Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: odiniai baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cobre
Prašom, tik nepaaiškinau, kaip nuotraukas pamažinti blush2.gif Parašiau į až, ateityje nuotraukos nebebus tokio dydžio ax.gif
krisste.by
Fijora, o kainas zinai siu odinuku? Ma n tai grazus tas rusvas smile.gif
Fijora
Siu pavyzdziu kainu nezinau. Taciau galite parasyt i info@eliziejus.lt . Manau, kad jums pasakys smile.gif
Murielė
Man irgi tas raudonas gražus thumbup.gif
Mavija
Sveikutes 4u.gif mes irgi ieskome odinius baldus doh.gif sakykit o kieno gamybos baldus eliziejus parduoda? ir kaip as suprantu, jie ekspozicijos neturi, tik e-parduotuve?
Aciu 4u.gif
M-o-n-i-q
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 05, 14:36)
Ir man, ir man išsiūskite prašau  nuotraukėles.  mirksiukas.gif

margarita_petkeviciene@yahoo.com  aciuks.gif
*

Jau padaryta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 05, 14:42)
Jei susikurtum internetinį albumą, tai galėtum kelti kiek tik širdis geidžia mirksiukas.gif Pabandyk.
www.photobucket.com
*

Dekui uz info! aciuks.gif Reikes pameginti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mavija @ 2008 03 06, 18:15)
Sveikutes  4u.gif  mes irgi ieskome odinius baldus  doh.gif  sakykit o kieno gamybos baldus eliziejus parduoda? ir kaip as suprantu, jie ekspozicijos neturi, tik e-parduotuve?
Aciu  4u.gif
*

Ju baldai italiski, o ekspozicijoj pasirodys tik apie balandzio viduri. mirksiukas.gif Bent jau taip zadejo ax.gif
Mavija
M-o-n-i-q, aciu uz atsakyma 4u.gif
ar jau uzsakinejote kas nors is Eliziejaus? ar yra nuomoniu apie siuos baldus?
Fijora
Toms, kas domintes "Eliziejaus " baldais. Ka tik pasiziurejau ju tinklapi. Ir ten beveik ant kiekvieno pavyzdzio atsirado raudonas uzrasa AKCIJA. Bet as galvoju, ar tai nera tik triukas? Senuju kainu neisidemejau, tad negaliu pasakyt , ar jos pasikeite.

Papildyta:
O dar siandien pamaciau reklama, kad Juodasis alksnis skelbia velykine akcija. Visiems baldams iki 25 procentu nuolaida. Idomu, kokiems smile.gif
Macarena
Cia, kur idejot nuotraukele Eliziejaus baldu, tai laaabai panasius gamina "Klaipedos sofos". Pasiziurekit www.sofos.lt 4u.gif
To antro balto komplekto panasus analogas vadinasi Texas, o to juodo 3 nuotraukoj, berods San Remo.
Paziurekit, gal lietuvisku ir kainos mazesnes g.gif
krisste.by
QUOTE(Macarena @ 2008 03 07, 10:43)
Cia, kur idejot nuotraukele Eliziejaus baldu,  tai laaabai panasius gamina "Klaipedos sofos". Pasiziurekit www.sofos.lt  4u.gif
To antro balto komplekto panasus analogas  vadinasi Texas, o to juodo 3 nuotraukoj, berods San Remo.
Paziurekit, gal lietuvisku ir kainos mazesnes  g.gif
*

Aha geras labai panasu, tik gail kad ju puslapyje kainu nera g.gif
Va cia vakar gavau is Eliziejaus

"jei pasirinktumete plona naturali/eko oda tuomet kaina dvieju 2-vieciu butu 3372 Lt. Miegamasis mechanizmas i abi sofas +800 Lt. Miegamojo mechanizmo plotis 105 cm.

Jei pasirinktumete vidutinio storumo naturali/eko oda tuomet kaina dvieju 2-vieciu butu 4210 Lt. Miegamasis mechanizmas i abi sofas +800 Lt.
Kadangi dviviecio ismatavimai 167*100*88 platesnis miegamasis mechanizmas netilps. Jei pasirinktumete trivietes sofas, mechanizmas butu 150 cm, nes 3-vietes ismatavimai - 215*100*88."

