Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: detalės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Ieva-Pieva
neradau panašios temos, tai drįstu atidaryti naują blush2.gif
va ką radau internete, man pasirodė įdomu ir netikėta- mediena sienų pakraščiuose rolleyes.gif
user posted image
Merveilleux
O man labai patinka visokiausi įdomūs kilimai ax.gif
user posted image
Kaip tik tokio labai ieškom 4u.gif Gal kas kur matėt? Na, nors kažką panašaus ax.gif Būčiau labai dėkinga, jei išduotumėt, kur.

Ieva-Pieva
va kokį stilingą kambarį radau tongue.gif 42 m2 bute biggrin.gif
user posted image
Merveilleux
Na jo... labai stilingas cool.gif Tik kad tas televizorius, ar kas ten, nesiderina visiškai prie to interjero doh.gif
Fikas
Gal kas kur matėt? Na, nors kažką panašaus ax.gif Būčiau labai dėkinga, jei išduotumėt, kur.
*

[/quote]

Manyčiau reiktų žiūrėtis individualaus užsakymo mirksiukas.gif
Merveilleux
Sakai g.gif O gal galima būtų sužinoti, kur tą individualų užsakymą padaryt? smile.gif
Onora
Gal Dubingiai-Stiliaus artele ka patartu del idomesnio kilimo gamybos.
Ieva-Pieva
kažkaip užsienio žurnaluose daugėja medžiaginių staliukų
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Elina
ten visos knygos baltais virseliais????? blink.gif thumbup.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Elina @ 2005 11 04, 21:45)
ten visos knygos baltais virseliais????? blink.gif  thumbup.gif
*

kažkas aplankalus darė tongue.gif
arba muliažas biggrin.gif
Merveilleux
Ir kaip atrast tą knygą, kurios tuo metu reikia? g.gif doh.gif
Nors šiaip labai įdomi idėja su tais aplankais smile.gif
aistia
ko tik nepadarai del to interjero, net baltus aplankalus uzsakyti galima thumbup.gif Cia net toks pižonishkumas isheina: susikurti sau dekoracijas ir gyventi smile.gif o bet kodel ne, kita vertus, jei tai tinka gyventoju charakteriui:)
mamagitana
kažkur visiškai neseniai skaičiau apie baltus aplankalus knygoms- manau, Interjer i dizain paskutiniame nr. Jei knygų tik tiek ir tėra, kaip tame pavyzdy, tai nieko baisiai sudėtingo...O pavadinimus galima išsispausdint ar net dailyraščiu ant nugarėlių suraityt...Bet kai knygų daaauuuug .... biggrin.gif
Ieva-Pieva
user posted image
asfaltuota
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 10 28, 15:57)
va kokį stilingą kambarį radau  tongue.gif  42 m2 bute  biggrin.gif
user posted image
*

blink.gif Ajomajo- čia kas- neoRococo?
mamagitana
ieva, tavo paveiksliukai visi tokie fusion stiliaus-mixas iš laikų ir kultūrų...Man principas patinka labai, realizacijos- nevisada smile.gif . Paskutiniame graži gama- pilka-balta, su raudono indo akcentu, žolės kuokšto ir medinių etnostiliaus indų spalvom. Pats klasicistinės židinio apdailos ir modernių fotografijų derinys irgi man prie širdies...Jei būtų mano namai- viską nuo atbrailos nukraustyčiau smile.gif
mamagitana
vobla-nūūūū, rokokas, o ką? Pinigų yra. smile.gif
Elina
QUOTE(mamagitana @ 2005 11 05, 18:03)
rokokas, o ką?
*

gerai tame rokoke namu kinas atrodo doh.gif
Ieva-Pieva
visos nuotraukos amerikiečių, ti rokoko rusų rolleyes.gif
Nerytė
Man patika interjero detales tokios, kaip kartonines dezes ant spintu arba po lovom arba spintelem jei jos ant aukstu koju pintos kases arba tokie kvadratines dezes pintos. stilingai atrodo... gal rasiu kur internete. Turiu IKEA kataloge, bet neturiu skenerio verysad.gif
Jatropha
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 28, 16:38)
Sakai  g.gif  O gal galima būtų sužinoti, kur tą individualų užsakymą padaryt?  smile.gif
*

Lentvario (ar kokio ten kaimo) kilimu fabrikas daro kilimus pagal individualius užsakymus. Prieš keleta metų kainavo 200 Lt kv.m. Gali duoti savo piešinį ir nuaus. Naturalūs, aukšto plauko, rankų darbo. Vienu žodziu - kaip už tokius - labai pigiai. Nežinau tik ar nepasenusi informacija... gal jau bankrutavo jis?
Jatropha
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 10 22, 15:56)
va ką radau internete, man pasirodė įdomu ir netikėta- mediena sienų pakraščiuose  rolleyes.gif
*

