Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: odiniai baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
helena
QUOTE(Jurgaaa @ 2007 06 23, 19:50)
Gal kas pirkote Juodajame Alksnyje VERONOS komplekta? smile.gif As va noriu ji uzsisakyti, bet kai atsisedau, tai suabejojau ar sis komplektas patogus sedejimui?
http://www.juodasisalksnis.lt/verona_big.htm
*

Man atrodo patogus...Kodėl turėtų būti nepatogus...?
Slapux
QUOTE(braske24 @ 2007 06 18, 15:55)
aš nusižiūrėjau juodajam alksnyje  VICTORY IR MATTEO baldų koplektus, bet MATTEO man labiau patinka, nes mažesni, o 17 kv kambariui manau didelių niekam nereikia, gal kas turite kurį nors iš šių komplektų, parašykite + ir -, ir beja jei pirktume  tai tikros odos - raudoną, kaži kaip raudona spalva - ar nedažo raudonai? g.gif ar nenublunka bevalant g.gif laukiu atsakymų, kas turite raudonus odinius baldus 4u.gif
*

Žiūrėjom ir mes tuos, bet kadangi abu apie 180, tai nepatogu sėdėt buvo, tai per žemas, tai atlošas pats per žemas ax.gif

QUOTE(braske24 @ 2007 06 19, 12:53)
šiandien dar keliose baldų parduotuvėse buvau, tai radau vieną komplektą vokmidos, o kitoj parduotuvėj inaldos[SIZE=7] gražų komplektą. bet va nieko nesu girdėjusi apie šių įmonių gaminamus baldus. gal kas turite, tai parašykite viską apie šia įmonę ir baldus. Būčiau labai dėkinga. blush2.gif
vokmidos būtų šis komplektas http://vokmida.lt/svetaine/myalbum/image13.jpg
*

Vokmida negamina baldų - veža iš Vokietijos smile.gif
pabegusi nuotaka
Kiek Verona kainuoja?
2SIA
galiu palyginti nes turejau ir odinius baldus ir paprastus, o dabar vel odinius ruosiames pirkti. odiniai valomi tikrai paprastai - dregnu skudureliu dulkes ir demes nuvalei, kartais balszamu palepinai ir liuks. tekstiliniai, jei laikai gyvunus, tai siaubas. plaukus tik siurbliu eina isvalyt o daznai siurbliuojant, tai patys isivaizduokit kaip jie atrodo. be to jei megejai gyvuniukai pakrapstyt nagus tai krapsto ir i tuos ir i tuos.

as uz odinius. praktiskiau daug. mirksiukas.gif o kas turi namu tvarkytojas, tai aisku gali sau ir pagalveles ir uzklotelius ir dauuuug tekstiles leisti biggrin.gif
vilminė
QUOTE(nėja @ 2007 05 28, 16:46)
o man įdomu kaip  odiniai baldai miegojimui? jei tarkim odinį kampą ar sofutę išleidinėsiu kiekvieną dieną? gal kas atip darote , patarkite. 4u.gif
*

QUOTE(Aikutė @ 2007 05 29, 09:57)
Taigi miegamoji dalis nėra oda, dažniausiai išsilanksto tokios grotelės su čiužinuku, taip, kad baldams tikrai nekenks.
*

o ar yra tokių, kurios miega kiekvieną dieną ant odinių baldų?įdomu išgirst jų atsiliepimų...nes bent ''Juodojo Alksnio''konsultantė pabrėžė,kad tai daugiau pritaikyta miegot retai,pvz:svečiams,nes ta miegama dalis nėra labai patogi. g.gif g.gif schmoll.gif verysad.gif
Stiklinė
Sveikos 4u.gif

