Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Counsil house in Ireland
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
solyte1974
Sveikutes 4u.gif .Noriu pradeti temute apie socialinius bustus Airijoje.Gal kas jau esate gave toki busta is Counsil?Prasau papasakoti kokios gavimo salygos,mokejimas ir t.t. mirksiukas.gif
solyte1974
na negi neatsiras merginu,kurios galetu papasakoti apie toki busta verysad.gif .Kiek metu lauke,kokiam stovi gavo,kokios salygos gavus toki busta g.gif
DijaDeima
Man irgi butu idomu suzinoti sia temuke kazka ax.gif Mes laukiam 3m.tai nezinau ilgai cia dar reiks laukti,ar visai nesulauksim ax.gif mano sako kad 6m.kazkur reiks laukti darbuotojai.
vaiva29
solyte as galiu tik tiek pasakyti kad as stoviu tokioje eileje atsistojau pris 2 metus i eile ir dabar esu 76 kai klausiau sake ilgiausiai laukti dar 3 metai bet kas cia zino kaip kas pasisuks i kuria puse.o mano drauge atsistojo metais veliau uz mane tai ji stovi toje eileje 1064 doh.gif
solyte1974
QUOTE(vaiva29 @ 2009 12 15, 20:59)
solyte as galiu tik tiek pasakyti kad as stoviu tokioje  eileje atsistojau pris 2 metus i eile ir dabar esu 76 kai klausiau sake ilgiausiai laukti dar 3 metai bet kas cia zino kaip kas pasisuks i kuria puse.o mano drauge atsistojo metais veliau uz mane tai ji stovi toje eileje 1064 doh.gif
*

nieko sau blink.gif .Tai mes irgi stovim eilej.Is vienos pazystamos girdejau,kad tipo jos drauge gavo counsil nama ir dabar ji mokes i men po 300 ar 400 e.Ten darys remonta,pirks baldus ir buitine technika,nes namas tuscias.Tai va,todel ir noriu suzinoti,kaip ilgai reikia moketi ir kokios salygos?Tas namas visam tavo,ar tik kol gyveni g.gif .
vaiva29
mano teta yra gavusi nama councilo jis jai lieka visam gyvenimui taip jimoka i menesi apie 300e.plius turi kasmet drausti nama privalomu draudimu kuris kainuoja apie 600e i metus.o jei pardavimo atvejis tai ji uz kiek parduos tai jos reikalas bet ji tures valstybej grazinti kokia yra to namo rinkos verte.is tikruju nezinau as 100% cia tik kiek man ji pati pasakojo
solyte1974
labas rytas.VAIVA,o ji kiek metu tures moketi uz ta nama gal zinai ax.gif
vaiva29
tiksliai nebepamenu bet man atrodo 25 metus jei neklystu
solyte1974
tai tada,jei negalvoji pasilikti cia Airijoj,visam laikui,neapsimoka to counsil namo gauti.Geriau tada rent allowance
Daila
QUOTE(solyte1974 @ 2009 12 16, 14:02)
tai tada,jei negalvoji pasilikti cia Airijoj,visam laikui,neapsimoka to counsil namo gauti.Geriau tada rent allowance
*

merginos cia labai idomi tema, geriau jus man pasakykit kur reikia kreiptis visu pirma jei nori gauti ta nama, kokiu dokumntu reikia? gal yra specifiniai reikalavimai atsistojimui i eile? kur tas ofisas randasi? is kur gauti reikiamas forma?
laurechka
QUOTE(vaiva29 @ 2009 12 15, 19:38)
mano teta yra gavusi nama councilo jis jai lieka visam gyvenimui taip jimoka i menesi apie 300e.plius turi kasmet drausti nama privalomu draudimu kuris kainuoja apie 600e i metus.o jei pardavimo atvejis tai ji uz kiek parduos tai jos reikalas bet ji tures valstybej grazinti kokia yra to namo rinkos verte.is tikruju nezinau as 100% cia tik kiek man ji pati pasakojo
*

