Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: odiniai baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Irmia
QUOTE(norma @ 2008 02 03, 18:50)
Oi, mergaites, vakar uzsisakiau baldus ,,Juodam alksny" ..... Rinkomes is katalogo, o dar vakar gyvai apziurejau. Nors labiau man patinka minimalistiniai kampuoti, bet ..... rinkomes patogius, vis delto daugiausiai praleisim laiko svetainej, norejosi patogumo, minkstumo.
Stai jie  blush2.gif ivertinkite, tik bus ne dalimis, o kampas, ir ne juodas, o sviesus, toks dramblio kaulo spalvos:

http://www.juodasisalksnis.lt/pub_full_langs/ritz.htm   
(RITZ)

Sumokejau dali pinigeliu ir grizus masciau masciau, ar jie man jau taip labai patiko ...  blink.gif  tiek, kad is kampu daugiau nebuvo ka rinktis.
Siaip tas kampas fainas, bet nerima kelia tos pagalveles, kur sedima dalis .... tiek daug tarpeliu, kad nezinau .... kaip reikes ten viska isvalyt  doh.gif

Galbut turite kas panasius baldziukus? Gal galite mane nuramint ...  blush2.gif
*

Issirinkot tikrai laaaaabai grazu kampa wub.gif nors ir man patinka minimalinstinis stilius, bet sis taip pat labai grazus wub.gif console.gif
gili_upė
QUOTE(Irmia @ 2008 02 26, 11:25)
Issirinkot tikrai laaaaabai grazu kampa  wub.gif  nors ir man patinka minimalinstinis stilius, bet sis taip pat labai grazus  wub.gif  console.gif
*

o kokios mazdaug tokiu baldu kainos g.gif?
just mamukass
o ka manote apie eko oda?
Akropolina
Sofos sėdimos dalies odoje atsirado mažas įpjovimas - gal 4 mm.
Kaip jį suklijuoti? Ar geriau palikti ramybeje...
Fijora
[quote=Zuwytes,2007 12 29, 20:11]
Sveikos,

Ar kam nors teko susidurti su internetine baldų parduotuve "Eliziejus" ?

Ten tokių fainų baldų odinių radom, bet net nėra kur jų pažiūrėti, kainos irgi geros, bet visai neaišku ką pamatysi gavęs doh.gif

Tai gal kas pirko ar kam teko girdėti atsiliepimų? g.gif

Man irgi labai patiko sios internetines parduotuves baldai (kainos dar labiau patiko). Didelis privalumas, kad pristatymas nemokomas, nes gyvenam Lietuvos pakrasty smile.gif

Gal kas nors uzsisaket sioje internetineje parduotuveje? Butinai parasykit.
snace
QUOTE(namiseda @ 2008 01 11, 17:13)
Neužpyk,bet man juokingai atrodo toks perdėtas rūpestis tuo,kad išsiteps baldai blink.gif Aš nelakstau iš paskos vaikų ir neatiminėju iš jų pieštukų ar neplaunu rankų po kiekvieno pavalgymo schmoll.gif Jeigu taip reiktų daryti,tai tikrai stogas nuvažiuotų doh.gif O remontą ir mes darėm prieš du metus,sienas šviesiai išsidažėm,baldus šviesius susipirkom... tongue.gif Paaugs vaikai,perdažysim,atnaujinsim,anokia čia tragedija lotuliukas.gif Man ir dabar gražiai gyventi norisi,ne tik kai vaikai užaugs,bet tai nereiškia,kad tai turi atsiliepti tėvų nervams... mirksiukas.gif
*

Pritariu, pas mane ir odiniai baldai, namie kate ir dar du vaikai mazi, kurie eina tepa itr tt..., o dar ir katyte karts nuo karto juos pagrazina sad.gif , bet kita vertus jei jie butu ne odiniai, o gobelenas, tai senai matyt butu reikeja juos ismest, nes kogero butu deme ant demes, o kai odiniai, tai labai super, perbrauki dregnu skudureliu ir vel svaru ir grazu smile.gif
norma
QUOTE(Jūržolė @ 2008 02 20, 22:47)
Mes planuojan taip pat iš Juodojo alksnio užsisakyti, pranešk kaip nešiojasi, kai jau turėsi ir būsi pasėdėjusi rolleyes.gif
*

