Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukų balzamai,kondicionieriai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3
Inutis
Sveikos supermamos,tokios temos neradau,tad uzvedu nauja... taii visgi kokius balzamus ar kondicionierius naudojate,po plovimo sampunu? smile.gif
Malena
TBS medaus smile.gif
aistuliaa
http://images.chickadvisor.com/item/1588/large/default.jpg

Kartu su tokiu paciu sampunu..
Puikiausioji
Dabar labai pamėgau purškiamus kondicionierius, turėjau Syoss, dabar loreal rožinį, šis labiau patiko. Sekantis manau bus Glis kur pabandymui. O paprastų kondicionieriu balzamų nemėgstu, geriau kaukės man. Turėjau tigi moisture maniac, kondicionieriu, tai prastesnio neįsivaizduoju, ne tik kad jokio gero efekto neduodavo, bet dar ir papūsdavo plaukus. schmoll.gif
aistuliaa
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 20, 21:20)
Dabar labai pamėgau purškiamus kondicionierius, turėjau Syoss, dabar loreal rožinį, šis labiau patiko. Sekantis manau bus Glis kur pabandymui. O paprastų kondicionieriu

Gliss kur manau nenusivilsiu, man labai patiko smile.gif
Juoko ašara
buvau nusipirkus 250 ml ir labai patiko. tai dabar nusipirkau litrini buteli rolleyes.gif

user posted image
Inutis

Puikiausioji,bet kaukiu per kiekviena plovima nepatartina naudoti,tai pvz jei galva plauni tris kartus i savaite,tai tik viena karta is ju naudoji kauke,o visus kitus,po sampuno kondicionieriu,ar tai balzama smile.gif
Puikiausioji
QUOTE(Inutis @ 2009 12 20, 21:10)
Puikiausioji,bet kaukiu per kiekviena plovima nepatartina naudoti,tai pvz jei galva plauni tris kartus i savaite,tai tik viena karta is ju naudoji kauke,o visus kitus,po sampuno kondicionieriu,ar tai balzama smile.gif
*

na tai aš ir nenaudoju kiekvieną plovimą, dabar išvis į mėnesį kartą užsidedu. Po kiekvieno plovimo purškiamą kondiškę naudoju. Bet apsieidavau išvis be kondicionieriaus, kaip purškiamų nenaudojau. Purškiami bent tiesina plauką, švelnina, suglotnina. O tie nuplaunami man jokio efekto neduoda
deisse
man kaip tik nuplaunami svelnina plauka ax.gif jei plauciau tik su sampunu tai total kosmar butu blink.gif o maximinem prekem 1000 kartu esu nusivylusi, bent jau mano plaukams tas papurskimas nenuplaunamu kondicionierium tas pats kas vandeniu lotuliukas.gif
aistuliaa
QUOTE(deisse @ 2009 12 20, 23:11)
bent jau mano plaukams tas papurskimas nenuplaunamu kondicionierium tas pats kas vandeniu lotuliukas.gif
*

Gal kokius netinkamus savo plaukams bandete, nemanau, kad visi labai jau blogi rolleyes.gif
deisse
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 21, 00:25)
Gal kokius netinkamus savo plaukams bandete, nemanau, kad visi labai jau blogi  rolleyes.gif
*

ne, jei is maximos nei vienas schmoll.gif o ir kokia ten kokybe gali buti, jei kana 10 ar 15lt lotuliukas.gif kiek pakuote, muitas ir visa kita kainuoja tai reali purskalu kaina 5lt jei ne maziau doh.gif o dar lenkai gave licenzija pergaminti tuos pacius produktus. tad loreal ar kita linija yra "padielka". uztat kokybe neatitinka to ka reklamose rodo. kodel kirpyklose gaminiai tose paciose pakuotese tris kartus daugiau kainuoja????????todel, kad ten profesionali kosmetika, ne skiediniai. pasakymai, kad sios pigios priemones glotnina plaukus, suteikia blizgesio kelia juoka. x - failai kazkokie. gal ir nieko nenaudojant plaukai butu tokie patys, jei jie yra sveiki, naturalus ir tt.
Puikiausioji
QUOTE(deisse @ 2009 12 20, 22:41)
ne, jei is maximos nei vienas schmoll.gif o ir kokia ten kokybe gali buti, jei kana 10 ar 15lt lotuliukas.gif kiek pakuote, muitas ir visa kita kainuoja tai reali purskalu kaina 5lt jei ne maziau doh.gif o dar lenkai gave licenzija pergaminti tuos pacius produktus. tad loreal ar kita linija yra "padielka". uztat kokybe neatitinka to ka reklamose rodo. kodel kirpyklose gaminiai tose paciose pakuotese tris kartus daugiau kainuoja????????todel, kad ten profesionali kosmetika, ne skiediniai. pasakymai, kad sios pigios priemones glotnina plaukus, suteikia blizgesio kelia juoka. x - failai kazkokie. gal ir nieko nenaudojant plaukai butu tokie patys, jei jie yra sveiki, naturalus ir tt.
*