Nera taip jau netiketa - galima net lietuviskuose interjeruose pamatyti igyvendinta. Tik nesuprantu prasmes? Tai grazu? Praktiska? Ar dar kazkas? Paaiskinkit prasom...
Nerytė
na kazka radau, bet ne viska ka norejau parodyti wink.gif
oj, tik negaliu iterpti paveikslelio, sorry
gal kas nors man gali paaiskinto, kodel nera iterpti paveiksleli? g.gif
Merveilleux
QUOTE(Egoist @ 2005 11 05, 19:39)
Lentvario (ar kokio ten kaimo) kilimu fabrikas daro kilimus pagal individualius užsakymus. Prieš keleta metų kainavo 200 Lt kv.m. Gali duoti savo piešinį ir nuaus. Naturalūs, aukšto plauko, rankų darbo. Vienu žodziu - kaip už tokius - labai pigiai. Nežinau tik ar nepasenusi informacija... gal jau bankrutavo jis?
*

Ačiū 4u.gif
Lady River
Kas domisi lietuviškais baldais ir interjero detalėmis: šiandien su Lietuvos Rytu atėjo storas "SBA idėjos namams 2005-2006" katalogas. Tai galit pasižiūrėt, kas prenumeruoja L. Rytą - ten baldų fotografijos su kainomis, galima realų lietuviškų baldų vaizdelį susidaryt.
Pusaite
QUOTE(Lady River @ 2005 11 07, 14:51)
Kas domisi lietuviškais baldais ir  interjero detalėmis: šiandien su Lietuvos Rytu atėjo storas "SBA idėjos namams 2005-2006" katalogas. Tai galit pasižiūrėt, kas prenumeruoja L. Rytą - ten baldų fotografijos su kainomis, galima realų lietuviškų baldų vaizdelį susidaryt.
*

aciu uz info,tai jei as begsiu i kioskeli nusipirkt,tai gausiu reklamini bukleteli?
Lady River
Nežinau, ar kioskely perkantiems prideda tą katalogą, mat mes prenumeruojam L.Rytą ax.gif
ultraviolet
spaudos kioskuose nėra cry.gif
rosa
Aš radau pašto dėžutėj, nors LR neprenumeruoju.
u.o.g.y.t.e
QUOTE(rosa @ 2005 11 07, 18:27)
Aš radau pašto dėžutėj, nors LR neprenumeruoju.
*

Na, ir kas jame gero? Visa nauja kolekcija, ar tas pats kas ir parduotuvej? ax.gif
rosa
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2005 11 07, 19:08)
Na, ir kas jame gero? Visa nauja kolekcija, ar tas pats kas ir parduotuvej? ax.gif
*

Parduotuvėj senai buvau sad.gif
mamagitana
mano vyro komentaras-aferizmas smile.gif . Klausė apie kažkurį gaminį, kurio kaina , matmenys, modelis buvo nurodyti kataloge...Atsakymas-čia be ranktūrių, be...be... Žodžiu, nepilnos komplektacijos. Taigi-atidžiau smile.gif
rosa
QUOTE(mamagitana @ 2005 11 08, 08:56)
mano vyro komentaras-aferizmas smile.gif . Klausė apie kažkurį gaminį, kurio kaina , matmenys, modelis buvo nurodyti kataloge...Atsakymas-čia be ranktūrių, be...be... Žodžiu, nepilnos komplektacijos. Taigi-atidžiau  smile.gif
*

Gal bent jau su PVM? biggrin.gif
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
mamagitana
QUOTE(rosa @ 2005 11 08, 09:08)
Gal bent jau su PVM? biggrin.gif
*

megalol.gif megalol.gif regis, taip...

ieva, tas paskutinis neblooogas...juokingas ir praktiškas.
Forma
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 08, 14:08)
user posted image
*

cia tai geras thumbup.gif
Ieva-Pieva
jei rasit pirkti, duokit žinot tongue.gif 4u.gif
Forma
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 08, 15:48)
jei rasit pirkti, duokit žinot  tongue.gif  4u.gif
*

as jau galvoju kaip pasigaminti rolleyes.gif
Ieva-Pieva
nesugalvojau, kur dar įdėti nuorodą unsure.gif
fenf shui asmeninė skaičiuoklė thumbup.gif
Ieva-Pieva
user posted image
Gauda
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 09, 12:02)
user posted image
*

Nerealiai atrodo thumbup.gif
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Nerytė
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 09, 17:17)
user posted image
*

labai fainai dera ale paveikslas su kilimėliu rolleyes.gif
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
Ieva-Pieva
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.