Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: odiniai baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sinsiliuks
QUOTE(Krisss @ 2006 07 15, 13:04)
Mes ir turim odinius baldus, na tiksliau iš taip vadinamos Eko odos, esu laaabai patenkinta, nes mažas vaikas, o rankos purvinos visada, tai tik paimu skuduriuką ir nuvalau, jei būtų medžiaginiai kaip anksčiau nuprotėčiau, nespėčiau lakstyt iš paskos ir gaudyt.  doh.gif
Va įmetu foto kaip jie atrodo pas mus.
user posted image
*

Kadangi pas mane kazkas panasaus, tai norejau pasiklaust. Merginos ar naudojat kokias spec. priemones tai Eko odai, ar reikia ja maitinti ir pan.
Ellana
QUOTE(Inco @ 2006 10 31, 12:57)
Labas, taip pat kakavinę išsirinkome. O kokia kaina nusiderėjote? Gal gali kiekvieno modelio atskirai surašyti? Kėdė-? dviejų vietų sofa-? trijų vietu sofą+mechanizmas-?
Ir ar pilnai odinis?
*

Mes ėmėm dvivietę ir trivietę sofas. Be miegamų mechanizmų. Atskirai kainų nežinau, bet viskas kartu kainavo 3900. Nepilnai odinis (jei visas odinis tai dar plius 30 proc. kažkur dasideda).
fleita
QUOTE(Ellana @ 2006 10 31, 11:37)
O kokią spalvą ėmėt? Aš tai labai norėjau baltos, bet visi atkalbinėjo, kad labai nepraktiška. Užsisakem tokią balintos kakavos . Dar sakė odos priežiūrai skirtų priemonių dovanų duos  ax.gif 
Tiesa, pas mus bus be miegamo mechanizmo...
*

Pas mus tokie šviesiai oranžiniai, jei įdomu, nuotrauką galiu įmesti. Pas mus 3 ir 1 dalis, bet mokėjom virš 4000 Lt, gal kad seniau pirkom g.gif . Man irgi buvo mintis apie baltus, bet dabar džiaugiuos, kad nepirkau tokių, nes ir taip nespėju valyti ( namuose didžiausia terliūzė doh.gif ), jau yra dėmelių, kurios neišsivalė, bet, kadangi baldai ne balti tai nesimato unsure.gif . Bet šiaip labai džiaugiuos, kad pasirinkau odinius baldus, nes visada lydi toks švaros jausmas ax.gif , kai reikia pavalai ir tiek.
Ellana
QUOTE(fleita @ 2006 10 31, 23:09)
Pas mus tokie šviesiai oranžiniai, jei įdomu, nuotrauką galiu įmesti. Pas mus 3 ir 1 dalis, bet mokėjom virš 4000 Lt, gal kad seniau pirkom  g.gif . Man irgi buvo mintis apie baltus, bet dabar džiaugiuos, kad nepirkau tokių, nes ir taip nespėju valyti ( namuose didžiausia terliūzė doh.gif ), jau yra dėmelių, kurios neišsivalė, bet, kadangi baldai ne balti tai nesimato  unsure.gif . Bet šiaip labai džiaugiuos, kad pasirinkau odinius baldus, nes visada lydi toks švaros jausmas ax.gif , kai reikia pavalai ir tiek.
*

Būtų įdomu komplektuką pamatyti bigsmile.gif
Laukiu nesulaukiu, kada mums padarys...
deine
As irgi galvoju tarp odinio kampo ir medziaginio.... g.gif , bet pasiskaicius manau, kad geriau odinis...nuvalai ir viskas?
ar sunkiai jie valomi?daug prieziuros reik?

as galvoju apie toki kampa

user posted image

ka manot?