Musu draugai turi visai baltus is Juodojo alksnio, ir mazas vaikutis namie. Drauge neatsidziaugia, kaip gerai jie valosi (demes ir t.t.).
Pas mus baldziukai pagal sutarti turetu atkeliaut balandzio 04 d. - butinai pranesiu pirmuosius ispudzius.
Pas mumi suniukas toooks nemaziukas yra ax.gif jis labai megsta ant lovu gulet, tai del jo labiausiai ir bijau ... Kad nepadraskytu ir t.t. Na, ji leisiu gulet, kai pati busiu svetainej, o siaip reikes diena duris uzdaryt ...
Praktiskai del suns ir apsisprendem odinius baldus pirkt, nes tie gobeleniniai pas mus ... doh.gif neimanoma atsisest - rubai iskart plaukais apkimba ... nors atrodo, ir issiurbi, ir isvalai g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 02 26, 14:11)
o kokios mazdaug tokiu baldu kainos g.gif?
*

Kaina priklauso nuo baldu dydzio ir spalvos.

Musu konkreciai bus kampas (3 ir 4 sedimu daliu, na viso 7), oda dramblio kaulo spalvos- tokia murzina thumbup.gif , tai musu baldu kaina - 9800Lt blush2.gif
AMELY
[ kai odiniai, tai labai super, perbrauki dregnu skudureliu ir vel svaru ir grazu smile.gif
*

[/quote]
Pritariu....oi kaip baisiai atrodė mano gobeleniniai baldai, kai augo vaikai. Todėl dabar apie kitokius baldus net nebegalvoju tik natūrali oda..
adėlė
Dėl tarpų balduose valymo nėra didelių problemų pas mane labai panašus variantas , tai aš naudoju drėgnas servėtėles baldams jos ir minkština ir blizgesį suduoda ir labai lengvai prašluostau visus tarpus biggrin.gif
steponavičienė
Patarkit, kas gali būti (baldus pirkau atvežtus iš Vokietijos gruodžio pradžioje) jei ant baldų atsiranda panašiai kaip raukšlelės o paskui skyla ir pradeda luptis, vyras man aiškina kad taip yra specialiai apdorota oda. g.gif Tik man jau nebeaišku kuo gi ji gali būti apipurkšta ar apdorota. blush2.gif
norma
QUOTE(steponavičienė @ 2008 02 27, 15:18)
Patarkit, kas gali būti (baldus pirkau atvežtus iš Vokietijos gruodžio pradžioje) jei ant baldų atsiranda panašiai kaip raukšlelės o paskui skyla ir pradeda luptis, vyras man aiškina kad taip yra specialiai apdorota oda.  g.gif Tik man jau nebeaišku kuo gi ji gali būti apipurkšta ar apdorota. blush2.gif
*

Kartais ne seni tie baldai? Man Juodam alksny aiskino, kad jei per stora oda, ji kieta ir greiciau trukineja, nei kaip daugelis mano, kad kuo storesne, tuo geriau ...
Hal pabandykit juos minkstinti, yra visokiu priemoniu . mirksiukas.gif ne reklamuoju, bet paciam Juodam alksny, maciau zmones perka masiskai spec. odiniams baldams skirtas priemones. Pati irgi tik ten pirksiu thumbup.gif
steponavičienė
Baldai tai tikrai nauji. ax.gif Bet vakar grįžau iš darbo ir vos nenualpau ogi mano vyrelis sėdi ir lupa nuo sofos kažkokią plėvelę g.gif . naudoju aš ir purškiamą priemonę baldams ir servėtėles su vašku skirtas baldams tik greičiausiai kažkoks tai brokas papuolė kadangi viena sėdima vieta tokia tėra doh.gif
norma
QUOTE(steponavičienė @ 2008 02 28, 11:12)
Baldai tai tikrai nauji.  ax.gif Bet vakar grįžau iš darbo ir vos nenualpau ogi mano  vyrelis sėdi ir lupa  nuo sofos kažkokią plėvelę  g.gif  . naudoju aš ir purškiamą priemonę baldams ir servėtėles su vašku skirtas baldams tik greičiausiai kažkoks tai brokas papuolė kadangi viena sėdima vieta tokia tėra doh.gif
*

