Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką veikiate naktimis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2
WildFire
Sveikos nemigiukų mamytės 4u.gif

Mudu turim tokią va bėdą - kasnakt tarp 1 - 4 h ryto vaikui nesimiega cry.gif Bandėm jau viską, ir nešiot iki nukritimo (nugarą skauda po to labai), ir ant krūties migdyt, ir leist pačiam užmigt, ir vyrą keliu kai norisi labai miego, dabar kai pailsėjusi jaučiuosi sėdžiu supermamoj biggrin.gif
Kaip elgiatės panašioj situacijoj? g.gif
eglela
UŽJAUČIU,
nes mano pirmoji dukrelė wub.gif taip pat nemiegojo naktimis , iki 1 metų. cry.gif Būdavo tokių naktų, kad vyras keliasi į darbą, o mes einame miegoti. blink.gif Ko tik neprisigalvodavau naktimis : mezgiau, skaičiau knygas, žiūrėdavau TV (palydovinę). Interneto tuo metu neturėjome, bet, jei mažoji wub.gif nemiegotų, tai sėdėčiau Supermamoj.
Linkiu kantrybės, nes jos tikrai reikės.
*Samanė*
Išbandę praktiškai viską-maitinimą kol užmigs, nešiojimą, supavimą,net leidau tamsoj ropoti per koridorių -tik tėtis šalia buvo,dvigulėj lovoj nulaikyt neįmanoma-tuoj pat bus žemėn,lovyt rėkt neduodam-naudos jokios ,o ir gaila mažės, viburkolio žvakes irgi naudojom, kai karščiavo, dantys dygo.,o tai
nakty
vivulyte
Nors mano mažylis visą naktį pramiega, bet turime bėdele tol, kol užmigs smile.gif Tai vakar taip netyčia gawos, kad niurzgaliukui savo daviau soskutę ir uždejau ant akyčių marliukąsmile.gif Suweikė gan greitai, ilgai neniurzgėjęs, Adrijukas užmigo 4u.gif ot laimingi tėveliai buwo thumbup.gif
leana
net bijau prisiminti tuos pirmus menesius,kai vaikutis nuo 2 nakties iki 8 ryto nemiegodavo,nebent man ant ranku.o as supdavau,knygas skaitydavau,nes kompas buvo kitam kambary ir vis per langa ziuredavau,ir saves gailedavau,nes tik pas mus sviesa degdavo,o kiti saldziai miegodavo cry.gif
ejeva
Na neteko susidurti su tokia problema, kad naktim lialius blūdinėtų. Bet jei labiau išsibūdina, tai stengiuosi visais įmanomais būdais užmigdyti. ax.gif
WildFire
QUOTE(vivulyte @ 2005 10 26, 16:30)
Nors mano mažylis visą naktį pramiega, bet turime bėdele tol, kol užmigs smile.gif Tai vakar taip netyčia gawos, kad niurzgaliukui savo daviau soskutę ir uždejau ant akyčių marliukąsmile.gif Suweikė gan greitai, ilgai neniurzgėjęs, Adrijukas užmigo  4u.gif  ot laimingi tėveliai buwo  thumbup.gif
*

