Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mamytes Airijoje susipazinkim
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
karalaittte
Sveikos Airijoj mamytes.
As gyvenu Airijoje jau 5 metai ,man paciai nesenai sukako 26 smile.gif
Turiu dukryte 1 metuku ir laukiu sunaus uz 3 menesiu smile.gif
Bet visiskai neturiu draugiu ar pazystamu mamyciu su vaikuciais .
Kadangi dukryte auga tik su manim ir vyru ,bijau ,kad nebendraudama su kitais vaikuciais ji gali uzsisklesti savyje ar tureti kokiu kitu bendravimo problemu ateityje . Mes gyvename Middlands - vidurio Airijoje ( Athlone, Mullingar, Longford, Ballymahon ) .Gal yra mamyciu ,kurios noretu bendrauti ? Iseiti kartu su vaikuciais pasivaikscioti ? Turiu automobili galeciau privaziuoti betkur vidurio Airijoje .
Labai lauksiu jusu laiskuciu smile.gif
solyte1974
QUOTE(karalaittte @ 2010 02 06, 16:54)
Sveikos Airijoj mamytes.
Kadangi dukryte auga tik su manim ir vyru ,bijau ,kad  nebendraudama su kitais vaikuciais ji gali uzsisklesti savyje ar tureti kokiu kitu bendravimo problemu ateityje . Mes gyvename Middlands - vidurio Airijoje ( Athlone, Mullingar, Longford, Ballymahon ) .Gal yra mamyciu ,kurios noretu bendrauti ? Iseiti kartu su vaikuciais pasivaikscioti ? Turiu automobili galeciau privaziuoti betkur vidurio Airijoje .
*

sveikute.Nueik i IVAIRIU SALIU MAMU POKALBIAI,ten yra Airiukiu tema.Turetum rasti mamyciu,kurios gyvena kur nors netoli taves.SEKMES 4u.gif
SVIKA
QUOTE(karalaittte @ 2010 02 06, 16:54)
Sveikos Airijoj mamytes.
Kadangi dukryte auga tik su manim ir vyru ,bijau ,kad  nebendraudama su kitais vaikuciais ji gali uzsisklesti savyje ar tureti kokiu kitu bendravimo problemu ateityje . Mes gyvename Middlands - vidurio Airijoje ( Athlone, Mullingar, Longford, Ballymahon ) .Gal yra mamyciu ,kurios noretu bendrauti ? Iseiti kartu su vaikuciais pasivaikscioti ? Turiu automobili galeciau privaziuoti betkur vidurio Airijoje .
*

sveikute! as noreciau susipazinti, man ir liudna vienai su leliuku, bet as gyvenu toli, dubline verysad.gif
samone
QUOTE(SVIKA @ 2010 02 14, 20:53)
sveikute! as noreciau susipazinti, man ir liudna vienai su leliuku, bet as gyvenu toli, dubline verysad.gif
*

Labutes
... ir as Gyvenu Dubline, ir leliuko vezimeli viena stumdau unsure.gif
karalaittte
O as galvojau ,kad Dubline tikrai nera liudinciu smile.gif turiu daug draugiu Dublie ,nes gyvenau pries 2 metus . Galiu supazindinti drinks_cheers.gif
Tai kaip matau vidurio Airijoj liudinciu mamu nera g.gif
wikky2010
labukas smile.gif as gyvenu Virginijoj,butu malonu susipazinti,man tuoj bus 26m,turiu 9 men sunu,mes atsikraustem nelabai senei i miesteli,tai truputi liudim su maziuku namuose ax.gif
gisida
Merginos uzsukit pas AIRIUKES,ten tikrai yra is viginijos ir kitu miestu draugiskos lietuvaites 4u.gif

nueikit i ivairiu saliu mamu pokalbius,tada ieskokit airiukes.ar mamukai airijoje
wikky2010
QUOTE(gisida @ 2010 02 18, 08:17)
Merginos uzsukit pas AIRIUKES,ten tikrai yra is viginijos ir kitu miestu draugiskos lietuvaites 4u.gif

nueikit i ivairiu saliu mamu pokalbius,tada ieskokit airiukes.ar mamukai airijoje
*

thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.