vai vai, aš visą gyvenimą maximinėm priemonėm plaunu plaukus, ir turiu gražesnius nei daugelis čia forume. smile.gif o pvz tas purškaliukas man taip ištiesina plauką ir sušvelnina, kad atrodo jog darbuotasi tiesintuvu. mirksiukas.gif Draugė vakar pagyrė, kad nerealiai švelnūs plaukai, ir tiesūs kaip niekada. Bandžiusi aš N profesionalių priemonių, bet JOKIO skirtumo nematau. Šiuo metu turiu lorealio profesionalios serijos šampūną, ir iš maximos. Vienodai plauna plaukus, vienodai gerai jie atrodo po plovimo. O purškaliukas iš maximos žymiai geresnis, nei iš profesionalios serijos. Todėl aš už maximines priemones. thumbup.gif dabar ruošiuosi bandyti glis kur asia straight. mirksiukas.gif
Inutis
kazkodel man vistiek atrodo,kad nuplaunami kondicionieriai geriau,negu nenuplaunami g.gif
kucci_kucci
neturiu vieno super geriausio, dabar naudoju TBS medaus.jei nenaudociau balzamo, isvis negaleciau issisukuoti plauku, o balzamas susvelnina man juos, geriau krenta. purskiama naudoju AUSSIE (su kengiuriuku ant pakuotes) ant sausu plauku tada, kai noriu juos pabanguoti biskeli - uzpurskiu ir pagniauzau delnais, mano plaukams tai tinka smile.gif
aistuliaa
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 20, 23:59)
vai vai, aš visą gyvenimą maximinėm priemonėm plaunu plaukus, ir turiu gražesnius nei daugelis čia forume.  smile.gif 

drinks_cheers.gif 4u.gif
deisse
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 21, 00:59)
vai vai, aš visą gyvenimą maximinėm priemonėm plaunu plaukus, ir turiu gražesnius nei daugelis čia forume.  smile.gif  o pvz tas purškaliukas man taip ištiesina plauką ir sušvelnina, kad atrodo jog darbuotasi tiesintuvu. mirksiukas.gif  Draugė vakar pagyrė, kad nerealiai švelnūs plaukai, ir tiesūs kaip niekada. Bandžiusi aš N profesionalių priemonių, bet JOKIO skirtumo nematau. Šiuo metu turiu lorealio profesionalios serijos šampūną, ir iš maximos. Vienodai plauna plaukus, vienodai gerai jie atrodo po plovimo. O purškaliukas iš maximos žymiai geresnis, nei iš profesionalios serijos.  Todėl aš už maximines priemones.  thumbup.gif  dabar ruošiuosi bandyti glis kur asia straight.  mirksiukas.gif
*

lotuliukas.gif nebejuokinkit. jei jusu plaukai naturalus ir tt tai jie ir baloj isplauti blizgetu ax.gif cia jau taip yra..bet apie kokybe nekalbekit. skiriasi dar ir kaip..kazkodel mano plaukai tik po profesionaliu priemoniu atsigavo. as cia esu viena is tukstanciu. va, dar ka pripazystu tai rusiskas, nes rusisku prekiu kokybe dar neteko nusivilti, bet tik ne maximos lenkiskom "padielkom". g.gif visos jos maximoj "profesionalios", tiksliau profesionaliai praskiestos. jie naudojasi tikru gamintoju reklamomis. pasiziurekite kur pagamintos, jei netikite blink.gif
Puikiausioji
nesvarbu man kur gamintos tos prekes, man svarbiausia, kaip mano plaukai į tas priemones reaguoja. O reaguoja lygiai taip pat kaip ir į profesionalias priemones. Nušiurę plaukai ir liks nušiurusiais, ar tai būtų maximinės ar profesionalios priemonės. Čia paprasčiausias įsitikinimas. Tiesiog vienos priemonės tinka kitos ne, reikia atrasti savo, o jei nėra noro bandyti, tai taip ir sakykit. O aš bandžiau ir tokias ir tokias, todėl galiu drąsiai teigti. Ir maximinės priemonės ne visos tinka, ir profesionalios. Čia kaip ir kremai, ar la prairie už 400, ar rasa už 15, prestižo reikalas, bet stebuklų nei vienas nedaro, saviitaiga nieko daugiau. mirksiukas.gif
deisse
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 21, 02:49)
nesvarbu man kur gamintos tos prekes, man svarbiausia, kaip mano plaukai į tas priemones reaguoja. O reaguoja lygiai taip pat kaip ir į profesionalias priemones. Nušiurę plaukai ir liks nušiurusiais, ar tai būtų maximinės ar profesionalios priemonės. Čia paprasčiausias įsitikinimas. Tiesiog vienos priemonės tinka kitos ne, reikia atrasti savo, o jei nėra noro bandyti, tai taip ir sakykit. O aš bandžiau ir tokias ir tokias, todėl galiu drąsiai teigti. Ir maximinės priemonės ne visos tinka, ir profesionalios. Čia kaip ir kremai, ar la prairie už 400, ar rasa už 15, prestižo reikalas, bet stebuklų nei vienas nedaro, saviitaiga nieko daugiau.  mirksiukas.gif
*

