau du etapuss ir galiu trečiam etape laimėti 100000lt ir dar mašiną.Šią savaitę buvo laida apie tą loteriją,bet aš jos nemačiau.ten turėjo kalbėti apie eilinę žmonių durninimo akciją.gal kas matėte ir galite suteikti informaciją.Ir idomu,ar daug tokių''durnelių'' kaip aš?
Utiuitiutė
Aga, nemažai- iš kiekvienos apskrities "po vieną". Bet va, apturėjau aš "viena" tą laimę, paskui mano bobutė "viena" gavo laišką, dar vėliau kaimynė, bendradarbiai, draugai ir pažįstami bigsmile.gif Mano laiškas su visu raktu jau seniai konteineryje mirksiukas.gif
A-Lika
bigsmile.gif sveikutės.Mačiau tą laidą,pasirodo ne tik gyvieji,bet ir mirusieji gali laimėti.Aš net du tokius laiškus gavau,dvi registracijos vietos -2 laiškai,tik spėk lošti.kiek tos tiesos su ta loterija neaišku,bet gal kažkam pusę metų linksmiau gyventi bus, vien nuo minties,kad laimės... newyear.gif
ewita
O aš negavau jokio laiško, nes manęs nėra Telefonų knygoje, aš nesu telekomo abonentė. Diskriminacija user posted image
niedulis
Mano anyta ir mama gavo tokius laiškus. O aš pasinaudojau ir nusipirkau knygą Didieji pasaulio stebuklai. Labai faina knyga.
Auges
pas mus darbe kiekvienas kabinetas pasirodo turi vis skirtingų apskričių atstovų lotuliukas.gif , bent po vieną, o kartais ir daugiau thumbup.gif
ejeva
QUOTE(niedulis @ 2005 12 01, 20:43)
Mano anyta ir mama gavo tokius laiškus. O aš pasinaudojau ir nusipirkau knygą Didieji pasaulio stebuklai. Labai faina knyga.
*

Mačiau tą knygą, gražiai atrodo. bigsmile.gif Tik viena detalė sudomino - leidimo metai - 2006 blink.gif g.gif
Šitais laiškais "apdovanojo" pusę draugų ir giminių. blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Madam Butterfly
Aš šiandien ja pasiimiau iš pašto. Idomi knygutė, nesigailiu, kad nusipirkome ją. O loterija... lotuliukas.gif eilinis triukas parduoti prekę. Apie ją net Lietuvos ryte esu skaičius, kad beveik kiekvienas gavo tą laiškutį, su pasveikinimu perėjus pirmuosius du turus biggrin.gif
sirse
O aš ir telefonų knygoje esu įrašyta, bet nepraėjau tikriausiai tų etapų cry.gif . O šiaip tai tikrai apie šią loteriją rašė spaudoje.... nu jeigu pinigų , tel. papildymo kortelių ir etc. neprašo atsiųsti, tai kodėl gi nepabandžius sudalyvauti loterijoje g.gif . Kaip sakant viltis... kaip kam motina wink.gif
lanaa
na mums tai dzin ta loterija, nes islost nesitikim tongue.gif o knyga vis tiek nusipirkom, del saves paciu, nes tikrai labai faina knyga thumbup.gif
boruze keturtaske
na mes gavom tą laišką. Bet žiauriai sunervin, gavom senelio vardu, kuris liepos mėnesį mirė ( amžina atilsį) Nu rimtai kai skaičia tą laišką tai savijauta verysad.gif Močiutė tą laišką sudegino. Jei jau naudojasi žmogaus duomenimis, tai galėtų tai padaryti iki galo , nes labai negaržiai kažkaip gaunasi verysad.gif
(mirtise)
Mes irgi gavome tokį laišką .Aš iškart nusprendžiau,kad čia vėl kokia afera.Bet išsiunčiau atsakymą,tik knygos neužsisakiau.Tai prieš kokį mėnesį per žinias rodė,kad čia ne afera,o tikrai alma litera organizuoja tokią loteriją.O tos laidos,kur rodė,jog tai apgaulė, nemačiau,mačiau tik anonsą.ai ir nesupratau,vieni rodo,kad tiesa,kiti-kad apgaulė.Ir žinok tu žmogau,už kurio kampo tavęs laimė laukia biggrin.gif
Daisy
QUOTE(lanaa @ 2005 12 02, 23:59)
na mums tai dzin ta loterija, nes islost nesitikim  tongue.gif  o knyga vis tiek nusipirkom, del saves paciu, nes tikrai labai faina knyga  thumbup.gif
*

