Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kontracepcija UK
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Traleliushke
Labas vakaras, esamos ir busimos mamytes,

eisiu pirma karta pas Londono gp ir noriu pasikonsultuoti su jumis - iki siol 5 metus geriau Mercilon tabletes, apie vaikucius pora metu dar negalvoju, ka cia siulo dar neteko susidurti, tad gal galetumete jus pasiulyti ir patirtimi pasidalinti kokie cia apsisaugojimo keliai populiariausi? Busiu baisiai dekinga 4u.gif
Samojinga
Manau, kad cia populiariausios kontraceptines tabletes...bent man nieko kito nepasiule.. ax.gif nueinu kad 6men i gp pas nurse ir duoda man recepta 6 dezutems..beje as uz jus jas nemoku nieko.. thumbup.gif
Man tabletes atrodo patikimos... thumbup.gif As gaunu yasmin, ca kaip lt buna yarina..lygiai tas pats..net dezutes tos pacios spalvos...kai susilauksiu antro vaikelio tai gal desiuos spyrale.. ax.gif
Traleliushke
QUOTE(Samojinga @ 2010 01 06, 03:12)
Manau, kad cia populiariausios kontraceptines tabletes...bent man nieko kito nepasiule.. ax.gif nueinu kad 6men i gp pas nurse ir duoda man recepta 6 dezutems..beje as uz  jus jas nemoku nieko.. thumbup.gif
Man tabletes atrodo patikimos... thumbup.gif As gaunu yasmin, ca kaip lt buna yarina..lygiai tas pats..net dezutes tos pacios spalvos...kai susilauksiu antro vaikelio tai gal desiuos spyrale.. ax.gif
*

Sako reikia kas keleta metu keisti kontraceptikus, nes nebepatikimi ar pan tampa, nors nezinau kiek cia tiesos ax.gif Man Mercilon iki siol labai patiko - nei svoris kito, nei kitu kokiu problemu buvo, tik nezinau ar cia tu paciu Mercilon yra, del to ir domiuosi kad kazin ar kitas tabletes pasiulys, ar tiesiog kita buda. Girdejau apie vakcina, kuri berods tris metus galioja, susidomejau. Bandzius esu pleistra, bet man krasciukai visad atsiklijuodavo ir labai niezejo ta vieta kur pleistras uzklijuotas buvo, gydytoja sake gal alergiska kazkokiai sudedamajai daliai esu. g.gif
storulka :)
QUOTE(Traleliushke @ 2010 01 06, 01:48)
Sako reikia kas keleta metu keisti kontraceptikus, nes nebepatikimi ar pan tampa, nors nezinau kiek cia tiesos  ax.gif  Man Mercilon iki siol labai patiko - nei svoris kito, nei kitu kokiu problemu buvo, tik nezinau ar cia tu paciu Mercilon yra, del to ir domiuosi kad kazin ar kitas tabletes pasiulys, ar tiesiog kita buda. Girdejau apie vakcina, kuri berods tris metus galioja, susidomejau. Bandzius esu pleistra, bet man krasciukai visad atsiklijuodavo ir labai niezejo ta vieta kur pleistras uzklijuotas buvo, gydytoja sake gal alergiska kazkokiai sudedamajai daliai esu.  g.gif
*

