Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Receptai su nuotraukomis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Antri patiekalai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aguonele
Astriai troskinta kiaulienos file 4u.gif
user posted image
~ 500 g kiaulienos file
1 a.s. mesos prieskoniu, druskos, pipiru
1 svoguno, 3 skilteliu cesnako, sviezio imbierio
300 ml vistienos sultinio
4 v.s. cili padazo
2 - 3 v.s. zemes riesutu sviesto (su gabaliukais skaniau)
gero pundelio ploksciu dideliu zaliu pupeliu
saujeles saldytu zirneliu
zemes riesutu aliejaus ( tinka ir neutralus, tik ne alyvuogiu!)

Mesyte susipjaustyti juostelemis, uzberti mesos prieskoniais, druska & pipirais ir uzdengus padeti saltai kokiai valandziukei.
Svoguna ir cesnaka susismulkinti , imbiero apie 2 cm susitarkuoti ir viska kartu su mesyte gerai apkepti labai ikaitusiame aliejuje kol vanduo isgaruos. Tai uztruks max iki 10 min. Mesyte turi igauti grazia spalva ir bus minksta minksta. I keptuve supilti vistienos sultini, sudeti cili padaza bei zemes riesutu sviesta ir pakaitinti kol sviestas issileis. Suberti juostelemis pjaustytas pupeles bei zirnelius, uzdengti ir troskinti ant silpnos ugnies kol pupeles isvirs ( as vis ragauju, ar jau pakankamai minkstos ir kiekvienu kartu viska pamaisau). Paskaninti jei truksta druska ar tai sojos padazu. Man pasirode dar truputeli per skystas padazas, tai as 1 a.s. kukuruzu krakmolo uzsipyliau keliais lasais vandens ir supyliau i ji, kuri labai gerai sutirstino!

Keptas starkis su darzoviu padazu 4u.gif
user posted image
~ 400 g starkio su odele
1 didesne morka
1 svoguna
puse puodelio saldytu zirniu
50 ml grietineles & 200 ml zuvies sultinio
druskos, pipiru
maiseli ryziu

Zuvyte atsileisti ir nuplovus & nusausinus susipjaustyti norimo dydzio gabaliukais. Padruskinti, papipirinti bei uzbarscius zuvies prieskoniais atsideti saltai.

Ryzius uzsikaisti ir i ta laika darytis padaza. Svoguna susismulkinti ir kepinti skystam svieste kol suminkstes. Tada suberti mazais gabaliukais pjaustyta morka ir dar kelias min pakepti, suberti zirnelius. 150 ml zuvies sultinio bei 50 ml grietieneles supilti i darzoves, padruskinus ir pipirinus uzdengti, leisti troskintis kol skystimo liks laaaabai mazai.

Dabar eile zuvytei. Ja deti i ikaitinta skysto sviesto bei aliejaus misini odos puse i apacia ir kepti kol graziai paruduos. Atsargiai apversti ir dar pora min pakepinti, supilti likusi zuvies sultini ir kepti/virti ~5 min. Viskas, belieka pateikti. Jei nuo zuvies ne visas skystis isgaravo, ji galima supilti i darzoves wink.gif Skanaus !
na gal uzteks ... blush2.gif
*benigna*
QUOTE(aguonele @ 2010 02 03, 13:53)
zemes riesutu aliejaus ( tinka ir neutralus, tik ne alyvuogiu!)

kodel? blush2.gif
Monalyza
Vistienos kepeneles grietineles padaze
user posted image
Vistos kepeneles nuplauti, paprieskuoniuoti, labai silpnai ismusti. Apvolioti miltuose ir kepti keptuveje.
Iskepus kapeneles patroskinti su morkom, svogunais. I pabaiga supilti grietinele.
Valgeme su bulviu kose, burekeliu ir raugintu kopustu salotomis.
Skanaus
aguonele
QUOTE(vaidoose @ 2010 02 03, 13:24)
kodel? blush2.gif
*


paprasciausiai jog alyvuogiu aliejus nedera bent man prie zemes riesutu sviesto blush2.gif jis mesytei iduotu savo skoni, kuris cia nereikalingas ... as megstu ir siaip ne tik su alyvuogiu aliejumi kepti mirksiukas.gif
Eimy
QUOTE(Monalyza @ 2010 02 03, 17:40)
Vistienos kepeneles grietineles padaze


