QUOTE(Ryziuke @ 2005 11 15, 16:54)
na aš tai įtariu kad tie duomenys kažkaip su Telekomu susiję. nes bent jau kiek mano pažįstamų gavo tokius laiškus, tai visi turi fiksuoto ryšio telefoną (ar nesenai turėjo). O va mes negavom, nes pas mūsų bute kur gyvenam fiksuoto telefono niekada nebuvo
aha, kazkodel mes labai jau jautrus pasidareme del asmeniniu duomenu tokiu kaip adresas, vardas ir pavarde

gi atsiversk betkokio miesto telefonu knyga ir vualia! taigi asmens kodo neraso ir pan.

o va, del tu mirusiu adresatu, tai cia nekaip irgi iseina (cia tikiausiai ir buvo tas kabliukas, del ko ispute toki dideli burbula del tos 'loterijos')..

bet va, dar vienas pvz: pas mus i namus jau 4 metus eina saskaitos uz vandeni mano mamos vardu, kai ji jau yra mirus, ir ka?.. o gi nieko...
mano seneliai sia knyga uzsisake, o padovanojo man ja. Na kaip jus saket, jog seni zmones uzkimba ant to kabliuko

Knyga manau tu pinigu verta, nes tikrai labai grazi

ypac tokiais saltais vakarais pavartyti prie karstos arbatos puodelio
ir siaip, ka as zinau, maziau 'stradalinti' reikia del tokiu loteriju - kam nepatinka meskit i siuksliu deze, kam patinka - prasom dalyvaukit ir tiek. Na, jau yprasta kad visas naujoves lietuviai pamege ispeikti, isnagrineti iki skrupulu, ir ieskoti blogybiu, o po to susigyvena ir viskas tampa yprasta