O siaubas ..... o brangiai uz juo mokejot??? Kokia idomu ten plevele? O naturalios odos baldai?
Fijora
Vis laukiu atsiliepimu apie internetine baldu parduotuve "Eliziejus"...
Gal kas nors ten bande pirkt baldus?
M-o-n-i-q
QUOTE(Fijora @ 2008 02 28, 13:10)
Vis laukiu atsiliepimu apie internetine baldu parduotuve "Eliziejus"...
Gal kas nors ten bande pirkt baldus?
*

Sveikute.
Mes su vyru nusiziurejom baldus kaip tik is ten. Mum net odos pavyzdzius buvo aveze i darba apziuret. Bet nusprendem palaukti, nes norejosi "gyvai" matyt baldus. Mums maloniai pasiule atvykti apie balandzio viduri, nes tada jau tures baldus ir ekspozicijoj. smile.gif Beje, kadangi tokius baldus netycia aptikom Akropoly (ten kur ivairus baldu salonai antrame aukste isikure), tai nuodugniau juos apziurejom. Pasirode tikrai thumbup.gif , tik kad ten kaina buvo ojojoj... blink.gif Todel labai laukiam baladzio menesio, kada galesim nuvykt i Elizieju, nes ten perpus pigiau ax.gif
steponavičienė
QUOTE(norma @ 2008 02 28, 12:19)
O siaubas ..... o brangiai uz juo mokejot??? Kokia idomu ten plevele? O naturalios odos baldai?
*

Mokėjom 7800lt verysad.gif baldai tai tikrai oda, o plėvelė tos pačios spalvos kaip baldai ( dramblio kaulo spalva) kai nusilupa lieka truputį šviesesnė spalva ir oda minkštesnė g.gif
Fijora

Sveikute.
Mes su vyru nusiziurejom baldus kaip tik is ten. Mum net odos pavyzdzius buvo aveze i darba apziuret. Bet nusprendem palaukti, nes norejosi "gyvai" matyt baldus. Mums maloniai pasiule atvykti apie balandzio viduri, nes tada jau tures baldus ir ekspozicijoj. smile.gif Beje, kadangi tokius baldus netycia aptikom Akropoly (ten kur ivairus baldu salonai antrame aukste isikure), tai nuodugniau juos apziurejom. Pasirode tikrai thumbup.gif , tik kad ten kaina buvo ojojoj... blink.gif Todel labai laukiam baladzio menesio, kada galesim nuvykt i Elizieju, nes ten perpus pigiau

Kiek suprantu, Eliziejaus salonas bus Vilniuje. Tad mums tolokai smile.gif
O kaip jums pavyko su jais susisiekt, net odos pavyzdzius pamatyt?

Ir dar. Kazin, ar atsidarius salonui, nesoktels baldu kaina? Nes dabar butent ir gundo grazumo ir kainos santykis.
Zinoma, labai rizikinga uzsisakinet baldus is paveikslelio, gyvai ju nemacius. Ir bendraut tik internetu su pardavejais. Yra didele baime buti paprasciausiai apmulkintiems schmoll.gif
Raganėlė
QUOTE(steponavičienė @ 2008 02 28, 16:59)
Mokėjom 7800lt verysad.gif baldai tai tikrai oda, o plėvelė tos pačios spalvos kaip baldai ( dramblio kaulo spalva) kai nusilupa lieka truputį šviesesnė spalva ir oda minkštesnė g.gif
*

o tai garantinio neturit?
kreipkites i pardaveja ir keiskit
M-o-n-i-q
QUOTE(Fijora @ 2008 02 29, 02:58)
Sveikute.
Mes su vyru nusiziurejom baldus kaip tik is ten. Mum net odos pavyzdzius buvo aveze i darba apziuret. Bet nusprendem palaukti, nes norejosi "gyvai" matyt baldus. Mums maloniai pasiule atvykti apie balandzio viduri, nes tada jau tures baldus ir ekspozicijoj. smile.gif Beje, kadangi tokius baldus netycia aptikom Akropoly (ten kur ivairus baldu salonai antrame aukste isikure), tai nuodugniau juos apziurejom. Pasirode tikrai thumbup.gif , tik kad ten kaina buvo ojojoj... blink.gif Todel labai laukiam baladzio menesio, kada galesim nuvykt i Elizieju, nes ten perpus pigiau
Kiek suprantu, Eliziejaus salonas bus Vilniuje.  Tad mums tolokai  smile.gif
O kaip jums pavyko su jais susisiekt, net odos pavyzdzius pamatyt?