as visiskai nauja siuose dalykuose... doh.gif , tai mano pirmi namai!
Inco
O kokie išmatavimai šių baldų?
p.s. visai neblogai žiūrisi, bet man asmeniškai lygus paviršius nepatinka, vis atrodo, kad bėgant laikui labai matysis išsėdėtos vietos sad.gif gal ir klystu...
laaselis
Mes irgi planujame svetaineje statyti odini kampa , esu nusiziurejus Minijos baldu kampa "Elitas" thumbup.gif gal kas turite kaip ziurisi kambaryje g.gif ir gal zinote daugmaz kiek jis kainuoja, smile.gif maciau kataloge, bet nera kainos.
Vijone
QUOTE(Inco @ 2006 10 30, 16:08)
Sveiki,
Reikalinga Jūsų trumpa nuomonė TAIP arba NE smile.gif
Ar verta pakloti už visą komplektą 11.000 už šį kompletą.
Pilnai visi odiniai ir su miegamaisiais mechanizmais... (apart fotelis) smile.gif

http://www.juodasisalksnis.lt/failai/baldai/mondial.swf
*

mes turim sita komplekta, tik pries 2 dienas atveze. Tik pas mane be mechanizmu. Pradzioje norejome i 3-ieti deti miegama mechanizma, bet paciame salone patarus pardavejai persigalvojome, nes be mechanizmo daug minkstesni, beto mums del miegojimo nereikia, o sveciu tokiu, kurie liktu nakvynei, neturejome jau beveik 10 metu, tai tikiuosi, kad ir nereikes.
Kadangi jie man superiniai, kitaip ir pirke nebutume mirksiukas.gif , tai as uz juos thumbup.gif

QUOTE(zivute @ 2006 10 30, 17:07)
Nuo kada juodasis  gamina visa balda odini???Naujiena man. smile.gif Ir kam Tau visos dalys su miegamais mechanizmais . Apie patoguma sau ir baldo ilgesni tarnavimo termina apgalvojot ? smile.gif

nezinau nuo kada, bet, kad gamina ir pilnai odinius, ir su odos pakaitalu, tai tikrai...Kaip jau minejau mes atsisakeme miegamu mechanizmu vien del kokybiskesnio baldu tarnavimo, nes, kaip pacioje parduotuveje taktiskai pasake konsultante, jog odiniai baldai ne tie, kurie turetu atstoti miegamaji ax.gif
Camea
Mano vyras irgi nori odiniu baldu, bet man jie kazkokie salti ir ne jaukus unsure.gif
laaselis
Salti g.gif gal kai reikia miegoti nuolat, mes tai norime svetainej smile.gif ir mazai , beveik niekas nemiega joje, smile.gif bet manau puos kambari ir bus patogus thumbup.gif ir prieziura manau lengvesne, nors visus reikia priziureti, kokie bebutu smile.gif
Camea
QUOTE(laaselis @ 2006 11 01, 18:30)
Salti  g.gif gal kai reikia miegoti nuolat, mes tai norime svetainej  smile.gif  ir mazai , beveik niekas nemiega joje,  smile.gif bet manau puos kambari ir bus patogus thumbup.gif  ir prieziura manau lengvesne, nors visus reikia priziureti, kokie bebutu smile.gif
*

Turejau omeny, kad jie ne nepriduoda kambariui jaukumo, nors cia dar ir nuo splavos ir modelio priklauso rolleyes.gif bet jauciu, kad vyras ikalbes pirkti odinius, nes ir ju prieziura paprastesne ir jam patinka biggrin.gif
fleita
QUOTE(Ellana @ 2006 11 01, 10:04)
Būtų įdomu komplektuką pamatyti  bigsmile.gif
*

Na va, mūsų toks. Tik dieną šis komplektukas atrodo gerokai šviesesnis g.gif . O šiaip kambaryje dar langų rūbelių trūksta ax.gif .

user posted image
deine
QUOTE(Inco @ 2006 11 01, 15:18)
O kokie išmatavimai šių baldų?
p.s. visai neblogai žiūrisi, bet man asmeniškai lygus paviršius nepatinka, vis atrodo, kad bėgant laikui labai matysis išsėdėtos vietos sad.gif gal ir klystu...
*