Siaip nera labai brangu, idomu kai pasirodys kolekciaj Vilniuje kokios kainos bus g.gif
Macarena
QUOTE(krisste.by @ 2008 03 07, 08:49)
Aha geras labai panasu, tik gail kad ju puslapyje kainu nera g.gif

Jei tu is Vilniaus, tai realiai apziureti gali Akropoly "Renlenoj", arba Savanoriu gale, kur yra KLER baldai blush2.gif Atsimenu tik tiek, kad miegamas mechanizmas i triviete sofa kainuoja 700, o dviviete 400 g.gif
krisste.by
QUOTE(Macarena @ 2008 03 07, 10:57)
Jei tu is Vilniaus, tai realiai apziureti gali Akropoly "Renlenoj", arba Savanoriu gale, kur yra KLER baldai  blush2.gif Atsimenu tik tiek, kad miegamas mechanizmas i triviete sofa kainuoja 700, o dviviete 400  g.gif
*

ne as is kauno mirksiukas.gif bet ir kaune kazkur maciau KLER baldus g.gif
pariso
QUOTE(M-o-n-i-q @ 2008 03 06, 17:26)
Jau padaryta mirksiukas.gif
Papildyta:
Dekui uz info! aciuks.gif  Reikes pameginti smile.gif
Papildyta:

Ju baldai italiski, o ekspozicijoj pasirodys tik apie balandzio viduri. mirksiukas.gif  Bent jau taip zadejo ax.gif
*

Tik kai pirksite, reikalaukite tikru irodymu, kad tai Italiski baldai(italiski, dar nereiskia kad pagaminti Italijoje...) smile.gif
Macarena
QUOTE(krisste.by @ 2008 03 07, 08:59)
ne as is kauno mirksiukas.gif bet ir kaune kazkur maciau KLER baldus  g.gif
*

Ai, tai Kaune yra irgi Savanoriu gale, kur vadinasi Savo baldai , ir Pramones pr- Mato balduose.
O KLER baldai yra prie Juzes, Mariaus balduose blush2.gif

As praieta savaite per visus Kauno ir Vilniaus baldu salonus perejau, uztat taip zinau lotuliukas.gif
krisste.by
QUOTE(Macarena @ 2008 03 07, 11:05)
Ai, tai Kaune yra irgi Savanoriu gale, kur vadinasi Savo baldai , ir Pramones pr-  Mato balduose.
O KLER baldai yra prie Juzes, Mariaus balduose  blush2.gif

As praieta savaite per visus Kauno ir Vilniaus baldu salonus perejau, uztat taip zinau  lotuliukas.gif
*

jep mirksiukas.gif gal reiks aplekt savaitgali, bent jau kainas palygint
M-o-n-i-q
QUOTE(Macarena @ 2008 03 07, 10:43)
Cia, kur idejot nuotraukele Eliziejaus baldu,  tai laaabai panasius gamina "Klaipedos sofos". Pasiziurekit www.sofos.lt  4u.gif
To antro balto komplekto panasus analogas  vadinasi Texas, o to juodo 3 nuotraukoj, berods San Remo.
Paziurekit, gal lietuvisku ir kainos mazesnes  g.gif
*

Man Eliziejaus baldai truputi elegantiskesni lyg pasirode. g.gif NA, bet cia tik mano nuomone. ax.gif
Buvom su vyru ir gyvai apziuret Akropolyje "Klaipedos sofos" baldu, bet nieko neissirinkom mellow.gif Kaip jau anksciau rasiau, tada dar uzklydom i kita parduotuve(tik pavadinimo nepamenu blush2.gif ) ir ten pamatem tokiu baldu, kur ir Eliziejus siulo. Tik ten kainos buvo dideles... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(pariso @ 2008 03 07, 11:00)
Tik kai pirksite, reikalaukite tikru irodymu, kad tai Italiski baldai(italiski, dar nereiskia kad pagaminti Italijoje...) smile.gif
*

Dekui uz patarima 4u.gif
Macarena
QUOTE(M-o-n-i-q @ 2008 03 07, 09:27)
Man Eliziejaus baldai truputi elegantiskesni lyg pasirode. g.gif NA, bet cia tik mano nuomone. ax.gif
Buvom su vyru ir gyvai apziuret Akropolyje "Klaipedos sofos" baldu, bet nieko neissirinkom mellow.gif  Kaip jau anksciau rasiau, tada dar uzklydom i kita parduotuve(tik pavadinimo nepamenu blush2.gif ) ir ten pamatem tokiu baldu, kur ir Eliziejus siulo. Tik ten kainos buvo dideles... blink.gif

