QUOTE(LadyAgne @ 2009 11 29, 19:39)
Sveikos

,

saziningai isziurejau VISA skyreli, visus 26 puslapius, bet tokios ar pansios temos tikrai neradau
Tad bandysiu idet temele, gal atsiras kas patars, apsvies, ar prisijungs prie norinciu issilaikyt teises Airijoje

????
Papildyta:Taigi
pradejau mokytis teorijos, turiu diska butent teorijai mokytis. Mokausi saziningai, kolkas neblogai sekasi, bet siaubingai jaudinuosi, kaip bus per tikraji teorijos testa?
Gal kuri laikete, kaip sekesi? Is disko suprantu klaideliu galima padaryt tik 4, is 40 klausimu ? kiek kainuoja issilaikyt teises? kiek trunka, kaip vyksta visas tas procesas, tarkim as ateinu i ta ofisa, ar kokia ten ta klase, kur laikomi testai, ar ten dar papildomai ko klausineja ar tik sedi prie kompo ir laikai teises? o kaip tame kompe tie klausimai paruosiami, ar ten tie patys klausimai kaip ir tose knygelese, ir diskuose buna??? Bijau kad as cia mokaus mokaus is to disko, o kai nueisiu paduos man visai kitus klausimus

.... Kiek laiko trunka issilaikyti, kada tau pasako rezultatus, ar iskart kaip kompe namie, bus tiesiog
PASS ??? Nu o tada kas, kas apsiims su manimi teises man isduot?
Oi labai atsiprasau uz tuos kalusimus bet nenoriu nuejus nieko nezinot

sveikute
as rugsejo menesi issilaikiau teises dubline

testa uzsisakiau internetu man tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku. leidau sau mokytis 3 menesius. uzpildzius viska internetu gauni patvirtinima elektroniniu pastu, paskui pries pora dienu iki testo gauni dar viena priminima i pasta. testo kaina lyg 36.5e.
paskirta diena vyksti i pasirinkta vieta, ten papraso tavo paso ir sutikrina duomenis. pakeliui i testo laikymo patalpa padaro tavo nuotrauka. testo laikymo patalpoje stovi apie 20 kompiuteriu su touch screen. pirmas 15 min gali praleisti skaitydama paaiskinimus kaip atlikti testa, kiek klaidu gali padaryti ir pan. (gali pasirinkti: tik skaityti ar skaityti ir klausyti kaip tau kazkas skaito, nes yra ausines). kai nusprendi pradet testa tau bus duotos 45 min. gali baigti anksciau. yra 40 klausimu is kuriu turi atsakyt 36 teisingai jei nori islaikyti. atsakinejant klausimus juo gali pazymet jei nesi tikra del atsakymo paskui gali grizti atgal ir pagalvoti

po testo kompiuteryje tau neparodo nieko. paraso aciu uz testa. tada grizti atgal kur tikrino pasa ir lauki savo rezultatu. ten atspausdins pazymejimus. jei neislaikei gauni lapa kad prasome bandyti dar karta. o jei islaikai gauni pazymejima ir kita lapa kad sveikiname, kiek teisingai atsakei ir kokiose srityse dar reiktu kaupti zinias.
jei islaikei turi 2 metus kad islaikytum vairavimo egzamina, jei ne-vel teks laikyti teorija.
kai islaikai teorija vaziuoji i vietini tax office (kur uz kelius reikia moket ir pan.) ten nunesi savo dokumentus sumoki man atrodo 10e ir gauni po keliu dienu laiska su savo LEARNER PERMIT. su juo gali eit mokytis vairuoti.
sekmes