Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: AVON kosmetika Rytu Londone
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Kriapsht
kai gyvenau Lietuvoje platinau AVON kosmetika. Atvykusi i Londona pasigedau sito uzsiemimo ir gaminiu. Taigi pradejau platinti ir cia biggrin.gif Butu idomu paplepet su esanciomis konsultantemis ir taip pat su pirkejomis. Gyvenu East Ham, dirbu Vakaru Londone. Laukiu bendraminciu 4u.gif
alinuksss
QUOTE(Kriapsht @ 2009 10 29, 20:05)
kai gyvenau Lietuvoje platinau AVON kosmetika. Atvykusi i Londona pasigedau sito uzsiemimo ir gaminiu. Taigi pradejau platinti ir cia biggrin.gif  Butu idomu paplepet su esanciomis konsultantemis ir taip pat su pirkejomis. Gyvenu East Ham, dirbu Vakaru Londone. Laukiu bendraminciu 4u.gif
*

o labas ax.gif zinai ir as platinau lietuvoi kosmetika ir taip pat pasigedau sito dalyko, na as ne ryto londone gyvenu , as prie liverpulio platinu jau beveik metai esu sales leader kuriu savo grupe, kiek tu laiko platini kaip tau sekasi, kaip faina kad yra bendraminciu group.gif gfaletu but daugiau laukiam laukiam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kriapsht
O bigsmile.gif , sveikute prisijungusi, jau maniau kad taip niekas ir nebendraus su manim verysad.gif bet valio thumbup.gif Na cia as dar naujoke, dar tik keli menesiukai, bet sekasi gan neblogai. Labai patenkinta kainomis, nera ko lygint su Lietuvos katalogais schmoll.gif sau prisiperku ir ko reikia ir ko nereikia thumbup.gif
Stellaria
Paneles, o gal galetumete paaiskinti kaip vyksta sis verslas? ax.gif Nuo ko pradeti? Kaip jums apskritai sekasi? Labai rimtai domiuosi siuo dalyku siuo momentu, nes tikrai, manau, tai yra liuksinis variantas jaunoms mamytems, kurios nori uzsidirbti ir tuo paciu su vaikuciais daug laiko praleidineti mirksiukas.gif
Nebusiu jums tikriausiai konkurente, nes gyvenu pietryciu Londone blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
alinuksss
jei labai domiesi per kaledas busiu londone galeciau paaiskinti ir priregistruoti, galima siulyti draugam ir pazystamiem o galima metyti katalogus i tau paskirta teritorija, tai yra vaikstai po savo gatve ir sudedi katalogus i namus na kaip pastininkas pro pasto dezute, ten ant uzsakymo lapo parasai kada ateisi pasiimti,, susirenki katalogus ir darai uzsakyma internetu tam tikromis dienomis po savaites gauni prekes jas isnesioji susirenki pinigelius reikia surinkri 78 svarus uzsakymu katalogo kainom kad gautum nuolaida tavo procentas yra 20% o jei daygiau 25% pinigelius avon gali sumoketi paste arba online . ir vel ispradziu beje gauni sau paciai skirta kataloga nuo kurio tau neina komisiniai bet ten yra clerance katalogas taip pat naujos busimo prakes su nuolaidomis . na nezinau man labai patinka jei tikrai domiesi siulyciau bent pabandyti 4u.gif del konkurentu tai nebijok, cia kiekvienas kaip sakiau turi savo teritorija ir joje dirba
reiktu man pas mano menedzere paklausti kaip ten su teritorijom gyvenat jei zinociau kokia tavo gatve ir pasto kodas parasyk man AZ
Papildyta:
QUOTE(Kriapsht @ 2009 10 30, 22:03)
O bigsmile.gif , sveikute prisijungusi, jau maniau kad taip niekas ir nebendraus su manim  verysad.gif  bet valio  thumbup.gif  Na cia as dar naujoke, dar tik keli menesiukai, bet sekasi gan neblogai. Labai patenkinta kainomis, nera ko lygint su Lietuvos katalogais schmoll.gif  sau prisiperku ir ko reikia ir ko nereikia thumbup.gif
*