Ir dar. Kazin, ar atsidarius salonui, nesoktels baldu kaina? Nes dabar butent ir gundo grazumo ir kainos santykis.
Zinoma, labai rizikinga uzsisakinet baldus is paveikslelio, gyvai ju nemacius. Ir  bendraut tik internetu su pardavejais. Yra didele baime buti paprasciausiai apmulkintiems  schmoll.gif
*

TAip. Salonas Vilniuje bus. Ten ju internetiniam puslapy "D.U.K" skilti atsidarius yra rekvizitai, tai tuo nurodytu adresu ir bus ju salonas. O tame paciame puslapyje yra ir ju kontaktinis telefono nr., tai as pasiskambinau jiem ir jie pasiule apziuret odos pavyzdzius. Beje, ir naujos kolekcijos baldu pavyzdzius atsiunte, kuriu dar nera ju puslapy. mirksiukas.gif
NA, zmones tikrai malonus pasirode. Tikiuosi, kad kainu neuzkels, kai baldai bus jau ekspozicijoj ir kai juos galima bus "gyvai" apziuret.
rolleyes.gif unsure.gif
Fijora
Aciu uz atsakyma. Bandysiu paskambint nurodytu telefonu.

Tik va, niekaip neapsisprendziu: pirkti odini kampa ar 3-e ir 2-e sofas bei statyt jas kampu. Svetaine musu standartiniame bute - 18 kv.m. Man ir toks , ir toks variantas patinka.
O ka jus manote, merginos? Kas uz kampa, o kas uz sofas?
Raganėlė
QUOTE(Fijora @ 2008 02 29, 15:58)

Tik va, niekaip neapsisprendziu: pirkti odini kampa ar 3-e ir 2-e sofas bei statyt jas kampu. Svetaine  musu standartiniame bute - 18 kv.m. Man ir toks , ir toks variantas patinka.
*

as i maza kvadratura imciau tik kampa, jei dar kokia "sekcija" statysis ar kompui stalas vaiksciot reiks sonu
pati turejau ir dziaugiaus kad ekonomiskiau, jei reikdavo (esant daugiau sveciu)kedes pasistatydavom papildomai

o dabar i 40 m2 pirkom tik 3-2 vienviecio net neemem nes griozdas tik papildomas
Fijora
As sekcija statysiu tik minimalia - kelias spinteles. Tad ir galvoju, kad iseina tas pats: tiek kampas, tiek ir 3-e bei 2--e sofos kampu sustatytos. Tik va, kas graziau?
Zinoma, kalba eina tik apie modernesni dizaina. Nes klasikinio stiliaus baldai nelabai tinka mazom erdvem.
skarinka
Man prie abieju variantu noretusi dar fotelio ar pufo. Vaizdas daugiau uzbaigtas atrodo. Abu variantai geri. Na kampas tikrai ne taip kambari apsunkina. Pas mus 3+1+1. Tai vietos uzima.
tabletka
Is pradziu ir mes galvojom pirkti kampa, bet dabar nusprendem pirkti 3+2 komplektuka ax.gif Statysim ji kampu, o i tarpa kampe statysim didele gele ar staliuka rolleyes.gif Esu numaciusi pora pastatymo variantu, tai paskui bus galima perstatyti, kai pabos happy.gif mirksiukas.gif
pariso
QUOTE(Fijora @ 2008 02 29, 15:58)

Tik va, niekaip neapsisprendziu: pirkti odini kampa ar 3-e ir 2-e sofas bei statyt jas kampu. Svetaine  musu standartiniame bute - 18 kv.m. Man ir toks , ir toks variantas patinka.
*

