Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: odiniai baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
anželika angelas
Sveiki.gal kas žino, kaip reikia valyti tamsiai rudos spalvos odinius baldus? valiau pora kartu su ''ERES"tai ,košmaras,spalva pasidarie šviesiasne doh.gif Gal kas dos gera patarima kol visai baldus nesugadinau
Ieva-Pieva
QUOTE(anželika angelas @ 2006 03 27, 20:45)
Sveiki.gal kas žino, kaip reikia valyti tamsiai rudos spalvos odinius baldus? valiau pora kartu su ''ERES"tai ,košmaras,spalva pasidarie šviesiasne doh.gif Gal kas dos gera patarima kol visai baldus nesugadinau
*

paieškok 101 patarime, yra tema apie odinių baldų priežiūrą mirksiukas.gif
Smiltis
Labutis 4u.gif ,
noriu prisijungti prie jūsų nes kaip tik šiuo metu renkamės baldus. galvojam apie odinius nes su gobeleninias dar nė vienai nepasisekė. verysad.gif Žiūrėjom ir SBA, bet kažkaip irgi abejojam dėl kokybės, nors kaina tikrai mažesnė negu juodam alksnį. Plius juodam alksnį tie kuri patiko buvo su tokiom kaip tipo pagalvėm ant sėdimos dalies, tai bijau kad tos pagalvės paskui pradeda lįst lauk, kai daugiau ant jų pasėdi. O šiaip pasirinkimas tai labai prastas. Internete radau tokią firmą Aresona, tai pasiskambinau dėl kainų , panašios kaip ir Juodam alksnį. gal kas pirkot iš ten? Kokių girdėjot atsiliepimų?
LIR
Sveikutes, as irgi dabar giliame rupestyje ax.gif nusiziurejau juodajame alksnyje du komplektus: 1. LEO 2. klasika kampa. negaliu issirinkti sad.gif((( leo - graziau, klasika - funkcionaliau. gal kas turit siuos komplektus? kokie atsiliepimai? oda bus tik sviesi, beveik balta.
Ir del nuolaidu gana idomu butu suzinoti jeigu kas pirkote, nes labai jau gaili, tik 5 proc siulo, dar iki balandzio 1 d. 15 proc. buvo, kas baldu parodoj lankesi. Bet per savo dvejones niekaip nesugebejau uzsisakyti g.gif dabar teks tenkintis tik 5 proc. Noretusi didesnes nuolaidos, bet pardavejos zmudos va verysad.gif
*Violeta*
Na va viska perskaiciau mirksiukas.gif
Mes uzsisakem MINIJOS balduose sviesiai zalia komlektuka, naturalios odos, visai simpatiskas pasirode, tik kad sviesus.. smile.gif
Tai kuo jus tuos baldus valote smile.gif tik vandenuku ir ukisku muilu, nejaugi nieko taip ir nera spec. valyt ? g.gif
Irmuska2
QUOTE(*Violeta* @ 2006 07 12, 16:16)
Tai kuo jus tuos baldus valote  smile.gif  tik vandenuku ir ukisku muilu, nejaugi nieko taip ir nera spec. valyt ?  g.gif
*

Aš turiu nusipirkus Leather Master rinkinuką "Anti Ageing system", į jį įeina skystis baldams valyti, apsauginis pienelis ir pieštukas rašalui, lūpų dažams valyti.
Pirkau Dubingiuose, Juodojo alksnio skyriuje (baldus, beje, irgi Juodojo alksnio pasirinkom thumbup.gif )
*Violeta*
QUOTE(Irmuska2 @ 2006 07 12, 17:27)
Aš turiu nusipirkus Leather Master rinkinuką "Anti Ageing system", į jį įeina skystis baldams valyti, apsauginis pienelis ir pieštukas rašalui, lūpų dažams valyti.
Pirkau Dubingiuose, Juodojo alksnio skyriuje (baldus, beje, irgi Juodojo alksnio pasirinkom  thumbup.gif )
*

Aciu pabandysiu paieskot. O kaip kaip valo tas rinkinukas? Ar gerai ? 4u.gif
fleita
Turim mes irgi odinius baldus - grafų "Ambasadorių". Kol kas valau su eres valikliu, bet galvoju irgi iš Juodojo Alksnio valymo priemonių ką nors išsirinkti smile.gif
Ellana
QUOTE(fleita @ 2006 07 12, 18:07)
Turim mes irgi odinius baldus - grafų "Ambasadorių". Kol kas valau su eres valikliu, bet galvoju irgi iš Juodojo Alksnio valymo priemonių ką nors išsirinkti  smile.gif
*

