Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: odiniai baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Monika
QUOTE(Monika @ 2007 01 18, 22:59)
Ar galima naudoti odinems striukems skirta impregnanta? Kaip daznai impregnuojat?
*

Pti atsakysiu i savo klausima, gal dar kam pravers ax.gif . Batu parduotuvej klausiau, sake, kad tinka - neleidzia papiltam skysciui (vynui, kavai) isigerti
jovitn
na mes taip pat turim odinius baldus tokia tamsiai ruda i bordinuma.....kol neturejau visada buvau neigiamos nuomones apie juos,o dabar tiesiog juos isimylejau wub.gif ....nepastebejau jokiu nepatogumu,kaip turejau medziaginius baldus taip pat juos reikdavo valyti.....
Rudeninuke
Mes irgi jau treji metai įsigiję kampą odinį iš ollo baldų(atvežė iš lenkijos). Labai švelni, švisi gelsva spalva. Visi sakė pasigailėsit su vaikais mažais, kad tokie šviesūs. Bet nieko blogo visai negaliu rasti. Aišku nuo dėvėjimo jie papilkėja vietomis, bet su ūkišku muili nuvalau ir vėl kaip nauji. O pirmom dienom įsitikinom, kad oda geriau už bet kokį gobeleną, auginant mažus vaikus: mažoji kažkaip nusikrapštė pampersą ir ramiai atsisėdus ant to kampo pasidarbavo doh.gif blink.gif , tai patikėkit ką reiktų daryti, jei taip atsitiktų ant gobeleno, arba plauk su kokiu siurbliu, arba kvapas bus ilgai ph34r.gif

O naudojam Eres firmos balzamą odai
braskute_v
QUOTE(Rudeninuke @ 2007 02 14, 13:27)
O pirmom dienom įsitikinom, kad oda geriau už bet kokį gobeleną, auginant mažus vaikus: mažoji kažkaip nusikrapštė pampersą ir ramiai atsisėdus ant to kampo pasidarbavo doh.gif  blink.gif , tai patikėkit ką reiktų daryti, jei taip atsitiktų ant gobeleno, arba plauk su kokiu siurbliu, arba kvapas bus ilgai  ph34r.gif

O naudojam Eres firmos balzamą odai
*

Analogiškai nutiko ir mūsų mažytei thumbup.gif
o kur jūs perkat tą balzamą? Nes aš kol kas tik su ūkišku muilu pavalinėju rolleyes.gif
Monika
QUOTE(braskute_v @ 2007 02 15, 09:26)

o kur jūs perkat tą balzamą? Nes aš kol kas tik su ūkišku muilu pavalinėju  rolleyes.gif
*

As "Zygio batuose" nusipirkau toki Salamaneder balzama odai valyti ir drekinti - 15 lt. Labai gerai valo, drekina, kvapas malonus ax.gif
l.buz
QUOTE(KristiTal @ 2007 01 14, 19:18)
O su kuo valyti nuo odiniu baldu tusinuka ir flamasterius?
*

Geriausiai viską nuvalo spiritas, čia iš patirties žinau. Mes kai pirkom baldus, iš karto ėmėm ir priežiūrai priemonių, valiklį ir balzamą. Kainos tai tikrai nemažos, o naudos schmoll.gif Balzamas tai dar nieko, nublizgina neblogai, bet jau valiklis... Buvom "zelionke" ištepę, tai tik su spiritu nuvalėm unsure.gif
Tik po valymo balzamu visada patepu ir viskas thumbup.gif
Cikadelė
Norėjau užklaust, gal kas kokių atsiliepimų turit umn.gif tebūna ir geri, ir blogi jei yra.
Kalbu apie Dalios baldų salono minkštuosius baldus- odinius.
Va mes nusižiūrėjom tokį komplektuką + dar pufą prisiderinsim iš kito komplekto unsure.gif
user posted image
Lyg ir nieko- ir sėdėjom, ir žiūrinėjom unsure.gif tik kažkaip neramina, kad gamintojas Lenkija g.gif o gal čia tik toks mūsų išlikęs stereotipas iš senų laikų, kad lenkai š**** gamina g.gif