mes irgi nusipirkom tą knygą
bet pirkom dėl knygos, o ne su mintim laimėti
kai vien žinau, kad 40 000 gyventojų rajonas gavo 5 dėžes paprastų pirmųjų laiškų ir 28 dėžes tų raudonų
va kiek išskirtinių vien 1 rajone bigsmile.gif
Vėtružė
Mano anyta gavo. Knygos nepirkom, nes pamanėm, kad galima pigiau nusipirkti knygyne, ir už pristatymą mokėt nereiks. Išsiunčiau laišką su "ne " ir bandysim dalyvauti loterijoje. tongue.gif rolleyes.gif
*Citra*
Idomu, kokia jau ten super-duper knyga? Na jau, pirkot kazkokia knyga ir nesitikejot laimet?? unsure.gif Tai ar nepaprasciau nueiti i knygyna, perziuret, paskaitinet netgi gali issirinkt is nemazos pasiulos..
Vis nenustoju stebetis, is kur ant tos Lietuveles tiek patikliu zmoniu?
VeroniQ
o mano anyta ir draugo motina zinau kad uzsisake ta knyga.. zmone sir provincijos patiklus ir vilisi daug laimet..
Vėtružė
QUOTE(*Citra* @ 2005 12 05, 00:36)
Idomu, kokia jau ten super-duper knyga? Na jau, pirkot kazkokia knyga ir nesitikejot laimet??  unsure.gif  Tai ar nepaprasciau nueiti i knygyna, perziuret, paskaitinet netgi gali issirinkt is nemazos pasiulos..
Vis nenustoju stebetis, is kur ant tos Lietuveles tiek patikliu zmoniu?
*

Knyga gal ir įdomi. Tipo enciklopedijos aš taip įsivaizduoju. Mes su vyru vaikui dovanų pirkti norėjom. Bet būtent taip ir pagalvojm, kad knygyne bent jau pamatyt kas ten per knyga galėsim.
O dėl to kaimiečių patiklumo tai jo. Anyta kaip gavo tą laišką , tai savam kailyje netvėrė, bet paklausė mūsų ką daryti. Kai mes pasakėm, kad tai greičiausiai marketinginis triukas, kad parduoti kuo daugiau knygų, nusivylė. Tai mes dėl jos šventos ramybės nors išsiuntėm tą laišką kur buvo galima dalyvauti neperkant tos knygos.
Ir nematau nieko čia gėdingo, tos kurios pirko ir apsiriko. Mus su vyrų irgi yra "pastūmę" aferistai gyvenime. Bet nuo tada mes itin atsargūs esam.
Kuzia
Nius tai jeigu kam pasiseks ką laimėt, tai pasigirkit bigsmile.gif . Bo aš iš pradžių sakiau, siūsiu raktą rolleyes.gif , ale išmečiau viską von ir spakaina blink.gif doh.gif laugh.gif .
braskel
QUOTE(Ryziuke @ 2005 11 15, 16:54)
na aš tai įtariu kad tie duomenys kažkaip su Telekomu susiję. nes bent jau kiek mano pažįstamų gavo tokius laiškus, tai visi turi fiksuoto ryšio telefoną (ar nesenai turėjo). O va mes negavom, nes pas mūsų bute kur gyvenam fiksuoto telefono niekada nebuvo
*

aha, kazkodel mes labai jau jautrus pasidareme del asmeniniu duomenu tokiu kaip adresas, vardas ir pavarde biggrin.gif gi atsiversk betkokio miesto telefonu knyga ir vualia! taigi asmens kodo neraso ir pan. doh.gif o va, del tu mirusiu adresatu, tai cia nekaip irgi iseina (cia tikiausiai ir buvo tas kabliukas, del ko ispute toki dideli burbula del tos 'loterijos').. verysad.gif bet va, dar vienas pvz: pas mus i namus jau 4 metus eina saskaitos uz vandeni mano mamos vardu, kai ji jau yra mirus, ir ka?.. o gi nieko...
mano seneliai sia knyga uzsisake, o padovanojo man ja. Na kaip jus saket, jog seni zmones uzkimba ant to kabliuko biggrin.gif Knyga manau tu pinigu verta, nes tikrai labai grazi wub.gif ypac tokiais saltais vakarais pavartyti prie karstos arbatos puodelio wub.gif wub.gif