Jau kuris laikas galvoju, kad reikėtų pamėginti kepenėlių pagaminti, nes dar neteko blush2.gif ax.gif Nuotrauka labai graži, labiai viliojančiai tos kepenėlės atrodo, tad greitu laiku bandysiu kažką panašaus ir aš pagaminti thumbup.gif
nenuorama-
Dalinuos ir as savo vakariene

Vistiena medaus padaze
user posted image
Reikes:
400 g. vistienos file
1 kiausinis
miltai - apvolioti vistienai
2 dideli svogunai
3 skilteles cesnako
3 sauktai pomidoru padazo
2 saukstai sojos
2 sausktai medaus

Vistiena supjausciau mazais plonais gabaliukais apvoliojau isplaktam kiausinyje su soja ir pipirais, paskui apvoliojau miltuose ir graziai apskrudinau keptuveje... Vistiena isemiau is keptuves i dubeni ir uzdengiau, kad neatsaltu..

i ta pacia keptuve, kur kepe vista, sudejau 2 svogunus, lengviau apkepiau, tada ispaudziau 3 skilteles cesnako, 3 saukstus pomidoru padazo sumaisytsu su trupucio vandens ir saukstas sojos, i pabaiga idejau 2 saukstus medaus. viska maisant pakepiau kol sutirstejo, tada sudejau i padaza vistiena ir viska gerai sumaisius dar pakepiau biggrin.gif Skanaus!
vaidulek
[QUOTE]Vistiena medaus padaze
oi kaip skaniai atrodo,itariu kazkas panasaus kaip darau vistiena kinietiskai. smile.gif negaliu atsispirti man vistiena saldziarugsciam padaze tai jega 4u.gif
nenuorama-
QUOTE(vaidulek @ 2010 02 03, 20:40)
oi kaip skaniai atrodo,itariu kazkas panasaus kaip darau vistiena kinietiskai. smile.gif negaliu atsispirti man vistiena saldziarugsciam padaze tai jega 4u.gif
*


turetu but, nes bandziau padaza daryt kaip Ganbei vistiena su traskia medaus plutele pateikia, nes skaniau nesu nieko ragavus bigsmile.gif nuo tomato jis rugstesnis pasidaro.. biggrin.gif
stonjur1
QUOTE(Elena @ 2010 01 06, 15:41)

Oi tu jomajo...aš gi namuose turiu tokius ..reiks pažiūrėti...nes dar neišpakuota  doh.gif O dar radau: http://www.sveikiproduktai.lt/nodeorder/term/57/all
Galvojau ką čia atsinešti įkurtuvėms...ir sugalvojau...bulvės  smile.gif Jau kažkada rašiau kaip darau:bulvės su lupenom gerai išplaunu ir dar šlapias  apvolioju druskos/miltų mišinyje.Kepame orkaitėje apie valandą  4u.gif

user posted image


*


thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Awdrute @ 2010 01 10, 20:47)
Zalioji vistiena
Is vistienos kulseliu isemiau kauliukus, supjausciau mesyte ir pamarinavau. Sumeciau i ikaitinta keptuve ir pakepiau ant sviestuko. Stambiai pripjausciau pievagrybiu pakepinau kartu. Tuomet beliko sumesti spinatus ir brokolius, ipilti truputi vandenuko ir pakaitinti. Pabaigoje pienuko ir prieskoniu.  4u.gif
Valgem su orkaiteje keptomis bulvem ir morku misraine.  4u.gif Skanu.
user posted image
*


Skaniai atrodo,o kur gauti pirkti špinatų?yra parduotuvėse?
Makra
QUOTE(stonjur1 @ 2010 02 03, 23:49)
Skaniai atrodo,o kur gauti pirkti špinatų?yra parduotuvėse?
*



Tikrai yra mirksiukas.gif
stonjur1
QUOTE(Makra @ 2010 02 04, 11:43)
Tikrai yra  mirksiukas.gif
*


Ačiū
Eimy
QUOTE(nenuorama- @ 2010 02 03, 19:51)
Vistiena medaus padaze
user posted image