Be abejo, skonio reikalas drinks_cheers.gif Mes su vyru svaigom apie Texas komplekta, bet jis biski per dideliu gabaritu musu svetainei. Man dar labai patiko Toronto wub.gif
Siaip tai ka supratau po intensyviu paiesku, kad pradedi ieskoti nuo to, kas grazu, o baigi tuom, kas patogu ir dar biski grazu hihihi.gif. Labai daznai buna, kad paziuri - grazu, o atsisedi- baisiai nepatogu. Tokiu budu atmetem laaabai daug baldu. Jei patogu nugarai, tai uzpakaliui kieta , ir t.t. g.gif
M-o-n-i-q
QUOTE(Macarena @ 2008 03 07, 11:32)
Be abejo, skonio reikalas  drinks_cheers.gif Mes su vyru svaigom apie Texas komplekta, bet jis biski per dideliu gabaritu musu svetainei. Man dar labai patiko Toronto  wub.gif 
Siaip tai ka supratau po intensyviu paiesku, kad pradedi ieskoti nuo to, kas grazu, o baigi tuom, kas patogu ir dar biski grazu hihihi.gif. Labai daznai buna, kad paziuri - grazu, o atsisedi- baisiai nepatogu. Tokiu budu atmetem laaabai daug baldu. Jei patogu nugarai, tai uzpakaliui kieta , ir t.t.  g.gif
*

Ech... Ir mum tas pats gavosi... Vienus, kitus issirinkom, bet kai pradejom braizyt, kaip jie atrodys svetaineje, tai teko nemazai ka atmest... unsure.gif Ir tuos, kuriu labiausiai noretusi blink.gif
Macarena
QUOTE(M-o-n-i-q @ 2008 03 07, 14:17)
Ech... Ir mum tas pats gavosi... Vienus, kitus issirinkom, bet kai pradejom braizyt, kaip jie atrodys svetaineje, tai teko nemazai ka atmest...  unsure.gif Ir tuos, kuriu labiausiai noretusi  blink.gif
*

As labiausiai patikusiu baldu rasydavausi matmenis ir pagal masteli issikirpdavau is popieriaus, ir taip stumdydavom projekte rolleyes.gif
Fijora
As vel apie internetines parduotuves "Eliziejaus" baldus.

Siandien ilindau i ju internetini puslapi ir pamaciau, kad beveik visu baldu kaineles padidejo apie 30 procentu. Tik ant tu, kur uzrasas AKCIJA, kainos liko senosios.
Taigi, jeigu anksciau ju kainos labai gunde (jei 3-2 kaina nevirsijo 6 tukst. Lt, tai dabar iseina apie 10 tukst. Lt), tai dabar jos jau gan nemazos. Va, tau ir pigumas g.gif
Zodziu, stebuklu nebuna...
paiduke
Eliziejaus baldai pamatė didelį susidomėjimą ir pakėlė kainas verysad.gif SM kiekvienas pareklamavimas, pagyrimas ar papeikimas labai gerai veikia unsure.gif
Just me...
O man labai gražūs baldai "Vinotti" parduotuvėje. Jei nieko kito geresnio nerasiu, užsakinėsiu ten miegamojo komplektą smile.gif
Adela
QUOTE(paiduke @ 2008 03 12, 21:49)
Eliziejaus baldai pamatė didelį susidomėjimą ir pakėlė kainas verysad.gif SM kiekvienas pareklamavimas, pagyrimas ar papeikimas labai gerai veikia unsure.gif
*