ir išvis- ar verta pirkti odinius baldus? g.gif grožis tai grožis, bet mane labiausiai domina praktiškumas ir ilgaamžiškumas rolleyes.gif ar odiniai baldai atitinka šiuos kriterijus? g.gif

p.s dėl spalvos dar abejojam- renkamės tarp smėlio gelsvos ir tamsiai rudos g.gif abi mums tiktų unsure.gif bet šviesios spalvos baiminuosi cool.gif
Inco
Na mes tai rinkomės odinius, o šiaip vieni už odinu skiti prieš, bet šiuolaikinis gobelenas mane kažkaip veikia neigemai (vis jaučiu įsielektrinimą).
Taip apt norėjau paklausti, gal kas turi iš firmos Auster pirktus baldus?
Kolkas patiko šie: (3-2+1)

user posted image
Camea
grazios foto su baldais mirksiukas.gif

as tai irgi nusiziurejau odinius baldus wub.gif bet kaina 22 000lt verysad.gif tikrai tokiu neipirksim, reieks ieskoti pigesni varianta ....
Kurmaitiene
QUOTE(Cikadelė @ 2007 02 19, 19:46)
Norėjau užklaust, gal kas kokių atsiliepimų turit umn.gif tebūna ir geri, ir blogi jei yra.
Kalbu apie Dalios baldų salono minkštuosius baldus- odinius.
Va mes nusižiūrėjom tokį komplektuką + dar pufą prisiderinsim iš kito komplekto unsure.gif
user posted image
Lyg ir nieko- ir sėdėjom, ir žiūrinėjom unsure.gif tik kažkaip neramina, kad gamintojas Lenkija g.gif o gal čia tik toks mūsų išlikęs stereotipas iš senų laikų, kad lenkai š**** gamina g.gif

ir išvis- ar verta pirkti odinius baldus? g.gif grožis tai grožis, bet mane labiausiai domina praktiškumas ir ilgaamžiškumas rolleyes.gif ar odiniai baldai atitinka šiuos kriterijus? g.gif

p.s dėl spalvos dar abejojam- renkamės tarp smėlio gelsvos ir tamsiai rudos g.gif abi mums tiktų unsure.gif bet šviesios spalvos baiminuosi cool.gif
*

Mano puskė turi odinį šviesų komplektą iš Dalios baldų jau apie 3 metus. Normaliai laikosi, tik tiesa pas juos be miegamo mechanizmo. Viskas gerai tiems baldams, nei nubluko, nei nusitepė labai. Tik va ta šeimyna dar ir katiną turi, tai žinok jei yra naminių gyvūnų, odinių baldų geriau nepirk. schmoll.gif Subraižė juodai, atrodo baisiai, tai dabar laiko tą kampą dekiais uždangstytą...
Rudeninuke
QUOTE(braskute_v @ 2007 02 15, 08:26)
Analogiškai nutiko ir mūsų mažytei  thumbup.gif 
o kur jūs perkat tą balzamą? Nes aš kol kas tik su ūkišku muilu pavalinėju  rolleyes.gif
*

Mes balzamą pirkom senukuose, nors ten pasirinkimas mažas, bet šis balzamas visai patiko. aišku aš juo ištepu po nuvalymo, tai toks net kvapas kaip naujos odos atsiranda, o ir pati oda tokia maloniai švelni.