Grietu laiku ruošiames pirkti tokius ax.gif
Kiek laiko jūs juos turit? Ar patenkinti jais?
Mes galvojam pirkti baltos spalvos, tik daug kas atkalbinėja nuo jos, sako kad balta labai nepraktiška unsure.gif
fleita
Nelabai kol kas ką nors galiu pasakyti, nes šiuos baldus ekspluotuojam gal kokį mėnesį tik smile.gif . Šiaip patogūs, lengvai valomi. Reikejo priprasti prie žemesnių lovos šonų, kur rankoms pasidėti 4u.gif , nelabai patogus ir miegamas mechanizmas (bet jei tik svečiams permiegoti, tai tikrai užtenka). Mes pasirinkome persikinę spalvą, dėl praktiškumo, nors labiausiai patiko baltos spalvos baldai, esantys ekspozicijoje rolleyes.gif . Pabijojome, nes namie viena terliūze ir gyvūnas wub.gif
Ellana
QUOTE(fleita @ 2006 07 13, 10:52)
Mes pasirinkome persikinę spalvą, dėl praktiškumo, nors labiausiai patiko baltos spalvos baldai, esantys ekspozicijoje  rolleyes.gif . Pabijojome, nes namie viena terliūze ir gyvūnas  wub.gif
*

Man atrodo, kad mes irgi ne baltą spalvą rinksimės, dėl tų pačių priežasčių ax.gif
CaCalialia
O kaip per tokius karščius, ar įmanoma ant jų išbūti neišprakaitavus? Kaip jie laikui bėgant ar nesikeičia kaip nors odos kokybė? Nepasitikiu šiuolaikiniais baldų gamintojais ir turiu tam priežastį.
Irmuska2
QUOTE(CaCalialia @ 2006 07 13, 13:01)
O kaip per tokius karščius, ar įmanoma ant jų išbūti neišprakaitavus? Kaip jie laikui bėgant ar nesikeičia kaip nors odos kokybė? Nepasitikiu šiuolaikiniais baldų gamintojais ir turiu tam priežastį.
*

o ar per tokius karščius išvis įmanoma išbūti neišprakaitavus? g.gif
o odinių baldų kokybė (ir tuo pačiu kaina) labai priklauso nuo to, iš kokios odos jie pagaminti.
KristiTal
QUOTE(Irmuska2 @ 2006 07 13, 13:21)
o ar per tokius karščius išvis įmanoma išbūti neišprakaitavus?  g.gif 
o odinių baldų kokybė (ir tuo pačiu kaina) labai priklauso nuo to, iš kokios odos jie pagaminti.
*

O kokia oda yra gera? Jei mano odiniai baldai bus italiski, tai ar jau reiks kad oda gera? g.gif
Forma
va cia gan idomiu baldu yra http://www.aresona.lt/page.php?page=contacts
Alaja
Niekada nenorejau ir nenoriu odiniu baldu.Man tai jie nejaukus,salti.
KristiTal
QUOTE(leja30 @ 2006 07 14, 08:49)
Niekada nenorejau ir nenoriu odiniu baldu.Man tai jie nejaukus,salti.
*

As kaip neturejau tai noriu. Nors mano viena drauge turejusi juos, keldamasi i nama, pirko jau ne odinius.
Forma
man labai grazu odiniai ir ju dizainas dazniausiai buna zymiai geresnis nei kitu, tik vel vat tas ju ziema saltumas, vasara lipimas prie kuno g.gif ir niekaip neapsisprendziu kokiu noresiu, nors dar toli iki ju bet vis pagalvoju....
Irmuska2
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 13, 21:12)
O kokia oda yra gera? Jei mano odiniai baldai bus italiski, tai ar jau reiks kad oda gera? g.gif
*

Man labai patiko, kaip apie odą parašyta Juodojo alksnio puslapyje:

Odos struktūra priklauso nuo gyvūno genetinių savybių, gyvenimo sąlygų ir mitybos. Kiekvieno gyvulio oda turi unikalią tekstūrą ir skirtingas natūralias savybes, pavyzdžiui, randėjimą. Natūralūs gyvūno augimo požymiai yra ne trūkumai, o jo odos, kaip natūralaus produkto tikrumo, įrodymai. Raukšlės, randai nuo sužeidimų, vabzdžių, įgėlimai, pigmentinės dėmės (tamsesnės vietos) bei venų struktūros yra natūralios jaučio odos tikrumo įrodymas. Siekiant atskleisti visą natūralios odos grožį, jos apdorojamos pagal natūralias odos savybes.

