Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: odiniai baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jumi
Greiciau dirbtines odos baldai laugh.gif
Gal turit kas tokia sofa ar kampa. Ar lengva priziureti?
Jumi
na nejau niekas namuose tokiu baldu neturit g.gif
argi gaila sava patirtim pasidalinti unsure.gif
Rigedora
na jei turi kokių kačių ar šunų-geriau nereik tokių baldų. wink.gif nes labai gerai galndasi nagai į juos, o sutvarkyti neina jau paskui... mad.gif
Agnele
Mes taip pat svajojame apie odinius baldus ir taip pat norėčiau patarimų. manau, kad geriau pirkti natūralios odos (galima ir padevėtus)(mano pažįstamas nusipirko visai fainus baldus). Bijau, kad dirbtinės odos baldai nekaip lips prie kūno, o kloti juos adialais irgi nesinori wink.gif Manau geriau padevėtus, bet brangesnius, negu naujus, bet pigius biggrin.gif
happy
QUOTE (Joanna @ 2004 06 28, 15:23)
Manau geriau padevėtus, bet brangesnius, negu naujus, bet pigius biggrin.gif

Auksiniai zodziai thumbup.gif
Spyglienė
QUOTE (Joanna @ 2004 06 28, 15:23)
Mes taip pat svajojame apie odinius baldus ir taip pat norėčiau patarimų. manau, kad geriau pirkti natūralios odos (galima ir padevėtus)(mano pažįstamas nusipirko visai fainus baldus). Bijau, kad dirbtinės odos baldai nekaip lips prie kūno, o kloti juos adialais irgi nesinori  wink.gif  Manau geriau padevėtus, bet brangesnius, negu naujus, bet pigius  biggrin.gif

Sveciuose teko pasedeti ant naturalios odos. Nieko gero - ziema salta, vasara 'limpa' rubai. sad.gif Ir tada man nepavyko itikinti vyro pirkti odinius - uzsispyre kad ne ir tiek. Nors as galeciau ir pridengti kazkuom, man tai ne brokas biggrin.gif
Agnele
O man kaip tik keista buvo, nes vis galvodavau, kad nepatiktų man odiniai. bet kai kartą svečiuose pasedėjau net nustebau, kaip išilo baldai ir tapo vos ne kaip tavo oda. Man patiko laugh.gif
Gal ir geriau medžiaginiai, bet aš savo kambary prie židinio norėčiau odinių. Gerai atrodo wink.gif biggrin.gif
lengvute
man nepatinka odiniai baldai, pas tėvus yra tokie ryži tai dar nieko, tik kai apdulka matosi rolleyes.gif , o darbe yra dirbtinės odos juodos kėdės, tai kasdien reikia jas valyti, nes pirštų atspaudai labai matosi dry.gif , kuo valyti tokius baldus, kuo jūs valot, ar paprastu drėgnu skuduru, ar specialiu valikliu?
SABINA
mes pirkome mazi padevetus, bet brangius 3, 2, 1: gimtinėje Birzuose yra tokia fain parduotuve iš Vokietijos, visi važiuoj, laba fain, nes nebrang palygis su Vilniaus kainom ir nenudrožt balda buva, bet yr vien blogybe. Parsivezem namo, visks gera, bet yr toks kvaps likęs, ar tai dezinfekuot buva ar kas, as tepio viskuo brangiausiom priemonėm, ir viskuo bet kvaps vistiek šioks toks yr likes ir dabar(2men) , mano vyrs tai niek neuodž, saka man vaidenas, bet šioks toks kvaps yr tikra likes. aš nuolat vedin namo.
patarims: laba gera "apuostyk" pries perkant.
privalums: mano 8,5 men Sebastukas jau priropojęs atsistoja, vaikšto remdamasis baldus, rankoj nuolat džiūvėsis, sausainis ar duoniukas visalaik visur tepa (švarus vaiks ne vaiks) dantys ištisa dygst seilės bėg upeliais, medziagins balds jau but reikėj ismest, ar iškviest "švaros brolius", o siuos gi ir šlapint galim ir viska

lengvute
pas mus irgi yar tokių parduotuvių, kur neblogi baldai iš Vokietijos, mačiau ir odinių neblogų (kažkur Naugarduko g., atrodo, ir Šiaurės miestely), mes ten triskart pigiau nei kur kitur pirkom naują stiklinį staliuką thumbup.gif
ely
Nu kaip fain Sabina parašius thumbup.gif laugh.gif