Gal kas turit "Juodojo alksnio" odinius baldus? Ar gera odos kokybė? Kaip suprasti, ar gera oda perkant odinius baldus? nes kai kurios pardavėjos pačios nežino kuri oda gera, kuri nelabai g.gif Ir dar esu girdėjusi, kad ne bet kokios odos baldai tinka namams, kurių grindys šildomos, ar tiesiog reikia atitinkamai prižiūrėti juos? Patarkit 4u.gif
Rudakis
Turim Kler sviesius odinius baldus. Tai nesamone didziausia doh.gif Nepraktiska, purvunasi, baisu, kad vaikai su flomasteriu nepraeitu, nes bus sakes doh.gif , tuomet galima butu nebent su visa oda nuvalyt. Dabar dar galvoju nebent jie butu tamsus ir labai storos kietos odos(tokie kainuoja apie 40tukstanciu), bet kaip bus su katinu g.gif jeigu jis sugalvos pagalast savo nagucius i tokia pinigu suma? verysad.gif Su gobelenu irgi vargas butu, ypac jeigu yra mazu vaiku.Tai ka daryt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2007 10 01, 19:07)
Sveikos  4u.gif

Gal kas turit "Juodojo alksnio" odinius baldus? Ar gera odos kokybė? Kaip suprasti, ar gera oda perkant odinius baldus? nes kai kurios pardavėjos pačios nežino kuri oda gera, kuri nelabai  g.gif  Ir dar esu girdėjusi, kad ne bet kokios odos baldai tinka namams, kurių grindys šildomos, ar tiesiog reikia atitinkamai prižiūrėti juos? Patarkit  4u.gif
*

Tik nepirkit sviesaus ir plonos odos.Musu vieni pazystami turi TEkila raudona Juodojo alksnio, tai patenkinti kaip suprantu, nes kraustesi i nauja nama tai tuos baldus is kotedzo tempe, nes atseit jiems geri smile.gif Kiti turi pigesnius Juodojo alksnio, tai nezinau ar jie patenkinti, bet kai nueinu i svecius matau, kad itruke, iplyse, skyle atsiradus tarp atloso ir sedimos dalies, na tokie pavarge(naudoja gal apie 4metus)Musu Kler nors as ji keikiu, bet geriau atrodo ax.gif
pienių jūra
na, pas mus irgi Juodojo alksnio dvisėdis stovi. Modelio nebepasakysiu, prieš porą metų virš 2000Lt mokėjom. Tai kol kas visai nieko, laiks nuo laiko impregnantu ištepam ir gyvena sau ramus.
Tik jau kad odiniai baldai su gyvūnais būtų praktiški tai nepasakyčiau. Bent jau ne su katėm. Mūsiškiai nagų į jį negalanda, turi tam specialų stovą, bet vien užšokdami arba įsisiutę per jį prasinešdami palieka tokias 'taškines' skylutes... ax.gif O vat gobelene jų nesimato, nes gi audinys ir taip su tarpais.
Stiklinė
Na va. O mes norim kaip tik šviesių, ir netgi labai šviesių... Nes labiausiai "įsipaišys" interjere unsure.gif net nebežinau ar verta gan nemažus pinigus mokėti...jei neužilgo laiko taps nebegražūs tie baldeliai verysad.gif
Raganėlė
turim kler sviesu odini komplekta, kol kas nieko jam nesidaro (dar tik 5 men.), bet manau taisyklingai priziurint ir tarnaus ilgiau. o del papaisimu ant baldu tai cia jau nesvarbu kokios firmos, tai nelabai kas ir pades.

o rinkomes baldus tarp kler ir juodojo alksnio,tai kler buvo ir pigesni apie 1.5 tukst (cia kalbu apie labai panasius modelius) ir pristatymas du kart greiciau, tik alksnio trivietis buvo keliais cm platesnis
Ritul

'Kaip suprasti, ar gera oda perkant odinius baldus? nes kai kurios pardavėjos pačios nežino kuri oda gera, kuri nelabai ' - pardavejos ir nelabai gali zint, nebent tos firmos produkcija isssiskiria kokybe. O kam jom ka sakyk, kaip ju baldai rinkoj odos kokybe nera pirmieji - geriau atyet ney sau antireklama daryt tongue.gif