Skirtingos odos tekstūros. Gaminant baldus paprastai naudojama jaučio oda. Vienam baldų komplektui pagaminti sunaudojamos maždaug šešių gyvulių rinktinės odos. Kiekviena vieno gyvulio kūno dalis turi skirtingą odos tekstūrą, pavyzdžiui, raukšles ant kaklo ir šonų, tad savaime suprantama, kad vieno baldų komplekto odos tekstūra nebus vienoda. Tai neturėtų būti pagrindas klientų pretenzijoms, kadangi kaip tik šios įvairovės dėka odos apmušalai yra unikalūs, o skirtingos detalės suteikia odai išskirtinę išvaizdą. Tokiu būdu mes perkeliame natūralų gamtos grožį į Jūsų namus.

Odos randėjimas. Gyvulių odos sužalojimai, tokie kaip įpjovimai, gyvūnus laikant aptvaruose arba ganyklose, gali surandėti lygiai taip pat, kaip ir žmogaus oda. Šie randai neturi jokios neigiamos įtakos odos kokybei, priešingai, jos paviršiui suteikia originalią išvaizdą.

Kitos savybės. Gerai išgydytos išdeginimo, ūkyje naudojamų įrankių sužalojimų bei įkandimų žymės taip pat priskiriamos prie natūralių savybių, sukuriančių įdomius odos tekstūros efektus.

Baldų gamyboje mes naudojame aukščiausiosios kokybės (A kategorijos) itališką odą, kuri jau 1994 metais buvo įvertinta ISO 9002 kokybės sertifikatu. Tokios odos privalumai – tamprumas bei neblunkanti spalva.

Dar vienas svarbus dalykas - ar baldui gaminti naudota vientisas odos gabalas, ar susiūta iš gabaliukų.
Atgaja
O aplamai ar Jums neatrodo, kad Lietuvoj nėra baldų pasirinkimo. Jeigu virtuvės baldus dar kažkaip gali pairinkti, tai su minkštais iš vis tragedija. Vilniuje perėjau ko gero visus baldų salonus, ir tokių, kuriuos pamačius pasakyčiau "va tokių noriu" tai taip ir neradau... Kaip jums sekasi tokiose paieškose. Gal čia aš tokia skonį praradusi verysad.gif
Forma
QUOTE(Atgaja @ 2006 07 14, 10:56)
O aplamai ar Jums neatrodo, kad Lietuvoj nėra baldų pasirinkimo. Jeigu virtuvės baldus dar kažkaip gali pairinkti, tai su minkštais iš vis tragedija. Vilniuje perėjau ko gero visus baldų salonus, ir tokių, kuriuos pamačius pasakyčiau "va tokių noriu" tai taip ir neradau... Kaip jums sekasi tokiose paieškose. Gal čia aš tokia skonį praradusi verysad.gif
*

yra tik reik zinot is kur uzsisakineti mirksiukas.gif viskas atvezama
Irmuska2
QUOTE(Atgaja @ 2006 07 14, 09:56)
*

Na, mums turbūt labai pasisekė, nes gana greitai suradom tai ko mums reikia ax.gif ax.gif - Juodojo alksnio "Harmony" thumbup.gif
Nuo šitų baldų ir prasidėjo visų mūsų naujų namų kūrimas ax.gif
KristiTal
Merginos man atsakykite pa ska bute yra odiniai baldai, kaip buvo jie inesti pro duris? Ar tie odiniai baldai taip biski susispaudzia per minkstuma doh.gif , pas mane tarpas yra 84cm o nusiziurejau baldus su tokiu ismatavimu 176x90(gylis)x87. Tai jau bijau kad jie netilps i buta, o juos nusiziurejau dar tada kaip remontas buvo svajonese
fleita
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 14, 16:54)
Merginos man atsakykite pa ska bute yra odiniai baldai, kaip buvo jie inesti pro duris? Ar tie odiniai baldai taip biski susispaudzia per minkstuma doh.gif , pas mane tarpas yra 84cm o nusiziurejau baldus su tokiu ismatavimu 176x90(gylis)x87. Tai jau bijau kad jie netilps i buta, o juos nusiziurejau dar tada kaip remontas buvo svajonese
*