Mes turėjom ekoodos baldus, atrodo kaip odiniai, bet, sako, kad dar geresni, nes neįkaista ir nelimpa prie kūno kaip odiniai, o priežiūra lygiai tokia pat kaip odinių - su skuduriukų brūkšteli ir vsio thumbup.gif Tik po 3 metų naudojimo pradėjo šiek tiek spalva šerpetoti, o jie buvo ryškiai geltoni, tad, bijau, kad dar po kelių metų būtų jau apsitrynę g.gif

Bet dabar nežinau net, galvoju, kad visdėlto pirksim odinius rolleyes.gif Todėl, kad ilgaamžiškesni, o kaina ne ką didesnė negu tų ekoodos rolleyes.gif

Beje, gal kas esate įsigiję odinius baldus iš "Juodasis alksnis"?
pusk
as turiu kampine odine sofa- lova- ryskiai geltonos spalvos....jau kokie penki metai- lietuviu gamybos, Siauliu berods...Nu ir ka- galiu pasakyti, kad atrodo labai graziai, priziureti labai lengva- ypac pasiteisina odiniai baldai, kai augini vaika- lengva nuvalyti visokiu bananus, ar kose netycia isspjauta rolleyes.gif ...Tik va- mano vaikas jau pradejo piesti- piesinys ant sofos su tusinuku- tai dabar jau koks menuo nzn kuo isvalyti, gal kas turit kokiu ideju????
Jumi
gal kaune kas galit kokia gera parduotuve rekomenduot?
Vakar vaziavom paziureti nedaug nudevetus baldus,bent jau taip buvo parasyta skelbime...ir nuotraukoj taip atrode(1000lt uz minksta kampa ir foteli)
bet kai realei pamatem tai ziauru blink.gif fotelis taip nutrintas,kad tikrai pervilkt reikia o ir sofa murzina visa, neisivaizduoju kaip ja nuplaut tektu.
pusk
--Resize_Images_Alt_Text--

cia ta sofa- lova, Siauliu gamybos wink.gif
pusk
QUOTE (JurgitaM @ 2004 06 29, 07:45)
gal kaune kas galit kokia gera parduotuve rekomenduot?
Vakar vaziavom paziureti nedaug nudevetus baldus,bent jau taip buvo parasyta skelbime...ir nuotraukoj taip atrode(1000lt uz minksta kampa ir foteli)
bet kai realei pamatem tai ziauru blink.gif fotelis taip nutrintas,kad tikrai pervilkt reikia o ir sofa murzina visa, neisivaizduoju kaip ja nuplaut tektu.

ka as zinau, mes atrodo naujus Mariuje senai pirkom, bet lyg 1500 kainavo, tai kokia logika uz devetus 1000 moket???? Nebent pabrando....labai viskas- europa rolleyes.gif
Jumi
QUOTE (pusk @ 2004 06 29, 10:40)
as turiu kampine odine sofa- lova- ryskiai geltonos spalvos....jau kokie penki metai- lietuviu gamybos, Siauliu berods...Nu ir ka- galiu pasakyti, kad atrodo labai graziai, priziureti labai lengva- ypac pasiteisina odiniai baldai, kai augini vaika- lengva nuvalyti visokiu bananus, ar kose netycia isspjauta rolleyes.gif ...Tik va- mano vaikas jau pradejo piesti- piesinys ant sofos su tusinuku- tai dabar jau koks menuo nzn kuo isvalyti, gal kas turit kokiu ideju????