sveika.na tabletes tai kiek zinau yra dvieju rusiu,vieno hormono arba dvieju...tik aisku paskui jau daug gamintoju ivairiu ju yra ir tik pavadinimais jos skiriasi g.gif bet cia tik mano toks supratimas mirksiukas.gif
gali pasiulyti injekcija kas 3 menesiai,implanta-tik nepamenu ant kiek laiko jis idedamas...3 ar 5 metams man rodos.visa kontracepcija yra nemokamai ir tik pagal recepta.
kazkada naudojau pleistra is lt atsisiusdavau nes cia jo nera,tai man labai liux jis buvo-apie 3 metus naudojau ir jokiu problemu.na bet kiekviena esam individuali ir prisitaikom sau tinkama buda mirksiukas.gif
kontraversija1
Vakcina veika 8-12 savaiciu ir jeigu yra kokiu pasaliniu poveikiu,tai jau teks juos atkentet smile.gif Jeigu neplanuojate pastoti per sekancius 3 metus galite prasyti implanto, kuris atrodo kaip siaudelis ir yra dedamas po oda. Jeigu kas netiks bent jau issiimti ji galesite smile.gif O siaip jeigu naudojate Mercilon siuo metu, esu beveik tikra,kad nuejusi pas GP gausite tas pacias kontraceptines. Bent jau man taip buvo... Jeigu tau jos tinka ir nekelia jokiu pasaliniu poveikiu, nelabai jie cia nori keisti i kitas 4u.gif
Tulla
as kaip tik LT naudojau Mercilon. tai man ir UK israse 6men tas pacias. man jos visai patinka-nejauciu jokio salutinio poveikio.
o ir nemokamai dave, tia apsidziaugiau. nes lt, tai gan brangu.
pleistrus naudojau, labai patiko, tik kad jie labai brangus palyginus su tabletemis. klijuoti reikia ant kokio klubo, tai maziau krasciukai apsitrina.
Traleliushke
O kur tas implantas dedamas? ax.gif 3 metus nesirupint del kontracepcijos visai viliojantis pasiulymas atrodo, ypac jei ji issiimti galima kada panorejus, jei pvz po pusantru meteliu apie vaikuti mastyt pradesim. Bet jei ir Mercilon cia duoda be problemu, gal visgi nerizikuoti ir prie tu paciu pasilikti.. Rytoj pas gp uzsiregistravau, dar dienele turiu apsispresti g.gif
kontraversija1
QUOTE(Traleliushke @ 2010 01 06, 15:07)
O kur tas implantas dedamas?  ax.gif  3 metus nesirupint del kontracepcijos visai viliojantis pasiulymas atrodo, ypac jei ji issiimti galima kada panorejus, jei pvz po pusantru meteliu apie vaikuti mastyt pradesim. Bet jei ir Mercilon cia duoda be problemu, gal visgi nerizikuoti ir prie tu paciu pasilikti.. Rytoj pas gp uzsiregistravau, dar dienele turiu apsispresti  g.gif
*

Implantas dedamas i ranka. jis nesimato, tik jauciasi palietus. Pasikonsultuok su GP, kai nueisi 4u.gif
Kam
QUOTE(Traleliushke @ 2010 01 06, 19:07)
O kur tas implantas dedamas?  ax.gif  3 metus nesirupint del kontracepcijos visai viliojantis pasiulymas atrodo, ypac jei ji issiimti galima kada panorejus, jei pvz po pusantru meteliu apie vaikuti mastyt pradesim. Bet jei ir Mercilon cia duoda be problemu, gal visgi nerizikuoti ir prie tu paciu pasilikti.. Rytoj pas gp uzsiregistravau, dar dienele turiu apsispresti  g.gif
*

Cia zinok graziai skamba as ir pati vos jau nesusigundziau juo, net jau data turejau kada ji det. Gerai tai, kad jei netiks ar nepatiks galesi issiimt betkada. Seip apsigalvojau, nes daugelis paneliu kurios ji isidejo priaugo nerealiai daug svorio, tai va to as ir pabugau, o kitoms dar daug tepliojo, aisq yra ir kam tiko ir nesioja dar ir dabar, bet daugelis issieme ji anksciau laiko, bent mano kaime biggrin.gif ji deda tik 3m, nors esu girdejus, kad yra ir 5m. Dar girdejau, kad sake pries ji dedant geriau pabandyti vakcina ir jei ji tinka tada dazniausiai ir tas implantas tiks smile.gif
Traleliushke
As vien del to implanto bijau kad dar nesu gimdziusi, o jei jo didelis hormonu kiekis, sako paskui pastoti sunku.. Ir nezinia kada mes cia apie tuos vaikucius galvot pradesim, kol kas as neturiu darbo, vaikinas tik dirba, as intensyviai ieskau, tai ne vaikuciai galvoj ax.gif Gal trada tikrai toliau prie kontraceptiku tu paciu likt, jei Mercilon duotu, ir ramu smile.gif
Aciu visoms uz patarimus mirksiukas.gif
Latimerija.
sudomino mane tas implantas. butu idomu daugiau apie tai suzinoti. ir domina jo kaina. ar jis kaip ir kontraceptines nemokamas? blush2.gif
Kaštanka
nemokamos cia ir injekcijos,ir implantas,ir KT, ir spirale, ir sterilizacija, ir abortai.
del visko reikia kreiptis i GP. kai kam israso nukreipima,kai kam iskart prescription.
NHS puslapyje apie kiekviena metoda yra smulkiai viskas paaiskinama 4u.gif
Ikimokyklinuke
As naudoju Microgynon 30, nezinau kodel , gal tik pas mane jas siulo , nes nei viena drauge negavo is nhs situ biggrin.gif
Kaštanka
QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2010 01 26, 00:10)
As naudoju Microgynon 30, nezinau kodel , gal tik pas mane jas siulo , nes nei viena drauge negavo is nhs situ biggrin.gif
*