Oda turi toky parametra kuris matuojamas tukstanciais kazkokiu vienetu - bendrai, kuo didesnis tas skaicius tuo geriau - tuo ilgiau ta odaa tarnaus. Kitas dalykas, oda reik priziuret, ir pastoviai impregnuot, tada ji bus elastinga ir netrukines, beto ir geriau valysis - tie patys flomasteriai kur kas greiciau nussitrins, nes negales yssigeti mirksiukas.gif
Stiklinė
QUOTE(Ritul @ 2007 12 03, 10:27)
Oda turi toky parametra kuris matuojamas tukstanciais kazkokiu vienetu - bendrai, kuo didesnis tas skaicius tuo geriau - tuo ilgiau ta odaa tarnaus.
*

O tas skaičius kur nors rašomas? g.gif
Mavija
gal apie sita parduotuve kas nors ka nors zinote to r to salonas
man labai grazus ju sofos, bet kokybe nezinau...viduje paralonas, tai man nepatinka unsure.gif
pienių jūra
Labai gražių baldžiukų yra thumbup.gif
Deja, daugiau nelabai ką galiu pasakyti biggrin.gif
Raganėlė
QUOTE(vikulija @ 2007 12 03, 22:39)
man labai grazus ju sofos, bet kokybe nezinau...viduje paralonas, tai man nepatinka  unsure.gif
*

baldai kiek pamenu is korejos, originalus dizainas normalios kainos, bet miegamo mechanizmo nebuvau atradus, ir dar pakankamai dideliu ismatavimu, taigi reiketu dideliu plotu
Ritul
QUOTE(Stikline @ 2007 12 03, 18:05)
O tas skaičius kur nors rašomas?  g.gif
*

Labas rytas,

Taip tas dydis turi būti rašomas, matomoj vietoj, ant gaminio etiketes ar su juo pateikiamos dokumentacijos.

Plačiau toms kurios nori pasidomėt įkelsiu nuorodą : http://lt.lt.allconstructions.com/portal/b.../29/article/326
čia apie audinius, bet yra panašių standartų ir odai.
Mavija
QUOTE(pienių jūra @ 2007 12 04, 00:19)
Labai gražių baldžiukų yra  thumbup.gif
Deja, daugiau nelabai ką galiu pasakyti  biggrin.gif
*

jo grazus, bet del kokybes abejoju g.gif

QUOTE(Raganėlė @ 2007 12 04, 02:15)
baldai kiek pamenu is korejos, originalus dizainas normalios kainos, bet miegamo mechanizmo nebuvau atradus, ir dar pakankamai dideliu ismatavimu, taigi reiketu dideliu plotu
*

Kinijos gamybos jie, dydis mums tinka, mechanizmu mums nereikia, bet ka manot apie paralona viduje? aisku kaina nedidele, 3 viete sofa 2750, dar Kaledine nuolaida duoda... gal ir verta uz tokia kaina paimti, po 5 metu pakeist negaila bus g.gif
Raganėlė
QUOTE(vikulija @ 2007 12 04, 10:30)

Kinijos gamybos jie, dydis mums tinka, mechanizmu mums nereikia, bet ka manot apie paralona viduje? aisku kaina nedidele, 3 viete sofa 2750, dar Kaledine nuolaida duoda... gal ir verta uz tokia kaina paimti, po 5 metu pakeist negaila bus  g.gif
*

tikrai nesu kompetetinga komentuoti, bet pasiteiraukit pas konkurentus, tai kad ir juodalksni, viska jums ir pakomentuos.
o jei galit sau leisti baldus keisti dazniau tai tikrai pirkciau, nes jie yra kitokie man idomesni
Mavija
QUOTE(Raganėlė @ 2007 12 04, 12:42)
tikrai nesu kompetetinga komentuoti, bet pasiteiraukit pas konkurentus, tai kad ir juodalksni, viska jums ir pakomentuos.
o jei galit sau leisti baldus keisti dazniau tai tikrai pirkciau, nes jie yra kitokie man idomesni
*

tai ir nezinau ka dabar daryti doh.gif
swarcas
QUOTE(vikulija @ 2007 12 03, 22:39)
man labai grazus ju sofos, bet kokybe nezinau...viduje paralonas, tai man nepatinka  unsure.gif
*