Manau, kad pratilps. Pas mus durų plotis 78 cm, o baldų išmatavimai 204x85x92. Baldai neišsiardė, o pavarsti kažkokiu kampu stebuklingai pratilpo doh.gif
Jurgitar
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 14, 15:54)
*

Mūsų odinius baldus įkėlinėjo per langą.
Mes pirkom itališkus, bordo spalvos. Labai esu patenkinta, nes svetainė yra sujungta su virtuve. Todėl valgome sėdėdami ant tų baldų, o mažoji nuolat būna su nešvariom rankom. Visus išriebalavimus nuvalau su drėgnu skuduriuku ir problemos kaip nebūta. Nežinau kas būtų, jei turėtume medžiaginius baldus. Būtų nuolatinis stresas ir saugojimas. O daiktai turi tarnauti žmogui, o ne atvirkščiai.
Vasara, ypač per tuos karščius, kūnas(jei būni su šortais ar trumpu sijonu)prilimpa prie odos. Tai būtų vienintelis minusas.
KristiTal
QUOTE(Jurgitar @ 2006 07 14, 17:30)
Mūsų odinius baldus įkėlinėjo per langą.
Mes pirkom itališkus, bordo spalvos. Labai esu patenkinta, nes svetainė yra sujungta su virtuve. Todėl valgome sėdėdami ant tų baldų, o mažoji nuolat būna su nešvariom rankom. Visus išriebalavimus nuvalau su drėgnu skuduriuku ir problemos kaip nebūta. Nežinau kas būtų, jei turėtume medžiaginius baldus. Būtų nuolatinis stresas ir saugojimas. O daiktai turi tarnauti žmogui, o ne atvirkščiai.
Vasara, ypač per tuos karščius, kūnas(jei būni su šortais ar trumpu sijonu)prilimpa prie odos. Tai būtų vienintelis minusas.
*

O kokie baldu ir duru ismatavimai? Per langa mes niekaip negaletume ikelti. 8 aukstas
Karmen
Mes pirkom prieš 3 metus odinį kampą Skrajoj, nepamenu tik ar Šiaulių ar Klaipėdos gamybos g.gif nu žodžiu lietuviškas. Šiaip iš praktiškos pusės tai tikrai labai esu patenkinta, ko tik nematė jisai - ir raudonas vynas buvo užpiltas, ir maisto pritrynta po balių ir draugų vaikai jojo ir šunį turim ir patys tysom ant jos kiekvieną vakarą prie TV ax.gif ir jokių dėmių ar plėmų nėra schmoll.gif
Dabar įsirenginėsim naują butą ir deja šitas kampas bus per didelis ir per masyvus verysad.gif Galvojam pirkti mažesnius baldelius svetainei, kad neužsigriozdintų kambarys tai kažkaip linkstu vėl prie odinių, nes juos visgi labai lengva prižiūrėti ir užtat atrodo tvarkingai rolleyes.gif
Įdedu mūsų kampo nuotrauką
user posted image
Jurgitar
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 14, 21:27)
O kokie baldu ir duru ismatavimai? Per langa mes niekaip negaletume ikelti. 8 aukstas
*

Nu žinok dabar nepasakysiu, reiks pamatuot. Jei nepamiršiu, pirmadienį parašysiu.
Durys tai standartines, šarvuotos-lauko. Bet baldai pas mus masyvus.
Dar prisiminiau, kad kažkas sakė, kad katės į juos mėgsta galasti nagus. Tai ne tiesa. Aš turiu katę, ji niekada negalanda į odinius baldus nagų, nes tai paprasčiausiai ir neišeitų. Tačiau yra padariusi įbrėžimą, kai krito nuo palangės ir nagais bandė įsikipti į baldus. To jau niekaip neištaisysi.
Krisss
Mes ir turim odinius baldus, na tiksliau iš taip vadinamos Eko odos, esu laaabai patenkinta, nes mažas vaikas, o rankos purvinos visada, tai tik paimu skuduriuką ir nuvalau, jei būtų medžiaginiai kaip anksčiau nuprotėčiau, nespėčiau lakstyt iš paskos ir gaudyt. doh.gif
Va įmetu foto kaip jie atrodo pas mus.
user posted image
Lululu
QUOTE(Krisss @ 2006 07 15, 13:04)
Mes ir turim odinius baldus, na tiksliau iš taip vadinamos Eko odos, esu laaabai patenkinta, nes mažas vaikas, o rankos purvinos visada, tai tik paimu skuduriuką ir nuvalau, jei būtų medžiaginiai kaip anksčiau nuprotėčiau, nespėčiau lakstyt iš paskos ir gaudyt.  doh.gif
Va įmetu foto kaip jie atrodo pas mus.
user posted image
*