4u.gif jo pavartau daznai lietuvos elektronini ataloga kainos tai blink.gif blink.gif blink.gif nors imk mikroautobusa ir pradek vesti prekes y lietuva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kaip tu darai as tai teritorija o tu kaip teritorija ar tik draugam
gintareles
labas.as irgi lietuvoje platinau gal 10metu. cia nedrystu,nes nelabai moku anglu kaba,nes neseniai dar cia.ir ir surinkti 80£ nera mazai.pas mus tai tik 115lt budavo.bet gi ten kainos kitokios,o cia tos paprastesnes po 1-2£.neisivaizduoju biznio.lietuvoje jau kruvas prisipirkus sau,nebenoriu cia vel apsikraiti. blush2.gif .nes man vis ko reikia.
js.
ieskau kas platina avon vakaru londone,noreciau pora smulkmenu uzsisakyti
alinuksss
QUOTE(gintareles @ 2009 11 01, 13:34)
labas.as irgi lietuvoje platinau gal 10metu. cia nedrystu,nes nelabai moku anglu kaba,nes neseniai dar cia.ir ir surinkti 80£ nera mazai.pas mus tai tik 115lt budavo.bet gi ten kainos kitokios,o cia tos paprastesnes po 1-2£.neisivaizduoju biznio.lietuvoje jau kruvas prisipirkus sau,nebenoriu cia vel apsikraiti. blush2.gif .nes man vis ko reikia.
*

na nebandei nezinai man visuomet lieka 120 -160 grynu toks ir biznis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(js. @ 2009 11 01, 17:40)
ieskau kas platina avon vakaru londone,noreciau pora smulkmenu uzsisakyti
*

Kriapsht dirba vakaru londone galetume su ja susitarti susitikti
Kriapsht
Sveikos mergaites....
Alinuksss ai zinok platinu visur kur papuola, darbe, aplink gyenantiems lietuviam, i lietuviu parduotuves nunesu taip kad be katalogo nelabai einu is namu nes vis prireikia biggrin.gif as ne tik sau prisimerku bet ir visiem lietuvoj paliktiems visko priperku thumbup.gif
siguliukas17
As platinu AVON jau metai, bet tik sau tongue.gif nes visko man pastoviai reikia biggrin.gif ir labai gerai kad galima kartais uzsisakyti pigiau is platintoju katalogo.
alinuksss
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 11 03, 13:07)
As platinu AVON jau metai, bet tik sau  tongue.gif nes visko man pastoviai reikia  biggrin.gif ir labai gerai kad galima kartais uzsisakyti pigiau is platintoju katalogo.
*

as tai kaskaip isisuku, gal man tiek daug nereikia , visoumet lieka turiu savo avono card kur vien tik avono pinigeliai taupos taip[ faina, o tas platintoju katalogas tai fainas o kur tu gyveni ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriapsht @ 2009 11 02, 21:59)
Sveikos mergaites....
Alinuksss ai zinok platinu visur kur papuola, darbe, aplink gyenantiems lietuviam, i lietuviu parduotuves nunesu taip kad be katalogo nelabai einu is namu nes vis prireikia biggrin.gif as ne tik sau prisimerku bet ir visiem lietuvoj paliktiems visko priperku thumbup.gif
*