As tai netikiu,kad jie kokybiski...Uz tokia kaina gal jau kokius normalesnius kad ir su gobelenu geriau pirkti.As nerizikuociau... mirksiukas.gif
Mavija
QUOTE(swarcas @ 2007 12 04, 20:32)
As tai netikiu,kad jie kokybiski...Uz tokia kaina gal jau kokius normalesnius kad ir su gobelenu geriau pirkti.As nerizikuociau... mirksiukas.gif
*

o man atrodo , kad kaina atitinka tai ka jie man parase. jeigu pilnai odine sofa uzsakineti kainuos 30 proc. brangiau. naudoja paralona, tai irgi pigu...del paralono man ir kila didziausias klausimas doh.gif
Raganėlė
QUOTE(vikulija @ 2007 12 04, 23:47)
naudoja paralona, tai irgi pigu...del paralono man ir kila didziausias klausimas  doh.gif
*

atvirai pasakysiu kad man paralonas visai nekelia pasitikejimo, nes kai mes domejomes, tai isaiskejo kad didele kainos dali sudaro butent viduje esancio medziagos, pvz i kietesniu deda viena i minkstesniu kitas medziagas, netgi toje pacioje sofkeje atramos nugarai ir porankiu medziagos gali skirtis, o pavadinimai tai isvis buvo negirdeti, kazkokie burbuliukai ar kamuoliukai milimetriniai dedami, zodziu siulau eiti i salonus ir kalbet su pardavejais kad issiaiskinti niuansus
ir dar pasikartosiu to ir to baldai tikrai idomus savo isvaizda, negi niekas nera is forumo ju isigyje, pasidalinkit nuomone kaip ju naudojimas
Mavija
QUOTE(Raganėlė @ 2007 12 05, 15:32)
atvirai pasakysiu kad man paralonas visai nekelia pasitikejimo, nes kai mes domejomes, tai isaiskejo kad didele kainos dali sudaro butent viduje esancio medziagos, pvz i kietesniu deda viena i minkstesniu kitas medziagas, netgi toje pacioje sofkeje atramos nugarai ir porankiu medziagos gali skirtis, o pavadinimai tai isvis buvo negirdeti, kazkokie burbuliukai  ar kamuoliukai milimetriniai dedami, zodziu siulau eiti i salonus ir kalbet su pardavejais kad issiaiskinti niuansus
ir dar pasikartosiu to ir to baldai tikrai idomus savo isvaizda, negi niekas nera is forumo ju isigyje, pasidalinkit nuomone kaip ju naudojimas
*

man irgi paralanos nekelia pasitikejimo, bet kazkodel kokybisku baldu gamintojai nesiulo nieko panasaus i to ir to dizaina g.gif
tikrai, ar nera forume zmoniu, pirkusiu siame salone baldus? smile.gif
TingiKace
Sveikutes, dabar pasirodysiu visiška "tundra"... Taigi "paveldėjau" odini kampą smile.gif , bet net nežinau kaip atskirti - jis iš tikros odos ar dirbtinės... minkštutis... su rašteliu tokiu augaliniu, bet tikrai negobelenas biggrin.gif ...
Ir tose vietose matyt, kur daugiausiai sėdėta, labai jau blizga... Ar imanoma tą blizgumą kažkaip nuimti ar bent jau sumažinti, kažkaip atgaivint tikrąją spalvą? Ar geriau nesiterlint ir pertraukt naujai? Gal kuri irgi buvot su tokia problema susidūrusios?
0jura
na, mes esam nusižiūrėję tokį didelį odinį kampą iš SOFTIMUS. pati vadybininkė sakė turinti ir labai patenkinta. (neatrodė, kad melavo)
Zuwytes
Sveikos,

Ar kam nors teko susidurti su internetine baldų parduotuve "Eliziejus" ?