Papildyta:
Sveiki, visi. Klausi patarimo?Sunku patart, nes yra labai daug nuomoniu.Jei rimtai, tai pabandyk isivaizduoti savo kambari ir kur statysi. 3+2 privalumas tas, kad tu turesi neuzpildyta pati kampa, kur galesi duot laisve savo fantazijai( vaza, dekoras...). 3+2 atrodo lengviau, nors uzima truputi daugiau vietos, Beje , kai ziuri filmus ar pati lankeisi uzsienyje, ar daug kur matei namuose kampa? Dazniausiai jie buna graziai isreklamuoti tik kataloge.
P.s.atvirai, tai dirbu baldu salone ir noriu tiesiog pasidalint savo patirtim. biggrin.gif
Fijora
Daug metu as ir pati buvau nusistaciusi pries kampus. Taciau , kai keli pazistami juos nusipirko, akys apsiprato ir visai nieko atrodo. Anksciau man kampai primindavo ofisini varianta, arba kokio viesbucio , kavines interjera.
Vietos atzvilgiu, kampas tikrai uzimtu maziau vietos.
Niekaip neprisiruosiu paimti centimetra ir issimatuoti apytikriai, tada butu aiskesnis vaizdelis.
Tiesa, jei dar kas domites "Eliziejaus" odiniais baldais, tai as su jais susisiekiau. Pazadejo kita savaite atsiust naujus baldu pavyzdzius.
pariso
As ne pries kampus, tik 3+2 plius dar galima pufa, tai tiesiog tokia komplektacija yra funkcionalesne tiek sedejimo atzvilgiu, tiek tvarkant kambari(pastumti).Aisku, gaunasi brangiau nei kampas, ziurint kiek gali tam reikalui pinigeliu skirt.Be to, ar i pati kampa atsises kas nors?Ant 3+2+pufas telpa maziausiai 6 zmones, o ant kampo?Ir dar pabaigai, kampas dazniausiai turi mazesne miegama dali( nes atlosai pusti buna)
tai tiek. bigsmile.gif
mamutas
Turiu kampa, bet dabar del to gailiuosiu. Isties daug graziau atrodo paprasta sofkute, nekampine, ir daug praktiskiau. Namie vis ziuriu i savo kampa ir mastau: vat taip nupjovus jo dali kokia faina butu sofkute. Ech, bet jau po laiko...
M-o-n-i-q
QUOTE(Fijora @ 2008 03 01, 14:56)
Daug metu as ir pati buvau nusistaciusi pries kampus. Taciau , kai keli pazistami juos nusipirko, akys apsiprato ir visai nieko atrodo. Anksciau man kampai primindavo ofisini varianta, arba kokio viesbucio , kavines interjera.
Vietos atzvilgiu, kampas tikrai uzimtu maziau vietos.
Niekaip neprisiruosiu paimti centimetra ir issimatuoti apytikriai, tada butu aiskesnis vaizdelis.
Tiesa, jei dar kas domites "Eliziejaus" odiniais baldais, tai as su jais susisiekiau. Pazadejo kita savaite atsiust naujus baldu pavyzdzius.
*

Man Eliziejus jau atsiuntes pavyzdzius naujos kolekcijos. smile.gif GAleciau idet, bet esu naujoke dar cia, tai, kiek zn, dar negaliu idet, kol neparasiau tam tikra zinuciu skaiciu... unsure.gif Jei kam bus idomu, tai nebent asmeniskai tada galeciau atsiust wink.gif
skarinka
QUOTE(pariso @ 2008 03 01, 14:49)
As ne pries kampus, tik 3+2 plius dar galima pufa, tai tiesiog tokia komplektacija yra funkcionalesne tiek sedejimo atzvilgiu, tiek tvarkant kambari(pastumti).Aisku, gaunasi brangiau nei kampas, ziurint kiek gali tam reikalui pinigeliu skirt.Be to, ar i pati kampa atsises kas nors?Ant 3+2+pufas telpa maziausiai 6 zmones, o ant kampo?Ir dar pabaigai, kampas dazniausiai turi mazesne miegama dali( nes atlosai pusti buna)
tai tiek. bigsmile.gif
*

Del sedejimo, tai pritariu. Kazkaip kartais norisi ir atskirai pasedeti ziurint telika. O ne "visiems" susigrusti. Ir del to tuscio kampo isnaudojimo tikrai tiesa. Nors apie kampa nieko blogo negalu pasakyti. Labai graziu kampu yra.
Fijora
QUOTE(M-o-n-i-q @ 2008 03 01, 23:39)
Man Eliziejus jau atsiuntes pavyzdzius naujos kolekcijos. smile.gif GAleciau idet, bet esu naujoke dar cia, tai, kiek zn, dar negaliu idet, kol neparasiau tam tikra zinuciu skaiciu...  unsure.gif Jei kam bus idomu, tai nebent asmeniskai tada galeciau atsiust wink.gif
*

