QUOTE(Aghedo @ 2010 02 03, 12:02)
O dabartines paneles tarpusavy lenktyniauja kieno tevai turtingesni ir kuri plaukus tvarkosi prasmatnesniam salone. Jei neturi plauku tiesintuvo namie, rizikuoji tapti atstumtuoju.
As bandau iteigti savo dukrai tikrasias vertybes, nebijoti issiskirti is minios ir suvokima, kad mados yra laikina - neverta svaistyti saves del tustybes. Jai dar tik 14 ir kol kas dar neesame praradusios rysio. Tikiuos, kad sugebesiu ji issaugoti iki ji iseis is sito sunkaus periodo.

va tas man irgi uzkliuva....Jie labai kreipia i tai demesi. Netgi mano devynmete sako:va, jie turtingi! Nors kuprine purvina, rubai paprastuciai
QUOTE(Astulyte28 @ 2010 02 04, 00:25)
Sveikutes,
sunku ir man su savo panele
Kaip kovot su kambario tvarkimu(graziai,be riksmu ir pykciu) as pamenu,kad pas mus su sese irgi toks pats jovalas budavo,bet tai dabar ziuret i ta jovala is mamos puses labai sunku.Kambaryje puse indu stovi,o apie grindis isklotas rubais,batais ir ttt. isvis patyliu.Ka galima sugalvot,kad tvarkytusi?
Ir dar problema su valgymu,vakare valgo be sustojimo,svoris auga siaubingai,kaip ja apribot,jei ka pasakau tai ji verkia,kad as ja badu marinu
Man labai lengva, kad tvarkomes savaitgali, ir tvarkomes visi (tik ne MB

) Is pradziu jiems sunku buvo iprasti, klausinejo kam to reikia ir bla bla bla, o dabar - iprato, taip reikia ir viskas. As su savo sesem irgi savaitgali tvarkydavomes
Pas mus irgi kazkas panasaus buvo, valge valge kol sustorejo, i savo megstamus rubus nebeilindo

visi pradejo sakyti kokia ,,atsigavus'' na tipo sustambejus. Dabar kita bedele - ant dietos

valgo mazai, jau numete kelis kg ir dar nori numest
QUOTE(fillipa @ 2010 02 04, 11:05)
Del valgymo tai man paciai tokia problema buvo paauglysteje

. Ar bandei gaminti daugiau darzoviu vakarienei? Maziau bulviu ir baltos duonos.. Svarbu kad visa seima valgytu ta pati, kad jinai nesijaustu nuskriausta..

Kaip pas jus namuos su lietuviu kalba? Pas mus tai

Su manim, MB kalba lietuviskai, o tarpusavy angliskai varo

Nenoriu, kad savo gimtaja kalba uzmirstu.