Cikadele, mes irgi bijojom šviesaus odos komplekto, tuo labiau aplinkiniai gąsdino, bet dabar įrenginėjam namą ir jei pirksim, tai tik šviesius. Senuosius naudojam virš keturių metų, bet nenusivyliau. Aišku, jei vaikai išpiešia tušinuku, tai pagelbėja tik spiritas. O dėl išsidėvėjimo, tai gal labiausiai sėdimose vietose matosi smulkių raukšlelių daugiau, bet neatkreipia jos dėmesio nežinant visai. Vienintelis dalykas tai tik gerai pagalvočiau kokiu mechanizmu rinktis miegamąją dalį, bet tai manau galioja visiems baldams. g.gif Sėkmės apsisprendime 4u.gif
Gugute*
Merginos sakykit ar už 5000 lt. galima įsigyti normalius (kokybiškus) odinius baldus? Daugiau išleisti biudžetas neleidžia verysad.gif
jolitka
QUOTE(Gugute* @ 2007 02 20, 15:59)
Merginos sakykit ar už 5000 lt. galima įsigyti normalius (kokybiškus) odinius baldus? Daugiau išleisti biudžetas neleidžia  verysad.gif
*

As Kaune Audejo balduose pirkau eko odos baldus (sofa-lova ir du foteliai), tai mokejau 3000 lt.
Mįsliukė
QUOTE(Gugute* @ 2007 02 20, 15:59)
Merginos sakykit ar už 5000 lt. galima įsigyti normalius (kokybiškus) odinius baldus? Daugiau išleisti biudžetas neleidžia  verysad.gif
*

Taip galima. Mes Klaipėdoje " Nemuno" balduose pirkome suomiškus. Kainos ten svyruoja nuo 4000 iki 5000 ir daugiau.Garantija baldams 5 metai.
gitulia
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 02 20, 19:54)
Taip galima. Mes Klaipėdoje " Nemuno" balduose pirkome suomiškus. Kainos ten svyruoja nuo 4000 iki 5000 ir daugiau.Garantija baldams  5 metai.
*

Mes taip pat ten pirkom skandinavu odinukus:
http://www.finnfani.fi/index.html
Labai patenkinta ju kokybe ir kaina cool.gif
Gugute*
Ačiū už nuorodą 4u.gif . Pati esu Klaipėdietė tai reikės pasidomėti.
braskute_v
Ačiū už patarimus 4u.gif Reikės ir man to balzamo paieškoti rolleyes.gif
Mes tai dvivietę sofą(be miegamojo mechanizmo) pirkom audėjo balduose, thumbup.gif tai dar į akciją papuolėm, tai net gėda sakyti, kaip pigiai nusipirkom, tai patylėsiu rolleyes.gif O pufus prisiderinom mato balduose, nes foteliai būtų visą svetainę mums užgriozdinę schmoll.gif Aš labai patenkinta odiniai baldais , nors visko iš visų prisiklausau irnesakyk.gif Pažystama turi šviesų medžiaginį kampą, tai trgadija, kaip ji vargsta doh.gif
vilminė
man odiniai baldai gražu.........bet manau ,kad jie tinka svetainei.. smile.gif bet jai ant jų reikėtų miegot kiekvieną naktį įtariu pradėtų nepatikt.
sania
ne vienas baldu specas yra man sakes kad jeigu svetaineje baldai bus naudojami tik sedejimui, t.y. nebus miegama ant ju tada geriausia yra pirkti be miegamo mechanizmo, nes tada jie yra tvirtesni ir tarnaus ilgiau
o as tai svajoju apie odinius baldus, taciau galvoju del patogumo kekvienai dienai, na bet pora dragu nusipirko odinius tai reiks klausti ju nuomones del patogumo Man asmeniskai tai labiausiai patinka odiniai baldai is Softimus, thumbup.gif
Mįsliukė
Mums irgi tą patį patarė, kad, jeigu nėra būtinybės, tai geriau pirkti be miegamojo mechanizmo, nes daug patogesni sėdėjimui, daug minkštesni.
lotaa
sveiki, rinkomes rinkomes ir issirinkom dalios balduose odines sofkutes, sampano spalvos, be miegamos dalies, tik kad gamina juos 2 menesius, vyras sako ir pamirsiu kaip jie turi atrodyti, pagal kaina , tai pritaikius nuolaida gavosi uz dviviete ir triviete sofkutes 3800 lt blush2.gif tai dabar reikes ieskoti priemoniu, kitaip sakant "maistelio" baldams doh.gif
sania
QUOTE(lotaa @ 2007 03 03, 22:36)
sveiki, rinkomes rinkomes ir issirinkom dalios balduose odines sofkutes, sampano spalvos, be miegamos dalies, tik kad gamina juos 2 menesius, vyras sako ir pamirsiu kaip jie turi atrodyti, pagal kaina , tai pritaikius nuolaida gavosi uz dviviete ir triviete sofkutes 3800 lt  blush2.gif tai dabar reikes ieskoti priemoniu, kitaip sakant "maistelio" baldams doh.gif
*