Ten tokių fainų baldų odinių radom, bet net nėra kur jų pažiūrėti, kainos irgi geros, bet visai neaišku ką pamatysi gavęs doh.gif

Tai gal kas pirko ar kam teko girdėti atsiliepimų? g.gif
Eura
QUOTE(Zuwytes @ 2007 12 29, 20:11)
Sveikos,

Ar kam nors teko susidurti su internetine baldų parduotuve "Eliziejus" ?

Ten tokių fainų baldų odinių radom, bet net nėra kur jų pažiūrėti, kainos irgi geros, bet  visai neaišku ką pamatysi gavęs  doh.gif

Tai gal kas pirko ar kam teko girdėti atsiliepimų?  g.gif
*

Baldai isties grazus,kazin kaip ju kokybe? g.gif
Zuwytes
QUOTE(Eura @ 2008 01 02, 11:55)
Baldai isties grazus,kazin kaip ju kokybe? g.gif
*

Tai vat ir man rupi - dar kokybe kokybe, bet jei pinigus sumokejes is vis be nieko liktum doh.gif
Kol kas ir baldininku ir siaip pazystamu kiek klausinejau, tai niekas negirdejes...
Eura
QUOTE(Zuwytes @ 2008 01 02, 14:29)
Tai vat ir man rupi - dar kokybe kokybe, bet jei pinigus sumokejes is vis be nieko liktum  doh.gif
Kol kas ir baldininku ir siaip pazystamu kiek klausinejau, tai niekas negirdejes...
*

Ir as pirma kart girdziu...dar bendradarbiu paklausinejo...tai ir ta pati pasake,kad tik neliktume be pinigu ir be baldu.... g.gif
norma
Laba diena,

Gal galite pasakyti apytikrias nuo .... iki .... ,,Juodojo alksnio" odiniu baldu kainas? Kad nenuvaziuociau be reikalo i parduotuve ... blush2.gif Nezinau kokios kainos.
Mums reiketu kampo (3+2 daliu), gal kas turit ir galite pasakyt kainytes.
Aciu 4u.gif
Astuliux
Sveikos,

normali kokybe tu baldu - pati oda ciupinejau thumbup.gif vienas is savininku tos imones - mano buvusi kolege, tai tikrai gerai pazistu ja - nieko panasaus i tai, kad "sumokejus pinigus is vis be nieko liktum" ten nera ir nebus - ne tokio lygio zmones dirba ten.
o siaip baldai tikrai verti tu pinigeliu ir mes patys planuojam is ten svetainei minksta kampa uzsisakyt.
o realiai, kiek girdet teko, tai pavasari jie atidaro salonus - ten bus galima ir gyvai paciupinet kai kuriu pavyzdziu, kuriuos dabar matome internetu.

QUOTE(Zuwytes @ 2008 01 02, 14:29)
Tai vat ir man rupi - dar kokybe kokybe, bet jei pinigus sumokejes is vis be nieko liktum  doh.gif
*

Emerencija
Turiu koki klausimuka ax.gif

Tai ar tikrai tie baltos odos baldai nepraktiski, kaip visi bando mus itikinti g.gif
Gal kas turi? kokie atsiliepimai?
Kažkuria diena Kaune akropoli matem Juodojo alksnio baltus odinius baldus, pamaciau ir išsilydziau wub.gif Kaip man grazu wub.gif
norma
QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 07, 20:51)
Turiu koki klausimuka  ax.gif

Tai ar tikrai tie baltos odos baldai nepraktiski, kaip visi bando mus itikinti  g.gif
Kažkuria diena Kaune akropoli matem Juodojo alksnio baltus odinius baldus, pamaciau ir išsilydziau  wub.gif Kaip man grazu  wub.gif
*

Tai kokios mazdaug Juodojo alksnio kainos? Mazdaug? ax.gif
Emerencija
QUOTE(norma @ 2008 01 07, 20:30)
Tai kokios mazdaug Juodojo alksnio kainos? Mazdaug?  ax.gif
*