ir siaip, ka as zinau, maziau 'stradalinti' reikia del tokiu loteriju - kam nepatinka meskit i siuksliu deze, kam patinka - prasom dalyvaukit ir tiek. Na, jau yprasta kad visas naujoves lietuviai pamege ispeikti, isnagrineti iki skrupulu, ir ieskoti blogybiu, o po to susigyvena ir viskas tampa yprasta lotuliukas.gif
Enija
QUOTE(Ryziuke @ 2005 11 15, 16:54)
*

Taigi kad taip ir yra. MAno giminėj gavo visi, kurių vardu yra registruotas telekomo telefonas. Mane tai nustebino labiau noras versti žmogų atlikinėti kažkokius veiksmus. Kas per nesąmonė yra rašyti"ne", jeigu kažko nenori. Juk parduotuvėje kasoje nereikia aiškintis ir teisintis kodėl kažko neperki. O čia kažkodėl anot jų turi gaišti laiką, kad pasakytum jiems savo atsisakymą pirkti.
braskel
QUOTE(Enija @ 2005 12 30, 20:40)
Taigi kad  taip ir yra. MAno giminėj gavo visi, kurių vardu yra registruotas telekomo telefonas. Mane tai nustebino labiau noras versti žmogų atlikinėti kažkokius veiksmus. Kas per nesąmonė yra rašyti"ne", jeigu kažko nenori. Juk parduotuvėje kasoje nereikia aiškintis ir teisintis kodėl kažko neperki. O čia kažkodėl anot jų turi gaišti laiką, kad pasakytum jiems savo atsisakymą pirkti.
*

Enija, niekas ten nieko nevercia. Nenori, nedaryk nieko, taigi tau baudziamojo kodekso niekas netaiko. PVZ. jei parduotuvej yra akcija 2 uz viena, tai galima sakyti, kad mus VERCIA 2 daiktus pirkti, o ne viena. g.gif Nori perki, nori zaidi, nenori - ne ir tiek. O ta nesamone rasyti 'ne', tai irgi marketinginis triukas, taip suzino aktyvius klientus, kuriems gales kita karta kazka pasiulyti rengiant zaidima ar tai kokia akcija.
tik nereikia is musytes daryt drambli 4u.gif
TINA316
Sveiki 4u.gif Mes taip pat susigundėm tą knygą įsigyti. Šiaip visai nebloga knyga- gražiai iliustruota, gana informatyvi...Tik kalėdų proga mums padovanojo dar 2 knygas... Gal kam reikėtų vienos???
jurgele1818
Kuriam mieste tos knygutes ir uz kiek parduodi?
rutast
Užsisakė šią knygą ir mano mama, bet ,manau, nieko neprarado.
Didelė knyga, gražios iliustracijos yra, kur akis paganyti. 4u.gif Tik kol kas dėl turinio nežinau, ar verta skaityt. g.gif
braskel
Sveikutes, na si karta as pasipiktinau Almalitera g.gif
Dar nespejo baigtis ta loterija, o jau gavom vel nauja laiska su nauja loterija bei nauja knyga bash.gif
Man atrodo, gi reikia uzbaigti viena darba, o po to jau imtis kito blink.gif blink.gif
iingri
Ot aferizmas doh.gif , o aš prieš dvi dienas tik gavau ta laiška ir tikrai patikejau nes aš esu pas juos puslapi užsiregistravus ir iš ten esu pirkus keleta knygų. Bet jas pirkau tikrai pigiau negu knygine.
Bet čia pasirodo tokiu atrinktu pilna biggrin.gif , nors ir nesiregistravusiu.
KRISTIDA
QUOTE(iingri @ 2006 02 23, 10:06)
Ot aferizmas  doh.gif , o aš prieš dvi dienas tik gavau ta laiška ir tikrai patikejau nes aš esu pas juos puslapi užsiregistravus ir iš ten esu pirkus keleta knygų. Bet jas pirkau tikrai pigiau negu knygine. 
Bet čia pasirodo tokiu atrinktu pilna  biggrin.gif , nors ir nesiregistravusiu.
*