Kadangi labai mėgstu vištieną tai šis patiekalas man labai patiko thumbup.gif būtinai išmėginsiu wub.gif
JulijaR
Labas mamytes, siandien gaminau toki visai idomu patiekala,visai patiko smile.gif Grikiu kotletukai.reikes:
2 puodeliai virtu grikiu
1 puodelis gliaudetu saulegrazu
3 v.s. krakmolo
3 v.s kvietiniu miltu
Viska sumaisome ir kepame keptuveje.
user posted image
Zinokit thumbup.gif daug tokiu kotletuku nesuvalgysi,nes jie labai maistingi.Valgeme su grietine.
undi
Mamytes patarkit ka galima idomaus ir skanaus pagamint is aviziniu dripsniu?gal turit kokiu recepciuku su foto rolleyes.gif
Larissa
QUOTE(JulijaR @ 2010 02 04, 15:03)
Labas mamytes, siandien gaminau toki visai idomu patiekala,visai patiko  smile.gif Grikiu kotletukai.reikes:
2 puodeliai virtu grikiu
1 puodelis gliaudetu saulegrazu
3 v.s. krakmolo
3 v.s kvietiniu miltu
Viska sumaisome ir kepame keptuveje.
Zinokit  thumbup.gif daug tokiu kotletuku nesuvalgysi,nes jie labai maistingi.Valgeme su grietine.
*


jokių kiaušinių,kito skysčio? g.gif kaip visa tai sulipo į vientisą masę?
saldūška
musu siandienos pietukai.. paprasti bet skanus, na farsas su makaronais kitaip smile.gif

mums su MB patiko..
pati ideja pasiskolinta is http://www.vyrasvirtuvej.projektas.lt
nesuper
QUOTE(saldūška @ 2010 02 04, 17:08)
musu siandienos pietukai.. paprasti bet skanus,  na farsas su makaronais kitaip smile.gif
*


Noriu tokio vyro, kuris tiek patieklau sugeba pagaminti lotuliukas.gif Aciu uz nuoroda, uzmaciau superiniu receptu smile.gif O sita irgi jau knieti isbandyti thumbup.gif
saldūška
QUOTE(nesuper @ 2010 02 04, 17:25)
Noriu tokio vyro, kuris tiek patieklau sugeba pagaminti  lotuliukas.gif  Aciu uz nuoroda, uzmaciau superiniu receptu  smile.gif O sita irgi jau knieti isbandyti  thumbup.gif
*




va va ir as tokio noreciau smile.gif smile.gif retus tokius pagamina biggrin.gif
JulijaR
QUOTE(Larissa @ 2010 02 04, 16:28)
jokių kiaušinių,kito skysčio?  g.gif kaip visa tai sulipo į vientisą masę?
*


Jokiu skysciu,jokiu kiausiniu.as irgi galvojau,kad reikes imusti vis tiek bent kiausini.
Juk grikiai tai virti,tai minkant mase pasidare lipni ir be jokiu problemu formavosi kotletukai.
Makra
Mergaites, nusipirkau briuselio kopustu. Noreciau ryt prie vistienos kaip garnyra pateikti. Patarkit kaip skaniai juos paruosti, nes keleta kartu esu bandzius savarankiskai, tai buvo kartoki blush2.gif
*VaniLLa Sky*
Isbandziau siandien vistiena medaus padaze smile.gif super skanu 4u.gif aciu idejos autorei uz receptuka oro_buckis.gif tik as vietoj vistienos panaudojau kalakutiena, nes vistienos neturejau, bet reikalo tikrai nepagadino:)
S.N.A.S
QUOTE(Makra @ 2010 02 04, 19:53)
Mergaites, nusipirkau briuselio kopustu.
*