g.gif as tai manau, kad cia buvo Eliziejaus iejimo i rinka kainos. Normalu, kad jos turejo pakilti, nes pigią dešrą šunys ėda biggrin.gif
Fijora
Taip, as jauciau, kad Eliziejus kels kainas. Bet labai jau smarkiai jas kilstelejo smile.gif Dabar jau ju kainos visai negundo, o dar kai negali apziureti "gyvai" ir pamatyt baldu padarymo kokybe, tai visai noras praeina ten pirkt...
Fijora
Kita savaite vaziuosim i Klaipeda. Norim apziureti odinius baldus svetainei, nes jau reikia kazka issirinkti.
Pirmiausia, zadame apziuret Juodojo alksnio kolekcija. Be to, gundo tai, kad jie dabar taiko nuolaida.
Gal klaipedietes rekomenduotu dar kokiu geru parduotuviu Klaipedoje, kur yra graziu odiniu baldeliu?
paiduke
aš tai laukiu baldų parodos Vilniuje litexpo jau po dviejų savaičių, gal ką rasim gražaus ir gal kokių nuolaidų gausim
Macarena
QUOTE(Fijora @ 2008 03 15, 13:44)
Kita savaite vaziuosim i Klaipeda. Norim apziureti odinius baldus svetainei, nes jau reikia kazka issirinkti.
Pirmiausia, zadame apziuret Juodojo alksnio kolekcija. Be to, gundo tai, kad jie dabar taiko nuolaida.
Gal klaipedietes rekomenduotu dar kokiu geru parduotuviu Klaipedoje, kur yra graziu odiniu baldeliu?
*

As ne klaipediete, bet patarciau Klaipedos sofas apziureti. Gal Klaipedoj tures visa asortimenta? g.gif
Fijora
Butinai apziuresim Klaipedos sofas smile.gif
balandele1
QUOTE(paiduke @ 2008 03 15, 15:20)
aš tai laukiu baldų parodos Vilniuje litexpo jau po dviejų savaičių, gal ką rasim gražaus ir gal kokių nuolaidų gausim
*

As taip pat laukiu parodos, nes tik per jas galima issimusti geresnes nuolaidas mirksiukas.gif drinks_cheers.gif Visai patiko SOFTIMUS produkcija g.gif
Fijora
Man irgi grazus SOFTIMUS odiniai baldai - apziurejau juos internetiniame puslapyje. Bet jauciu, kad ir kainos ju kosmines.
Macarena
QUOTE(Fijora @ 2008 03 17, 18:45)
Man irgi grazus SOFTIMUS odiniai baldai - apziurejau juos internetiniame puslapyje. Bet jauciu, kad ir kainos ju kosmines.
*

Aha, Softimus grazus baldai. Kaune ju yra Artis centre, kainos tikrai nemazos. g.gif
*Kristi*
Siulau apziureti Nemuno baldu salono bei Minijos baldu parduotuves smile.gif , gausus asortimentas, manau tikrai pasizvalgius gali rasti, o jei nea tai bent ideju pasisemti, kazko panasaus ieskoti wink.gif
Fijora
Kazkaip nieko neprisimenu apie Nemuno baldus, nors gan atidziai seku si foruma. Ka galite pasakyt apie ju baldelius? Ar kas nors turit?
paiduke
QUOTE(Fijora @ 2008 03 17, 18:45)
*

softimus lietuvoj gaminami,buvau jų salone, klausiau kiek kainuoja, tai sakė kampas(pvz Aero kvadrat) apie 11500, o tie itališki Max divani ir Incanto panašaus stiliaus pora tūkstančių brangiau
Mavija
na ka rinkomes ir ieskojome odinius baldus mes labai ilgai. is sios temos suzinojau apie Eliziejaus baldus, ka tik buvo zmones is sios imones, visu pirma papirko maloniu aptarnavimo, spalvu palete yra labai didele bigsmile.gif issirinkom ir uzsakem sau sofa biggrin.gif dabar lauksim biggrin.gif
Brunetike
QUOTE(Fijora @ 2008 03 18, 02:03)
Kazkaip nieko neprisimenu apie Nemuno baldus, nors gan atidziai seku si foruma. Ka galite pasakyt apie ju baldelius? Ar kas nors turit?
*

kaip odiniai tai nzn bet...
Uosviai turi nusipirke kampa is Nemuno baldu ant kurio ir patys miega jau 2 metai tai issilaikes tikrai puikiai ko negaleciau pasakyti apie musu kampa pirkta Gintaro balduose ( issisedejo per nepilnus metus) kur ji reikes deti kai kelsimes i nama neisivaizduoju doh.gif
Fijora
QUOTE(Mavija @ 2008 03 18, 21:24)
na ka rinkomes ir ieskojome odinius baldus mes labai ilgai. is sios temos suzinojau apie Eliziejaus baldus, ka tik buvo zmones is sios imones, visu pirma papirko maloniu aptarnavimo, spalvu palete yra labai didele bigsmile.gif issirinkom ir uzsakem sau sofa  biggrin.gif dabar lauksim  biggrin.gif
*