Man labai norisi greiciau pamatyt tuos naujus Eliziejaus baldu pavyzdzius. Gal galit atsiust i e.pasta?
fijora@roventa.lt
Buciau dekinga.
Macarena
Gal kuri turit CALIA firmos odinius baldus? 4u.gif g.gif Kaip kokybe? Ar patenkintos? Uzsisakem komplektuka, ir dar tokio modelio, kad net internete nerandu paveiksliuko biggrin.gif
pariso
QUOTE(Macarena @ 2008 03 02, 13:26)
Gal kuri turit CALIA firmos odinius baldus?  4u.gif  g.gif Kaip kokybe? Ar patenkintos?  Uzsisakem komplektuka, ir dar tokio modelio, kad net internete nerandu paveiksliuko  biggrin.gif
*

Itariu, gali but rami. Jau vien vardas daug ka sako...
M-o-n-i-q
QUOTE(Fijora @ 2008 03 02, 13:17)
Man labai norisi greiciau pamatyt tuos naujus Eliziejaus baldu pavyzdzius. Gal galit atsiust i e.pasta?
fijora@roventa.lt
Buciau dekinga.
*

Issiunciau nuotraukytes mirksiukas.gif Praneskit, jei jum dar ir kitu atsius rolleyes.gif
Fijora
Aciu. Butinai pranesiu. O Jus ka nors jau nusiziurejot is Eliziejaus baldu?
M-o-n-i-q
QUOTE(Fijora @ 2008 03 02, 21:46)
Aciu. Butinai pranesiu. O Jus ka nors jau nusiziurejot is Eliziejaus baldu?
*

Tep. Krito i aki pora komplektuku ax.gif vienas is naujos kolekcijos, o kitas is senos. Tik dabar pavadinimo nepamenu tikslaus, o darbe to psl. neatidaro... unsure.gif Kadangi norim pirkti su miegamu mechanizmu, tai pora variantu is karto atkrito, nes juose ju nemontuoja... verysad.gif Beje, dar pliusas, kad nereikia papildomai moketi uz tai, kad padarytu patalynes deze! smile.gif Na, tikiuosi, kad ir del sito nepersigalvos ir nepakels kainos, kai baldukai pasirodys musu rinkoj smile.gif
O ar pati jau ka nusiziurejai? rolleyes.gif
Fijora
Man pakolkas labiausiai patinka "Euphoria". Labai graziai atrodo ta balta spalva, bet bijau, kad labai nepraktiska. Bandyciau dramblio spalvos varianta. Tai cia butu 3-2 sofos. O jei is kampu, tai 'Louisa". Dar vis neapsisprendziu - kampas ar 3-2 sofos smile.gif
Man irgi noretusi miegamo mechanizmo su patalynes deze. Idomu, i katruos variantus juos deda?
Dar is kampu man grazus "Davide". Ir spalva tokia, kokios noreciau.
pariso
QUOTE(Fijora @ 2008 03 03, 22:09)
Man pakolkas labiausiai patinka "Euphoria". Labai graziai atrodo ta balta spalva, bet bijau, kad labai nepraktiska. Bandyciau dramblio spalvos varianta. Tai cia butu 3-2 sofos. O jei is kampu, tai 'Louisa". Dar vis neapsisprendziu - kampas ar 3-2 sofos smile.gif
Man irgi noretusi miegamo mechanizmo su patalynes deze. Idomu, i katruos variantus juos deda?
*