zinoma butinai reikia isigyti tam skirtu priemoniiu ir nuo pirmu dienu jomis naudotis ir ypac nenaudoti odiams baldams neskirtu priemoniu. Cia kaip su odiniais batais impregnuoti valyti priziureti taip ir su odiniais baldais
Betukas
Mes šiadien užsisakėm kombinuotą variantą :oda su gobelenu. Visi šonai odiniai, o sėdima dalis su atram iš gobeleno. Juodajam alksnyje, Bonus komplektas.Gasl kas turite?
iguana
Mes irgi mėgaujamės odiniais baldeliais smile.gif Turim svetainės komplektuką iš softimus. Esam labai patenkinti, nors dabar rinkčiausi lakuotos odos, nes nelakuotą baltą gal kiek dažniau tenka pavalyti. O kartais taip tingisi ax.gif
KristiTal
O kur ta gryna spirita gauti?
Limcamca
QUOTE(sania @ 2007 03 03, 20:56)
zinoma butinai reikia isigyti tam skirtu priemoniiu ir nuo pirmu dienu jomis naudotis ir ypac nenaudoti odiams baldams neskirtu priemoniu. Cia kaip su odiniais batais impregnuoti valyti priziureti taip ir su odiniais baldais
*

O kokios tos priemonės, kur jų gauti?
Nieks neatsako unsure.gif
zingara
As uzsisakiau odine sofa ir pufa is juodojo alksnio. Grazus ju baldai thumbup.gif Bet jau tris savaites veluoja g.gif nepatinka man tai schmoll.gif idomu ka ten man atves , jau nekantrauju isbandyti ax.gif
gal kas is ju uszakinejot, ar neturejot problemu?
Betukas
QUOTE(zingara @ 2007 03 18, 18:00)
As uzsisakiau odine sofa ir pufa is juodojo alksnio. Grazus ju baldai  thumbup.gif Bet jau tris savaites veluoja  g.gif nepatinka man tai  schmoll.gif idomu ka ten man atves , jau nekantrauju isbandyti ax.gif
*

Ti vat, kad tik vakar užsisakem. Ir man įdomu kaip ten bus. Žadėjo atvežti balandžio 25-29 d. O jei vėluos tai už kiekvieną sugaištą dieną delspinigiai...Taip sutartyje pasirašėm.Ale kai reiks, tai kažin kaip bus g.gif
zingara
QUOTE(Betukas @ 2007 03 18, 17:05)
Ti vat, kad tik vakar užsisakem. Ir man įdomu kaip ten bus. Žadėjo atvežti balandžio 25-29 d. O jei vėluos tai už kiekvieną sugaištą dieną delspinigiai...Taip sutartyje pasirašėm.Ale kai reiks, tai kažin kaip bus  g.gif
*

netiku kad delspinigius kas mokes schmoll.gif man kai grindys velavo , sake delspinigiu gali reikalauti per teisma doh.gif o sutartys yra standartines. na bet ten kita firma...

o man zadejo atvezti vasario 28, tai jau sutarem laika, kada pristatys, paskui skambina, sako: tiekejai pavede, veluosim dvi savaites doh.gif tai iki siol ne zinios schmoll.gif rytoj gaus velniu box.gif
zivute
QUOTE(zingara @ 2007 03 18, 18:00)
As uzsisakiau odine sofa ir pufa is juodojo alksnio. Grazus ju baldai  thumbup.gif Bet jau tris savaites veluoja  g.gif nepatinka man tai  schmoll.gif idomu ka ten man atves , jau nekantrauju isbandyti ax.gif
*