kad as nieko daugiau negaliu rast ne lygaus pavirsiaus..., noriu kad kampas butu ir issiskleitu i lova... g.gif
Snake
Sveikutes bye1.gif
nori pasigauost jum ir galbut sulaukt kokiu nors patarimu, nes jau nebezinau ko griebtis... unsure.gif nusipirkau Magres baldus http://www.magre.lt/files/millenium.jpg , baltos spalvos. Sedejau ant sofutes gal kokius 5 kartus kartu sudejus. Per Kaledas savo nelaimei sumasciau pasipuosti nauja juoda palaidine cool.gif ryte po vakarelio apstulbau pamacius, kad visa pagalve, i kuria as remiausi sededama nusidaze ir dabar atrodo kaip purvina!!! verysad.gif negana to, atkalte, ant kurios buvau padejus ranka irgi murzina... nesivalo NIEKUO, nors verk schmoll.gif kas keisciausia, mano kunas nenusidaze nuo palaidines nei kiek, nei jokios alergines reakcijos nematau... galvoju vaziuoti pas gamintojus ir skustis, nes galbut oda nebuvo impregnuota, todel taip isigere spalva. Pasiklausiau aplinkiniu kalbu, kaip jie ispila vyna, valo flomasterius ir tusinukus nuo odiniu baldu. Dar labiau pyktis ima, nes kiek pinigeliu sumokejau o dabar esu visishkoj neviltyj. Galbut kuri nors dar esate susidurus su panasia situacija?? verysad.gif
zi-zi
QUOTE(Snake @ 2007 01 04, 11:27)
Sveikutes  bye1.gif
nori pasigauost jum ir galbut sulaukt kokiu nors patarimu, nes jau nebezinau ko griebtis...  unsure.gif  nusipirkau Magres baldus http://www.magre.lt/files/millenium.jpg , baltos spalvos. Sedejau ant sofutes gal kokius 5 kartus kartu sudejus. Per Kaledas savo nelaimei sumasciau pasipuosti nauja juoda palaidine  cool.gif  ryte po vakarelio apstulbau pamacius, kad visa pagalve, i kuria as remiausi sededama nusidaze ir dabar atrodo kaip purvina!!!  verysad.gif  negana to, atkalte, ant kurios buvau padejus ranka irgi murzina... nesivalo NIEKUO, nors verk  schmoll.gif  kas keisciausia, mano kunas nenusidaze nuo palaidines nei kiek, nei jokios alergines reakcijos nematau... galvoju vaziuoti pas gamintojus ir skustis, nes galbut oda nebuvo impregnuota, todel taip isigere spalva. Pasiklausiau aplinkiniu kalbu, kaip jie ispila vyna, valo flomasterius ir tusinukus nuo odiniu baldu. Dar labiau pyktis ima, nes kiek pinigeliu sumokejau o dabar esu visishkoj neviltyj. Galbut kuri nors dar esate susidurus su panasia situacija??  verysad.gif
*

kai pirkom odinį kampą, buvo info apie priežiūrą. Negalima sėstis su naujais spalvotai rūbais, juolabiau džinsais. Daugiau nespėjau išsiverst, nes sūnelis suplėšė doh.gif
Baronė
Sveikos 4u.gif O kažin su kuo galima spalvą padengti, sakykim odinių baldų įbrėžimus užmaskuoti g.gif Gal yra koks specialus maskuojantis tepalas, kuris paskui netepa atsisėdus g.gif
zi-zi
Nuo sėdėjimo oda toje vietoje susiraukšlėja, kaip patvarkyti ir vėl būtų gražu? mastau.gif
Snake
QUOTE(zi-zi @ 2007 01 04, 12:17)
kai pirkom odinį kampą, buvo info apie priežiūrą. Negalima sėstis su naujais spalvotai rūbais, juolabiau džinsais. Daugiau nespėjau išsiverst, nes sūnelis suplėšė  doh.gif
*

nezinau, bet man tai juokingai skamba "nesesti su spalvotais rubais ir dzinsais"- ateina sveciai, o as ju ir klausiu - "tavo rubas naujas? tada ant mano sofkutes nesesi! kitam ir negalima, nes su dzinsais!" lotuliukas.gif tai kam tada baldai reikalingi? ir pigiau ir paprasciau butu ant zemes susest doh.gif
zi-zi
QUOTE(Snake @ 2007 01 04, 14:07)
nezinau, bet man tai juokingai skamba "nesesti su spalvotais rubais ir dzinsais"- ateina sveciai, o as ju ir klausiu - "tavo rubas naujas? tada ant mano sofkutes nesesi! kitam ir negalima, nes su dzinsais!"  lotuliukas.gif  tai kam tada baldai reikalingi? ir pigiau ir paprasciau butu ant zemes susest  doh.gif
*