yra tema tam: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=14241
4u.gif
Srove
Geras tas vyras virtuvej rolleyes.gif ir fainas patiekaliukas, manau net bulviu prie jo nereikia.
Siandien kalafiorai, pievagrybiai, sonine.
Puses galvos kalafioro apvirto pasudytam vandeny
Pievagrybiu puskilis apvirtu
Sonines liesos puskilis
pora svogunu
druskos
pipiru
pieno stikline
grietineles 150gr.
Sonine supjaustom kubeliais apkepam gerai, tuomet metam svogunus pjaustytus ir kepam, pievagrybius jau ilgiau kepam, kol paruduoja siek tiek ir galiausiai kalafiorus trumpam, tuomet viska pabarstom saukstu nepilnu miltu, ir trumpai minutele kepam, supilam piena ir grietinele, uzverdam ir viskas.
Labai megstam prancuziskus batonus prie sriubytes, kartais ir prie antro patiekaliuko reikia, o siaip labai skanu man tie idaryti su sviestu ir zalumynais ir iskepti karsti, bet ju pas mus nera, tai siandien pabandziau issikepti paprasta ne idaryta, o rytoj jau zinau, kad bus idarytas biggrin.gif .Jei kam idomu idedu receptuka labai paprasta:350gr. miltu, puse stiklines silto vandens, 25gr. mieliu, druskos.
I dubeni isijoti miltus, i vidu supilti ismaisytas mieles su druska ir vandeniu ir sakute sukant maisyti aplink, kol eis, kai neis, versti ant miltuotos lentutes ir minkyti apie 15 min., pakildinti pusvalandi, vel perminkyti, vel pusvalandi pakildinti ir vel versti ant miltuoto pavirsiaus ir suformuoti du pailgus batonus, kaip ipjauti, jusu reikalas smile.gif ir apipurksti siltu vandeniu, kai batonai pakils, purkstuko neturejau, tai paprastai patepiau sepeteliu.Isvaizda gal ne labai, bet pirktiniu daugiau nepirksiu.Plutele plona ir traski, vidus be galo purus.O savikaina abieju 40cnt neisejo, nes miltai lenkiski blush2.gif
user posted image
user posted image
Beautiful Life
QUOTE(nenuorama- @ 2010 02 03, 19:51)

Vistiena medaus padaze

*


O medu naturalu naudojat, ar tinka dirbtinis? Ir gal zinot su kokiu skaniau? blush2.gif
S.N.A.S
QUOTE(Srove @ 2010 02 04, 20:13)
Labai megstam prancuziskus batonus prie sriubytes
*


dedu bapkęs ant stalo ir nešuosi tuos du batonus kol kitos išankusios nematė essen.gif
tikrai bandysiu, tik, SROVE, prašom parašyt kaip juos kepėt ,kiek laipsnių, kaip ilgai i kokia geriausia orkaitės funkcija? nes manoji kepa TIK karštu oru be jokio katinimo iš apačios, viršaus ir pan. 4u.gif
P.S. labai lauksiu rytdienos įdaryto batono foto ir aprašymo ploja.gif ploja.gif


blush2.gif Pamiršau užduot klausimą: kaip kur saugot batoną,kad išlaikyt jo traškesį????
ačiū už ats. mirksiukas.gif
Perrin
PIKANTIŠKA VIŠTIENA

Šiaip tai turėtų būti vištienos sparneliai ir kepami ant laužo. Bet aš pabandžiau vištienos gabaliukus ir nenusivyliau mirksiukas.gif
Receptas 12 vištienos sparnelių:
Marinatas:
250ml pomidorų padažo;
svogūnas;
česnako skiltelė (aš dedu daugiau);
2 š. Vorchester padažo;
2 š. citrinų sulčių;
po a. š. aštrių garstyčių, acto, aitriųjų paprikų miltelių, Tabasco padažo, druskos.

Pomidorų padažą užvirinti, sukapotus svogūnus bei česnaką ir visus kitus produktus, pakaitinti 5min.
Sparnelius vienu sluoksniu sudėti į dubenį, užpilti ataušusiu marinatu ir per naktį laikyti šaltai.

Kepiau orkaitėj visame marinate, tik vėliau nupyliau ir patiekiau kaip padažiuką. Šviežias bulves švariai nuploviau, supjausčiau 1-2 cm pločio, išmaišiau su aliejum bei bulvių prieskoniais. Svogūną supjausčiau į 8 dalis, išmaišiau aliejuje, druskos, pipirų mišinyje, pabarsčiau šviežio baziliko. MB prikando raugintais agurkėliais.
Skanaus!

Panele:)
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 05, 01:04)
dedu bapkęs ant stalo ir nešuosi tuos du batonus kol kitos išankusios nematė essen.gif
tikrai bandysiu, tik, SROVE, prašom parašyt kaip juos kepėt ,kiek laipsnių, kaip ilgai i kokia geriausia orkaitės funkcija? nes manoji kepa TIK karštu oru be jokio katinimo iš apačios, viršaus ir pan. 4u.gif
P.S. labai lauksiu rytdienos įdaryto batono foto ir aprašymo  ploja.gif  ploja.gif
blush2.gif  Pamiršau užduot klausimą: kaip kur  saugot batoną,kad išlaikyt jo traškesį????
ačiū už ats. mirksiukas.gif
*




As taip pat noriu uzduoti klausima SROVEI ax.gif
Ar tiktu prancuziskam batonui sausos mieles? ax.gif Labai noreciau savaitgali issikepti, bet turiu sausu mielu blush2.gif
Dekui uz atsakyma 4u.gif
Bitulka
[quote=Srove,2010 02 04, 19:13]

Siandien kalafiorai, pievagrybiai, sonine.