Na ziūrek,kad po 3-4 savaičių laukimo, odos spalvos persirinkt nereikėtų. Būna pas juos tokių fintų. Na ,bet tikėkimės viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 18, 17:23)
O kokios tos priemonės, kur jų gauti?
Nieks  neatsako  unsure.gif
*

"Softimus" prekiauja tokiomis priemonėmis. smile.gif
zurza
Noriu paklausti kokia kokybė lenkiškų odinių baldų??Kažkaip baisoka pirkt lenkiškus baldus, na ir kaina nemaža.
Žiūrėjome http://www.etap-sofa.pl baldus kuriais prekiaujama RENLENOJE Kaune
Kas turite jau anksčiau įsigiję šios firmos baldus, parašykite prašau savo nuomonę
Limcamca
QUOTE(zivute @ 2007 03 18, 21:26)
"Softimus" prekiauja tokiomis priemonėmis. smile.gif
*

ačiū labai bigsmile.gif
zingara
QUOTE(zivute @ 2007 03 18, 21:26)
Na ziūrek,kad po 3-4 savaičių laukimo, odos spalvos persirinkt nereikėtų. Būna pas juos tokių fintų. Na ,bet tikėkimės viskas bus gerai
*

siandien pagaliau atveze mano baldelius ax.gif viskas super, ir dar 50 lt nuolaida uz velavima padare thumbup.gif ziuresim kaip seksis jais naudotis. O kol kas apie Juodaji Alksni nieko blogo negaliu pasakyti smile.gif
String
Na, aš galiu tik išsakyti nuomonę, nes iš patirties tai nelabai galiu kol kas ax.gif Žodžiu, prireikė ieškoti baldų... Baldų parduotuvėje susidūrėme su ekos odos NUOSTABIAIS baldais, firma Vokmida. Tai mums tiek išreklamavo tuos baldus, kad nusprendėm pirkti ne natūralios odos baldus. Argumentai - būtent natūrali oda prakaituoja (t.y. žmogus nemaloniai jaučiasi prakaituodamas ant jos), ji žiemą šalta, o ir ne taip lengvai prižiūrima - pvz tušinukas iš natūralios neišsivalo... Mano draugė kaip tyčia ką tik įsigijo kėdes virtuvei iš natūralios odos, o jos sūnelis tą patį vakarą "pašventino" jas tušiuku - ir ką doh.gif Nė su kuo nebeišvalė... O ta eko oda atseit nebijo Vait spirito, su kuo visokias nesąmones galima išvalyti g.gif Tai va ax.gif O dėl išsisėdėjimo - reikia žiūrėti perkant, kad sėdimoji dalis būtų - idealiausiai - iš pvz trijų atskirų pagalvių, o ne susiūta vientisai (gal suprasit, ką noriu pasakyt blush2.gif ), nes BET KOKIA medžiga, nat.oda, ar gobelenas, bet kas, per laiką sėdint, išsitempia, ir ima irti po truputį per siūles. Tai va, kiek žinau, į tai būtent reikia kreipti dėmesį. Mano brolis pirko iš puikios natūralios odos baldus, brangius, ir atseit kad būtų komfortabiliau sėdėti - vientisą, bet aišku niekur pasauly nerasi 2,5 m ilgio gyvūno, iš kurio odos būtų pasiūtas baldas schmoll.gif , tai oer visas siūlesnetrukus išbraškėjo sofkutė... doh.gif
O dėl kokybės - kaip kam pasiseks - yra prastos kokybės nat. odų, prastos kokybės gobelenų, ir t.t., kaip, matyt, ir puikios kokybės viso šito gero... Tad sėkmės jums, ir mums ax.gif Svarbu nepamiršti, kad realus bet kokio baldo gyvavimo amžius - 6 metai. O kas 6 metus manau realu pakeisti senus į naujus.
Tad rinkitės tai, kas patinka 4u.gif
Uva
Noriu paklausti, gal kas turite lietuviškus odinius "Justlukos" baldus? Kokia nuomonė apie juos? g.gif
Kistina
QUOTE(Uva @ 2007 05 26, 19:38)
Noriu paklausti, gal kas turite lietuviškus odinius "Justlukos" baldus? Kokia nuomonė apie juos?  g.gif
*