tokia šviesių odinių baldų "kaina". Leidi svečiams sėdėti, bet po to valai. Pats stengiesi to išvengti kasdienai.
dake
Čia jau visiška nesąmonė,negalima sėstis su džinsais doh.gif .Tai kam tada iš viso tokie šviesūs baldai,jei net pats negali kada nori prisėst.Reikia saugotis,kad neišsiteptų g.gif Gal tada geriau kad ir odiniai,bet šiek tiek tamsesni? g.gif
zi-zi
QUOTE(dake @ 2007 01 04, 15:10)
Čia jau visiška nesąmonė,negalima sėstis su džinsais doh.gif .Tai kam tada iš viso tokie šviesūs baldai,jei net pats negali kada nori prisėst.Reikia saugotis,kad neišsiteptų g.gif Gal tada geriau kad ir odiniai,bet šiek tiek tamsesni? g.gif
*

Jetau, įdėmiau skaitykit ką rašau, tik poto kritikuokit!!! "Negalima sėstis su naujais spalvotai rūbais, juolabiau džinsais." Čia kalba eina apie naujus džinsus. Nauji džinsai betką nudažytų.
xxxsaulyte
QUOTE(Snake @ 2007 01 04, 10:27)
..........  ryte po vakarelio apstulbau pamacius, kad visa pagalve, i kuria as remiausi sededama nusidaze ir dabar atrodo kaip purvina!!!  verysad.gif  negana to, atkalte, ant kurios buvau padejus ranka irgi murzina... nesivalo NIEKUO, nors verk  schmoll.gif  kas keisciausia, mano kunas nenusidaze nuo palaidines nei kiek, nei jokios alergines reakcijos nematau... galvoju vaziuoti pas gamintojus ir skustis, nes galbut oda nebuvo impregnuota..........
*

Reikia patiems impregnuotis odą, yra priemonių ir impregnavimui ir po to valymui. Jei dažnai naudojami - reikia impregnuoti dažniau. Aš pirkau priemones "Juodasis alksnis". Nepigios. Ir visai nejuokas, kad negalima su dzinsais... Pati per šventes turėjau tokį pat įvykį, tik su valgomojo kėde - šviesi odinė, o draugė sėdėjo su juopdu odiniu sijonu - na liko geroka dėmė, bet kaltinu tik pati save, nes tik mėnuo naudoju, dar nespėjau impregnuoti... doh.gif

QUOTE(Baronė @ 2007 01 04, 12:37)
Sveikos  4u.gif O kažin su kuo galima spalvą padengti, sakykim odinių baldų įbrėžimus užmaskuoti  g.gif  Gal yra koks specialus maskuojantis tepalas, kuris paskui netepa atsisėdus  g.gif
*

Tie, kas prekiauja odiniais drabužiais, anksčiau būdavo turėdavo ir priemonių. Bent jau Klaipėdoje pati esu pirkusi "Margiris" parduotuvėje. Toks kaip pieštukas buvo, o po to su impregnatoriumi valai ir susivienodina.
Baronė
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 05, 13:27)
Tie, kas prekiauja odiniais drabužiais, anksčiau būdavo turėdavo ir priemonių. Bent jau Klaipėdoje pati esu pirkusi "Margiris" parduožtuvėje. Toks kaip pieštukas buvo, o po to su impregnatoriumi valai ir susivienodina.
*