Labai gražus komplektukas, jeigu nepaslaptis kur pirkote ir kiek kainavo? ax.gif
mama-Ingrida
Mes pries puse metu pirkome baldus "Klasika"(sviesus) Juodajame Alksnyje. Baldai pakankamai brangus taigi tikejausi ypac aukstos kokybes, bet tiesa sakant siek tiek nusivyliau. Tose vietose kur dazniausiai sedima oda pradejo blukti o dar nepraejo nei metai nuo pirkimo, teiravausi ar gali taip buti Juodojo alksnio konsultantes tai prizadejo atvaziuoti ir ivertinti kas ten vyksta su tais baldais. Be to uzpildas paprasciausia porolonas, kuris kaip zinia anksciau ar veliau issisedi verysad.gif o miegamasis mechanizmas tai pagamintas taip, kad geriau jo netiesti blink.gif
Aisku turi sie baldai privalumu, bet dabar pries pirkdama gerai pasvarstyciau g.gif
Taigi ir Juodasis alksnis nepaisant aukstu kainu turi savo trukumu, atidziai ziurekit mamytes 4u.gif
Krisss
QUOTE(daliela @ 2006 07 19, 10:01)
Labai gražus komplektukas, jeigu nepaslaptis kur pirkote ir kiek kainavo? ax.gif
*

mirksiukas.gif pirktas plazoj, kainavo apie 3500, ten tas kampas tai pasidaro miegamas, ir laaaabai jau platus. thumbup.gif man irgi jie patinka iki siol. tongue.gif
emiru
O mes pries metus pirkom lietuviskus ekoodos baldus Inga, tai po puses metu atsarado mikroitrukimai, kurie dabar pavirto i dideles skyles verysad.gif blink.gif O taip dziaugemes, kad nedaug sumokejom, o dabar s...., reikia nauju ieskoti doh.gif verysad.gif Jau geriau nepagaileti pinigeliu ir sumoketi brangiau, bet isigyti kokybiska preke smile.gif
Inco
Sveiki ir sveikos,
Issirinkome toki komplekta (tik be pufiko)
http://www.juodasisalksnis.lt/failai/baldai/mondial.swf
Patarkite buda gauti pigiausia kaina sio komplekto. wink.gif, gal kas turi geru pazinciu ioje firoje? ax.gif
Aciu uz bet kokia inforacija

januxs
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 14, 16:54)
*

Man ir dabar baisu prisiminti kokia panika buvo apėmusi ,kai mes su savo odiniu kampu pabandeme įeiti į musų butą doh.gif doh.gif Nors jis susideda is 3 dalių,nu niekaip netilpo pro duris, grūsti-baisu kad nesuplėšyt, piniga nemaži verysad.gif Jau buvo juokas pro ašaras kad laiptinėj bus prabangus rūkomasis doh.gif Mums jis netilpo todėl kad už durų yra tokia niša ir sienos kampas ir dar iškalta lentutėmis, tai galų gale nuplėšėme tas lentutes ir įtilpome rolleyes.gif Nu bet streso buvo o ir papildomo darbo schmoll.gif
zivute
QUOTE(Inco @ 2006 10 16, 20:03)
Sveiki ir sveikos,
Issirinkome toki komplekta (tik be pufiko)
Patarkite buda gauti pigiausia kaina sio komplekto. wink.gif, gal kas turi geru pazinciu ioje firoje?  ax.gif
Aciu uz bet kokia inforacija
*