Marliukas ant veiduko thumbup.gif Ir mus anyta taip pamokino daryt, ir tikrai veikia. Kitaip savo mažiaus dienos metu ne lauke ir plius ne vežime neužmigdyčiau doh.gif
gabce
Buna, kad ir manoji atsikelia nakti, tai mes tada tyliai sedim: be sviesos, be televizoriaus... Jei tyla ir ramybe jai nepadeda imu dainuoti lopsynes, bet labai tyliai ir letai. Merliukas mano mazajai nepadejo, bet tai vienas is budu, reikia viska bandyti.
Veitė
mes miegam visi trys, tai kartais buna, kad lalaila atbunda, atsiseda ir pradeda krapstinet arba mane arba teti smile.gif Tai as ja greit pasiguldau, duodu papa ir po keliu minuciu vaikas jau sapnu karalystej smile.gif
unita
Pas mus rytas jau buna puse penkiu. Is pradziu dar galvojau kad siaip gal ko prabudo, bet kai jokiais budais neiseidavo uzmigdyti, tai sujungdavau visur sviesas kad miegas taip neimtu. Gerai dar kad kai kurios mamos skaityt gali ar megzt, o as turiu tik su vaiku zaist, nes jeigu tik bandau ka nors veikti, tai tuoj zirzia, o jei dar nekreipiu demesio tai ir rekti pradeda, o tokiu ankstyvu laiku nesinori visu prikelti.
dowilia
man pasiseke, jog maziukas tik pavalges uzmiega thumbup.gif
gabce
Tai jau tikrai

MEŠKA
Mano tai nemiega. Po maitinimo, ar tai būtų diena ar naktis, užmigdžius po 5 min tik blykt vėl akys kaip ratai prasimerkia ir vėl maratonas iš naujo. Kai užeina jau tikrasis miegas, tai valanda abiem miego ir vėl-valgyti. Oveikiam viską- ir nešioju, ir paverlt palieku. Padeda truputi ne merliukas ant nosies, bet lengvai uždėta mano ranka.
Grytute
O mes darom ta pati ka ir diena - siauciam po namus. clap.gif Bet tik tuo atveju, kai jau tikrai tikrai tikrai negalim uzmigti. frusty.gif
allegro
Na ir mano panoms buvo nemigo naktys, kai mažos buvo, tai irgi ir šviesą deginom, ir nešiodavau, ir pati lyg vaiduoklis slankiodavau, nes, pasak vyro,vaikų auginimas- bobos darbas ir parpia sau...
ladybird20
doh.gif mums tai nemigo naktys buna kai bunam sveciuose - miega vezimelyje, ten mazai vietos, priprates savo lovytej, net pora kartu per nakti prabunda. o lovytes nesivesi doh.gif kai kai tik atsibunda iskart MP is neilgai trunka kol uzmiega thumbup.gif
Natali
Na, balsavau už pirmą variantą doh.gif , bet kelis kartus budavo, kad eidavome į svetainę, vaikas žaidžia, o aš SM, po valandos vėl bandome eiti miegoti... biggrin.gif
Bet šiaip, keliasi kas valandą naktį, prie krūties užmiega, ką vėliau darysiu - nežinau... doh.gif
lovely
Mano sunelis labai neramus, taip, kad prabalsuoti man nepavyko, nes keliu variantu neleidzia! Jei labai verkia nesioju, jei kuiciasi vartau nuo sono, ant kito sono, o kai isalksta maitinu. Diena dar kaip diena, bet jau tos nakteles tai kazkas baisaus.... Na, bet visi isauga ir jis isaugs, nes pirmasis ir neramus buvo, tik viskas uzsimirso, po tiek metu! biggrin.gif
Origami
O aš užgesinu šviesą ir vaidinu, kad miegu.
Elzyte
As maitinu tamsoje tol kol pradeda snausti,tada ikisu soske ir mes miegam 4u.gif
Natali
Na, aš vakar prisišnekėjau... doh.gif Nemiegojo iki 1.00 val. doh.gif
WildFire
QUOTE(ALMUX @ 2006 02 17, 20:28)
Na ir mano panoms buvo nemigo naktys, kai mažos buvo, tai irgi ir šviesą deginom, ir nešiodavau, ir pati lyg vaiduoklis slankiodavau, nes, pasak vyro,vaikų auginimas- bobos darbas ir parpia sau...
*