Aš ne Klaipėdoje, bet ačiū, reiks paieškoti 4u.gif Vakar Norfoje radau tokį dažantį skystį, rašo kad odiniams gaminiams, tai ant pufiko išbandžiau, lyg ir nieko, pabraižymus maskuoja, tik paskui kažkaip nevienodai blizga. Reiks dar su šviesiais rūbai pasėdėti ar netepa rolleyes.gif doh.gif Nes baldai tai tamsiai rudi rolleyes.gif
O odinių baldų parduotuvėj man pasiūlė su markeriu užpiešti pabraižytas vietas cool.gif
zi-zi
Štai taip atrodo mano naujas odinis kampas MAETO (su funkcija )
user posted image
zi-zi
QUOTE(zi-zi @ 2007 01 04, 13:47)
Nuo sėdėjimo oda toje vietoje susiraukšlėja, kaip patvarkyti ir vėl būtų gražu? mastau.gif
*

nail.gif
Zaneta75
QUOTE(zi-zi @ 2007 01 04, 23:26)
Jetau, įdėmiau skaitykit ką rašau, tik poto kritikuokit!!! "Negalima sėstis su naujais spalvotai rūbais, juolabiau džinsais." Čia kalba eina apie naujus džinsus. Nauji džinsai betką nudažytų.
*

nu atsiprasau, tai kas per dzinsai jei jie dazo? g.gif tai per lietu praejus per balutes kaip turetu atrodyti kojos? blink.gif
As uz patogius ir grazius daiktus biggrin.gif
Pas mus gana sviesios odos (geltonos) baldai, nuo drabuziu tikrai neissitepa, nebent mazoji su flomasteriais prabega... Siaip odos baldu daugiau niekas nesirinkciau doh.gif Gal ir grazu, bet ziauriai nepatogu: sedi su kelnem, tai pastoviai "ciuozi" zemyn, o vasara reikia viska uztiesti, nes tik prisesk, ir "prisiklijuoji"...
ambre
Gal kas turit Kler firmos baldus? www.kler.pl
savaitgali nusiziurejom jau vienus...bet taip sunku apsispresti- tie kur laaabai minksti sedeti- tokie pusti ir didoki, o tie, kurie grazus , elegantiski, ne tokie patogus...Kaip atrasti aukso viduriuka...? g.gif
Merveilleux
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 01 08, 13:54)
Siaip odos baldu daugiau niekas nesirinkciau  doh.gif Gal ir grazu, bet ziauriai nepatogu: sedi su kelnem, tai pastoviai "ciuozi" zemyn, o vasara reikia viska uztiesti, nes tik prisesk, ir "prisiklijuoji"...
*

vat būtent tos priežastys mus ir atbaidė nuo odinių baldų. Diedas tai išvis labai buvo užsisvaigęs dėl odinių. Bet kai reikėjo rinktis gobeleną baldams, vienas žmogus paprotino: žiemą ant jų šalta sėdėt, ką bepasiklosi, viskas čiuoš žemyn, vasarą vėlgi: prakaituosi, prilipsi prie baldų ir .t.t, tai išsirinkom gerą medžiaginį gobeleną (kaina lygiai tokia pati kaip ir natūralios odos).
Nors man tai tikrai gražiai atrodo odiniai baldai rolleyes.gif
KristiTal
O su kuo valyti nuo odiniu baldu tusinuka ir flamasterius?
Forma
QUOTE(zi-zi @ 2007 01 05, 20:23)
Štai taip atrodo mano naujas odinis kampas MAETO (su funkcija )
user posted image
*

labai grazus thumbup.gif
cia is kur pirkta? kokia kaina jei ne paslaptis? ax.gif
ambre
zi-zi, tikrai grazus kampas ir mane domina is kur pirkot? 4u.gif

Man irgi sviesus laaabai patinka,bet del vaikuciu apsisprendem rinktis tamsesnius -tamsiai rudi su bordo atspalviu ... ax.gif Nes atzala planuojam ne viena turet, o tamsus praktiskiau g.gif
Zaneta75
QUOTE(KristiTal @ 2007 01 14, 19:18)
O su kuo valyti nuo odiniu baldu tusinuka ir flamasterius?
*

Mes pirkom juodalksny, tai ten ir priemones pirkom, ypatingom demem tipo labai gerai spec piestukas, tik mazas niuansas: juo pavalius nusivalo ir odos spalva... doh.gif
zi-zi
QUOTE(Forma @ 2007 01 15, 10:11)
labai grazus  thumbup.gif
cia is kur pirkta? kokia kaina jei ne paslaptis?  ax.gif
*

