Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: neapmoketi Bank Holiday airijoje
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
*siga*
labukas airijojs mamukai.turiu problemele,dirbau dirbau ir persidirbau,bet niekas nesumokejo uz bank holidays.mano buves sefas(jis dar nezino,kad buves tongue.gif ,nes as dar maternity leave)gejus,jau toks py.... kad net truksta zodziu,nesumokejo uz nei vienus bank holidays.zinau,kad galima kazkur kreiptis,tik nzn kur... turiu visus payslipus ir t.t..
*margarita*
siulyciau nueiti i citizen information, jie nemokamai konsultuoja visais klausimais, nukreips jeigu negales padeti tave reikiama linkme 4u.gif sekmes smile.gif
vilma0410
QUOTE(*margarita* @ 2010 01 20, 23:43)
siulyciau nueiti i citizen information, jie nemokamai konsultuoja visais klausimais, nukreips jeigu negales padeti tave reikiama linkme 4u.gif  sekmes smile.gif
*

ARBA I SEPTU
*siga*
QUOTE(vilma0410 @ 2010 01 21, 14:03)
ARBA I SEPTU
*

o kas tas septu? blush2.gif nesu susidurusi su jokiom problemom cia,tai nzn kas ka reiskia tongue.gif
Toli
O bandei pas darbdavi eiti aiskintis? Pas mumis tokia apsimiegojusi grazuole skaiciuoja algas, tai dar nera buve, kad visiems pervestu tiek, kiek reikia.

Del Citizen Information gera ideja-kiek buvau, tiek padejo, ir kiek skambinau, visada patare. Kartais bobikes buna susiraukusios, bet tiek jau to.

Manau, kad vilma0410 turejo omeny SIPTU. Tai yra tokia didele profsajugu organizacija. Jos pastatas yra paciame centre prie Liffey upes, netoli autobusu stoties toks daugiaukstis. Labai smarkiai abejoju, kad jie pades, nes tai nera labdaringa organizacija, reikia moketi nario mokesti, kad jie del taves uzpakali pajuditu. Siaip smarkiai teko jais nusivilti, nes teko susidurti tiesiogiai, kai beda istiko man itin artima zmogu, dabar jau buvusi SIPTU nari.

*siga*
QUOTE(Toli @ 2010 01 22, 14:17)
O bandei pas darbdavi eiti aiskintis? Pas mumis tokia apsimiegojusi grazuole skaiciuoja algas, tai dar nera buve, kad visiems pervestu tiek, kiek reikia.

Del Citizen Information gera ideja-kiek buvau, tiek padejo, ir kiek skambinau, visada patare. Kartais bobikes buna susiraukusios, bet tiek jau to.

Manau, kad vilma0410 turejo omeny SIPTU. Tai yra tokia didele profsajugu organizacija. Jos pastatas yra paciame centre prie Liffey upes, netoli autobusu stoties toks daugiaukstis. Labai smarkiai abejoju, kad jie pades, nes tai nera labdaringa organizacija, reikia moketi nario mokesti, kad jie del taves uzpakali pajuditu. Siaip smarkiai teko jais nusivilti, nes teko susidurti tiesiogiai, kai beda istiko man itin artima zmogu, dabar jau buvusi SIPTU nari.
*

su darbdaviu tai aiskintis-beprasmiskas reikalas,dar i kakta gausiu tongue.gif nes viena pana is vietnamo nuo jo i galva gavo,nervininkas jis nesveikas.tai va tokie ten reikalai pas ji smile.gif bandysiu tada skambinti i citizen information.
o jei nepaslaptis,kas nutiko draugui?siptu nariui buvusiam?
Toli
QUOTE(*siga* @ 2010 01 22, 20:59)
su darbdaviu tai aiskintis-beprasmiskas reikalas,dar i kakta gausiu  tongue.gif nes viena pana is vietnamo nuo jo i galva gavo,nervininkas jis nesveikas.tai va tokie ten reikalai pas ji smile.gif bandysiu tada skambinti i citizen information.
o jei nepaslaptis,kas nutiko draugui?siptu nariui buvusiam?
*

jomajo, ot tai dzigitas. blink.gif blink.gif
O nutiko taip, kadangi angliskai kalbu/rasau laisvai, o zmogus, kuriam reikejo pagalbos nelaisvai, teko man paciai ir rasyti, ir lankytis SIPTU. Is pradziu toks vyrukas graziai labai ciulbejo, bet galiausiai perejo i darbdaviu puse ir nepadare to, ko zadejo, o reikalas buvo labai rimtas-darbo vietos issaugojimas. Galiausiai ejom net su advokatu konsultuotis. O dar prisiminiau, kad galima ir nemokamai su advokatu pasikonsultuoti Citizen Centre uzsiregistravus. 4u.gif Bent jau mums pasitaike labai paslaugus, malonus ir kantrus vyrukas, kurio nors ir specializacija nebuvo darbo teise, bet pakonsultavo is dusios. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.