Labai megstam prancuziskus batonus

Nu psio, si savaitgali bus viskas isbandyta thumbup.gif
Aciu Srove uz puikias idejas aciuks.gif good.gif
Jurgiedra
Labutis visoms 4u.gif

Labai reikia patarimo ką kitam savaitgaliu galėčiau pasigaminti skanaus, o svarbiausia, kad gražiai atrodytų wub.gif juk vyrai valgo akimis lotuliukas.gif
amorosa
QUOTE(Srove @ 2010 02 04, 19:13)
Siandien kalafiorai, pievagrybiai, sonine.

Labai megstam prancuziskus batonus prie sriubytes,
*



Srove , is kur pas tave tiek ideju, dekui ,kad daliniesi. 4u.gif

Batonai butinai bus isbandyti, jauciu net i parduotuve nebeisiu. Aisku jei pavyks. O kokias mieles dedi , sausas ar naturalias g.gif Ir dar kur kildini g.gif uzdengtas ,ar kaip . Turiu TW bliuda teslai kildinti, na ta kuri reikia istatyti i silta vandeni ar tiktu??????
Esprit
Siandien kepiau prancuziskus batonus bigsmile.gif Aciu Srove uz receptuka 4u.gif . As naudojau naturalias mieles, kepiau 250 orkaitej kokias 13min. Tiesa dar apibarsciau raudoneliu, nes ji labai megstu, tai namai kvepia tikra Italija biggrin.gif.
Buciau labai dekinga,jei dar papasakotum kaip ta idaryta batona kept ax.gif
Makra
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 04, 19:02)


Oi kazkaip net nepagalvojau kad tokia tema gali buti rolleyes.gif Aciu labai, einu skaityt 4u.gif
lotta23
Na mergaites ir skaniai gaminat!
O jau sroves bandukes tai labai ispudingos 4u.gif

Baltas Risotto su Sicilietiška dešra, pačio risotto receptas pagal Jamie Oliver wink.gif
user posted image

Reikės: serviruojant 4-6 žmonėms

1.1 l vištienos, žuvies ar daržovių sultinio, (šiam receptui vištienos), plius verdančio vandens vėliau
2 v.š. alyvų aliejaus
gabaliuką sviesto
1 didelį svogūną, smulkiai kapotą
2 skiltelės česnako, smulkiai pjaustyto
4-5 stiebai saliero, smulkiai pjaustyto, (aš dėjau tris)
400 g risotto ryžių
2 stiklinės sauso vermuto ar sauso balto vyno
druskos ir šviežiai maltų pipirų
70 g sviesto (dėjau perpus mažiau, pakanka)
115 g Parmezano (užtenka ir pusės normos)
6-8 dešrelių, keptų orkaitėj ar po grilium, pjaustytų, ar tiesiog ant keptuvės.

Užkaitinti sultinį. Įkaitinti aliejų ir sviestą gilioje keptuvėje ar puode, sudėti svogūnus, česnaką, salierą ir kepti apie 15 minučių ant labai mažos ugnies neleidžiant apskrusti. Šis procesas Italijoje vadinamas soffritto. Kai daržovės suminkštėja, supilti ryžius ir padidinti ugnį.

Ryžiai pradės po truputi kepti, taigi reikia maišyti. Po minutės pasidarys lyg peršviečami, supilti vyną ir nuolat maišyti, nuostabiai užkvips wink.gif

Kai alkoholis išgaruos ir vynas įsigers į ryžius, įpilti pirma samtį karšto sultinio ir žiupsnelį druskos. Sumažinti ugnį, ir leisti ryžiams 'plepsėti', vis dadedant sultinio, po vieną samtį, leidžiant įsigerti, maišant ir neleidžiant pridegti. Tai užtruks maždaug apie 15 min. Jei ryžiai kieti, leisti dar pasitroškinti, sunaudojant visą sultinį ir jei dar reikia (man reikejo) dadedant verdančio vandens. Ryžiai turėtų būti minkšti, bet 'with a slight bite' (trupučiu kietumu)wink.gif

Nuimti nuo ugnies, įdėti sviestą ir Parmezaną. Gerai išmaišyti. Uždėti dangtį ir leisti pabūti 2 minutes. Kaip Jamie sako, čia pats svarbiausias momentas gaminant risotto, išgauti nuostabią ir kreminę tekstūrą. Kuo greičiau serviruoti, uždedant pjaustytas dešreles ir valgyti. Skanaus!