Jei nori su miegamu mechanizmu, tai turek omenyje, kad i odinius baldus dazniausiai dedami "belgiski" mechanizmai( issilanksto kaip "raskladuske"). Jie nera skirti kasdien miegoti ir nera patalynes dezes.
Fijora
Mes tikrai patys nemiegosim ant svetaines baldu. Tam turime miegamaji. Taciau metuose 5-6 kartus turime sveciu, kuriuos reikia kazkur paguldyt. Tad miegamas mechanizmas butu neprosali. Taciau jei kazkoks baldu komplektas labai patiks, o ji nesides tas mechanizmas, tai nieko baisaus. Sveciams galime pripust ir ciuzini smile.gif
pariso
QUOTE(Fijora @ 2008 03 04, 11:38)
Mes tikrai patys nemiegosim ant svetaines baldu. Tam turime miegamaji. Taciau metuose 5-6 kartus turime sveciu, kuriuos reikia kazkur paguldyt. Tad miegamas mechanizmas butu neprosali. Taciau jei kazkoks baldu komplektas labai patiks, o ji nesides tas mechanizmas, tai nieko baisaus. Sveciams galime pripust ir ciuzini  smile.gif
*

Va, labai teisingas poziuris del sveciu! Kad taip daugelis galvotu...dar vienas dalykas: jei yra miegama vieta, nuo to nukencia sedejimo patogumas. Nera tokiu baldu : pigiai, patogiai,daug funkciju viename balde!
Macarena
QUOTE(Fijora @ 2008 03 04, 10:38)
Mes tikrai patys nemiegosim ant svetaines baldu. Tam turime miegamaji. Taciau metuose 5-6 kartus turime sveciu, kuriuos reikia kazkur paguldyt. Tad miegamas mechanizmas butu neprosali. Taciau jei kazkoks baldu komplektas labai patiks, o ji nesides tas mechanizmas, tai nieko baisaus. Sveciams galime pripust ir ciuzini  smile.gif
*

Mano vyras irgi buvo uzsiskiedes kampo su miegamu mechanizmu. Nors as aiskinau jam, kad pas mus taip daznai zmones nelieka nakvoit, o plius tam turim dideli pripuciama ciuzini. Tai kam primoketi uz tai, ko nelabai reikia? g.gif

Galu gale nusipirkom tai, i ka is pradziu net neziuredavom lotuliukas.gif Siaip metus laiko i "Renlena" vaiksciojom vis paziureti i viena "Magres baldu " komplektuka, ir visiems sakem, kad svetainei baldiai isrinkti, tik reikia uzsisakyti. O kai jau pribrendo metas uzsisakyti, pradejom dar kitur ziureti, ziurejom ziurejom, bandem, sedinejom, nuomones keitesi ..nuo iki..., ir visai netycia per pora minuciu apsisprendem imti Calia komplektuka. biggrin.gif Itakos sprendimui padare ir tai, kad visi padori mums tinkanti spalva kaip tik atkeliauja i LT, ir bus iki Velyku. g.gif

Uztat cia atejusi ir klausinejau apie tuos Calia baldus, nes nieko nezinojau apie juos. blush2.gif
Fijora
Paziurejau internete Calia baldu nedidele kolekcija Baldu rojuje. Grazus.
Jei ne paslaptis, koki varianta issirinkote? Ir kokia kaina?
Macarena
QUOTE(Fijora @ 2008 03 04, 23:14)
Paziurejau internete Calia baldu nedidele kolekcija Baldu rojuje. Grazus.
Jei ne paslaptis, koki varianta issirinkote? Ir kokia kaina?
*

Mes issirinkom Domus Galerijoj, Auster balduose 2a. Bet internete niekur nerandu nuotrauku blush2.gif Ir pardaveja mums, kad sito modelio nerasim nete, nes italai nededa bigsmile.gif Siaip vadinasi CAL 333. KAmpas ir nemazas pufas. Su visom nuolaidom isejo 14500. Siaip daug, nes planavom issisukti iki 12 tukst, bet cia toks modernus, su navarotais, kad vyras iskart pasake, imam blush2.gif
M-o-n-i-q
QUOTE(pariso @ 2008 03 04, 10:44)
Jei nori su miegamu mechanizmu, tai turek omenyje, kad i odinius baldus dazniausiai dedami "belgiski" mechanizmai( issilanksto kaip "raskladuske"). Jie nera skirti kasdien miegoti ir nera patalynes dezes.
*