Mes pirkom odinius baldus is Juodojo Alksnio - pristatymas laiku, kokybe super..
Is Justlukos pirkom staleli i svetaine, tai jau pirma diena iskrito apatinis stiklas ir jo neiseina pritvirtinti taip, kad normaliai laikytusi. Reiks, manau, kreiptis del broko. Taciau labai abejojo, ar jie ka nors pasiulys, nes ne is vieno girdejom ne kokius atsiliepimus.
Aikutė
QUOTE(String @ 2007 03 29, 16:01)
Argumentai - būtent natūrali oda prakaituoja (t.y. žmogus nemaloniai jaučiasi prakaituodamas ant jos), ji žiemą šalta, o ir ne taip lengvai prižiūrima - pvz tušinukas iš natūralios neišsivalo... Mano draugė kaip tyčia ką tik įsigijo kėdes virtuvei iš natūralios odos, o jos sūnelis tą patį vakarą "pašventino" jas tušiuku - ir ką  doh.gif  Nė su kuo nebeišvalė... O ta eko oda atseit nebijo Vait spirito, su kuo visokias nesąmones galima išvalyti  g.gif 

Bijo ta eko oda bet kokių priemonių, oi kaip bijo. Patarčiau elgtis taip pat atsargiai, kaip su natūralia. Bet koks stipresnis patrynimas ir jau viršutinis sluoksnis nusibrūžina. O ir siūliukai pradeda lįsti visokie. Na, bet jei po 6 metų keisti, tada gal ir verta.
nėja
o man įdomu kaip odiniai baldai miegojimui? jei tarkim odinį kampą ar sofutę išleidinėsiu kiekvieną dieną? gal kas atip darote , patarkite. 4u.gif
Aikutė
Taigi miegamoji dalis nėra oda, dažniausiai išsilanksto tokios grotelės su čiužinuku, taip, kad baldams tikrai nekenks.
Uva
QUOTE(Aikutė @ 2007 05 29, 09:57)
Taigi miegamoji dalis nėra oda, dažniausiai išsilanksto tokios grotelės su čiužinuku, taip, kad baldams tikrai nekenks.
*

Būna ir odinių... mirksiukas.gif Pvzd. Justlukoje sakė gali daryti ir odinę miegamąją pusę ir medžiaginę. Odinė, tai manau gali būti nelabai patogi (slysti), o medžiaginė tai manau thumbup.gif tik reikia pasidomėti kokia ta medžiaga... kad greitai nesusidėvėtų...

Tai daugiau nuomonių apie Justluką neišgirsiu? blush2.gif
atne777
Sveikos merginos , tiek daug prisiskaiciau , bet noreciau isgirstti nuomone apie siuos baldelius
http://www.credobaldai.lt/index.php?cid=77, 18 numeri..
kazi ar labai pasigailesim tokio sviesumo juos isigije.
gal kas tokias spalvas jau isbande ir gali pasidalinti patirtimi? mirksiukas.gif
braske24
aš nusižiūrėjau juodajam alksnyje VICTORY IR MATTEO baldų koplektus, bet MATTEO man labiau patinka, nes mažesni, o 17 kv kambariui manau didelių niekam nereikia, gal kas turite kurį nors iš šių komplektų, parašykite + ir -, ir beja jei pirktume tai tikros odos - raudoną, kaži kaip raudona spalva - ar nedažo raudonai? g.gif ar nenublunka bevalant g.gif laukiu atsakymų, kas turite raudonus odinius baldus 4u.gif
Gucci XX
QUOTE(braske24 @ 2007 06 18, 15:55)
aš nusižiūrėjau juodajam alksnyje  VICTORY IR MATTEO baldų koplektus, bet MATTEO man labiau patinka, nes mažesni, o 17 kv kambariui manau didelių niekam nereikia, gal kas turite kurį nors iš šių komplektų, parašykite + ir -, ir beja jei pirktume  tai tikros odos - raudoną, kaži kaip raudona spalva - ar nedažo raudonai? g.gif ar nenublunka bevalant g.gif laukiu atsakymų, kas turite raudonus odinius baldus 4u.gif
*