Daugiau receptų mano bloge Tasty Bites
S.N.A.S
savaitgalis ant nosies, o Srovės su įdarytu batonu dar nėra.. sėdžiu ir seiles varvinu belaukdama.. karsta.gif
Srove
[quote=S.N.A.S,2010 02 05, 00:04]

prašom parašyt kaip juos kepėt ,kiek laipsnių, kaip ilgai i kokia geriausia orkaitės funkcija? nes manoji kepa TIK karštu oru be jokio katinimo iš apačios, viršaus ir pan. 4u.gif
P.S. labai lauksiu rytdienos įdaryto batono foto ir aprašymo
blush2.gif Pamiršau užduot klausimą: kaip kur saugot batoną,kad išlaikyt jo traškesį????
ačiū už ats.

*

[/quote]

As nusistaciau, kad keptu is virsaus ir apacios, vienodai, o temp. pamirsau parasyti doh.gif 250C, kepiau apie 15 min., kuo ilgiau kepsi, tuo traskesnis bus, o su tuo islaikymu, tai sunkiau, jo iskisi i maisiuka, odele apminkstes, galvoju gal geriausia butu laikyti sausoje vietoje, gal isukta i popieriu, bet stiprokai sukietes, tai manau reiktu truputi paslakstyti vendenuku ir trumpam ikisti i mikruske, ar i karsta orkaite pries valgant, nu neturiu siandien laiko eksperimentuoti biggrin.gif ir batono nekepu, nes neuzilgo iseinu i gimtadieni neplanuota, taip kad vietoj batono siandien, neplanuotas pyragas gavosi lotuliukas.gif , bet tikrai rytoj iskepsiu, prizadu, jei kas kojos vel nepakis. 4u.gif

[quote=Panele:),2010 02 05, 05:51]

As taip pat noriu uzduoti klausima SROVEI
Ar tiktu prancuziskam batonui sausos mieles Labai noreciau savaitgali issikepti, bet turiu sausu mielu

*

[/quote]

As manau, kad visai tiktu ir sausos, tik pradzioj jas pamerk i vandenuka gal su siek tiek cukriuko 25gr.slapiu-7gr.sausu mieliu, tai atrodo. mirksiukas.gif

[quote=Bitulka,2010 02 05, 09:35]

[quote=Srove,2010 02 04, 19:13]

Nu psio, si savaitgali bus viskas isbandyta Aciu Srove uz puikias idejas aciuks.gif

*

[/quote]

Kad ner uz ka, is pacios ir daug ka nusiziuriu blush2.gif 4u.gif

[quote=amorosa,2010 02 05, 10:15]

Srove , is kur pas tave tiek ideju, dekui ,kad daliniesi. Batonai butinai bus isbandyti, jauciu net i parduotuve nebeisiu. Aisku jei pavyks. O kokias mieles dedi , sausas ar naturalias g.gif Ir dar kur kildini g.gif uzdengtas ,ar kaip . Turiu TW bliuda teslai kildinti, na ta kuri reikia istatyti i silta vandeni ar tiktu??????

*

[/quote]

Kildinau netoli radijatoriaus , uzmeciau ranksluostuka perlenkta ant dubenuko, mieles dejau naturalias, lenkiskas, man labai jos gerai kyla, jei ne senos.Kiek teko su mielem dirbti, tai galiu pasakyti, kad turbut svarbiausias momentas yra gerai isminkyti, as tampau, kaip garmoska lotuliukas.gif , tai daugiau jos oro pasisavina ir geriau kyla, tesla rankose gerai isminkyta neturi buti gumine, o tokia lengva, puri pasidaryti, tada jau galima padeti kildinti ir pusvalandzio pilnai uztenka, jei gerai issiminke, gerai ir pakils. Aisku, kad indas gerai tai teslai kildinti, tik vandeni ne per karsta isileisk 4u.gif