aha eile metu naudojau maximines priemones nuo kuriu plaukai labai sausedavo, nuolat kovodavau su pleiskanomis, o sepecio isvis net ikist negaledavau. nesakau, dabar irgi siek tiek sausi, o rytais buna ir siurprizu, susivele, taciau tikraaaai ne taip. pleiskanas seniai pamirsus thumbup.gif thumbup.gif o ir niekada nesulaukdavau tiek pagyru del plauku. kad atsigavo tai cia 100proc. ir is karto tai pasimate ant plauku ilgio, budavo vienodo ilgio, kiek paaugdavo tiek tekdavo nukirpti, o dabar pakerpu plaukus, bet nebera poreikio kirpti tiek, kiek anksciau - beveik sprindi. jokios saviitaigos cia nera, patau realu pasikeitima. cia gal jums saviitaiga, kad ir pigu ir kokybe gera g.gif
Puikiausioji
QUOTE(deisse @ 2009 12 21, 01:12)
aha eile metu naudojau maximines priemones nuo kuriu plaukai labai sausedavo, nuolat kovodavau su pleiskanomis, o sepecio isvis net ikist negaledavau. nesakau, dabar irgi siek tiek sausi, o rytais buna ir siurprizu, susivele, taciau tikraaaai ne taip. pleiskanas seniai pamirsus thumbup.gif  thumbup.gif o ir niekada nesulaukdavau tiek pagyru del plauku. kad atsigavo tai cia 100proc. ir is karto tai pasimate ant plauku ilgio, budavo vienodo ilgio, kiek paaugdavo tiek tekdavo nukirpti, o dabar pakerpu plaukus, bet nebera poreikio kirpti tiek, kiek anksciau - beveik sprindi. jokios saviitaigos cia nera, patau realu pasikeitima. cia gal jums saviitaiga, kad ir pigu ir kokybe gera g.gif
*

na čia kaip su pliku pešiotis. doh.gif Žodžiu, prašom neteigti, kad maksiminės priemonės yra šūdas, nes kažkam jos tikrai puikios, ir kažkas turbūt jas naudodamas turi gražesnius ir sveikesnius plaukus nei jūsiškiai. mirksiukas.gif Ir kaip bebūtų aš juk neteigiu, kad profesionalios priemonės blogai, tik sakau, kad aš nematau jokio skirtumo tarp jų, mano plaukai reaguoja vienodai, ir tikiu, kad ne tik mano mirksiukas.gif
evelinki
kuo toliau, tuo labiau esu patenkinta siuo smile.gif

user posted image
deisse
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 21, 03:54)
na čia kaip su pliku pešiotis.  doh.gif  Žodžiu, prašom neteigti, kad maksiminės priemonės yra šūdas, nes kažkam jos tikrai puikios, ir kažkas turbūt jas naudodamas turi gražesnius ir sveikesnius plaukus nei jūsiškiai.  mirksiukas.gif  Ir kaip bebūtų aš juk neteigiu, kad profesionalios priemonės blogai, tik sakau, kad aš nematau jokio skirtumo tarp jų, mano plaukai reaguoja vienodai, ir tikiu, kad ne tik mano  mirksiukas.gif
*

taip sudas, ir cia yra mano nuomone, kuria galiu issakyti, nes tam juk ir yra sis forumas biggrin.gif
staselė
Neseniai turguose pradėjo atvežti vokiškų šampūnų bei balzamų Cien. Labai įdomu, gal kas nors jau naudojat, kokie būtų atsiliepimai? g.gif
giedrute 99
Mergaites,o,kokius naudojate balzamus kasdieninius?Nu niekaip neatsirenku verysad.gif
dilgelyt
QUOTE(Inutis @ 2009 12 20, 22:10)
*