mes turime Harmony raudonus juodojo alksnio baldus. jie tikrai nedazo ir kol kas nepastebejau, kad bluktu thumbup.gif tiesa, jei rinkciausi antra karta, odiniu nepirkciau, nes ant ju salta sedeti. o uzdangstyti visokiais uzklotais man negrazu!!! schmoll.gif
braske24
QUOTE(Gucci XX @ 2007 06 18, 16:44)
mes turime Harmony raudonus juodojo alksnio baldus. jie tikrai nedazo ir kol kas nepastebejau, kad bluktu thumbup.gif  tiesa, jei rinkciausi antra karta, odiniu nepirkciau, nes ant ju salta sedeti. o uzdangstyti visokiais uzklotais man negrazu!!! schmoll.gif
*

harmony, man ir gi patiko, bet kažkaip apsistojom prie matteo. o kiek laiko Gucci XX tuos baldus jau turite jei nepaslaptis?ir ar pas jus yra miegama dalis? jei yra tai kaip ant jos miegasi? nes mes imtume su miegama dalimi - svečiams, kad būtų kur paguldyti užklydusius svečius ax.gif
kristij
ach, kaip man grazu odiniai baldai, kaip as ju noreciau... bet turim plesruna namuose - katina - tai teks odinius pamirst... verysad.gif
lilja
QUOTE(Uva @ 2007 05 26, 20:38)
Noriu paklausti, gal kas turite lietuviškus odinius "Justlukos" baldus? Kokia nuomonė apie juos?  g.gif
*

justlukoje pirkom korpusinius baldus, tai nieko gero apie kokybę ir aptarnavimą pasakyti negaliu...
braske24
šiandien dar keliose baldų parduotuvėse buvau, tai radau vieną komplektą vokmidos, o kitoj parduotuvėj inaldos[SIZE=7] gražų komplektą. bet va nieko nesu girdėjusi apie šių įmonių gaminamus baldus. gal kas turite, tai parašykite viską apie šia įmonę ir baldus. Būčiau labai dėkinga. blush2.gif
vokmidos būtų šis komplektas http://vokmida.lt/svetaine/myalbum/image13.jpg
Papildyta:
o inaldos išsirinkau 2 komplektus inga 2 ir inga 11, jų puslapyje galima siuos komplektus pasižiūrėti, gal kas turite šiuos baldus o gal kitus, tai parašykite savo nuomone apie juos. 4u.gif ax.gif
I.P.O.
Sveikutes,
busiu labai nemandagi ir isiterpsiu net neskaicius visu puslapiuku. Pirkom mes ana diena odinius baldus su siokais tokiais defektais (nuo to ir kaina atitinkama biggrin.gif) yra pora vietu su nedideliais ibrezimais. Tai dabar ir mastom, kaip juos reiktu panaikint. Ziurejom parduotuvej priemoniu kosminem kainom yra, bet pirma noriu pasiklaust, gal kas ka isbandet, kad neismest pinigu i bala.
Jei jau raset apie tai, tai tik parasykit ir perskaitysiu viska. Dekui wink.gif
braske24
tai gal kas pirkote nemuno baldų centra inaldos baldus, o gal kurios kitos firmos baldus esnacius NBC?parasykit savo atsiliepimus
Jurgaaa
Gal kas pirkote Juodajame Alksnyje VERONOS komplekta? smile.gif As va noriu ji uzsisakyti, bet kai atsisedau, tai suabejojau ar sis komplektas patogus sedejimui?
http://www.juodasisalksnis.lt/verona_big.htm
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.