Ojojoj, ten labai brangu, tiesa pasakius ten NEmano kisenej blush2.gif turim kelis katalogus, ir ju DVD ten be 7000-8000 lt odiniu baldu nera ka ziuret, turiu galvoje komplektus 3+2+1, 3+1+1
norma
QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 07, 21:41)
Ojojoj, ten labai brangu, tiesa pasakius ten NEmano kisenej  blush2.gif turim kelis katalogus, ir ju DVD ten be 7000-8000 lt odiniu baldu nera ka ziuret, turiu galvoje komplektus 3+2+1, 3+1+1
*

Aaaaa, tai musu biudzeta tokia kaina dar itelpa, nes galvojau jei kokia 12000Lt, tai schmoll.gif
Zinau, kad geri baldai. Musu draugai turi Juodojo alksnio beveik baltus, su mazu vaiku, beveik jau 4 metus ir thumbup.gif
Sake ko tik su jais nebuvo ... ir obuoli itryne, ir tusinuku ir flamasteriu vaikas papasai, issivalo liuksiskai, bet tik su kazkokiu stebuklingu tepalu is ju pirktu.
Raganėlė
QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 07, 20:51)
Turiu koki klausimuka  ax.gif

Tai ar tikrai tie baltos odos baldai nepraktiski, kaip visi bando mus itikinti  g.gif
Kažkuria diena Kaune akropoli matem Juodojo alksnio baltus odinius baldus, pamaciau ir išsilydziau  wub.gif Kaip man grazu  wub.gif
*

lyginant su visom spalvom, tai balti patys nepraktiskiausi, bet vel gi yra daug niuansu, ar yra vaiku, ar daug zmoniu seimoj ir pan pan, net ju valymas turi buti nepriekaistingas, kad neliktu ruozu
zodziu grazu bet patupinet aplink juos irgi reikia
BET DIDZIAUSIAS PRIESAS ODINIAMS SVIESIEMS BALDAMS DZINSAI

Emerencija
QUOTE(Raganėlė @ 2008 01 08, 08:50)

*

blink.gif vaje, jei pirksim sviesius, tai atejus sveciams su dzinsais neleisiu sesti biggrin.gif Arba pries jiems ateinant reikia perspeti, kad dzinsu nesidetu lotuliukas.gif
Raganėlė
QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 08, 19:22)
blink.gif  vaje, jei pirksim sviesius, tai atejus sveciams su dzinsais neleisiu sesti  biggrin.gif Arba pries jiems ateinant reikia perspeti, kad dzinsu nesidetu  lotuliukas.gif
*

ar paklodem apdeliok, esu macius pas vienus veikejus, cia ne juokas jei ka
mums uosviene irgi ta reikala bando vis idiegti lotuliukas.gif
Saitana
Na,mes baltus odinius Klaipedos baldus pirkom lygiai pries menesi.Kol kas as labai laiminga biggrin.gif Nezinau,kaip ten su tais dzinsais-bet lyg ir seimoje visi nesiojam,bet kol kas nieko g.gif .Dabar jau baugu pasidare :verysad:Na,tikiuosi,kad niekas neisteps nono.gif .Teks atkreipti demesi,kai ateis kas tamsiais dzinsais-graziai prasysiu kokia pagalvike pasideti g.gif
namiseda
QUOTE(Saitana @ 2008 01 11, 16:38)
Na,mes baltus odinius Klaipedos baldus pirkom lygiai pries menesi.Kol kas as labai laiminga  biggrin.gif Nezinau,kaip ten su tais dzinsais-bet lyg ir seimoje visi nesiojam,bet kol kas nieko  g.gif .Dabar jau baugu pasidare  :verysad:Na,tikiuosi,kad niekas neisteps  nono.gif .Teks atkreipti demesi,kai ateis kas tamsiais dzinsais-graziai prasysiu kokia pagalvike pasideti  g.gif
*