Na pvz mano plaukai sausoki tai jokie balzamai poveikio nedave,kiekviena kartapo lovimo naudoju kauke ir kirpejos taip man pataria. O kartais galima kauke trumpai palaikyti ir bus balzamo poveikis,atskiru pirkti nebutina.
Ramintėlė 25
Siuo metu naudoju siuos 2:
user posted image
user posted image
Abu labai patinka smile.gif
Puikiausioji
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 21, 18:18)
Siuo metu naudoju siuos 2:
Abu labai patinka smile.gif
*

o jei ir pavadinimai mastytųsi, ir kur perkat, už kokią kainą, ir kokį efektą duoda, tai išvis pasaka būtų. smile.gif
Dalytė xxx
QUOTE(staselė @ 2009 12 21, 17:22)
Neseniai turguose pradėjo atvežti vokiškų  šampūnų bei balzamų Cien. Labai įdomu, gal kas nors jau naudojat, kokie būtų atsiliepimai? g.gif
*

Įdomu, kas čia per šampūnai Cien, aš tokių nesu niekur mačiusi.
Intrinsa
nemegstu nuskalaujamu balzamu, tokiu nenaudoju. turiu milkshake nenuplaunama, o siaip ta pacia kauke plaukams uztepu, tik palaikau trumpai, siuos abu pakaitom naudoju smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Dalytė xxx @ 2009 12 21, 20:45)
Įdomu, kas čia per šampūnai Cien, aš tokių nesu niekur mačiusi.
*

Cien esu turejusi skysta muila rankoms, labai kvapus buvo. taip, cia vokiska firma ir labai nebrangi, gal ir nera prasta, as pirkau uzsieni prekybos centre
Maserati
Siuo metu naudoju agafijos purskala su vitaminais,placenta ir dar kazkuo smile.gif labai patinka,nes sulygina plauka ir tikiu,kad sveikas jis buna biggrin.gif dar turiu laseli glis kur purskiklio bei garnier,bet kazkaip nebenaudoju ju,nors visai man jie neblogi.
staselė
QUOTE(ingira @ 2009 12 21, 22:18)
nemegstu nuskalaujamu balzamu, tokiu nenaudoju. turiu milkshake nenuplaunama, o siaip ta pacia kauke plaukams uztepu, tik palaikau trumpai, siuos abu pakaitom naudoju smile.gif
Papildyta:

Cien esu turejusi skysta muila rankoms, labai kvapus buvo. taip, cia vokiska firma ir labai nebrangi, gal ir nera prasta, as pirkau uzsieni prekybos centre
*

Aš pas mus mačiau turguose ir skysto muilo ir šampūnų, ir balzamų, ir kreminės dušo žele. Tai jei vėl pamatysiu, reikės nusipirkti ir išbandyti šią produkciją.
aistuliaa
QUOTE(Maserati @ 2009 12 22, 14:48)
Siuo metu naudoju agafijos purskala su vitaminais,placenta ir dar kazkuo smile.gif labai patinka,nes sulygina plauka ir tikiu,kad sveikas jis buna biggrin.gif  dar turiu laseli glis kur purskiklio bei garnier,bet kazkaip nebenaudoju ju,nors visai man jie neblogi.
*

Koki turi? smile.gif
iewa.
Sveikutės 4u.gif

Pastebėjau, kad nebenaudoju balzamo plaukučiams, tai susigalvojau, kad ryt reiktų nusipirkti 4u.gif Plaukai ploni, tokie paskilinėję (Ne galiukai, bet pats plaukas). Tad ieškau tokio balzamo, kad šiek tiek darytų plaukams repair - ne taip šakotų. Galvojau apie Pantene balzamus. Gal turit kokių pasiūlymų? blush2.gif
Puikiausioji
QUOTE(iewa. @ 2009 12 22, 20:22)
Sveikutės  4u.gif