Na, Jus drasus zmones. As bijau pirkti baldus, pasiziurejus tik i paveiksleli. O dar gyvenu ,itam Lietuvos kraste. Tiesiogiai man su jais nera galimybiu susitikt.
Mavija
QUOTE(Fijora @ 2008 03 19, 00:13)
Na, Jus drasus zmones. As bijau pirkti baldus, pasiziurejus tik i paveiksleli. O dar gyvenu ,itam Lietuvos kraste. Tiesiogiai man su jais nera galimybiu susitikt.
*

sutinku, kad mes rizikuojam doh.gif bet jau labai patriko sis modeliukas, zmones pasirode patikimais, ir odas paziurejau, tikrai pakankamai gera ju kokybe...nors as apie tai mazai, ka suprantu... as save raminu, kad kaina nelebai didele, kokia sofa bebutu, kazkiek patarnaus smile.gif
balandele1
QUOTE(Mavija @ 2008 03 19, 08:57)
sutinku, kad mes rizikuojam  doh.gif  bet jau labai patriko sis modeliukas, zmones pasirode patikimais, ir odas paziurejau, tikrai pakankamai gera ju kokybe...nors as apie tai mazai, ka suprantu... as save raminu, kad kaina nelebai didele, kokia sofa bebutu, kazkiek patarnaus  smile.gif
*

Mes jau taip pat issirinkome minkstaji dali is ten. O internete viskas parodyta ka jie turi, gal dar katalogiuku kokiu jums parode ? Per kiek laiko gausite jau savo sofa ?
Mavija
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 19, 22:40)
Mes jau taip pat issirinkome minkstaji dali is ten. O internete viskas parodyta ka jie turi, gal dar katalogiuku kokiu jums parode ? Per kiek laiko gausite jau savo sofa ?
*

ne, katalogu jokiu nerode, bet mes ir neprasem, nes buvo issirinke...bet spalvu paletet internete tikrai nevisa... smile.gif gauti turim per 3 men. man vienas dalykas tik nepatiko, kad su jais neturim jokios sutarties, internetu jie prieme uzsakyma, atsiunte saskaita isankstiniam apmokejimui ir viskas...sako, kad niekam niekada tu sutarciu, ar uzsakymo patvirtinimu nereikejo, as viena tokia prasanti doh.gif na, tenka pasitiketi doh.gif
Macarena
QUOTE(Fijora @ 2008 03 19, 00:13)
Na, Jus drasus zmones. As bijau pirkti baldus, pasiziurejus tik i paveiksleli.
*

As irgi nepirkciau, nes nera galimybes isbandyti baldo, pasedeti ant jo, isciupineti g.gif Kiek per 2 savaites isbandem tu baldu, tai viena aisku, kad kas grazu paziureti, dar nereiskia, kad bus minskta ir patogu. O juolab kad odiniai baldai ne kapeikas kainuoja g.gif
Bet cia kaip kam patogu. ax.gif
Fijora
Vakar buvom Klaipedoj ir apvaiksciojom daugybe salonu. Vis delto issirinkom Juodojo alksnio 3-2 odines sofas HARMONY, tokios vos i gelsvuma spalvos.
Is pradziu ir as buvau susizavejusi Eliziejaus kolekcija. Taciau dabar drasiai galiu visoms pasakyt: nesamone baldus pirkt is paveikslelio. Pavyzdziui, ir Juodojo alksnio kolekcija internete as buvau tukstanti kartu ziurejusi. Taciau, kai pamaciau ju baldus realiai (tarp kitko, labai grazi ekspozicija), tie, kurie patiko kataloge, visiskai nesudomino. Ir, zinoma, nuomone dar karta keitesi, kai ant patikusio dizaino baldu pasedejom - nugalejo baldu patogumas, minkstumas. Ir tik trecioj vietoj ju dizainas.
Tai va. Pirkt baldus is paveikslelio, manau, didele rizika.
Mavija
tai prisipazinkit, kas jau i Elizieju skambino? g.gif
balandele1
QUOTE(Macarena @ 2008 03 20, 09:06)
As irgi nepirkciau, nes nera galimybes isbandyti baldo, pasedeti ant jo, isciupineti  g.gif Kiek per 2 savaites isbandem tu baldu, tai viena aisku, kad kas grazu paziureti, dar nereiskia, kad bus minskta ir patogu. O juolab kad odiniai baldai ne kapeikas kainuoja  g.gif
Bet cia kaip kam patogu.  ax.gif
*