[quote=Esprit,2010 02 05, 12:15]

Siandien kepiau prancuziskus batonus bigsmile.gif Aciu Srove uz receptuka . As naudojau naturalias mieles, kepiau 250 orkaitej kokias 13min. Tiesa dar apibarsciau raudoneliu, nes ji labai megstu, tai namai kvepia tikra Italija .
Buciau labai dekinga,jei dar papasakotum kaip ta idaryta batona kept

*

[/quote]

Del to idaryto batono, tai svaigstu, nes as ji valgiau ne lietuvoj, tai bandysiu kazka panasaus, kai tesla antra karta pakils, truputi ja pakociosiu ir i vidu desiu isminkyto sviesto su zalumynais, krapais, petruskom ir kt. ir manau apsuksiu ta sviestuka su tuo sureliu, kur plevelese buna, paskui suformuosiu batona aplink ,pakildinsiu ir bandysiu kepti, matysiu, kas cia gausis. 4u.gif

[quote=S.N.A.S,2010 02 05, 16:23]

savaitgalis ant nosies, o Srovės su įdarytu batonu dar nėra.. sėdžiu ir seiles varvinu belaukdama..

*

[/quote]

Na jei nesirgsiu rytoj cool.gif blush2.gif , tai kaip nors isminkysiu lotuliukas.gif 4u.gif
mergyte83
Patiko sis patiekaliukas - "Vistiena medaus padaze". thumbup.gif itraukiau i sarasiuka
Perrin
Švediški mėsos kukuliai

Kukuliai:
250g jautienos farso;
250g kiaulienos farso;
1 kiausinis;
200-300 ml grietineles arba pieno;
1 tarkuotas svogunas;
2 virtos saltos bulves;
50 ml dziuveseliu;
druska, pipirai.

Gaminame taip pat kaip lietuviskus kotletus, tik maziukus ir kepame ikaitintuose riebaluose keptuveje is abieju pusiu.

Padazas:
200 ml jautienos sultinio (butinai jautienos);
100 ml grietineles;
sojos;
1 s. miltu;
druska, balti malti pipirai;
galima dar padaziuka gardinti svieziomis turimomis ir megiamomis prieskoninemis zolelemis.

Patiekiami su virtom bulvem, bet anglai kaip ir viska valgo su fri bulvytem, o svedai dar megsta ir su virtais makaronais. Ir butinai su spanguoliu uogiene.
Vis kotletai kitaip mirksiukas.gif
editalč11
vaisių palmė su MAGIJA varškės sūreliais smile.gif
user posted image
aguonele
QUOTE(editalč11 @ 2010 02 06, 16:02)
vaisių palmė su MAGIJA varškės sūreliais smile.gif
*


ir cia pas jus antras patiekalas g.gif
editalč11
QUOTE(aguonele @ 2010 02 06, 19:17)
ir cia pas jus antras patiekalas  g.gif
*


ne, čia labiau vakičiams buvo pavakariai ax.gif
Srove
Kukuliukai kokie apetitni wub.gif

Tai parsiradau ant vakaro su savo batonais ir kopustiene lotuliukas.gif
Palandau po tokios Aguoneles bloga ir nusifirinu kokia ideja lotuliukas.gif , taip buvo si karta su kopustais blush2.gif
Dejau as ju ant dugno blekutes taip per du pirstus, ant ju sudejau kas liko nuo kepto paukstuko, keptu svoguniuku , sultinuko, kad ne visai apsemtu kopustus.Ant virsaus sudejau sonkauliukaus, kuriuos jau pries para buvau pasimarinavus i avokado prieskonius, cesnaka ir alieju.ir kepiau ilgokai apie pusantros val.Skanumas.
user posted image
user posted image
Nu ir zadetos fotkes tos bulkikes.Tiesa, jei kepsit ir vandeni matuosit su paprasta stikline, normalia, tai pilkit truputi daugiau nei puse, nes as i tokia placia pyliau, tai normalioj stiklinej reiktu daugiau nei puses.Tai va toki pagaliuka suformavau is sviesto, petrusku, druskos, krapu ir apvoliojau i svalios suri tarkuota, paskui dejau i pailgai iskociota tesla ir virsuj gerai uzsandarinau, na ir kepimas, kaip ir pirma karta.