jo tas tiesa bet kodel taip kainos skirtingos gi ta pati firma viskas tas pats, o kainos ne keliais litais skiriasi bet visu keliasdesimt tai gerai ir sukies faina laukiu tu nauju metu man ydomu bus koks antpludys arne juk anglai meksta pirktis reik nereik,, o as tik su jais ir prekiauju, kas kaip lietuviu pas mus neaug nezinau nepazystu galetu but daugiau butu faina .... o mamai as ir su sese i metus karta ruosiu siuntinius su rubais ir batais tai si kart kad prikroviau visko lupdaziu po svara is ispardavimo katalogu kuno losjonu duso zele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar bus svarios ir grazios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif be to isvis noreciau tik su avonu dirbti ir nieko daugiau mane taip veza kad ir savo MB baigiu uzkresti tuom be to nesenai rode laida kaip viena mergina cia anglijoi pradejo platinti pries 5 metus ir dabar yra sales leader ir uzdirba i metus 250000 svaru sakes ir as noriu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif net baltas pavydas sueme, dabar bandau ir as to pasiekti jos vardas Debby Davis labai inspiring kaip sakant paskaityk susiradus google
Kriapsht
jo jo, apie sita moterele as laikrasty skaiciau...tai eina sau, as irgi noriu g.gif pas mane rytu Londone jauciu anglu visai nera, tai biski sunkiau...bat va as savo brangiausia irgi jau uzkreciau tai nesa katalogus i darba kaip didelis thumbup.gif bendradarbiai savo zmonos parnesa tai taip ie kelias naujas drauges susiradau, saunu tikrai saunu drinks_cheers.gif joa, ant nauju turetu but visokiu akciju....tai vel prisipirksiu reikia nereikia, uzkreciantis dalykas labai doh.gif
alinuksss
QUOTE(Kriapsht @ 2009 11 03, 18:55)
jo jo, apie sita moterele as laikrasty skaiciau...tai eina sau, as irgi noriu g.gif  pas mane rytu Londone jauciu anglu visai nera, tai biski sunkiau...bat va as savo brangiausia irgi jau uzkreciau tai nesa katalogus i darba kaip didelis thumbup.gif  bendradarbiai savo zmonos parnesa tai taip ie kelias naujas drauges susiradau, saunu tikrai saunu drinks_cheers.gif  joa, ant nauju turetu but visokiu akciju....tai vel prisipirksiu reikia nereikia, uzkreciantis dalykas labai doh.gif
*

manes kaskaip taip smarkiai nekrecia, turbut lietuvoi budama persirgau, kai platinau, maniskis ir isnesa padeda surinkti thumbup.gif o pas jus dabar kuri kampanija as laukiu 17 kampanijos siuntinio penktadieni zinau kad tos kampanijos nevienodai eina man tai labai patiko tie nauji auskariukai daimondesque kaskaip vadinasi, tai dabar dar ir grandinele uzsisakiau, blizga jie taip visokiom perlamutrinem spalvom. kas tau labiausiai patinkais prekiu man tai super full supershok tusai bet spektra tusas geriausias , nu ir tas rieciantis naujas fainas kaip jis ten nabapamenu lotuliukas.gif reiks patarimo klausk mirksiukas.gif
Rikute
Sveikos merginos 4u.gif
Susidomejau ir as avon prekem noreciau tapti platintoja na ir zinoma pirkeja biggrin.gif .Gyvenu vakaru londone hounslow tai jei galima susitikim ir apmokinkit mane kad galeciau pradeti kalti £££££££.Auginu leliu 16man ir laukiuosi antro taigi pinigeliai tikrai nepamaisytu biggrin.gif .Nelabai seku sia tema bet pasistengsiu jei ka rasykit i AZ.Aciu
Sandulia83
sveikos 4u.gif ir as noriu prisideti prie jusu skaiciau tema kazkuri gyvena prie liverpulio as taip pat netoli cesteryje. Lietuvoje platinau sia kosmetika ir cia noretusi kazkuom uzsiimt parasykit kokia tvarka kaip tapti ir t.t. ir ar apsimoka? smile.gif
Kriapsht
QUOTE(alinuksss @ 2009 11 04, 09:20)
manes kaskaip taip smarkiai nekrecia, turbut lietuvoi budama persirgau, kai platinau, maniskis ir isnesa padeda surinkti thumbup.gif    o pas jus dabar kuri kampanija as laukiu 17 kampanijos siuntinio penktadieni  zinau kad tos kampanijos nevienodai eina  man tai labai patiko tie nauji auskariukai daimondesque kaskaip vadinasi, tai dabar dar ir grandinele uzsisakiau, blizga jie taip visokiom perlamutrinem spalvom.  kas tau labiausiai patinkais prekiu man tai super full  supershok tusai bet spektra tusas geriausias , nu ir tas rieciantis naujas fainas kaip jis ten nabapamenu lotuliukas.gif  reiks patarimo klausk mirksiukas.gif
*