Va va... kazkaip itartina, as is tokiu, kuri nepasitiki niekuom schmoll.gif . Tai nors kazkoki popieriuka turite apie sandoriu ar panasiai ? Gal mes palauksime kol jus gausite preke biggrin.gif , tada mes uzsakysime, jei viskas ok . Nors kita savaite su jais taip pat susitinkame. Kainos tikrai vilioja, galima surizikuoti pirkti ir "nepaciupinejus" , mes nusiziurejome ruda odini kampa rolleyes.gif O pinigelius pervedete i imones saskaita ar i kokio fiz. asmens ?
VAIDAMA
QUOTE(Brunetike @ 2008 03 18, 23:17)
kaip odiniai tai nzn bet...
Uosviai turi nusipirke kampa is Nemuno baldu ant kurio ir patys miega jau 2 metai tai issilaikes tikrai puikiai ko negaleciau pasakyti apie musu kampa pirkta Gintaro balduose ( issisedejo per nepilnus  metus) kur ji reikes deti kai kelsimes i nama neisivaizduoju  doh.gif
*

pas mus tas pats su kampu is Gintaro doh.gif
Kuculis
QUOTE(Fijora @ 2008 03 20, 11:09)
Vakar buvom Klaipedoj ir apvaiksciojom daugybe salonu. Vis delto issirinkom Juodojo alksnio 3-2 odines sofas HARMONY, tokios vos i gelsvuma spalvos.
Is pradziu ir as buvau susizavejusi Eliziejaus kolekcija. Taciau dabar drasiai galiu visoms pasakyt: nesamone baldus pirkt is paveikslelio. Pavyzdziui, ir Juodojo alksnio kolekcija internete as buvau tukstanti kartu ziurejusi. Taciau, kai pamaciau ju baldus realiai (tarp kitko, labai grazi ekspozicija), tie, kurie patiko kataloge, visiskai nesudomino. Ir, zinoma, nuomone dar karta keitesi, kai ant patikusio dizaino baldu pasedejom - nugalejo baldu patogumas, minkstumas. Ir tik trecioj vietoj ju dizainas.
Tai va. Pirkt baldus is paveikslelio, manau, didele rizika.
*

Visiskai sutinku su Fijora drinks_cheers.gif .Lygiai taip pat ilgaaaai rinkomes modelius,daugybe lietuvisku ( ir ne tik) tinklapiu apziurejom,o uzsisakem galu gale tai,ka internete "nurase" buvom-gyvai viskas visiskai kitaip atrode.
Siandien "Juodasis alksinis" jau pristate sofa - negalim atsidziaugt thumbup.gif .Viskas laiku ,aptarnavimas thumbup.gif ,prikibti kolkas tikrai nera prie ko,ziuresim,kaip tarnaus. wub.gif
nothing sweet
čia tai tikrai tiesa - vienaip paveikslėlyje, kitaip real. man taip su softimus baldais buvo - internete išsirinkau ir svaigau, real - praėjau pro tuos baldelius taip ir nesupratusi - kas ten tokio gražaus man buvę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SVETA K.
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 03 26, 21:37)
pas mus tas pats su kampu is Gintaro doh.gif
*

Cia biski ne i tema,ne apie odinius baldus blush2.gif ,bet turejau labai dideliu problemu su Gintaro baldais,pirkom dukrai tachta,tai kokybe siaubas doh.gif isreikalavom pinigus grazinti su kokybes inspekcijos pagalba. verysad.gif
isdykusS
Mes turim irgi odinius baldus apie 2 metus. Jie vos vos gelsvos spalvos. Noriu paklausti turinciuju, kaip priziurite oda, kokias priemones naudojat?
nuobodžiaujanti
Norėčiau paklaust ar realiai kas nors jau naudojatės Eliziejaus odoniais baldais. Daug apie juos rašoma, bet nesupratau gal jie nesenai atsirado, kad nerandu konkrečių atsiliepimų. Kieno jie gamybos?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.