Kazkaip nerealiai daug draudimas... Galima perpus maziau moket... Ale cia gal nuo miesto, rajono priklauso...
vaiva29
na nezinau as del to draudimo ji man tiek sake kad moka o kiek moka as nezinau ir as tik pasireiskiau kiek ka zinau gal yra daugiau zinanciu ir geriau mirksiukas.gif
daila o stotis i eile tu turi pirma eiti i savo country council ir ten pildyti forma o kaip tos eiles statomos as nezinau tik tiek kad pas mane kita eile kadangi as esu vienisa tai gal ir salygos kitos
Daila
QUOTE(vaiva29 @ 2009 12 16, 15:04)
na nezinau as del to draudimo ji man tiek sake kad moka o kiek moka as nezinau ir as tik pasireiskiau kiek ka zinau gal yra daugiau zinanciu ir geriau mirksiukas.gif
daila o stotis i eile tu turi pirma eiti i savo country council ir ten pildyti forma o kaip tos eiles statomos as nezinau tik tiek kad pas mane kita eile kadangi as esu vienisa tai gal ir salygos kitos
*

tai tu ejai i clondalkino ar ir lucane yra?
vaiva29
as ejau i clondalkino nes clindalkino councilui priklauso tallaght,clondalkin ir lucan
DijaDeima
QUOTE(Daila @ 2009 12 16, 13:29)
merginos cia labai idomi tema, geriau jus man pasakykit kur reikia kreiptis visu pirma jei nori gauti ta nama, kokiu dokumntu reikia? gal yra specifiniai reikalavimai atsistojimui i eile? kur tas ofisas randasi? is kur gauti reikiamas forma?
*

Reikia eiti i savo miesto council.bet tuo metu turi gauti kazkokia pasalpa,kitaip nestato berods g.gif
Papildyta:
QUOTE(solyte1974 @ 2009 12 16, 13:02)
*

bet rent allowence tiek gi nedengia daug g.gif Jei pvz.moku uz nama 1000,dengia tik 400,tai geriau jau moketi valstybei 300eu. ax.gif O be to tam name gali viska daryt kaip nori,ko negaletum daryt nuomojamame ax.gif
solyte1974
QUOTE(DijaDeima @ 2009 12 17, 03:31)
bet rent allowence tiek gi nedengia daug g.gif Jei pvz.moku uz nama 1000,dengia tik 400,tai geriau jau moketi valstybei 300eu. ax.gif O be to tam name gali viska daryt kaip nori,ko negaletum daryt nuomojamame ax.gif

jei moki uz nama 900 e,tai jie dengia 730,o tu moki tik 170e mirksiukas.gif .Kiek zinau dabar didziausia suma nuo kurios jie dengia yra 930 e.anksciau buvo 1200 e.Anksciau dengdavo sita,iki 1200 e, visa suma,o dabar 80 % nuo ne didesnes kaip 930 e sumos smile.gif
DijaDeima
QUOTE(solyte1974 @ 2009 12 17, 11:20)
jei moki uz nama 900 e,tai jie dengia 730,o tu moki tik 170e  mirksiukas.gif .Kiek zinau dabar didziausia suma nuo kurios jie dengia yra 930 e.anksciau buvo 1200 e.Anksciau dengdavo sita,iki 1200 e, visa suma,o dabar 80 % nuo ne didesnes kaip 930 e sumos smile.gif
*