Na kiek zinau ,dabar Juodasis dirba labai grieztai su 5- 7 % nuolaidom. Bet dazniau pavaikstant ir " pazyziant " issimusti 10 % galima.Reikia pabuti labai ikiriems klientams. smile.gif
Bet ar tikrai tvirtai nusprendet jpirkti butent si komplekta? Jis gana masyvus ir putlus. Nepamirskim ,kad namu erdvej jis dar pasidarys vizualiai didesnis . Taip pat ar pagalvojot apie silikonines granules maisytas su smulkintu porolonu,kuriomis prikimstos nugarines pagalves bei porankiai. Turbut informavo,kad po kazkurio laiko jos supliuks? Ir porankiai bei nugarele pasidarys kaip apytusciai maisai. Oda savaime tamposi ,o kai dar baldas toks minkstas...Zinau ,patogu gana .Minksta ,supasi ,apsisuka aplink savo asi,rankenele paspaudi kojos pasikelia ,nugara atsilenkia ( ideti reklaineriai ) .Lyg ir ko daugiau reikia namie pries televizoriu smile.gif

Nenoriu atkalbineti.,tik siulau gerai pagalvoti i ka tas baldas bus panasus po metu . mirksiukas.gif
Inco
Na ok, na tavo nuomonėje yra šiokios tokios tiesios, jei po metų skūrelė kabės tai tikrai netinka, bet manau kokius 5 gal turėtu laikyti?
Na kambarys 6m x 4m (čia kolidorius kartu su svetainę) ar tikrai per didelis komplektas?

Šiaip Vilniuje akropolije esu nusižiūrėjes kažką panašasu iš amerikietišku baldų (putlūs taip pat)

http://www.lanefurniture.com/products/Prod...=16902&LHF=
http://www.lanefurniture.com/products/Prod...=16895&LHF=

, bet ten komplektas 3+2+1 ir tas "2" su kažkokia perskyra kur susidėti gėrimams, o jo kaip tik man ir nereikia.

p.s. tai koki komplektuką gal gali patartyi wink.gif
1.odinis
2.aukštis ~1 metrą
Ačiū
zivute
Dar viena ,ko nepaminejau. Beveik visi lietuvos gamintojai ,naturalia oda naudoja tik pagrindinese vietose. T.y. porankiai,nugarele ir sedimoji dalis. Visur kitur pakaitalas. Kuris sunkiau valosi nei naturali,blunka ,plysta per siules,trukineja. Taip,naturali oda nepriziurima irgi trukineja ,kadangi dziusta . Todel ja maziausiai kas puse metu reikia maitinti spec.priemonem pries tai isvalius.
Na matau ,kad Jus labai norite pustu baldu .kuo daugiau "sumustiniu " ( pagalviu).Del skonio nesigincijama.
Kas dar stoves tam kambary? Sekcija,indaujos? Geriausia yra suzinojus ismatavimus,namie labai tiksliai su metru pasimatuoti, isivaizduot kaip stoves ir t.t..
Ir siulau aplankyt "Softimus" salona.Arba pasiziuret ju puslapi www.softimus.com . Is lietuvos gamintoju man jie labiausiai patinka. Kiekvienas komplektas kurtas dizainerio ,visur naturali oda,modeliai liuksiski.
Na o paskui dar susirasysim. Ok? smile.gif
Muka
QUOTE(zivute @ 2006 10 18, 18:58)
Dar viena ,ko nepaminejau. Beveik visi lietuvos gamintojai ,naturalia oda naudoja tik pagrindinese vietose. T.y. porankiai,nugarele ir sedimoji dalis. Visur kitur pakaitalas. Kuris sunkiau valosi nei naturali,blunka ,plysta per siules,trukineja. Taip,naturali oda nepriziurima irgi trukineja ,kadangi dziusta . Todel ja maziausiai kas puse metu reikia maitinti spec.priemonem pries tai isvalius.
Na matau ,kad Jus labai norite pustu baldu .kuo daugiau "sumustiniu " ( pagalviu).Del skonio nesigincijama.
Kas dar stoves tam kambary? Sekcija,indaujos? Geriausia yra suzinojus ismatavimus,namie labai tiksliai su metru pasimatuoti, isivaizduot kaip stoves ir t.t..
Ir  siulau aplankyt "Softimus" salona.Arba pasiziuret ju puslapi www.softimus.com . Is lietuvos gamintoju man jie labiausiai patinka. Kiekvienas komplektas kurtas dizainerio ,visur naturali oda,modeliai liuksiski.
*