"Dalia" parduotuvėje pirkti. Pavadinime padariau klaidą ne MAETO, o MATEO. Pirkom prieš šventes su nuolaida 30% ir gavosi 4200lt. Dabar mačiau 22% nuolaida jiems. Be nuolaidos jų kaina 6000.
ETAP baldai (antra eilutė MEBLE NOWOCZESNE)
deine
As buvau apsisprendus pirkti sviesu odini kampa, bet pagalvojau, kad nepraktiska.... g.gif , dabar kol dar nera vaiku, tai nieko, bet po to bus vargas...

Rudi ir juodi nepatinka schmoll.gif , tai issirinkom raudona!!!, dar nezinau kaip su juo susigyvensim, bet....
galit paziuret cia...
raudonas kampas
meshis
gal kas bandėt spec priemones odiniam baldam, kur atseitt panaikina negilų idrėskimą? mum šuo biški įdrėskė verysad.gif
Baronė
QUOTE(meshis @ 2007 01 16, 12:14)
gal kas bandėt spec priemones odiniam baldam, kur atseitt panaikina negilų idrėskimą? mum šuo biški įdrėskė  verysad.gif
*

Tamsiai rudiems baldams nusipirkau iš Norfos tokius kaip dažus odiniams gaminiams, nu ir liux, nes mums katė buvo padraskiusi, tai aišku neužlygina įbrėžimo, bet paslepia puikiai, ir atnaujina. Nes jau buvau strese kai nagais pavarė rolleyes.gif
lilja
QUOTE(Baronė @ 2007 01 16, 14:29)
Tamsiai rudiems baldams nusipirkau iš Norfos tokius kaip dažus odiniams gaminiams, nu ir liux, nes mums katė buvo padraskiusi, tai aišku neužlygina įbrėžimo, bet paslepia puikiai, ir atnaujina. Nes jau buvau strese kai nagais pavarė  rolleyes.gif
*

o pavadinimo tikslaus nepasakysi? nesinori apsirikti ir nusipirkti š...
Baronė
QUOTE(lilja @ 2007 01 16, 15:58)
o pavadinimo tikslaus nepasakysi? nesinori apsirikti ir nusipirkti š...
*

Pavadinimas...King firmos, Leather Polish, tokioj nedidelėje juodoje dėžutėje, nupiešta ruda striukė, kaina apie 8 lt.. Tik mačiau rudos ir juodos spalvos, kadangi kitokios nereikėjo, tai net nesidomėjau, gal ir kitokių spalvų yra. Iš pradžių bijojau kad nedažytų šviesių rūbų, bet thumbup.gif nedažo.
lilja
QUOTE(Baronė @ 2007 01 16, 18:11)
Pavadinimas...King firmos, Leather Polish, tokioj nedidelėje juodoje dėžutėje, nupiešta ruda striukė, kaina apie 8 lt.. Tik mačiau rudos ir juodos spalvos, kadangi kitokios nereikėjo, tai net nesidomėjau, gal ir kitokių spalvų yra. Iš pradžių bijojau kad nedažytų šviesių rūbų, bet  thumbup.gif  nedažo.
*

ačiū. 4u.gif man kaip tik rudos reikia.
Baronė
QUOTE(lilja @ 2007 01 16, 16:13)
ačiū.  4u.gif  man kaip tik rudos reikia.
*

Tik ten tamsi ruda spalva mirksiukas.gif
taibent1
Mes turim odinius baldus. Spalva- bordo sendinta. Nesalti, prisitaiko prie kuno silumos. Labai dziaugiames jais. Ypac, kai mazas vaikas- tai laizo, tai uzpila, istepa... thumbup.gif
tesa20
QUOTE(deine @ 2007 01 16, 12:00)
As buvau apsisprendus pirkti sviesu odini kampa, bet pagalvojau, kad nepraktiska.... g.gif , dabar kol dar nera vaiku, tai nieko, bet po to bus vargas...

