QUOTE(Apsimetele @ 2010 01 14, 21:17)
gal kas tiksliau zino apie dantu gydyma per NHS? mes uzpilde paraiskas Tax creditams gavom su MB tokias medicinos korteles, su kuriomis mums gydymas ir vaistai nemokamai, o be to dar raso, kad dantis tvarko nemokamai... tai dabar galvoju, gal pasinaudoti proga, tik kur kreiptis reiketu, o be to, kas tas nemokamai, gal kaip Lietuvoj, kur atseit nemokamai, o uz plombas ir vaistus vistiek susimoki

labas, as turiu tokia kortele, ir galiu pasakyti, kad tikrai ir vaistai ir dantu taisymas, ir akiniai nemokamai:)ir nereikia aiskinti, kad prastai sutvarko

man viska puikiai sutvarke, per nestuma skilo pusiau dantis, tai man sutvarke visiskai danti ir pastate karunele -
nemokamai, ir ne kokia juoda, ar auksine, o balta, visai nesiskiria nuo mano naturalios dantu spalvos
ir laukti nereikia nezinia kiek, kaip cia kuri rase, daugelis odontologijos kliniku pripazysta sitas korteles, apie lietuvius nzn, gydziausi pas vietinius gydytojus

ai, tiesa, ir vaistus geriau puse metu, tai irgi nieko nekainavo, tik recepte reikia pazymeti, kad turi sita kortele, ir isduos viska nemokamai