tavoji kampine thumbup.gif ir spalva labai thumbup.gif jei ne paslaptis kiek uz ja mokejot?
o tusinuka drauge vale su ukisku muilu lygtais tiksliau su muilinu vandeniu.Bet buvo nesenai pripiesta ir lengvai nusivale.
sauluke
ACIU TAU PUSK rolleyes.gif
Tik pataisysiu-klaipedos g-ba wink.gif

dar kazkas rase kad netinka laikant suni-priesingai-turint ciuciu-tik odine(ar dibtine/naturali-kaip iseina)...
Reklamiste
Turiu naturalios odos baldus. Vien tik pliusai: kate nagu negalanda, nes nekliuna nagai, vaiku demes issivalo no problem, o uzpakalis nei limpa, nei sala (cia mitas arba del prastos odos gali buti). Po 2 metu intensyvaus naudojimo jokiu defektu.
pusk
QUOTE (sauluke @ 2004 06 29, 07:52)

dar kazkas rase kad netinka laikant suni-priesingai-turint ciuciu-tik odine(ar dibtine/naturali-kaip iseina)...

isigijai???
pusk
QUOTE (JurgitaM @ 2004 06 29, 07:52)
tavoji kampine thumbup.gif ir spalva labai thumbup.gif jei ne paslaptis kiek uz ja mokejot?
o tusinuka drauge vale su ukisku muilu lygtais tiksliau su muilinu vandeniu.Bet buvo nesenai pripiesta ir lengvai nusivale.

ojej, as -dura- pabandziau acetonu.... blink.gif tikriausiai net nereik pasakoti kaip oda apsiserpetojo g.gif ....zodziu bandysiu su kazkuo paprastesniu. g.gif
dolė
aš taip pat už odinius baldus thumbup.gif ,gera oda prie kuno temper greit prisitaiko ir nėra šalta ar karšta huh.gif
Muse
Mes irgi ruosiames isigyti odinius. Jei iki siol turejau kokiu tai abejoniu, dabar jau - ne!
pusk
QUOTE (sauluke @ 2004 06 29, 07:52)

tikrai pas mane ne Klaipedos g-ba, tiesiog jau turejom miegamojo baldus Klaipedos g-bos, tai po ju tikrai nieko tos firmos nebepirkome ir nepirksime...
RAMAŠKA
Turim italiska odini kampa.Naturalios odos. Va toks. rolleyes.gif
Esu juo tikrai patenkinta. Pasitaiko kad Gabija uzpaiso ant jo- nuvalau Amway Locu- kol svieziai- labai lengvai nusivalo, kai isigeria jau sunkiau g.gif .
Retkarciais ji pavalau odai skirta priemone, o siaip Locu supurkstu dregnu skudureliu, o po to nusausinu.
Su vaiku net neisivaizduoju kaip atrodytu kokie kitokie baldai- man rodos odiniai tikrai yra praktiski rolleyes.gif
sauluke
QUOTE (pusk @ 2004 06 29, 20:59)
tikrai pas mane ne Klaipedos g-ba, tiesiog jau turejom miegamojo baldus Klaipedos g-bos, tai po ju tikrai nieko tos firmos nebepirkome ir nepirksime...

PUSK,
turiu omenyje ne "KLAIPEDOS BALDAI"(jie daba atrodo SBA priklauso), bet gaminti klaipedoje wink.gif
bent mus patikino g.gif
pusk
QUOTE (sauluke @ 2004 06 29, 21:25)
PUSK,
turiu omenyje ne "KLAIPEDOS BALDAI"(jie daba atrodo SBA priklauso), bet gaminti klaipedoje wink.gif
bent mus patikino g.gif

neaaaaaa.......bent pries 5 metus sake Siauliu, gal dar rasciau koki irasa , bet tingiu ieskot, tiek jau to...
pusk
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 06 29, 18:34)
Turim italiska odini kampa.Naturalios odos. Va toks. rolleyes.gif
Esu juo tikrai patenkinta. Pasitaiko kad Gabija uzpaiso ant jo- nuvalau Amway Locu- kol svieziai- labai lengvai nusivalo, kai isigeria jau sunkiau g.gif .
Retkarciais ji pavalau odai skirta priemone, o siaip Locu supurkstu dregnu skudureliu, o po to nusausinu.
Su vaiku net neisivaizduoju kaip atrodytu kokie kitokie baldai- man rodos odiniai tikrai yra praktiski rolleyes.gif

grazu rolleyes.gif
MAMA2T&T
QUOTE (Eaglet @ 2004 06 28, 16:09)
Sveciuose teko pasedeti ant naturalios odos. Nieko gero - ziema salta, vasara 'limpa' rubai. sad.gif Ir tada man nepavyko itikinti vyro pirkti odinius - uzsispyre kad ne ir tiek. Nors as galeciau ir pridengti kazkuom, man tai ne brokas biggrin.gif