Sveikos, aš irgi, pasirodo, išrinktoji thumbup.gif biggrin.gif Šiandien gavau laišką. Kadangi, irgi esu užsiregistravusi tame klube, apgaule nepalaikiau, bet ir labai nesusižavėjau. Įtariai žiūriu į tokius žaidimus, kur siūloma laimėti milžinišką kiekį pinigų g.gif Gerai, kad užsukau čia. Dabar viskas dar aiškiau pasidarė. Pikta vien dėl to, kad taip meluoja - tipo vieninteliai mad.gif
Poli1
Aš taip pat nusipirkau knygą Didieji pasaulio stebuklai. Tai tikrai super knyga, be to jos knygynuose dar nėra, ji turi išeiti 2006 m. (nes toks leidinys) ir tubūt išeis tik po žaidimo pabaigos. Dabar laukiu naujos knygos. Kad laimėsiu - aš netikiu. Gal ir afera. Tačiau knygos puikios ir manau, kad jos pigesnės nei knygynuose. Be to nuėję į knygynus ar visada randam pinigų gerai brangiai knygai nusipirkt? O čia tave sugundo ir įkiša neblogą knygą. biggrin.gif
Raudonplaukė
Na aš taip pat gavau tą laišką ir po kelių dienų kaip parašyta turi ateiti raudonasis. Bet kaip jie atsirinkinėja, g.gif g.gif g.gif na mane gal dėl to kad priklausau jų knygų klubui.Nes mano vyro tėvas irgi gavo tą laišką, bet jis jokiam klubui nepriklauso ir gyvena visai kitame mieste, o ir gavo 2005 metais tik nežinau kurį mėnesį gal rudenį g.gif g.gif g.gif Ir kaip gali knyga būti išleista 2006 metais jei gauna 2005 metais laišką unsure.gif unsure.gif unsure.gif O laidą ir aš mačiau apie tuos laiškus, laiške rašyta kad į sąsklaitą laimėjimas pervestas, tačiau kai žurnalistai patikrino sąskaitą tai joje buvo 0000000 blink.gif blink.gif blink.gif Va tau ir loterija.
Raudonplaukė
Sveikutės, na atrodo tokia pati tema antrą kartą paskelbta. Iš pradžių vyro tėvas gavo tą laišką, bet gavo rudenį, o darbar aš gavau , o kaip atsirenka jie tuos laimėtojus, perėjusius tuos du turus tai nesuprantu, juk apie loteriją niekur nepaskelbta g.gif g.gif g.gif Aš gavau kaip manau dėl to kad priklausau knygų klubui. Ir ta loterija kažkaip nesibaigia niekaip ir laimėtojų neskalbia, juk bent laimėtojas turėtų būti, jei prasideda kita loterija po kelių mėnesių, o gal čia ta pati loterija g.gif g.gif g.gif
Raudonplaukė
Va dar kartą pasikartosiu gavau tą raudonąjį laišką, ir viskas taip pat kaip pas vyro tėvą parašyta. Dėl knygos gal ir verta, bet šiaip tai tikra nesamonė, juk loterija bent jau tokia turi kada nors baigtis, o čia nei pradžios nei pabaigos vieni gauna 4 mėnesiais ankčiau kiti vėliau, o pabaiga nenurodyta g.gif g.gif g.gif Tikras žmonių maustymas.
krika
mano mama žaidžia toj loterijoj lotuliukas.gif jau antrą knygą nusipirko
uolma
Ir kaip ta antra knyga ar verta dėmesio ir tokių pinigų. Nes aš pirmą turiu ir esu patenkinta ja tikrai. thumbup.gif
Elina
Aš šiandien gavau sveikinimą, jog praėjau į 3-čią turą ( nors nė viename nedalyvavau blink.gif ), raudoną voką ir raktelį nuo automobobilio biggrin.gif . Ir...mano miręs prieš 3 metus tėtis taip pat gavo sveikinimą, kad praėjo abu turus ir dalyvaija trečiąjame, gavo jis ir voką ir raktelį unsure.gif doh.gif
gitana s
aš ir gavau laišką , bet tik pirmą knygą rekomenduoja pirkti, bet ir tai juk galima ir nepirkti, tik nedalyvasi mašinos lošime, o parašyta juk , kad žaidimas vyks iki birželio kažkurios tai dienos, o pagrindinis prizas tai liepos mėnesį bus laimėtas
Šiaip kas nori tas žaidžia, o ir tele loto yra kai kuriems durninimas, bet kiekvienas renkasi savo. Juk visur laimėtojai būna tik keli. smile.gif
Papildyta:
o gal kas žinot kokia kaina tos knygos "didieji pasaulio stebuklai"
Rasma
59,90 Lt ir pašto persiuntimo išlaidos 6 lt. smile.gif
-freya-
Na aš tik šiandien gavau tą raudonąjį laišką, išsiunčiau atgal su atsakymu taip.. ax.gif knyga gal ir neblogas dalykas,jei kas nors nepatiks juk grąžint galima 4u.gif
Aidairi
QUOTE(saulute_ @ 2006 02 24, 15:26)
Na aš tik šiandien gavau tą raudonąjį laišką, išsiunčiau atgal su atsakymu taip.. ax.gif knyga gal ir neblogas dalykas,jei kas nors nepatiks juk grąžint galima 4u.gif
*

