QUOTE(siguliukas17 @ 2009 11 03, 13:07)
As platinu AVON jau metai, bet tik sau

nes visko man pastoviai reikia

ir labai gerai kad galima kartais uzsisakyti pigiau is platintoju katalogo.
as tai kaskaip isisuku, gal man tiek daug nereikia , visoumet lieka turiu savo avono card kur vien tik avono pinigeliai taupos taip[ faina, o tas platintoju katalogas tai fainas o kur tu gyveni
Papildyta:QUOTE(Kriapsht @ 2009 11 02, 21:59)
Sveikos mergaites....
Alinuksss ai zinok platinu visur kur papuola, darbe, aplink gyenantiems lietuviam, i lietuviu parduotuves nunesu taip kad be katalogo nelabai einu is namu nes vis prireikia

as ne tik sau prisimerku bet ir visiem lietuvoj paliktiems visko priperku

jo tas tiesa bet kodel taip kainos skirtingos gi ta pati firma viskas tas pats, o kainos ne keliais litais skiriasi bet visu keliasdesimt tai gerai ir sukies faina laukiu tu nauju metu man ydomu bus koks antpludys arne juk anglai meksta pirktis reik nereik,, o as tik su jais ir prekiauju, kas kaip lietuviu pas mus neaug nezinau nepazystu galetu but daugiau butu faina .... o mamai as ir su sese i metus karta ruosiu siuntinius su rubais ir batais tai si kart kad prikroviau visko lupdaziu po svara is ispardavimo katalogu kuno losjonu duso zele

dabar bus svarios ir grazios

be to isvis noreciau tik su avonu dirbti ir nieko daugiau mane taip veza kad ir savo MB baigiu uzkresti tuom be to nesenai rode laida kaip viena mergina cia anglijoi pradejo platinti pries 5 metus ir dabar yra sales leader ir uzdirba i metus 250000 svaru sakes ir as noriu

net baltas pavydas sueme, dabar bandau ir as to pasiekti jos vardas Debby Davis labai inspiring kaip sakant paskaityk susiradus google