Prie tikros odos niekas nelimpa wink.gif Ten, matyt, ne tikros, o dirbtines odos baldai buvo smile.gif

Mes odinius baldus turim prie TV - su dviem mazais vaikais tie baldai turi aukso verte thumbup.gif Kiek ispilta visko, atpilta, apipaishyta, sutepliota ir pan - nuvalau ir ne zenklo!!! Vyras dar priesh vaikus siule atsikratyti tais baldais, nors jie atrodo kaip nauji, bet sakau, palauk, kol turesim vaiku, suprasi apie ka as kalbu tongue.gif Dabar irgi patenkintas wink.gif
pusk
pas mane dirbtine oda, bet tokiu bedu, kaip prilipimas nera g.gif
ChikuRaku
Speju, kad limpa prie nelabai shvariu baldu wink.gif .
O kuo jus valote odinius baldus? Musu labai shviesi sofa, reikia gerokai pashveisti kas kiek laiko, bet nerandu jokios priemones g.gif . Yra tokie kremai odai, bet jie labiau maitinimui tinka. Man pradzhioje reikia shvariai nuplauti, paskui tais kremais tepti. Nieko gudriau nesugalvojau kol kas, kaip muiluotu ar kokiu shampuniuotu vandeniu plauti, bet nelabai man mielas tas metodas dry.gif . Fairio gi nepilsi ant naturalios odos? Blemba, TURI buti kazhkas, bet ash enrandu nieko tinkamo, ga patarsit ka? g.gif
maya
jeigu pirksit odinius ,tai pirkit tik naturalios odos,nes pas mano uosviene nenaturalios odos baldai tai per keturis metus taip susidevejo kad baisu i juos ir ziureti, o sumokejo uz juos tai blink.gif blink.gif nerealia kaina.
pusk
man tai geriausias odiniu baldu valiklis ERES firmos, kainos nepamenu, nes vieno buteliuko metams uzteko ( gal valau retai? tongue.gif ), o pirkau maximoje...

sirduke
na o as prisipazinsiu kad man jau nebepatinka odiniai baldai. kazkada mes su draugu tik apie juos ir svajojom. sakem kai nusipirksim buta arba net nama dry.gif butinai i svetaine pirksim odinius baldus. bet teko man jau pagyventi su jais viename nuomuojame name ir vsio. daugiau nebenoriu as ju! labai jau nejauku budavo ant ju sedeti, salta... na gal tie baldai ir nebuvo pacios auksciausios kokybes, bet as jais labai nusivyliau sad.gif
ChikuRaku
QUOTE (pusk @ 2004 07 01, 08:13)
man tai geriausias odiniu baldu valiklis ERES firmos, kainos nepamenu, nes vieno buteliuko metams uzteko ( gal valau retai? tongue.gif ), o pirkau maximoje...

Tai chia ir yra tas kremas, kuri ir ash turiu. Jis netinka NUVALYTI neshvarumams nuo shviesios odos, o jei ir bandychiau, tai man neuzhtektu to buteliuko visiems baldams shvariai nuvalyti sad.gif .
Žmona
Man, odiniai baldai tik terasai arba prieškambariui, kambary - nepriimtina.
Na čia mano nuomonė smile.gif
pusk
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 01, 09:16)
QUOTE (pusk @ 2004 07 01, 08:13)
man tai geriausias odiniu baldu valiklis ERES firmos, kainos nepamenu, nes vieno buteliuko metams uzteko ( gal valau retai?  tongue.gif ), o pirkau maximoje...