nu i vyrą turi doh.gif doh.gif doh.gif ir geležinę kantrybę rolleyes.gif
kristina r.
kai valgome nakti,dega tik labai neryski lempa ir kambarys skendi visiskoje tyloje.taip mano mergyte bevalgydama net neatmerkia akiu,pavalgo,atsirugsta,vel i lovyte+tute ir merliukas.ramu thumbup.gif
linytes
Maniškė tai būna, kad nubunda kelis kartus per naktį, bet pamaitinus ar davus soskytę, greitai užmiega.
Aušrinėlis
mes taip nakti kai prabundam,pavalgom net neatsimerkusios,ir toliau miegam 4u.gif
WildFire
QUOTE(kristina r. @ 2006 03 15, 22:27)
kai valgome nakti,dega tik labai neryski lempa ir kambarys skendi visiskoje tyloje.taip mano mergyte bevalgydama net neatmerkia akiu,pavalgo,atsirugsta,vel i lovyte+tute ir merliukas.ramu thumbup.gif
*

QUOTE(linytes @ 2006 03 16, 15:14)
Maniškė tai būna, kad nubunda kelis kartus per naktį, bet pamaitinus ar davus soskytę, greitai užmiega.
*

jums pasisekė rolleyes.gif mano vaikiui nepadėdavo nei maistas, nei supimas doh.gif Dabar jau lyg ir išaugom tą bėdą thumbup.gif Bet kai dančiai dygsta tai irgi yr kas veikt naktim ax.gif
kristina r.
QUOTE(Viešnia iš Šiaurės @ 2006 04 01, 12:44)
jums pasisekė rolleyes.gif mano vaikiui nepadėdavo nei maistas, nei supimas doh.gif Dabar jau lyg ir išaugom tą bėdą thumbup.gif Bet kai dančiai dygsta tai irgi yr kas veikt naktim ax.gif
*

as tai bijau ir pagalvot apie dantukus!arba kad diena su naktim sumaisytu..jei neismiegu nakti,tai man sakes.kaip lavonas visa diena,pikta,nelaiminga.. doh.gif smile.gif
Eveneirka
Pavalgom ir toliau bandom miegot-jei nepavyksta -pasupu šiek tiek ax.gif
jkrista
na mums taip nebuvo, kad vaikas sąžiningai kiekvieną naktį nemiegotų, bet kartais taip atsitinka. tai aš ją pasiguldau pas save, dedu per vidurį, kad nenusiristų (nes moka atbulom šliaužti) ir miegu toliau. aišku, tas miegas nebūna labai gilus, vis tiek viena ausis ir akis budėjimo režime būna smile.gif tai jei vaikelis nori miego, tai įsitaiso arčiau manęs ir miega, jei ne - tai kelia mane ir turiu su pažaisti ar pasikalbėti, kol ją vėl miegelis sukabins tongue.gif
Austre 123
Pavalgom na kartais ir pasupu bet būna kad nepadeda tai geriu kava ir laukiu kada pats užmigs
semkaxxx
Mes ir turejom tokia bedele,taip pat nubusdavo kokia 1 ir isbudavo net iki 4 nemiegojes maniau isprotesiu doh.gif ir marliuka bandziau bet ti k pradedavo verkti ir viskas.tada prinesdavau zaislu i lova ir duodavau vis po viena,bet is lovos nekeldavau taip pasikapstes seip ne taip uzmigdavo.Labai suunku buvo ypc sesijos metu nueidavu i paskaitas kokias pora valandu miegojus blink.gif kantrybes jums viskas praeina
gabytuke
mano mazyliai irgi tokie uzeina tai pasupu ant ranku su kokiu zaisliuku pazaidziu ir net nezinau jei taip atsibosta (ne kokia as jau zaideja blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif ) pradeda ziovauti nunesiu i lovyte dar lovytes zaisliukus pasupu ir jau palieku miegoti...gal ir negirdeciau kaip ji naktimis verkia bet va tas jau jos brolis visada eina manes zadint nes neuzmiega... rolleyes.gif
Mikasiene
Leidžiu pažaisti, o pati skaitau knygas. Kartais garsiai, vietoj pasakos mirksiukas.gif
ssiimmaa
na mes irgi verkdavom abudu naktim, atsikeldavo 2h ir verkdavo iki 5h. zaidink, nesiok, supuok, migdyk niekas nepadedavo. pvz pavalgydavo koki puse 2h, uzsnusta pusvalandukui, o paskui dieve padek. tai isijungdavau telika, kur rodo tuos sms pranesimus (nes nieko neberodydavo), ten muzikyte groja, tai skaitau smsus kad neuzmigciau, ir sokam abudu su leliuku ant ranku nes tik taip nurimdavo, bet nemiegodavo.. doh.gif po to kazkaip iprato 5h keltis, tada tai kosmaras, nes jau sms pazintys budavo pasibaige, tai ziuredavau i dydeli laikrodi per visa ekrana ir klausydavau muzikytes biggrin.gif tai sakes patikekit kaip miegas neimdavo! bemaitinant uzsnustu, pasoku, atrodo kad pusvalandi miegojau, paziuriu i ta laikrodi per visa ekrana, ogi tik 2min tepraejo lotuliukas.gif laukdavau 6h ryto kaip issigelbejimo nes nors programa pradedavo rodyti normalia biggrin.gif
mylimuke
Jei tik niurzga ar su savim "snekasi",tai net nesikeliu is lovos schmoll.gif buna, kad pati po to uzmiega. Kartais duodu zinduka. O kad nakti verktu,tai net nezinau,ar taip buvo mastau.gif Na, dabar teks su siaubu laukti dantuku dygimo unsure.gif
lodore
Aš tai tokiais extra atvejais migdau vėžimėlyje. Pamaitinu, paguldau ir vežioju po kambarius, kol užmiega. tai vienintelis būdas, kuris neatima tiek daug jėgų ir nervų.
mylimuke
QUOTE(lodore @ 2007 05 28, 20:46)
Aš tai  tokiais extra atvejais migdau vėžimėlyje. Pamaitinu, paguldau ir vežioju po kambarius, kol užmiega. tai vienintelis būdas, kuris neatima tiek daug jėgų ir nervų.
*