user posted image
user posted image
user posted image
Nu pridejau cool.gif
aguonele
QUOTE(Srove @ 2010 02 06, 20:49)
*


hihihi.gif kad tik butu galima is manes ko pasisemti lotuliukas.gif
nu bet jau bulkos karsta.gif gerai kad vyno prikalus... tai valgyt nesinori ... tongue.gif
o kitas kas man i galva sove: nera Lietuvoj tokio sviesto?
user posted image
daug paprasciau butu g.gif
stonjur1
QUOTE(editalč11 @ 2010 02 06, 18:02)
vaisių palmė su MAGIJA varškės sūreliais smile.gif
user posted image
*


drinks_cheers.gif labai gera idėja
Renata123
QUOTE(Srove @ 2010 02 06, 21:49)



Srove, kooookie jusu patiekaliuuuukai bigsmile.gif mmmmm..... wub.gif

Jau sonkauliukai su kopustais, tai MB apsivalgymas thumbup.gif Butinai juos kepsiu! Noriu paklaust, o kokius cia kopustus naudojot, t.y. sviezius ar raugintus, ar tokius ir tokius pamaisytus?

Batoniukai, tai fantastiski thumbup.gif apsivalgymas wub.gif Tie kur su idaru, tai kiek mazdaug sviesto sunaudojote?

Aciu uz puikias idejas!!! 4u.gif
Perrin
Srove, jau man tie sonkauliukai.. mmm... kopustai kaip suprantu rauginti? O kas per avokadu padazas? g.gif Labai megstu avokada ax.gif
Duonyte irgi superine, bet mes nelabai ja valgom, tik MB kartais prikanda. Bet kada nors tikrai susigundysiu ax.gif
Renata123
QUOTE(pukiena @ 2010 02 06, 23:56)
Srove, jau man tie sonkauliukai.. mmm... kopustai kaip suprantu rauginti? O kas per avokadu padazas?  g.gif  Labai megstu avokada  ax.gif
*



Manau, kad Srove turejo omeny "Avokado" prieskonius, t.y. prieskoniu firmos pavadinimas. blush2.gif Tikiuos nesuklydau g.gif
Etama
QUOTE(stonjur1 @ 2010 02 06, 23:35)
drinks_cheers.gif  labai gera idėja
*



man irgi patiko, zavu, kad taip paprasta, bet tikrai kad grazu paziureti 4u.gif
Esprit
QUOTE(Srove @ 2010 02 06, 22:49)
Nu ir zadetos fotkes tos bulkikes.Tiesa, jei kepsit ir vandeni matuosit su paprasta stikline, normalia, tai pilkit truputi daugiau nei puse, nes as i tokia placia pyliau, tai normalioj stiklinej reiktu daugiau nei puses.Tai va toki pagaliuka suformavau is sviesto, petrusku, druskos, krapu ir apvoliojau i svalios suri tarkuota, paskui dejau i pailgai iskociota tesla ir virsuj gerai uzsandarinau, na ir kepimas, kaip ir pirma karta.
*


Srove, dekui uz idaryto batono receptuka, bus butinai isbandytas. g.gif Pas mane taip graziai koreta nesigavo, manau, kad arba per mazai kartu miltus persijojau arba blogai isminkiau. Stengiaus minkyti visas 15min, bet darbas ne is lengvuju rolleyes.gif
amorosa
QUOTE(Esprit @ 2010 02 07, 08:23)
Srove, dekui uz idaryto batono receptuka, bus butinai isbandytas.  g.gif Pas mane taip graziai koreta nesigavo, manau, kad arba per mazai kartu miltus persijojau  arba blogai isminkiau. Stengiaus minkyti visas 15min, bet darbas ne is lengvuju  rolleyes.gif
*




Maniskiai kepa , bet t.p. tokie purus nesigaus. Ir minkesi sunkiai,itariu ,kad per mazai vandens pyliau. nes apie joki papildoma miltu dadejima negalejo buti ne kalbos, tada is viso sausa mase but gavisis. Na as primeciau ,kad stikline standartine tai 250ml. Miltu dejau dvigubai, vandens pyliau 300ml. bet vis tiek nesigavo tokia tesla kokia turetu buti. Srove , prasau ,kada kepsi vel batonus , pamatuok mililitrais ,kiek vandens pili. 4u.gif
Perrin
Musu pusryciai, lietiniai su desrelemis mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.