Vat butent tas man ir kliuna siuose balduose, kad mechanizmas belgiskas... huh.gif
Aisku, mes ten patys nemiegotume. Cia tam atvejui, jei sveciai liktu. Bet buvau visai pamirsusi dideli pripuciama ciuzini! bigsmile.gif O ant jo miegoti kur kas patogiau nei ant tos "raskladuskes"... ax.gif
Beje, jei darytume triviete sofute su miegamu mechanizmu, tai patalynes deze darytume dvivieteje. smile.gif
M-o-n-i-q
QUOTE(Fijora @ 2008 03 03, 23:09)
*

NA, mes is pradziu svarstem apie kampa, bet galiausiai nutarem imti 3+2, nes kazkaip graziau atrodo rolleyes.gif Aisku, cia skonio reikalas! ax.gif Kai teiravausi, tai Eliziejus pasake, kad i naujos kolekcijos visus baldus galima deti miegama mechanizma, o i tos, kur internete, tai prie kiekvieno apacioje nurodyta i kuri negali but montuojama ir i kuri gali but montuojamas miegamas mechanizmas. Ten pacioj apacioj nurodyta "miegamas mechanizmas 400 LT" mirksiukas.gif
Uzsisakant 3+2 varianta, tai i viena montuotu miegama mechanizma, o i kita patalynes deze, nes kartu nemontuoja...Ai, ir dar is anksto reiketu pranesti, jei nori, ne tik mechanizmo, bet ir dezes smile.gif
Na, lyg ir viska papasakojau, ka zinau, nes pati ju daug klausinejau apie visa ju produkcija. biggrin.gif
Fijora
[quote=M-o-n-i-q,2008 03 05, 12:20]
NA, mes is pradziu svarstem apie kampa, bet galiausiai nutarem imti 3+2, nes kazkaip graziau atrodo rolleyes.gif Aisku, cia skonio reikalas! ax.gif Kai teiravausi, tai Eliziejus pasake, kad i naujos kolekcijos visus baldus galima deti miegama mechanizma, o i tos, kur internete, tai prie kiekvieno apacioje nurodyta i kuri negali but montuojama ir i kuri gali but montuojamas miegamas mechanizmas. Ten pacioj apacioj nurodyta "miegamas mechanizmas 400 LT" mirksiukas.gif
Uzsisakant 3+2 varianta, tai i viena montuotu miegama mechanizma, o i kita patalynes deze, nes kartu nemontuoja...Ai, ir dar is anksto reiketu pranesti, jei nori, ne tik mechanizmo, bet ir dezes smile.gif
Na, lyg ir viska papasakojau, ka zinau, nes pati ju daug klausinejau apie visa ju produkcija. biggrin.gif

Na, kiek beziureciau, vis tiek nerandu tu nuorodu apie miegamu mechanizmu dejima ir ju kainas.
O kuri 3+2 pasirinkot?
Neffertite_
QUOTE(M-o-n-i-q @ 2008 03 01, 23:39)
Man Eliziejus jau atsiuntes pavyzdzius naujos kolekcijos. smile.gif GAleciau idet, bet esu naujoke dar cia, tai, kiek zn, dar negaliu idet, kol neparasiau tam tikra zinuciu skaiciu...  unsure.gif Jei kam bus idomu, tai nebent asmeniskai tada galeciau atsiust wink.gif
*

Ir man, ir man išsiūskite prašau nuotraukėles. mirksiukas.gif

margarita_petkeviciene@yahoo.com aciuks.gif
Cobre
QUOTE(M-o-n-i-q @ 2008 03 02, 00:39)
*

Jei susikurtum internetinį albumą, tai galėtum kelti kiek tik širdis geidžia mirksiukas.gif Pabandyk.
www.photobucket.com
Fijora
CODE
[/CODE][CODE]
[quote=Cobrytė,2008 03 05, 13:42]
Jei susikurtum internetinį albumą, tai galėtum kelti kiek tik širdis geidžia mirksiukas.gif Pabandyk.
www.photobucket.com

Bandau ideti "Eliziejaus" naujos kolekcijos pavyzdzius. Tik nezinau , ar iseis.
Ko gro, reikia parasyt nica:fijora. Slaptazodis: fijora22My Webpage

Fijora
Cobryte,

aciu uz patarimus. Bandysiu ikelt nuotraukas tiesiai cia.

user posted image

Atrodo, isejo smile.gif
Tad keliu ir kitas.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tai tokius pavyzdzius man atsiunte "Eliziejus".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.