Neužpyk,bet man juokingai atrodo toks perdėtas rūpestis tuo,kad išsiteps baldai blink.gif Aš nelakstau iš paskos vaikų ir neatiminėju iš jų pieštukų ar neplaunu rankų po kiekvieno pavalgymo schmoll.gif Jeigu taip reiktų daryti,tai tikrai stogas nuvažiuotų doh.gif O remontą ir mes darėm prieš du metus,sienas šviesiai išsidažėm,baldus šviesius susipirkom... tongue.gif Paaugs vaikai,perdažysim,atnaujinsim,anokia čia tragedija lotuliukas.gif Man ir dabar gražiai gyventi norisi,ne tik kai vaikai užaugs,bet tai nereiškia,kad tai turi atsiliepti tėvų nervams... mirksiukas.gif
vyšniux
QUOTE(kristij @ 2007 06 18, 21:53)
ach, kaip man grazu odiniai baldai, kaip as ju noreciau... bet turim plesruna namuose - katina - tai teks odinius pamirst... verysad.gif
*

Tai jau taip su tais katinais.. cray.gif
Turiu as superini kampa is juodojo alksnio,kuriuo jau metai kai groziuos wub.gif .
Dabar isigijom pries menesi katina ir verkt noris doh.gif ,nes pamilom gyvuneli,o sis nenaudelis mano grazuji kampa zaloja kaip imanydamas doh.gif .
Matos dar ir kaip nagu zymes frusty.gif .Nebezinau ka daryt ne gyvunelio atsisakyk,nei ta grazuoli lovatiesem apklok frusty.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2008 01 08, 09:50)
*

Turetum namuos naguotaji-usuotaji kitaip kalbetum biggrin.gif
Kadangi mano odiniai baldeliai sviesus sviesuteliai tai pajauciu,pajauciu dzinsuotu sveciu buvima ir netik dzinsuotu,bet juodos velvetkes dar labiau istepliojo.Taciau as kazkaip nesureiksminu to,nes sveciams isejus pereinu dregna sluoste ir vel viskas svaru cool.gif
Raganėlė
QUOTE(vyšniux @ 2008 01 12, 18:28)
Turetum namuos naguotaji-usuotaji kitaip kalbetum biggrin.gif

Taciau as kazkaip nesureiksminu to,nes sveciams isejus pereinu dregna sluoste ir vel viskas svaru cool.gif
*

turejus ZINAU, manau jie ne tik odiniams palieka zymes

tik as pastebejau, kad po daznu praejimu dregna sluoste labai kieteja oda, todel as geriau reciau, bet si pilna valymo programa einu, spec priemonem pavalau ir su impregnatorium, tik nervina kad 12 val sedet negalima cool.gif
vyšniux
QUOTE(Raganėlė @ 2008 01 13, 13:05)
turejus ZINAU, manau jie ne tik odiniams palieka zymes

As pastebejau, kad po daznu praejimu dregna sluoste labai kieteja oda, todel as geriau reciau, bet si pilna valymo programa einu, spec priemonem pavalau ir su impregnatorium, tik nervina kad 12 val sedet negalima  cool.gif
*

Aciux,kad pasidalinai pastebejimu ax.gif as to nezinojau ir nepatebejau unsure.gif .Valau slapia sluoste tris kart savaitej,o inpregnuoju karta per tris menesius cool.gif.Pasiskaicius cia,manau,keisiu valymo buda g.gif
norma
Oi, mergaites, vakar uzsisakiau baldus ,,Juodam alksny" ..... Rinkomes is katalogo, o dar vakar gyvai apziurejau. Nors labiau man patinka minimalistiniai kampuoti, bet ..... rinkomes patogius, vis delto daugiausiai praleisim laiko svetainej, norejosi patogumo, minkstumo.
Stai jie blush2.gif ivertinkite, tik bus ne dalimis, o kampas, ir ne juodas, o sviesus, toks dramblio kaulo spalvos:

http://www.juodasisalksnis.lt/pub_full_langs/ritz.htm
(RITZ)