Įsikišiu ir aš į diskusija smile.gif Buvau vakar softimus salone, bet tačiau neradau geros odos kokybės, labai jau neša į turkišką odą, tikrai salonų aplankiau ne vieną (kaune) tai tikrai galiu pasakyti , kad odos kokybiškesnės galima rasti, kaina nemanau kad atitinka kokybę ax.gif . Dėl stilių ir skonių aš irgi nesiginčiju, bet manau šitas puslapiukas turėtu kai kam padėti www.toirto.lt . Buvau pati ir kokybiškesnių ir tokios geros odos neradau tikrai niekur (tikrai nedirbu šitame salone ir neturiu jokių finansinių sąsajų su šia firma). O kaina atitinka tikrai kokybe, vėlgi dizainas ir skonis čia jau kiekvieno asmeninis reikalas. O šiaip dar apsilankyčiau ABC parduotuvėje Kaune , čia veža iš katalogų nukainuotus baldus, kainos nesikandžioja o ir kokybė visai nieko biggrin.gif .Tiesa yra ir panaudotų baldų šioje parduotuvėje, bet galima rasti ir naujų. 4u.gif
Inco
www.softimus.lt
Minusai:
1.Visi baldai su žemu atlošu t.y. galvai nėra kur atsiremti.
2.Lygiai aptrauktą odą aš vadinu "ligoninės priimamasias" arba "Ikarus kėdės" nežinau ar teisybė, bet net po poros mėnesių matysis įdubimai ten kur dažnai sėdima, o męs tai dribsosim kiekvieną dieną.

www.toirto.lt pasirinkimas gal ir didelis, bet gaila, kad nėra išsamesnės informacijos apie išmatavimus...
Papildyta:
Dar trumpam pasikartosiu, gal kam teko kas dar pardavinėja šitokį komplektą?

user posted image

nes pagal kainą gal net nusileidžia šiam komplektui.

user posted image
zivute
smile.gif na nenoriu pyktis ar ka nors izeisti ,bet jau tik nesugalvokit pirkti kinietisku baldu . O tuo labiau jau panaudotu . Na lietuviai dar vis nesikeicia. Yra patarle " skupas permoka du kartus" . Lietuviu bruozas. smile.gif
O del odos . salonuose reikia prasyt ,kad parodytu visa siuloma oda , o ne tik susidaryti ispudi is ekspozicijoj stovinciu baldu. smile.gif Ir ,aisku,reikia skirti gera oda nuo prastos .smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inco @ 2006 10 19, 08:41)
www.softimus.lt
Minusai:
1.Visi baldai su žemu atlošu t.y. galvai nėra kur atsiremti.
2.Lygiai aptrauktą odą aš vadinu "ligoninės priimamasias" arba "Ikarus kėdės" nežinau ar teisybė, bet net po poros mėnesių matysis įdubimai ten kur dažnai sėdima, o męs tai dribsosim kiekvieną dieną.

www.toirto.lt pasirinkimas gal ir didelis, bet gaila, kad nėra išsamesnės informacijos apie išmatavimus...
Papildyta:
Dar trumpam pasikartosiu, gal kam teko kas dar pardavinėja šitokį komplektą?

user posted image

nes pagal kainą gal net nusileidžia šiam komplektui.

user posted image
*

jei jau norit tokiu pustu baldu. Pasiziurekit dar " Klaipedos sofu " baldus. Yra tikrai vienas komplektas Jusu skonio. Tik neprisimenu tiksliai kaip jis vadinasi.
Zaneta75
QUOTE(zivute @ 2006 10 18, 17:58)
Ir  siulau aplankyt "Softimus" salona.Arba pasiziuret ju puslapi www.softimus.com . Is lietuvos gamintoju man jie labiausiai patinka. Kiekvienas komplektas kurtas dizainerio ,visur naturali oda,modeliai liuksiski.
*

Zivute ryskiai prie baldu dirbi ? mirksiukas.gif
Jei leisit ikisiu ir as savo trigrasi bigsmile.gif Mes prie pora maetu pirkom Juodojo alksnio "Elite" berods modeli, oda jo gana standi, atrode patvari. Iplysimu per ta laika neatsirado jokiu, bet valant pas juos pirktom priemonem odai atnaujinti ir valyti (pas mane gyvena mazoji "menininke" doh.gif ) tai valyti plotai nubluko... dabar tokios nutrintos demes matosi...
Padariau viena isvada: jokios odos jei svetaineje "aktyviai" gyvenama - tik gobelenas. Tik beda ta, kad pas mus jo ir kokybisko ir grazaus nera... g.gif
Teko girdeti kad amerikietiski baldai neblogai laikosi... bet nepabandes juk nezinosi...
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2006 10 19, 08:11)
Įsikišiu ir aš į diskusija smile.gif Buvau vakar softimus salone, bet tačiau neradau geros odos kokybės, labai jau neša į turkišką odą, tikrai salonų aplankiau ne vieną (kaune) tai tikrai galiu pasakyti , kad odos kokybiškesnės galima rasti, kaina nemanau kad atitinka kokybę ax.gif .
*