Paskaicius kai kuriu mamyciu pasisakymus,atrodo kad jusu vaikuciai tikri siaubuneliai blink.gif Turbut neistverciau,jei taip naktim nemiegociau doh.gif
verdi
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 29, 13:34)
Paskaicius kai kuriu mamyciu pasisakymus,atrodo kad jusu vaikuciai tikri siaubuneliai blink.gif  Turbut neistverciau,jei taip naktim nemiegociau doh.gif
*

Tikrai istvertum..Ir as taip manydavau. O istveriau su savo "siaubuneliu" pusantru metu...Tiek jis laiko nemiegojo..O dabar, kai jam 1 ir9 men. - ramiau. Atsikelia tik du kartus per nakti... lotuliukas.gif Ir gyva dar. biggrin.gif
aslin
Maniškis per naktį nubunda begalę daug kartų. Dažniausiai, kas pusvalandį, valandą. Tiksliau jis nepabunda visiškai, bet pradeda niurzgėti, verkti. Tada imu ir supuoju, nešioju, kol nurimsta. Būna naktų, kad ir 10 kart per naktį taip. Aišku būna, kad ir gerai miega, bet daug rečiau.
Lavrynka
Jei tyliai nemiega, tai guli ji savo lovytėje , o aš žurnalą paskaitau ar supermamoje pasėdžiu, o jei garsiai lotuliukas.gif tada būna supu , nes tėveliui į darbą, kad netrukdytu smile.gif
Edit_a
Jau tiek visko buna...Blogiausia, kad maitinti tenka nakti, nes maziukas isalksta ir nubunda, kol maitinu - snaudzia, bet kai pakeliu atsirugti, prasideda budravimas, akis kaip sagutes ir sypsosi - na o jei neatsirugsta, tai visas pienelis atgal teka, vaikas verkia, galva purto...ir taip ir taip blogai, tai sokineju nakti - va jau 2-as menuo...sunku, bet .... o diena parpia ir parpia, nujauciu, akd dienele su naktele sunus sumaises
Kauske
Pasiguldydau salia,o pati snausdavau blush2.gif
Fatimaallaa
jeigu guli tyliai, tai tuomet as pasnaudziu. o jeigu jau nerimstame, tuomet pasiimu ant ranku ir paskaitau kokia knyga, pasupu, kad greiciau uzmigtume
mari73
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 01, 01:47)
jeigu guli tyliai, tai tuomet as pasnaudziu. o jeigu jau nerimstame, tuomet pasiimu ant ranku ir paskaitau kokia knyga, pasupu, kad greiciau uzmigtume
*