Mes kolkas 17 kompanijoj, o prekes bus kita ketvirtadieni thumbup.gif pala pala, apie kuriuos auskariukus tu cia? nerandu g.gif as noreciau tos apyrankes is 165 puslapio. Ar pas tave niekas nebuvo uzsisakes?Idomu ar jos tikrai kaip dailiai atrodo g.gif Sitie sapnininkai geras dalykas, ant kaledu jauciu bilekiek isparduosiu, visi perka juos dovanom thumbup.gif gal zinai kur dingo vonios aliejus su roziu ziedlapiais is planet spa? man jis ziauriai patiko, o ir pirko ji nemazai... smile.gif
alinuksss
QUOTE(Kriapsht @ 2009 11 04, 16:57)
Mes kolkas 17 kompanijoj, o prekes bus kita ketvirtadieni thumbup.gif  pala pala, apie kuriuos auskariukus tu cia? nerandu g.gif  as noreciau tos apyrankes is 165 puslapio. Ar pas tave niekas nebuvo uzsisakes?Idomu ar jos tikrai kaip dailiai atrodo g.gif  Sitie sapnininkai geras dalykas, ant kaledu jauciu bilekiek isparduosiu, visi perka juos dovanom thumbup.gif  gal zinai kur dingo vonios aliejus su roziu ziedlapiais is planet spa? man jis ziauriai patiko, o ir pirko ji nemazai... smile.gif
*

turbut turi omeny is 163 puslapio apyranke nezinau is mane tris uzsake laukiu ka gausiu paziuresiu ir parasysiu jei bus grazi pasakysiu tai galesi uzsisakyti , juk zinai kad galima uzsakymus daryti taip tarkim dabar yra 17 kampanija bet tu gali uzsisakyti ir is16 kampanijo arba jei 18 tai ir is 17 gali sakytis. be to jei kas patinka uzsisakai paziuri jei netinka darai grazinima ir tau isminusuoja arba pati isiminusuok ir parasai ant kvito kiek moki ir vsio visada taip darau tongue.gif lotuliukas.gif tas planet spa Moroccan Rose Bath and Body oil with Rose Petals bus musu konsultanciu ispardavimo kataloge18 kampanija kaina 2 svarai tai dabar gali jau pradeti siulyti kam jisai patiko biggrin.gif be to tam 18 musu hello tumorow bus tiek gero as jau prisirasiau ko man reikia ir nereikia uz 80 svaru doh.gif nu daug kas bus skirta ispardavimam tie auskariukai buvo 16 hello tumorow tai jie dabar bus 18 kampanijoi, jei kas klaus drasiai gali siulyti Daimondesque jie vadinas ten ir ziedai is to pacio ir auskariukai ir grandinele viskas su karatais su cirkoniais biggrin.gif nu prirasiau atsibos jum ir skaityti doh.gif iki
alinuksss
Kriapst kur dingai prekes atidavineji g.gif kasko taip tylu kur visos dinge rolleyes.gif
alinuksss
ta apyranke apie kuriai klausei pas mane uzsakytos trys ir visos juodos, tai kataloge ten tos gelytes atrodo tokios sviesios, bet is tikruju tai ta apyranke vis tokia tamsi juoda, bet atrodo tikrai neprastai , nu zodziu grazi
rapolas
Sveiki, 4u.gif mergaites gal kas platinate AVON smile.gif Walthamstone, smile.gif parasykite tel. nr. i az, thumbup.gif noriu kai kuriu prekiu thumbup.gif
Rikute
Sveiki as platinu hounslow jei netingetum iki manes atvaziuoti galetumem ir uzsakyti o gal noretum tapti konsultantu?
alinuksss
QUOTE(Rikute @ 2009 11 16, 10:46)
Sveiki as platinu hounslow jei netingetum iki manes atvaziuoti galetumem ir uzsakyti o gal noretum tapti  konsultantu?
*

rikute rasyk rapolui i AZ biggrin.gif
storulka :)
merginos,paaiskinkit jus man neispruselei kokiu budu jus platinate ta kosmetika???as auginu dukryte siuo metu ir papildomas uzdarbis tikrai nepamaisytu rolleyes.gif parasykite ko reikia norint tapti konsultane,ar reikia kazkiek pinigu pradziai ir tt... 4u.gif
gintareles
sveikutes.ar yra kokia platintoja leytonstone ar kur netoliese.atsiliepkite. mirksiukas.gif
alashka
Sveikutes 4u.gif

Nuo kovo 15d gyvensiu Elles Merres Porte mirksiukas.gif
Kreipkites thumbup.gif

I az 4u.gif
Traleliushke
Laba,

gal galite i az parasyti kokia nuorodele, kur butu galima perziureti avon naujus katalogus? Gyvenu rytu Londone, Becktone, visai smagu karts nuo karto butu uzsisakyti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.