Sumokejau dali pinigeliu ir grizus masciau masciau, ar jie man jau taip labai patiko ... blink.gif tiek, kad is kampu daugiau nebuvo ka rinktis.
Siaip tas kampas fainas, bet nerima kelia tos pagalveles, kur sedima dalis .... tiek daug tarpeliu, kad nezinau .... kaip reikes ten viska isvalyt doh.gif

Galbut turite kas panasius baldziukus? Gal galite mane nuramint ... blush2.gif
norma

Niekas neturit panasiu baldziuku? Idomu ar nebusiu suklydus uzsakinedama tokius ... Turim suni, kurio plauku pilna pastoviai, ar man neprikris ju i tuos plysius plyselius g.gif
linciukasok
na as turiu verstos odod baldus,tai jie nekokie,nes sunkai valosi ir kaip mazas vaikas tai is vis http://www.dfsonline.co.uk/sofas/leather/h.../159/2110/0/all ,pas mus kazkas va tokio tipo,tai va graziai atrodo bet netinka su vaikais,o siaip cia va graziai atrodo http://www.dfsonline.co.uk/sofas/leather/leon/159/2581/9
norma
QUOTE(linciukasok @ 2008 02 04, 15:39)
na as turiu verstos odod baldus,tai jie nekokie,nes sunkai valosi ir kaip mazas vaikas tai is vis http://www.dfsonline.co.uk/sofas/leather/h.../159/2110/0/all ,pas mus kazkas va tokio tipo,tai va graziai atrodo bet netinka su vaikais,o siaip cia va graziai atrodo http://www.dfsonline.co.uk/sofas/leather/leon/159/2581/9
*

Nu jo, versta oda grazu, bet ne praktiska ... ypac su mazu vaikuciu. Lygia oda, tai gali dar isvalyt, o su versta oda jau sudetingiau .... Nors man atrodo, kad jie labai patogus (kur foto idejai baldu, verstos odos).
Jūržolė
QUOTE(norma @ 2008 02 03, 17:50)
Oi, mergaites, vakar uzsisakiau baldus ,,Juodam alksny" ..... Rinkomes is katalogo, o dar vakar gyvai apziurejau. Nors labiau man patinka minimalistiniai kampuoti, bet ..... rinkomes patogius, vis delto daugiausiai praleisim laiko svetainej, norejosi patogumo, minkstumo.
Stai jie  blush2.gif ivertinkite, tik bus ne dalimis, o kampas, ir ne juodas, o sviesus, toks dramblio kaulo spalvos:

(RITZ)

Sumokejau dali pinigeliu ir grizus masciau masciau, ar jie man jau taip labai patiko ...  blink.gif  tiek, kad is kampu daugiau nebuvo ka rinktis.
Siaip tas kampas fainas, bet nerima kelia tos pagalveles, kur sedima dalis .... tiek daug tarpeliu, kad nezinau .... kaip reikes ten viska isvalyt  doh.gif

Galbut turite kas panasius baldziukus? Gal galite mane nuramint ...  blush2.gif
*

Mes planuojan taip pat iš Juodojo alksnio užsisakyti, pranešk kaip nešiojasi, kai jau turėsi ir būsi pasėdėjusi rolleyes.gif
Jutare
QUOTE(norma @ 2008 02 04, 13:57)
Niekas neturit panasiu baldziuku? Idomu ar nebusiu suklydus uzsakinedama tokius ... Turim suni, kurio plauku pilna pastoviai, ar man neprikris ju i tuos plysius plyselius  g.gif
*

mūsų draugai turi tokius baldus biggrin.gif Tik kita spalva - ir patogu, ir gražu, ir draugė nesiskundė, kad blogai valosi ar pan. mirksiukas.gif
emrata
QUOTE(norma @ 2008 02 03, 16:50)

Stai jie  blush2.gif ivertinkite, tik bus ne dalimis, o kampas, ir ne juodas, o sviesus, toks dramblio kaulo spalvos:

(RITZ)

*

visalaik atiduodu pirmenybe tokios spalvos odiniams baldams thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.