O jei vakar gavau ta laiska, o siandien negavau to raudono, tai kas tada? per kiek laiko ta raudona turi atsiusti?
o jei grazinti knyga, tai kaip su pasto islaidom? ju tai niekas negrazins... unsure.gif
gitana s
QUOTE(Rasma @ 2006 02 24, 15:05)
59,90 Lt ir pašto persiuntimo išlaidos 6 lt. smile.gif
*

kaip uz tokia knyga ir kai pagalvoji kiek knygos kainuoja tai visai normali kaina
QUOTE(Aidairi @ 2006 02 24, 18:19)
O jei vakar gavau ta laiska, o siandien negavau to raudono, tai kas tada? per kiek laiko ta raudona turi atsiusti?
o jei grazinti knyga, tai kaip su pasto islaidom? ju tai niekas negrazins...  unsure.gif
*

as po pporos dienu gavau
Skvo
Daugelis galvoja, kad šitie laiškai susiję su telekomu, o aš tai irgi gavau laišką prieš porą dienų, nors nesu Telekomo abonentė ir netgi nuomojuosi butą, o laišas atėjo mano vardu bei pavarde ir adresu, kuriuo nuomojuosi butą blink.gif . Tai kaip gi čia? Šiuo adresu gaunu tik Tele2 sąskaitas, na gal dar kur daviau, nepamenu.
mercedes
Jungiuosi ir as i "Laiminguju" buri! hi.gif Pripudrino smegenis kad esam vieni is 504 atrinktuju,tikriausiai kas savaite tiek atrenka.Gavom ir anksciau ju laiskus bet i konteineri issiuntem,tik jie atkaklus,vel siuncia! Tai lauksim liepos 17 d.,iki to laiko tikriausiai dar 5 laiskus su pasiulymais gausim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Poli1
QUOTE(krika @ 2006 02 24, 12:48)
mano mama žaidžia toj loterijoj  lotuliukas.gif jau antrą knygą nusipirko
*

Tai kur tada mano antroji knyga užstrigo g.gif
Ir ko jūs nerimaujat, jei nelaimėsim, tai bent šiek tiek išprūsim biggrin.gif
tati
vis negaliu atsitebeti, koks lobynas yra supermama thumbup.gif
kokia tik tema sudomina, visada randu ka paskaityti smile.gif

na ka, jungiuosi ir as prie laiminguju gretu biggrin.gif
vakar gavau pirmaji laiska su dideliausiais sveikinmais. tai pperskaiciau viska idemiai ir likau nesupratusi - as esu alma littera knygu klubo nare, gavau pora sykiu is ju knygu katalogiuksu, tai nenustebino faktas, kad jie zino mano duomenis. na lauskiu antrojo voko, ziuresim ka ten siulo smile.gif nemanau kad pirksiu knyga, bet paziuresiu ka jie ten dar siulo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.