mano mazyle paguguoja valandele ir vel miega.taciau musu naktiniai pokalbiai nebuna dazni.tikriausiai man pasiseke.taciau mes laukiame dantuku-tuomet nezinau kaip bus 4u.gif
lincia_pincia
o mano mazyle atsikelusi tyliai neguli doh.gif doh.gif doh.gif
todel as supuoju, dainuoju, nesoju kad tik uzmigtu, nes itaip tai ojojoj kokias dudas mazyle paleidzia doh.gif doh.gif
taip pavydziu mamytems, kuriu vaikucia ramus - gali ir zurnala pasiskaityti kol maziukai zaidzia ir sua siek tiek laiko skirt ir galu gale nusnaust. pas mus tai neimanoma.. doh.gif maziuke arba miegia arba ant ranku tampoma buna arba rekia doh.gif doh.gif doh.gif
Dalija23
sveikutes 4u.gif
manoji tai sianakt kas valanda beveik kelesi,ir visa nakti prastenejo,
bet nieko nepadare,tai ryte biski vyrintu vandenuko daviau, gal bus geriau.
lincia_pincia
QUOTE(Dalija23 @ 2009 11 01, 13:20)
sveikutes 4u.gif
manoji tai sianakt kas valanda beveik kelesi,ir visa nakti prastenejo,
bet nieko nepadare,tai ryte biski vyrintu vandenuko daviau, gal bus geriau.
*

Tokiai mazytei nepatarciau vandenuko duot jei MP maitini mirksiukas.gif
gal ji ne kakucio norejo, o tiesiog vaikui viduriukus pute blush2.gif
Dalija23
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 01, 13:26)
Tokiai mazytei nepatarciau vandenuko duot jei MP maitini  mirksiukas.gif
gal ji ne kakucio norejo, o tiesiog vaikui viduriukus pute  blush2.gif
*

duodu misinuko Aptamil,nes pienuko neturiu verysad.gif bet viduriukai neuzkieteje,o tirsti.
Fatimaallaa
QUOTE(mari73 @ 2009 11 01, 09:57)
mano mazyle paguguoja valandele ir vel miega.taciau musu naktiniai pokalbiai nebuna dazni.tikriausiai man pasiseke.taciau mes laukiame dantuku-tuomet nezinau kaip  bus 4u.gif
*

na pas mus irgi ne dazni, bet kai ji pradeda nubusdinet daznai ar jai del kazkokiu priezasciu nepatinka lovyteje, tai pasiimu ant ranku pasupu, leidziu pamiegot, kad imigtu stipriai, o pati tuo metu knyga paskaitau biggrin.gif nors man ir dienos metu visai yra laiko knyga paskaityti, jau ji pradeda maziau demesio reikalauti ir mokosi kartais pati viena zaisti
Fatimaallaa
QUOTE(Dalija23 @ 2009 11 01, 10:50)
duodu misinuko Aptamil,nes pienuko neturiu verysad.gif bet viduriukai neuzkieteje,o tirsti.
*

kai maitini misinuku galima ir net butina duoti siek tiek virinto vandenuko, jis jums taip pat pades viduriukams nesukieteti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.