nu reiskia pas mu kiti istatymai rolleyes.gif dengia tik nuo 876berods,ar kazkas panausaus ax.gif tada jums daug dengia,mums tiek niekad nedenge,tik 400eu.kazkur 4u.gif
solyte1974
tai gal jie tada ziuri nuo gaunamu seimos pajamu ir tada kazkoki procenta skaiciuoja g.gif .Idomiai cia su jais,vieniems taip,kitiems kitaip.Mano pazystamai,tai irgi nuo 900 e sumos,jie dengdavo 730,o ji mokejo tik 170 .Nors pries pasikeitimus jai dengdavo visa suma,tuos 900 e.Suprask kaip nori juos g.gif
aleairijoj
mes stovejom eilej apie metus, o paskui pradejo siulyti namus balbrigane, gal 3 laiskus gavau. bet ten rajonai, tai atsiprasu.....pazistami sake, kad pirma savaite namu langai isdauzyti buvo, o juodziai savo manta ant gatves ismete buvo.
mes blanchardstown gyvenam, tai per pora metu nieko ir nepasiule. paskutini karta tyrelstown pasiule. pazistama ir pasieme, 160000 sumokejo uz 2kamb. nutariau, kad neverta. nenoriu kraustytis bile kur,vaikai eina i mokykla salia, reiketu ir man darba keisti, tai atsisakiau. dabar uz tokia kaina galim nama nusipirkti smile.gif o ir parduot 10metu negalima
solyte1974
Tai jus ALEAIRIJOJ neilgai lauket.Tai jau tikrai neverta imti toki.Nieko sau jie pasiule blink.gif ,kur blancikas,o kur balbriganas doh.gif
DijaDeima
cia dar priklauso nuo to kokiam mieste ir rajone nori gauti,musu prase uzpildyti kokiam rajone norim,mes savisky ir uzpildem tad sake,todel cia reik ir laukti ilgiau ax.gif
Domke
QUOTE(DijaDeima @ 2009 12 17, 13:52)
nu reiskia pas mu kiti istatymai rolleyes.gif dengia tik nuo 876berods,ar kazkas panausaus ax.gif tada jums daug dengia,mums tiek niekad nedenge,tik 400eu.kazkur 4u.gif
*

DijaDeima, tai kad rent allowance dengia priklausomai nuo seimos pajamu, kiek tenka vienam nariui .. ax.gif Yra 25 proc. 50 proc. ir maksimumas, kuri dengia valstybe, tai yra kazkur 75 proc. Kazkas tokio ax.gif
DijaDeima
QUOTE(Domke @ 2009 12 17, 16:50)
DijaDeima, tai kad rent allowance dengia priklausomai nuo seimos pajamu, kiek tenka vienam nariui ..  ax.gif  Yra 25 proc. 50 proc. ir maksimumas, kuri dengia valstybe, tai yra kazkur 75 proc. Kazkas tokio  ax.gif
*

ta ko gero,bet ydomus jie vistiek,nes vienu momentu buvom abu nedirbantys ir ta pacia suma mokejo,o dabar dirbant vel tokia liko,aj,zodziu kiek zmoniu tiek atskiru istoriju cia doh.gif
solyte1974
toks jausmas,kad pinigus moka pagal grazias akis g.gif .Patikai,daugiau kompensacijos gausi,nepatikai maziau arba isvis negausi lotuliukas.gif
skrega
QUOTE(Domke @ 2009 12 17, 14:50)
DijaDeima, tai kad rent allowance dengia priklausomai nuo seimos pajamu, kiek tenka vienam nariui ..  ax.gif  Yra 25 proc. 50 proc. ir maksimumas, kuri dengia valstybe, tai yra kazkur 75 proc. Kazkas tokio  ax.gif
*

tai rent allowance gali gauti visi?Ir kai abu seimoje dirbantys? g.gif
solyte1974
QUOTE(skrega @ 2010 01 08, 02:21)
tai rent allowance gali gauti visi?Ir kai abu seimoje dirbantys? g.gif
*

kiek zinau,kad ne schmoll.gif .Mano vyro draugas su nescia zmona pilde dokumentus,jis dirbo,ji ne,nedave.Dabar,po leliuko gimimo,vel pilde,tai nezinau gavo ar ne g.gif
Una Martyna
Mes irgi laukiame apie 3 metus. Neseniai pasake, kad dauguma namu 2 bedrumu, o mums reikia didesnio, tai laukti teks ilgiau. Dvieju bedrumu butu jau dave. Laukiam toliau ir tikimes smile.gif
solyte1974
Idomu,nuo ko priklauso ka siulo,nama ar buta ir bedrumu kieki g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.