Pastebėjau, kad nebenaudoju balzamo plaukučiams, tai susigalvojau, kad ryt reiktų nusipirkti  4u.gif Plaukai ploni, tokie paskilinėję (Ne galiukai, bet pats plaukas). Tad ieškau tokio balzamo, kad šiek tiek darytų plaukams repair  - ne taip šakotų. Galvojau apie Pantene balzamus. Gal turit kokių pasiūlymų?  blush2.gif
*

Tikrąjį repair padarys tik nukirpimas suskilinėjusių plaukų. Niekas kitas jų nesuklijuos, balzamas, kondicionierius, tik pašvelnins, suglotnins plauką, dar patiesinti gali, o daugiau tai nieko. schmoll.gif
Intrinsa
QUOTE(iewa. @ 2009 12 22, 22:22)
Sveikutės  4u.gif

Pastebėjau, kad nebenaudoju balzamo plaukučiams, tai susigalvojau, kad ryt reiktų nusipirkti  4u.gif Plaukai ploni, tokie paskilinėję (Ne galiukai, bet pats plaukas). Tad ieškau tokio balzamo, kad šiek tiek darytų plaukams repair  - ne taip šakotų. Galvojau apie Pantene balzamus. Gal turit kokių pasiūlymų?  blush2.gif
*

balzamai kaip ir neturi gydomojo poveikio, daugiau suminkstina plauka, padaro lengviau issukuojamus.
tokiu atveju labiau tiktu kaukes, serumai, aliejukai...
iewa.
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 22, 20:30)
Tikrąjį repair padarys tik nukirpimas suskilinėjusių plaukų. Niekas kitas jų nesuklijuos, balzamas, kondicionierius, tik pašvelnins, suglotnins plauką, dar patiesinti gali, o daugiau tai nieko. schmoll.gif
*

Tai taip, ruošiuosi aplankyt kirpyklą - nurėžt gerą ilgį plaukų ir bandyt gelbėt, kad mažiau šakotųsi plaukai taip.
Į savaitę kartą užsidedu kaukę ir po plovimo tepu aliejuką. Tai ir dabar galvoju ar reiktų dar balzamo g.gif
Puikiausioji
QUOTE(iewa. @ 2009 12 22, 20:59)
Tai taip, ruošiuosi aplankyt kirpyklą - nurėžt gerą ilgį plaukų ir bandyt gelbėt, kad mažiau šakotųsi plaukai taip.
Į savaitę kartą užsidedu kaukę ir po plovimo tepu aliejuką. Tai ir dabar galvoju ar reiktų dar balzamo  g.gif
*

žinoma reikia, tuo labiau jei jūsų plaukai linkę veltis, tai tarkim su purškiamu kondicionierium išpurškus, jums nereiks jų draskyti šukuojant. Aš tai tokios nuomonės, kad priemonių nebus per daug (nekalbu apie formavimo priemones), aišku, čia tikriausiai daug kas nesutiks su manim, bet mano praktika rodo, kad kuo daugiau, visokių aliejų, aliejukų, serumų, balzamų, kaukių, tuo geriau. smile.gif
shineT
Dabar naudojami mano tris:

user posted image

user posted image

Ir Gaja

deisse
pirma karta tokius matau. ir koks poveikis? mirksiukas.gif
shineT
QUOTE(deisse @ 2009 12 23, 10:44)
pirma karta tokius matau. ir koks poveikis? mirksiukas.gif
*

Pirmas pirktas kirpykloje, yra berods platintojai kažkokie lt.
Labai neblogas balzamas-kaukė dažytiems plaukams, nuo jo plaukai slidūs, blizga ir šiaip nepripranta, plaukų neapsunkina, patinka, ir bačka diiiidelė, kaina berods trim lt, ilgam užtenka smile.gif tik kvapas nemalonus wink.gif
O antras tai iš kaaral skirtas dažytiems plaukams, kvapas patinka, poveikis geras, bet geresnį poveikį jaučiu pirmą naudodama. smile.gif
deisse
QUOTE(shineT @ 2009 12 23, 12:52)
Pirmas pirktas kirpykloje, yra berods platintojai kažkokie lt.
Labai neblogas balzamas-kaukė dažytiems plaukams, nuo jo plaukai slidūs, blizga ir šiaip nepripranta, plaukų neapsunkina, patinka, ir bačka diiiidelė, kaina berods trim lt, ilgam užtenka smile.gif tik kvapas nemalonus wink.gif
O antras tai iš kaaral skirtas dažytiems plaukams, kvapas patinka, poveikis geras, bet geresnį poveikį jaučiu pirmą naudodama. smile.gif
*

ir talpa - 1litras blink.gif kazin kokiose medinese sukose nera?
mr nobody
As nauduoju jau 2 buteliuka paprasto margaritos balzamo su alaus mieliu ekstraktu..19m nebuwau naudojus jokiu balzamu,nes ju tiesiog nereikedawo,mano plaukai buwo glotni,swelnus graziai blizgejo,uztekdawo po isplowimo tiesiog papurtyt galwa ir jie atrodydawo kaip issukuoti ir gerai krito,o db be balzamo kazin ar labai lengwai issukuociau plaukus verysad.gif
giedrute 99
[quote=shineT,2009 12 23, 11:42]