Tai chia ir yra tas kremas, kuri ir ash turiu. Jis netinka NUVALYTI neshvarumams nuo shviesios odos, o jei ir bandychiau, tai man neuzhtektu to buteliuko visiems baldams shvariai nuvalyti sad.gif .

sakau man pakako metams - valiau sio tepalio ant kempineles dregnos uztepus....jo nedaug ir reikedavo....
ChikuRaku
Pusk, chia yra balzamas, o ne valymo priemone. Tamsiai odai tikiu kad tinka, nes ant jos nesimato neshvarumu ir nereikia jos shvariai nuplauti, kad neliktu "ne sheshelio abejones" laugh.gif . Man pirma sofa reikia nuplaut, paskui pamaitint butent tuo balzamu smile.gif .
RAMAŠKA
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 01, 19:43)
Pusk, chia yra balzamas, o ne valymo priemone. Tamsiai odai tikiu kad tinka, nes ant jos nesimato neshvarumu ir nereikia jos shvariai nuplauti, kad neliktu "ne sheshelio abejones" laugh.gif . Man pirma sofa reikia nuplaut, paskui pamaitint butent tuo balzamu smile.gif .

As ir situ valau jau svaria oda. O kuo plaut irgi nieko spec neatkasu, tai ir valai Amway Locu pamuiluotu vandeniu ir po to sausai nusluostau.
Agnele
Pagal skelbimą visai nieko baldus radau, bet tikriausiai ne odiniai sad.gif Mane spalva veža laugh.gif baldai
pusk
QUOTE (Joanna @ 2004 07 29, 10:45)
Pagal skelbimą visai nieko baldus radau, bet tikriausiai ne odiniai sad.gif Mane spalva veža laugh.gif baldai

oho- tikrai faini baldai, tik gaila neisskleidziami....bet pagal kaina- liux variantas, tik kad realiai nebutu baisiau nei nuotraukose....
Muse
Gal kas turit eko odos baldus? Ka galit apie juos pasakyti - niekur nerandu info. Koks skirtumas nuo tikros odos baldu? Parduotuvese mums mykia, kad tas pats, bet as netikiu.
Agnele
QUOTE (Muse @ 2004 08 02, 09:35)
Gal kas turit eko odos baldus? Ka galit apie juos pasakyti - niekur nerandu info. Koks skirtumas nuo tikros odos baldu? Parduotuvese mums mykia, kad tas pats, bet as netikiu.

Vat man irgi įdomu, nes tie baldai iš eko dirbtinos odos g.gif Bet jaučiu, kad reikia nesigviešinti ir pirkti natūralios sad.gif
Rucelie
mes turim naturalios odos kampa, siek tiek panasu i ta kur PUSK fotke idejo, tik musu didesnis ir spalva tokia svelniai gelsva. pirkom ji nauja, bet kaip supratau is ekspozicijos, ir su minimaliu defektu. mokejom 1300lt, kas mums pasirode fantastine kaina. jis isskleidziamas, kai turim sveciu, guldom miegoti, labai patogus. as kad butu smagiau uztiesiau ant sedimos dalies kailiuko, bet tokio minksto svelnaus, kad tikrai labai cool, o ir ne taip oda sudumba. zodziu, kaip uz tokia kaina, mes esam suzaveti savo pirkiniu, jau virs metu turim. pirkom Marijampolej - visai netycia uzklydom kazkada, tai apsimokejo net i Kauna parsivezt musu akimis smile.gif
Jumi
QUOTE (Rucelie @ 2004 08 02, 11:45)
mes turim naturalios odos kampa, siek tiek panasu i ta kur PUSK fotke idejo, tik musu didesnis ir spalva tokia svelniai gelsva. pirkom ji nauja, bet kaip supratau is ekspozicijos, ir su minimaliu defektu. mokejom 1300lt, kas mums pasirode fantastine kaina. jis isskleidziamas, kai turim sveciu, guldom miegoti, labai patogus. as kad butu smagiau uztiesiau ant sedimos dalies kailiuko, bet tokio minksto svelnaus, kad tikrai labai cool, o ir ne taip oda sudumba. zodziu, kaip uz tokia kaina, mes esam suzaveti savo pirkiniu, jau virs metu turim. pirkom Marijampolej - visai netycia uzklydom kazkada, tai apsimokejo net i Kauna parsivezt musu akimis smile.gif