man gp jas irgi israses
Latimerija.
aciukas Kaštanka uz atsakyma
Aaeesha
kalbant apie kontraceptikus as pati implanta turiu (neskaiciau visos temos nezinau ar jau kas nors ji minejo), na neilgai ji turiu, bet nusiskundimu dar neturiu. tikrai geras dalykas, 3 metams, i vidine rankos puse idedamas, tikrai manau daug geriau nei spirales ar tabletes
Dija85
Sveikos, panikes biggrin.gif , norejau paklausti, as geriu Logest kontr.tab. Idomu jie cia tokiu turi?? blink.gif nezinot.. as sesutei pasakiau, tai ji man atsako, atsinesk dezute kai isgersi ir israsysim.. Tai idomu kaip cia bus.. schmoll.gif nes pas ginekologa man tik po 3 menesiu reiks.. doh.gif
Rico
QUOTE(Dija85 @ 2010 03 05, 12:17)
Sveikos, panikes  biggrin.gif , norejau paklausti, as geriu Logest kontr.tab. Idomu jie cia tokiu turi?? blink.gif  nezinot.. as sesutei pasakiau, tai ji man atsako, atsinesk dezute kai isgersi ir israsysim.. Tai idomu kaip cia bus..  schmoll.gif  nes pas ginekologa man tik po 3 menesiu reiks..  doh.gif
*

Nusinesi dezute, ten yra parasytos sudedamosios dalys, tai parinks vietini atitikmeni- bus tokios pacios tik kitu pavadinimu mirksiukas.gif pas ginekologa del to eiti nereikia mirksiukas.gif (o ir nepakliusi taip lengvai)

Yra dar bent pora temu apie kontracepcija, kur jau turbut visi klausimai atsakyti 4u.gif
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=24281
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=555029
Dija85
QUOTE(Rico @ 2010 03 05, 18:29)
Nusinesi dezute, ten yra parasytos sudedamosios dalys, tai parinks vietini atitikmeni- bus tokios pacios tik kitu pavadinimu  mirksiukas.gif pas ginekologa del to eiti nereikia  mirksiukas.gif (o ir nepakliusi taip lengvai)

Yra dar bent pora temu apie kontracepcija, kur jau turbut visi klausimai atsakyti  4u.gif
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=24281
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=555029
*

Dekui, dekui mirksiukas.gif , bandysiu kuria dienele nueiti, kad duotu kazka biggrin.gif
Traleliushke
As irgi savo buvusiu kontraceptiku dezute nesiaus, tai parinko kaip priklauso, nes kiek tekdavo ankciau bandyt tai vieni netikdavo, tai kiti, dabar jau ir rizikuot bijau, tai tuos pacius ilga laika ir geriu smile.gif
Latimerija.
man tas inplantas azkaip labai viliojanciai skamba. idomu ar maitinancioms ji galima detis? g.gif ar teks palaukti kol mazylio pati nemaitinsiu
ciakatyte
As Lietuvoje geriau gracial, bet kai nuejau pas nurse tai apie tokias net girdejusi nebuvo, bet tipo pritaike tokias pacias (jau net pavadinimo neprisimenu). Bet maniskes yra22 dienu, o 'tokios pacios' 21 dienos, jos man visiskai netiko, nes buvo ziauri nuotaiku kaita (vyras tai labai pajaute), prapuole noras myletis (ta vyras pajaute dar labiau) ir seip labai daznai galva skaudedavo. Na ka kulniavau vel pas nurse ir sugunde ji mane su tais visokiais implantais, bet gerai kad Dievulis dave proto ir pasirinkau tabletes tokio pacio principo kaip implantas, pabandymui. Na ka pirmas menesis - patenkinta, nereikia rupintis apie menesines, nereikia keisti planu del baseino ar panasiai, tiesiog saunu thumbup.gif antras menesis lygiai ta pati nuotaika, abu su vyru patenkinti iki negalejimo as vel tokia pati aistringa, o dar ir menesines musu zaidimams nemaiso thumbup.gif ir taip tesesi dar du menesius, faktiskai be menesiniu isbuvau daugiau negu 4 menesius. O po tu keturiu men prasidejo naktine nemiga, galvos svaigimas, prakaitavimas arba drebulys nuo salcio nu vienu zodziu pasijauciau kaip klimaksine moteris, trenkiau tas tabletes, paprasiau mamos, kad atsiustu mano mylima ir megiama gracial ir dabar vel jauciuosiu kuo puikiausiai ir nebekvarsinu sau galvos del visokiu implantu, nes manau jei jau Dievo taip nustatyta, kad mes turime menesines, tai taip ir turi buti ir ner ko cia sokineti pries gamta smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.