O kokia jo kaina?Kokioje kirpykloje pirkote? 4u.gif
shineT
[quote=giedrute 99,2009 12 23, 13:42]
[quote=shineT,2009 12 23, 11:42]

O kokia jo kaina?Kokioje kirpykloje pirkote? 4u.gif
*

[/quote]
Aš mokėjau 30-35lt tiksliai nepamenu. Pirkau kirpykloje, kurį yra ne Vilniuj. Bet radau kur galima įsigyt ir Vln http://www.farmavita.lt/index.htm

tik va dabar užmečiau akį į kainininką, o šio kaukės-balzamo kaina litro 60lt blink.gif labai keista, nes pati tiek nemokėjau, nors ir kirpykloje pirkau. Šiaip manau pigiau ją galima pas juos įsigyt.
Ramintėlė 25
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 21, 19:22)
o jei ir pavadinimai mastytųsi, ir kur perkat, už kokią kainą, ir kokį efektą duoda, tai išvis pasaka būtų. smile.gif
*

blush2.gif jie abu yra Druide firmos, pirmas yra purskiamas nenuplaunamas, naudoju ji kaip pagalbininka plauku galiukams, plaukuciai sveikiau atrodo o antrasis susvelnina plaukus, pries velimasi, jie lieka labai svelnus, blizgantys, neapsunkina plauku wub.gif abu galima isigyti Vilniuje Mados prekybos centre Nimfali parduotuveleje arba siusitis is Jav... si firma yra naturkosmetika.... db kaip tik viskam 45% nuolaida smile.gif
giedrute 99
Gaila,kad pas mus nera Klaipedoje verysad.gif Kainos tai tikrai prieinamos.Bandyciau ir as 4u.gif
Malena
Keliu tema aukstyn,gal kas koki nauja atradot unsure.gif
Shopaholic
Dabar naudoju Alterna caviar blondinems su juros silku wub.gif thumbup.gif
pinkClarin
sveikos . siandien nuejau i "medines sukos " ir kilo nemazai klausimu .
gal kuri bandete PRIMARIA ELGON priemones ? user posted image
internete raso , kad labai naturali sudetis ir pan . taigi labai idomu butu suzinoti tu nuomone , kurios bande smile.gif
ir dar... kosmadoje akis uzkliuvo uz GOSH balzamu . kosmetika,sios firmos , man patinka . tik kyla klausimas, kaip del plauku priemoniu ? ar bandete ? user posted image
diamondness
QUOTE(pinkClarin @ 2010 01 05, 22:25)
sveikos . siandien nuejau i "medines sukos " ir kilo nemazai klausimu .
gal kuri bandete PRIMARIA ELGON priemones  ? user posted image
internete raso , kad labai naturali sudetis ir pan . taigi labai idomu butu suzinoti tu nuomone , kurios bande  smile.gif
ir dar... kosmadoje akis uzkliuvo uz GOSH balzamu . kosmetika,sios firmos , man patinka . tik kyla klausimas, kaip del plauku priemoniu ?  ar bandete ? user posted image
*

As Elgon ta rudam buteliuke turiu,bet nieko ipatingo nematau,o jis skaitosi labai stiptriai atstatantis plaukus...nors gal nera ir labai ka atsstatyti,bet vistiek jokio skirtumo nejauciu,nei plaunant su paprasciausiu Dove sampunu smile.gif
pinkClarin
QUOTE(diamondness @ 2010 01 05, 21:41)
As Elgon ta rudam buteliuke turiu,bet nieko ipatingo nematau,o jis skaitosi labai stiptriai atstatantis plaukus...nors gal nera ir labai ka atsstatyti,bet vistiek jokio skirtumo nejauciu,nei plaunant su paprasciausiu Dove sampunu smile.gif
*

g.gif idomu ... noreciau pabandyti , taciau nenoriu pinigus ismesti i bala, jei nepaveiks mano plauku . o internete atsiliepimu niekur nerandu doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.