Uz tokia kaina tikrai vertu butu parsivezt wink.gif
Man butu privalumas - isskleidziamas.
Apie eko oda girdejau nelabai kokiu atsiliepimu,bet cia kaip kam.
Rucelie
QUOTE (JurgitaM @ 2004 08 02, 14:01)
Uz tokia kaina tikrai vertu butu parsivezt wink.gif
Man butu privalumas - isskleidziamas.
Apie eko oda girdejau nelabai kokiu atsiliepimu,bet cia kaip kam.

mes tada kai rinkomes, buvom issirinke neisskleidziama, berods uz 800. bet mano mama sudraude, sako kai as i svecius atvaziuosiu, kur mane guldysit? biggrin.gif taip isigijom sita. bet kainos toj pardej tikrai nerealios. ten dauguma baldu nauji, tik stoveje ekspozicijose. kai mano vyras suseke tokias kainas, tada net nepatikejau.
ely
Turėjom eko odos baldus. Vizualiai atrodo beveik kaip odiniai (daug kas galvojo, kad odiniai). Na, net nežinau kaip pasakyti kaip atrodo, tikrai kaip odiniai tik ne odiniai. Kadangi buvo geltoni, tad dažnokai valydavau, nuo ko pradėjo šerpetoti spalva, tad daugiau tokių nepirkčiau rolleyes.gif Bet šiaip atrodė tikrai gražiai, atlaikė pas mus 3 metus ir dar tiek būtų drąsiai atlaikę smile.gif

Rucelie, gal gali mestelt koordinates tos parduoruvės? wink.gif
Rucelie
QUOTE (ely @ 2004 08 02, 15:30)
Turėjom eko odos baldus. Vizualiai atrodo beveik kaip odiniai (daug kas galvojo, kad odiniai). Na, net nežinau kaip pasakyti kaip atrodo, tikrai kaip odiniai tik ne odiniai. Kadangi buvo geltoni, tad dažnokai valydavau, nuo ko pradėjo šerpetoti spalva, tad daugiau tokių nepirkčiau rolleyes.gif Bet šiaip atrodė tikrai gražiai, atlaikė pas mus 3 metus ir dar tiek būtų drąsiai atlaikę smile.gif

Rucelie, gal gali mestelt koordinates tos parduoruvės? wink.gif

ely, zinok neturiu koordinaciu... galiu paaiskint, kur ji yra - priesais GULBE yra gatvele link Vilkaviskio. joje yra pesciuju pereja su sviesoforu, perejus ten vaziuoti negalima. reikia eiti nosies tiesumu, gana tolokai, kol atsimusi i pastata. tai po kairei yra ta parduotuve huh.gif
jauciu, sukakotai as cia paaiskinau doh.gif nu bet neturiu koordinaciu, tik taip ir galiu paaiskint... jei kas kada busit Maripolej, pabandykit paieskot pagal mano surasyma. zinokit mums tada akys nuo kainu issoko...
tikrai durnau paaiskinau doh.gif paciai juokinga skaityt. bus man pamoka - tokiu parduotuviu telefonus ateity nusirasyt laugh.gif
Agnele
Na tai kaip suprantu, tai geriausia odiniai wink.gif
reik nesigviešint ant pigumo
Akva
Yra dar be tikros odos baldu ir taip vadinama Eko-oda. Ji labai panasi i tikraja, ir daug geresne uz paprasta dirbtina. Kainos skirtumas per viduriuka: gerokai pigesne uz tikra oda bet brangesne uz paprasta! Valosi paprastu skuduriuku ir vandeniu.

Kas del sunu ir kaciu, tai baldai turi buti tik odiniai. Na, nebent jus esate labai jau pedantiskos ir vaiksciojate paskui savo augintinius su skudureliu rankose. Mes kai name gyvename, jei tik suo grista is lauko ir nespejau jos sugauti, ji tuoj pat ant sofkutes (odines)... Taip dziaugiames, kad neissirinkome medziaginiu baldu clap.gif O del nagu galandinimo, tai tam yra auklejimas. Isivaizduojate kaip atrodytu medziaginiai baldai po to ohmy.gif Juk visus siulelius istrauko!

Taip kad TEGYVUOJA ODINIAI BALDAI! laugh.gif
ely
Rucelie, nusirašysiu nurodymus ir kada su diedu nuvažiuosim wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.