O kodel jus bijot turkiskos prekes? Juk TOS kokybes prekes kurias Turkijoje matome gatveje yra viena, bet ten taip pat yra ir kokybisku prekiu g.gif Pastaruoju metu tenka "sukinetis" baldu versle ir pamaciau viena dalyka: musu rinkoje esantys "italiski", netgi "amerikietiski" baldai dazniausiai yra gaminami... Turkijoje... Kadangi turiu prekybiniu rysiu su turkija sau kai ka namams esu is ten atsivezus, ir labai tuo dziaugiuosi lotuliukas.gif
LIR
[quote=zivute,2006 10 18, 12:15]
Na kiek zinau ,dabar Juodasis dirba labai grieztai su 5- 7 % nuolaidom. Bet dazniau pavaikstant ir " pazyziant " issimusti 10 % galima.Reikia pabuti labai ikiriems klientams. smile.gif

Aš Juodajame alksnyje užsisakiau Senatoriau komplektą, gavau 10 proc. nuolaidą, daugiau nepavyko, nors labai norėjau gauti 15 proc. sad.gif šią nuolaidą paprastai duoda pavasarį baldu parodos metu litexpo. Dėl 10 proc. zysti neteko, tiesiog atsisakiau kelionės kuri buvo siūloma užsisakantiems baldus (kelionė į vasndens atrakcijonų parką). Gal kas galite pakomentuoti šio komplekto kokybę? Ačiū
taina
Uzsisakem Ambasadorių iš Grafų baldų.
Gal kas turit toki komplekta? Įdomu, kokie apie jį atsiliepimai g.gif
fleita
QUOTE(taina @ 2006 10 29, 14:35)
Uzsisakem Ambasadorių iš Grafų baldų.
Gal kas turit toki komplekta? Įdomu, kokie apie jį atsiliepimai  g.gif
*

Turim apie pusmetį, tai kol kas tik geri atsiliepimai, lengva prižiūrėti, tik miegamas mechanizmas girgžda, tai svečiai nelabai išsimiega blush2.gif .
Inco
Sveiki,
Reikalinga Jūsų trumpa nuomonė TAIP arba NE smile.gif
Ar verta pakloti už visą komplektą 11.000 už šį kompletą.
Pilnai visi odiniai ir su miegamaisiais mechanizmais... (apart fotelis) smile.gif

zivute
Nuo kada juodasis gamina visa balda odini???Naujiena man. smile.gif Ir kam Tau visos dalys su miegamais mechanizmais . Apie patoguma sau ir baldo ilgesni tarnavimo termina apgalvojot ? smile.gif Oi,sorry juk prasei trumpai. ... NE !!!
Inco
O kodėl neodiniai? Šiaip yra dviejų variantu, dalinai odiniai dalinai pakaitalas... tai domėjausi kaina, kad būtų visas odinis.
Ellana
QUOTE(fleita @ 2006 10 29, 14:56)
Turim apie pusmetį, tai kol kas tik geri atsiliepimai, lengva prižiūrėti, tik miegamas mechanizmas girgžda, tai svečiai nelabai išsimiega  blush2.gif .
*

O kokią spalvą ėmėt? Aš tai labai norėjau baltos, bet visi atkalbinėjo, kad labai nepraktiška. Užsisakem tokią balintos kakavos . Dar sakė odos priežiūrai skirtų priemonių dovanų duos ax.gif
Tiesa, pas mus bus be miegamo mechanizmo...
Inco
QUOTE(Ellana @ 2006 10 31, 10:37)
O kokią spalvą ėmėt? Aš tai labai norėjau baltos, bet visi atkalbinėjo, kad labai nepraktiška. Užsisakem tokią balintos kakavos . Dar sakė odos priežiūrai skirtų priemonių dovanų duos  ax.gif 
Tiesa, pas mus bus be miegamo mechanizmo...
*

Labas, taip pat kakavinę išsirinkome. O kokia kaina nusiderėjote? Gal gali kiekvieno modelio atskirai surašyti? Kėdė-? dviejų vietų sofa-? trijų vietu sofą+mechanizmas-?
Ir ar pilnai odinis?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.