As Lietuvoje geriau gracial, bet kai nuejau pas nurse tai apie tokias net girdejusi nebuvo, bet tipo pritaike tokias pacias (jau net pavadinimo neprisimenu). Bet maniskes yra22 dienu, o 'tokios pacios' 21 dienos, jos man visiskai netiko, nes buvo ziauri nuotaiku kaita (vyras tai labai pajaute), prapuole noras myletis (ta vyras pajaute dar labiau) ir seip labai daznai galva skaudedavo. Na ka kulniavau vel pas nurse ir sugunde ji mane su tais visokiais implantais, bet gerai kad Dievulis dave proto ir pasirinkau tabletes tokio pacio principo kaip implantas, pabandymui. Na ka pirmas menesis - patenkinta, nereikia rupintis apie menesines, nereikia keisti planu del baseino ar panasiai, tiesiog saunu

antras menesis lygiai ta pati nuotaika, abu su vyru patenkinti iki negalejimo as vel tokia pati aistringa, o dar ir menesines musu zaidimams nemaiso

ir taip tesesi dar du menesius, faktiskai be menesiniu isbuvau daugiau negu 4 menesius. O po tu keturiu men prasidejo naktine nemiga, galvos svaigimas, prakaitavimas arba drebulys nuo salcio nu vienu zodziu pasijauciau kaip klimaksine moteris, trenkiau tas tabletes, paprasiau mamos, kad atsiustu mano mylima ir megiama gracial ir dabar vel jauciuosiu kuo puikiausiai ir nebekvarsinu sau galvos del visokiu implantu, nes manau jei jau Dievo taip nustatyta, kad mes turime menesines, tai taip ir turi buti ir ner ko cia sokineti pries gamta