Rudi ir juodi nepatinka  schmoll.gif , tai issirinkom raudona!!!, dar nezinau kaip su juo susigyvensim, bet....
galit paziuret cia...
raudonas kampas
*

Labai grazus kampas bigsmile.gif kur cia toki radote ir kiek kainuoja ax.gif
deine
QUOTE(tesa20 @ 2007 01 16, 17:26)
Labai grazus kampas  bigsmile.gif  kur cia toki radote ir kiek kainuoja  ax.gif
*

Aciu 4u.gif

Mes anglijoj gyvenam, cia ir pirkom...Kainavo apie 4000 litu(apytiksliai)...
Raganėlė
QUOTE(zi-zi @ 2007 01 16, 11:23)
"Dalia" parduotuvėje pirkti. Pavadinime padariau klaidą ne MAETO, o MATEO. Pirkom prieš šventes su nuolaida 30% ir gavosi 4200lt. Dabar mačiau 22% nuolaida jiems. Be nuolaidos jų kaina 6000.
*

ar patenkinti tais baldais nes aš irgi šiandien juos užmačiau, ir kaip galima pirkimui variantą nužiūrėjau, tai su miegamais mechanizmais 3-2 ir pufas atrodo 5500 Lt su nuolaida
kokią spalvą pirkot?

sorry viską jau pamačiau doh.gif
zi-zi
QUOTE(Raganėlė @ 2007 01 17, 16:00)
ar patenkinti tais baldais nes aš irgi šiandien juos užmačiau, ir kaip galima pirkimui variantą nužiūrėjau, tai su miegamais mechanizmais 3-2 ir pufas atrodo 5500 Lt su nuolaida
kokią spalvą pirkot?

sorry viską jau pamačiau  doh.gif
*

kolkas labai. teko miegot, tai labai patogu. miegi ne ant odos, o ant audinio. labai patogiai transformuojasi miegojimo zona thumbup.gif kai baldai sustatyti, tai ir pufą dar užsisakysim bigsmile.gif
Lululu
Kai pirkom odinius baldus, tai konsultant pasiūlė, kad geriausiai juos valyti su švelniu skudurėliu ūkišku muilu pamuilintame šiltame vandenyje. Jau pusmetis kaip nusipirke ETAP firmos komplektą MATEO ir kiekvieną savaitgalį taip valau, kol kas jokių neigiamų savybių nepastebėjau, gal tik tai, kad dažnai sėdimoje vietoje oda truputi raukšlėjasi, bet šiaip esam labai patenkinti, nes baldai patogus.
zi-zi
QUOTE(daliela @ 2007 01 18, 11:33)
kol kas jokių neigiamų savybių nepastebėjau, gal tik tai, kad dažnai sėdimoje vietoje oda truputi raukšlėjasi, bet šiaip esam labai patenkinti, nes baldai patogus.
*

Pas mus tas pats, bet tai jau odos specifika. Juk odiniai rūbai irgi per alkūnę ar kelius truputį išsimeta.
Vijone
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 14, 16:50)
vat būtent tos priežastys mus ir atbaidė nuo odinių baldų. Diedas tai išvis labai buvo užsisvaigęs dėl odinių. Bet kai reikėjo rinktis gobeleną baldams, vienas žmogus paprotino: žiemą ant jų šalta sėdėt, ką bepasiklosi, viskas čiuoš žemyn, vasarą vėlgi: prakaituosi, prilipsi prie baldų ir .t.t,

cia tai jau teisybe. Vasara dar ju neturejom, tai neteko "prilipti", bet pati suprantu, kad teks doh.gif Bet vistiek man odiniai thumbup.gif
Musu labai sviesus svelniai gelsvi MondialTik dabar perskaiciau, kad kai kurie rubai dazo balsus unsure.gif Man dar neteko su tuom susidurti...
jolitka
As pries Naijus metus irgi isigijau raudonus odinius baldus: sofa - lova ir 2 dideli foteliai. Kol kas esu labai patenkinta. Pirkau Audejo balduose Kaune.
Monika
Ar galima naudoti odinems striukems skirta impregnanta? Kaip daznai impregnuojat?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.